QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 28, 12:34)
Dar ne teigiamas..
sveikutes
na va ir as issigijau is ZA testuku QUOTE(jurginux @ 2009 11 28, 16:24) sveikutes na va ir as issigijau is ZA testuku turi buti testine juostele gan ryski,paskui rysketi rysketi.....
O aš galvojau, kad gal man šlapimo takų ar pūslės infekcija kabinasi, bet šlapimo tyrimas geras. Tai nebesuprantu, ko man pilvą taip maudžia, kaip prieš mmm ( juolab, kad paskutiniu metu pilvo nebemaudžia prieš mmm) ir krūtinė kiek jautroka, kasdien vis jautresnė. Dar savaitė iki mmm. OT neigiami. Po spėjamos O praėjo 9 dienos.
Švelnukė - sveikinu nuoširdžiausiai. QUOTE(Glamour @ 2009 11 28, 23:37) O aš galvojau, kad gal man šlapimo takų ar pūslės infekcija kabinasi, bet šlapimo tyrimas geras. Tai nebesuprantu, ko man pilvą taip maudžia, kaip prieš mmm ( juolab, kad paskutiniu metu pilvo nebemaudžia prieš mmm) ir krūtinė kiek jautroka, kasdien vis jautresnė. Dar savaitė iki mmm. OT neigiami. Po spėjamos O praėjo 9 dienos. Švelnukė - sveikinu nuoširdžiausiai. o kaip temperatūra? ačiū
Vakar OT vel buvo blankesnis
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 10:21) Vakar OT vel buvo blankesnis tada pas tave neisiskiria pakankamai LH hormono. Tai gali ir buti nevaisingumo priezastis, nes nevyksta O. Turi darytis hormonu tyrimus 3-5 ciklo diena (kokius tiksliau pasiskaityk yra tam temute, berods nesulaukianciu gandro skyrelyje). Arba jei vis tiek viskas neaisku - drozk pas nevaisingumo spec. Jei OT neisryskeja - nera ko laukti O siaip dar, sakyk, ar nesilaikai kokios dietos, ar pakankamai gerai maitiniesi, ar nesi pernelyg liesa (nes zinok sveika moteris turi tureti sioki toki riebalini sluoksniuka
Sveikos,
tai kiek supratau,per visa pika testukai rodo dvi ryskias linijas(Cir T)?Jei jau tik viena linija,vadinasi jau praleidau savo dienas vaisingas? Dar norejau paklausti,kiek laiko palaikyti imerkta testuka i slapima QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 10:21) Vakar OT vel buvo blankesnis as savo O su OT nepagavau gal tris menesius, nors tempa uzkildavo. dariausi hormonu tyrimus, jie parode, kad su LH harmonu yra viskas gerai, beje kaip ir su kitais. tad manau, kad su OT yra panasiai kaip ir su NT testais, kai kraujas jau rodo pakankamai dideli HCG skaiciuka, o testukas vos vos vaiduokliuoja. pas tave beda ta, kad tau net tempa nekyla. man bent jau ji kildavo ir is to suprasdavau, kad O jau buvo. tikriausiai kazkas issireguliave yra, ilgai netempk Papildyta: QUOTE(Rismena @ 2009 11 29, 16:00) Sveikos, tai kiek supratau,per visa pika testukai rodo dvi ryskias linijas(Cir T)?Jei jau tik viena linija,vadinasi jau praleidau savo dienas vaisingas? Dar norejau paklausti,kiek laiko palaikyti imerkta testuka i slapima nebutinai praleidai, gal per anskti dareisi; dvi linijas rodo 1-2 dienas, kai banga kyla ir leidziasi as laikau apie 10-15 sekundziu
Aš BT nematuoju, neprisiverčiu
Mergaites, o ne vienai nera pasitaike, kad po anovuliacinio ciklo issiderintu organizmas ir O ateitu veliau? OT tokio pacio ryskumo, neblanksta... Tai ar jau lekt pas gine, ar laukt? 22cd, o kokio ilgio ciklas - jau nebeisivaizduoju...
sveikos, na as irgi prisijungiu prie jusu
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 12:21) Vakar OT vel buvo blankesnis aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi QUOTE(Glamour @ 2009 11 29, 20:30) Aš BT nematuoju, neprisiverčiu man tavo požymiai labai panašūs į kiek dar liko iki mmm? sakei ir papuliai jautrūs? QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 29, 21:57) aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi Labai uz tave dziaugiuosi
Mergaites, kaip sakau, tai svarbiausia, kad pirmą mėnesį tesuotis, geriausia su jautriausiais, nes kaip praktika rodo, tai pas daug ką LH ne klodai jo...
