Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kreivi dantys
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
pikciurnele
sveikutes..turiu problema, mano dantys kreivi! noreciau issitiesinti, taciau nezinau kaip! mano amziuje ploksteles jau nebepadeda, gal esate kanors girdeje apie kitas dantu tiesinimo, ar plombavimo proceduras? kokios kainos? verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Indukė
QUOTE(pikciurnele @ 2005 11 01, 12:54)
sveikutes..turiu problema, mano dantys kreivi! noreciau issitiesinti, taciau nezinau kaip! mano amziuje ploksteles jau nebepadeda, gal esate kanors girdeje apie kitas dantu tiesinimo, ar plombavimo proceduras? kokios kainos? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

tavo amziui tiktu tik breketai, siulyciau nueiti pas ortodontus, jie tik tau pades issprsti sia problema, o ne mes mirksiukas.gif
*Citra*
QUOTE(pikciurnele @ 2005 11 01, 12:54)
sveikutes..turiu problema, mano dantys kreivi! noreciau issitiesinti, taciau nezinau kaip! mano amziuje ploksteles jau nebepadeda, gal esate kanors girdeje apie kitas dantu tiesinimo, ar plombavimo proceduras? kokios kainos? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Tiesinimui yra skirti breketai, kainos apie 2-3tukstancius, atrodo. O siaip ziurint, kiek jie pas tave kreivi. Nelabai deformuotus dantis galima istiesinti ir estetinio pliombavimo budu- 1danties kaina nuo 200Lt. Bet tu pasikonsultuok su odontologais. Nueik pas keleta, ziurek, ka jie tau pasiulys.
jul_
QUOTE(pikciurnele @ 2005 11 01, 13:54)
*

Labas 4u.gif

As issitiesinau viena danti virsuj paciam prieky, kuris buvo tikrai kreivas, pas Ivanciute Vliniuje.. is pradziu jausmas nekoks buvo, labai nepatogu ir nemalonu, nes ten is vienos puses nugrezia ta danti, o is kitos prideda... bet dabar super thumbup.gif pripratau ir tikrai dziaugiuos smile.gif man taise ten kelis dantis, bet taisymas to vieno, kuris buvo "pasuktas" buvo 700lt. Dabar pas juos kainos truputi padideje. Bet tikrai verta... pas mane ir apacioj prieky yra du tikrai kreivi dantys, tai manau, po metu ir juos tiesinsiu biggrin.gif kol kas noriu paziureti, kiek tas sutvarkytas atlaikys, jie ten duoda 2 metu garantija.. dabar jau metai praejo ir nieko, spalva nepakito, nieks neatskilo.. toje klinikoje dirba ir kiti gydytojai, kurie daro ta pati, tik ima siek tiek maziau nei Ivanciute smile.gif
Indukė
QUOTE(jul_ @ 2005 11 02, 20:58)
Labas  4u.gif

As issitiesinau viena danti virsuj paciam prieky, kuris buvo tikrai kreivas, pas Ivanciute Vliniuje.. is pradziu jausmas nekoks buvo, labai nepatogu ir nemalonu, nes ten is vienos puses nugrezia ta danti, o is kitos prideda... bet dabar super  thumbup.gif pripratau ir tikrai dziaugiuos smile.gif man taise ten kelis dantis, bet taisymas to vieno, kuris buvo "pasuktas" buvo 700lt. Dabar pas juos kainos truputi padideje. Bet tikrai verta... pas mane ir apacioj prieky yra du tikrai kreivi dantys, tai manau, po metu ir juos tiesinsiu biggrin.gif kol kas noriu paziureti, kiek tas sutvarkytas atlaikys, jie ten duoda 2 metu garantija.. dabar jau metai praejo ir nieko, spalva nepakito, nieks neatskilo.. toje klinikoje dirba ir kiti gydytojai, kurie daro ta pati, tik ima siek tiek maziau nei Ivanciute smile.gif
*

na jei yra daugiau kreivu dantu nei vienas, manau tada bus pirgiau ir ilgesniams nei 2 metu laikotarpiui, tai breketai thumbup.gif '
Thierry
Nueik paiskonsultuoti į esteninio plombavimo centrus. Tau pasakys kiek pinigelių reiks šiam malonumui. Rezultatas tikrai bus super thumbup.gif mano draugė taip susitvarkė viršutinius priekinius dantis ir kainavo ne ka daugiau nei briketai.

Kiek žinau Vilniuje dvejuose vietose atlieka šias proceduras.

Vienos puslapis www.vivadens.lt
jul_
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 02, 23:36)
Nueik paiskonsultuoti į esteninio plombavimo centrus. Tau pasakys kiek pinigelių reiks šiam malonumui. Rezultatas tikrai bus super  thumbup.gif  mano draugė taip susitvarkė viršutinius priekinius dantis ir kainavo ne ka daugiau nei briketai.

Kiek žinau Vilniuje dvejuose vietose atlieka šias proceduras.

