Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kalėdinis gardumynas"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
robiuke
Įdėjau ir aš savo receptuką smile.gif šiaip nemažai gerų yra, idėjų lobynas artėjančiai šventei thumbup.gif kaip naujokė neaktyvistė dar bet baigiu "įkirsti" struktūrą ax.gif thumbup.gif
grange

QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 20:08)
kam man apsispręsti jei savo nuomonės nekeičiu, tiesiog neskaitot kas parašyta, o interpretuojat kaip patinka. taip, tai kalėdinių receptų fotokonkursas. tačiau bent kiek man žinoma nėra tokių kepinių, kurie būtų laikomi išskirtinai kalėdiniais, priešingai nei pvz. kūčioms šližikai. todėl ir balsuoja kas už ką nori. tačiau kai kurios taip užsiciklinę su tom kalėdom, kad pamatę kad kito nuomonė nesutampa su jų, iškart sprogdina akis "o kur čia kalėdinis? bigsmile.gif ", o po to dar kelis puslapius kabinėjas išsijuosę rolleyes.gif
*

tai va būtent dėl to ir klausiau, kokie TAU yra konkrečiai kalėdiniai saldumynai, bet konkretaus ats taip ir nematau, ar tie, už kuriuos balsavai?

Man pvz kalėdos asocijuojas tik du mandarinais ir meduoliais.
hi :)
QUOTE(grange @ 2009 12 08, 17:36)
Apsispręsk vieną kart  biggrin.gif
*

Na kodėl vieną. Neribokim laisvės, žmogus laisvas apsispręsti tiek kartų kiek nori hihihi.gif
kamzelka
QUOTE(robiuke @ 2009 12 08, 23:50)
Įdėjau ir aš savo receptuką  smile.gif šiaip nemažai gerų yra, idėjų lobynas artėjančiai šventei  thumbup.gif  kaip naujokė neaktyvistė dar bet baigiu "įkirsti" struktūrą ax.gif  thumbup.gif
*

kur idejai receptuka? kad jau velu deti,dabar balsuojam rolleyes.gif

o naujokai irgi gali dalyvauti is karto ir deti i konkursus savo receptus ar foto? g.gif
hi :)
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 09, 02:48)
o naujokai irgi gali dalyvauti is karto ir deti i konkursus savo receptus ar foto? g.gif
*

gali, jiems tik su teise balsuot nuo pradžių ribotai.
Vicious Vici
nėr kur anų laimėtojų pasveikint unsure.gif doh.gif
II vieta tikrai patiko, nors tos vištos tokios žvairos, negražios pasirodė biggrin.gif tai nebalsavau smile.gif cezi foto nekokybiška, nekonkurinė mano nuomone, nors kirmėlėlė liuks ax.gif
Nina-Rici, grange, Olaiva, šaunuolės thumbup.gif drinks_cheers.gif gaila, kad jūs ne kiek aukščiau 4u.gif gal kitą sykį... ax.gif
pasirodo grange, tave čia dėl tų degėsių skalpavo, šaunuolė, kad atlaikei mirksiukas.gif 4u.gif
grange
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 09, 11:58)

Nina-Rici, grange, Olaiva, šaunuolės thumbup.gif  drinks_cheers.gif gaila, kad jūs ne kiek aukščiau 4u.gif gal kitą sykį... ax.gif
pasirodo grange, tave čia dėl tų degėsių skalpavo, šaunuolė, kad atlaikei mirksiukas.gif  4u.gif
*

galėtų iš ties pratrint iš ten žinutes dar bent porą psl atsiras kas nori ką pasakyt...

Taip, kitą sykį 4u.gif

Jei jau dedu foto, tai esu pasiruošus sulaukt tiek kritikos tiek teigiamų dalykų. juk negali visiems patik, natūralu. man ir ne visos patinka biggrin.gif 4u.gif
AgnėM
Jau balsai atiduoti , telieka sulaukt rezultatų skanių heart.gif
fly*
Kaip greit jau rezultatai,labai smagu ir labai idomu kas gi taps nugaletojais .labai grazios nuotraukos ir apetitnai atrodantys skanumynai
Omrum
nieko neprimena? biggrin.gif man net gražesnis nei konkurse smile.gif nors ir konkursinis labai patinka
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 15:00)
man net gražesnis nei konkurse smile.gif nors ir konkursinis labai patinka
*

