Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
simonyte_
Sveikos smile.gif Aš tai ir prisidedu prie tų "mėgėjų pažiūrėti", bet jūsų lėlės tai yra kažkas tokio.... tiesiog nėra žodžių apibūdinti koks jausmas paima, kai pamatau bent vieną iš jūsų lėlyčių. notworthy.gif Tiesiog pasaka... kiekvieną kartą pamačiusi, galima sakyti susileidžiu ir apsiseilėju biggrin.gif
Taigi nusprendžiau būti ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir šitoj srityje išbandyti savo jėgas. Jau prisiskaičiau įvairiausių forumų ir MAŽDAUG vaizdas kyla bent nuo ko pradėti... Bet kartu ir net nežinau... Tad bet kokia pagalba labai padėtų smile.gif Tad turiu sugalvojus klausimų jums smile.gif Visų pirma klausimas kyla kaip jūs vis dėlto aprengiat tas lėlytes? Kiek mačiau vienos "sukonstruoja" lėlytę iš karto, kitos- iš dalių surinkinėja. Kaip suprantu, čia kiekvienos reikalas. Tad kaip jūs jas aprengiat? biggrin.gif Gal kvailas klausimas, bet toooks jau mistinis man... Nes jei , pvz. darai sėdinčią lėlę...Ar drabužėlius kažkaip specialiai prikonstruojate? O dėl plaukučių tai juos tiesiog klijuojat? O kaip darot, ar visą kūną (nekalbu apie veidą, kaklą, blauzdas ar rankas) padengiate kokia nors tai mase? kažkur mačiau, kad virš kelių iki juosmens, nuo alkūnių iki pečių paliktos vielutės. Ar čia nuo sumanymo tiesiog priklauso..
Atsiprašau, jei kur kartojuosi.. Bet atrodo kiek skaičiau čia, tai atsakymų konkrečių neradau, arba jau mano smegenys nebesugeba apdoroti tokio informacijos kiekio g.gif biggrin.gif
yyla
as pritariu Tei,Adatele,nebekankink tu tos leytes,imkis naujos sunglasses2.gif
Papildyta:
si
simonyte,reikia daryti paciam,ir eksperimentuoti,tik taip darydamas atrasi kaip tau geriau,o daryti galima be galo ivairiai smile.gif
T'Nova
Dieviskos lelytes. man nerealiausios - mimo, na, tiesiog fantastiskos, su charakteriu.
irgi noreciau pabandyt, bet vis ner laiko:) tik nutapyti galiu:)

https://www.paveikslai.lt/lt/dailininkai/viktorija-tnova/
jei ka, paveikslai parduodami, ir tapomi pagal uzsakymus. kaina mazesne nei nurodyta puslapyje... g.gif , akrilas ir drobe.

bet leles - kapec, kokios nerealios..... wub.gif
simonyte_
Tą aš suprantu Yyla smile.gif tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti rolleyes.gif Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti g.gif rolleyes.gif
pavonija
Simonyte ,geriausiai palankyk kokius nors kursus ( o tikrai yra iš ko pasirinkti) ir bus atsakyti visi klausimai, sutaupysi daug gražaus laiko rolleyes.gif
vovere74
QUOTE(simonyte_ @ 2010 03 06, 11:25)
Tą aš suprantu Yyla smile.gif tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti rolleyes.gif  Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti  g.gif  rolleyes.gif
*

Ta pradžia labai skirtinga būna. Labai daug variantų kaip galima daryti ir visi savaip tą daro.
O kad pradžiai teks daug info ieškoti - faktas. Paprasčiausia išeitis - kursai. O lėlių namuose labai daug naudingos informacijos mergaitės sudėjo ir susistemintos, tereikia žinoti ko nori.
Aš dar ir dabar į kursus noriu. Man vis negana biggrin.gif O apie informacijos ieškojimą internete, knygose - net nebekalbu. Vis domiuos ir domiuos. Vat pvz. į tuos pačius patarimus, vaizdines pamokas dabar praėjus metams žiūriu kitom akim. Matau ko pradžioj nemačiau. Praktika daro savo, kol nepabandysi tol nesuprasi kas su kuo valgoma.
Tiesa, tu iš kur pati?
yyla
tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte biggrin.gif bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles ax.gif ....be cia tik man 4u.gif

Mano lelyte''Nuostalgija'' smile.gif

user posted image
pavonija
Yyla, na graži ta tavo vintage stiliaus madam thumbup.gif ir veidas labai gražiai išpieštas ir figūrikė nieko biggrin.gif , o blakstiniuotas gražuoles nespjauk nežinia gal po kurio laiko persigalvosi ir bus blakstiniuota mirksiukas.gif biggrin.gif
yyla
gal ir taip,nezinau kas bus ateity biggrin.gif
vovere74
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 15:06)
tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte biggrin.gif bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles ax.gif ....be cia tik man 4u.gif

