kadangi musu namo isorines sienos daugumoje (apie 200 kv.m.) bus apkaltos medinemis dailylentemis, labai domina jusu patirtis sioje srityje. Ypac kiek kainavo kvadratinis metras tokios apdailos su apsiltinimu. na, mediena pas mus bus sava. turime problemu su meistrais ir/arba ju pasiulytomis paslaugu kainomis.gal turite ka rekomenduoti? taip pat idomu, kokius dazus/lakus rinkotes. ar pries kalima lenteles jau buvo karta nudazytos? lenteles buvo tvirtinamos vinimis ar varztais? dekui uz bet kokia info.
galiu pasakyt tik iš būsimos patirties  mes irgi kalsim medžiu. meistrų ir kainų neparekomenduosiu dar. dėl dažų mums labai įkyriai siūlo rowan bestą. žinom, kad tai vienas brangiausių pasirinkimų, tai dar galutinai neapsisprendėm, nes manom, kad tokią pačią kokybę galima rast ir šiek tiek pigiau  prieš kalant vieną kartą reikia nudažyt. o džiūsta greitai, tai vienas dažys, kitas kals  manau, kad vinimis.
QUOTE(yuki @ 2005 08 03, 16:53)  manau, kad vinimis. Nu vinimis tai neturetu kalti - veliau matysis tokie negrazus pabegimai (tikriausiai nuo rudziu). Bent pas mus tai prisuko medvarsciais, nezinau kokiais, bet nerudijanciais.
QUOTE(roki @ 2005 08 03, 07:00) kadangi musu namo isorines sienos daugumoje (apie 200 kv.m.) bus apkaltos medinemis dailylentemis, labai domina jusu patirtis sioje srityje. Ypac kiek kainavo kvadratinis metras tokios apdailos su apsiltinimu. na, mediena pas mus bus sava. turime problemu su meistrais ir/arba ju pasiulytomis paslaugu kainomis.gal turite ka rekomenduoti? taip pat idomu, kokius dazus/lakus rinkotes. ar pries kalima lenteles jau buvo karta nudazytos? lenteles buvo tvirtinamos vinimis ar varztais? dekui uz bet kokia info. bet kokiu atveju jai rinksites dazus pries dazant rekomenduociau alieijiniu dazu grunta . tikiuosi imanoma Lietuveleje gauti , COBOAT pats geriausias gruntas . dazus reiktu rinktis pagal klimato salygas. gerai dazytas namas nereikalaus perdazymo apie 7-10 metu. laku siulyciau vengti, kadangi lakai nuo saules ir salcio-karscio trukyneja ir vaizdas tikrai nekoks . dazu spalva neturetu buti labai ryskaus, tamsaus tono. geriausia dazyti sviesesne spalva, langai ir stogo juostos turetu buti bent 5-ir daugiau tonu tamsesni. kadangi matau, kad mazas zmogelis laukia savo laiko (laukiesi), siulyciau projekte nedalyvauti, visi dazai tiesiogiai kenkia smegenu sistemai. geriau isvykti tokiu atveju (jaigu yra galimybe) kalimas ar sukimas dailylenciu turetu buti tik su nerudyjancio plieno ar cinkuotais vynim ar varstais. kitu atveju 2-4 metu begyje rudys išpūs (nuo žodžio pūsti) dazus . svarbiausia projekto pradzioje parodyti, kad po gerai atlikto darbo darbininkai gaus ARBATPINIGIU net jaigu firmos vadovai nesutinka reikia rasti budu, bent jau tada busit ramus, kad savo atlikot. visa kita.... palikit profams sekmes
Aciu uz patarimus.
Taurus dekui uz rupesti del kudikelio pilvelyje, taciau kad ir kaip noreciau kistis i namo statybas, negaliu - jau du menesius esu priverstiniame grieztame lovos rezime, todel nama matau tik is nuotrauku (beveik kas diena). Prie statybu prisidedu tik ieskodama informacijos internete (laime, kad siais laikais yra nesiojami kompai...) toli nuo namo.
Dar mus dabar pradejo visi ikalbineti keisti fasado apdadilos projekta, kadangi medzio apdaila yra daugumoje virsuje (kur antraas aukstas), o apacioje bus tinkas. Visi aiskina, kad nuo medzio nubegs ir matysis ruozai ant tinko... Kokia jusu patirtis, nuomones?
