Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kalėdinis gardumynas"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image
VI-VA-VI
Taip dar vienas puikus konkursas thumbup.gif
isivaizduoju kiekiu bus skaniu patiekalu essen.gif
Ruste 4u.gif
grange
o gardumynas tai čia nesvarbu ar sladumynas, ar antras patiekalas?
Lašelis Liūdnas
QUOTE(grange @ 2009 11 25, 14:55)
o gardumynas tai čia nesvarbu ar sladumynas, ar antras patiekalas?
*

Va ir man tas įdomu - bet kuris iš dvylikos patiekalų? smile.gif
Papildyta:
O aš jau ir aptarinėsiu, nes pirmosios nuotraukos atsirado...

Ei! O kur KALĖDOS? Nuotraukos jomis net "nekvepia" doh.gif Čia aišku gal aš ir neteisi, bet jei jau Kalėdinis patiekalas, tai ir Kalėdų kažkiek turėtų nuotraukoj būt? g.gif
Can
oho kiek remeju konkursu pabiro ...
VI-VA-VI
Super jau 2 patekalai yra thumbup.gif
Papugele
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 25, 14:19)
Super jau 2 patekalai yra thumbup.gif
*

Oho kokia pradzia thumbup.gif bigsmile.gif

Bet ir prizai puikūs wub.gif
Bananamio
Ar dalyvauti galima tik su vienu receptu? 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Bananamio @ 2009 11 25, 13:40)
Ar dalyvauti galima tik su vienu receptu?  4u.gif
*

Taip 4u.gif
grange
bet jau to pyrago foto tai labai nevykus ax.gif blush2.gif kažkaip nemanau,kad čia turėtų matytis "valgantieji" dar jei gražiai būtų pateikta, o dabar ir vieta nekokia parinkta, ir pro veidrodį matos, ir tas kampas su laidais, ir dar vaiko pusė... blush2.gif nedėčiau tokios 4u.gif
Lašelis Liūdnas
Man visos trys nevykusios schmoll.gif Tikiu, kad skanu, bet konkursui nuotraukos netinka unsure.gif
akvilyte
Wow koks fainas konkursiukas bigsmile.gif jau turiu idėją bigsmile.gif reiks savaitgali pasidarbuot ax.gif

o foto tikrai kolkas nevykusios blush2.gif nors kelmas tai laaabai skanus essen.gif keptas ir ne karta biggrin.gif pas mus tai jis kiekvienom velykom buna rolleyes.gif
Can
QUOTE(Bananamio @ 2009 11 25, 13:40)
Ar dalyvauti galima tik su vienu receptu?  4u.gif
*

ne su penkiais gali .
Kristina79
Kiek supratau, galima įkelti tik vieną receptuką? Ar klystu?
l'eau
sausainių nuotrauka būtų graži jei autorė nebūtų persistengusi šviesindama, bet patiko negriukas, o ir nesunkus atrodo, reiks pabandyt smile.gif kalakutas tai ką aš žinau... kad dėl nuotraukos, bet į kalėdinį nepanašu.. rolleyes.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 25, 20:02)
Kiek supratau, galima įkelti tik vieną receptuką? Ar klystu?
*

Paraiškos priimamos nuo 25-11-2009 (ne daugiau 1 iš dalyvio) 4u.gif

Man visi patiekalai thumbup.gif
kaip skanei atrodo essen.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19318
Lašelis Liūdnas
Na, kolkas tik su sausainiukais užskaitau. Graži nuotrauka ir Kalėdomis dvelkia. Ir man ne per šviesi mirksiukas.gif

O tame negriuko recepte nelabai supratau - dėl kepimo miltelių net du šaukštelius plius dar sodos? g.gif Koks ten skonis tadu gaunas?...
Angelosparnas
Margarinas nesveika. Ar vietoj margarino sviestas tiktu? Jai reklamuoja margariną. Tai kažkaip negerai. Gal ką nors savo šeimai padaryčiau skanaus ir nufotkinčiau.
Rustė
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 26, 11:26)
Margarinas  nesveika. Ar vietoj  margarino sviestas tiktu? Jai reklamuoja margariną. Tai kažkaip negerai.  Gal ką nors savo šeimai padaryčiau skanaus ir nufotkinčiau.
*

dėl margarino nesveikumo dar pasiginčyčiau.