Mano lelyte''Nuostalgija'' smile.gif

*

Prašyčiau panele nesimėtyti akmenimis lotuliukas.gif tongue.gif
Aš vat vis žiūriu žiūriu ir galvoju - ar tavųjų lėlyčių kojytėse, rankytėse bent vielutės yra? Jau tokio plonumo jų tos kūno dalys bigsmile.gif Reik važiuot žiūrėt kaip tamsta pati atrodai, tikriausiai labai laibutė, jei ir lėlytes tokias kuri. Juk sako, kad lėlės panašios į autorių gimsta biggrin.gif
O vat ridikiulį tokį kaip Nostalgija aš irgi turėjau, tik ryyyyyškiai raudoną lotuliukas.gif
yyla
gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis biggrin.gif tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos mastau.gif man tada jos buna idomesnes ir originalesnes wink.gif
o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas doh.gif ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju smile.gif
debesyla
Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi smile.gif
vovere74
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 17:45)
gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis biggrin.gif tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos mastau.gif man tada jos buna idomesnes ir originalesnes wink.gif
o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas doh.gif ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju smile.gif
*

Aš gi juokauju 4u.gif Man pačiai patinka tokie ne visai žmonės. Aš tiesiog juos žmogais vadinu lotuliukas.gif Visokie keisti, kitokie...Stilizuoti labai labai man wub.gif Bet pačiai kol kas dar norisi perprast anatomjiją, kad ją tikslingai kraipyt po to biggrin.gif
yyla
oi,ta anatomija,sudetingas dalykas,daug labai dirbti reikai,labai daug doh.gif
dekui voveryt wink.gif
Adatėlė
QUOTE(debesyla @ 2010 03 06, 18:36)
Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi smile.gif
*

Aciu visoms atsiliepusioms,yvertinusioms manno eksparimentu zaidimus.Man tai labai patiko=ziuret jieskot kas netaip===man irgi trecias varijantas geriausias =liksiu prie jo biggrin.gif

Yyla==ydomi lele gavosi smile.gif
vovere74
Oi dirbam plušam karsta.gif Konkurso dalyvius rikiuojam į paradą biggrin.gif Kokių grožių - nai nai nai. Dabar matosi ką visi veikė pastaruoju metu biggrin.gif
Kažkas už tai dar ir dovanų gaus 4u.gif
Kas netingit, peržiūrėkit pirmame šios temos poste esančias nuorodas. Ar visos tebeveikiančios. Va artmanijos pasikeitęs adresas. Nebe artmanija, com o artmanija.lt gal dar kažką pražioplinau doh.gif kad neklaidint čia užsukančių, besidominčių, reiktų kažkaip nebeleist sau klyst doh.gif Jau šią temą atidarant teko kai kurių gerų nuorodų nebedėt verysad.gif nes jos nebeveikia. Vis galvoju kaip gerą informaciją, tiek visų čia rinktą, išsaugot kai pirmosios temos nukris ne į archyvą, o į nebūtį g.gif
yyla
Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai first.gif va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga clap.gif gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu unsure.gif bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut g.gif wink.gif
vovere74
QUOTE(yyla @ 2010 03 08, 07:41)
Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai first.gif va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga  clap.gif gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu unsure.gif bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut g.gif  wink.gif
*

Na jau kitą kartą už ausyčių tempsim lotuliukas.gif
Bet kiek pasirodo daug kūrybingų žmonių 4u.gif Tiek daug konkurse dalyvių ir su tokiais puikiais darbais. Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip biggrin.gif
Kaip gerai, kad kažkada čia buvo lėlyčių tema užvesta. Juk daug kam viskas nuo čia ir prasidėjo biggrin.gif
Tei
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 08, 14:04)
Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip biggrin.gif

Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau..
Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą thumbup.gif
Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursas
vovere74
QUOTE(Tei @ 2010 03 09, 11:07)
Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau..
Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą  thumbup.gif
Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursas
*

Bet ir gerai, kad reikia galvą sukti už ką balsuoti. Vadinasi nėra taip, kad tik vienas darbas vertas, o kiti šiaip sau biggrin.gif
Levanda81
O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės smile.gif
vovere74
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 11, 17:03)
O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės smile.gif
*

Planuojamas finalas ir apdovanojimai Kaune, ornamentuose kitą savaitgalį.
O jūs tik pažiūrėjot? Reikia balsuoti mirksiukas.gif Kiekvienam kūrėjui kiekvienas balsas labai svarbus. Nors svarbu ne pats laimėjimas, o dalyvavimas, bet ir įvertinimas daug reiškia. Ypač norisi kuo daugiau palaikymo pradedantiesiems. Jeigu galite atskirti kurie darbai pirmi biggrin.gif
Jeigu nenorit balsuoti, tai bent po gerą žodį parašykit komentaruose prie darbų 4u.gif
http://www.leliunamai.lt/index.php/konkurs...is-vasaris.html
Vitukas
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso??? blush2.gif
vovere74
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 17:33)
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso???  blush2.gif
*

