QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 10:37)
Tai kad maniškis gardumynas 'v ne konkurencyji' tik iš kito galo
aš balsavau už pyragus. bet tokius, kuriuos būdama ne itin tikusi kepėja sugebėčiau pagaminti (kaip nors
![]() ![]()
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 10:22) Citrinos sultys apskritai nedažo Bet juk receptų autorės ir nerašo, kad dažė citrinų sultimis ar pistacijomis Aš tai musiek savo gėrį imsiu lauk iš konkurso. Kažkaip baisiai jau nublanksta bendram kontekste.... nu, gerai sakai dėl sulčių... tai ką daryt? už ką ir bebalsuot... kaži, Ruste, nemėginai tikrinti? šiaip tai kai kokių vaikų konkursas, tai dauguma foto su telefonais darytos, o čia visos tokios nuostabiso, tik porą su telefu darytos
Ninna Ricci ,
Tokiam konkurse nė vienas ne lieka nelaimėtoju. Šeimai atiteko gardėsis ir taip daug. Gera šnekėti ,kaip pati patingėjau
Atidaviau balsus ir as...
Kokybiska foto, puiki stalo puosmena ir manau turetu buti ne maziau skanu ![]() Balsas ir uz saldumynus ![]() O del trecio balso, teko galvele pasukti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 10:45) nu, gerai sakai dėl sulčių... tai ką daryt? už ką ir bebalsuot... kaži, Ruste, nemėginai tikrinti? šiaip tai kai kokių vaikų konkursas, tai dauguma foto su telefonais darytos, o čia visos tokios nuostabiso, tik porą su telefu darytos Bet juk rašo recepte: "Dekoracijai: 200 g. smulkintų nesūdytų pistacijų arba žaliai nudažyto glajaus" QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:01) Bet juk rašo recepte: "Dekoracijai: 200 g. smulkintų nesūdytų pistacijų arba žaliai nudažyto glajaus" nu tai ok, dėl to ir nebalsuosiu už tas egles, bet kaip dėl to namuko, kur irgi pilna eglių? fotkėje jos šviesesnės, bet vistiek... skaičiau receptą ir ten kaip ir nuslėpta tuomet kas dažė?
man kilo kitas klausima - juk recepto kopijavimas nenurodant autoriaus yra to autoriaus teisių pažeidimas net jei skelbta buvo viešame bloge. aišku kas kita jei autorius nežinomas. tuo tarpų yra kopijuotų receptų, bet autorių nurodė vos vienas. kažin ar taip galima?
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 10:45) baisu? nebijok aš pati bijau , ant stulpo nepakabins nes neagituoji palsuokit , tik pašalint gali , bet juk tu ir norėjai to ane? Žaviuosi tokiais atvirais žmonėmis Plepu čia su jumis ir vos nepamiršau, kad turiu tris balsus Balsavau už mėtines snaiges, migdolinius sausainiukus, burtų lazdeles
aaaaaa, čia pagal bea receptą tipo daryta, įsiskaičiau
spinatų sultys dazo zaliai
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 11:11) aaaaaa, čia pagal bea receptą tipo daryta, įsiskaičiau O koks skirtumas, su kuo dažė autorė? Nebent norit žinot, kaip tokią sodrią spalvą išgavo... O šiaip juk kiekviena savais metodais gali dažyt. Tik kaži ar atrodys tos eglės tokios žalios, jei su špinatais dažyt? Jei imsiuos gamint tas eglaites, tai turbūt pistacijas panaudosiu, nes turėtų it atrodyt neblogai, ir skonis geras bus. QUOTE(akvilyte @ 2009 12 08, 11:21) spinatų sultys dazo zaliai kaži kodėl neparašė, tokia fajna daržovė o beje, kodėl jūsų avatare irgi toks namukas? QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:41) O koks skirtumas, su kuo dažė autorė? Nebent norit žinot, kaip tokią sodrią spalvą išgavo... man skirtumas, nes nepernešu cheminio skonio QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 11:41) kaži kodėl neparašė, tokia fajna daržovė o beje, kodėl jūsų avatare irgi toks namukas? Aš jau seniai pastebėjau, kad panašus namukas QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 11:41) man atrodo ne vienintelė autorė moka tuos namukus kept Papildyta: QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:45) Aš jau seniai pastebėjau, kad panašus namukas šerlokai QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 10:14) padėkit man dėl šito QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 11:11) aaaaaa, čia pagal bea receptą tipo daryta, įsiskaičiau kas cia per agitavimai beja apropo maistiniu dazu.... jie ne is guaso pagaminti, o is valgomu maisto produktu, reiktu daugiau pasidometi konditerijos subtilybemis kazkuri mamyte suabejojo pistaciju spalva...nesudytos pistacijos buna ryskiai zalios spalvos
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 08, 11:47) QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 11:49) kas cia per agitavimai beja apropo maistiniu dazu.... jie ne is guaso pagaminti, o is valgomu maisto produktu, reiktu daugiau pasidometi konditerijos subtilybemis kazkuri mamyte suabejojo pistaciju spalva...nesudytos pistacijos buna ryskiai zalios spalvos ![]() Ne vis maistiniai dažai geri, jei taip galima išsireikšt. Yra tokių, kurie gali sukelt alergines reakcijas, ypač vaikams. Tad.... Gal durnas klausimas - kur gaut nesūdytų pistacijų? QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 12:49) kas cia per agitavimai beja apropo maistiniu dazu.... jie ne is guaso pagaminti, o is valgomu maisto produktu, reiktu daugiau pasidometi konditerijos subtilybemis kazkuri mamyte suabejojo pistaciju spalva...nesudytos pistacijos buna ryskiai zalios spalvos ![]() Čia kažkoks akivaizdus savo kepinio ir nuotraukos gynimas gaunasi
dėkui, Neryte.
