Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio miegelis. Viskas apie tai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Vijoka
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema

Tęsiam toliau apie miegelį 4u.gif

Ar jau bandote kuri nors E. Pantley metodą? Aš būtinai išbandysiu, kai mano dukrytė pasveiks smile.gif
ambambushke
Sveikos mamytes, perzvelgiau rodos visus ankstesnius puslapius del miegelio bet neradau nieko panasaus.
Mums du su puse menesio, pries savaite baigesi baisieji vakariniai pilvelio skausmai clap.gif , kuo be galo dziaugiames, bet iskilo nauja problemele. Diena uzmigdyt labai sunku pasidare! Nakciai kaip visada - bevalgydama uzmiega (maitinu pati). O diena... Vaikiukas mazas, miegoti kiek zinau turetu daznai, ir nori, akys klapsi, nuo sviesos raukosi, zodziu visi mieguisto vaikiuko zenklai, bet uzuot nugrimzdus i sapneli ima zirsti, paskui rekti, o paskui ir klykti... ir nesvarbu ar ant ranku imsi ir supuosi, ar i lovyte desi, jei tik horizontalion pozicijon dedi, vajeeee, koks zviegimas baisus, atrodo tuoj is saves issoks nabagute. Nezinau kas butu, jei bandyciau islaukt ir paziuret ar nurims veliau, taip baisiai klykia kad mamos sirdis neislaiko ir imuosi vienintelio vaisto - TRIUKSMO! Jei migdomes virsuj, prie vonios, tai dusa paleidziu stipria srove, jei apacioj, traukiu siurbli, ir tik ijungiu, mazoji suklusta, baigia verkt, uzsimerkia ir uzmiega.
Paskui galiu isjunkt po kokiu geru 10 minuciu, ne anksciau, kai jau buna imigus.
Bet man nepatinka toks migdymas, net bijau kad gal nesveikas gali but triuksmas, ypac siurblio, tokiam mazam padareliui...
Kazi gal kas dar esat susidure su tuo ir radot kita sprendima?
Beje, vaziuojant masina ar lauke vezime miega gerai, cia tik namie tokios problemos.

floridija

Na musu mazajai 4 men. tai pries miegeli diena irgi buna labai nerami, pradeda verkti, pykti, kad negali uzsiliuliuoti tai as ikisu soskyte, nors ji spjauna, bet palaikau truputi prispaudus ir ji uzmiega, mums tai padeda. thumbup.gif
Boruzele***
Kaip dienos metu migdote savo mazylius? jau pavargau ant ranku supti verysad.gif
Tijukas
mano maziukei 2,5 mėn. diena jau irgi pradejo maziau miegoti, bet po kiekvieno maitinimo kazkiek visada pamiegam smile.gif tai galvoju dar normaliai.pries miegeli irgi niurzga niurzga:) tai jau zinau kad nori pamiegoti smile.gif biski ant ranku pasupuoju ir i vezima:)soskute i burnyte ir jau sapnelyje biggrin.gif
Boruzele***
Mano jei imtu soskute, tai gal irgi pats uzmigtu...bet neima schmoll.gif
Vijoka
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 11 27, 15:47)
Kaip dienos metu migdote savo mazylius? jau pavargau ant ranku supti verysad.gif
*

Ar paskaitėt praeitoje temoje paskutiniuose puslapiuose apie migdymo metodus?
Kai vaikeliui ateina laikas pietų miegelio, ar viskas yra gerai? Kai mano dukrytė buvo panašaus amžiaus, supratau nemiegojimo priežastis- būdavo alkana.
Boruzele***
blush2.gif
kateriniuke
o kaip miega jusu vaikuciai nakti? migdau maziuka 21 val.buna lb pavarges, nes diena miega mazokai sad.gif, bet nakti po 12 valandos kas valanda prabunda, muistosi,sliauzia lovoj, sneka savo kalba. na nlb duoda ramei miegot, bet jau nuo 7 max pas mus dienos pradzia. mums 7 men. vis kaltinu dantukus nes jau 4 lenda. dar ir maitinu nakti misinuku. ax.gif
Boruzele***
QUOTE(kateriniuke @ 2009 11 27, 16:50)
o kaip miega jusu vaikuciai nakti? migdau maziuka 21 val.buna lb pavarges, nes diena miega mazokai sad.gif, bet nakti po 12 valandos kas valanda prabunda, muistosi,sliauzia lovoj, sneka savo kalba. na nlb duoda ramei miegot, bet jau nuo 7 max pas mus dienos pradzia. mums 7 men. vis kaltinu dantukus nes jau 4 lenda. dar ir maitinu nakti misinuku.  ax.gif
*

