Pastebejau, kad seniai baigesi sena tema ir niekas neuzveda naujos
Prasome klausti ir dalintis savo patirtimi
Nauja temele
Pastebejau, kad seniai baigesi sena tema ir niekas neuzveda naujos Prasome klausti ir dalintis savo patirtimi QUOTE(valerie @ 2009 11 25, 20:57) Nauja temele Pastebejau, kad seniai baigesi sena tema ir niekas neuzveda naujos Prasome klausti ir dalintis savo patirtimi aciu Valerie as tada iskart ir pasipisapasokius apie savo horm tyrimus, 21 c.d. PRL-12.98 P-12.15 ir T-1.39, man rodos, kad viskas savo vietoje, ar ne?
Sveikos mergaitės, gal galit pakomentuoti
Dehidroepiandrosterono sulfatas 119 (norma 35-430) PRL 438.3 (norma 102-496) Testoteronas 1.29 (norma 0.22-2.9) Lytinius hormonus sujungiantis globulinas 151.9 (norma 26.1-110) daryti jie visi 24 cd. PRL 3cd buvo 171. Jis man visada į galą pakyla truputį. QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 26, 09:11) Sveikos mergaitės, gal galit pakomentuoti Dehidroepiandrosterono sulfatas 119 (norma 35-430) PRL 438.3 (norma 102-496) Testoteronas 1.29 (norma 0.22-2.9) Lytinius hormonus sujungiantis globulinas 151.9 (norma 26.1-110) daryti jie visi 24 cd. PRL 3cd buvo 171. Jis man visada į galą pakyla truputį. O tu netycia ne QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 11 26, 12:41) O tu netycia ne tavo žinutė mane kaip elektra numušė
Sveikos, mergaites. Gal kuri susiduret su tokiu dalyku:
progesterono tyrimas, kuris parodo pilnaverte ovuliacija. Teigiama, kad ivyktu O tyrimas turi but nemazesnis nei 25. Klausimas 25 kokias vienetais? Nes vienos klinikos si tyrima atlieka nmol/l mato vnt, o kitos ng/ml, atitinkai surasiusios savo normas. Vat susiduriau su tokiu klausimu: dariaus P tyrima 7 DPO, atsakymas 15 ng/ml , normu nepamenu, bet tikrai link virsutines ribos jau buvo. Pagal mano rasta info visur apie ta 25 riba snekama, kai tyrimo rezultatai yra nmol/l. Tada pagal http://www.globalrph.com/conv_si.htm#Parathyroid si vertima mano 15 ng/ml * 3,18 , gaunu 47,7 nmol/l. ovuliacija tikrai ivykusi ir pilnaverte. Gydytoja mano, kad mato vnt nesvarbus ir P bet kokiu atveju turi but didesnis ne 25 ir mano P mazokas. O kaip yra is tikruju? Butu saunu, jei kuri pasidalintumet bet kokia info siuo klausimu QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 26, 10:56) tavo žinutė mane kaip elektra numušė Na tai linkiu,kad nedaeitum iki GN.O stebuklu,zinok,kartais irgi buna O tu anksciau nedarius to SHBG? Pas mane jis visada per zemas,man endokrinologas ne karta sake,kad esant nestumui net ir labai ankstyvam jis turi buti daug ausktesnis uz virsutine norma. QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 11 26, 13:05) Na tai linkiu,kad nedaeitum iki GN.O stebuklu,zinok,kartais irgi buna O tu anksciau nedarius to SHBG? Pas mane jis visada per zemas,man endokrinologas ne karta sake,kad esant nestumui net ir labai ankstyvam jis turi buti daug ausktesnis uz virsutine norma. pirmą kart, bet ar esant nėštumui tik jis kyla? o nuo ko dar gali kilti? ir ar tai labai blogai QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 26, 11:28) Gali dar padideti T ir turetu dideti PRG Kiek pamenu is kazkada skaitytu info shbg kyla esant nestumui arba