APIE ENDOMETRIOZE

Visos plepses dingo
Turiu klausimuka.Jei pas mane 4 st.endo.tai rekomenduojama iki 3 IUI.Tai jei dabar pasistimuliuociau viena men bet be IUI,tai reikstu kad IUI bus galima tik 2 daryt ateity?????ot sumaliau
[/quote] Galima iki 3 stimuliaciju, nes kiekviena stimuliacija tik padeda endo veseti ... Pati IUI procedura tai nekenkia niekuo, kenkia naudojami hormonai iki proceduros, kurie viska stimuliuoja. Pvz po laparoskopijos ir gydymo po jos (klimaksas) rekomenduojama pastoti (naturaliai ar ne) per 1 metus, veliau sansai mazeja, nes endo gryzta i ta bukle kokia buvo pries operacija. QUOTE(Vitalijaxx @ 2009 11 25, 12:04) Galima iki 3 stimuliaciju, nes kiekviena stimuliacija tik padeda endo veseti ... Pati IUI procedura tai nekenkia niekuo, kenkia naudojami hormonai iki proceduros, kurie viska stimuliuoja. Pvz po laparoskopijos ir gydymo po jos (klimaksas) rekomenduojama pastoti (naturaliai ar ne) per 1 metus, veliau sansai mazeja, nes endo gryzta i ta bukle kokia buvo pries operacija. Man po operacijos neskyre jokio gyd.Patare is kart kol dar viskas sviezia ir nepriauge daryti IUI arba IVF.Bet si men.su pinigais ne kas tai galvoju tik pasistimuliuoti ir bandyti naturaliai dar,o jau nuo kokio sausio startuoti su IU.
aciu mmazulyte
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 25, 13:09) Man po operacijos neskyre jokio gyd.Patare is kart kol dar viskas sviezia ir nepriauge daryti IUI arba IVF.Bet si men.su pinigais ne kas tai galvoju tik pasistimuliuoti ir bandyti naturaliai dar,o jau nuo kokio sausio startuoti su IU.
man tai po laparaskopijos paskyre gydyma dipherelinu ir sake bandyt naturaliai bet kaip gi tai padaryt jei vyras dirba uzsieni
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 25, 23:09) Pykina??? O as su mielu noru pavemciau,guleciau kaip lavoniukas nuo silpnumu kad tik kazkas pilvely apsigyventu jo suprantu tave ir meldziu devuliulio kad dovanu atsiustu tai jautri mergyt pasidarei as pries niestuma labai jautri buva aisku nepraejo vis dar asaroju sedziu rasau o asaros rieda QUOTE(Tule 2 @ 2009 11 25, 21:31) jo suprantu tave ir meldziu devuliulio kad dovanu atsiustu tai jautri mergyt pasidarei as pries niestuma labai jautri buva aisku nepraejo vis dar asaroju sedziu rasau o asaros rieda QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 26, 00:38) greiciausei pas tave hormonai siauteja tu teisi bent jau zinosiu del ko
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as
dar ziuresiu ka daktarai sakys,bet jau savaite skrandis stoja nevalgau, pikina savijauta nera nuostabi,bet reik saugoti tuos3men, kad viskas butu gerai. mmazuliuke o tu bandei Jadvygos zolytes? nes seip as girdejau,kad moteris 15metu nepastojo ir pas ja nuvaziavo ir pastojo.. o as tikedama zoleles geriau ir tikriausai pastojau,nes nieko nevartojau ir 2menesius nepastojau...o siuo metu sau pasiseke.. QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 26, 11:11) sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as dar ziuresiu ka daktarai sakys,bet jau savaite skrandis stoja nevalgau, pikina savijauta nera nuostabi,bet reik saugoti tuos3men, kad viskas butu gerai. mmazuliuke o tu bandei Jadvygos zolytes? nes seip as girdejau,kad moteris 15metu nepastojo ir pas ja nuvaziavo ir pastojo.. o as tikedama zoleles geriau ir tikriausai pastojau,nes nieko nevartojau ir 2menesius nepastojau...o siuo metu sau pasiseke.. SUPER NAUJIENOS!!!!!!!!LENGVU JUMS 9 MENESIUKU!!!imesk NT foto Nebandziau tokiu zoleliu,dabar geriu BOROVAJA MATKA (vienasale uzgina).Gal reiks is jadvygos isbandyt
bernadeta, labai labai sveikinu
Na po tokių naujienų aš pradedu tikėt, kad visos mes pastosim QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 26, 13:11) sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as dar ziuresiu ka daktarai sakys,bet jau savaite skrandis stoja nevalgau, pikina savijauta nera nuostabi,bet reik saugoti tuos3men, kad viskas butu gerai. mmazuliuke o tu bandei Jadvygos zolytes? nes seip as girdejau,kad moteris 15metu nepastojo ir pas ja nuvaziavo ir pastojo.. o as tikedama zoleles geriau ir tikriausai pastojau,nes nieko nevartojau ir 2menesius nepastojau...o siuo metu sau pasiseke.. geros zinios
[quote=bernadeta274,2009 11 26, 12:11]
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as dar ziuresiu ka daktarai sakys,bet jau savaite skrandis stoja nevalgau, pikina savijauta nera nuostabi,bet reik saugoti tuos3men, kad viskas butu gerai. sveikinu jei ne paslaptis ka gerei ....? saugok save
Sveikutes,
Na ka lygtais greitai ateis mano rimtosios mmm,dabar tik teplioja.Ir galiu pasakyti kad arba ta arbatele arba dar ir operacija,bet nebeteplioja rudai QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 29, 13:03) Sveikutes, Na ka lygtais greitai ateis mano rimtosios mmm,dabar tik teplioja.Ir galiu pasakyti kad arba ta arbatele arba dar ir operacija,bet nebeteplioja rudai nudziuginai as ir geriu arbatyte, tikiu kad pades tik reik laukti rezultato pas mane 3st endo...
jungiuosi prie jūsų naujuose namučiuose. Matau apie JAdvygos žoleles šnekat, aš šį savaitgalį irgi vieną Jadvygos arbatų mišinį nusipirkau, bet jis tinka nėščioms ir stiprina imunitetą.
Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau
Dar pamirsau paklausti, ar gali po operacijos sutrikti menesines? nes as kaip ir tureciau jau susirgti, o nesusirgau, po operacijos praejo beveik 2 savaites..
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 11:44) Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau Man po operacijos gyd,aiskino kad jei jau rasta endo cista tai minimum 3 st.jau.Neprarask vilties,man 4 st.bet as giliai sirdelej dar galvoju naturaliai pastot arba bent jau pasistimuliavus QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 13:04) Dar pamirsau paklausti, ar gali po operacijos sutrikti menesines? nes as kaip ir tureciau jau susirgti, o nesusirgau, po operacijos praejo beveik 2 savaites.. Mmmm gali sutrikti paskui vel atsisto
sveikos!
skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina! QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 14:12) sveikos! skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina! O man kaip tik mmm,reiks tada nebegert Nezinau ar cia nuo BM bet pradejo skaudeti kairi inksta QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 30, 17:29) O man kaip tik mmm,reiks tada nebegert Nezinau ar cia nuo BM bet pradejo skaudeti kairi inksta aha negerk, o po mm toliau tesk gerima! siaip man kol dar jos negeriau uzeidavo desini inksta skaudet, nes nuo senai jau ji man vis paskauda, tik va pastebejau kad kai dabar geriu BM ji man skauda dazniau!
sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda..
tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias... tai po visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau.. siandien grizau is ginekologes jau maciau ryt tirimus darysiuosi nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu net ir ginekologe vat sako ir tokios stadijos galima pastot nustebo.. moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 30, 21:51) sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda.. tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias... tai po visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau.. siandien grizau is ginekologes jau maciau ryt tirimus darysiuosi nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu net ir ginekologe vat sako ir tokios stadijos galima pastot nustebo.. moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius jei ne paslaptis kokia ta zole nuo endo gerei? koks jos pavadinimas? kokia buvo nepastojimo priezastis jusu? endometrioze? QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 15:12) sveikos! skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina! Sveikutes O del inkstuir man skauda,bet ten parasyta gydo slapimo takus,cistitusirt.t QUOTE(late @ 2009 11 30, 21:56) Sveikutes O del inkstuir man skauda,bet ten parasyta gydo slapimo takus,cistitusirt.t sveika! as turejau omeny BM arbatos gerima, o ne BM lasiukus spiritiniu pagrindu ka paskaiciau ta parasiau, is lempos tikrai neistraukiau! o tu kaip suprantu apie lasiukus kalbi QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:56) jei ne paslaptis kokia ta zole nuo endo gerei? koks jos pavadinimas? kokia buvo nepastojimo priezastis jusu? endometrioze? jadvygos zoleles Nr.11 ten pagal numerius rasomos zoleliu misinys... nas as 2ir daugiau menesio nepastojau. del endometriozes netikejo,kad pastoti galiu,nes tikrai buvo 4stadijoje stadijoje... QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:08) sveika! as turejau omeny BM arbatos gerima, o ne BM lasiukus spiritiniu pagrindu ka paskaiciau ta parasiau, is lempos tikrai neistraukiau! o tu kaip suprantu apie lasiukus kalbi Tai as taip geriu,o arbata geria dauguma nuo vidurio ciklo<jei apie rusu foruma>,tai as va taip skaiciau,nu zodziu pagal anotacija gert geriausia QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 30, 19:51) sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda.. tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias... tai po visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau.. siandien grizau is ginekologes jau maciau ryt tirimus darysiuosi nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu net ir ginekologe vat sako ir tokios stadijos galima pastot nustebo.. moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius Esu tikra kad viskas bus gerai!!! Is visos sirdies linkiu QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 12:44) Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 21:10) Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 22:33) Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie? O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė. QUOTE(Glamour @ 2009 12 02, 21:58) Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie? O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė. Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 08:07) Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 09:10) As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes? o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti.. QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 15:41) As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes? o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti.. Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 20:51) Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo Aciuuu labai uz info QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 22:13) Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo Aciuuu labai uz info Oi tokio maisto as visai nepripazistu As mokejau 100lt uz pirma konsultacija ir apziura
Ginte222-laikykis mergyt, ne visi gyd. tokie nekopetentingi, parasyk kaip tau sekas
Sveikutės. Jei kam įdomu, kur Kaune galima gauti Vienašalės užginos (Borovaja Matka), tai jos radau mažoje krautuvėlėje Savanorių pr. 3 (UAB Arvensi).
Vienašalės užginos ten galima rasti ir žolelių, ir lašiukų. Taip pat yra Jadvygos Balvočiūtės žolelių mišinys Nr.11 (nuo endometriozės). Sėkmės visoms! |