Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Endometriozė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mmazuliuke
Sena temele
user posted image
user posted image

APIE ENDOMETRIOZE

user posted image

mmazuliuke
Visos plepses dingo g.gif
Hekate
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 24, 23:24)
Visos plepses dingo g.gif
*

aciu tau uz naujus namucius oro_buckis.gif
mmazuliuke
QUOTE(Hekate @ 2009 11 25, 10:00)
aciu tau uz naujus namucius  oro_buckis.gif
*

aciuks.gif
Turiu klausimuka.Jei pas mane 4 st.endo.tai rekomenduojama iki 3 IUI.Tai jei dabar pasistimuliuociau viena men bet be IUI,tai reikstu kad IUI bus galima tik 2 daryt ateity?????ot sumaliau doh.gif
Vitalijaxx
Turiu klausimuka.Jei pas mane 4 st.endo.tai rekomenduojama iki 3 IUI.Tai jei dabar pasistimuliuociau viena men bet be IUI,tai reikstu kad IUI bus galima tik 2 daryt ateity?????ot sumaliau doh.gif
*

[/quote]

Galima iki 3 stimuliaciju, nes kiekviena stimuliacija tik padeda endo veseti ... Pati IUI procedura tai nekenkia niekuo, kenkia naudojami hormonai iki proceduros, kurie viska stimuliuoja. Pvz po laparoskopijos ir gydymo po jos (klimaksas) rekomenduojama pastoti (naturaliai ar ne) per 1 metus, veliau sansai mazeja, nes endo gryzta i ta bukle kokia buvo pries operacija.
mmazuliuke
QUOTE(Vitalijaxx @ 2009 11 25, 12:04)
Galima iki 3 stimuliaciju, nes kiekviena stimuliacija tik padeda endo veseti ... Pati IUI procedura tai nekenkia niekuo, kenkia naudojami hormonai iki proceduros, kurie viska stimuliuoja. Pvz po laparoskopijos ir gydymo po jos (klimaksas) rekomenduojama pastoti (naturaliai ar ne) per 1 metus, veliau sansai mazeja, nes endo gryzta i ta bukle kokia buvo pries operacija.
*

Man po operacijos neskyre jokio gyd.Patare is kart kol dar viskas sviezia ir nepriauge daryti IUI arba IVF.Bet si men.su pinigais ne kas tai galvoju tik pasistimuliuoti ir bandyti naturaliai dar,o jau nuo kokio sausio startuoti su IU.
Tule 2
aciu mmazulyte oro_buckis.gif uz nauja busta wub.gif
Vitalijaxx
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 25, 13:09)
Man po operacijos neskyre jokio gyd.Patare is kart kol dar viskas sviezia ir nepriauge daryti IUI arba IVF.Bet si men.su pinigais ne kas tai galvoju tik pasistimuliuoti ir bandyti naturaliai dar,o jau nuo kokio sausio startuoti su IU.
*

4u.gif sekmes tau, kad ir kaip pasielgsi.
mmazuliuke
QUOTE(Tule 2 @ 2009 11 25, 12:43)
aciu mmazulyte  oro_buckis.gif uz nauja busta wub.gif
*

aciuks.gif
Kokie jus jau dideli blush2.gif

QUOTE(Vitalijaxx @ 2009 11 25, 12:51)
4u.gif  sekmes tau, kad ir kaip pasielgsi.
*

Tikiuos viskas bus gerai wub.gif
tisa
man tai po laparaskopijos paskyre gydyma dipherelinu ir sake bandyt naturaliai bet kaip gi tai padaryt jei vyras dirba uzsieni doh.gif be to ir ciklas vis neatsistato po klimaksinio periodo blink.gif
Tule 2
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 25, 16:06)

Kokie jus jau dideli blush2.gif

*

aciu mmazulyte 4u.gif o as vis galvojau kad mudu mazi laukiu 12sav. gal pykinimas lausis wub.gif
mmazuliuke
QUOTE(Tule 2 @ 2009 11 25, 19:31)
aciu mmazulyte 4u.gif o as vis galvojau kad mudu mazi laukiu 12sav. gal pykinimas lausis wub.gif
*