taigi.. ir TIK PO ANTRO TESTAVIMOSI (VISO) MĖNESIO jei nepagavote OT teigiamo, šiek tiek sunerimkit (pas visas visas moteris būna anovuliaciniai ciklai.. ir dėl to neverta nerimauti).. arba, jei tris, keturias dienas OT rodo teigamą rezultatą-pereikit prie nejautresnių Mergaitės,nestresuokit jog nepagavot O, nesulaukusios mmm, nes kaip pav.... pas mane būdavo ciklas 32-38 dienos, ir aš, kaip pagal vadovėlius, tikėjausi, kad mano O vyksta ciklo viduryje (juk dažniausiai nebūna užsimenama apie tai, kad labai dažnai ciklas būna ne 28 dienos Papildyta: Ir dar... jei nepagaunat per visą mėnesį teigiamų OT (su 20 jautrumo), tai pereikit prie dar jautresnių.. jautriausi-15 miu/ml QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 20:43) Tai kokio ilgio pas tave ciklai dazniausiai budavo? Mano kaip ne is trumpuju tai teigiamo OT sulaukdavau ir 23 CD QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 29, 22:47) Noriu taves paklausti: 1.o tai pagal OT tavo antra liuteinine faze visad 9 dienos? 2. Tai tau ir laparaskopija dare ir dar GN? 3. Tai turi dar OT 15 jautrumo? Atleisk, uzverciau klausimais QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 13:15) ... Noriu taves paklausti: 1.o tai pagal OT tavo antra liuteinine faze visad 9 dienos? 2. Tai tau ir laparaskopija dare ir dar GN? 3. Tai turi dar OT 15 jautrumo? Atleisk, uzverciau klausimais 1. Taip, pas mane visada 9 dienos 2. Darė laporaskopiją kai buvo negimdinis, tuo pačiu ir viską pažiūrėjo.. viskas liuks.. GN nedarė, nes nebuvo reikalo 3. Turėsiu per artimiausias dvi savaites
mergytes,o ka reiskia,jei OT rodo ryskias II,o man turi but mmm?
tik sitie testukai man rodydavo iki 5 dienu teigiamus
Taigi nepergyvenk, kad pas tave irgi taip rodo. QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 30, 21:36) o tai iseina kad jie nelabai geri testukai? nu gi gali čia, forume, pigiau gauti, taip kad ir po du skirtingus nebus gaila naudoti, kad įsitikinti rezultatu. Aš tai nervuojuosi, nes bijau kad nebūtų man gripas. Jau du NT sugadinau neiskentusi. Bijau,nes nezinau jei ka kokiais vaistais gydytis, kol dar neaisku ar laukiauose (tikimybe juk yra). Šiandien darbe taip prastai jaučiausi, kaip su 38 temperatūros. Ryte temperatūros nebuvo, po to kilo iki vienos dalies kol vakare iki dviejų pakilo, o dabar vėl tik viena dalis. Pilvą vis dar maudena, krutinė dar jautresnė. Šįvakar ir NT ir OT gadinau. NT neigiamas, OT viena juostelė ir vaiduokliukas vos vos įžiūrimas. Dar 6 dienos iki mmm Gėriau homeopatinį gripheel Įtariu, kad įtakojo kiek temperatūrą jis.
As dar vis aiskinuosi viska
Tarp ki ta ko,man labai tankiai 37,3 buna,jau koks antras menesis,su tarpais QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 21:49) Aš tai nervuojuosi, nes bijau kad nebūtų man gripas. Jau du NT sugadinau neiskentusi. Bijau,nes nezinau jei ka kokiais vaistais gydytis, kol dar neaisku ar laukiauose (tikimybe juk yra). Šiandien darbe taip prastai jaučiausi, kaip su 38 temperatūros. Ryte temperatūros nebuvo, po to kilo iki vienos dalies kol vakare iki dviejų pakilo, o dabar vėl tik viena dalis. Pilvą vis dar maudena, krutinė dar jautresnė. Šįvakar ir NT ir OT gadinau. NT neigiamas, OT viena juostelė ir vaiduokliukas vos vos įžiūrimas. Dar 6 dienos iki mmm Gėriau homeopatinį gripheel Įtariu, kad įtakojo kiek temperatūrą jis. Glamour, nusiramink Gali būti ir kitas variantas - leliukas kuriasi nameliuose QUOTE(Rismena @ 2009 11 30, 22:12) As dar vis aiskinuosi viska Tarp ki ta ko,man labai tankiai 37,3 buna,jau koks antras menesis,su tarpais Aš tai irgi nelabai jaučiu O... Na, nebent pilvą pučia. Bet būna, kad ir nuo maisto pučia Jei tau laikosi tokia temp, reikėtų prie progos pasirodyti gyd. Tokia temp gali rodyti, kad organizme yra uždegimas gretusiu QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 23:49) Aš tai nervuojuosi, nes bijau kad nebūtų man gripas. Jau du NT sugadinau neiskentusi. Bijau,nes nezinau jei ka kokiais vaistais gydytis, kol dar neaisku ar laukiauose (tikimybe juk yra). Šiandien darbe taip prastai jaučiausi, kaip su 38 temperatūros. Ryte temperatūros nebuvo, po to kilo iki vienos dalies kol vakare iki dviejų pakilo, o dabar vėl tik viena dalis. Pilvą vis dar maudena, krutinė dar jautresnė. Šįvakar ir NT ir OT gadinau. NT neigiamas, OT viena juostelė ir vaiduokliukas vos vos įžiūrimas. Dar 6 dienos iki mmm Gėriau homeopatinį gripheel Įtariu, kad įtakojo kiek temperatūrą jis. tai nesupratau, kokia tavo temperatūra būna dabar QUOTE(Rismena @ 2009 11 30, 22:12) sunku nupasakoti, bet save per laika stebedama tikrai pajausi O skausmelius. Man jie buna nuo stipraus durimo kuris trunka apie kelias val iki silpno padurciojimo sonuose QUOTE(Gytr @ 2009 11 30, 23:41) Glamour, nusiramink Gali būti ir kitas variantas - leliukas kuriasi nameliuose Ne, gripas bebutinai su temperatura. Gali jos ir nebuti, gali tiesiog jausti stipru silpnuma ir stipru prakaitavima. Kartais stipriai viduriuojama. Taciau tesisybe yra su imunitetu, kai pastoji - jis siek tiek pasilpsta O siaip yra pastebeta, kad po teigiamo OT ne is karto BT soktelna. Nes BT pakilima salygoja progesteronas, kuri ir gamina susidares geltonkunis is sprogusio folikulo. O folikulas sprogsta (ivyksta ovuliacija) mazejant/krentant LH bangai. Taigi tai santykkinai slidus dalykas, kaip pavyzdziui: Siandien 14 val mano testukas ryskus; Ryt ryte BT nepakilus; O vel 14 val atliktas testukas jau blankus. Vadinasi man O gali ivykti sia diena ryte/per pietus/vakare. Jei ivyks vakare ryt mano BT vel nebus pakilus - nebus pakankamai progesteromo. Taigi po teigiamo testuko BT gali sokteli tik trecios dienos ryta
O... pagaliau Linutas paaiškino kodėl po OT teigiamo tik trečią ar net vėlesnę dieną pakyla BT
O kaip manot, ar gerai darau testuodamasi kas antrą dieną
Pameginau OT pasidaryti pirma karta,dabar mano astunta ciklo diena,testukas rode kontroline ryzkia juostele ir antra vaiduokliuka,vos matoma juostele
QUOTE(Atėnė @ 2009 12 01, 16:42) O kaip manot, ar gerai darau testuodamasi kas antrą dieną Aš tai taip nerizikuočiau QUOTE(Rismena @ 2009 12 01, 16:47) Pameginau OT pasidaryti pirma karta,dabar mano astunta ciklo diena,testukas rode kontroline ryzkia juostele ir antra vaiduokliuka,vos matoma juostele Gali.. pirmame puslapyje aprašyta, kad būna LH bangos.. o tik po piko įvyksta O
sveikutes
pagaliau arteju prie ramesnio Labai aciu Zydros Akys, kuri ne tik greitai testukus parupino ir labai aiskiai gelbejo su patarimais, kaip juos naudoti, bet ir asmeniskai rupinosi, atsakinejo i mano kvailus klausimus ir pirmoji mano testuku foto iziurejo vaiduokliuka, kuriuo as pati dar bijojau patiketi
aciu mergytes,bet dar reik su hcg uzsitvirtint,nes taip negaliu patiket
o siaip testukai is zydros akys,gavau su palinkejimu
ziuriu visuose temose pabirejo nestukes
Atsiprasau iskarto uz durna klausima
QUOTE(egle50 @ 2009 12 01, 17:11) sveikutes pagaliau arteju prie ramesnio Labai aciu Zydros Akys, kuri ne tik greitai testukus parupino ir labai aiskiai gelbejo su patarimais, kaip juos naudoti, bet ir asmeniskai rupinosi, atsakinejo i mano kvailus klausimus ir pirmoji mano testuku foto iziurejo vaiduokliuka, kuriuo as pati dar bijojau patiketi Labai už tave džiaugiuosi Papildyta: QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 02, 15:30) Atsiprasau iskarto uz durna klausima Na, aš tiksliai dėl šlapinimosi nežinau, bet pav. aš tai stengiuosi bent dvi val. negerti, nevalgyti ir tualete nesilankyti
na va pasiskundziau pries pora dienu kad tikriausei praziopsojau savo II (OT), bet pasirodo ne. Pagaliau sulaukiau
|