SuperMama
2004 04 20, 14:05
padariau prekių ir paslaugų katalogą su atsiliepimų ir vertinimų pagal atskirus kriterijus galimybe. http://www.supermama.com/atsiliepimai/Kol kas ten dar mažoka informacijos, bet tikiuosi su jūsų pagalba didės. Jei nera kažkokios paslaugos apie kurią norėtumete parašyti atsiliepimą, galite ją pasiūlyti. Pirmieji 20 atsiliepimų dalyvauja loterijoje su prizais Jei norite parašyti atsiliepimą, papildomai registruotis nebutina, sistema turi atpažinti jūsų forumo duomenis. Beje, jei jau esate paraše atsiliepimą apie kokią nors paslaugą forume, galite jį nukopijuoti ten (čia kaip ir palengvinimas)  .
GAL GALIMA ITRAUKTI pRIE DARZELIU VAIKU LOpSELI DARZELI ,,ZIRMUNELIAI,, . ACIU.
Aš parašiau, bet mano žinutėje neatpažino lietuviškų raidžių, tai teko rašyti be lietuvybės  Bet juk taip, tai gaunasi su klaidom
SuperMama
2004 04 20, 16:28
aciu kad pranesei, paziuresiu kas ten su tomis liet. raidemis.
mamukas
2004 04 20, 16:33
SuperMama, super grazus puslapiukas.... Sauniai padirbeta Cia nepretenduoju i prizus  Kazkaip niekad nebuvau ten da ilindus.. mmm .. fain..
SuperMama
2004 04 20, 16:38
mamukas, aciu uz gerus zodzius Enigma, jau pridejau tavo siulyta darzeli.
as dar prie parduotuviu prideciau "Vaikams ir jaunimui".
mamukas
2004 04 20, 16:56
Prie gimdymo namu al dar reiktu ikelt Klinikas ir Savanoriuose esancia privacia gimdykla [uzkrito pavadinimas"tavo vaikas" lyg.. hmm
Ooooo... kaip cia rasyt? Cia, sitoj temoj? Noriu kad butu Kauno darzeliai, vat tada tai parasyciau  Siaip tai ju yra daug, tu darzeliu, bet turbut sunku visus sudet? Ar taip? Va kiek as tu darzeliu radau: http://www.infoplius.lt/default.asp?rusis=...&id=12&tid=1425Kazkur maciau dar inteligentiskiau surasyta, bet nzn kur! Nerandu. Viksriaaaaaaaaaaaaali!!!
Dar prideciau prie Vilniaus mokykleliu "Ziogelio mokyklele","Nykstuku mokyklele"
mamukas
2004 04 20, 17:09
| QUOTE (Noa @ 2004 04 20, 17:57) | Ooooo... kaip cia rasyt? Cia, sitoj temoj? Noriu kad butu Kauno darzeliai, vat tada tai parasyciau Siaip tai ju yra daug, tu darzeliu, bet turbut sunku visus sudet? Ar taip? Va kiek as tu darzeliu radau:
http://www.infoplius.lt/default.asp?rusis=...&id=12&tid=1425
Kazkur maciau dar inteligentiskiau surasyta, bet nzn kur! Nerandu. Viksriaaaaaaaaaaaaali!!! |
as buvau sukelusi i foruma  daba siulau supermamai emailu atsiust, ale neatsiliepia ji...
Bet mintis kokia gera taip susistemint viska  Labai patogu
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 20, 16:38) | mamukas, aciu uz gerus zodzius
Enigma, jau pridejau tavo siulyta darzeli. |
ACIU...