Dar mus dabar pradejo visi ikalbineti keisti fasado apdadilos projekta, kadangi medzio apdaila yra daugumoje virsuje (kur antraas aukstas), o apacioje bus tinkas. Visi aiskina, kad nuo medzio nubegs ir matysis ruozai ant tinko... Kokia jusu patirtis, nuomones? [/quote] tikrai nepagrysta kad ant tinko liks ruozai. jai medis gerai nudazytas lietvamzdziai sudeti tai nera ko jaudintis
Robiukas
2005 08 18, 20:21
Mano bendradarbis nuveze mane i savo nama. Namo apdailos fragmentai - medis. Po keturiu metu eksploatacijos medines dailylentes nerealiai susikraipusios. Dabar nusipirkes maumedzio lentu, perkalines jomis.
tikra tiesa.medis yra medis.kuo ji beisteptumei,vistiek su laiku jis pakeicia savo forma ir spalva.kiek maciau namu apkaltu su medziu,visi po kiek laiko patamseja,lieka nebegrazus.nors siais laikais yra visokiu priemoniu,bet...
Sveikutes  Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera Tai va ateinu papletkyt  Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan  Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot  SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau
Pusaite
2005 10 31, 16:44
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 12:57) Sveikutes  Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera Tai va ateinu papletkyt  Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan  Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot  SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau  Chi chi chi. reikejo uzeit ir taip kiekviena,-labas ,cia as ,is forumo  ,nerute ,onora,otaip,acacia.....
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 10:57) Sveikutes  Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera Tai va ateinu papletkyt  Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan  Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot  SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau  Neruteeeee,neatleisiu gyvenime  ,buvai ir neuzejai taj ajsku nuo keliuko taj nematai nei mano gelynu nieko  ,mes jau vonia issirengem karstas vanduo teka,kavos buč padarius
QUOTE(meduza @ 2005 11 01, 13:24) as gi dar atvaziuosiu  Diena buvo tokia, kad skubejom pas giminaicius, o paskui skubejom namo  Bet vienzo kelelis mano ten ves ir ves, tai kazkada isdrysiu
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 10:57) Sveikutes  Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera Tai va ateinu papletkyt  Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan  Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot  SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau  Nerute, o kur jus nama statot  Siaip idomu  As irgi planuoju statyt artimiausiu metu nama (vyras tam pribrendo pagaliau, kad namas geriau uz buta  ), tai uzejau i jusu skyreli, reik nuo kazko pradet...
Ditka mes tai prie zaliuju ezeru  Arba Balsiu, kaip pavadinsi - nepagadinsi  O kur Jus statytumetes?  Ar turite zeme ar dar tik dairotes  O paie musu namelius yra kita tema (paavdinimas toks pat) bet va puslpaiu mes ten prirasem ojojoj kiek, tai ten ir fotkiu yra
Sonatina
2005 11 07, 10:51
Kažkada pavasarį šioj temoj klausiau patarimo, kaip dažyti fasadą. Tai štai pagaliau nudažė:
Labai čiotkai atrodo nameliukas..
labai grazu  ,ir tvora grazi  ,o pas mus sian dazo
QUOTE(meduza @ 2005 11 07, 12:41) labai grazu  ,ir tvora grazi  ,o pas mus sian dazo  Laukiam laukiam foto o aš savo įdedu, ne naujausia, jau stogas visas uždengtas, liko visokie ten kraštukai  sonatina, super nameliukas  . gal gali parašyt kokis klinkeris pas tave, na kokios firmos ir pavadinimą - vieni giminaičiai tokio ieškojo
organzza
2005 11 07, 19:09
QUOTE(Sonatina @ 2005 11 07, 10:51) Labai viskas grazu,Sonatina Ar jusu tvora medine ar metaline?  Kiek kainavo?Ar metrais skaiciuoja? O kiek mokejot uz trinkeliu sudejima?kiek kv.?