Pykina???
O as su mielu noru pavemciau,guleciau kaip lavoniukas nuo silpnumu kad tik kazkas pilvely apsigyventu wub.gif tokia bliuve pasidariau.......
Tule 2
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 25, 23:09)
Pykina???
O as su mielu noru pavemciau,guleciau kaip lavoniukas nuo silpnumu kad tik kazkas pilvely apsigyventu wub.gif tokia bliuve pasidariau.......
*

jo biggrin.gif pykina istisa para dar diena nieko bet nakty naktis bemieges bet zinau del ko tai wub.gif tad toliau vaikstau isisiepusi nors jiegu niera bigsmile.gif
suprantu tave ir meldziu devuliulio kad dovanu atsiustu tai wub.gif kaledoms 4u.gif
jautri mergyt pasidarei as pries niestuma labai jautri buva aisku nepraejo vis dar asaroju sedziu rasau o asaros rieda blush2.gif wub.gif mergyt geras zenklas tos asaros wub.gif
mmazuliuke
QUOTE(Tule 2 @ 2009 11 25, 21:31)
jo biggrin.gif pykina istisa para dar diena nieko bet nakty naktis bemieges bet zinau del ko tai  wub.gif tad toliau vaikstau isisiepusi nors jiegu niera bigsmile.gif
suprantu tave ir meldziu devuliulio kad dovanu atsiustu tai  wub.gif kaledoms  4u.gif
jautri mergyt pasidarei as pries niestuma labai jautri buva aisku nepraejo  vis dar asaroju sedziu rasau o asaros rieda  blush2.gif  wub.gif  mergyt geras zenklas tos asaros wub.gif
*

cray.gif cray.gif va va uzteko perskaityt man tavo posta ir apsizliumbiau verysad.gif nesuprantu kas darosi,dar taip nera buve verysad.gif arba man hormonai po operacijos issiderino arba labai stiprus pms doh.gif Aciu tau labai wub.gif O tie blogumai pas jus tikrai baigsis,o jei ir nesibaigs dziaukis,juk yra del ko wub.gif
Tule 2
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 26, 00:38)
cray.gif  cray.gif va va uzteko perskaityt man tavo posta ir apsizliumbiau verysad.gif nesuprantu kas darosi,dar taip nera buve verysad.gif arba man hormonai po operacijos issiderino arba labai stiprus pms doh.gif Aciu tau labai wub.gif O tie blogumai pas jus tikrai baigsis,o jei ir nesibaigs dziaukis,juk yra del ko wub.gif
*

greiciausei pas tave hormonai siauteja blush2.gif wub.gif
tu teisi bent jau zinosiu del ko wub.gif wub.gif
mmazuliuke
Labas rytelis
QUOTE(Tule 2 @ 2009 11 26, 03:28)
greiciausei pas tave hormonai siauteja blush2.gif  wub.gif
tu teisi bent jau zinosiu del ko wub.gif  wub.gif
*

Aha hormonai blush2.gif tikiuos kad neuzilgo jie apsispakains lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokia kvaila nuotaika wub.gif
bernadeta274
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as nestuke.gif
dar ziuresiu ka daktarai sakys,bet jau savaite skrandis stoja nevalgau, pikina
savijauta nera nuostabi,bet reik saugoti tuos3men, kad viskas butu gerai.

mmazuliuke
o tu bandei Jadvygos zolytes?
nes seip as girdejau,kad moteris 15metu nepastojo ir pas ja nuvaziavo ir pastojo..
o as tikedama zoleles geriau ir tikriausai pastojau,nes nieko nevartojau ir 2menesius nepastojau...o siuo metu sau pasiseke..
mmazuliuke
QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 26, 11:11)
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as  nestuke.gif
mmazuliuke
nes seip as girdejau,kad moteris 15metu nepastojo ir pas ja nuvaziavo ir pastojo..
o as tikedama zoleles geriau ir tikriausai pastojau,nes nieko nevartojau ir 2menesius nepastojau...o siuo metu sau pasiseke..
*

SUPER NAUJIENOS!!!!!!!!LENGVU JUMS 9 MENESIUKU!!!imesk NT foto blush2.gif o kiek laiko velavo mmmm?Bet kaip faina,ikvepei man vilties kad ir su 4 st.galima pastoti wub.gif O kokias zoleles tu gerei?????
Nebandziau tokiu zoleliu,dabar geriu BOROVAJA MATKA (vienasale uzgina).Gal reiks is jadvygos isbandyt blush2.gif o kur ta zolininke randasi?
vilmajun
bernadeta, labai labai sveikinu nestuke.gif
Na po tokių naujienų aš pradedu tikėt, kad visos mes pastosim wub.gif
Tule 2
QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 26, 13:11)
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as  nestuke.gif

mmazuliuke
*

geros zinios clap.gif clap.gif mergyt sveikinu wub.gif
Hekate
[quote=bernadeta274,2009 11 26, 12:11]
sveikos moterys sian ryte as prizadinta vyro kuris i darbuko ejo dariau tersta rodo,kad as nestuke.gif