Nakti miega tfu tfu tfu gerai. neskaitant, kad dar 1-2 kartus valgo MP smile.gif eina miegoti 19.30-20.30val. ne veliau 4u.gif
giedruska1979
QUOTE(ambambushke @ 2009 11 27, 13:08)
Sveikos mamytes, perzvelgiau rodos visus ankstesnius puslapius del miegelio bet neradau nieko panasaus.
Mums du su puse menesio, pries savaite baigesi baisieji vakariniai pilvelio skausmai    clap.gif  , kuo be galo dziaugiames, bet iskilo nauja problemele. Diena uzmigdyt labai sunku pasidare! Nakciai kaip visada - bevalgydama uzmiega (maitinu pati). O diena... Vaikiukas mazas, miegoti kiek zinau turetu daznai, ir nori, akys klapsi, nuo sviesos raukosi, zodziu visi mieguisto vaikiuko zenklai, bet uzuot nugrimzdus i sapneli ima zirsti, paskui rekti, o paskui ir klykti... ir nesvarbu ar ant ranku imsi ir supuosi, ar i lovyte desi, jei tik horizontalion pozicijon dedi, vajeeee, koks zviegimas baisus, atrodo tuoj is saves issoks nabagute. Nezinau kas butu, jei bandyciau islaukt ir paziuret ar nurims veliau, taip baisiai klykia kad mamos sirdis neislaiko ir imuosi vienintelio vaisto - TRIUKSMO! Jei migdomes virsuj, prie vonios, tai dusa paleidziu stipria srove, jei apacioj, traukiu siurbli, ir tik ijungiu, mazoji suklusta, baigia verkt, uzsimerkia ir uzmiega.
Paskui galiu isjunkt po kokiu geru 10 minuciu, ne anksciau, kai jau buna imigus.
Bet man nepatinka toks migdymas, net bijau kad gal nesveikas gali but triuksmas, ypac siurblio, tokiam mazam padareliui...
Beje, vaziuojant masina ar lauke vezime miega gerai, cia tik namie tokios problemos.
*

o nebandete visokias kedutes kur supuoja? g.gif
mes mazylei nupirkom is graco ,mysweetpeace vadinasi,zinau kad Lietuvoje jin brangoka,bet turetu buti kazkas panasaus uz pigesne kaina ax.gif g.gif
nes ir mums ir musu keliems pazystamiems kas ja turi,tai tiesiog stebuklas ir issigelbejimas,
isodini,arba beveik paguldai ir supuoja ja ten kelias valandas,ji iskart uzmiega,tai pora valandu ramu,galiu tvarkytis ka man reikia smile.gif
verta pabandyti ,tikrai thumbup.gif
Dovileja
QUOTE(ambambushke @ 2009 11 27, 15:08)
Mums du su puse menesio, pries savaite baigesi baisieji vakariniai pilvelio skausmai    clap.gif  , kuo be galo dziaugiames, bet iskilo nauja problemele. Diena uzmigdyt labai sunku pasidare! Nakciai kaip visada - bevalgydama uzmiega (maitinu pati). O diena... Vaikiukas mazas, miegoti kiek zinau turetu daznai, ir nori, akys klapsi, nuo sviesos raukosi, zodziu visi mieguisto vaikiuko zenklai, bet uzuot nugrimzdus i sapneli ima zirsti, paskui rekti, o paskui ir klykti... ir nesvarbu ar ant ranku imsi ir supuosi, ar i lovyte desi, jei tik horizontalion pozicijon dedi, vajeeee, koks zviegimas baisus, atrodo tuoj is saves issoks nabagute. Nezinau kas butu, jei bandyciau islaukt ir paziuret ar nurims veliau, taip baisiai klykia kad mamos sirdis neislaiko ir imuosi vienintelio vaisto - TRIUKSMO! Jei migdomes virsuj, prie vonios, tai dusa paleidziu stipria srove, jei apacioj, traukiu siurbli, ir tik ijungiu, mazoji suklusta, baigia verkt, uzsimerkia ir uzmiega.
*

Duso ar siurblio garsas -tai vadinamasis baltasis triuksmas ,kuris uzmaskuoja kitus garsus namie ir kudikiai ji ypac megsta.Juk gimdoje nebuvo visai tylu,vaisius visa laika girdejo tavo sirdute,pulsa,zarnyno burzgima,o tas baltasis triuksmas ta ir primena leliukui,del to jie nurimsta.(taip pat ir su masina ir lauku)nei klausos ,nei psichikos tuo garsu nepakenksi,nes daugybe migdymo metodu ji pamini ir rekomenduoja.Yra ,beje, net CD pirkti su sirdies plakimu specialiai kudikiams nuraminti.
Kas del migdymo,gal per velai guldai miegucui,nes pavarges kudikis turi buti migdomas is karto nelauk ,kol isiverks.Tokio amziaus kudikis turetu miegoti 3 kartus per diena,viso 5-6 val ir 10-11 val.nakti.Man asmeniskai labai pagelbedavo supamoji kede,kai dukryte buvo tokio amziaus.Gali pagroti ramiu daineliu ar muzikos ,beje kiekv.karta tu paciu ar dainuoti lopsine,tai kudiki irgi ramina.
Dar viena priezastis,del ko leliukas netoleruoja horizontalios padeties:jai gali buti ausyciu uzdegimas(del spaudimo ausyse kudikiai verkia butent gulimoj padetyje.)Bet jei vaikas nekarsciuoja,gerai valgo ir auga,netampo ar liecia uz ausyciu-tai mazai tiketina.

