Norejau pasiulyti i kataloga irasyti mokyklas, nes visai nera kur parasyti apie jas atsiliepimus. Mamos, kurios turi didesnius vaikucius taip pat galetu ivertinti ju mokyklas.
O man nerodo lietuvisko shrifto
Beje, gal butu galima ideti "kavines ir restoranus". Mamos galetu pasidalinti, kur turi vaikishku keduciu, kreideliu, kur nieko neturi, kaip aptarnauja, kaip ziuri i vaikus ir pan
del sriftu as ziurejau, pati nesuprantu, cia reikia programerio klausti.
Del mokyklu ir darzeliu: ju geriau siulykite po viena apie kuri norite parasyti, as idesiu, nes visus suvesti tikrai sunku, o ir jums po to sunku bus rasti reikiama darzeli is 100 tik Vilniaus mieste.
Gerai butu prideti ir sauskelniu saraseli
Papildyta @ [mergetime]1084200471[/mergetime] Bandau registruotis ir jungtis prie atsiliepimu. Bet mane iskart meta i foruma
Dar viena priziuka laimejo Rasma
jei kas nori is rasiusiuju atsiliepimus, turiu pakvietima dviems i filma "Pasiklyde vertime".
Filmas rodomas iki penktadienio, k/t Coca-Cola Plaza, 21.50 Rasykite
Oi, kaip norim Kur galima šią dovanėlę gauti?
Prie vaikisku prekiu parduotuviu reiktu prideti "Dominukas" Verkiu 7-23 korp., tel. 2788026, bei "Vaiku prekes" Verkiu 29, 15 korpusas, tel.2723347.
Aureja, kaip filmas?
Prie zaidimu kambariu dar galite prirasyti "Nykstuku pasaulis" Vilniuje, Laisves pr., Pasilaiciuose. Tik neatsimenu tikslaus adreso. Visai nieko zaidimu kambarys, tevams yra kavine, galima rengti gimtadienius, yra klaunas. Vat kas labiausiai patiko, tai kad nesmirda senom kojines patalpa, nes visur linoleumas, o ne kilimine danga. Tai atitinkamai ir dulkiu nera, viskas svariau isvalyta.
Norejau paklausti ar tikrai toks katalogas reikalingas?
Kitas dalykas, ar jis yra patogus naudotis? (dabar as ji truputi tvarkau - tai ten dizainas nekoks) Gal geriau padaryti forumo pavidalu, struktura panasi kaip forumo, atskiri skyriai - atskiros prekiu ar paslaugu grupes. Bet tada nebus vertinimo kriteriju, tik "uz" ir "pries".
Man atrodo, kad visai neblogai toks katalogas. Su laiku jis kaip reikiant pasipildys ir tada tai tikrai bus labai patogu.
Sutvarkyta problema su lietuvškais simboliais. Dabar galima drasiai rašyti, raidžių neiškraipys.
Tik su jau parašytais atsiliepimais dėja nieko nepadarysi.
Man pavyzdžiui būtų patogiau.
Suradau kokį darželį, noriu būtent apie jį paskaityti, einu ir skaitau. Žiūriu kaip įvertintas pagal atskirus kriterijus. O forume reikėtų per visas temas ieškoti ir pusę informacijos apie tą darželį jau būtų iš antrų lūpų.
Man taip pat butu patogiau rasti vienoje vietoje ir ivertinimus, ir komentarus ir pan. Kitaip reiketu knistis po visa foruma beieskant, besiaiskinant. Nepaslaptis, kad forumo temose daznai nukrysptama nuo temos
Nu teisingai, gal geriau kai vienoj vietoj. Bet lygiai taip pat forume as galiu uzvesti tema man rupimu klausimu - ar ne? Beje, neaiskus vertinimo kriterijai - tik tokie, kad patiko ar nepatiko. Jei norim pagal atskirus kriterijus vertinti - tai reikia juos isskirti - pvz. kaina, kokybe ar dar kas nors.
SiDo
tai dabar galite ir pagal kriterijus vertinti Tiesiog jeigu dabartinė atsiliepimų programą jums nėra patogi, tai galima instaliuoti kitą, ji bus panaši savo struktūra į forumą, bet vertinimo kriterijų nebus.
