QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:12)
Sveikinu su pirmagime
Labai kojytės dailiai atrodo, tokios plonytės. O kaip ji dabar stovi? Atremta į sieną?
Būtinai savo gražią lėlytę atnešk ir į lėlių namus parodyt
vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super
Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni. Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti QUOTE(mimo @ 2009 12 02, 22:17) vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni. Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti ačiū,kad pakomentavote na taip, tokia pasikėlusi damutė gavosi
Šeštadienį Klaipėdoje Herkaus galerijoje duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda.
Herkaus galerijoje įsikūrusiame Klaipėdos galerijos filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda. Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai. Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn. Paroda veiks iki sausio 10 d. QUOTE(vovere74 @ 2009 12 06, 02:53) Šeštadienį Klaipėdoje Herkaus galerijoje duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda. Herkaus galerijoje įsikūrusiame Klaipėdos galerijos filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda. Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai. Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn. Paroda veiks iki sausio 10 d. Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas , eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu http://www.flickr.com/photos/39626552@N00/...946662/sizes/o/ QUOTE(masiania @ 2009 12 06, 22:31) Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas , eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu http://www.flickr.com/photos/39626552@N00/...946662/sizes/o/ Aha, aš eisiu. Pafotografuosiu, būtinai Aš ir iki Šiaulių planavau nuvažiuot, bet kol kas niu niekaip
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo. http://www.leliunamai.lt/forum/topic?f=34&t=97 QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 22:11) Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo. http://www.leliunamai.lt/forum/topic?f=34&t=97 Truputį gąsidančios tos lėlės... Kunigai, angelai tokiais velniškais veidukais
Man tai tie vienuoliai patiko
Sveikos
Gruodzio 15 d.18 val. Vilniuje,Boksto 2 atsidaro Sasos Petrovos leliu paroda. Vyks ir mokymai QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 23:11) Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo. http://www.leliunamai.lt/forum/topic?f=34&t=97 Labai aciu tau voveryte,darbstuolyte
Laukimas
![]() ![]()
Pudra - nuotrauka kokia, negaliu.... kelia geras emocijas: senas lagaminas, masinyte
pudra, aš dar ir kojas norėčiau pamatyti
Ačiū, masiania, labai smagu iš tavęs girdėti šiltus žodžius
Kojytės specialiai roomai ![]() Daugiau kaip visada čia.
Pudra - aš jau laukiau kažko panašaus. Žinojau, kad bus švelnus darbas, ramių spalvų ir susižavėjimą keliantis
Va ir naktį atėjau pažiūrėt. Ne be reikalo Atsimenu kai kursuose buvau, savo pirmą lėlę dariau, viena moteris darė nėštukę. Man taip patiko ta mintis, galvojau reiks ir man kada nors padaryt, bet taip ir neprisiruošiu. Matyt reik kažkokio ypatingo nusiteikimo. O prisiminus tuos kursus tai mes ten penkios buvom, bet nei vienos iš tų kursų lėlių čia taip ir nepamačiau
Ačiū, vovere74. Man ši idėja gimė bežiūrint kažkokios autorės darbus, kuomet "apsigavau" dėl vienos lėlytės, pagalvojusi, kad ji nėštukė
O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas QUOTE(pudra @ 2009 12 13, 14:07) O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas Aišku, net per kursus jau galima spėt ką užkabino tas užsiėmimas, o kas daugiau ir nebeims į rankas modelino. Tik vat vieną mačiau dar po kursų perkančią priemones lėlių gamybai, dar ir antrą darbą parodė. Gal tiesiog čia neužeina
Nuostabus idejos igyvendinimas
Ačiū, mimo
Registruojuos naujuose namuciuose
Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai Rodau saviske ![]() ![]() ![]()
Man labai patiko lelyte - ji gyva ir tai svarbiausia. Suknele nuostabi, peciai, lupos, nosyte - labai patiko. Poza labai naturali, fotelis, draperija - patinka. Bet yra keletas , mano nuomone, taisytinu dalyku: per stora kasa, isivaizduok, kad tavo kasa butu per puse veido.... Akis reiketu nupiesti is naujo. Atkreipk demesi, kad vyzdzius nera apvalus, jis pridengtas virsutiniu voku, t.y. apvalumas su nupjauta virsutine dalimi.
