Senoji tema ČIA
sėkmės kovojant su piktuoju gripu !
Sveikos, jau prikalbėjome ir antrą temą, tad nusprendžiau sukurti naujus namus
Senoji tema ČIA sėkmės kovojant su piktuoju gripu !
Sveikos..
neseniai isidarbinau atstove lietuvisko kapitalo UAB ABOVITA, noreciau suzinoti apie sia imone daugiau gal kas buvot susidure su ja ar ka nugirdusios buvot,automobili dave,alga nuo rezultatu,dirbti reiks 4 darbo dienas, nuo8 iki17h..
Sveika prisijungusi prie med atstovių
Pažiūrėjau jų svetainę, kaip matau produktai susiję su diabeto diagnozavimu. Norėčiau palinkėti sėkmės ir mano manymu reikės labai daug dirbti, nes konkurentai stiprūs. Bet manau viskas įmanoma
Na, tuomet as darkart pasikartosiu - tad gal kuri zinote, kokie yra atlyginimai klinikiniu tyrimu srityje, dirbant monitoriumi (Clinical Research Associate)? Aciu.
tai dar ir as viena klausima labai labai deganti ka zinote ka girdejote apie sia kompanija EWOPHARMA .kaip ten situacija kokios salygos ir tt. jei kas zinot pasidalinkit ar cia ar i az labai laukiu
Sveiki visi,
labai prasyciau kokios info apie KRKA, ryt kviecia i pokalbi,labai noreciau ka nors apie juos zinoti,kad po to nesigaileti....... Bukit zmones parasykit ka nors....
Sveikutes kaip begyvenat? maciau servierai dairosi atstovu gal kas ka girdejot kas ten kode jiem zmoniu reikia ar i dekretine vieta ar i pastovia? jei kas ka zinot papasakokit o ypac jei ten dirbancios atsilieptu butau dekinga
Laba, kazkaip susidomejau as tuo darbeliu, tai turiu klausimuka, radau internete kad tie medicinos atstovo kursai trunka 2 dienas, tai ka as jau pabaigus tuos kursus galiu dirbti MA ar dar reikia tureti kaki issilavinima, esu taip pat baugus Vet. medicina ir nuo rudens zadu mokytis bendraja slauga
Aciu uz atsakyma QUOTE(plyta @ 2010 01 10, 17:00) Sveikutes kaip begyvenat? maciau servierai dairosi atstovu gal kas ka girdejot kas ten kode jiem zmoniu reikia ar i dekretine vieta ar i pastovia? jei kas ka zinot papasakokit o ypac jei ten dirbancios atsilieptu butau dekinga o kur dirbate, na jei ne paslaptis?
Plyta, kur cia taip blogai? Tu lyg dirbai vienoj is cia anksciau daug apsneketu kompaniju?
As dabar paieskose atstovo darbo. Bet labai mazai pasiulymu
zinot kaip sako visur gerai kur musu nera
sakykit, kiek galima prasyti Phizer? Ma patirties turiu, kas dar aktualu, ka galetumet patarti? buciau labai dekinga uz bet kokia info
QUOTE(sniege_s @ 2009 12 12, 17:21) zinok nebuvau,labai jau prisirankiojau apie juos daug neigiamos informacijos,o man dabar labai svarbu stabilumas,o ten kiek supratau to nera........... Rimtai? Buvau pokalbyje, bet aš patirties neturiu, daug teorijos prisigaudžiau, 0 praktikos, tai gal nelabai kaip pasirodžiau, kiek žinau priėmė su patirtim iš kitos firmos...
merginos o apie situos ka nors girdejot Pro.Med.CS Praha a.s. ? kas ciakaip gal zinot kas ten darbuojasi? labai butu idomu
QUOTE(liepužėlė @ 2010 01 20, 20:54) sakykit, kiek galima prasyti Phizer? Ma patirties turiu, kas dar aktualu, ka galetumet patarti? buciau labai dekinga uz bet kokia info I Pfizer ruosiates eiti dirbti? Atsargiai ten, planai maximalus, vaistai brangus.... O jei planas nevykdomas, pirmiausia lekia atstovu galveles
paskaiciau ir persigalvojau del to Pfizer...o Glaxai del ko vel iesko?
glaxuose siemet daug nestukiu todel ir ieskosi nauju zmogeliuku.
Maciau kazkuri klause apie monitoriaus atlyginima. Jie labai ivairus, nuo lygio priklauso... Siaip nuo 3 iki 6 tukst kazkur Lietuvoj. Bet kaip ir kitose srityse - ir ten krize..
Merginos, o gal visai į temą būtų parašyti kokia firma ir kokiam mieste ieško MA
Labas, barbarux, aš galvoju kad būtų labai gerai tai padaryti, bet ar šitas forumas nedraudžia skelbimų? net nežinau
Ka galite pasakyti apie Roche diagnostics. Kokie atsiliepimai?
Labas,
Gal ka nors zinote apie MSD, t.y. Merck Sharp & Dohme?gal kas esate dirbe? kaip salygos, atmosfera, algos, atsiliepimai? Maciau, kad iesko darbuotoju Kaune. QUOTE(Lijyte @ 2010 03 16, 08:41) Ten dirba fainas vadovas, kazkada teko su juo darbuotis. Zmogus mokantis suburti komanda ir islaikyti gera atmosfera. As eiciau Roche diagnostic vadovauja moteris
Roche diagnostics vis dar vadovauja moteriškė, prieš kokį šimtą metų dalyvavau pas juos atrankoj.