esant per daug aktyviai skydliaukei.Jei del nestumo tai gai visai neblogai? Pagooglinsiu dar truputi veliau. QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 11 26, 13:33) Gali dar padideti T ir turetu dideti PRG Kiek pamenu is kazkada skaitytu info shbg kyla esant nestumui arba esant per daug aktyviai skydliaukei.Jei del nestumo tai gai visai neblogai? Pagooglinsiu dar truputi veliau. T tai tostesteronas? jis normoje o su skydliauke pas mane viskas geri, tik hipofizis aktyvesnis, prolaktinas kyla, bet vaistukus geriu, tai dabar jis visai normalus, o geriu tik ketvirtį tabletės
Sveiki, noriu ir as "pasidalinti" savo horrmonais: dariausi FSH ir LH 3 CD:
FSH - 2,98 ribos 3,5-12,5 LH - 2,67 ribos 1,1-11,6 LH kaip ir gerai, bet FSH??? Pries metus pas mane FSH buvo 15,62, nebezinau nei ka galvoti, gal kas susidurete? Parasykite, lauksiu
Labas vakaras mergytes... noriu pasidaryt progesterono tyrima,bet ne del O,ji pas mane vyksta BT matuoju... o del geltonkunio pakankamumo(lyg taip) gal zinot kelinta ciklo diena reiktu daryt si tyrima? gine liepe gert duphaston be tyrimu,gal man jo nereikia,nenoriu be reikalo gert hormonys..dekui mergytes
QUOTE(Oliunia @ 2009 11 26, 13:03) Sveikos, mergaites. Gal kuri susiduret su tokiu dalyku: progesterono tyrimas, kuris parodo pilnaverte ovuliacija. Teigiama, kad ivyktu O tyrimas turi but nemazesnis nei 25. Klausimas 25 kokias vienetais? Nes vienos klinikos si tyrima atlieka nmol/l mato vnt, o kitos ng/ml, atitinkai surasiusios savo normas. Vat susiduriau su tokiu klausimu: dariaus P tyrima 7 DPO, atsakymas 15 ng/ml , normu nepamenu, bet tikrai link virsutines ribos jau buvo. Pagal mano rasta info visur apie ta 25 riba snekama, kai tyrimo rezultatai yra nmol/l. Tada pagal http://www.globalrph.com/conv_si.htm#Parathyroid si vertima mano 15 ng/ml * 3,18 , gaunu 47,7 nmol/l. ovuliacija tikrai ivykusi ir pilnaverte. Gydytoja mano, kad mato vnt nesvarbus ir P bet kokiu atveju turi but didesnis ne 25 ir mano P mazokas. O kaip yra is tikruju? Butu saunu, jei kuri pasidalintumet bet kokia info siuo klausimu Pavaro tavo gydytoja. Kaip suprasti, mato vienetas nesvarbus? Kalba eina apie 25-30, kai jie matuojami nmol/l. Taip kad pas tave viskas tvarkoj su O, juk ir pati rasai, kad tavo tyrimo rezultatas arciau virsutines normos ribos QUOTE(katine @ 2009 11 26, 15:16) LH kaip ir gerai, bet FSH??? Pries metus pas mane FSH buvo 15,62, nebezinau nei ka galvoti, gal kas susidurete? Parasykite, lauksiu O gal neseniai nutraukei KT? Nes kitaip neisivaizduoju, kodel taip krito FSH QUOTE(staniule @ 2009 11 26, 20:04) Labas vakaras mergytes... noriu pasidaryt progesterono tyrima,bet ne del O,ji pas mane vyksta BT matuoju... o del geltonkunio pakankamumo(lyg taip) gal zinot kelinta ciklo diena reiktu daryt si tyrima? gine liepe gert duphaston be tyrimu,gal man jo nereikia,nenoriu be reikalo gert hormonys..dekui mergytes 21-22 ciklo diena, jei ciklas reguliarus ir trunka apie 28 dienas
merginos man reikia jusu pagalbos,zodziu siandien ejau pas daktara liepe tyrimukus pasidaryti 2-5 cd ir 21 cd bet tai yra sestadienis ir jie nedirba,tai kaip man daryti pirmadieni?ar anskciau ketvirtadieni nes 5 dieni nedirba?