PS.mes toliau bandom Pantley metoda 4u.gif
Papildyta:
[quote=kateriniuke,2009 11 27, 16:50]
o kaip miega jusu vaikuciai nakti? migdau maziuka 21 val.buna lb pavarges, nes diena miega mazokai sad.gif, bet nakti po 12 valandos kas valanda prabunda, muistosi,sliauzia lovoj, sneka savo kalba. na nlb duoda ramei miegot, bet jau nuo 7 max pas mus dienos pradzia. mums 7 men. vis kaltinu dantukus nes jau 4 lenda. dar ir maitinu nakti misinuku. ax.gif
*

Na,maniske tik menesiu jaunesne ir anksciau migdziau 21-22 val,bet pagal literatura pasirodo,kad veliau migdyti,tai nereiskia,kad vaikas geriau ir greiciau uzmigs ir ilgiau ismiegos.Ir ka ,dabar einam miegoti jjau kokias 10d. 19-20(tai priklauso kada paskutini karta dienos miegelio miegojom.)Ir maziuke uzmiega net ir 19 val be problemu jei buna pavargus ir ismiega iki 7:30-8 ryte.Aisku keliasi nakti pavalgyti,bet sia linkme dirbame(mes bandom E.Pantley metoda).
Nenoriu jo primesti,bet man jis labai humaniskas,o pabandyti del savo vaiko visada verta smile.gif
Shatura
Sveikos, jungiuos ir as i vaikiuku nemiegiuku gretas. Maniske diena miega palyginus nebloga. Apie 3 kartus po valanda. Buna ilgiau. Nakti irgi viskas buna gerai, jei nesikeltu kas valanda doh.gif O dar buna, kad sauna i galva ir sedi zaidzia lovytej (KAIP DABAR), nezyzia ir miegot nenori. Buna, aisku, ir laimingu dienu, kai ismiega iki 5 ryto, paskui pavalgo ir toliau miega. Bet tai cia jau svente buna
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 11 27, 16:47)
*

As daznai ant ranku supu. O buna kad ir bevalgant MP uzmiega. Beje, isijungiu kompakta su lopsiniu melodijom. Padeda.
QUOTE(kateriniuke @ 2009 11 27, 17:50)
o kaip miega jusu vaikuciai nakti? migdau maziuka 21 val.buna lb pavarges, nes diena miega mazokai sad.gif, bet nakti po 12 valandos kas valanda prabunda, muistosi,sliauzia lovoj, sneka savo kalba. na nlb duoda ramei miegot, bet jau nuo 7 max pas mus dienos pradzia. mums 7 men. vis kaltinu dantukus nes jau 4 lenda. dar ir maitinu nakti misinuku.  ax.gif
*

Kaip ir mano doh.gif Tik kad dantys dar nelenda. Buna, kad dantenas nezti jai, bet dar kazko nenori islist dantukai
QUOTE(Dovileja @ 2009 11 28, 04:53)
Duso ar siurblio garsas -tai vadinamasis baltasis triuksmas ,kuris uzmaskuoja kitus garsus namie ir kudikiai ji ypac megsta.
*

Maniske nuo pirmu dienu bijo siurblio garso. O dabar net feno pradejo bijot. Nezinau, kodel
hidargy
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 11 27, 15:47)
*

Nakti miega tfu tfu tfu gerai. neskaitant, kad dar 1-2 kartus valgo MP smile.gif  eina miegoti 19.30-20.30val. ne veliau 4u.gif
*