prasti margarinai gal ir yra nesveiki, bet yra ir labai kokybiškų produktų, kuriuose gausu ir vitaminų.

o svieste cholesterolis yra, kurio nėra margarine wink.gif
kamzelka
na žiūrint koks tas sviestas...
mes naudojame viska.o konkursiniai recepteliai labai idomus thumbup.gif
baltė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 25, 21:45)

skaniai atrodo drinks_cheers.gif ir šventiška... negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif Nes super gražiai moka pateikti kalėdinę nuotaiką bigsmile.gif

O margarinas kodėl nesveika? Kaip tik patariama kartas nuo karto juo pakeisti sviestą. mirksiukas.gif Beje, kai kuriuose kepiniuose jis netgi tinka geriau nei sviestas. Aš nesakau, kad vartojam mes ir kad reikia kasdien, bet esu skaičius, kad kartais gyvulinės kilmės riebalus (sviestuką), reikia keisti augalinės kilmės riebalais (margarinu ar aliejumi) 4u.gif

Kam įdomu:
http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagr...&strid=2595
http://www.alfa.lt/straipsnis/123801
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 13:26)
skaniai atrodo drinks_cheers.gif ir šventiška... negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif  Nes super gražiai moka pateikti kalėdinę nuotaiką bigsmile.gif

*

Norėjau pasakyti perteikti, ne pateikti blush2.gif
l'eau
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 13:26)
negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif 

aš irgi, nes persistengta šviesinant rolleyes.gif
user posted image
gal kas daręs tokį namuką pasakytų ar tikrai tiek daug darbo reikia kaip atrodo?
Papugele
Žiūriu deda kalakutus , kelmus, bet konkurso aprašyme parašyta, kad tai saldžiųjų patiekalų konkursas g.gif g.gif
l'eau
kur jūs matėte fotokonkursą, kad būtų paraidžiui laikomąsi aprašymo? biggrin.gif gi visada siūloma žvelgti plačiau, tai matyt galima suprasti kad ir kalakutą ir kelmą galima paruošti saldžiai, pavyzdžiui pritaikius atitinkamą padažą smile.gif
Ramziukė
QUOTE(Papugele @ 2009 11 26, 15:01)
Žiūriu deda kalakutus , kelmus, bet konkurso aprašyme parašyta, kad tai saldžiųjų patiekalų konkursas g.gif  g.gif
*

g.gif ir man įdomu kodėl patvirtintos foto
Papugele
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 15:04)
kur jūs matėte fotokonkursą, kad būtų paraidžiui laikomąsi aprašymo? biggrin.gif gi visada siūloma žvelgti plačiau, tai matyt galima suprasti kad ir kalakutą ir kelmą galima paruošti saldžiai, pavyzdžiui pritaikius atitinkamą padažą smile.gif
*

eik jau lotuliukas.gif

Čia manau jau ne "paraidžiui laikymasis", bet esminis nusižengimas g.gif
l'eau
va dabar pažiūrėjau kad aprašymas temos pirmame puslapy ir fotokonkursų puslapy skiriasi, tai matyt buvo susiaurintos sąlygos. matyt rėmėjai tikėjosi kad ir be jo bus susiprasta dėti patiekalus, kuriems reikalingas tas margarinas (t.y. kepinius) o gardumynas bus suprastas kaip saldumynas. teoriškai tos nuotraukos temos kaip ir nebeatitinka, bet buvo įdėtos kai aprašymas buvo kitoks, tai ką čia supaisysi... šiaip dar galima šalia jų pasodinti po kūdikį ir dalyvauti gardžiausių akimirkų konkurse smile.gif
Papūgėle, ne esminis nusižengimas, o pakeistas aprašymas smile.gif
Papugele
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 15:09)
va dabar pažiūrėjau kad aprašymas temos pirmame puslapy ir fotokonkursų puslapy skiriasi, tai matyt buvo susiaurintos sąlygos. matyt rėmėjai tikėjosi kad ir be jo bus susiprasta dėti patiekalus, kuriems reikalingas tas margarinas (t.y. kepinius) o gardumynas bus suprastas kaip saldumynas. teoriškai tos nuotraukos temos kaip ir nebeatitinka, bet buvo įdėtos kai aprašymas buvo kitoks, tai ką čia supaisysi... šiaip dar galima šalia jų pasodinti po kūdikį ir dalyvauti gardžiausių akimirkų konkurse smile.gif
Papūgėle, ne esminis nusižengimas, o pakeistas aprašymas smile.gif
*