Labai pradziugino mane si lelyte, labai tikiuosi, kad mano pastabeles neizeis taves, o bus i nauda ir meistrei ir kuriniui
Masiania--aciukas --
Aciu uz kritika----visai nepykstu-juk cia mnao tik antra lelyte
antra lelyte - oho, tuomet dar didesni plojimai
Del akyciu - nepagailek pinigeliu geram teptukui, trumpam ir plonam. Su apatinem blakstenom atsargiau, as kartais ju visai nepiesiu, tuo labiau jei lele nedidele. Del plauku spresk pati, paziurek ampiro laikotarpio paveikslus kokios ten sukuosenos (nes suknele is tu laiku.) Na va parasei, kad nepyksti - tai as ir isijauciau Sekmes
Aha tikrai reik normalaus teptuko
O cia ne suknele
Adatėle, pavarai
Adatėle, sveikinu ir aš
Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti QUOTE(vovere74 @ 2009 12 15, 14:06) Adatėle, sveikinu ir aš Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti Pavonija---aciukas Ir dar nesusitvarkiau su plaukais Vovere74--aciukas-malonu
Adatele, prisidedu ir as prie pagyru
Oj, vos nepamirsau- uz foteli tau atskiras balionas
pudra, esu labai pamaloninta
Adatėle,
labai gražu, daug kantrybės turit
Adatėle, šauni lėlytė
Adatėle, labai gražiai suformuotos lėlytės rankos ir pečiai
Rooma
Labs rytas
Aciu visoms Mimo---o ta manikiurisciu sepeteli kur galima isisgyti?
Adatele, as pirkau ebay....atsiunte is Kinijos per menesi laiko
Cia nuoroda,kaip atrodo rinkinukas: Nagu teptukai Bet tokio didelio rinkinio tikrai nereikia-as naudoju 2-3 ploniausius teptukus. Dar naudoju ta "teptuka",ant kurio galo mazas metalinis burbuliukas-lupytems ir akytems.
Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 16, 12:34) Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis Aš iš tokio rinkinio naudoju gal penkis. O šiaip tai nagų dailei skirtų teptukų būna pirkti. Tik jie dažnai būna ilgi, kas netinka. Reik trumpų šerių ir labai plono. Dailininkų parduotuvėse būna. Aš ir Artmanijoj pirkau su dviem nuliais. O dailininkams skirtose parduotuvėse, Alina sakė, būna ir su trim nuliais, tai dar plonesni. Nes jei pats išsikarpai teptuką jis praranda formą ir nelieka to tokio kaip nuplonėjimo į galą kuris gražiai plonai susiglaudžia kai į dažus pamirkai. Aš vieną teptuką apkirpau, vos kelių plaukelių, bet kadangi jis be formos tai dažus ima į tokį apvalų lašą
Cia tokios kainos-su trim nuliais
Šposininkė Adatėlė
Pavonija-aciukas
uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau
dange29--ka as galiu pasakyti---mano tik antra lelyte-tai dariau is to ka turejau-tik modelina nusipirkau-jis kainavo55lt.dar reiks maza teptuka nusipirkti---o medziagyciu tai turejau visokiu atraizu,vielos radau sandeleyje,folgos -virtuveje,plaukus panaudojau nenaudojama pruka
o lele didele padarote is puses to modelino? ar yra SM smulkiai paaiskinta, kaip jas daryti?
QUOTE(dange29 @ 2009 12 16, 17:30) uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau Sveika prisijungus prie serganciu lelemis ar brangus tai uzsiemimas... na priklauso kas tau brangu o del pamokeliu, tai pasiziurek i nuorodas sios temutes pradzioje, ir pavartyk ankstesnes temutes - ten informacijos nors vezimu vesk |