Supermama, ar galima rasant atsiliepima apie gimdymo namus, mineti konkrecios gydytojos pavarde? Noriu pasakyti, kad man problemu ir nepatogumu sukele ne tiek patys gimdymo namai, kiek konkreti gydytoja, jos elgesys gimdymo metu...
Apsilankiau čia pirmą kartą. Mano vaikas jau gana didelis - antrokas. Taigi man svarbi info būtent vyresniems vaikams. Konkrečiai į prekių ir paslaugų katalogą siūlau įtraukti Marčiulionio krepšinio mokyklą. Juk pas jus nėra amžiaus cenzo vaikams, ar ne
labai gera nuoroda. yra visi darzeliai, mokyklos vilniuje http://www.vilnius.lt/new/gidas_z.php?open=45&link_id=335
tik nezinau kur tai reikia patalpinti.
ačiū, rrr , už perduotą info apie fotomenininką Romą Čekanavičių (III. punkte): ji fotografavosi pas jį neseniai ir perduoda, kad fotosesijos kaina nuo 100 litų ir kad fotografas klientui atiduoda visą foto medžiagą (ko dauguma fotografų nedaro).
Prie nestuku sporto, manau galima Kauno miesta pridet. Mazylio gimdymo namuose yra puikus baseinas nestukems.
Labai keista kad jo dar nera
niekados nesinaudojau sia paslauga, tik tiek kad paskaitydavau idomumo delei. o va dabar noreciau parasyti komentara apie Klaipedos gimdymo namus (ypac kai ten tuscia), bet nezinau kaip. padekit kas galit
O cia tik gyvenantiems didmiesciuose bus sukurtas puslapiukas,a?
Irasykite prasau ir Mazeikiu (vienintele parduotuve vaikisku prekiu:)Migle(adreso dabar nebezinau,neberando ne vieno cekio:)gal veliau Irasykite gal ir darzeliu keleta,na bent jau viena kuri lanko mano vyresnelis pagal Valdorfo metodika:"Pasaka"Naftininku 66,Mazeikiai 5500 Tel:844320352;844320353;Direktore Zita Siliuniene(Zitulka is Mazeikiu Aciu,manau,kad bus liuks puslapiukas
įdėkite tarp darželių prestižinę korumpuotą "Pušaitę" Vilniuje Antakalnyje, "Naminuką" irgi to paties rajono.
as irgi uz, kad Zitka (jos vadovaujamas darzelis) is Mazeikiu butu irasyta o del parduotuves, tai Migle nevienintele parduotuve. yra virs maximos antrame aukste dar viena. pavadinimo neprisimenu. salia elektromarkt'o.
Sveiki,noreciau pasiulyti prie parduotuviu vaikams prideti "Cipolina"(Akropolis).
Na SuperMama labai pasistengei
Man tai svarbiausia , kad greit galima rast reikalinga info
Vaikiškų prekių parduotuvė
Limpopo Klaipėdos g. 79c, 2aukštas. Panevėžys 8 45 420009
O kaip jums ideja ideti po sumazinta siu fotografu darba, jei kas turi? Cia is serijos 'gera preke pati save...
Laba diena,
Prašau įdėkite Vilniaus m. vaikų lopšelį-darželį PAPARTIS, esanti Čiobiškio g. 17, Šeškinėje.
Pavarčiau tą paslaugų puslapėlį. Idėja labai gera. Sveikinu!!!
Todėl noriu pati prisidėti prie to ir siūlau įtraukti : Prie parduotuvių - parduotuvę Kaune ,,Jonelis" (laisvės alėjoje ir vilijampolėje). Tikrai gera parduotuvė. Ir dar prie sporto nėščiosioms: Vilijampolės baseinas ,,Vilija". Be to vyksta ir mankšta nėščiosioms, veda ta pati trenerė kur baseiną veda. Tad dabar negaliu konkrečiau pasakyti.
O as siulau itraukti sokiu centra Dileksa. http://www.sokiai.lt (siaip puslapis dar nepilnas, kuriamas dar)
ten siulo ir mazuciam visai vaikam sokiu pamokeles, ir teveliai gali pasokti Dar pilates gimnastika maciau skilti tinklapyje ruosiama. Arba sokio-judesio terapija dar ten siuloma, idomu. VŠĮ "Dileksa". Žirmūnų g. 68, Vilnius. Tel.: 8-5 234 41 14, mob.: 8 685 38 871, el. paštas: info@dileksa.lt |