o kas sake, kad ideja ir pats receptas turi buti butent zmogaus, kuris siuncia recepta sukurta? cia nei viena nesukure visu siu receptu, oi kokios kabinetojos, matos kad moterytes neturite ka viekti.
tos,kurios dedat foto į konkursus,geriau į tokias temas nelįskit,nes kritika jums nepatiks.bet kritika dar niekam nepamaišė
Sveikos,
Turiu du klausimus: 1. Ar galiu dalyvauti konkurse su nuotrauka, su kuria dalyvavau ne jūsų puslapio konkursuose? 2. Jei taip, kai aš bandau kelti nuotrauka, manęs prašo parašyti tik pavdinimą, įkelti foto ir pan., bet kur rašyt receptą????? QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 11 26, 20:01) Sveikos, 1) Taip gali dalivauti Turiu du klausimus: 1. Ar galiu dalyvauti konkurse su nuotrauka, su kuria dalyvavau ne jūsų puslapio konkursuose? 2. Jei taip, kai aš bandau kelti nuotrauka, manęs prašo parašyti tik pavdinimą, įkelti foto ir pan., bet kur rašyt receptą????? 2)kur rasosi Pavadinimas: Cia ir pavadinima ir recepta ikelk O dar geriau parasyk Rustei i AZ
Tuos suniukus maciau jau seniau kazkokioj temoj cia, SM. Bet tik pateikti jie buvo kur kas graziau, nei konkurso nuotraukoj...
Sausainuku ideja, beveik garantuoju, kad ne dalyvaujancios konkurse. Bet visi receptai yra kur nors aprasyti, retai kada "sugalvojame" visiskai originalu recepta (bent jau as nebent "pagerinu" kazkur matyta pagal savo skoni). Imbierinius sausainukus jau seniai kazkas sugalvojo, kotletus, cepelinus ir raugintu kopustu sriuba- taip pat... Tai ka, negalima ju gaminti ????? Mintis (suniuku) sauni, tik nuotrauka nekokia... Tiesa sakant, pagooglinusios internete, rasite tokiu ir kaciuku, meskiuku bei parsiuku
kas cia sake kad namelis issviesintas va kaip jis atrodo nepertvarkytas
QUOTE(coliuke @ 2009 11 26, 22:30) kas cia sake kad namelis issviesintas va kaip jis atrodo nepertvarkytas http://######/show-recipe/372/Meduolinis-namukas issidavet ar kaip cia dabar suprasti
nea as ji radau internete, bet kadangi kitur nedraudzia dalyvauti, tai ikeliau kaip atrodo isties
Kol kas gerai atrodo tik sitos nuotraukos:
![]() ![]() ![]() Cia prioriteto tvarka is to, ka turim konkurse
Kaip supratau, gali dalyvauti ir tinklarastininkai, kuriu bloguose ta nuotrauka jau publikuojama?
Man patinka sitas
QUOTE(coliuke @ 2009 11 26, 22:35) nea as ji radau internete, bet kadangi kitur nedraudzia dalyvauti, tai ikeliau kaip atrodo isties Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 13:54) Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas ačiū už prisipažinimą, nebedalyvaujate jau.
Dar turiu klausima - čia foto konkursas ar receptų konkursas? Tikrai maniau, jog tai kalėdinio patiekalo konkursėlis...
na va, vis dar būna išsiduodančių...
Imbierinių sausainukų foto gražuolė. Vilioja pačiai išbandyti receptą QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 12:54) Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas o kodel prisipazinot, niekas jusu nekaltino kad pavoget foto ar dar ka QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 27, 16:14) tikrai labai
Oi, kaip noris visko paragaut. Negaliu
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 27, 15:14) pritariu, foto iš ties puiki, tik būtų fainai, kad išsitaisytų klaidas recepte..
kol kas gražiausias konkursas , visos foto išties atrodo ir skaniai ir gražiai
Si foto man skainiausia
![]()
Gerai, kad aš saldumynų nemėgstu, galiu tik nuotraukomis pasidžiaugti
Kaip tie burbuliukai graziai atrodo
ir mane ta pati skanumynų trijulė gundo
As net susapnavau sia eglute,sapne su vyru parduotuvei pamatem sias eglutes po 5 lt
Pipirinių sausainukų receptą kaip tik perskaičiau žurnale Deko
Eglutė labai gražiai atrodo
šližikai atrodo gražiai , bet įsivaizduojant skoni tai hm.. neskanu
Skanios nuotraukos
![]() ![]()
QUOTE(Čili @ 2009 11 28, 13:17) Pipirinių sausainukų receptą kaip tik perskaičiau žurnale Deko pepparkaka, pepparkakor p.s taip ir likau dar nesupratusi- tai patiekalas turi būti saldus, ar tinka ir nesaldus?
l'eau, gal šiame fk dalyvausi ir tu? Juk nereikia vaikų ar savęs parodyt?
QUOTE(Cikadelė @ 2009 11 28, 13:53) ...žodis kakut nelabai įmanomas, na taip žurnale straipsnelyje rašė, užsifiksavo tas pats receptas žodis žodin QUOTE(Čili @ 2009 11 28, 18:49) na taip žurnale straipsnelyje rašė, užsifiksavo tas pats receptas žodis žodin čia nurodytas tamsiųjų kukurūzų sirrupas, kitur, pvz. čia nurodyta be jokio sirupo. dar kitur - cukranendrių
wow,nugis visi receptai labai
Na ir mamos šaunuolės, tokius saldžiuosius kūrinius pagamino.
Aš niekad nemokėjau pyragų ar sausainių kepti, bet su pasigardžiavimu valgiau savo močiutės keptus kalėdinius pyragus bei šližikus. Beje tikroje kaimiškoje krosnyje keptus. Dabar gailiuosi, kad niekad nepaprašiau, kad ji man savo kepimo paslaptis perduotų. Konkurse matau nemažai gražių ir gardžių kepinių nuotraukų. ![]() ![]() ![]() ![]() O šitą namuką tai gaila būtų valgyti, nes labai jau gražiai apsnigęs atrodo. Tikros kalėdos į kaimo trobelę atkeliavo!!!
Dar vienas niam-niam
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19501 Bus labai sunku balsoti,visi receptai tiesiog pasakiski
Dar viena be galo skani ir grazi nuotrauka
![]() Ir namukas puikiai atrodo QUOTE(Alexso @ 2009 11 29, 17:47) Na ir mamos šaunuolės, tokius saldžiuosius kūrinius pagamino. Aš niekad nemokėjau pyragų ar sausainių kepti, bet su pasigardžiavimu valgiau savo močiutės keptus kalėdinius pyragus bei šližikus. Beje tikroje kaimiškoje krosnyje keptus. Dabar gailiuosi, kad niekad nepaprašiau, kad ji man savo kepimo paslaptis perduotų. Nebutina is zmogaus mokytis. Pasiimi recepta is patikimo saltinio ir pirmyn. Viskas kur kas paprasciau nei atrodo |