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 20, 15:05) | | Jei nera kažkokios paslaugos apie kurią norėtumete parašyti atsiliepimą, galite ją pasiūlyti. |
I "Vaikų žaidimų Centrai" dar galima irasyti kitu miestu "Euroopa"
Duomenys:
Pramones pr 29 (Maxima), Kaunas tel.: 8*37 401512
Taikos pr. 61 (hyperMaxima), Klaipeda tel.: 8*46 469133
Super, o kaip su Panevėžio vaikiškom parduotuvėm?
gal galima ir gydymo istaigas ideti - nebutinai visas valstybines deti, bet specializuotas: ortopedijos centrus, stomotologus ( atkreipti demesi i vaiku stomotologus, nes ne visi privatus sutinka su vaikais dirbti pvz rekomenduociau "Domus dentes" Vytenio 46/2-1, Vilnius. Tel2715367), isvardinti kokia ligonine kokioj srity specializuoja ( pvz cia kazkas minejo, kad antakalnuo vaiku ligonine specializuojasi kvepavimo taku gydyme ir su ju ligomis geriau vaziuoti i antakalni, nei i santariskes)...
SuperMama
2004 04 20, 22:26
| QUOTE | | gal galima ir gydymo istaigas ideti - nebutinai visas valstybines deti, bet specializuotas: ortopedijos centrus, stomotologus ( atkreipti demesi i vaiku stomotologus, nes ne visi privatus sutinka su vaikais dirbti pvz rekomenduociau "Domus dentes" Vytenio 46/2-1, Vilnius. Tel2715367), isvardinti kokia ligonine kokioj srity specializuoja ( pvz cia kazkas minejo, kad antakalnuo vaiku ligonine specializuojasi kvepavimo taku gydyme ir su ju ligomis geriau vaziuoti i antakalni, nei i santariskes)... |
 butinai idesiu, jei turite pasiulymu vertinimo kriterijams kokias nors kategorijai, rasykite. | QUOTE | | Super, o kaip su Panevėžio vaikiškom parduotuvėm? |
Kuzia, idesiu kai tik tu man tuos duomenis atsiusi  Nes apie Panevezio parduotuves kol kas deja jokios info neturiu. | QUOTE | | Dar prideciau prie Vilniaus mokykleliu "Ziogelio mokyklele","Nykstuku mokyklele" |
Gosh, gal turi tikslius duomenis, nes 118 man nieko nepasake.
| QUOTE | | Bet mintis kokia gera taip susistemint viska Labai patogu |
man taip pat patinka  , bus galima operatyviai gauti informacija su reitingais.
Supermama Tiesiog mano mintis skaitai, paskutiniu metu vis sukosi tokia ideja, bet niekaip negalejau apibendrint, kad Tau pateikt... Bet kataloge pasigedau konkreciu prekiu ivertinimo. Tik darzeliai, parduotuves ir t.p. O man noretusi suzinoti kokia "tiute" mamu geriausiai vertinama, ar koks vezimukas, kokias sauskelnes verta pirkti ir koki maitinanciai mamai liemenuka isirinkti ?? O dar ir kainos galetu buti nurodytos (kaip uzsienietiskuose katalogose) Nezinau, ar cia as labai realiai svaigstu, ar imanoma tai techniskai padaryt ?? Beja, buna galimybes, kad prekes (ar paslaugos ) yra suskirstytos, taciau konkretu pavadinima iveda tas, kuris pirmas ta preke (ar paslauga) apibudina... P.S: kazkaip nelabai aiskiai isdesciau minti... Bet, manau tas, kas lankesi panasiuose katalogose supranta apie ka kalbu... Dar karta Aciu. SUPER. Ir labai naudinga !!