O man grazesne ta kuri konkurse 4u.gif
Stebukle
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 16:00)
nieko neprimena? biggrin.gif  man net gražesnis nei konkurse smile.gif nors ir konkursinis labai patinka
*

Gerai kad šita narė nedalyvauja konkurse, o tai būtų pripaišyta visokių kriminalų doh.gif
kamzelka
žiūrinėjau visas foto ir prisikabinsiu prie šližikyno batukų.tokie apsibumbuliavę,apsivėlę unsure.gif gal ten ir ant jų aguonos? biggrin.gif

user posted image
Lašelis Liūdnas
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 15:35)
žiūrinėjau visas foto ir prisikabinsiu prie šližikyno batukų.tokie apsibumbuliavę,apsivėlę unsure.gif gal ten ir ant jų aguonos?  biggrin.gif

user posted image
*

Nugi batai ne dekoratyviniai turbūt, o "darbiniai" biggrin.gif
kamzelka
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 16:43)
Nugi batai ne dekoratyviniai turbūt, o "darbiniai" biggrin.gif
*

biggrin.gif na bet galėjo ir pasistengti.aišku vaikutis lakstė,mama kepė,paskui staigiai numovė batukus ir padarė keletą kadrų smile.gif
šis konkursas kaip niekad gražus dėl to,kad ne tik stengtasi fotografuojant,bet ir specialiai gaminant thumbup.gif
fly*
o man slizikyno foto labai grazi ,nors abejoju ar skanu
erikiuxxx
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 15:35)
žiūrinėjau visas foto ir prisikabinsiu prie šližikyno batukų.tokie apsibumbuliavę,apsivėlę unsure.gif gal ten ir ant jų aguonos?  biggrin.gif
*

o man si foto iskart labai patiko wub.gif kai tik pamaciau wub.gif
user posted image

siam konkurse labai daug graziu foto bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
net nezinau uz ka balsoti ax.gif

kamzelka
vėl ne į temą,bet erikiuxxx parašas atitinka reikalavimus? per pusę puslapio mirguliuoja g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 19:37)
vėl ne į temą,bet erikiuxxx parašas atitinka reikalavimus? per pusę puslapio mirguliuoja g.gif
*

beveik atitinka
Omrum
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 19:37)
*

ne ir ji tai puikiai žino , moderatores yra sakiusios , neklauso rolleyes.gif taip jau atsitinka kai sumoki už temą ax.gif

beja man ta foto su citrina būtu tikrai patikusiu atiduočiau balsą smile.gif
kamzelka
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 21:08)
ne ir ji tai puikiai žino , moderatores yra sakiusios , neklauso  rolleyes.gif taip jau atsitinka kai sumoki už temą  ax.gif

visagaliai pinigai biggrin.gif fuj rolleyes.gif
Omrum
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 20:10)
visagaliai pinigai biggrin.gif fuj rolleyes.gif
*

susimokėjus už temą neduoda galimybes dėt did parašą schmoll.gif gali dėt reklamą į parašą bet leisti didžio ax.gif
Lašelis Liūdnas
Supratau, ko tie šuniai tokie 'nezgrabni' smile.gif Šiandien patys kepėm, dekoravimu vaikai užsiėmė, tai dar šleivesni gavos biggrin.gif
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 20:27)
Supratau, ko tie šuniai tokie 'nezgrabni' smile.gif Šiandien patys kepėm, dekoravimu vaikai užsiėmė, tai dar šleivesni gavos biggrin.gif
user posted image
*

kaip skonis jums?
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 11, 20:36)
kaip skonis jums?
*

Man patiko, vaikams, kaip suprantu, taip pat, nes jau baigia sunaikint smile.gif Jie nesaldūs, kas šiaip labai teigiama, nes aš mėgstu kavą pasisaldint, tai dar kokio sausainio saldesnio užkandu visai gerai pasidaro biggrin.gif Vietoj šokolado minkštus, irisinius saldainius kišom vidun. O šiaip smagiausia aišku gamybos procesas smile.gif Taip mažiai džiūgavo, kad žodžiais neperduot. O kai jau daviau ragaut, mano metinukas pradžioj palojo, o jau paskui kando biggrin.gif Žodžiu, įspūdžiai neišdildomi smile.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 20:44)
Man patiko, vaikams, kaip suprantu, taip pat,
*

tai privalai db balsuot už cucikus biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:08)
ne ir ji tai puikiai žino , moderatores yra sakiusios , neklauso  rolleyes.gif taip jau atsitinka kai sumoki už temą  ax.gif

