Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medicinos atstovo darbas
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Serena*
Sveikos, jau prikalbėjome ir antrą temą, tad nusprendžiau sukurti naujus namus smile.gif

Senoji tema ČIA

sėkmės kovojant su piktuoju gripu !
kristina321
Sveikos..
neseniai isidarbinau atstove lietuvisko kapitalo UAB ABOVITA, noreciau suzinoti apie sia imone daugiau gal kas buvot susidure su ja ar ka nugirdusios buvot,automobili dave,alga nuo rezultatu,dirbti reiks 4 darbo dienas, nuo8 iki17h..
*Serena*
Sveika prisijungusi prie med atstovių smile.gif Gaila, bet tokią įmonę girdžiu pirmą kartą sad.gif

Pažiūrėjau jų svetainę, kaip matau produktai susiję su diabeto diagnozavimu. Norėčiau palinkėti sėkmės ir mano manymu reikės labai daug dirbti, nes konkurentai stiprūs. Bet manau viskas įmanoma smile.gif
Novilunio
Na, tuomet as darkart pasikartosiu - tad gal kuri zinote, kokie yra atlyginimai klinikiniu tyrimu srityje, dirbant monitoriumi (Clinical Research Associate)? Aciu.
plyta
tai dar ir as viena klausima labai labai deganti ka zinote ka girdejote apie sia kompanija EWOPHARMA .kaip ten situacija kokios salygos ir tt. jei kas zinot pasidalinkit ar cia ar i az labai laukiu 4u.gif
sniege_s
Sveiki visi,
labai prasyciau kokios info apie KRKA, ryt kviecia i pokalbi,labai noreciau ka nors apie juos zinoti,kad po to nesigaileti.......
Bukit zmones parasykit ka nors.... ax.gif 4u.gif
vinca
QUOTE(sniege_s @ 2009 12 08, 15:46)
Sveiki visi,
labai prasyciau kokios info apie KRKA, ryt kviecia i pokalbi,labai noreciau ka nors apie juos zinoti,kad po to nesigaileti.......
Bukit zmones parasykit ka nors.... ax.gif  4u.gif
*

niu ar buvai pokalby?kaip sekes?ka jie tau siulo? 4u.gif
sniege_s
QUOTE(vinca @ 2009 12 12, 19:14)
niu ar buvai pokalby?kaip sekes?ka jie tau siulo? 4u.gif
*

zinok nebuvau,labai jau prisirankiojau apie juos daug neigiamos informacijos,o man dabar labai svarbu stabilumas,o ten kiek supratau to nera...........
plyta
Sveikutes kaip begyvenat? maciau servierai dairosi atstovu gal kas ka girdejot kas ten kode jiem zmoniu reikia ar i dekretine vieta ar i pastovia? jei kas ka zinot papasakokit o ypac jei ten dirbancios atsilieptu butau dekinga bigsmile.gif galima ir az. as kazkaip vis dairausi vietukes nebegaliu jau nepavezu psichologinio teroro galvoju jau geriau bet kur bet kad kaip su zmogum elgtusi 4u.gif
InetaII
Laba, kazkaip susidomejau as tuo darbeliu, tai turiu klausimuka, radau internete kad tie medicinos atstovo kursai trunka 2 dienas, tai ka as jau pabaigus tuos kursus galiu dirbti MA ar dar reikia tureti kaki issilavinima, esu taip pat baugus Vet. medicina ir nuo rudens zadu mokytis bendraja slauga
Aciu uz atsakyma 4u.gif
evimis
QUOTE(plyta @ 2010 01 10, 17:00)
Sveikutes kaip begyvenat? maciau servierai dairosi atstovu gal kas ka girdejot kas ten kode jiem zmoniu reikia ar i dekretine vieta ar i pastovia? jei kas ka zinot papasakokit o ypac jei ten dirbancios atsilieptu butau dekinga bigsmile.gif galima ir az. as kazkaip vis dairausi vietukes nebegaliu jau nepavezu psichologinio teroro galvoju jau geriau bet kur bet kad kaip su zmogum elgtusi 4u.gif
*

o kur dirbate, na jei ne paslaptis?
Dovis
Plyta, kur cia taip blogai? Tu lyg dirbai vienoj is cia anksciau daug apsneketu kompaniju?
As dabar paieskose atstovo darbo. Bet labai mazai pasiulymu sad.gif
plyta
zinot kaip sako visur gerai kur musu nera mirksiukas.gif
liepužėlė
sakykit, kiek galima prasyti Phizer? Ma patirties turiu, kas dar aktualu, ka galetumet patarti? buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif galima i AZ
barbarux
QUOTE(sniege_s @ 2009 12 12, 17:21)
zinok nebuvau,labai jau prisirankiojau apie juos daug neigiamos informacijos,o man dabar labai svarbu stabilumas,o ten kiek supratau to nera...........
*

