simonyte_
2010 03 05, 22:41
Sveikos  Aš tai ir prisidedu prie tų "mėgėjų pažiūrėti", bet jūsų lėlės tai yra kažkas tokio.... tiesiog nėra žodžių apibūdinti koks jausmas paima, kai pamatau bent vieną iš jūsų lėlyčių.  Tiesiog pasaka... kiekvieną kartą pamačiusi, galima sakyti susileidžiu ir apsiseilėju  Taigi nusprendžiau būti ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir šitoj srityje išbandyti savo jėgas. Jau prisiskaičiau įvairiausių forumų ir MAŽDAUG vaizdas kyla bent nuo ko pradėti... Bet kartu ir net nežinau... Tad bet kokia pagalba labai padėtų  Tad turiu sugalvojus klausimų jums  Visų pirma klausimas kyla kaip jūs vis dėlto aprengiat tas lėlytes? Kiek mačiau vienos "sukonstruoja" lėlytę iš karto, kitos- iš dalių surinkinėja. Kaip suprantu, čia kiekvienos reikalas. Tad kaip jūs jas aprengiat?  Gal kvailas klausimas, bet toooks jau mistinis man... Nes jei , pvz. darai sėdinčią lėlę...Ar drabužėlius kažkaip specialiai prikonstruojate? O dėl plaukučių tai juos tiesiog klijuojat? O kaip darot, ar visą kūną (nekalbu apie veidą, kaklą, blauzdas ar rankas) padengiate kokia nors tai mase? kažkur mačiau, kad virš kelių iki juosmens, nuo alkūnių iki pečių paliktos vielutės. Ar čia nuo sumanymo tiesiog priklauso.. Atsiprašau, jei kur kartojuosi.. Bet atrodo kiek skaičiau čia, tai atsakymų konkrečių neradau, arba jau mano smegenys nebesugeba apdoroti tokio informacijos kiekio
as pritariu Tei,Adatele,nebekankink tu tos leytes,imkis naujos Papildyta:si simonyte,reikia daryti paciam,ir eksperimentuoti,tik taip darydamas atrasi kaip tau geriau,o daryti galima be galo ivairiai
Dieviskos lelytes. man nerealiausios - mimo, na, tiesiog fantastiskos, su charakteriu. irgi noreciau pabandyt, bet vis ner laiko:) tik nutapyti galiu:) https://www.paveikslai.lt/lt/dailininkai/viktorija-tnova/jei ka, paveikslai parduodami, ir tapomi pagal uzsakymus. kaina mazesne nei nurodyta puslapyje...  , akrilas ir drobe. bet leles - kapec, kokios nerealios.....
simonyte_
2010 03 06, 11:25
Tą aš suprantu Yyla  tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti  Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti
pavonija
2010 03 06, 12:08
Simonyte ,geriausiai palankyk kokius nors kursus ( o tikrai yra iš ko pasirinkti) ir bus atsakyti visi klausimai, sutaupysi daug gražaus laiko
vovere74
2010 03 06, 14:07
QUOTE(simonyte_ @ 2010 03 06, 11:25) Tą aš suprantu Yyla  tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti  Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti  Ta pradžia labai skirtinga būna. Labai daug variantų kaip galima daryti ir visi savaip tą daro. O kad pradžiai teks daug info ieškoti - faktas. Paprasčiausia išeitis - kursai. O lėlių namuose labai daug naudingos informacijos mergaitės sudėjo ir susistemintos, tereikia žinoti ko nori. Aš dar ir dabar į kursus noriu. Man vis negana  O apie informacijos ieškojimą internete, knygose - net nebekalbu. Vis domiuos ir domiuos. Vat pvz. į tuos pačius patarimus, vaizdines pamokas dabar praėjus metams žiūriu kitom akim. Matau ko pradžioj nemačiau. Praktika daro savo, kol nepabandysi tol nesuprasi kas su kuo valgoma. Tiesa, tu iš kur pati?
tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte  bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles  ....be cia tik man Mano lelyte''Nuostalgija''
pavonija
2010 03 06, 15:22
Yyla, na graži ta tavo vintage stiliaus madam  ir veidas labai gražiai išpieštas ir figūrikė nieko  , o blakstiniuotas gražuoles nespjauk nežinia gal po kurio laiko persigalvosi ir bus blakstiniuota
gal ir taip,nezinau kas bus ateity
vovere74
2010 03 06, 17:37
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 15:06) tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte  bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles  ....be cia tik man Mano lelyte''Nuostalgija'' Prašyčiau panele nesimėtyti akmenimis Aš vat vis žiūriu žiūriu ir galvoju - ar tavųjų lėlyčių kojytėse, rankytėse bent vielutės yra? Jau tokio plonumo jų tos kūno dalys  Reik važiuot žiūrėt kaip tamsta pati atrodai, tikriausiai labai laibutė, jei ir lėlytes tokias kuri. Juk sako, kad lėlės panašios į autorių gimsta O vat ridikiulį tokį kaip Nostalgija aš irgi turėjau, tik ryyyyyškiai raudoną
gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis  tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos  man tada jos buna idomesnes ir originalesnes o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas  ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju
debesyla
2010 03 06, 18:36
Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi
vovere74
2010 03 06, 18:50
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 17:45) gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis  tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos  man tada jos buna idomesnes ir originalesnes o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas  ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju  Aš gi juokauju  Man pačiai patinka tokie ne visai žmonės. Aš tiesiog juos žmogais vadinu  Visokie keisti, kitokie...Stilizuoti labai labai man  Bet pačiai kol kas dar norisi perprast anatomjiją, kad ją tikslingai kraipyt po to
oi,ta anatomija,sudetingas dalykas,daug labai dirbti reikai,labai daug dekui voveryt
Adatėlė
2010 03 06, 21:00
QUOTE(debesyla @ 2010 03 06, 18:36) Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi  Aciu visoms atsiliepusioms,yvertinusioms manno eksparimentu zaidimus.Man tai labai patiko=ziuret jieskot kas netaip===man irgi trecias varijantas geriausias =liksiu prie jo Yyla==ydomi lele gavosi
vovere74
2010 03 08, 03:14
Oi dirbam plušam  Konkurso dalyvius rikiuojam į paradą  Kokių grožių - nai nai nai. Dabar matosi ką visi veikė pastaruoju metu Kažkas už tai dar ir dovanų gaus Kas netingit, peržiūrėkit pirmame šios temos poste esančias nuorodas. Ar visos tebeveikiančios. Va artmanijos pasikeitęs adresas. Nebe artmanija, com o artmanija.lt gal dar kažką pražioplinau  kad neklaidint čia užsukančių, besidominčių, reiktų kažkaip nebeleist sau klyst  Jau šią temą atidarant teko kai kurių gerų nuorodų nebedėt  nes jos nebeveikia. Vis galvoju kaip gerą informaciją, tiek visų čia rinktą, išsaugot kai pirmosios temos nukris ne į archyvą, o į nebūtį
Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai  va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga  gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu  bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut
vovere74
2010 03 08, 13:04
QUOTE(yyla @ 2010 03 08, 07:41) Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai  va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga  gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu  bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut  Na jau kitą kartą už ausyčių tempsim Bet kiek pasirodo daug kūrybingų žmonių  Tiek daug konkurse dalyvių ir su tokiais puikiais darbais. Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip Kaip gerai, kad kažkada čia buvo lėlyčių tema užvesta. Juk daug kam viskas nuo čia ir prasidėjo
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 08, 14:04) Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau.. Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursas
vovere74
2010 03 09, 15:22
QUOTE(Tei @ 2010 03 09, 11:07) Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau.. Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursasBet ir gerai, kad reikia galvą sukti už ką balsuoti. Vadinasi nėra taip, kad tik vienas darbas vertas, o kiti šiaip sau
Levanda81
2010 03 11, 17:03
O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės
vovere74
2010 03 11, 17:20
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 11, 17:03) O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės  Planuojamas finalas ir apdovanojimai Kaune, ornamentuose kitą savaitgalį. O jūs tik pažiūrėjot? Reikia balsuoti  Kiekvienam kūrėjui kiekvienas balsas labai svarbus. Nors svarbu ne pats laimėjimas, o dalyvavimas, bet ir įvertinimas daug reiškia. Ypač norisi kuo daugiau palaikymo pradedantiesiems. Jeigu galite atskirti kurie darbai pirmi Jeigu nenorit balsuoti, tai bent po gerą žodį parašykit komentaruose prie darbų http://www.leliunamai.lt/index.php/konkurs...is-vasaris.html
Vitukas
2010 03 11, 17:33
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso???