Bet as tai skaitau ir vadovaujuos aprasymu, esanciu prie konkurso paskelbimo. Ir jei tarp saldziuju patiekalu stovi, nors ir labai puikus kalakutas, man tai esminis nusizengimas biggrin.gif
Angelosparnas
QUOTE(Papugele @ 2009 11 26, 15:22)
Bet as tai skaitau ir vadovaujuos aprasymu, esanciu prie konkurso paskelbimo. Ir jei tarp saldziuju patiekalu stovi, nors ir labai puikus kalakutas, man tai esminis nusizengimas biggrin.gif
*

Gal kalakutas kai kam saldu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jai patvirtino tai reiškias reikia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
l'eau
bet jis įdėtas kada aprašymas buvo kitoks. pvz. imtų šiandien ir priimtų įstatymą kad už viršytą greitį sodina į kalėjimą pusei metų. tarkim greitį viršijųsi būtumėt prieš pusę metų. ar sėstumėt į kalėjimą nesiginčydama nes įstatymas toks dabar? biggrin.gif šiaip manau kad tas nuotraukas greičiausiai tiesiog pašalins, bet esmė kad atgaline tvarka bausmės neįsigalioja, nebent buvo nustatytos lengvesnės smile.gif
Papugele
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 15:32)
bet jis įdėtas kada aprašymas buvo kitoks. pvz. imtų šiandien ir priimtų įstatymą kad už viršytą greitį sodina į kalėjimą pusei metų. tarkim greitį viršijųsi būtumėt prieš pusę metų. ar sėstumėt į kalėjimą nesiginčydama nes įstatymas toks dabar? biggrin.gif šiaip manau kad tas nuotraukas greičiausiai tiesiog pašalins, bet esmė kad atgaline tvarka bausmės neįsigalioja, nebent buvo nustatytos lengvesnės smile.gif
*

Zinoma nereik sodint i kalejima lotuliukas.gif O gal visai ir nieko vienas kitas kalakutas tarp pyragu bigsmile.gif essen.gif Kad slabna nepasidarytu nuo saldumynu biggrin.gif
l'eau
QUOTE(Papugele @ 2009 11 26, 14:35)
Zinoma nereik sodint i kalejima lotuliukas.gif 

klausimas buvo ne ar reikia ar ne, o ar sėstumėt nes toks būtų dabar galiojantis teisės aktas"? jei atsakote 'ne' - vadinasi pati sau prieštaraujate, nes teigėte kad vadovautis reikia dabartiniu aprašymu. jei atsakote 'taip' - arba esate ekstremalė arba tiesiog nežinote kad taikomi nusikaltimo dieną galioję teisės aktai biggrin.gif aišku čia diskusija jau biški ne į temą, bet manau kas nors ateis ir padarys tvarką bei pasakys kaip turi būti smile.gif
Papugele
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 15:41)
klausimas buvo ne ar reikia ar ne, o ar sėstumėt nes toks būtų dabar galiojantis teisės aktas"? jei atsakote 'ne' - vadinasi pati sau prieštaraujate, nes teigėte kad vadovautis reikia dabartiniu aprašymu. jei atsakote 'taip' - arba esate ekstremalė arba tiesiog nežinote kad taikomi nusikaltimo dieną galioję teisės aktai biggrin.gif aišku čia diskusija jau biški ne į temą, bet manau kas nors ateis ir padarys tvarką bei pasakys kaip turi būti smile.gif
*

Del teises aktu nediskutuosiu smile.gif nes nezinau kokios buvo pirmosios konkurso salygos. As tik siandien atidziai perskaiciau ir pamaciau, kad tai "saldziuju gardumynu konkursas". Del to ir parasiau kaip ten yra su kalakuto nuotrauka g.gif
Kristina79
Sveikute l'eau. Pernai iškepiau tris tokius namukus - vieną pasilikom sau, o kitus padovanojom draugams bei mamai. Visi buvo labai maloniai nustebinti. O pats šių namukų darymas yra labai smagus ir tikrai nėra labai sudėtingas. Dirbom su vyru naktimis, užmigdę savo dukrelę ir buvo labai smagu. Namai kvepėjo meduoliais ir galiu pasakyti, kad tuomet tikrai jautėme artėjančių kalėdų dvasią. Siūlau nebijoti ir pabandyti.
l'eau
gal ir reiks prisiruošti. nes atrodo kad reikalauja daug laiko ir kruopštumo smile.gif
Rustė
Paskaitykite aprašymą įdėtą pirmame poste ir pamatysite, kad nebuvo paminėtas saldus stalas.
ten padarytas printscreenas iš konkurso aprašymo.
dabar įdėtas žodis 'saldžiajam stalui'