QUOTE(valerie @ 2009 11 26, 22:40) Pavaro tavo gydytoja. Kaip suprasti, mato vienetas nesvarbus? Kad nezinau ka galvot, nes kaip bebutu, gydytoja gal daugiau kompetencijos tuose klausimuose turi, o as remiuosi SM ir neto ziniomis. Kalba eina apie 25-30, kai jie matuojami nmol/l. Taip kad pas tave viskas tvarkoj su O, juk ir pati rasai, kad tavo tyrimo rezultatas arciau virsutines normos ribos QUOTE(erika0518 @ 2009 11 27, 02:31) merginos man reikia jusu pagalbos,zodziu siandien ejau pas daktara liepe tyrimukus pasidaryti 2-5 cd ir 21 cd bet tai yra sestadienis ir jie nedirba,tai kaip man daryti pirmadieni?ar anskciau ketvirtadieni nes 5 dieni nedirba? Nezinau kur gyveni, nes yra kitu lab., daranciu tyrimus ir dirba sestadieniais. Jei tau tokiu tikslumu 21 c.d. QUOTE(erika0518 @ 2009 11 27, 02:31) merginos man reikia jusu pagalbos,zodziu siandien ejau pas daktara liepe tyrimukus pasidaryti 2-5 cd ir 21 cd bet tai yra sestadienis ir jie nedirba,tai kaip man daryti pirmadieni?ar anskciau ketvirtadieni nes 5 dieni nedirba? Sestadieni galima pasidaryti Geromedoje Naugarduko gatveje QUOTE(Oliunia @ 2009 11 27, 09:07) Kad nezinau ka galvot, nes kaip bebutu, gydytoja gal daugiau kompetencijos tuose klausimuose turi, o as remiuosi SM ir neto ziniomis. Nezinau kur gyveni, nes yra kitu lab., daranciu tyrimus ir dirba sestadieniais. Jei tau tokiu tikslumu 21 c.d. Is karto ir norejau tau parasyt apie jos kompetencija QUOTE(valerie @ 2009 11 26, 22:40) Pavaro tavo gydytoja. Kaip suprasti, mato vienetas nesvarbus? Kalba eina apie 25-30, kai jie matuojami nmol/l. Taip kad pas tave viskas tvarkoj su O, juk ir pati rasai, kad tavo tyrimo rezultatas arciau virsutines normos ribos O gal neseniai nutraukei KT? Nes kitaip neisivaizduoju, kodel taip krito FSH 21-22 ciklo diena, jei ciklas reguliarus ir trunka apie 28 dienas valerie bet mano ciklas kazkur 35 dienos,tai kada darytis progesterono tyrima?
Sveikutes
gal galetu kas pakomentuoti mano tyrimukus DHEA - S - 5,31 (2,68>9,23) FT3 - 5,57 (3,10>6,80) FT4 - 14,62 (12>22) SHBG - 38,75 (26>110) TESTO - 1,40 (0,22>2,90) TSH - 0,844 (0,270>4,20) LAI - 3,61 (0,5>6,5) aciu labai QUOTE(Giedrija @ 2009 11 27, 20:59) Sveikutes gal galetu kas pakomentuoti mano tyrimukus DHEA - S - 5,31 (2,68>9,23) FT3 - 5,57 (3,10>6,80) FT4 - 14,62 (12>22) SHBG - 38,75 (26>110) TESTO - 1,40 (0,22>2,90) TSH - 0,844 (0,270>4,20) LAI - 3,61 (0,5>6,5) aciu labai Vyriski hormonai normoje, kaip ir pati, aisku, matai SHBG zemokas, bet ji galima pakelti su vaistukais. Skydliaukes hormonu pakomentuoti negaliu, isskyrus tai, kad ji linkusi i hyperfunkcija (nes TSH arciau apatines ribos) QUOTE(katine @ 2009 11 26, 15:16) Sveiki, noriu ir as "pasidalinti" savo horrmonais: dariausi FSH ir LH 3 CD: FSH - 2,98 ribos 3,5-12,5 LH - 2,67 ribos 1,1-11,6 LH kaip ir gerai, bet FSH??? Pries metus pas mane FSH buvo 15,62, nebezinau nei ka galvoti, gal kas susidurete? Parasykite, lauksiu Ar tikrai tokios ribos? Juk sio hormono kiekis auga iki pat ciklo vidurio, na mano ziniomis FSH ribos: 2.8-11.3 (Folikuline faze) 5,8-21.0 (Ciklo vidurys) 1.2- 9.0 (Liuteinine faze) Tyrima juk dareisi 3c.d, tai pati pradzia, gal nevertetu panikuoti
