Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Matuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
escada*
mano sunelio atejimas i si pasauli
o buvo taip..
praejus pusei metu,po musu sutuoktuviu,nisprendeme kad reikia jau vaikelio, ir isejo man pastoti iskart,po pirmojo bandymo smile.gif labai apsidziaugeme smile.gif tik va,liudna buvo tas,kad tokia naujiena turejau vyrui pranesti telefonu,nes jo nebuo lietuvoje:( o visada norejau vyra nustebinti,padovanojus nestumo testa su kaspineliu wub.gif te va,pranesiojau sekmingai 9 men.savo mazuliuka.artejant tai dienai,buvo vis baisiau. kartu baime,kartu didelis laukimas,nes labai norejau pamatyti,apkabinti savo maziuka wub.gif musu data buvo spalio 27.tai mano gine,sako ateik 26 diena,paziursime ar kas nors ruosis ar kaip.as atejau padare ulragarsa,ir sako,vandenu mazai,ir vaikelio svoris mazas.ir patare gultis i potologini.as labai sustresavau,asaros liejasi,vyrs ramina,sako viskas bus gerai.bet man keista sakau,kiekviena men lankiausi pas gine,dare ochoskopa ir buvo viskas gerai,o pakutine diena pastebi kad vaikas mazas ir vandenu mazai..labai pykau,ir pergyvenau.. verysad.gif na bet nieko,pragulejau as 5 dienas,po gyd apziuriu,penktoje dienoje prasidejo skausmai.nezymus,vos juntami.na o 24val pradejo mna laabai skaudet cray.gif sesele iskviete gyd,jis mane apziurejo,ir sako tau visiskai niekas nesidaro,ir taves i gimdymo skyriu nevesiu..tai as galvoju,Dieve,man tokie skausmai,o dar niekas nesidaro,tai galvoju kas bus toliau unsure.gif
po poros val kankinimosi,vel iskvite gyd.jis kai patikrino sako jau 2 cm prasidare,tai keliam i gimdymo skyriu.galvoju pagaliau,greit paskambinau vyrui,jis atleke kaip vijurkas biggrin.gif tai 2 val nakties jau gulejau gimdykloje,,labai kankinausi,vyras sako as negaliu ziuret kaip tau skauda cray.gif o as maniau kad veida nusidraskysiu,saukiu,kad man pakviestu gyd ir epiduri padarytu,o akusere ir gyd.labai pries,nes mane labai atkalbinejo,sako bandykim kitus nuskausminamuosius,sakau jei tik tokiu turit,tai tik leiskit,nes sakau numirsiu kitaip!!! tai ten tokie nuskausminamieji,net juokas ima doh.gif saremis tox pat skausmngas,tik tarp saremiu kazkaip atsijungdavau...
siaip ne taip, vyras,pasigavo gyd kuris daro apiduri,ikiso i kisene ta ka reikia lotuliukas.gif ir jis greit man padare apiduri,tai ivyko po 7 val kanciu,7 val ryte.ir jau kai pradejo vaistai veikti,buvo taip gera,kad atrodo niekada gyvenime nera buve geriau.. pragulejau dar 6 val,vis daleiziant vaistu.saremiu visai nejutau..tik gyd patikrino,sako ooo,,jau 10 cm yra,reikia gimdyti,ir kaip tik pradejo po biski atsileisti vaistai,r pradejau jausti kad atrodo viskas eina zemyn...bet skausmas buvo juokingas smile.gif ir vyras su gyd padejo nueiti iiki special kedutes biggrin.gif ir viskas ivyko gal pr 15 min.stumiau stumiau,ir lygiai 13 val dienos, girdziu toki balseli,toki kad negaliu apsakyti wub.gif ziuriu jau laiko mano suneli,toki maziuka,susirietusi,padejo man ant pilvuko,man asaros tik bega,taip gera wub.gif vyrui asaros ir krinta...labai geras jausmas wub.gif gime sunelis 3340,ir viskas gerai,svoris ne tox kaip gyd buvo sakius...te va tokia musu istorija. wub.gif esame labai laimingi,maziukas miega ramiai loveleje,didelis stebuklas yra vaikelio gimimas wub.gif dekoju Dievui,esAME LABAI LABAI LAIMINGI wub.gif
deluxe
labai sveikinu 4u.gif
vi78
thumbup.gif 4u.gif
brasta
Sėkmės jūsų šeimai... 4u.gif
natuliona
thumbup.gif sekmes ir sveikatytes jusu seimai 4u.gif
Reniuss
Sveikinimai 4u.gif
orcha
SVEIKINU IR LINKIU SVEIKATOS.
liolia79
Sveikinu susilaukus sunelio 4u.gif Sekmes ir didziausios sveikateles augant thumbup.gif mirksiukas.gif
varange
sveikinimai seimai 4u.gif wub.gif
Mo(ni)ka
Sveikinu sulaukus mažo stebuklo wub.gif
yoyo75
šaunuolė ir istorija graži 4u.gif
sveikinu sulaukus savo mažiuko,aukit sveiki ir laimingi
irmaba
grazi istorija thumbup.gif
escada*
dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*woman*
sveikinimai sulaukus stebuklėlio 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
escada*
4u.gif
snope
wub.gif wub.gif wub.gif
escada*
Tegul gęstantis Kūčių vakaras primena tai, kas buvo brangiausia, o beaustantis Kalėdų rytas teatneša dar didesnę laimę, gėrį ir džiaugsmą.... santa2.gif santa2.gif santa2.gif
siroma
Sveikinimai sulaukus stebuklelio 4u.gif
vanile69
sveikinu 4u.gif wub.gif
floridija
Stipri mamyte, sveikinimai su maziuku 4u.gif
virguliuke
Saunuolis vyras,nepasimete sumaste kaim zmonytei padeti thumbup.gif
sveikatytes ir laimes jums user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.