Čia visai kaip mano kleckas. ax.gif Naktį išmiega ramiai apie 11 valandų. Porą kart atsibunda valgyt, bet ir užmiega bevalgydamas. O dieną kartais valandą ir ilgiau supu nešioju, kad tik pamiegotų bent truputį. Kad pats užmigtų, tai net neįsivaizduoju. Ir dar jautrus be galo - vos tik kas sutreška ar sušlama iš kart atsibunda. Pati ant pirštų galų vaikštau ir kitus terorizuoju. doh.gif
Boruzele***
QUOTE(hidargy @ 2009 11 28, 17:12)
Čia visai kaip mano kleckas.  ax.gif  Naktį išmiega ramiai apie 11 valandų. Porą kart atsibunda valgyt, bet ir užmiega bevalgydamas. O dieną kartais valandą ir ilgiau supu nešioju, kad tik pamiegotų bent truputį. Kad pats užmigtų, tai net neįsivaizduoju. Ir dar jautrus be galo - vos tik kas sutreška ar sušlama iš kart atsibunda. Pati ant pirštų galų vaikštau ir kitus terorizuoju.  doh.gif
*

Mano kai maziukas labai buvo, tai pats lengvi uzmigdavo. O dabar masinoj, kai vaziuoja, vezimuke ir tik lauke, namie nea, neuzka...ir ant ranku doh.gif blink.gif
Vijoka
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 11 28, 21:13)
Mano kai maziukas labai buvo, tai pats lengvi uzmigdavo. O dabar masinoj, kai vaziuoja, vezimuke ir tik lauke, namie nea, neuzka...ir ant ranku doh.gif  blink.gif
*

Ir mano mergina panašiai. Labiausiai doh.gif doh.gif doh.gif nulūžta gaudama MP, o kai dedu į lovą, tai prasideda ašaros ir stovėjimas per miegus. Naktį paprasčiau, neatsibunda guldoma į lovytę. Anksčiau nieko panašaus nebūdavo, kaip tik pati netgi užmigdavo bekalbėdama, o kas dabar vaikui pasidarė?

Šiandien pradėjom naują metodą naudoti, tikiuosi gerų rezultatų blush2.gif
Fatimaallaa
QUOTE(hidargy @ 2009 11 28, 16:12)
Čia visai kaip mano kleckas.  ax.gif  Naktį išmiega ramiai apie 11 valandų. Porą kart atsibunda valgyt, bet ir užmiega bevalgydamas. O dieną kartais valandą ir ilgiau supu nešioju, kad tik pamiegotų bent truputį. Kad pats užmigtų, tai net neįsivaizduoju. Ir dar jautrus be galo - vos tik kas sutreška ar sušlama iš kart atsibunda. Pati ant pirštų galų vaikštau ir kitus terorizuoju.  doh.gif
*

pas mus panasi situacija budavo tik kai mums buvo 2-3 men. tuomet dienos miegelis buvo tikra katastrofa, nors nakti miegodavo gerai. dabar pietu miegelio einame miegoti 12 val. visada migdau musu lovoje, guliu salia kol neiminga gerai ir palieku ja miegoti, neperkeliu jos i lovyte. uz tat yprastai ismiega apie 3val. su naktiniu miegeliu kiek kitaip. migdau ant ranku (dazniausiai), bet nesupu nieko, tiesiog sedziu ir laikau glebyje kol ji pavalgo MP, o tada isitaiso graziai ir snuduriuoja. ir jau guldau uzmigusia i lovyte. labai daznai pirmasias pora valandu prabunda kas pusvalandi (ypac jei buvo daug dienos ispudziu), o po to jau ismiegam iki ryto. bet cia jeigu jauciames gerai, neturim temperaturos ir dantukai nedygsta.
hidargy
Mes irgi bandysim Pantley metodus. smile.gif Dabar truputį sirguliuoja, tai radikaliai kol kas nieko nekeičiam, tik skaičiuojam miegelio valandas ir minutes, užsirašinėjam kas ir kaip. cool.gif Tiesa, vakar ir užvakar pabandžiau anksčiau guldyt nakčiai. Tai kol kas nieko gero. Anksčiau keltis pradėjo ir tiek. Užmiega pusę devynių, keliasi 5, užmiega 9, keliasi pusę 6. Man taip visai nepatinka. schmoll.gif Mėgstu rytais pamiegot. ax.gif Bet bandysim dar pakentėt kokią savaitę kitą - gal susistyguos laikrodukas ir bus viskas ok, nes taip kaip jis dabar pripratęs - nakčiai užmigt kokią 11 - 12, tai akivaizdžiai negerai.
Beje, kada guldot savo lelius nakčiai? Gal man bandyt dar anksčiau jį migdyt? Kokią 8? g.gif
Fatimaallaa
QUOTE(hidargy @ 2009 11 29, 11:27)
Beje, kada guldot savo lelius nakčiai? Gal man bandyt dar anksčiau jį migdyt? Kokią 8? g.gif
*

tai 8 jau pats veliausias laikas kada reiktu guldyti. as pradedu migdyti 19 - 19.30. 20 val jau veliausiai
Boruzele***
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 29, 12:35)
tai 8 jau pats veliausias laikas kada reiktu guldyti. as pradedu migdyti 19 - 19.30. 20 val jau veliausiai
*

