Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Namo apdaila
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
roki
kadangi musu namo isorines sienos daugumoje (apie 200 kv.m.) bus apkaltos medinemis dailylentemis, labai domina jusu patirtis sioje srityje. Ypac kiek kainavo kvadratinis metras tokios apdailos su apsiltinimu. na, mediena pas mus bus sava.
turime problemu su meistrais ir/arba ju pasiulytomis paslaugu kainomis.gal turite ka rekomenduoti?
taip pat idomu, kokius dazus/lakus rinkotes. ar pries kalima lenteles jau buvo karta nudazytos?
lenteles buvo tvirtinamos vinimis ar varztais?
dekui uz bet kokia info.
yuki
galiu pasakyt tik iš būsimos patirties biggrin.gif mes irgi kalsim medžiu. meistrų ir kainų neparekomenduosiu dar.
dėl dažų mums labai įkyriai siūlo rowan bestą. žinom, kad tai vienas brangiausių pasirinkimų, tai dar galutinai neapsisprendėm, nes manom, kad tokią pačią kokybę galima rast ir šiek tiek pigiau smile.gif prieš kalant vieną kartą reikia nudažyt. o džiūsta greitai, tai vienas dažys, kitas kals biggrin.gif manau, kad vinimis.
ula
QUOTE(yuki @ 2005 08 03, 16:53)
biggrin.gif  manau, kad vinimis.
*

Nu vinimis tai neturetu kalti - veliau matysis tokie negrazus pabegimai (tikriausiai nuo rudziu). Bent pas mus tai prisuko medvarsciais, nezinau kokiais, bet nerudijanciais.
taurus
QUOTE(roki @ 2005 08 03, 07:00)
kadangi musu namo isorines sienos daugumoje (apie 200 kv.m.) bus apkaltos medinemis dailylentemis, labai domina jusu patirtis sioje srityje. Ypac kiek kainavo kvadratinis metras tokios apdailos su apsiltinimu. na, mediena pas mus bus sava.
turime problemu su meistrais ir/arba ju pasiulytomis paslaugu kainomis.gal turite ka rekomenduoti? 
taip pat idomu, kokius dazus/lakus rinkotes. ar pries kalima lenteles jau buvo karta nudazytos?
lenteles buvo tvirtinamos vinimis ar varztais?
dekui uz bet kokia info.
*

bet kokiu atveju jai rinksites dazus pries dazant rekomenduociau alieijiniu dazu grunta . tikiuosi imanoma Lietuveleje gauti , COBOAT pats geriausias gruntas . dazus reiktu rinktis pagal klimato salygas. gerai dazytas namas nereikalaus perdazymo apie 7-10 metu. laku siulyciau vengti, kadangi lakai nuo saules ir salcio-karscio trukyneja ir vaizdas tikrai nekoks . dazu spalva neturetu buti labai ryskaus, tamsaus tono. geriausia dazyti sviesesne spalva, langai ir stogo juostos turetu buti bent 5-ir daugiau tonu tamsesni. kadangi matau, kad mazas zmogelis laukia savo laiko (laukiesi), siulyciau projekte nedalyvauti, visi dazai tiesiogiai kenkia smegenu sistemai. geriau isvykti tokiu atveju (jaigu yra galimybe)

kalimas ar sukimas dailylenciu turetu buti tik su nerudyjancio plieno ar cinkuotais vynim ar varstais. kitu atveju 2-4 metu begyje rudys išpūs (nuo žodžio pūsti) dazus . svarbiausia projekto pradzioje parodyti, kad po gerai atlikto darbo darbininkai gaus ARBATPINIGIU net jaigu firmos vadovai nesutinka reikia rasti budu, bent jau tada busit ramus, kad savo atlikot. visa kita.... palikit profams

sekmes
roki
Aciu uz patarimus.

Taurus dekui uz rupesti del kudikelio pilvelyje, taciau kad ir kaip noreciau kistis i namo statybas, negaliu - jau du menesius esu priverstiniame grieztame lovos rezime, todel nama matau tik is nuotrauku (beveik kas diena). Prie statybu prisidedu tik ieskodama informacijos internete (laime, kad siais laikais yra nesiojami kompai...) toli nuo namo.