vovere74
2010 03 11, 18:25
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 17:33) Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso???  Aš tai darau taip. Paimu vielos , folijos gabalą. Padarau iš vielos vieno galo kilpą ir ant jos suku foliją. Susiformuoju iš folijos būsimą galvą ir ant jos lipdau. Patogu laikyti kai viela styro iš kaklo. kilpą darau tam, kad ta viela neslankiotų ir neišlystų. Vielą iš kart tokią imu kokios reik karkasui. Kai galva padaryta tai su ta viela ją ir pritvirtinu prie karkaso. Kitas variantas. Vietoj vielos darau ant pagaliuko ir kai galva baigta pagaliuką ištraukiu ir su visu kaklu, o kartais ir išlipdytais pečiais užmaunu ant karkaso. Dar klijų įlašinu. Taip pat ir panašiai darau rankas, kojas. kad nereiktų lipdyt visko ant viso karkaso, nepatogu baisiai. Labiausiai man patinka viską daryt atskirai ir po to surinkt į krūvą, arba daryt ant tvirto karkaso kuris statomas ant darbinio stovo.
Vitukas
2010 03 11, 18:31
Daba supratau, kam ta kilpa  )) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai  Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti  ir pabandyt daryt, bet baisu...
vovere74
2010 03 11, 18:43
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:31) Daba supratau, kam ta kilpa  )) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai  Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti  ir pabandyt daryt, bet baisu... O ko baisu? Jei nesigaus galima bandyt ir vėl, nėra ko bijoti. O iš ko lipdysi? Kokią medžiagą turi? Galima ne tik iš kepamų lipdyt.
Vitukas
2010 03 11, 18:48
Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji?
vovere74
2010 03 11, 19:00
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:48) Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji? Aš tai nedažiau. Tik akis piešiau su akriliniais ir lūpas, šiek tiek pašėšialiavau. nelakavau. Nes negražiai lakas dengia kepamas mases.
Vitukas
2010 03 11, 19:16
Hm.  .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu  Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi
Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera
vovere74
2010 03 11, 21:39
QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:23) Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera  Diktatą tai čia tik Alinai su visom baudom, nuobaudom ir panašiai  Kad moderatorei akių nedrąskytų Juokai čia viskas. Šiaip bajeruojam. O dėl komentarų tai keista  Rašei juos prie darbų ar šiaip kažkur forume? ir neatsirado? Ar buvo ir po o dingo? Keista odnako, reik aiškintis. Papildyta:QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 19:16) Hm.  .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu  Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi  Klausimų kils visada. Svarbiausiai nebijoti klausti ir bandyti. ne visiems iš kart pavyksta, ne visiems ir išvis pavyksta, bet jei nebandysi tai tikrai nepavyks
Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis  gal del to
vovere74
2010 03 11, 21:59
QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:41) Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis  gal del to  Aaaaa, ta programa pilna visokių apsaugos nesąmonių  Neregistruota dėl to ir nerodo iš kart. Einu žiūrėt kas ten per apsauga uždėta. Jau sutvarkyta  Ačiū, kad parašei
O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku  Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis  Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man
vovere74
2010 03 12, 15:20
QUOTE(pilka @ 2010 03 12, 11:05) O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku  Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis  Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man  Keista  Pabandžiau visaip tai gaunasi normaliai Gal pabandyk taip. Ten galima prisijungti tiek pačiame forume tiek startiniame puslapyje. Prisijunk startiniame ir tada rašyk komentarą. O forume balsuok jame prisijungus. Šiaip mūsų forumo adminas pirmą kartą išvis tokiu dalyku užsiima, čia jo pirmas tinklapis su forumu. Tai turi vis aiškintis visokius programinius gliukus.
Tai aš startiniame visada prijungta, jau įėjus, bet jei tik spaudžiu rašyti atsakymą, iškart liepia prisijungt. Ir dar, iš startinio pslp. kartais einant į temą išmeta, jog esu neprisijungus, ir skaityt negaliu, nors prisijungus buvau, o kartais skaityt leidžia normaliai, ir rodo, jog prisijungus, bet tik iki tol, kol spaudžiu rašyt. Bet dėl manęs tai neverta labai vargti, jei niekam daugiau taip nėra, nes aš labai menka rašinėtoja esu
hmm... gal tau reiketu Cokies savo kompiuteryje pabandyt istrint Kartais padeda
Adatėlė
2010 03 13, 09:48
Labas rytas rodausi nauja savo lelyte---jos uzmanymas aisku biuvo kitas--bet veidas padiktavo visai kita varijanta----tai dar liko viena ideja kitai lelei
~saulyte~
2010 03 13, 12:44
Oi, Adatele, kokia grazi lele!  Tikra Dama.  Man ispudingai atrodo sukuosena.
debesyla
2010 03 14, 08:36
Aha, man irgi šukuosena labai  Ir suknelė įspūdinga, ar ten apsiaustas?