Pas mus veliausiai buna 20.30 val. smile.gif
9kristina
o mano mazylis nemiega be sviesos nakty, visas naktis miegam su staline lempa, o jiai ir matau kad uzmiges isjungiu ir pradeda budintis injungiu miega toliau.. mums jau 1men 7d. patarkit ka daryt ?
Dovileja
As migdau apie 20val. o keliames 7.30-8val. bet tai priklauso ar vaikas pavarges,tada uzmiegam ir 19 val. Anksciau migdydavau 21-22 val ir keldavosi tap pat..
Dolce55
As savaja migdau 22 val. ax.gif gal reiks pabandyt migdyt 8 val. gal ramiau miegos ax.gif nes siaip nakti prabunda kas 3-4 val. kartais net kas 2val. pavalgo MP ir miega toliau smile.gif
grazina37
QUOTE(hidargy @ 2009 11 28, 17:12)
*

tam kambaryje kur miega vaikutis ijunk radija ,ir palik kad visa laika veiktu kol miega vaikutis,ir tikrai nereikes ant galu pirstu vaikscioti thumbup.gif ,isbandziau augindama abu vaikus,jie pripranta surmulio ir nereguoja jei vaikstai po kambari thumbup.gif
hidargy
-
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 30, 15:41)
tam kambaryje kur miega vaikutis ijunk radija ,ir palik kad visa laika veiktu kol miega vaikutis,ir tikrai nereikes ant galu pirstu vaikscioti thumbup.gif ,isbandziau augindama abu vaikus,jie pripranta surmulio ir nereguoja jei vaikstai po kambari thumbup.gif
*

Reiks pabandyt pradžiai kokią ramią muziką tyliai paleist. Nes prie radijos tai be šansų - kai užgrotų kokią reklamą rėksmingą, tai klykdamas pabustų. lotuliukas.gif Būna, kad kas nusičiaudi netoli, tai per miegus apsiverkia ir vos nuraminu.
Dar noriu paklaust tų mamyčių, kurios anksti migdo savo lelius. 19 - 20 val tik pradedat migdytis ar jau užmiega tokiu metu?
Dovileja
As tai tik orientuojuosi i 20val.Siandien pavyzdziui uzmigdziau 19 val,o pradejom savo miego rituala 18.30,nes miegojom tik 2 kartus diena viso 3 val.ir atsikele 15val.tai isbudravus 3.30val,ji luzo vakare per 10 min bevalgydama MP. Jei pavyzdziui pamiega truputi veliau ar 3 kartus ,tada ir guldau 20val ar dar truputi veliau.Siaip tai as labai ziuriu ar ji pavargus, nes jei zvali ,linksmybes per krastus liejasi,tai uzmigdyti be sansu. smile.gif
Papildyta:
[quote=9kristina,2009 11 30, 08:20]
o mano mazylis nemiega be sviesos nakty, visas naktis miegam su staline lempa, o jiai ir matau kad uzmiges isjungiu ir pradeda budintis injungiu miega toliau.. mums jau 1men 7d. patarkit ka daryt ?
*

Gal pabandyk palaipsniui ta lempa pridengti vis daugiau ir daugiau,kad tos sviesos maziau ir maziau butu.O veliau kai pripras prie visai blausios sviesos,tai bandyti tamsoje.
Vijoka
Mes jau 4 vakarą naudojame metodą. Nustatytu laiku paguldyti pavyksta, tik kad dukrytė labai dažnai pabunda. Kai pabunda iki 24 val, PM neduodu- pasupuojam ir vėl dedam į lovytę. Kaip manot, ar gerai darau? Ir kodėl taip dažnai pabunda? g.gif
Fatimaallaa
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 01, 21:04)
Mes jau 4 vakarą naudojame metodą. Nustatytu laiku paguldyti pavyksta, tik kad dukrytė labai dažnai pabunda. Kai pabunda iki 24 val, PM neduodu- pasupuojam ir vėl dedam į lovytę. Kaip manot, ar gerai darau? Ir kodėl taip dažnai pabunda?  g.gif
*

del to kad keiciantis miego ciklams nemoka pati uzmigti. as irgi ne kiekviena karta duodu MP. na tarkim jei uzmigom, paguldziau i lova ir po kokio pusvalandzio nubunda, tai tik pasupu. jei nubunda po poros ar keliu valandu tuomet duodu, nes gali noreti ne tik valgyti, bet ir gerti
Shatura
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 01, 23:54)
del to kad keiciantis miego ciklams nemoka pati uzmigti. as irgi ne kiekviena karta duodu MP. na tarkim jei uzmigom, paguldziau i lova ir po kokio pusvalandzio nubunda, tai tik pasupu. jei nubunda po poros ar keliu valandu tuomet duodu, nes gali noreti ne tik valgyti, bet ir gerti
*