Vienos puslapis www.vivadens.lt
*

na va, as cia ir susitvarkiau savo dantukus :-) as breketu nusprendziau nesidet, kai pasake, kad reiks istraukt du sveikus dantis is sonu, nes visi per daug susigrude.. o be to dar nesiot juos ilgai, valyt po kiekvieno valgio... g.gif o cia kelios valandos, ir dantys grazus thumbup.gif
Pommes
Nu žėkit.. smile.gif A kuom skiriasi estetinis dantų plombavimas skirtas tiesinimui, nuo paprasto estetinio dantų plombavimo, a ? g.gif
Nes šiaip vienai čia pažįstamai irgi padarė tą estetinį plombavimą.. prie nulūžusio danties prilipino ten kažką.. na ir suformavo vėl tą dantį.. Viskas būtų kaip ir gerai.. bet kad jau kokius 2-3 kartus ta prielipa buvo NULŪŽUS... blink.gif Kai pirmą kartą nuėjo su ta lužena.. Tai TADA sužinojo, kad negali valgyt nieko karšto.. nieko labai šalto.. nieko kieto.. ir t.t.... žodžiu nieko negali daryt su tais ESTETIŠKAI PLOMBUOTAIS dantimis.. blink.gif Tai aš dabar ir galvoju... tai šitaip pat ir TIESINAMI dantys... tai kaži kiek laiko jie laikys..??? blink.gif g.gif Nu tai va.. keistai ma kažkaip čia skamba tas reikaliukas... jaučiu konkrečiai geriau su breketais pavaikščiot.. o ne apsidrožt dantis iš visų pusių kur nereik.. kur reik tipo DAKLIJUOT ir džiaugtis.. neaišku tik kuriam laikui... unsure.gif g.gif
Tai vot.. man tik įdomu.. ar čia ta pati technika.. biggrin.gif rolleyes.gif
hklmn
Dikse čia ne tapati technika, tam yra specializuoti centrai kur daro estetinius plombavimus ir jų Lietuvoje tik keli rolleyes.gif O apie ką tu pasakojai tai čia paprasčiausias plombavimas turbūt helio plomba (nesu odontologė, galiu ir klysti blush2.gif )
Gregorij L.
turiu priekinio danties plomba, galiu valgyt karsta salta ir kieta, niekas neluzta, tik kas 5 mazdaug metu einu persidaryt is naujo, pekeisti kailiuka ax.gif tai cia tiesiog estetinis plombavimas
...whatever...
pas mane nuo mazens buvo labai didelis tarpdantis. cry.gif visi stomatologai stebedavosi,net sake briketai man nepadetu.bet neseniai vienam stomatologiniam kabinete man prilipde plombas,ir naturaliai platesni dantukai tapo su nedideliu ir netgi graziu tarpdantu. tongue.gif dabar vaikstau tik issisiepus biggrin.gif ,bet uztat nieko kieto negaliu kast.nu gal cia nelabai i tema.bet tiesiog keleta odontologu pereik,gal kasnors geriau pasiulys, o jau buvau pasiryzus vaziuot i vilniu ir paklot nemaza sumele. mirksiukas.gif
kilte
QUOTE(vita82 @ 2005 11 06, 20:45)
pas mane nuo mazens buvo labai didelis tarpdantis. cry.gif  visi stomatologai stebedavosi,net sake briketai man nepadetu.bet neseniai vienam stomatologiniam kabinete man prilipde plombas,ir naturaliai platesni dantukai tapo su nedideliu ir netgi graziu tarpdantu. tongue.gif dabar vaikstau tik issisiepus biggrin.gif ,bet uztat nieko kieto negaliu kast.nu gal cia nelabai i tema.bet tiesiog keleta odontologu pereik,gal kasnors geriau pasiulys, o jau buvau pasiryzus vaziuot i vilniu ir paklot nemaza sumele. mirksiukas.gif
*

O kokiam mieste tu dareisi ir kiek kainavo? As panašią problemą turiu, tik man dantukas nudilęs smarkiai yra, manau kad ir tai pataisytų
laurarrr
man 30m. Apatiniai dantys kreivoki, ar verta tiesintis? Beje ir dukrai pieniniai dantukai apatiniai kreivi isdygo ;( sad.gif Jei nuolatiniai taip pat bus kreivi, nuo kada reikia tiesint?
sarkelevarnele
As pries estetini bliombavima. nuslifuojamas sveikas dantis ir aplipdomas... kas liks is danties? 2 metai garantija - t.y. nieko!
Geriau tokiu atveju breketai.
pikudama
noreciau Jums pamineti dar viena gydymo buda. kaina - nuo 200 iki kokiu 700 litu (jei keli etapai).

trukumai - reikia ideti savo pastangu ir valios nesiojant aparatukus. nenesiojant saziningai 100% - neveiksminga.

privalumai - tai yra FIZIOLOGISKAS burnos ertmes strukturu atstatymas, o ne griebimasis siaudo tingint pasinagrinet anatomija - tada lengva kazka israut, kazka nuslifuot, kazka prilipdyt, kazkur vielas priklijuot visam gyvenimui.... doh.gif

tinka vaikams nuo 2-3 metu iki senatves. smile.gif

alternatyva
zaika
QUOTE(pikudama @ 2011 06 04, 19:05)
noreciau Jums pamineti dar viena gydymo buda. kaina - nuo 200 iki kokiu 700 litu (jei keli etapai).