Rimtai? Buvau pokalbyje, bet aš patirties neturiu, daug teorijos prisigaudžiau, 0 praktikos, tai gal nelabai kaip pasirodžiau, kiek žinau priėmė su patirtim iš kitos firmos...
plyta
merginos o apie situos ka nors girdejot Pro.Med.CS Praha a.s. ? kas ciakaip gal zinot kas ten darbuojasi? labai butu idomu g.gif
GZA
QUOTE(liepužėlė @ 2010 01 20, 20:54)
sakykit, kiek galima prasyti Phizer? Ma patirties turiu, kas dar aktualu, ka galetumet patarti? buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif  galima i AZ
*

I Pfizer ruosiates eiti dirbti? Atsargiai ten, planai maximalus, vaistai brangus.... O jei planas nevykdomas, pirmiausia lekia atstovu galveles g.gif I kokia grupe einat dirbti? As dirbus oftalmologinej, CNS/Endokinologinej, tiesa, dirbau biure. O algos gal dabar mazesnes, pries metus atstovai 3000 prasydavo.
liepužėlė
paskaiciau ir persigalvojau del to Pfizer...o Glaxai del ko vel iesko?
*Serena*
QUOTE(liepužėlė @ 2010 01 31, 23:18)
paskaiciau ir persigalvojau del to Pfizer...o Glaxai  del ko vel iesko?
*

Glaxuose, kiek girdėjau, nuolat keičiasi žmonės....
dyziukas
glaxuose siemet daug nestukiu todel ir ieskosi nauju zmogeliuku. 4u.gif
Vanilka
Maciau kazkuri klause apie monitoriaus atlyginima. Jie labai ivairus, nuo lygio priklauso... Siaip nuo 3 iki 6 tukst kazkur Lietuvoj. Bet kaip ir kitose srityse - ir ten krize..
barbarux
Merginos, o gal visai į temą būtų parašyti kokia firma ir kokiam mieste ieško MA ax.gif 4u.gif Ieškančiom darbo labai praverstų 4u.gif Kaip manote?
*Serena*
Labas, barbarux, aš galvoju kad būtų labai gerai tai padaryti, bet ar šitas forumas nedraudžia skelbimų? net nežinau smile.gif
rimleo
Ka galite pasakyti apie Roche diagnostics. Kokie atsiliepimai?
barbarux
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 07, 18:34)
Labas, barbarux, aš galvoju kad būtų labai gerai tai padaryti, bet ar šitas forumas nedraudžia skelbimų? net nežinau  smile.gif
*

Bet skelbimas, įsivaizduoju, kai ieškai sau, o pranešimas, kad ta ar kita firma ieško atstovų gal jau vėl kitaip? 4u.gif
auste51
Labas,
Gal ka nors zinote apie MSD, t.y. “Merck Sharp & Dohme”?gal kas esate dirbe? kaip salygos, atmosfera, algos, atsiliepimai? smile.gif
Maciau, kad iesko darbuotoju Kaune.
Motina
QUOTE(rimleo @ 2010 03 08, 07:30)
*

cia jau skonio reiklas bigsmile.gif nors krizes akivaizdoj tai ant ju tikriausiai nespjauciau unsure.gif O kas - diabetas ar laboratorija?
*Ricco*
QUOTE(rimleo @ 2010 03 08, 08:30)
*

Ten dirba fainas vadovas, kazkada teko su juo darbuotis. Zmogus mokantis suburti komanda ir islaikyti gera atmosfera. As eiciau smile.gif
Motina
QUOTE(Lijyte @ 2010 03 16, 08:41)
Ten dirba fainas vadovas, kazkada teko su juo darbuotis. Zmogus mokantis suburti komanda ir islaikyti gera atmosfera. As eiciau smile.gif
*

Roche diagnostic vadovauja moteris g.gif (o gal mano zinios jau senos unsure.gif ) diabetui - taip, visai nieko vaikinukas, bet jisai irgi pavaldus tai moteriskei. O ana laaabai domi asmenybe unsure.gif
Song
Roche diagnostics vis dar vadovauja moteriškė, prieš kokį šimtą metų dalyvavau pas juos atrankoj.
Minėtas vyriškis yra vadas diabeto grupei.