Sonatina
2005 11 08, 10:40
Mūsų klinkeris - Wienerberger Terca, kolekcija Fraza. Plačiau čia. Tvora medinė, o kainų tvoros ir trinkelių šiuo metu nežinau. Vėliau parašysiu tiksliau
QUOTE(Acacia @ 2005 11 23, 16:45) Na va, galiu ir aš įdėti kažkokį vaizdą, panašų į galutinį  Sauniai ten jums viskas susilipde, labai originalus namukas ir stulbinantis balkonas/terasa. Graziai pavydziu, siltu jums ziemos vakarojimu  .
Perliukas
2005 11 24, 00:07
Namukas ir man balkonas/terasa parūpo  , kaip suprantu jis virš kambario  , tai koks ten stogas , kaip visa tai yra daroma
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 24, 01:07) Namukas ir man balkonas/terasa parūpo  , kaip suprantu jis virš kambario  , tai koks ten stogas , kaip visa tai yra daroma  Ačiū už pagyrimus Balkonas iš tiesų virš kambario, t.y. virš prieškambario. Net nežinau, kaip ten tiksliai padaryta - išbetonuota turbūt ir tiek  Juk pirkome seną namą, ne naujai statėmės, tai visų smulkmenų nežinau  Jei patys būtume statę, tada ko gero viską žinočiau, o dabar, kai yra gatava, tai ir nesuki žmogus galvos, kaip ten kas
QUOTE(kropka @ 2005 11 23, 19:19) Sauniai ten jums viskas susilipde, labai originalus namukas ir stulbinantis balkonas/terasa. Graziai pavydziu, siltu jums ziemos vakarojimu  . kad taip tavo žodžiai kai kam į ausį... Iki šiol neturime šildymo  Tik elektra pasišildom, kai namie būnam, taip ir gyvenam - o dujų įvedimo procesas ypatingai lėtai juda  Na geriausiu atveju už 2 savaičių jau bus šilta
Va šiandien ryte dar nufotkinau, truputį aiškiau Nors namukas mažas, tai daug skirtingų nuotraukų nepridarysi, kartojasi visos
Smaližė
2005 11 24, 11:50
Nu  Sonatinos namukas.. ir Westos  ir Acacijos Kas čia sakė, kad dišovai plastikinės atrodo  (anoj temoj).. Visai jaukus gražus namukas gavos
evansmum
2005 11 24, 12:03
QUOTE(Acacia @ 2005 11 24, 09:39) Iki šiol neturime šildymo  Tik elektra pasišildom, kai namie būnam, taip ir gyvenam - o dujų įvedimo procesas ypatingai lėtai juda  Na geriausiu atveju už 2 savaičių jau bus šilta  O kaip jus sildotes elektra? Radiatoriais ?
Acacia, labai  atrodo jūsų nameliux
QUOTE(evansmum @ 2005 11 24, 13:03) O kaip jus sildotes elektra? Radiatoriais ?  Nu susijungiam elektrinius šildytuvus ir po truputį prišyla. Tik tiek, kad išėję į darbą nepaliekam, išjungiam - tai per dieną viskas atšąla ir vakare temperatūra vėl panaši kaip lauke na jau nedaug kentėt liko... porą savaitėlių...