supratau
Ir šiaip maistiniai dažai ne tik iš augalų gaminami. Taip pat iš vabzdžių pvz.... Kad ir raudonos spalvos dažai, juose naudojamas ekstraktas, gaunamas iš vabzdžių, ženklinamas E122. (Vegetarai, jei tai matot ant pakuotės - nevalgykit
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:59) Ir šiaip maistiniai dažai ne tik iš augalų gaminami. Taip pat iš vabzdžių pvz.... Kad ir raudonos spalvos dažai, juose naudojamas ekstraktas, gaunamas iš vabzdžių, ženklinamas E122. (Vegetarai, jei tai matot ant pakuotės - nevalgykit as dazau buroku sultimis arba spanguoliu uogiene QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 09:02) manes niekas neįtikins , niekada margarino nepripažinau ir nepripažinsiu , perku ir naudoju TIk gera kokybiška sviestą QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 09:40) aš balsavau už pyragus. bet tokius, kuriuos būdama ne itin tikusi kepėja sugebėčiau pagaminti (kaip nors bet išsirinkai foto,kur tikrai kalėdinės QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 10:08) Tiek to, paliksiu saviškį dėl masės.... Ir taip ten tų receptų nėr labai daug. palik palik, aš dar nebalosavau, dabar bandysiu spėt kuris tavo ir balsuot
nelabai į temą.
šitas cukrus beriamas prieš dedant kept?
QUOTE(grange @ 2009 12 08, 12:02) bet išsirinkai foto,kur tikrai kalėdinės tai kad ne QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 11:49) beja apropo maistiniu dazu.... jie ne is guaso pagaminti, o is valgomu maisto produktu, reiktu daugiau pasidometi konditerijos subtilybemis kiek teko ragauti dažytų produktų, būtent ant visokių torto, pyragėlių, tai feeee, gryna chemija, aš ją išskirtinai jaučiu Papildyta: QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 12:01) as dazau buroku sultimis arba spanguoliu uogiene puiku QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 12:01) Aga Na, burokas tai tokia gan intensyvią spalvą duos, bet va iš ko gaut tokią ryškiai žalią, kaip ant tų eglių? Papildyta: QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 12:13) kiek teko ragauti dažytų produktų, būtent ant visokių torto, pyragėlių, tai feeee, gryna chemija, aš ją išskirtinai jaučiu Papildyta: puiku Tai kad tas namukas daugiausiai cukriniu glajumi dailintas, nebent dėl eglių? Papildyta: Man tie nykštukai prie trobelės labai smagiai atrodo Papildyta: QUOTE(*meduota* @ 2009 12 08, 12:04) Ant iškepusio neprikibs. Papildyta: QUOTE(grange @ 2009 12 08, 12:02) Bandyk QUOTE(grange @ 2009 12 08, 12:02) palik palik, aš dar nebalosavau, dabar bandysiu spėt kuris tavo ir balsuot nu ištraukiau iš lapkričio mėnesio ieškok blogiausio varianto , tai ir bus jos ane Nina ? juk pati taip sakei , sakau gal aguoninis pyragas? man jis patinka galvoju net paskutini balsą jam skirt QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 12:10) nu jau nereikia , o meduoliai ne Kalėdiniai? o jei dar su spanguolėm ? vobšem dėl nuomonės neginčijama bet tavo pasirinkimas man vistiek nesuprantamas QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 12:21) Na, burokas tai tokia gan įntensyvią spalvą duos, bet va iš ko gaut tokią ryškiai žalią, kaip ant tų eglių? nebent dėl eglių? pabandykit špinatus aha, egles galima priešui atiduot o pvz butu puoštas m&m saldainiais.. irgi nevalgytumėt???
cia jau kazkokia nesamone gaunas
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 12:22) nu ištraukiau iš lapkričio mėnesio ieškok blogiausio varianto , tai ir bus jos ane Nina ? juk pati taip sakei , sakau gal aguoninis pyragas? man jis patinka galvoju net paskutini balsą jam skirt nu jau nereikia , o meduoliai ne Kalėdiniai? o jei dar su spanguolėm ? vobšem dėl nuomonės neginčijama bet tavo pasirinkimas man vistiek nesuprantamas Kur jau te aguoninis blogiausias? Vienas prie geresnių Nu pvz Afrikoj tai labai net į temą tas bananinis QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 08, 12:26) cia jau kazkokia nesamone gaunas neteisingai čia ne tik foto konkursas bet ir recepto . turi būt ir receptas skanus ir foto graži . vat QUOTE(akvilyte @ 2009 12 08, 12:23) Arba kaimynams O m&m tai tručas gražioj pakuotėj QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 08, 12:26) cia jau kazkokia nesamone gaunas O jei norėsis tą patį pagamint ir kad taip pat gražiai atrodytų? ![]() Kazin, o man vienai sita duonele atrodo ryskiai neiskepus vidury...?
ar suprantu ji tokia turi būt , juk su moliūgų tyre ir ttt ..
![]() O sitas pagal recepta tai apelsinine kiausiniene.. QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 11:10) nu reikėjo suprast perkeltine prasme ir dar, duok pvz. ne foto, bet tiesiog tas tas ir tas kokie yra kalėdiniai saldumynai pagal tave? tiesiog įdomu QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:27) QUOTE(Taistė @ 2009 12 08, 11:31) ji šlapia ir sunki, nes matos gerai nepakilus, gali būt kad truputį neiškepus,o gal tik nuo to šlapumo taip atrodo. ![]() Nina tavo? |