Kaip bizniai, mergicos? Rugsėjį man pareit į darbą, išsiprašė tik metų su vaiku wacko.gif
*Serena*
Biznis kaip biznis, nieko gero smile.gif Krizė atseit sad.gif Kažkaip nelabai nuotaikos geros, laimė kad kolektyvas optimistinis smile.gif ale gal nėra taip ir blogai jeigu prašo kad grįžtumėt į darbą, va mano pažįstamai nuskilo mažiau - ji grįžo iš vaiko auginimo atostogų o jos paprašė pareiškimą parašyti sad.gif žiauru iš tikrųjų, man jau bręsta reikalas vaikui bigsmile.gif (nu dar tik teorinis biggrin.gif) tai labai kruopščiai dirbu, kad tik mane geruoju prisimintų, ir kai grįšiu priimtų smile.gif
Motina
QUOTE(Song @ 2010 03 24, 20:41)
Kaip bizniai, mergicos? Rugsėjį man pareit į darbą, išsiprašė tik metų su vaiku wacko.gif
*

sunys loja, karavanas eina unsure.gif kur desis tas biznis unsure.gif nors pas mus tai jau itempta, bet daugiau del labai keistu (svelniai tariant doh.gif ) valdzios sprendimu negu del blogu rezultatu unsure.gif
mane apskritai pardavimai uzkniso unsure.gif
kiddd
QUOTE(Vanilka @ 2010 02 03, 15:39)
Maciau kazkuri klause apie monitoriaus atlyginima. Jie labai ivairus, nuo lygio priklauso... Siaip nuo 3 iki 6 tukst kazkur Lietuvoj. Bet kaip ir kitose srityse - ir ten krize..
*

Mano ziniomis monitoriaus atlyginimas Lietuvoje 2500-5000lt priklauso nuo patirties,kokioj firmoj dirbi ir kokiam mieste.
*Serena*
Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose.
plyta
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 29, 18:05)
Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose.
*

jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti.
*Serena*
QUOTE(plyta @ 2010 03 30, 13:37)
jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti.
*

Plyta, ačiū už info, ji jau buvo antrame pokalbyje, darė prezentaciją, regis pasisekė neblogai, turiu nuojautą kad gali ji ir gauti tą darbą. Na bus kaip bus, kai dabar tokia situacija visur, tai ji manau ir bandys. Sakė jog labai žmoniškai su ja elgėsi, neklausinėjo visokių dalykų a la "trys geriausios/blogiausios jūsų savybės" tiesiog normaliai pakalbėjo, per prezentaciją irgi nevartė....
O kaip tu laikaisi, radai tau tinkančią poziciją?
plyta
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 30, 18:49)
Plyta, ačiū už info, ji jau buvo antrame pokalbyje, darė prezentaciją, regis pasisekė neblogai, turiu nuojautą kad gali ji ir gauti tą darbą. Na bus kaip bus, kai dabar tokia situacija visur, tai ji manau ir bandys. Sakė jog labai žmoniškai su ja elgėsi, neklausinėjo visokių dalykų a la "trys geriausios/blogiausios jūsų savybės" tiesiog normaliai pakalbėjo, per prezentaciją irgi nevartė....
O kaip tu laikaisi, radai tau tinkančią poziciją?
*

o kokiam mieste ir su kokiais produktais? o siaip tai nesipleciant tai jie kalba labai graziai bet ten pragaro virtuve jei kas idomu galim per az pakalbeti nes cia gali ir paskaityti kam nereikia.

o as radau sau tinkama vietele ir dziaugiuosi nerealiai kad pakako ryzto kad ir per krize pakeisti vieta nes istikro jau paskutiniu metu net raminanciu buvo prireikia. tai tiek 4u.gif
Motina
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 29, 18:05)
*

Glaxuose kaip ir jie patys sako - kaip karioumenej unsure.gif tai jau geriau i kariuomene eit - alga didesne doh.gif
Sense
Sveikos.
O kuriomis įmonėmis patartumėte domėtis pradedančiąjąi, kuri neturi patirties tokiame darbe? ax.gif
plyta
QUOTE(Motina @ 2010 04 01, 09:02)
Glaxuose  kaip ir jie patys sako - kaip karioumenej unsure.gif tai jau geriau i kariuomene eit - alga didesne doh.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif motin tavo mintis teisingos ir gelezines thumbup.gif
*Serena*
Mergaitės, o gal turite info apie Axellus? Kaip ten atmosfera, kaip vadovai, sąlygos? 4u.gif
dianczik
Sveiki,
suzinojau kad yra rengemi tokie kursai, gal kam aktualu bus

MEDICINOS ATSTOVU KURSAI

Kursai vyksta 6 sestadienius is eiles, prasideda balandzio 10 d. nuo
10 iki 15val. I dabar vyksiancius kursus atvyks vienas is farmacines
kompanijos vadovu ir is kursantu issirinks 4 zmogeliukus, kurie dirbs
pas ji farmacineje kompanijoje medicinos atstovais. Per kursus
gaunamos ne tik teorines bet ir praktines zinios, kadangi atliekamas
praktinis darbas.