Dar mus dabar pradejo visi ikalbineti keisti fasado apdadilos projekta, kadangi medzio apdaila yra daugumoje virsuje (kur antraas aukstas), o apacioje bus tinkas. Visi aiskina, kad nuo medzio nubegs ir matysis ruozai ant tinko... Kokia jusu patirtis, nuomones?
taurus

Dar mus dabar pradejo visi ikalbineti keisti fasado apdadilos projekta, kadangi medzio apdaila yra daugumoje virsuje (kur antraas aukstas), o apacioje bus tinkas. Visi aiskina, kad nuo medzio nubegs ir matysis ruozai ant tinko... Kokia jusu patirtis, nuomones?
*

[/quote]

tikrai nepagrysta kad ant tinko liks ruozai. jai medis gerai nudazytas lietvamzdziai sudeti tai nera ko jaudintis rolleyes.gif
Robiukas
Mano bendradarbis nuveze mane i savo nama. Namo apdailos fragmentai - medis. Po keturiu metu eksploatacijos medines dailylentes nerealiai susikraipusios. Dabar nusipirkes maumedzio lentu, perkalines jomis.
cameja
tikra tiesa.medis yra medis.kuo ji beisteptumei,vistiek su laiku jis pakeicia savo forma ir spalva.kiek maciau namu apkaltu su medziu,visi po kiek laiko patamseja,lieka nebegrazus.nors siais laikais yra visokiu priemoniu,bet... schmoll.gif
Nerutė
Sveikutes smile.gif Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera blush2.gif
Tai va ateinu papletkyt smile.gif Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan smile.gif Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot smile.gif SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau blush2.gif
Pusaite
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 12:57)
Sveikutes smile.gif Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera  blush2.gif
Tai va ateinu papletkyt smile.gif Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan smile.gif Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot smile.gif SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau  blush2.gif
*

Chi chi chi.
reikejo uzeit biggrin.gif
ir taip kiekviena,-labas ,cia as ,is forumo 4u.gif ,nerute ,onora,otaip,acacia.....
Ulė
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 10:57)
Sveikutes smile.gif Kadangi sena tema prirakino, pradedu nauja, tikiuos teisingai uzveizejau, kad jos dar nera  blush2.gif
Tai va ateinu papletkyt smile.gif Buvau vakar ant kapu, kaima lankem ir pan smile.gif Kadangi daug maz zinojau KUR turetu but meduzos nameliukas, tai va ir nuvaziavau apziurot smile.gif SUPER!!!! Aisku nedrisau uzeit (nors kazkas buvo) bet nuo keliuko apziurejau  blush2.gif
*

Neruteeeee,neatleisiu gyvenime cry.gif blink.gif ,buvai ir neuzejai doh.gif unsure.gif
taj ajsku nuo keliuko taj nematai nei mano gelynu nieko ax.gif ,mes jau vonia issirengem karstas vanduo teka,kavos buč padarius drinks_cheers.gif 4u.gif
Nerutė
QUOTE(meduza @ 2005 11 01, 13:24)
Neruteeeee,neatleisiu gyvenime cry.gif  blink.gif ,buvai ir neuzejai doh.gif  unsure.gif
taj ajsku nuo keliuko taj nematai nei mano gelynu nieko ax.gif ,mes jau vonia issirengem karstas vanduo teka,kavos buč padarius drinks_cheers.gif  4u.gif
*

as gi dar atvaziuosiu blush2.gif Diena buvo tokia, kad skubejom pas giminaicius, o paskui skubejom namo smile.gif Bet vienzo kelelis mano ten ves ir ves, tai kazkada isdrysiu blush2.gif
Ditka
QUOTE(Nerutė @ 2005 10 31, 10:57)
*

Nerute, o kur jus nama statot g.gif Siaip idomu ax.gif As irgi planuoju statyt artimiausiu metu nama (vyras tam pribrendo pagaliau, kad namas geriau uz buta doh.gif ), tai uzejau i jusu skyreli, reik nuo kazko pradet...
Nerutė
Ditka mes tai prie zaliuju ezeru wink.gif Arba Balsiu, kaip pavadinsi - nepagadinsi mirksiukas.gif O kur Jus statytumetes? wink.gif Ar turite zeme ar dar tik dairotes wink.gif