As irgi taip darau. Siaip as uz naktini maitinima MP. Juk tai labai svarbu dieninio MP gamybai. Man, zinokit, ne tiek baisu, kai ji daznai keliasi, pavalgo ir uzmiega, kaip naktiniai jos zaidimukai doh.gif kokias 3 valandas gali atsipalaiduot ir eit arbatos gert, kol ji zaidzia
hidargy
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 01, 22:04)
Mes jau 4 vakarą naudojame metodą. Nustatytu laiku paguldyti pavyksta, tik kad dukrytė labai dažnai pabunda. Kai pabunda iki 24 val, PM neduodu- pasupuojam ir vėl dedam į lovytę. Kaip manot, ar gerai darau? Ir kodėl taip dažnai pabunda?  g.gif
*

Maniškis vakare užmigdytas visada pabunda po pusvalandžio ir baisingai nori valgyt. Anksčiau bandydavau migdyt, o dabar nebekariauju ir duodu MP. Tai faktiškai visada bevalgydamas užmiega ir tada jau sekantis pabudimas tik vidurnaktį. thumbup.gif
Gal pamėginkit ir vienaip ir kitaip. Gal mažylė bando prisivalgyt "į priekį"? Gal nebesibudintų taip dažnai jei prisivalgytų kiek lenda?
Vijoka
QUOTE(hidargy @ 2009 12 02, 15:07)
Gal pamėginkit ir vienaip ir kitaip. Gal mažylė bando prisivalgyt "į priekį"? Gal nebesibudintų taip dažnai jei prisivalgytų kiek lenda?
*

Anksčiau MP duodavau kaskart nubudus. Dabar neduodu kai nubunda kas 30 min. Dukrytė sočiai privalgo, pati atsitraukia nuo manęs.
medi
Sveikos, mamytės 4u.gif
Mūsų mažoji nuo 2 iki 4 mėn. užmigdavo tik ant rankų, nuolat ją nešiojant ir sūpuojant.. Na žodžiu buvo tikrai labai sunku.. Daugiausiai įtakos tokiam jos miegui turėjo skaudantis pilvelis, ir matyt įpratimas.. Kai jai buvo kažkur 3,5 mėn. pilvelio diegliukai baigėsi ir keletą kartų (o stebukle!) pamačiau kaip ji pati visai nemigdoma užmigdavo dienos metu.. bigsmile.gif Tik migdymas prieš naktį buvo tikra kančia - kokią valandą ją reikėdavo nešioti, ir tik pabandyk ją įdėt į lovytę, tai tuoj pat prasidėdavo verksmai, užmigdavo kažkur tik apie 1 nakties... Tai jau vieną dieną kantrybė galutinai trūko ir nusprendėm savąją damą išmokyti miegoti pačią.. Tai va, jau kažkur mėnesį mūsų mažoji moka užmigti pati, be jokių nešiojimų ir čiūčiavimų biggrin.gif O metodas tai paprastas - paguldai ir lauki kol užmigs biggrin.gif Tris dienas klausėmės klykimų po 20 min, ketvirtą dieną jau 10 min., na o 5 dieną po kelių min. nulūžo.. Taip ir baigėsi mūsų ir mūsų mažosios kančios, ir dabar vakare pavalgius iškart užmiega, arba pavalgius dar palaikom, kad atisrūgtų ir dedam į lovytę, o dukrytė jau supranta, kad laikas miegoti... taigi, nors ir sunkios buvo tos trys-keturios dienos, bet dabar visi džiaugiamės biggrin.gif
DievoUola
O maniskis į5 men nakciai eina miegot po 19 val. keliames pries 7 val. nakti kelis kart prabunda pienelio. O diena beveik nemiega, jei uzmiega, kokius tris kartu po 10-20 min. bet neilgiau g.gif
Vijoka
QUOTE(medi @ 2009 12 02, 19:45)
O metodas tai paprastas - paguldai ir lauki kol užmigs  biggrin.gif  Tris dienas klausėmės klykimų po 20 min, ketvirtą dieną jau 10 min., na o 5 dieną po kelių min. nulūžo..
*