Kaina su nuolaida 750, atvykstantiems is toliau ar studentams ( turi
tureti pazymejima) taikomos dar 20 procentu nuolaidos nuo sitos sumos

del kursu susisiekti su Laura Kačiušytė
Mob.tel.: +370 616 16850
Song
QUOTE(dianczik @ 2010 04 08, 18:11)
I dabar vyksiancius kursus atvyks vienas is farmacines
kompanijos vadovu ir is kursantu issirinks 4 zmogeliukus, kurie dirbs
pas ji farmacineje kompanijoje medicinos atstovais.
*

Siaubiakas, koks piaras doh.gif
Ugdona
Sveikos 4u.gif
Man labai idomu būtų sužinoti, koks šito darbo principas? Daugiau parduoti savo produktų? g.gif O KAIP juos parduoti? Ju neturi, gydytojas sako, kad tavo produktai ššššššššššš... arba aš jau turiu kam rašyti ax.gif arba rašau tik tarptautinius doh.gif arba parašysiu, parašysiu ir... doh.gif Vaistinese - niekas tavo produkto neperka, nerašo... unsure.gif Na pasakykite KAIP blush2.gif Rinka pergrūsta... Geri santykiai? Bet juk už gerus santykius turi būti kažkoks atkatas... O jo nera? Draugų gydytojai turi ir be jūsų... g.gif
Motina
tai aisku kad daugiau parduot smile.gif juk dirbi pelno siekiancioj imonej, o ne labdaros organizacijoj lotuliukas.gif
O kaip tai padaryti - kartais buna kazkokia strategija kuria repui vykdyti reikia unsure.gif kartais nebuna unsure.gif

beje, kurio galo eit dirbt i kompanija kuri ssss gamina? g.gif Ir taip darbas toks sakyciau vidutinis, o jeigu dar produktas s, tai visai ne kas unsure.gif
Song
QUOTE(Ugdona @ 2010 04 10, 22:29)
Man labai idomu būtų sužinoti, koks šito darbo principas? Daugiau parduoti savo produktų?  g.gif  O KAIP juos parduoti? Ju neturi, gydytojas sako, kad tavo produktai ššššššššššš... arba aš jau turiu kam rašyti  ax.gif  arba rašau tik tarptautinius  doh.gif  arba parašysiu, parašysiu ir...  doh.gif  Vaistinese - niekas tavo produkto neperka, nerašo... unsure.gif  Na pasakykite KAIP  blush2.gif  Rinka pergrūsta... Geri santykiai? Bet juk už gerus santykius turi būti kažkoks atkatas... O jo nera? Draugų gydytojai turi ir be jūsų...  g.gif
*

Blogas darbas, beviltiškas. Neikit jo dirbt biggrin.gif
Ugdona
QUOTE(Song @ 2010 04 11, 00:24)
Blogas darbas, beviltiškas. Neikit jo dirbt biggrin.gif
*

Už tai ir pabėgau... Turbūt dar reikia turėti ir tam tikrų charakterio savybių unsure.gif Jau praėjo metai kaip nebedirbu, ir vis mąstau, ką ne taip dariau, kad nepavyko doh.gif Taip sunkiai siekiau šito darbo, taip jo norėjau, bet... ištvėriau 3 metus ir pabėgau... Pardavimus turėjau, bet jau tokia jaučiausi pradažnaja škura doh.gif o jau pinigai kokie nemieli buvo doh.gif Susirgau depresija. Jokių strtegijų niekas manes nemokė, kaip dirbti nesakė, dirbau kaip maniau reikia, bet atsibodo, kaip kokiai dundukei tuos tris metus karksėti tą pati... Nepykit, kad aš čia taip 4u.gif 4u.gif Labai faina, kai žmogus myli savo darbą ir nuo jo kaifuoja, tada turbūt ir sekasi 4u.gif
Liniuxf
Merginos, o kaip Mepha? g.gif Kviečia į pokalbį, ko galima tikėtis? Gal galite kas žinot parašyti info...alga, palaikymas, vizitų skaičius, kolektyvas...Klaipėdoje. Būčiau dėkinga...jei galite, į az 4u.gif
*Serena*
Ugdona, matyt jums tas darbas netiko. O gal vadovai nepadarė visko, kad jums tas darbas būtų mielas. Būna ir taip. ir gan dažnai. O man gerai biggrin.gif Jei įvyktų taip, kad gerai nebūtų - eičiau ieškot laimės biggrin.gif
Rani
Sveikos, o gal kas kokiu atsiliepimu turit apie BAYER
kokiai pozicijai iesko?
kokios dabar algos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.