Aš tai darau taip. Paimu vielos , folijos gabalą. Padarau iš vielos vieno galo kilpą ir ant jos suku foliją. Susiformuoju iš folijos būsimą galvą ir ant jos lipdau. Patogu laikyti kai viela styro iš kaklo. kilpą darau tam, kad ta viela neslankiotų ir neišlystų. Vielą iš kart tokią imu kokios reik karkasui. Kai galva padaryta tai su ta viela ją ir pritvirtinu prie karkaso. Kitas variantas. Vietoj vielos darau ant pagaliuko ir kai galva baigta pagaliuką ištraukiu ir su visu kaklu, o kartais ir išlipdytais pečiais užmaunu ant karkaso. Dar klijų įlašinu. Taip pat ir panašiai darau rankas, kojas. kad nereiktų lipdyt visko ant viso karkaso, nepatogu baisiai. Labiausiai man patinka viską daryt atskirai ir po to surinkt į krūvą, arba daryt ant tvirto karkaso kuris statomas ant darbinio stovo.
Vitukas
Daba supratau, kam ta kilpa smile.gif)) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai 4u.gif Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti smile.gif ir pabandyt daryt, bet baisu...
vovere74
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:31)
Daba supratau, kam ta kilpa smile.gif)) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai  4u.gif  Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti smile.gif ir pabandyt daryt, bet baisu...
*

O ko baisu? Jei nesigaus galima bandyt ir vėl, nėra ko bijoti.
O iš ko lipdysi? Kokią medžiagą turi? Galima ne tik iš kepamų lipdyt.
Vitukas
Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji?
vovere74
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:48)
Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji?
*

Aš tai nedažiau. Tik akis piešiau su akriliniais ir lūpas, šiek tiek pašėšialiavau. nelakavau. Nes negražiai lakas dengia kepamas mases.
Vitukas
Hm. g.gif .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu smile.gif Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi wink.gif
rulle
Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose lotuliukas.gif
Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera ax.gif
vovere74
QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:23)
Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose lotuliukas.gif
Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera ax.gif
*

Diktatą tai čia tik Alinai su visom baudom, nuobaudom ir panašiai lotuliukas.gif Kad moderatorei akių nedrąskytų lotuliukas.gif
Juokai čia viskas. Šiaip bajeruojam.
O dėl komentarų tai keista g.gif Rašei juos prie darbų ar šiaip kažkur forume? ir neatsirado? Ar buvo ir po o dingo? g.gif
Keista odnako, reik aiškintis.
Papildyta:
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 19:16)
Hm.  g.gif .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu smile.gif Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi wink.gif
*

Klausimų kils visada. Svarbiausiai nebijoti klausti ir bandyti. ne visiems iš kart pavyksta, ne visiems ir išvis pavyksta, bet jei nebandysi tai tikrai nepavyks mirksiukas.gif
rulle
Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis ax.gif gal del to g.gif
vovere74
QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:41)
Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis ax.gif gal del to g.gif
*

Aaaaa, ta programa pilna visokių apsaugos nesąmonių doh.gif Neregistruota dėl to ir nerodo iš kart. Einu žiūrėt kas ten per apsauga uždėta.
Jau sutvarkyta 4u.gif Ačiū, kad parašei 4u.gif
pilka
O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku g.gif Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis g.gif Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man blush2.gif
vovere74
QUOTE(pilka @ 2010 03 12, 11:05)
O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku  g.gif Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis  g.gif Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man  blush2.gif
*

Keista g.gif Pabandžiau visaip tai gaunasi normaliai g.gif
Gal pabandyk taip. Ten galima prisijungti tiek pačiame forume tiek startiniame puslapyje. Prisijunk startiniame ir tada rašyk komentarą. O forume balsuok jame prisijungus.
Šiaip mūsų forumo adminas pirmą kartą išvis tokiu dalyku užsiima, čia jo pirmas tinklapis su forumu. Tai turi vis aiškintis visokius programinius gliukus.
pilka
Tai aš startiniame visada prijungta, jau įėjus, bet jei tik spaudžiu rašyti atsakymą, iškart liepia prisijungt. Ir dar, iš startinio pslp. kartais einant į temą išmeta, jog esu neprisijungus, ir skaityt negaliu, nors prisijungus buvau, o kartais skaityt leidžia normaliai, ir rodo, jog prisijungus, bet tik iki tol, kol spaudžiu rašyt.
Bet dėl manęs tai neverta labai vargti, jei niekam daugiau taip nėra, nes aš labai menka rašinėtoja esu blush2.gif
Tei
hmm... gal tau reiketu Cokies savo kompiuteryje pabandyt istrint
Kartais padeda g.gif
Adatėlė
Labas rytas