na dar kartelį ačiū už gerus įvertinimus
evansmum
2005 11 24, 12:16
QUOTE(Acacia @ 2005 11 24, 12:08) Nu susijungiam elektrinius šildytuvus ir po truputį prišyla. Tik tiek, kad išėję į darbą nepaliekam, išjungiam - tai per dieną viskas atšąla ir vakare temperatūra vėl panaši kaip lauke na jau nedaug kentėt liko... porą savaitėlių...  Na, svarbu yra alternatyva- elektra; o juolab kenteti TIK pora savaiteliu  Simpatiskas tavo namelis  , o kaip graziai nuotraukoj, kai sninga
Meduzka super
Strielka
2005 11 27, 18:57
aha labai super ir namas ir spalva
Medūza liuks spalva ir namukas
ojej aciu  ,kajp fainei,kad jums patinka,ir mums patinka irgi,neryskus,nekrenta i akis dar zinoma nepabaigtas,pamata reik nudazyt,tokia spalva kajp stogas ir langai,ir viena siena da nenudazyta  ,nes nespejo prie pliusines temperaturos ,o prie minusines tinkuot negali,ir stovi darbas bet jau ir tiek daug..dziaugiuos,kajp as pavydedavau ziuredama jusu uzbaigtus namukus  , daba jau ramesne
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 17:08) Man asmeniskai sito namuko projektas nepatinka ,pats paprasciausias namo projektukas,dezute ir tiek ,nejauku man tokiam butu gyvent Va o sitas namukas super ,isivaizduoju kaip atrodys kaip bus pastatytas  ,grazu ŠITAS
kiek zmoniu tiek nuomoniu  ,mes ir norejom paprastos dezutes su vienšlaiciu stogu man jis pats paciausias  kadangi mano vyras yra minimalistas,jam svarbiausia buvo namo funkcionalumas westa aciu
QUOTE(Solle @ 2005 11 27, 20:45) Man asmeniskai sito namuko projektas nepatinka ,pats paprasciausias namo projektukas,dezute ir tiek ,nejauku man tokiam butu gyvent Va o sitas namukas super ,isivaizduoju kaip atrodys kaip bus pastatytas  ,grazu ŠITASbe abejo mano pats gražiausias  Ačiū ačiū  . O va jei rimtai tai dabar turbūt statyčiau būtent tokį kaip pas Medūzką - taisyklingų formų ...  Ir galiu pasakyt kodėl. Todėl, kad visi tie ciucki mucki suėda labai daug erdvės, susidaro daug neišnaudojamų plotų . va taips tai. Bet kadangi jau pasistatėm tokį tai bandysim suktis iš padėties
Meduza- namas toks naminis, kadangi man patinka paprastos/aiskios formos su malonumu tokiame gyvenciau  . Mes taip pat planuojame labai lakoniska arba visai a'la kaimiska. Spalva tokia skani jusu namuko  .
QUOTE(kropka @ 2005 11 28, 01:14) Meduza- namas toks naminis, kadangi man patinka paprastos/aiskios formos su malonumu tokiame gyvenciau  . Mes taip pat planuojame labai lakoniska arba visai a'la kaimiska. Spalva tokia skani jusu namuko  . aciu zinai,jei nama statytumemes kokiam dabar sparciai kylanciam naujam kvartale,taj tikrai nepasiduotume ir statytume koki mandresni  ,bet daba kaj pasistatem uz Kauno 19km. ir dar uz kaimo kilometras,tarp misku,be kaimynu,tai nelabai norejos,kad vagim aki trauktu
Medūza  jūsų namuko graži spalva,kaip kažkas rašė "skani" tokia
QUOTE(Solle @ 2005 11 27, 21:45) Man asmeniskai sito namuko projektas nepatinka ,pats paprasciausias namo projektukas,dezute ir tiek ,nejauku man tokiam butu gyvent Va o sitas namukas super ,isivaizduoju kaip atrodys kaip bus pastatytas  ,grazu ŠITASNesuprantu tokių komentarų Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 08:39) Nesuprantu tokių komentarų Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?  as tau pritariu.tokie komentarai is pavydo.kiekvienas namas yra savaip grazus,nes visu pirma jis yra savas. as visom besistatanciom ir jau pasistaciusiom nuosirdziai pavydziu.silto ir jaukaus gyvenimo SAVO namuose.
Aš irgi prisidedu prie nesupratusių tokios "kritikos" :ax Kiekvienam savo namelis-jaukiausias
Medūza, labai fainas namukas ir spalva  Ech, laukiu nesulaukiu kada ir pas mumi jau bus pastatytas, nes dabar dar tik pamatai tūno Beje, sveikinu labai su
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 10:39) Nesuprantu tokių komentarų Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?  Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti .Ar cia tik liaupsem skirtas forumas.Kiekvieno skonis skirtingas,as ir parasiau kas butent MAN patinka ir kas ne .....nebukim tokios saldzios mergytes
QUOTE(Ingute @ 2005 11 28, 15:21) Medūza, labai fainas namukas ir spalva  Ech, laukiu nesulaukiu kada ir pas mumi jau bus pastatytas, nes dabar dar tik pamatai tūno Beje, sveikinu labai su  as ir rodos neseniai ziurejau i plyna lauka,alia greit bega laikas aciu QUOTE(Solle @ 2005 11 28, 15:27) Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti . na tokia ir kritika be jokiu argumentu  ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk i svecius nekviesiu  ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name
|
|