Sveikos, mergytes
gal kuri gudruole galetu ka nors gero pasakyti apie mano tyrimukus, kuriuos dariausi 5 cd? Jie tokie: Estradiolis II (E2II) = 139,53 pmol/l (pries ovilaicine norma pikas 350-2162) FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) Testosteronas = 2,46 nmol/l (moterys 0,35-3,12) SHBG = 55,2 nmol/l (moterys 18-114) TSH = 4,24 mIU/l (norma 0,4-4) Laisvas T4 = 15 pmol/L (norma 10-28,2) pagal normas matau, kad netelpu tik į TSH remus... gal kas galit apie tuos reikiamus hormonu santykius gali papasakoti? 4dieni darys gimdos nuotrauka, tada ir gydytoja pakomentuos tyrimus, bet tas 4dienis dar taip toli...
TSH labai aukstas,manau,kad nustatys tau hipofunkcija ir paskirs gerti vaistus
QUOTE(VIN @ 2009 12 08, 18:18) Estradiolis II (E2II) = 139,53 pmol/l (pries ovilaicine norma pikas 350-2162) FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) Testosteronas = 2,46 nmol/l (moterys 0,35-3,12) SHBG = 55,2 nmol/l (moterys 18-114) TSH = 4,24 mIU/l (norma 0,4-4) Laisvas T4 = 15 pmol/L (norma 10-28,2) Jeigu tai butu paprastas estradiolis, tai sakyciau, kad per didelis, nes geru ciklo pradzioj laikomas iki 50. Bet pas tave kazkoks estradiolis II, gal cia kazkoks kitoks estradiolis LH/FSH santykis geras (0,4). Testosteronas galetu buti mazesnis, nors ir telpa i norma. LAI (laisvu androgenu ineksas) (apskaiciuojamas taip: T x 100 / SHBG) - 4,5. Pagal laboratorijos, kurioje as dariaus hormonus, normas, LAI ant pacios virsutines ribos (norma iki 4,5). Tai va, LH/FSH santykis visiskai nerodo PKS. Bet va testosteronas galetu buti mazesnis, o auksti androgenai (vyriski hormonai) kaip tik ir buna prie PKS Ir, kaip tau jau minejo, skydliauke linkusi i hipofunkcija. Po kurio laiko pakartok TSH ir F4, nes situos hormonus labai itakoja stresas. Gal jie bus kitokie. O tai jei jau paskirs tiroksina (ji skiria prie hipofunkcijos), niekada negalesi jo nutraukt QUOTE(valerie @ 2009 12 08, 20:42) Jeigu tai butu paprastas estradiolis, tai sakyciau, kad per didelis, nes geru ciklo pradzioj laikomas iki 50. Bet pas tave kazkoks estradiolis II, gal cia kazkoks kitoks estradiolis LH/FSH santykis geras (0,4). Testosteronas galetu buti mazesnis, nors ir telpa i norma. LAI (laisvu androgenu ineksas) (apskaiciuojamas taip: T x 100 / SHBG) - 4,5. Pagal laboratorijos, kurioje as dariaus hormonus, normas, LAI ant pacios virsutines ribos (norma iki 4,5). Tai va, LH/FSH santykis visiskai nerodo PKS. Bet va testosteronas galetu buti mazesnis, o auksti androgenai (vyriski hormonai) kaip tik ir buna prie PKS Ir, kaip tau jau minejo, skydliauke linkusi i hipofunkcija. Po kurio laiko pakartok TSH ir F4, nes situos hormonus labai itakoja stresas. Gal jie bus kitokie. O tai jei jau paskirs tiroksina (ji skiria prie hipofunkcijos), niekada negalesi jo nutraukt truputeli papildysiu, jei nepriestarausi prie tsh ir ft4 pasidaryk papildomai ATPO (skydliaukes antikunius), tada bus aiskiau ar tikrai tau hipofunkcija ir ar ne siaip hormonai durniuoja p.s. yra isimciu,kas pradejas tiroxina gerti, veliau nustoja, nes viskas susitvarko QUOTE(Wonderful @ 2009 12 08, 23:14) truputeli papildysiu, jei nepriestarausi