SuperMama
2004 04 21, 09:10
Irena su laiku ir prekiu katalogas bus, kada tiskliai pasakyti negaliu, gal po savaites, o gal ir po menesio. Nes tokia mintis ir pas mane buvom, net visos vaiku prekes jau surusiuotos pagal kategorijas. Ir nuotraukytes bus, tik dar nenusprendziau pvz jei firmos Hauck vezimelis, tai bendrai apie Hauck rasyti, ar dar suskirstyti pagal atskirus modelius??? Tik laiko ziauriai truksta  geriems darbams (blogiems tuo labiau  ) Ir kainoms yra atskira grafa, tik kad paslaugoms sunku ta kaina parasyti, kokiems nestumo kursams, sportui dar galima, bet darzeliams, gimdymo namams ir .t.t nelabai ju ir parasysi. | QUOTE | | Beja, buna galimybes, kad prekes (ar paslaugos ) yra suskirstytos, taciau konkretu pavadinima iveda tas, kuris pirmas ta preke (ar paslauga) apibudina... |
pasiulyti, irasyti pavadinima, adresa ir telefona jus galite ir dabar. Tada jusu pasiulymas keliauja man i pasto dezute ir as turiu patvirtinti. Kai tik patvirtinu, jusu pasiulytas objektas iskart atsiranda kataloge.
Gal dar galėtų būti skyrelis "Teatras vaikams" ar pan.? pvz.: mielai pagirčiau ir išreikščiau susižavėjimą "Teatriuku" ir kt.:
Viešoji įstaiga "Teatriukas"
Aukštaičių 7, Vilnius LT - 11341 Dalia +370 686 04303 Žilvinas +370 612 24145 Arturas +370 698 85725 e-paštas:info@teatriukas.lt www.teatriukas.lt
"TEATRIUKO" salė "33"
Aukštaičių 7, Vilnius (Paupys), buvusiose "Skaiteks" gamyklos patalpose. Bilieto kaina: iki 5 metų - 5 Lt. daugiau nei 5 metai - 10 Lt.
Bilietus galima užsisakyti mobiliuoju telefonu 8 686 04303.
uzklydusi
2004 04 21, 11:13
nezinau ar cia tinka prie zaidimu centru,bet "laukiniu vakaru"kavinuke... Papildyta @ [mergetime]1082539322[[b]*uzklydusi rgetime] [/b] jei nepasikeite duomenis ortopedijos centras"pirmas zingsnis"Kaunas karo ligonines 2 tel.204837 vaiko raidos centras(psichologine pagalba vaikui ir seimai)8 5 273 14 22 www.raida.lt
traliabum
2004 04 21, 14:50
Kaune taip pat veikia semetos nescioju mokyklele
kaune nestukiu sportas vyksta "mazylio gimdymo namu" baseine Putvinskio g. 3 tel. 220298 taip pat zinau viena trenere, kuri veda uzsiemimus "Vilijos" baseine pirmadieniais ir penktadieniais 10.30 ir 2 Ligonineje aerobika nestukems.. Trenere Daiva mob. +37068606176
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 20, 22:26) | Kuzia, idesiu kai tik tu man tuos duomenis atsiusi Nes apie Panevezio parduotuves kol kas deja jokios info neturiu.
|
O.k. Papildyta @ [mergetime]1082557104[/mergetime] Dabar taip ant greičio pagalvojau apie tas, kurios dar neišvardintos : Titė ritė Limpopo Vaikutis Mada vaikams
Dar yra, pro šalį važiuodama užmesiu akį į pavadinimus.
SuperMama
2004 04 22, 12:11
aureja, ikelsiu ir teatriukus, tik reikia sugalvoti vertinimo kriterijus, gal padesi  ? --------- Prasymas: balu skaiciavimo sistema nera tobula, todel labai prasau vertinti pagal visus kriterijus, jei nezinote, rasykite 5. Nes jei ivertinate pagal kitus kriterijus 10, o viena pamiroste, tai jis skaicuojamas kaip 0 ir automatiskai visas tos paslaugos reitingas krenta. --------- Pirma priziuka laimejo Migle.  Bet liko dar. Taip kad galite dar rasyti ir kitas 20-kas irgi kazka laimes  .