Jums pasisekė 4u.gif
Bandėm ir mes taip kelis kartus, bet visi vaiko verksmai baigdavosi tooookiu žiauriu rėkimu su pasikūkčiojimais,tad nusprendėm vaiko daugiau nebetraumuoti. Abidniausia tai, kad dukrytė guldoma į lovytę nuolat nubunda ir iškart zirzendama, trindama akis stojasi. Mes ją guldom, o ji dar labiau pradeda verkšlenti blink.gif Tada nieko nebelieka,kaip vėl imti ant rankų ir supti doh.gif Dieną taip mano mergina ir lieka be pietų miego,nes į lovą galiu dėti 10 kartų, tiek pat kartų nubus. Kaip su šitu reikalu kovoti?? g.gif
vilmutute
Mano sunui 9.5 men. einame miegoti paie 22-22.30 val. Anksciau uzmigdyti be sansu. Na bet mes uzmige tokiu laiku ismiegame iki 6 val. tada pavalgom e ir dar miegame iki 9.30 val. Tada diena vel eina miegoti apie kokia 12 ir po to apie 16 val . Diena miega po 1 val.
O as savo klecka uzmigdau ant savo lovos ir paskui mieganti ikeliu i lovyte, nes jei migdyciau lovyteje, tai butu pratimai - stokis - gulkis smile.gif
Shatura
Paskutinem dienom per visa diena duodu melisos arbateles. Tai per diena buteliuka beveik isgeria. Tfu tfu tfu gerai miegot pradejo. Tikiuosi arbatyte padejo
Fatimaallaa
QUOTE(Shatura @ 2009 12 02, 08:33)
As irgi taip darau. Siaip as uz naktini maitinima MP. Juk tai labai svarbu dieninio MP gamybai. Man, zinokit, ne tiek baisu, kai ji daznai keliasi, pavalgo ir uzmiega, kaip naktiniai jos zaidimukai  doh.gif  kokias 3 valandas gali atsipalaiduot ir eit arbatos gert, kol ji zaidzia
*

man tas pats. juk pageria MP ir toliau miega, o ka daryt kai 4val zaisti norisi blink.gif manajai sia nakti uzplauke toks noras, vos uzmigdziau, teko visa gera valanda papluseti. doh.gif
vilmutute
O melisos arbatele pati verdi?
QUOTE(Shatura @ 2009 12 02, 23:33)
Paskutinem dienom per visa diena duodu melisos arbateles. Tai per diena buteliuka beveik isgeria. Tfu tfu tfu gerai miegot pradejo. Tikiuosi arbatyte padejo
*

Shatura
QUOTE(vilmutute @ 2009 12 03, 12:35)
O melisos arbatele pati verdi?
*

Pakiuka uzplikau, pasaldinu su fruktoze biski
Juste1
o mano mazaja pilnatis pradejo veikti, pastebiu tendencija, kad per pilnati labai sunkiai uzmiega, va ir dabar rytini miegeli praleido, nors miego tikrai norejo, bet bandau mygdyt visokiais budais- nepasiduoda, tik i kiemuti isvesta tai jau pucia smile.gif
Betanija
QUOTE(Juste1 @ 2009 12 03, 14:29)
o mano mazaja pilnatis pradejo veikti, pastebiu tendencija, kad per pilnati labai sunkiai uzmiega, va ir dabar rytini miegeli praleido, nors miego tikrai norejo, bet bandau mygdyt visokiais budais- nepasiduoda, tik i kiemuti isvesta tai jau pucia smile.gif
*

g.gif vaje, gal ir maniskei taip g.gif mano pupai virs sesiu men., nu sianakt tragiskiausia naktis iki siol buvusiu... jau ir issiverkt leidom paryciais, nes jau tiesiog neimanoma buvo.. tai paverke (ir as vos neverkiau kaip gaila jos buvo) ir uzmigo. bet diena maniske gali miegot ilgiausiai... ar balkone, ar pavaiksciot einam - nuluzta anksciau ar veliau, ir ilgam... galvoju gal zadint ja diena, kad naktim geriau miegotu? g.gif