prie tsh ir ft4 pasidaryk papildomai ATPO (skydliaukes antikunius), tada bus aiskiau ar tikrai tau hipofunkcija ir ar ne siaip hormonai durniuoja p.s. yra isimciu,kas pradejas tiroxina gerti, veliau nustoja, nes viskas susitvarko Ačiū merginos mes tik pradedame tirtis, tai jusu pasisakymai man vos ne gydytojishki atrodo bet as dar kol kas kupina vilciu ačiū QUOTE(VIN @ 2009 12 08, 22:19) Ačiū merginos mes tik pradedame tirtis, tai jusu pasisakymai man vos ne gydytojishki atrodo bet as dar kol kas kupina vilciu ačiū manau, kad tau del skydliaukes hormonai issiderino QUOTE(Wonderful @ 2009 12 09, 00:31) manau, kad tau del skydliaukes hormonai issiderino siandien biskiuka pasidomejau, kas ta hipofunkcija... kaip bebutu keista, sitos ligos sau pagal simptomus nepritaikyciau rytoj pranesiu, ar pasitvirtins jusu diagnozes QUOTE(VIN @ 2009 12 08, 17:18) Sveikos, mergytes gal kuri gudruole galetu ka nors gero pasakyti apie mano tyrimukus, kuriuos dariausi 5 cd? Jie tokie: Estradiolis II (E2II) = 139,53 pmol/l (pries ovilaicine norma pikas 350-2162) FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) Jau merginos viską pakomentavo, tik pastebėjau, kad LH gana mažas, galėtų ir didesnis būti. Santykis su FSH mažokas, idealu kai jis arti 1.
Labutis. Gal galėtumėt pakomentuoti plačiau 21 CD darytus tyrimus:
prolaktinas 56,75 norma 100-496 progesteronas 1,2 norma 1,7-2,7 (ovuliacija visgi įvyko 25 CD) matau, kad nenorma, bet ką tai galėtų reikšti? QUOTE(Singerita @ 2009 12 09, 10:26) Jau merginos viską pakomentavo, tik pastebėjau, kad LH gana mažas, galėtų ir didesnis būti. Santykis su FSH mažokas, idealu kai jis arti 1. Aisku cia dabar biskiuka is tuscio i kiaura papilstysiu FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) QUOTE(VIN @ 2009 12 09, 16:15) Aisku cia dabar biskiuka is tuscio i kiaura papilstysiu FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) Ovuliacijos piko metu jų matuoti nereikia, jie matuojami 2-5 ciklo dienomis. O netoli 1 laisvai gali būti, dažniausiai taip ir būna, toks žemas LH kaip jūsų pasitaiko nedažnai. QUOTE(VIN @ 2009 12 09, 17:15) Aisku cia dabar biskiuka is tuscio i kiaura papilstysiu FSH = 4,02 IU/l (1 folikulines fazes puse 3,9-12, ovuliacijos pikas 3,6-24) LH = 1,58 IU/l (1 folikulines fazes puse 1,5-8, ovuliacijos pikas 9,6-80) Ciklo pradzioj labiau veikia FSH (folikulus stimuliuojantis hormonas), kadangi pradeda augti folikulas/-ai. O LH (liutejinizuojantis hormonas) uzkyla per ir po O. Todel ju santykis ir skaiciuojamas ciklo pradzioj. Siaip santykis iki 1 irgi yra labai geras. Nezinau, kaip del tavo santykio (0,4) (parasyk, kaip tau ji pakomentuos tavo gine), bet, manau, nuo kokio 0,7 laikomas tikrai geru. Kazkada cia VK gydytoja Visockiene vienai merginai buvo pasakius, kad geras LH/FSH santykis yra tik iki 1, o 1 jau neva rodo PKS. Na, cia man buvo naujiena
kaip tik i VK ir eisiu. siaip gine nemegeja per daug aiskinti, o kai as dar nezinau ko paklausti, tai isviso abyniakas buna - suploji nemaza piniga, o iseini nesuprasdama kas vyksta. apie santyki tikrai paklausiu
aciu uz paaiskinimus
sveikos, kiek ziuriu, visos nurodo skirtinga FSH norma.