Aš gal nevietoje paklausiu, bet man neleidžia parašyti jokio atsiliepimo. Prisijungiu prie forumo, nueinu į tą "atsiliepimų" skyrelį, galiu perskaityti kitų mamų atsiliepimus (bet nematau, kas juo parašė, tik pats atsiliepimas yra)..Kai spaudžiu "rašyti atsiliepimą", manęs paprašo suvesti duomenis, suvedu, bet mane vėl grąžina į forumo langą, o ne prie atsiliepimų ir juo labiau nieko neleidžia parašyti.Kodėl? ką ne taip aš darau?
SuperMama
2004 04 23, 10:14
Rasma, ar matai apacioje atsiliepimo puslapio toki meniu?
| QUOTE | Prisijungęs kaip Rasma [ Į pradžią ] [ Pridėti Paslaugos ] [ Atsijungti ] [ Mano valdymo skydas ] [ 0 naujų asmeninių žinučių ] [ Peržiūrėti naujas žinutes ]
|
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 22, 10:11) | aureja, ikelsiu ir teatriukus, tik reikia sugalvoti vertinimo kriterijus, gal padesi ?
|
Teatriukams vertinimo kriterijai galėtų buti tokie: 1. aktorių profesionalumas 2. spektaklių trukmė 3. muzikinis fonas 4. repertuaro įvairovė 5. aktorių bendravimas su publika 6. patrauklūs siurprizai žiūrovams (turiu galvoje vaišinimas arbatėle po spektaklio, žiūrovų nuotraukų internete įdėjimas ir kt. - visa tai, kas papildomai pritraukia į teatriuką) 7. bilietų kaina 8. Patogi vieta (ar lengva rasti teatriuką) Na, gal ir užteks?.. Jei netinka, galėsiu dar pasukti galvą  ---------------------------------------------------------------- Be jau anksčiau pateiktų "Teatriuko" kontaktų, dar pridedu ir "Raganiukės Teatrą": S.Stanevičiaus g. 24 LT 2029 Vilnius Tel/Fax: 8 5 2479496 raganiuke@scena.lt www.scena.lt/raganiuke RAGANIUKES TEATRAS
SuperMama
2004 04 23, 10:36
Aureja, labai dekoju  , jai idejau "Teatriuka".
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 23, 08:14) | Rasma, ar matai apacioje atsiliepimo puslapio toki meniu?
| QUOTE | Prisijungęs kaip Rasma [ Į pradžią ] [ Pridėti Paslaugos ] [ Atsijungti ] [ Mano valdymo skydas ] [ 0 naujų asmeninių žinučių ] [ Peržiūrėti naujas žinutes ]
|
|
Nors iš pat pradžių, prieš eidama į atsiliepimus prisiregistruoju, bet tokio lango apačioje nematau..Lango apačioje yra tik berods taip : prisijungti, registracija ir dar kažkas parašyta..Tai va, kai noriu ką parašyti automatiškai dar kartą iššoka ta prisjungimo lentelė kur prašo suvesti vartotojo vardą, slaptažodį ir pan. Suvedu, parašo "ačiū, esate prisijungęs kaip Rasma", bet mane grąžina į forumą kur aš jau ir šiaip buvau iš anksto prisijungus..Kas čia darosi? Gal man atsiliepimų "lange" reiktų vėl eiti į registraciją?
SuperMama
2004 04 23, 12:19
kazkas panasaus buvo pas viksreli.. Viksreli, ar issprendei sia problema? Kadangi kol kas nezinau kodel taip gali buti, todel galiu kaip visada tradiciskai patarti "atsijungti" nuo forumo ir prisijungti vel ir bandyti eiti i atsiliepimus
Ačiū už norą padėti, bet kol kas man atsijungimas-prisijungimas nepadeda..gal darbe čia ne ta atmosfera kompe  Pabandysiu namuose parašyt atsiliepimus, gal pavyks
Kazkaip pasigendu tarp vaikisku prekiu parduotuves Kaune kuri yra Kalnieciu prekybos centre.
Super, as turejau omeny AB "ortopedijos technika" kaune, taigi ir adresas kauno buvo nurodytas. Kaune yra pagrindine sios firmos atstovybe, o po kitus miestus tik filialai issimete.