tad nereikia čia kabinėtis, kad nesilaikoma aprašymų, kai tie aprašymai rėmėjų keičiami konkurso eigoje, neinformuojant apie tai manęs.
VI-VA-VI
Na tai va nuotraukos su karstu patiekalais nera verysad.gif
Olive*
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 14:35)
aš irgi, nes persistengta šviesinant  rolleyes.gif

*

jau turbut antra karta ta pakartojat doh.gif ir is kur jus zinot, kad cia sviesinta g.gif juk yra tokiu sviesiu objektyvu, kad net tamsioj patalpoj tau diena padarys mirksiukas.gif (cia siaip pavyzdys)
4u.gif
l'eau
nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę smile.gif man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes rolleyes.gif
Olaiva
nu va,pasikeite taisykles.siaip tai ir nesamone,ir gaila truputi.geriau jau remejai pradzioj butu apsisprende g.gif
o jau šuniukai kokie padegę blush2.gif doh.gif
ir namelio pagrindas toks nei šioks,nei toks...
bananinio vyniotinio fone ta telefono rozete doh.gif

vat užėjo noras pasikabinėti cool.gif juk čia konkursas,norisi ir gražių dalykų rolleyes.gif o ne kažko "bile kaip",svarbu,kad į temą
Sapokliaka
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 17:33)
nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę smile.gif man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes rolleyes.gif
*

Leu, pas ka mokaisi? Netikiu, kad profesionalus mokytojas pasakytu, kad ta nuotrauka labai skiraisi nuo realybes, tai viena.
Antra, jei jau mokaisi pas destytoja, tai gal nustebintum savo darbais, nes kol kas tai absoliutus 0, kiek maciau... Bet jau kritikos kitiems (ypac turintiems suvokima apie fotografija), tai su kibiru gali semti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Corny
4u.gif
Keith
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja... Jau gal visos supermamos bandė... Aišku, norint prisikabinti visada galima rasti priežasčių. Geriau pačios sudalyvaukim 4u.gif
Ūla
QUOTE(Guvile @ 2009 11 26, 17:53)
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja...

nu va tą patį pagalvojau...
VI-VA-VI
QUOTE(Corny @ 2009 11 26, 17:51)
http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/sausainiai-suniukai puslapi parasyta kad Nerytes receptas,o konkurse ne  g.gif
*

Galima dalyvauti ir kitur mirksiukas.gif
Rustė
http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/sausainiai-suniukai puslapi parasyta kad Nerytes receptas,o konkurse ne  g.gif
*

nesupratau?
konkurse gi nematote, kas su šituo receptu dalyvauja?
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 11 26, 18:03)
nesupratau?
konkurse gi nematote, kas su šituo receptu dalyvauja?
*

Bet nuotrauka ta pati ,tik cia SM priartinta 4u.gif
Olaiva
4u.gif
*

o nerytes psl parasyta,kad receptas is cia
http://happyhomebaking.blogspot.com/2007/0...ie-cookies.html

nieko cia nebesuprasi smile.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 26, 18:07)
Bet nuotrauka ta pati ,tik cia SM priartinta 4u.gif
*

tai man į AŽ prašau info wink.gif kas kur ką dar matėte wink.gif

nes kitur dalyvauti gi niekas nedraudžia wink.gif

ir nebūtinai čia ji/ne ji dalyvauja wink.gif
grange
QUOTE(Guvile @ 2009 11 26, 16:53)
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja... Jau gal visos supermamos bandė... Aišku, norint prisikabinti visada galima rasti priežasčių. Geriau pačios sudalyvaukim 4u.gif
*

tai bet ir vyniotinis, ir namelis nebūtinai buvo to žmogaus idėja...
gi nesukursi kažko super naujo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.