Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Viliana
Sveikutes 4u.gif

as irgi noriu i jusus gretai, jau planuojame antra vaikiuka, tai noriu pasidaryti testa, kad zinociau kuriom dienom galima tiketis wub.gif bet as dar labiau noriu mergaites, nes jau auginu berniuka smile.gif ar galima su OT paregulioti si ivyki?

beje kur pirkti sias juosteles? juos taip ir vadinasi? ax.gif dekoju visoms uz kantrybe 4u.gif
mazge123
QUOTE(Viliana @ 2010 01 05, 13:45)
Sveikutes  4u.gif

as irgi noriu i jusus gretai, jau planuojame antra vaikiuka, tai noriu pasidaryti testa, kad zinociau kuriom dienom galima tiketis wub.gif  bet as dar labiau noriu mergaites, nes jau auginu berniuka smile.gif  ar galima su OT paregulioti si ivyki?

beje kur pirkti sias juosteles? juos taip ir vadinasi? ax.gif  dekoju visoms uz kantrybe 4u.gif
*

sveika,
sveikinu prisijungus. su OT testais lyties tai nepareguliuosi, bent jau man taip atrodo. nes jie parodo kad ovuliacija bus per 24-36 valandas. jie taip ir vadinasi ovuliaciniai testai, seip ju galima isigyti vaistinese bet jie ten labai brangei kainuoja 4 ar 8 lt, o perkant cia is "zydros akys" kainuotu testukas biski daugiau nei 1 lt kuo daugiau perki tuo pigiau. smile.gif ir jie tikrai labai geri, dauguma cia esanciu merginu perka is jos thumbup.gif
*Chardonnay*
Sveikos, noriu jusu nuomones 4u.gif

vakar daktarai pasake, kad pas mane nevyksta ovuliacija verysad.gif puse dienos praverku, sianien is ryto sugalvojau pasidaryti OT (net pati nezinau kodel). 2 ryskios juosteles isryskejo iskart! OT darausi jau kokie 3 men, tokio ryskaus dar nemaciau unsure.gif gaila negaliu foto ikelt nes fotoaparatas ne namie.. tai dabar nezinau ar galima tiket testu, ar visgi daktaru diagnoze g.gif
BP84
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 05, 17:46)

vakar daktarai pasake, kad pas mane nevyksta ovuliacija verysad.gif puse dienos praverku, sianien is ryto sugalvojau pasidaryti OT (net pati nezinau kodel). 2 ryskios juosteles isryskejo iskart! OT darausi jau kokie 3 men, tokio ryskaus dar nemaciau unsure.gif gaila negaliu foto ikelt nes fotoaparatas ne namie.. tai dabar nezinau ar galima tiket testu, ar visgi daktaru diagnoze g.gif
*

O as tikeciau testuku 4u.gif
Viliana
QUOTE(sonata25 @ 2010 01 06, 09:59)
O as tikeciau testuku  4u.gif
*

as irgi 4u.gif kazkada atsimenu mano mm buvo sustreikavusios, ejau pas ginekologe, ji sake nieko cia dar nesimato, ziurejo per echo, o as jauciau kad jos tuoj prasides, ir kita diena prasidejo doh.gif
Ice tea
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 05, 16:46)

O tau hormonus tyrė ar su echo žiūrėjo??
Bet aš VIS TIEK ND atlikčiau ir TIKĖČIAU mirksiukas.gif
Beje, dėl ramios sąžinės gali 7 dienos po ryžkių II OT pasidaryti progesterono tyrimą ir tada bus AIŠKU- buvo O ar ne mirksiukas.gif
mazge123
na va, jauciu kad man ir vel prasidejo teigemu OT maratonas biggrin.gif o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus? blush2.gif klausiau ir kitoi temoi bet paklausiu ir cia ax.gif
*Chardonnay*
Aciu uz atsakymus 4u.gif ma hormonus tyre, sake viskas tvarkoj, tik po prolaktino tyrimo padare tokias isvadas verysad.gif ND atlikti del visa ko ax.gif vilciu nededu
Ice tea
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 06, 12:18)
Aciu uz atsakymus 4u.gif ma hormonus tyre, sake viskas tvarkoj, tik po prolaktino tyrimo padare tokias isvadas verysad.gif ND atlikti del visa ko ax.gif vilciu nededu
*