Siūlau prie teatrų pridėti dar šituos Keistuolių teatras Laisvės pr. 60, Vilnius (5) 2424585 (informacija ir bilietų užsakymas) Salių skaičius 1 Kavinė yra Parkingas virš 80 vietų Kasa dirba I-V 11:00-19:00 ir 1 val. prieš renginį http://www.keistuoliai.lt/main.htmVilniaus "Lėlės" teatrasArklių 5, Vilnius Telefonas (5) 2628159 (info tel.)/ 628678 (bilietų užsakymas) Kavinė yra Kasa dirba 10:00-16:00, I nedirba http://teatras.lele.w3.lt/Elfų teatrasKonstitucijos pr. 23B, Vilnius (5) 2726052 Tel. +370 68552255 info@elfuteatras.lt http://www.elfuteatras.lt/
SuperMama
2004 04 23, 16:01
| QUOTE (Silvute @ 2004 04 23, 15:39) | | Super, as turejau omeny AB "ortopedijos technika" kaune, taigi ir adresas kauno buvo nurodytas. Kaune yra pagrindine sios firmos atstovybe, o po kitus miestus tik filialai issimete. |
matai, cia svarbi ne bustine, o kur tu buvai - Vilniuje ar Kaune? kur kysi reikalavo? jei atstovybeje Vilniuje, tai Kaunos personalas cia tikrai butu ne prie ko. Tada geriau parasyk Vilniaus tikslu adresa, kur tu buvai. vaivaj, teatriukus idejau
Tai buvo Vilniuje. Anksciau ju bustine buvo sodu 5, bet ne per seniausiai persikele i karoliniskes, o tikslaus adreso ir nzn, nes ir tinklalapy tik senas buvo. O po apsilankymo Vilniaus filiale, vaziavau i Kauna, kur buvau labai maloniai aptarnauta.
SuperMama
2004 04 23, 17:15
matai koks didelis skirtumas, tai paciai firmai Vilniuje galima parasyti prasta atsiliepima, o Kaune - tik gera.
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 23, 08:36) | Aureja, labai dekoju , jai idejau "Teatriuka". |
Turiu dar vieną įdėją, gal galima įdėti į katalogą skyrių "Mažylių Fotosesijos" ar panašiai? Norėtųsi pasiskaityti atsiliepimų apie vienų ir kitų fotomenininkų darbus, ir savo įspūdžius parašyti. ------------------------------------------------------------------ Iškart surašau ir siūlomus vertinimo kriterijus:1. Fotosesijos kaina 2. Motyvų, detalių nuotraukose originalumas 3. Jauki fotostudijos aplinka 4. Fotosesijos trukmė 5. Nuotraukų padarymo terminas Gal ir gana?.. ------------------------------------------------------------------ Čia keletas kontaktų: I. Fotonamai "RedLuk"Mums svarbi kokybė ir abipusis bendradarbiavimas, todėl fotosesija trunka apie dvi valandas ramioje ir jaukioje aplinkoje, kurios metu, aptarus iš anksto, mažyliai fotografuojami 2-3 stiliuose. Po fotosesijos iš kontaktų (1-2 juostelės) išsirenkamos tris fotonuotraukos (20x30 cm.). Fotosesijos kaina 200 Lt., esant pageidavimui, galite išsirinkti papildomai pagal atskirą kainininką. Taip pat priimami specialūs užsakymai - su gyvūnėliais, gyvomis gėlėmis ir t.t. Laukiame Jūsų telefonu +370 68640047 ------------------------------------------------------------------ II. Fotografė Greta SkaraitienėNorite turėti įdomių ir puikios kokybės vaikučio nuotraukų? o gal svajojate šeimos fotoportretais papuošti namus? Skambinkite fotografei