trukumai - reikia ideti savo pastangu ir valios nesiojant aparatukus. nenesiojant saziningai 100% - neveiksminga.

privalumai - tai yra FIZIOLOGISKAS burnos ertmes strukturu atstatymas, o ne griebimasis siaudo tingint pasinagrinet anatomija - tada lengva kazka israut, kazka nuslifuot, kazka prilipdyt, kazkur vielas priklijuot visam gyvenimui....  doh.gif

tinka vaikams nuo 2-3 metu iki senatves. smile.gif

alternatyva
*

Labai sudomino sis metodas. bigsmile.gif Ar yra daugiau isbandziusiu? Turim beda del labai kreivu dantu. Kiek buvom pas odontologus, visi sako kad vienintelis budas maziausiai kenkiant dantims yra kabiu nesiojimas. Bet jas reikia nuolat nesiot. Cia, kaip suprantu, tik naktim uztektu uzsidet? Gal kas galetu placiau pakomentuot? Gal ne visiems galima. Gal kas zino kas Kaune uzsiima siuo reikalu? 4u.gif
lauryte27
Ziuriu cia jau senokai kas besilanke,bet gal kas uzsuks ir papasakos apie estetini plombavima,turiu du priekinius kreivus dantis labai noreciau juos istiesinti,gal kas ka rekomenduotu,domina ir kainos 4u.gif
Narka
Pas mane taip pat buvo vienas kreivas dantis virsuje ir galvojau, kad mano amziui breketai ne labai kaip atrodys. Kai pasikonsultavau su keleta daktaru, buvau nusprendus darytis estetini plombavima ir detis porcelianinias veneras ant priekiniu dantuku. Po to paskutine daktare pas kuria lankiausi ir kuri man pakeite nuomone, pasake kad estetini plombavima visada reikes pakoreguoti (mazdaug kas 10 metu kitiem kas 15 o kitiem dar anksciau nes jis nusdevi) ir beto bus nugreziamas pats dantukas kurio jau nebesugrazinsi. O su breketais yra pliusas, kad islieka savo dantys zinoma priklausomai nuo situacijos ar jie visi telpa i vieta juos atstatant ir kartais taip gaunasi pigiau nei nuslifuoti ir darytis estetinius dantukus. Savo yra savo smile.gif

Jeigu idomu galite paziureti mano dantu situacija cia: http://public.fotki.com/NarkaMirza/teeth/ blush2.gif
letitia
QUOTE(laurarrr @ 2011 02 01, 15:18)
man 30m. Apatiniai dantys kreivoki, ar verta tiesintis? Beje ir dukrai pieniniai dantukai apatiniai kreivi isdygo ;( sad.gif Jei nuolatiniai taip pat bus kreivi, nuo kada reikia tiesint?
*

Verta tiesintis. Pati turiu ta problema, prie viso to ir netaisyklinga sakandi biggrin.gif Tiesinuosi rolleyes.gif
Ilgainiui kreivi dantys patiria netolygu kruvi, kaulas apie labiausia kenciancius ima tirpti, veliau jie iskrenta isklibeje patys, net sugest nereikia.
Siaip dantu padetis gan paslanki, net ir tiesus dantys issikreivinti gali net ir vyresniame amziuje. Todel tiesinti niekada ne velu.
Vaikui gi tiesinau ne pieninius, o nuolatinius susigrudusius dantukus. Tam skyrem metus, tiesinom virsu ir apacia. Plokstelemis.

Papildyta:
QUOTE(Narka @ 2012 05 06, 20:04)
Pas mane taip pat buvo vienas kreivas dantis virsuje ir galvojau, kad mano amziui breketai ne labai kaip atrodys. Kai pasikonsultavau su keleta daktaru, buvau nusprendus darytis estetini plombavima ir detis porcelianinias veneras ant priekiniu dantuku. Po to paskutine daktare pas kuria lankiausi ir kuri man pakeite nuomone, pasake kad estetini plombavima visada reikes pakoreguoti (mazdaug kas 10 metu kitiem kas 15 o kitiem dar anksciau nes jis nusdevi) ir beto bus nugreziamas pats dantukas kurio jau nebesugrazinsi. O su breketais yra pliusas, kad islieka savo dantys zinoma priklausomai nuo situacijos ar jie visi telpa i vieta juos atstatant ir kartais taip gaunasi pigiau nei nuslifuoti ir darytis estetinius dantukus. Savo yra savo smile.gif

Jeigu idomu galite paziureti mano dantu situacija cia: http://public.fotki.com/NarkaMirza/teeth/  blush2.gif
*

Mano situacija ne geresne, breketuku tiesinimui nesirinkau del kainos, del nenoro rauti sveika danti vardan laisvos vietos zandikaulyje, ir del to, jog veliau, juos nuemus, butu teke nesioti lankeli cool.gif
Tiesinuosi elementariom plokstelem, po metu irgi pazersiu fotkiu, nes startavau visai neseniai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.