O paie musu namelius yra kita tema (paavdinimas toks pat) bet va puslpaiu mes ten prirasem ojojoj kiek, tai ten ir fotkiu yra mirksiukas.gif
Sonatina
Kažkada pavasarį šioj temoj klausiau patarimo, kaip dažyti fasadą. Tai štai pagaliau nudažė: 4u.gif
Pommes
Labai čiotkai atrodo nameliukas.. smile.gif
Ulė
labai grazu thumbup.gif ,ir tvora grazi thumbup.gif ,o pas mus sian dazo thumbup.gif
westa
QUOTE(meduza @ 2005 11 07, 12:41)
labai grazu thumbup.gif ,ir tvora grazi thumbup.gif ,o pas mus sian dazo thumbup.gif
*

Laukiam laukiam foto thumbup.gif

o aš savo įdedu, ne naujausia, jau stogas visas uždengtas, liko visokie ten kraštukai blush2.gif

sonatina, super nameliukas thumbup.gif thumbup.gif . gal gali parašyt kokis klinkeris pas tave, na kokios firmos ir pavadinimą - vieni giminaičiai tokio ieškojo thumbup.gif
organzza
QUOTE(Sonatina @ 2005 11 07, 10:51)
Kažkada pavasarį šioj temoj klausiau patarimo, kaip dažyti fasadą. Tai štai pagaliau nudažė: 4u.gif

user posted image

user posted image
*

Labai viskas grazu,Sonatina thumbup.gif
Ar jusu tvora medine ar metaline? g.gif Kiek kainavo?Ar metrais skaiciuoja?
O kiek mokejot uz trinkeliu sudejima?kiek kv.? g.gif 4u.gif
Sonatina
Mūsų klinkeris - Wienerberger Terca, kolekcija Fraza. Plačiau čia. 4u.gif

Tvora medinė, o kainų tvoros ir trinkelių šiuo metu nežinau. Vėliau parašysiu tiksliau 4u.gif
Vilyte
Ot aš vėpla: užsiseivinusi į Favorites šią temą (tiksliau seną) ir laukiu, galvoju, negi niekas nerašo. O kad ji jau uždaryta - tai net nesumąsčiau blink.gif doh.gif biggrin.gif

Taigis, sveikos senosios temos lankytojos ir naujosios 4u.gif Labai gražūs Sonatinos ir Westos namučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Acacia
Na va, galiu ir aš įdėti kažkokį vaizdą, panašų į galutinį smile.gif
Fotkinta vakare, tai nesimato spalvų - lentutės baltos, langai ir stogas - rudi. Dar ne visi kampukai pabaigti, bet jau kažkas panašaus artėja... thumbup.gif
user posted image

user posted image
kropka
QUOTE(Acacia @ 2005 11 23, 16:45)
Na va, galiu ir aš įdėti kažkokį vaizdą, panašų į galutinį smile.gif
*

Sauniai ten jums viskas susilipde, labai originalus namukas ir stulbinantis balkonas/terasa. Graziai pavydziu, siltu jums ziemos vakarojimu smile.gif.
Perliukas
Namukas thumbup.gif
ir man balkonas/terasa parūpo ax.gif , kaip suprantu jis virš kambario g.gif , tai koks ten stogas , kaip visa tai yra daroma g.gif
Acacia
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 24, 01:07)
Namukas  thumbup.gif
ir man balkonas/terasa parūpo  ax.gif , kaip suprantu jis virš kambario  g.gif , tai koks ten stogas , kaip visa tai yra daroma  g.gif
*

Ačiū už pagyrimus 4u.gif

Balkonas iš tiesų virš kambario, t.y. virš prieškambario.
Net nežinau, kaip ten tiksliai padaryta - išbetonuota turbūt ir tiek g.gif Juk pirkome seną namą, ne naujai statėmės, tai visų smulkmenų nežinau blush2.gif Jei patys būtume statę, tada ko gero viską žinočiau, o dabar, kai yra gatava, tai ir nesuki žmogus galvos, kaip ten kas smile.gif
Acacia
QUOTE(kropka @ 2005 11 23, 19:19)
Sauniai ten jums viskas susilipde, labai originalus namukas ir stulbinantis balkonas/terasa. Graziai pavydziu, siltu jums ziemos vakarojimu smile.gif.
*