Minėtas vyriškis yra vadas diabeto grupei. Kaip bizniai, mergicos? Rugsėjį man pareit į darbą, išsiprašė tik metų su vaiku
Biznis kaip biznis, nieko gero
QUOTE(Song @ 2010 03 24, 20:41) sunys loja, karavanas eina mane apskritai pardavimai uzkniso QUOTE(Vanilka @ 2010 02 03, 15:39) Maciau kazkuri klause apie monitoriaus atlyginima. Jie labai ivairus, nuo lygio priklauso... Siaip nuo 3 iki 6 tukst kazkur Lietuvoj. Bet kaip ir kitose srityse - ir ten krize.. Mano ziniomis monitoriaus atlyginimas Lietuvoje 2500-5000lt priklauso nuo patirties,kokioj firmoj dirbi ir kokiam mieste.
Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose.
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 29, 18:05) Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose. jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti. QUOTE(plyta @ 2010 03 30, 13:37) jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti. Plyta, ačiū už info, ji jau buvo antrame pokalbyje, darė prezentaciją, regis pasisekė neblogai, turiu nuojautą kad gali ji ir gauti tą darbą. Na bus kaip bus, kai dabar tokia situacija visur, tai ji manau ir bandys. Sakė jog labai žmoniškai su ja elgėsi, neklausinėjo visokių dalykų a la "trys geriausios/blogiausios jūsų savybės" tiesiog normaliai pakalbėjo, per prezentaciją irgi nevartė.... O kaip tu laikaisi, radai tau tinkančią poziciją? QUOTE(*Serena* @ 2010 03 30, 18:49) Plyta, ačiū už info, ji jau buvo antrame pokalbyje, darė prezentaciją, regis pasisekė neblogai, turiu nuojautą kad gali ji ir gauti tą darbą. Na bus kaip bus, kai dabar tokia situacija visur, tai ji manau ir bandys. Sakė jog labai žmoniškai su ja elgėsi, neklausinėjo visokių dalykų a la "trys geriausios/blogiausios jūsų savybės" tiesiog normaliai pakalbėjo, per prezentaciją irgi nevartė.... O kaip tu laikaisi, radai tau tinkančią poziciją? o kokiam mieste ir su kokiais produktais? o siaip tai nesipleciant tai jie kalba labai graziai bet ten pragaro virtuve jei kas idomu galim per az pakalbeti nes cia gali ir paskaityti kam nereikia. o as radau sau tinkama vietele ir dziaugiuosi nerealiai kad pakako ryzto kad ir per krize pakeisti vieta nes istikro jau paskutiniu metu net raminanciu buvo prireikia. tai tiek QUOTE(*Serena* @ 2010 03 29, 18:05) Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose. Glaxuose kaip ir jie patys sako - kaip karioumenej
Sveikos.
O kuriomis įmonėmis patartumėte domėtis pradedančiąjąi, kuri neturi patirties tokiame darbe?
Mergaitės, o gal turite info apie Axellus? Kaip ten atmosfera, kaip vadovai, sąlygos?
Sveiki,
suzinojau kad yra rengemi tokie kursai, gal kam aktualu bus MEDICINOS ATSTOVU KURSAI Kursai vyksta 6 sestadienius is eiles, prasideda balandzio 10 d. nuo 10 iki 15val. I dabar vyksiancius kursus atvyks vienas is farmacines kompanijos vadovu ir is kursantu issirinks 4 zmogeliukus, kurie dirbs pas ji farmacineje kompanijoje medicinos atstovais. Per kursus gaunamos ne tik teorines bet ir praktines zinios, kadangi atliekamas praktinis darbas. Kaina su nuolaida 750, atvykstantiems is toliau ar studentams ( turi tureti pazymejima) taikomos dar 20 procentu nuolaidos nuo sitos sumos del kursu susisiekti su Laura Kačiušytė Mob.tel.: +370 616 16850
Sveikos
Man labai idomu būtų sužinoti, koks šito darbo principas? Daugiau parduoti savo produktų?
tai aisku kad daugiau parduot
O kaip tai padaryti - kartais buna kazkokia strategija kuria repui vykdyti reikia beje, kurio galo eit dirbt i kompanija kuri ssss gamina? QUOTE(Ugdona @ 2010 04 10, 22:29) Man labai idomu būtų sužinoti, koks šito darbo principas? Daugiau parduoti savo produktų? Blogas darbas, beviltiškas. Neikit jo dirbt QUOTE(Song @ 2010 04 11, 00:24) Už tai ir pabėgau... Turbūt dar reikia turėti ir tam tikrų charakterio savybių
Merginos, o kaip Mepha?
Ugdona, matyt jums tas darbas netiko. O gal vadovai nepadarė visko, kad jums tas darbas būtų mielas. Būna ir taip. ir gan dažnai. O man gerai
Sveikos, o gal kas kokiu atsiliepimu turit apie BAYER
kokiai pozicijai iesko? kokios dabar algos? |