Adatėlė
2010 03 14, 12:09
saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket taip cia apsiaustas
debesyla
2010 03 14, 12:41
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 14, 12:09) saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket Kad nėra čia ko peikti, labai gražu
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 10:22) manoji Labai miela raudonplaukė  . Geruolė tokia, plaukučiai labai gražūs ir derinys su žalia man labai
Adatėlė
2010 03 15, 10:19
YYla --lelyte fantastiska  Man irgi jos plaukai labai patinka--veidukas gerulis
vovere74
2010 03 15, 10:34
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 09:22) manoji ... Spalvos labai skanios  Pavasaris Veidukų ištapymas tavo lėlėse man labiausiai patinka ką jose matau, na tiesiog pirmiausiai krenta į akį ir kažkuriam laikui prikausto dėmesį būtent toji dalis. Po to tik galima apžiūrėt visa kita. Aš čia vieną dieną susiradau tavo lėlių albumą. peržiūrėjau visus tavo darbus. Labai laukiu kada padarysi kažką tokio kitokio. Tokiais kaip etapais tavo lėlytės gimsta. Vienas etapas - jos vienokios, kitas etapas - kitokios. Įdomu stebėti pervirsmus
Yyla gražuoliukė tavo lėlytė  Ir kaip visada, nuostabus spalvinis sprendimas, mane tai taip žavi Adatėle įdomi lėlytė, gaila tik viena nuotraukėlė ir neina įžiūrėti arčiau Vat žinau ko norėtūsi- ūgio. Pagal lėlės galvą jis turėtų būti didesnis. Na bet gal čia tik nuotraukoje taip matosi, sunku tas lėles gerai nufotografuoti. Dabar ir aš savo naująją įdėsiu. Beje padariau iš pradžių galvą ir kadangi pagal ją tenka ūgį apskaičiuoti, išėjo tikra "kartis" virš 73 cm. Na ir griežtoko veido  mane jau merginos kitam forume už tai kiek pabarė  kitą stengsiuos linksmesnę nulipdyti  Pavadinau savo lialką "Kapučino". 
vovere74
2010 03 15, 12:45
QUOTE(~ella~ @ 2010 03 15, 12:33) Dabar ir aš savo naująją įdėsiu.... Nebarė nebarė  Daugiau juk gyrė Pasikartosiu ir aš - skani tavo lėlytė gavosi, labai skani Vat dabar ką pastebėjau tai, kad visai nesimato, jog ji tokia didelė. Matyt tas jos grakštumas, laibumas supainioja ir negali suprast Įsivaizduoju kaip įspūdingai turėtų atrodyt kokioj gražioj kavinukėj. Kur tokia romantiška, rafinuota aplinka...Sėdėtų visi kavą gurkšnodami ir žiūrėtų į ją...
prapieste
2010 03 15, 13:50
~ella~ Na nezinau ar veidas jos grieztokas, bet aprengiai ir susukavai tu ja labai labai grazei  na tiesiog puikiai, o dar zinau kaip nuotraukos vaizda suprastina, tai ji turetu buti nuostabi yyla tavo lelytes man labai grazios, tokios gleznos ir ju veidelio istapymas man labai patinka, gal kursus darai, nes man taip neiseina ispiesti, gaunasi kazkoks blynas, gal ka netaip darau O as taip pat prisijungiu prie pilkos ir Rulle, man lygiai tokios pat problemos su naminiu kompu, darbe viskas gerai, cia naudojuosi Mozilla Firefox programa, o namuose Opera. Taciau netekusi kantrybes pabandziau Internet explorer namuose ir viskas buvo gerai, tai cia gal nuo interneto programos priklauso
Na va, pas mane irgi Opera  Na, kol kas pakentėsiu, nes vistiek reik kompą jau tvarkyt, o vėliau tada mėginsiu su Internet explorer
|
|