Tada pagerk prolaktino vaistukus ir pastosi mirksiukas.gif Turiu draugę, kuri jau sūpuoja mažytę dukrytę thumbup.gif thumbup.gif
Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 06, 12:05)
o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus?  blush2.gif 

Kitoms ir prieš mmm skauda (man asmeniškai jau antras ciklas kaip skauda prieš mmm) doh.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 06, 11:47)
Tada pagerk prolaktino vaistukus ir pastosi  mirksiukas.gif Turiu draugę, kuri jau sūpuoja mažytę dukrytę  thumbup.gif  thumbup.gif
Sėkmės  mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif jau uzsirasiau pirmadieniui pas gydytoja
mazge123
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 06, 14:47)

Kitoms ir prieš mmm skauda (man asmeniškai jau antras ciklas kaip skauda prieš mmm) doh.gif
*

na pries mmm man neskaudedavo.... nebent bus pirmas menesi biggrin.gif o beto ir mmm po mazdaug pusantros savaites blush2.gif
BP84
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 06, 13:05)
na va, jauciu kad man ir vel prasidejo teigemu OT maratonas  biggrin.gif  o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus?  blush2.gif  klausiau ir kitoi temoi bet paklausiu ir cia  ax.gif
*

Man jautrus (bet nestipriai) pasidare jau 6 DPO, 7 DPO pasidariau NT ir pamaciau laaaabai mazyyyti vaiduokliukas, o su kasdiena krutines jautrumas vis didejo 4u.gif
Britvute
Sveikutes,

Na man toks klausimelis iskilo...
Zodziu mazdaug zinau savo vaisingas dienas ir bandau pagauti O diena blush2.gif
Taigi daraiusi testukus su OvuCard(7vnt.) vakar abi linijos buvo vienodo intensyvumo(ne labai ryskios).Siandien na fseki nusipirkau HCG Test ir plius dar dariau su OvuCard doh.gif zodziu pastarais vel abi vienodo ryskumo,o HCG parode ryskia spyga biggrin.gif Taigi,gal yra minciu..koks velnias cia.Kuom tiket? 4u.gif
mazge123
stai ir 5 diena OT teigemas. ax.gif gal si karta zirniukas uzkibs... ax.gif wub.gif
laime2
QUOTE(Britvute @ 2010 01 06, 19:56)
Sveikutes,

Na man toks klausimelis iskilo...
Zodziu mazdaug zinau savo vaisingas dienas ir bandau pagauti O diena blush2.gif
Taigi daraiusi testukus su OvuCard(7vnt.) vakar abi linijos buvo vienodo intensyvumo(ne labai ryskios).Siandien na fseki nusipirkau HCG Test ir plius dar dariau su OvuCard doh.gif zodziu pastarais vel abi vienodo ryskumo,o HCG parode ryskia spyga biggrin.gif Taigi,gal yra minciu..koks velnias cia.Kuom tiket? 4u.gif
*