rodausi nauja savo lelyte---jos uzmanymas aisku biuvo kitas--bet veidas padiktavo visai kita varijanta----tai dar liko viena ideja kitai lelei ax.gif

user posted image
~saulyte~
Oi, Adatele, kokia grazi lele! thumbup.gif Tikra Dama. wub.gif Man ispudingai atrodo sukuosena. wub.gif
debesyla
Aha, man irgi šukuosena labai thumbup.gif Ir suknelė įspūdinga, ar ten apsiaustas?
Adatėlė
saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket aciuks.gif
taip cia apsiaustas biggrin.gif
debesyla
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 14, 12:09)
saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket aciuks.gif
*

Kad nėra čia ko peikti, labai gražu 4u.gif
yyla

manoji biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Vilm@
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 10:22)
manoji biggrin.gif

Labai miela raudonplaukė wub.gif . Geruolė tokia, plaukučiai labai gražūs ir derinys su žalia man labai thumbup.gif
Adatėlė
YYla --lelyte fantastiska thumbup.gif thumbup.gif Man irgi jos plaukai labai patinka--veidukas gerulis thumbup.gif
vovere74
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 09:22)
manoji biggrin.gif

...
*

Spalvos labai skanios bigsmile.gif Pavasaris thumbup.gif
Veidukų ištapymas tavo lėlėse man labiausiai patinka ką jose matau, na tiesiog pirmiausiai krenta į akį ir kažkuriam laikui prikausto dėmesį būtent toji dalis. Po to tik galima apžiūrėt visa kita.
Aš čia vieną dieną susiradau tavo lėlių albumą. peržiūrėjau visus tavo darbus. Labai laukiu kada padarysi kažką tokio kitokio. Tokiais kaip etapais tavo lėlytės gimsta. Vienas etapas - jos vienokios, kitas etapas - kitokios. Įdomu stebėti pervirsmus 4u.gif
~ella~
Yyla gražuoliukė tavo lėlytė wub.gif Ir kaip visada, nuostabus spalvinis sprendimas, mane tai taip žavi wub.gif
Adatėle įdomi lėlytė, gaila tik viena nuotraukėlė ir neina įžiūrėti arčiau ax.gif
Vat žinau ko norėtūsi- ūgio. Pagal lėlės galvą jis turėtų būti didesnis. Na bet gal čia tik nuotraukoje taip matosi, sunku tas lėles gerai nufotografuoti.
Dabar ir aš savo naująją įdėsiu. Beje padariau iš pradžių galvą ir kadangi pagal ją tenka ūgį apskaičiuoti, išėjo tikra "kartis" virš 73 cm. Na ir griežtoko veido doh.gif mane jau merginos kitam forume už tai kiek pabarė mirksiukas.gif kitą stengsiuos linksmesnę nulipdyti ax.gif Pavadinau savo lialką "Kapučino".
user posted image

user posted image

vovere74
QUOTE(~ella~ @ 2010 03 15, 12:33)
Dabar ir aš savo naująją įdėsiu....
*

Nebarė nebarė lotuliukas.gif Daugiau juk gyrė mirksiukas.gif
Pasikartosiu ir aš - skani tavo lėlytė gavosi, labai skani thumbup.gif
Vat dabar ką pastebėjau tai, kad visai nesimato, jog ji tokia didelė. Matyt tas jos grakštumas, laibumas supainioja ir negali suprast biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip įspūdingai turėtų atrodyt kokioj gražioj kavinukėj. Kur tokia romantiška, rafinuota aplinka...Sėdėtų visi kavą gurkšnodami ir žiūrėtų į ją...
prapieste
~ella~ Na nezinau ar veidas jos grieztokas, bet aprengiai ir susukavai tu ja labai labai grazei wub.gif na tiesiog puikiai, o dar zinau kaip nuotraukos vaizda suprastina, tai ji turetu buti nuostabi
yyla tavo lelytes man labai grazios, tokios gleznos ir ju veidelio istapymas man labai patinka, gal kursus darai, nes man taip neiseina ispiesti, gaunasi kazkoks blynas, gal ka netaip darau g.gif
O as taip pat prisijungiu prie pilkos ir Rulle, man lygiai tokios pat problemos su naminiu kompu, darbe viskas gerai, cia naudojuosi Mozilla Firefox programa, o namuose Opera. Taciau netekusi kantrybes pabandziau Internet explorer namuose ir viskas buvo gerai, tai cia gal nuo interneto programos priklauso g.gif
pilka
Na va, pas mane irgi Opera g.gif Na, kol kas pakentėsiu, nes vistiek reik kompą jau tvarkyt, o vėliau tada mėginsiu su Internet explorer drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.