*

niekas nieko man nesake unsure.gif
klausiau pati pas moderatorius,sake dydelis bet galima 4u.gif paciai buvo ydomu
nes maciau,kad kitos dar dydesniu deda mirksiukas.gif
akvilyte
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 11, 20:36)
kaip skonis jums?
*

nors ne maes klaus4t, bet man tai jie patiko rolleyes.gif nors tikėjaus kitokio skonio, bet siaip skanus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:08)
*

ar tik konkursu aptarimu nesumaiset ax.gif
Omrum
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 11, 20:46)
niekas nieko man nesake unsure.gif
klausiau pati pas moderatorius,sake dydelis bet galima 4u.gif paciai buvo ydomu
nes maciau,kad kitos dar dydesniu deda mirksiukas.gif

*

ne iš lempos aš čia , kažkada kažkas padarė tuk tuk dėl tavo parašo ir buvo moderatorės komentaras kad tau sakė ir tt na ką jau rašiau , bet db nei prisimenu kur nei ką senokai čia buvo g.gif man pačiai būtu nejauku su tokiu rolleyes.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 11, 20:50)
ar tik konkursu aptarimu nesumaiset  ax.gif
*

sumaišiau doh.gif blush2.gif vėėėėėėėl lotuliukas.gif beja apie vištas jau papasakojau biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 21:00)

ne iš lempos aš čia , kažkada kažkas padarė tuk tuk dėl tavo parašo ir buvo moderatorės komentaras kad tau sakė ir tt na ką jau rašiau , bet db nei prisimenu kur nei ką senokai čia buvo  g.gif  man pačiai būtu nejauku su tokiu  rolleyes.gif

sumaišiau  doh.gif  blush2.gif  vėėėėėėėl  lotuliukas.gif beja apie vištas jau papasakojau  biggrin.gif
*

nenoriu plestis,bet niekas nerase man tikrai
butu parase,buciau sumazinus,jokio cia beda gi 4u.gif
akvilyte
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 21:00)

man pačiai būtu nejauku su tokiu  rolleyes.gif

beja apie vištas jau papasakojau  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif

aciu maciau biggrin.gif mes patys kai pasiauginosm siemet tai baisiai įdomu pasidarė ka pardavėjai pasakoja apie namines vistas cool.gif na bet nenukrypstam nuo temos 4u.gif

o tai man klausimukas pasistojo... balsavimas iki 13, tai ia kurią naktį reikia jau sėdėt ir rezultatų laukt??? g.gif ryt vakare ar sekmadienį???
Papugele
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 11, 22:23)
drinks_cheers.gif

aciu maciau  biggrin.gif  mes patys kai pasiauginosm siemet tai baisiai įdomu pasidarė ka pardavėjai pasakoja apie namines vistas  cool.gif  na bet nenukrypstam nuo temos  4u.gif
o tai man klausimukas pasistojo... balsavimas iki 13, tai ia kurią naktį reikia jau sėdėt ir rezultatų laukt???  g.gif  ryt vakare ar sekmadienį???
*

Ryt vakare smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:46)
tai privalai db balsuot už cucikus biggrin.gif
*

Kad jau 'pozdno'.... Nebekeisiu smile.gif Be to, tai, kad man jų skonis ir gamybos procesas patiko, nereiškia, kad nėr geresnių receptų rolleyes.gif
akvilyte
QUOTE(Papugele @ 2009 12 11, 21:27)
Ryt vakare smile.gif
*

kaip greit bigsmile.gif thumbup.gif
Sapokliaka
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 16:35)

user posted image
*

Nu virsune doh.gif Issididinti nuotrauka n kartu ir bandyti rasti kazka neigiamo.... doh.gif bjauru...
Nuotraukoj (neisdidintoj) to apsiburbuliavimo tikrai nesimato.....
Jus neturite ka veikti? Visas nuotraukas taip isnagrinejote??
Nepatinka - nebalsuokit, bet kam taip elgstis, tai visai nesuprantu... doh.gif doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 11, 21:03)
nenoriu plestis,bet niekas nerase man tikrai
butu parase,buciau sumazinus,jokio cia beda gi 4u.gif
*

man atrodo, kad parašas kiek perilgas.
bet jis nėra sunkus t.y. nėra liniuočių.