Gretai tel. Vilniuje: 2432912 arba mob.: 8 699 14330 ------------------------------------------------------------------ III. Fotomenininkas Romas ČekanavičiusJeigu norite įsiamžinti savo nėštumą, gimdymą ar pirmąsias kūdikio dienas, galite kreiptis į fotomenininką Romą Čekanavičių tel.: 8 686 24760. ------------------------------------------------------------------ IV.  vos nepamiršau, kad dar turim fotografę forumietę Jūratė Čiakienė (Klaipėdoje) Režisuojanti fotografė. Ypač patinka fotografuoti vaikus. Darbai publikuojami spaudoje: dienraščiuose, žurnaluose, rengiamos parodos. Kontaktai: www.foto-jurate.lt jurate.c@takas.lt
Prie mokykleliu Vilniuje siulau idet: 1. Nykstuku mokyklele. Lietuvos vaiku ir jaunimo centre(buv.moksleiviu rumai).Konstitucijos pr.25,Vilnius. tel.2722261,mob.8 611 40301 vadove Irena Sadauskiene. www.lvjc.lt Labai neblogi ispudziai.4su puse balu is 5.(Vedziau 4 m.vaika) Lankant 1 karta per savaite,menesio mokestis-100lt. 2. Suzuki mokyklele. Fabijoniskes,Liudo Giros gatve.Tikslaus adreso nezinau. mob.8 685 86778 www.talentas.lt 3. Ziogelis. Planetariumo patalpose. 2724182,mob.8 699 11647 Vidutiniski ispudziai.Duociau 3su puse is 5 balu.(Vedziau 4m.vaika) 4. Yamaha muzikos mokyklele. tel.2126522 5. Muzikos mokyklele "Delfinuko"darzelyje Karoliniskes,Maciuleviciaus 32 vadove Asta mob.8 610 06560 Labai liuks mokyklele maziukams(as vedziau 2m vaika) 6. 3-7metu vaiku dailes studija,3-7m.vaiku estetinio lavinimo studija(estradinis dainavimas,daile,modernus sokis,etika) Pasto kulturos rumai,sv.Ignoto 3 tel.2122319,2122787 7. Pepes Ilgakojines mokyklele. Deja,zinau tik,kad isikure lyg ir Vilniaus gatveje.Daugiau duomenu neturiu.
Kažkaip apmirė šitas skyrelis  Gal  žiauriai užsiėmus ir vėl kažką naujo kuria
prie darzeliu vilniuje siulyciau "pasakaite",o prie nesciuju mokykleliu - J.Svedienes mokyklele (bet va telefono nerandu
SuperMama
2004 04 29, 10:32
| QUOTE (aureja @ 2004 04 27, 18:09) | Kažkaip apmirė šitas skyrelis Gal žiauriai užsiėmus ir vėl kažką naujo kuria |
Aureja, idejos tikrai nepamirsau ir suvesiu viska kai tik turesiu daugiau laiko.
| QUOTE (SuperMama @ 2004 04 29, 08:32) | | Aureja, idejos tikrai nepamirsau ir suvesiu viska kai tik turesiu daugiau laiko. |
Aišku,  , aš taip ir supratau, kai tos bėdos su serveriu užgriuvo ir t.t. - nėra kur skubėti
| QUOTE (JJolka @ 2004 04 20, 16:08) | | Aš parašiau, bet mano žinutėje neatpažino lietuviškų raidžių, |
Pas mane irgi. Rasiau lietuviskai, stengiaus... Ai,  , norejau kaip geriau, o gavos kaip visada...
Kai noriu rašyti atsiliepimą į katalogą apie vieną iš vaikų prekių parduotuvę, man jau kurį laiką (nuo šeštadienio berods) išmeta Prisijungimo į forumą lentelę. O kai suvedu savo nicką ir slaptažodį, vėl atsiduriu forumo lange o ne prekių ir paslaugų kataloge  Kas čia gali būti? (Anksčiau esu rašiusi atsiliepimą į "Teatras vaikams", viskas buvo gerai).
|
|