O prie ko cia HCG testas? g.gif Jis juk parodo HCG (nestumo hormona) doh.gif Tai jei tau dabar tik ciklo vidurys ir gaudai O, tai HCG testas ir turejo parodyti "spyga" kaip pati sakei lotuliukas.gif Juk OvuCard tai ovuliacinis testas kuris rodo ovuliacinio hormono LH "banga" (kieki kada jo yra daugiausia, nes jo deka ir ivyksta ovuliacija). Taigi, viskas gerai thumbup.gif OT rodo du ryskius, reiskia laike vienos-dvieju paru ivyks ovuliacija. O HCG (nestumo hormono) testa darykis tik laukiamu - nelaukiamu mmm diena mirksiukas.gif
Britvute
QUOTE(laime2 @ 2010 01 07, 13:22)
O prie ko cia HCG testas? g.gif  Jis juk parodo HCG (nestumo hormona) doh.gif  Tai jei tau dabar tik ciklo vidurys ir gaudai O, tai HCG testas ir turejo parodyti "spyga" kaip pati sakei lotuliukas.gif  Juk OvuCard tai ovuliacinis testas kuris rodo ovuliacinio hormono LH "banga" (kieki kada jo yra daugiausia, nes jo deka ir ivyksta ovuliacija). Taigi, viskas gerai thumbup.gif  OT rodo du ryskius, reiskia laike vienos-dvieju paru ivyks ovuliacija. O HCG (nestumo hormono) testa darykis tik laukiamu - nelaukiamu mmm diena mirksiukas.gif
*

Nu bliamba,gi tas testukas buvo padetas prie Ovuliacjos testu. Suprantu ,kad nestumo testas ne prie ko doh.gif Nu bliamba,bet as ir tundra,bet taip nepasiziuret,ka perku lotuliukas.gif
BP84
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 07, 12:40)
stai ir 5 diena OT teigemas.  ax.gif  gal si karta zirniukas uzkibs...  ax.gif  wub.gif
*

Labai linkiu wub.gif 4u.gif
mazge123
QUOTE(sonata25 @ 2010 01 07, 17:04)
Labai linkiu  wub.gif  4u.gif
*

aciu smile.gif
razina8
Sveikos mergaites 4u.gif
Ar gali OT parodyti nestuma? Pries kelias dienas pajutau, kad skauda gimda, maudzia nugara ir siaip nuovargis atsirado. Bet NT neigiamas, o OT teigiamas, galvojau, kad ovuliacija, bet teigiami testukai buvo pries kokias tris dienas ir tikrai maude pilva kaip ir buna kartais per ovuliacija, o si karta nauji pojuciai... Nors gal cia is per didelio noro sulaukti II... Gal cia tik ovuliacija verysad.gif
mazge123
QUOTE(razina8 @ 2010 01 07, 18:59)
Sveikos mergaites  4u.gif
Ar gali OT parodyti nestuma? Pries kelias dienas pajutau, kad skauda gimda, maudzia nugara ir siaip nuovargis atsirado. Bet NT neigiamas, o OT teigiamas, galvojau, kad ovuliacija, bet teigiami testukai buvo pries kokias tris dienas ir tikrai maude pilva kaip ir buna kartais per ovuliacija, o si karta nauji pojuciai... Nors gal cia is per didelio noro sulaukti II... Gal cia tik ovuliacija  verysad.gif
*

gali buti ir taip kad tu jau turi zirniuka, bet nevisada OT galima pasitiketi naudojant vietoi NT. pvz man praeita menesi buvo 9 dienas OT teigemas si menesi jau 5 diena teigemas... gal tau irgi taipat... kaip suprantu tau dar tik 4-5 DPO. tai su NT dar biskutuka palauk. mirksiukas.gif linkiu kad sulauktum II ir NT mirksiukas.gif 4u.gif
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 07, 20:08)
gali buti ir taip kad tu jau turi zirniuka, bet nevisada OT galima pasitiketi naudojant vietoi NT. pvz man praeita menesi buvo 9 dienas OT teigemas si menesi jau 5 diena teigemas... gal tau irgi taipat... kaip suprantu tau dar tik 4-5 DPO. tai su NT dar biskutuka palauk.  mirksiukas.gif  linkiu kad sulauktum II ir NT  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Tai vat kad NT dar per anksti, bet savijauta tikrai kazkokia kitokia negu iprastai... Bet taip bijau prisigalvoti, nes jau ilgai laukiam II unsure.gif
katiniene-gerai
Sveikos merginos,
jungiuosi i testuku gadintoju gretas ax.gif vakar pirmaji sugadinau biggrin.gif
kilo man tos klausimas: ar jus atliekat tuos testukus kasdien tuo paciu metu? raso, kad labai svarbu atlikt tuo paciu metu, bet as kazkaip logikos neatseku... unsure.gif cia gi ne BT matavimas, kur nuo iprastines temperaturos turi pakilt keliom padalelem.
Jus kaip labiau nusimanancios paaiskinkit man tundrai kaip is tikruju yra blush2.gif
gummy bear
Mergaitės, ar jums sutampa teigiamas OT su vaisingomis gleivėmis? 11CD pasirodė vaisingos gleivės, OT net vaiduoklio nerodė. 14CD jau buvo "kiaušinio baltymas", bet OT ir toliau nieko nerodė g.gif Pirmus du testavimosi ciklus OT būdavo teigiamas ~15-17CD ir sutapdavo su gleivėmis ir skausmeliais.