sveikinu thumbup.gif , super ... dziaugiuosi uz tave wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
jei ne paslaptis ka gerei ....?
saugok save 4u.gif mirksiukas.gif
mmazuliuke
Sveikutes,
Na ka lygtais greitai ateis mano rimtosios mmm,dabar tik teplioja.Ir galiu pasakyti kad arba ta arbatele arba dar ir operacija,bet nebeteplioja rudai thumbup.gif tai viena gerybe kuri atsitiko si cikla thumbup.gif kita cikla planuoji stimuliuotis blush2.gif
Hekate
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 29, 13:03)
Sveikutes,
Na ka lygtais greitai ateis mano rimtosios mmm,dabar tik teplioja.Ir galiu pasakyti kad arba ta arbatele arba dar ir operacija,bet nebeteplioja rudai thumbup.gif tai viena gerybe kuri atsitiko si cikla thumbup.gif kita cikla planuoji stimuliuotis blush2.gif
*

nudziuginai mirksiukas.gif
as ir geriu arbatyte, tikiu kad pades tik reik laukti rezultato pas mane 3st endo...
mmazuliuke
QUOTE(Hekate @ 2009 11 29, 20:11)
nudziuginai  mirksiukas.gif 
as ir geriu arbatyte, tikiu kad pades tik reik laukti rezultato pas mane 3st endo...
*

Pas mane 4 st.taip kad tikrai sulauksi rezultatu wub.gif
Glamour
jungiuosi prie jūsų naujuose namučiuose. Matau apie JAdvygos žoleles šnekat, aš šį savaitgalį irgi vieną Jadvygos arbatų mišinį nusipirkau, bet jis tinka nėščioms ir stiprina imunitetą.
mmazuliuke
QUOTE(Glamour @ 2009 11 29, 23:18)
jungiuosi prie jūsų naujuose namučiuose. Matau apie JAdvygos žoleles šnekat, aš šį savaitgalį irgi vieną Jadvygos arbatų mišinį nusipirkau, bet jis tinka nėščioms ir stiprina imunitetą.
*

O kokiam mieste ji gyvena? blush2.gif
Ginte222
Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau verysad.gif
Ginte222
Dar pamirsau paklausti, ar gali po operacijos sutrikti menesines? nes as kaip ir tureciau jau susirgti, o nesusirgau, po operacijos praejo beveik 2 savaites..
mmazuliuke
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 11:44)
Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau verysad.gif
*

Man po operacijos gyd,aiskino kad jei jau rasta endo cista tai minimum 3 st.jau.Neprarask vilties,man 4 st.bet as giliai sirdelej dar galvoju naturaliai pastot arba bent jau pasistimuliavus blush2.gif Man jokio gyd.neskyre,nes tikslas pastot pas mus,jei neplanuociau butu gyde su KT arba dirbtiniu klimaksu.

QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 13:04)
Dar pamirsau paklausti, ar gali po operacijos sutrikti menesines? nes as kaip ir tureciau jau susirgti, o nesusirgau, po operacijos praejo beveik 2 savaites..
*

Mmmm gali sutrikti paskui vel atsisto wub.gif

Twiny
sveikos! 4u.gif
skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina! smile.gif dar rase kad BM pirma cikla gerimo gali sukelti menstruaciju velavima, ir gali isilginti cikla! doh.gif ir butinai pagerus 3 ciklus is eiles, daryt vieno cikklo pertrauka! smile.gif vat gal dar kuri nezinojot, tai parasiau! mirksiukas.gif nes pati nezinojau kad galima gert tik po mmm ir iki mmm! rolleyes.gif
mmazuliuke
QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 14:12)
sveikos!  4u.gif
skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina!  smile.gif dar rase kad BM pirma cikla gerimo gali sukelti menstruaciju velavima, ir gali isilginti cikla! doh.gif ir butinai pagerus 3 ciklus is eiles, daryt vieno cikklo pertrauka! smile.gif vat gal dar kuri nezinojot, tai parasiau! mirksiukas.gif nes pati nezinojau kad galima gert tik po mmm ir iki mmm! rolleyes.gif
*