jei daryta 4 ciklo diena, tai kiek to FSH turi buti? ir dar klausimukas - jei FSH per mazai, kas gali ji pakelti? QUOTE(ooo @ 2009 12 10, 09:17) sveikos, kiek ziuriu, visos nurodo skirtinga FSH norma. jei daryta 4 ciklo diena, tai kiek to FSH turi buti? ir dar klausimukas - jei FSH per mazai, kas gali ji pakelti? Kiekviena laboratorija turi savo normas, kai darysit bus parašyta norma šalia. O dėl pakėlimo nieko nežinau, pačiai įdomu kaip pakelti. QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 10:51) Kiekviena laboratorija turi savo normas, kai darysit bus parašyta norma šalia. O dėl pakėlimo nieko nežinau, pačiai įdomu kaip pakelti. aisku, del to ir kilo itarimas, kad pas mane irasyta norma kitokia, nei sitoj temoj kitu nu tai vis tiek per mazai to FSH pas gydytoja tik uz dvieju savaiciu, tai ziuresiu ka pasakys... QUOTE(ooo @ 2009 12 10, 09:54) aisku, del to ir kilo itarimas, kad pas mane irasyta norma kitokia, nei sitoj temoj kitu nu tai vis tiek per mazai to FSH pas gydytoja tik uz dvieju savaiciu, tai ziuresiu ka pasakys... Greičiausiai stimuliuojantys FSH pakels, aš taip mąstau. QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 10:55) Greičiausiai stimuliuojantys FSH pakels, aš taip mąstau. butinai parasysiu kitu hormonu irgi mazoka, bet i normas telpa prolaktinas 168 (norma 40.3-530) LH 1,93 (norma folikulinej fazej 1,1-11,6) tai vat liko FSH sutvarkyt ir gal jau visai nieko bus QUOTE(ooo @ 2009 12 10, 10:03) butinai parasysiu kitu hormonu irgi mazoka, bet i normas telpa prolaktinas 168 (norma 40.3-530) LH 1,93 (norma folikulinej fazej 1,1-11,6) tai vat liko FSH sutvarkyt ir gal jau visai nieko bus Na LH irgi mažokas, bet dar kaip ir nieko. Su prolaktinu viskas gerai. Stimuliuojant pakeltų FSH, bet kaip jį natūraliai tokį išlaikyti. QUOTE(ooo @ 2009 12 10, 10:13) bandau rasti info google. kol kas nesiseka, bet jei ka suzinosiu - parasysiu cia Su manim pačia viskas buvo tvarkoje, visi hormonai normoje, tik pastaruoju laiku ka-ko ciklas sudurniavo, folikulai nebeauga, todėl turiu įtarima jog FSH gali žemas būti. QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 11:16) Su manim pačia viskas buvo tvarkoje, visi hormonai normoje, tik pastaruoju laiku ka-ko ciklas sudurniavo, folikulai nebeauga, todėl turiu įtarima jog FSH gali žemas būti. gali buti...mano ciklas irgi durniuoja...dar ne taip baisiai kaip anksciau, bet jau yra sutrikimas, vat ir FSH nukrypimas nuo normos yra QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 10:55) Greičiausiai stimuliuojantys FSH pakels, aš taip mąstau. sveikos, brangutes, zinokit padare man gimdos nuotrauka, rezultatai blogi, tai aisku man is galvos tie hormonai ir isgaravo... gydytoja perzvelgusi rezultatus tik prie TSH prikibo, dar kazkuris ant ribos hormonas (bet ne FSH ir LH, ir ne testosteronas) . ji per daug nieko nekomentavo - sake bet kokiu atveju reikia endokrinologo konultacijos. |