Ar per nevaisingus ciklus būna vaisingos gleivės? unsure.gif
Kristuciuke
Sveikos,
Oi kaip seniai cia besilankiau.. blush2.gif
Mergaites HELP!!!
4 diena kaip OT teigiamas. Sis ciklas nestimuliuotas, bet pries tai buvusi cikla buvau pastojusi, nesuprantu kas darosi... blink.gif Niekada man nera buve kad 4 dienas is eiles OT butu teigiamas... unsure.gif
- hal -
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 10:53)
Sveikos,
Oi kaip seniai cia besilankiau.. blush2.gif
Mergaites HELP!!!
4 diena kaip OT teigiamas. Sis ciklas nestimuliuotas, bet pries tai buvusi cikla buvau pastojusi, nesuprantu kas darosi... blink.gif Niekada man nera buve kad 4 dienas is eiles OT butu teigiamas... unsure.gif
*

tai gal uzkibo g.gif ?seip po persileidimo labai gerai kimba..ir jai buvo nesaugus sexiukas pilnai tikiu kad gali buti uzkibe.o ar del stimulecijos gali buti teigiama tai as nezinau..gal kitos mergytes pasakys daugiau ax.gif
Kristuciuke
QUOTE(- hal - @ 2010 01 08, 13:30)
tai gal uzkibo g.gif ?seip po persileidimo labai gerai kimba..ir jai buvo nesaugus sexiukas pilnai tikiu kad gali buti uzkibe.o ar del stimulecijos gali buti teigiama tai as nezinau..gal kitos mergytes pasakys daugiau ax.gif
*

Bet BT tai zema.. 36.1 g.gif Nelabai tikiu kad nestumas.. g.gif Be to siandien 20 cd. Ney nezinau lauksiu ziuresiu kas bus... unsure.gif
Ice tea
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 08, 09:55)
kilo man tos klausimas: ar jus atliekat tuos testukus kasdien tuo paciu metu? raso, kad labai svarbu atlikt tuo paciu metu, bet as kazkaip logikos neatseku...  unsure.gif

Taip- atliekam TUO PAČIU LAIKU +- 10 min.
O tai daroma tam, kad galėtum lyginti rezultatus.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2010 01 08, 10:05)
Mergaitės, ar jums sutampa teigiamas OT su vaisingomis gleivėmis? 11CD pasirodė vaisingos gleivės, OT net vaiduoklio nerodė. 14CD jau buvo "kiaušinio baltymas", bet OT ir toliau nieko nerodė g.gif Pirmus du testavimosi ciklus OT būdavo teigiamas ~15-17CD ir sutapdavo su gleivėmis ir skausmeliais.