O man kaip tik mmm,reiks tada nebegert blush2.gif
Nezinau ar cia nuo BM bet pradejo skaudeti kairi inksta doh.gif nezinau kas darosi doh.gif gal valosi kokia slapimo takai g.gif
Twiny
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 11 30, 17:29)
O man kaip tik mmm,reiks tada nebegert blush2.gif
Nezinau ar cia nuo BM bet pradejo skaudeti kairi inksta doh.gif nezinau kas darosi doh.gif gal valosi kokia slapimo takai g.gif
*

aha negerk, o po mm toliau tesk gerima! mirksiukas.gif
siaip man kol dar jos negeriau uzeidavo desini inksta skaudet, nes nuo senai jau ji man vis paskauda, tik va pastebejau kad kai dabar geriu BM ji man skauda dazniau! doh.gif tai gal ir susije, gal ten valo kazka, nes ant BM pakuotes raso kad daugiau visokiu ligu ji gydo! g.gif
bernadeta274
sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda..
tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias...
tai po visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau..
siandien grizau is ginekologes jau maciau blush2.gif maza gumbeli kur susidarys vaikutis..
ryt tirimus darysiuosi wub.gif
nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu thumbup.gif
net ir ginekologe vat sako ir tokios stadijos galima pastot nustebo..
moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius ax.gif ir nebutu persileidimo ...
Twiny
QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 30, 21:51)
sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda..
tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias...
tai po   visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau..
siandien grizau is ginekologes jau maciau  blush2.gif maza gumbeli kur susidarys vaikutis..
nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu thumbup.gif
moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius ax.gif ir nebutu persileidimo ...
*

wub.gif faina! sveikinu ! 4u.gif sekmes visus 9menesius tau ir pilveliui! 4u.gif
jei ne paslaptis kokia ta zole nuo endo gerei? koks jos pavadinimas? ax.gif
kokia buvo nepastojimo priezastis jusu? endometrioze?
late
QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 15:12)
sveikos!  4u.gif
skaitinejau siand rusu forume, ir radau kad BM negalima gert per menesines, tai yra pradet po MM ir baigt kai ateina!  smile.gif dar rase kad BM pirma cikla gerimo gali sukelti menstruaciju velavima, ir gali isilginti cikla! doh.gif ir butinai pagerus 3 ciklus is eiles, daryt vieno cikklo pertrauka! smile.gif vat gal dar kuri nezinojot, tai parasiau! mirksiukas.gif nes pati nezinojau kad galima gert tik po mmm ir iki mmm! rolleyes.gif
*

Sveikutes 4u.gif ,o as skaiciau,kad geria nuo ciklo vidurio g.gif BM,nu gerai o kodel ant tu tinktura nieko panasaus neparasyta,kaip gert? schmoll.gif Pas mane parasyta,taip gerti 1 men,po to 10 dienu pertrauka,poto vel testi gydyma,o be to spiritinius lasiukus reikia gert tris kartus dienoj po 30-40 lasiuku,o as geriu ,siaip tinktura paruosta citrinos rugsties pagrindu,tai ten parasyta gert po 10-20 lasiuku schmoll.gif ,Nu ir net neisivaizduoju,kaip tiksliai juos gert ,labai daug skirtingu patarimu doh.gif
O del inkstuir man skauda,bet ten parasyta gydo slapimo takus,cistitusirt.t mirksiukas.gif
Twiny
QUOTE(late @ 2009 11 30, 21:56)
Sveikutes 4u.gif ,o as skaiciau,kad geria nuo ciklo vidurio g.gif BM,nu gerai o kodel ant tu tinktura nieko panasaus neparasyta,kaip gert? schmoll.gif Pas mane parasyta,taip gerti 1 men,po to 10 dienu pertrauka,poto vel testi gydyma,o be to spiritinius lasiukus reikia gert tris kartus dienoj po 30-40 lasiuku,o as geriu ,siaip tinktura paruosta citrinos rugsties pagrindu,tai ten parasyta gert po 10-20 lasiuku schmoll.gif ,Nu ir net neisivaizduoju,kaip tiksliai juos gert ,labai daug skirtingu patarimu doh.gif
O del inkstuir man skauda,bet ten parasyta gydo slapimo  takus,cistitusirt.t mirksiukas.gif
*

sveika! smile.gif
as turejau omeny BM arbatos gerima, o ne BM lasiukus spiritiniu pagrindu smile.gif
ka paskaiciau ta parasiau, is lempos tikrai neistraukiau! smile.gif
o tu kaip suprantu apie lasiukus kalbi smile.gif
bernadeta274
QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:56)
wub.gif  faina! sveikinu ! 4u.gif  sekmes visus 9menesius tau ir pilveliui! 4u.gif 
jei ne paslaptis kokia ta zole nuo endo gerei? koks jos pavadinimas? ax.gif
kokia buvo nepastojimo priezastis jusu? endometrioze?
*

jadvygos zoleles Nr.11
ten pagal numerius rasomos zoleliu misinys...
nas as 2ir daugiau menesio nepastojau.
del endometriozes netikejo,kad pastoti galiu,nes tikrai buvo 4stadijoje stadijoje...
late
QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:08)
sveika! smile.gif 
as turejau omeny BM arbatos gerima, o ne BM lasiukus spiritiniu pagrindu smile.gif
ka paskaiciau ta parasiau, is lempos tikrai neistraukiau! smile.gif
o tu kaip suprantu apie lasiukus kalbi smile.gif
*

