Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklose dalinamos telefono kortelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
ewelinute
Prieš kelias dienas mano mažasis iš mokyklos parsitempė didžiausią kuprinę su LABAS kortelėmis. Sakė pamokų metu gavo. verysad.gif Tiesiog kažkoks siaubas, kad mokyklos įsileidžia žmonės, kad jie pamokų metu vaikams reklamas dalintų!...

Paskambinau į mokyklą ir pasiklausiau kas čia dabar darosi. Bet man buvo atsakyta, kad viskas vyko "petraukų metu"...

Gal ir Jūsų vaikai gavo tokių "siurpriziukų" iš mokyklos?

Ruttaa
Pas mus praeitais metais dalindavo "Ezio" korteles ax.gif Viena karta prie mokyklos duru dalino, kita karta per pamokas. Man tai netrukde, nes praeita karta tos merginos, kurios dalino, mandagiai mokytojos paklause ar leidzia ir per kelias minutes isdalino. Aisku, galbut pradinukams nereiketu dalinti, nes po to nori bendraklasiai aptarti viska, o pamoka turi testis ax.gif As praeitais metais 8-oke buvau, tai kai isdalino tas kortles, dauguma pasidejo jas ir toliau buvo vedama pamoka smile.gif
Blizgutė
Mes mokykloje tai pat gavome labas kortelę +labas pieštuką;], mums davė klasės auklėtoja smile.gif išdalino ir pamoka toliau vyko sklandžiai,seniau tai pat gaudavom EŽIO,LABAS,PILDYK kortelių ir pan,bet to nesureikšminam,jei reikia tuo metu įsidedam,jei ne,nukišam į stalčių =]]
Padrushkyte
Mums prieš kelis metus dalino 'Ežio' korteles. Į kiemą įvažiavo 'Ežio' autobusiukas ir pradėjo dalinti tas korteles. Oj kiek vaikų ten susirinko!;}
ernoja
Pas mus pernai labas dalino per ilgąją pertrauką. Ne visiem ir užteko lotuliukas.gif
Saga
o as pykau viena karta kai mergina mano parsinese kazkokio negirdeto nematyto zurnalo reklama ant prasto popieriaus antspasdinto ir prase uzsakyti kitiems metams blink.gif blink.gif ..... tai nors zurnala butu dave gal butu patikes ir pan. ir tiek ji jo norejo, ten jau oho kad prigirtas tas zurnalas buvo... tai labai pasipktinus buvau..... net nusipirkti ir paziureti tokio nera kur is karto uzpildytas prenumeratos lapelis, tik savo duomenis surasyti reik ir visos zinios apie zurnala
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.