Ar per nevaisingus ciklus būna vaisingos gleivės? unsure.gif
*

Mano atveju yra taip- pasirodo water, o paskui eggs ir tada OT parodo II (t.y. LH banga), sekančią dieną įvyksta O mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 13:08)
Bet BT tai zema.. 36.1 g.gif Nelabai tikiu kad nestumas.. g.gif Be to siandien 20 cd. Ney nezinau lauksiu ziuresiu kas bus... unsure.gif
*

O skausmeliai buvo g.gif
mazge123
na stai, 6 diena OT teigemas... ax.gif
zylutes
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:21)
na stai, 6 diena OT teigemas...  ax.gif
*

o gal kazkas kimba? wub.gif
Ice tea
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 13:21)
na stai, 6 diena OT teigemas...  ax.gif
*

O kokio jautrumo naudoji??
mazge123
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 08, 14:35)
o gal kazkas kimba? wub.gif
*

tikiuosi bet kaskodel man nuojauta sako kad nelabai, praeita menesi 9 dienas rode teigema bet taip nieko ir nebuvo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 14:40)
O kokio jautrumo naudoji??
*

20 jautrumo... ax.gif
Kristuciuke
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 14:15)
O skausmeliai buvo  g.gif
*

Buvo uzvakar, dabar nieko.. Gal sakau kad geriu duphaston man niekaip neovuliuoja... g.gif
Afrodite69
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu burelio,aisku jei priimsite 4u.gif Jau siame cikle planuojame pagauti savo zirniuka,turiu atsisiuntusi OT-tad bandysiu ir as juos gadinti.Tik kokio jautrumo nezinau nes nera parasyta ant ju blush2.gif bet jie sv.zali.
Matau,kad daug cia jau nestuke.gif pasakykit ar padejo Jums OT kad pastotumet?
Nes mano pirmagime pavyko is pirmo karto ir vienintelio bandymo.o stai dabar kuo toliau skaitineju,tuo baisiau darosi kad gali neisieti mums ilgai ax.gif
Ice tea
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:21)
20 jautrumo...  ax.gif
*

Bandyk tada 30-tukus mirksiukas.gif Tada tiksliau nusistatysi LH bangą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 15:35)
Buvo uzvakar, dabar nieko.. Gal sakau kad geriu duphaston man niekaip neovuliuoja... g.gif
*

Gali būti unsure.gif
Afrodite69
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 04, 21:51)
na va, vakar ir siandien OT rode teigemus (labai teigemus  biggrin.gif  ) ir dabar skauda pilvo apace. niekada nejausdavau ovuliaciniu skausmu, todel jiem siu skausmu nenurasau. gal kam taip buvo? man labai panasei pries pora menesiu buvo kai su vyru  smileysex.gif  ir poto truko tas geltonkunis (kaip daktare sake jis tipo saugo nestuma kol ateina iki gimdos ar kaskas panasaus), bet tada net pajudet nakti negalejau ir kita diena labai skaudejo. bijau kad nebutu taspac. gal kam buvo taip bet ne tapati diagnoze?  unsure.gif
*

Man jau keleta metu O labai skausminga doh.gif As del tu skausmu net nebenoriu smileysex.gif -is pradziu maniau,kad man koks uzdegimas-tai pravaikciojau daug ginekologu ir ne tik savam mieste,tai visi kaip vienas tvirtina kad man ovuliacija-kaip vienas sake,kad mano kunas tiesiog reikalaute reikalauja kad greiciau buciau nestuke.gif nes ir pieno liaukos vis padideja,ir MM pasidare juodai skausmingos tiek pradzioj,tiek pabaigoj ir O skausminga.
Na bus matyt kaip siame cikle. ax.gif
mazge123
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 17:26)
Bandyk tada 30-tukus  mirksiukas.gif Tada tiksliau nusistatysi LH bangą  mirksiukas.gif

praeita menesi pirkau is vaistines tris. bet taip ir nzn ar jie 30 ar 20 ar kiek... ten nebuvo uzrasyta koks jautrumas... bet jie taipat rode II labai ryskius. prasiau pas zydros akys bet ji tokiu neturejo. paskui vaistinej klausinejau ne vienoi visur nezino koks jautrumas. toks vaizdas kad kur as einu ten nutrina uzrasus jautrumo lotuliukas.gif
- hal -
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 14:21)
tikiuosi bet kaskodel man nuojauta sako kad nelabai, praeita menesi 9 dienas rode teigema bet taip nieko ir nebuvo... unsure.gif
Papildyta:
20 jautrumo...  ax.gif
*