o siaip seniai pastebejau, kad oro kaita itin veikia ja. bet dabar skaitineju sia tema, nes dazniau pradejo keltis naktim unsure.gif o nuo menesio iki beveik penkiu men miegodavo nuo 11-12 val iki 8 ar 9 val ryto.... ot parpem abi tongue.gif nu bet dabar blink.gif blink.gif nebezinau ka daryt... g.gif nes siaip tai labai gera mergyte, dienom nevargina wub.gif
-Braskeele
Sveikos 4u.gif
Mane tas Pantley metodas irgi labai sudomino, tik kol kas as ta reikala atidejus velesniam laikui, nes pati vos kojas pavelku doh.gif Paskutines kokias 3 savaites beda pas mus su miegu ir apskritai su elgesiu beda unsure.gif Dantys matyt dygsta toliau, jau 2 apacioj turim, tai vaikas ziauriai neramus, atsipuciu tik kai diena miega lauke,o siaip tai zyzia zyzia zyziza istisai, jau galvoj spengia nuo to zyzimo unsure.gif Buvo keletas naktu, kad nubusdavo lygiai kas pusvalandi, tai aisku apie miegojima lovytej ner ir kalbos, neprisokinesiu as kas pusvalandi visa nakti, tai miegam lovoj kartu jau gal menesi,o vyras iskomandiruotas ant sofos doh.gif Uzmiega siaip be problemu, vakare atsigulam, gauna MB, isjungiu sviesa ir ate, uz 5 minuciu miega thumbup.gif Lovytej irgi is vakaro uzmiega be jokiu supimu ir dainu, bet nubunda uz valandos ir dudos, soske kartais padeda, kartais neima schmoll.gif tenka pasiimti pas save, nes kokia 2 valanda nakties galvoji tik apie miega unsure.gif
Kol kas neisivaizduoju migdymo nakciai kokia 20 val., minimum 23 val. eina miegot, na bet ryte ir miega iki 11-12 biggrin.gif Gal as egoiste tuo klausimu, bet isdurneciau, jei man vaikas 8 ryto keltusi, as pati noriu iki kokiu 9-10 pamiegot, po to dar ramiai ryte arbatos atsigert, pavalgyt, kol vaikas miega, tad tas grafikas kol kas mane tenkina smile.gif Ypac, kai gerai miegodavo ir keldavosi tik kokius 2 kart per nakti pavalgyt 4u.gif
Vijoka
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 02, 23:38)
man tas pats. juk pageria MP ir toliau miega, o ka daryt kai 4val zaisti norisi blink.gif manajai sia nakti uzplauke toks noras, vos uzmigdziau, teko visa gera valanda papluseti.  doh.gif
*

Pas mus šiąnakt lygiai taip pat. 4 pabudo, gavo MP, atsitraukė. Akys stačios bigsmile.gif rankytėmis ploti pradėjo, o man doh.gif miego norisi. Pradėjau supti, stovėdama vos neužmigau doh.gif
-Braskeele
Na pas mus tu naktiniu zaidimu dar aciu Dievui irgi nepasitaike unsure.gif Tfu tfu tfu doh.gif gauna MB ir uzluzta uz 3 minuciu...
Shatura
Mus pilnatis irgi veikia.
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 03, 15:23)
Pas mus šiąnakt lygiai taip pat. 4 pabudo, gavo MP, atsitraukė. Akys stačios  bigsmile.gif  rankytėmis ploti pradėjo, o man  doh.gif miego norisi. Pradėjau supti, stovėdama vos neužmigau  doh.gif
*

Visgi maniske siandien irgi prabudo 4val. Paskui uzmigo tik 7. Gerai, kad tyliai sau zaide lovyteje, tai as galejau miegot
Vijoka
QUOTE(Shatura @ 2009 12 03, 18:01)
Visgi maniske siandien irgi prabudo 4val. Paskui uzmigo tik 7. Gerai, kad tyliai sau zaide lovyteje, tai as galejau miegot
*

Mano mergina gal irgi kada nors rolleyes.gif tyliai išmoks būti lovytėje? Dabar tai tragedija, jei nemiega, tai lovoj bliauna.

Kas pasakys, kodėl vaikas dedamas į lovytę nubunda ir pradeda verkti?? verysad.gif Dedam labai atsargiai
Shatura
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 03, 20:01)
Mano  mergina gal irgi kada nors  rolleyes.gif tyliai išmoks būti lovytėje? Dabar tai tragedija, jei nemiega, tai lovoj bliauna.
Kas pasakys, kodėl vaikas dedamas į lovytę nubunda ir pradeda verkti??  verysad.gif Dedam labai atsargiai
*

As saviske kaip tik "numetu" i lovyte biggrin.gif Jai kuo svelniau guldai, tuo greiciau atsibunda. O jei staigiai imetu ir isbegu is kambario, tada gerai viskas biggrin.gif
Raselelyte
QUOTE(Shatura @ 2009 12 03, 20:19)
As saviske kaip tik "numetu" i lovyte biggrin.gif Jai kuo svelniau guldai, tuo greiciau atsibunda. O jei staigiai imetu ir isbegu is kambario, tada gerai viskas biggrin.gif
*

lotuliukas.gif
-Braskeele
Na musiski tai pavyksta paguldyt i lovyte, kad nenubustu, bes jis butinai nubus uz kokiu 40 minuciu, uzmigdau su soske ir vel uz kokios valandos dudos doh.gif
giliuxe
Sveiki,
Mano mažoji (4 men) diena miega po 4-5 val. ir nakti nuo 21 iki 7-8 ryto, nes mes keliamės visi panašiai tokiu laiku. Dieną užmigdau vežimėlyje pasivaikščiodama, o vakare pamaitinusi abu vaikus suguldau į loveles ir jie patys savarankiškai užmiega. Keletą vakarų teko su vaikais pakovot, bet dabar užtat ramu smile.gif Paguldau, pakalba, padainuoja patys su savimi ir ramu - miega...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.