kad taip tavo žodžiai kai kam į ausį... verysad.gif
Iki šiol neturime šildymo blink.gif Tik elektra pasišildom, kai namie būnam, taip ir gyvenam - o dujų įvedimo procesas ypatingai lėtai juda verysad.gif Na geriausiu atveju už 2 savaičių jau bus šilta unsure.gif
Acacia
Va šiandien ryte dar nufotkinau, truputį aiškiau smile.gif
Nors namukas mažas, tai daug skirtingų nuotraukų nepridarysi, kartojasi visos blush2.gif
user posted image
Smaližė
Nu thumbup.gif Sonatinos namukas.. ir Westos thumbup.gif ir Acacijos thumbup.gif
Kas čia sakė, kad dišovai plastikinės atrodo mad.gif (anoj temoj).. Visai jaukus gražus namukas gavos thumbup.gif
evansmum
QUOTE(Acacia @ 2005 11 24, 09:39)

Iki šiol neturime šildymo  blink.gif  Tik elektra pasišildom, kai namie būnam, taip ir gyvenam - o dujų įvedimo procesas ypatingai lėtai juda  verysad.gif  Na geriausiu atveju už 2 savaičių jau bus šilta  unsure.gif
*

O kaip jus sildotes elektra? Radiatoriais ? g.gif
westa
Acacia, labai thumbup.gif atrodo jūsų nameliux mirksiukas.gif
Acacia
QUOTE(evansmum @ 2005 11 24, 13:03)
O kaip jus sildotes elektra? Radiatoriais ?  g.gif
*

Nu susijungiam elektrinius šildytuvus ir po truputį prišyla.
Tik tiek, kad išėję į darbą nepaliekam, išjungiam - tai per dieną viskas atšąla ir vakare temperatūra vėl panaši kaip lauke doh.gif
na jau nedaug kentėt liko... porą savaitėlių... verysad.gif
Acacia
na dar kartelį ačiū už gerus įvertinimus 4u.gif
evansmum
QUOTE(Acacia @ 2005 11 24, 12:08)
Nu susijungiam elektrinius šildytuvus ir po truputį prišyla.
Tik tiek, kad išėję į darbą nepaliekam, išjungiam - tai per dieną viskas atšąla ir vakare temperatūra vėl panaši kaip lauke  doh.gif
na jau nedaug kentėt liko... porą savaitėlių...  verysad.gif
*

Na, svarbu yra alternatyva- elektra; o juolab kenteti TIK pora savaiteliu 4u.gif Simpatiskas tavo namelis thumbup.gif , o kaip graziai nuotraukoj, kai sninga wub.gif
Ulė
QUOTE(meduza @ 2005 04 12, 08:54)
tikiuosi cia sulaukti  jusu patarimu ir ideju apie namo apdaila 4u.gif

pafantazuokime kartu a wub.gif
cia namas is lauko puses ax.gif
user posted image

cia is kiemo ax.gif
user posted image
*

va tajp atrodo musu namuks daba 4u.gif

user posted image

user posted image
westa
Meduzka super thumbup.gif thumbup.gif
Strielka
aha labai super ir namas ir spalva bigsmile.gif
Cypas
Medūza liuks spalva ir namukas 4u.gif
Ulė
ojej aciu wub.gif ,kajp fainei,kad jums patinka,ir mums patinka irgi,neryskus,nekrenta i akis ax.gif
dar zinoma nepabaigtas,pamata reik nudazyt,tokia spalva kajp stogas ir langai,ir viena siena da nenudazyta biggrin.gif doh.gif ,nes nespejo prie pliusines temperaturos ,o prie minusines tinkuot negali,ir stovi darbas verysad.gif
bet jau ir tiek daug..dziaugiuos,kajp as pavydedavau ziuredama jusu uzbaigtus namukus thumbup.gif , daba jau ramesne 4u.gif biggrin.gif
Solle
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 17:08)

user posted image
*

Man asmeniskai sito namuko projektas nepatinka ,pats paprasciausias namo projektukas,dezute ir tiek ,nejauku man tokiam butu gyvent

Va o sitas namukas super ,isivaizduoju kaip atrodys kaip bus pastatytas thumbup.gif ,grazu