imesk fotke butinai,pasakys tau mergytes konkreciau 4u.gif

QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:43)
praeita menesi pirkau is vaistines tris. bet taip ir nzn ar jie 30 ar 20 ar kiek... ten nebuvo uzrasyta koks jautrumas... bet jie taipat rode II labai ryskius. prasiau pas zydros akys bet ji tokiu neturejo. paskui vaistinej klausinejau ne vienoi visur nezino koks jautrumas. toks vaizdas kad kur as einu ten nutrina uzrasus jautrumo  lotuliukas.gif
*

jai testukai butu is zydros akys tai sakyciau susirupinti hormonais,o jai is vaistines tai neretai jie pievas ir lankas rodo,gali ir visa cikla rodyt teigiama.jai paskaitytum senesnes temas pamatytum kad ne vienai taip buvo su OT parduodamais vietinese vaistinese 4u.gif 4u.gif
jurginux
labai didelis aciu zydros akys uz testukus ir palinkejima biggrin.gif palinkejimas issipilde,pirma menesi bandem testukus ir pagavom wub.gif o be testuku virs puses metu bandem vis nepavykdavo biggrin.gif
mazge123
QUOTE(- hal - @ 2010 01 08, 23:46)
imesk fotke butinai,pasakys tau mergytes konkreciau 4u.gif
jai testukai butu is zydros akys tai sakyciau susirupinti hormonais,o jai is vaistines tai neretai jie pievas ir lankas rodo,gali ir visa cikla rodyt teigiama.jai paskaitytum senesnes temas pamatytum kad ne vienai taip buvo su OT parduodamais  vietinese vaistinese 4u.gif  4u.gif
*

tai va kad testai is zydros akys biggrin.gif praeita menesi kadangi ilgai rode tai dar papildomai nusipirkau galvojau gal vaistinese bus maziau jautrus. jei siandien bus teigemas tai butinai idesiu...
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 12:55)
labai didelis aciu zydros akys uz testukus ir palinkejima biggrin.gif palinkejimas issipilde,pirma menesi bandem testukus ir pagavom wub.gif o be testuku virs puses metu bandem vis nepavykdavo biggrin.gif
*

Sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jurginux
dekui 4u.gif

ai va dariausi ot ir nt 9DPO bet nei tas nei tas net menkiausio vaiduoklio nerode schmoll.gif na ot buvo vos vos izirima juostele bet cia nieko nereiskia biggrin.gif
mazge123
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 13:26)
dekui 4u.gif

ai va dariausi ot ir nt 9DPO bet nei tas nei tas net menkiausio vaiduoklio nerode schmoll.gif na ot buvo vos vos izirima juostele bet cia nieko nereiskia biggrin.gif
*

o kelinta DPO NT buvo teigemas ar vaiduokliukas matesi? ir kai parode NT teigema OTbuvo neigemas ar teigemas? ax.gif
mazge123
na stai 7 diena teigemas. dedu siandienini testa
http://i45.tinypic.com/bfgmq1.jpg
ir dar vienas, cia taspac tik is arciau
http://i46.tinypic.com/mltth1.jpg
gal cia tik man atrodo kad teigemas lotuliukas.gif
- hal -
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 09, 12:24)
na stai 7 diena teigemas. dedu siandienini testa
http://i45.tinypic.com/bfgmq1.jpg
ir dar vienas, cia taspac tik is arciau
http://i46.tinypic.com/mltth1.jpg
gal cia tik man atrodo kad teigemas  lotuliukas.gif
*