vajei. reiks ir man su Jokūbu kept šuniukus.gal tada skanesni bus blush2.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 11, 22:18)
man atrodo, kad parašas kiek perilgas.
bet jis nėra sunkus t.y. nėra liniuočių.
vajei. reiks ir man su Jokūbu kept šuniukus.gal tada skanesni bus  blush2.gif

*

Tokius skanėstus tai tik su vaikais lipdyt biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo būna, kai pasimato tie pirmieji šuniukai, tai neapsakyt. Manasis net spygavo, kol į skardą dėliojau biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 22:23)
Tokius skanėstus tai tik su vaikais lipdyt biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo būna, kai pasimato tie pirmieji šuniukai, tai neapsakyt. Manasis net spygavo, kol į skardą dėliojau biggrin.gif
*

maniškis apsidžiaugė ir jau keptus pamatęs ax.gif
kamzelka
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 11, 23:15)
Nu virsune  doh.gif  Issididinti nuotrauka n kartu ir bandyti rasti kazka neigiamo.... doh.gif bjauru...
Nepatinka - nebalsuokit, bet kam taip elgstis, tai visai nesuprantu... doh.gif  doh.gif
*

nu ir kokia čia viršūnė smile.gif net išsididinti nereikėjo,tiesiog atsidarai konkurse foto ir matai.na ne visi gi matom tai,ko nenorim matyti.man pvz.jie užkliuvo.ir kas čia blogo? g.gif laisvę papūgoms biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 11, 22:15)
Nu virsune  doh.gif  Issididinti nuotrauka n kartu ir bandyti rasti kazka neigiamo.... doh.gif bjauru...
Nepatinka - nebalsuokit, bet kam taip elgstis, tai visai nesuprantu... doh.gif  doh.gif
*

Nugi nusibodo ramiai rezultatų laukt, tai bent pasikabinėsim biggrin.gif
Sapokliaka
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 23:40)
Nugi nusibodo ramiai rezultatų laukt, tai bent pasikabinėsim biggrin.gif
*

lotuliukas.gif
ryskiai kazkas per daug laiko turi....
Isijungiau ta nuorauka.. Ok, gal kazkiek ir matosi.. Bet tame ir mintis (manau), kad batukai deveti - visgi nykstukas turi kazkaip ateiti.... mirksiukas.gif
kamzelka
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 11, 23:45)
lotuliukas.gif
ryskiai kazkas per daug laiko turi....
Isijungiau ta nuorauka.. Ok, gal kazkiek ir matosi.. Bet tame ir mintis (manau), kad batukai deveti - visgi nykstukas turi kazkaip ateiti.... mirksiukas.gif
*

tai gerai,kad tik apsibumbuliave...o jei nykstukas kokiu kaimo keliuku ejo,tai jau tada visai nekas butu...
o laiko as turiu dabar i marias thumbup.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 22:54)
tai gerai,kad tik apsibumbuliave...o jei nykstukas kokiu kaimo keliuku ejo,tai jau tada visai nekas butu...
o laiko as turiu dabar i marias  thumbup.gif
*

Koks skirtumas, kur tas nykštukas vaikščiojo, kad tik nuotrauka graži mirksiukas.gif O man ji viena iš tų gražių.

Oi laukiam laukiam.... rezultatų laukiam... bigsmile.gif
Rugia_Veidė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 12, 20:48)

Oi laukiam laukiam.... rezultatų laukiam... bigsmile.gif
*

O kada galima tikėtis rezultatų? bigsmile.gif bigsmile.gif
JOLKA999
QUOTE(Rugia_Veidė @ 2009 12 12, 19:00)
O kada galima tikėtis rezultatų?  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

po 4 valandu ax.gif
Corny
Manau iskart po 00:00 4u.gif
Nerytė
sianakt, o ne ryt 00:00? bigsmile.gif
Corny
manau kad sianakt ax.gif ,nagi kas dar zinot kaip istikro,parasykit 4u.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.