Tai as taip geriu,o arbata geria dauguma nuo vidurio ciklo<jei apie rusu foruma>,tai as va taip skaiciau,nu zodziu pagal anotacija gert geriausia blush2.gif ,kitos arbata BM geria puse metu irgi is rusu forumo,viena rase net du metus gere ta arbatike doh.gif
Ginte222
QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 30, 19:51)
tai po  visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau..
siandien grizau is ginekologes jau maciau  blush2.gif maza gumbeli kur susidarys vaikutis..
*

Esu tikra kad viskas bus gerai!!! Is visos sirdies linkiu 4u.gif
Glamour
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 12:44)
*

Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir unsure.gif ) rado endometriozės židinių ir man nustatė tarp 1 ir 2 stadijos. Oficialiai parašė pirmą stadiją.
Ginte222
QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 21:10)
Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir  unsure.gif ) rado endometriozės židinių ir man nustatė tarp 1  ir 2 stadijos. Oficialiai parašė pirmą stadiją.
*

Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo rolleyes.gif gal dar ir man netycia 1-2 stadija..nedarysiu skubotu isvadu, palauksiu daktares verdikto smile.gif
Glamour
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 22:33)
Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo  rolleyes.gif  gal dar ir man netycia 1-2 stadija..nedarysiu skubotu isvadu, palauksiu daktares verdikto smile.gif
*

Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie?

O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė.
Ginte222
QUOTE(Glamour @ 2009 12 02, 21:58)
Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie?
O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė.
*

Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti smile.gif gal kas zino Kaune ginekologa kuris specializuotusi daugiau ties nevaisingumu, o gal net pacia endometrioze?
p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? smile.gif
mmazuliuke
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 08:07)
Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti smile.gif gal kas zino Kaune ginekologa kuris specializuotusi daugiau ties nevaisingumu, o gal net pacia endometrioze?
p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? smile.gif
*

As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis blush2.gif
O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna blush2.gif
Ginte222
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 09:10)
As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis blush2.gif
O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna blush2.gif
*

As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes?
o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti..
mmazuliuke
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 15:41)
As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes?
o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti..
*

Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas blush2.gif stebek ka valgai,nes as dabar is vis lengva maista tegaliu valgyt,kitaip is kart espumisano turiu kalt doh.gif
Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot wub.gif arba tju puslapyje rast turetum wub.gif
Ginte222
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 20:51)
Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas blush2.gif stebek ka valgai,nes as dabar is vis lengva maista tegaliu valgyt,kitaip is kart espumisano turiu kalt doh.gif
Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot wub.gif arba tju puslapyje rast turetum wub.gif
*

Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo smile.gif labai jau ten lengvas maistas blush2.gif supratau ka as negerai darau tada rolleyes.gif
Aciuuu labai uz info wub.gif , bandysiu as gal jiems pasiskambinti uzsiregistruoti konsultacijai, turbut ten apie koki 100lt ar daugiau uz konsultacija?
mmazuliuke
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 22:13)
Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo smile.gif labai jau ten lengvas maistas  blush2.gif  supratau ka as negerai darau tada  rolleyes.gif 
Aciuuu labai uz info  wub.gif  , bandysiu as gal jiems pasiskambinti uzsiregistruoti konsultacijai, turbut ten apie koki 100lt ar daugiau uz konsultacija?
*

Oi tokio maisto as visai nepripazistu doh.gif galiu karta i metus nueiti,bet ne daugiau doh.gif as tai pastebejau kad man nuo bulviu labai pucia,duonos aisku marinuoto ar rauginto maisto.grynai nuo tokio nesuderinto maisto doh.gif pasisaugok geriau blush2.gif
As mokejau 100lt uz pirma konsultacija ir apziura mirksiukas.gif
Hekate
Ginte222-laikykis mergyt, ne visi gyd. tokie nekopetentingi, parasyk kaip tau sekas
Tanga
Sveikutės. Jei kam įdomu, kur Kaune galima gauti Vienašalės užginos (Borovaja Matka), tai jos radau mažoje krautuvėlėje Savanorių pr. 3 (UAB „Arvensi“).
Vienašalės užginos ten galima rasti ir žolelių, ir lašiukų.
Taip pat yra Jadvygos Balvočiūtės žolelių mišinys Nr.11 (nuo endometriozės).
Sėkmės visoms!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.