na rimtai keistoka... g.gif o 30 nebandei?irgi teigiama rodo?gal pas tave tiesiog hormono labai daug isiskire..nezinau istikro bet rimtai kazkas ne taip man rodos.. ax.gif
mazge123
QUOTE(- hal - @ 2010 01 09, 16:46)
na rimtai keistoka... g.gif  o 30 nebandei?irgi teigiama rodo?gal pas tave tiesiog hormono labai daug isiskire..nezinau istikro bet rimtai kazkas ne taip man rodos.. ax.gif
*

tai sakau vaistinese kiek klausiu tai tipo neraso koks jautrumas... buvau nusipirkus kaskokius bet tai nzn koks ten jautrumas.... na jei si menesi nepavyks pagauti zirniuko tai iskart po mmm vaziuosiu i vilniu, i grybo gatve darytis visu tyrimu... blush2.gif
mazge123
na va 8 diena teigemas. tik siandien gal sviesesnis nei vakar bet abi juosteles vienodo ryskumo. minejau kad darysiuos tyrimus gal galit patarti koki butiniausi, sakiau darysiu visus bet kad kokio butino nepraziopsociau, aisku gal ten daktarai pasakis bet visvien norisi zinoti isanksto... blush2.gif
Žydros akys
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 10, 13:03)
na va 8 diena teigemas. tik siandien gal sviesesnis nei vakar bet abi juosteles vienodo ryskumo. minejau kad darysiuos tyrimus gal galit patarti koki butiniausi, sakiau darysiu visus bet kad kokio butino nepraziopsociau, aisku gal ten daktarai pasakis bet visvien norisi zinoti isanksto...  blush2.gif
*

Mergyt, o tai gal tu laukiesi blush2.gif wub.gif ?
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 12:55)
*

Labai dėl to džiaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif
Sėkmės jums wub.gif
mazge123
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 10, 13:46)
Mergyt, o tai gal tu laukiesi blush2.gif  wub.gif ?

*

Matai pas mane ir praeita menesi taipat buvo, tj dar neteikiu tam perdaug vilciu blush2.gif aisku gylei sirdutei labai trokstu kad taip ir butu, bet garsiai apie tai stengiuosi nemastyti blush2.gif ax.gif
Lightly
Sveikos merginos.
As noreciau parduoti OT OvuCard. (7testai kasetes+7 slapimo indeliai)
Pirkau sau, bet neteko panaudoti, nes isaiskejo, kad laukiuosi. Pirktas Eurovaistineje. Noreciau30 lt. blush2.gif
Rasykite i AZ.
mazge123
na va, mano ot jau neigemas. praeita menesi buvo 9 dienas +, o si 8 +. siandien butu 9 bet jau neigema rodo, kontroline ryskesne uz testine. bet taip silpna, nugaroi ties strenom labai maudze, ir pilve atrodo kaskas darosi.... galvojau del to kad pica suvalgiau, bet ir anksciau valgydavau ir nieko... nu jei cia nestumo pozymiai tj labai gerai o jei ne tai nieko cia gero.... ax.gif

QUOTE(Lightly @ 2010 01 10, 17:43)
Sveikos merginos.
As noreciau parduoti OT OvuCard. (7testai kasetes+7 slapimo indeliai)
Pirkau sau, bet neteko panaudoti, nes isaiskejo, kad laukiuosi. Pirktas Eurovaistineje. Noreciau30 lt.  blush2.gif
Rasykite i AZ.
*

o kokio jautrumo?
- hal -
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 11, 10:55)
na va, mano ot jau neigemas. praeita menesi buvo 9 dienas +, o si 8 +. siandien butu 9 bet jau neigema rodo, kontroline ryskesne uz testine. bet taip silpna, nugaroi ties strenom labai maudze, ir pilve atrodo  kaskas darosi.... galvojau del to kad pica suvalgiau, bet ir anksciau valgydavau ir nieko... nu jei cia nestumo pozymiai tj labai gerai o jei ne tai nieko cia gero....  ax.gif
o kokio jautrumo?
*

tai kad labai panasu ir i O pozymius tiesa pasakius... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.