ŠITAS
Ulė
kiek zmoniu tiek nuomoniu drinks_cheers.gif ,mes ir norejom paprastos dezutes su vienšlaiciu stogu thumbup.gif
man jis pats paciausias wub.gif
kadangi mano vyras yra minimalistas,jam svarbiausia buvo namo funkcionalumas thumbup.gif

westa aciu 4u.gif biggrin.gif
westa
QUOTE(Solle @ 2005 11 27, 20:45)
Man asmeniskai sito namuko projektas nepatinka ,pats paprasciausias namo projektukas,dezute ir tiek ,nejauku man tokiam butu gyvent
Va o sitas namukas super ,isivaizduoju kaip atrodys kaip bus pastatytas thumbup.gif ,grazu

ŠITAS
*

be abejo mano pats gražiausias blush2.gif Ačiū ačiū biggrin.gif biggrin.gif . O va jei rimtai tai dabar turbūt statyčiau būtent tokį kaip pas Medūzką - taisyklingų formų ... ax.gif Ir galiu pasakyt kodėl. Todėl, kad visi tie ciucki mucki suėda labai daug erdvės, susidaro daug neišnaudojamų plotų . va taips tai. Bet kadangi jau pasistatėm tokį tai bandysim suktis iš padėties doh.gif
kropka
Meduza- namas toks naminis, kadangi man patinka paprastos/aiskios formos su malonumu tokiame gyvenciau smile.gif. Mes taip pat planuojame labai lakoniska arba visai a'la kaimiska. Spalva tokia skani jusu namuko thumbup.gif.
Ulė
QUOTE(kropka @ 2005 11 28, 01:14)
Meduza- namas toks naminis, kadangi man patinka paprastos/aiskios formos su malonumu tokiame gyvenciau smile.gif. Mes taip pat planuojame labai lakoniska arba visai a'la kaimiska. Spalva tokia skani jusu namuko thumbup.gif.
*

aciu 4u.gif
zinai,jei nama statytumemes kokiam dabar sparciai kylanciam naujam kvartale,taj tikrai nepasiduotume ir statytume koki mandresni lotuliukas.gif ,bet daba kaj pasistatem uz Kauno 19km. ir dar uz kaimo kilometras,tarp misku,be kaimynu,tai nelabai norejos,kad vagim aki trauktu 4u.gif
Avita
Medūza thumbup.gif jūsų namuko graži spalva,kaip kažkas rašė "skani" tokia thumbup.gif
Acacia
QUOTE(Solle @ 2005 11 27, 21:45)

ŠITAS
*

Nesuprantu tokių komentarų doh.gif
Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint? doh.gif
palura
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 08:39)
Nesuprantu tokių komentarų  doh.gif
Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?  doh.gif
*

as tau pritariu.tokie komentarai is pavydo.kiekvienas namas yra savaip grazus,nes visu pirma jis yra savas.
as visom besistatanciom ir jau pasistaciusiom nuosirdziai pavydziu.silto ir jaukaus gyvenimo SAVO namuose. 4u.gif
Avita
Aš irgi prisidedu prie nesupratusių tokios "kritikos" :ax
Kiekvienam savo namelis-jaukiausias thumbup.gif
Ingute
Medūza, labai fainas namukas ir spalva thumbup.gif Ech, laukiu nesulaukiu kada ir pas mumi jau bus pastatytas, nes dabar dar tik pamatai tūno rolleyes.gif

Beje, sveikinu labai su nestuke.gif thumbup.gif
Solle
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 10:39)
Nesuprantu tokių komentarų  doh.gif
Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?  doh.gif
*

Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti .Ar cia tik liaupsem skirtas forumas.Kiekvieno skonis skirtingas,as ir parasiau kas butent MAN patinka ir kas ne .....nebukim tokios saldzios mergytes mirksiukas.gif
Ulė
QUOTE(Ingute @ 2005 11 28, 15:21)
Medūza, labai fainas namukas ir spalva  thumbup.gif Ech, laukiu nesulaukiu kada ir pas mumi jau bus pastatytas, nes dabar dar tik pamatai tūno  rolleyes.gif

Beje, sveikinu labai su nestuke.gif  thumbup.gif
*

as ir rodos neseniai ziurejau i plyna lauka,alia greit bega laikas ax.gif
aciu nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Solle @ 2005 11 28, 15:27)
Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti .
*

na tokia ir kritika be jokiu argumentu ax.gif ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk i svecius nekviesiu biggrin.gif ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.