Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vovere74
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:12)
rodausi su savo pirma lelyte...
*

Sveikinu su pirmagime 4u.gif
Labai kojytės dailiai atrodo, tokios plonytės. O kaip ji dabar stovi? Atremta į sieną?
Būtinai savo gražią lėlytę atnešk ir į lėlių namus parodyt mirksiukas.gif
vilmaamliv
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 02, 21:17)
Sveikinu su pirmagime 4u.gif
Labai kojytės dailiai atrodo, tokios plonytės. O kaip ji dabar stovi? Atremta į sieną?
Būtinai savo gražią lėlytę atnešk ir į lėlių namus parodyt mirksiukas.gif
*

aciu 4u.gif kolkas stovi atsirėmusi į sieną blush2.gif pasirodysiu ir ten smile.gif
vovere74
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:20)
aciu 4u.gif  kolkas stovi atsirėmusi į sieną blush2.gif  pasirodysiu ir ten smile.gif
*

Mano pirmoji irgi tik atremta stovi hihihi.gif
vilmaamliv
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 02, 21:41)
Mano pirmoji irgi tik atremta stovi hihihi.gif
*

as pasistengsiu sumeistrauti stovelį hihihi.gif
mimo
vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super drinks_cheers.gif. Labai graziai velti batukai atrodo. LN galetum pamokyti mus velimo(ten kaip tik visiskai tuscia). As visiskai zalia sioje srityje. Tikrai savo lelei noreciau koki palta ar skrybliu suvelti.
Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni.
Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti cool.gif
vilmaamliv
QUOTE(mimo @ 2009 12 02, 22:17)
vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super drinks_cheers.gif. Labai graziai velti batukai atrodo. LN galetum pamokyti mus velimo(ten kaip tik visiskai tuscia). As visiskai zalia sioje srityje. Tikrai savo lelei noreciau koki palta ar skrybliu suvelti.
Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni.
Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti cool.gif
*

ačiū,kad pakomentavote smile.gif vėlimo ir pati nelabai moku, tiesiog pasiėmiau vėlimo adatą, vilnos ir bandžiau nuvelti kažkaip, bet taisyklingai kaip reikia velti, tai dar nemoku blush2.gif
na taip, tokia pasikėlusi damutė gavosi ax.gif
vovere74
Šeštadienį Klaipėdoje „Herkaus galerijoje“ duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda.
„Herkaus galerijoje“ įsikūrusiame „Klaipėdos galerijos“ filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda.
Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai.
Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų – jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn.
Paroda veiks iki sausio 10 d.
masiania
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 06, 02:53)
Šeštadienį Klaipėdoje „Herkaus galerijoje“ duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda.
„Herkaus galerijoje“ įsikūrusiame „Klaipėdos galerijos“ filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda.
Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai.
Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų – jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn.
Paroda veiks iki sausio 10 d.
*

Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK
Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis

Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas , eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu blush2.gif
http://www.flickr.com/photos/39626552@N00/...946662/sizes/o/
vovere74
QUOTE(masiania @ 2009 12 06, 22:31)
Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK
Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis

Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas ,  eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu  blush2.gif
http://www.flickr.com/photos/39626552@N00/...946662/sizes/o/
*

Aha, aš eisiu. Pafotografuosiu, būtinai ax.gif

Aš ir iki Šiaulių planavau nuvažiuot, bet kol kas niu niekaip doh.gif
vovere74
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės blink.gif O aš maniau, kad manosios nemažos jau lotuliukas.gif
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo.
http://www.leliunamai.lt/forum/topic?f=34&t=97
debesyla
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 22:11)
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės blink.gif O aš maniau, kad manosios nemažos jau lotuliukas.gif
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo.
*

Truputį gąsidančios tos lėlės... Kunigai, angelai tokiais velniškais veidukais unsure.gif Man rodos, čia forume daug gražesnių yra blush2.gif
vovere74
Man tai tie vienuoliai patiko biggrin.gif Su džinsiukais, šiuolaikiški vaikinai smile.gif
rulle
Sveikos smile.gif
Gruodzio 15 d.18 val. Vilniuje,Boksto 2 atsidaro Sasos Petrovos leliu paroda.
Vyks ir mokymai ax.gif info tel.861610668
vovere74
QUOTE(rulle @ 2009 12 09, 12:47)
Sveikos smile.gif
*

Ačiū 4u.gif
nauja ne visada geriau nei sena
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 23:11)
*

Labai aciu tau voveryte,darbstuolyte 4u.gif ,uz suteikta galimybe pabuvoti parodoje.Man patiko labai thumbup.gif ,pasiziureti ir kad leliu veidai visiskai skirtingi g.gif ,nors as dar tik 5 padirbau,bet man jos atrodo panasios viena i kita biggrin.gif
Žm@nytė
QUOTE(rulle @ 2009 12 09, 11:47)
Sveikos smile.gif
*

gal išganytojo 2/bokšto 4 ? ne?

kaip galerija vadinas?
galima daugiau info tikslesnės? blush2.gif
pudra
Laukimas

user posted image

user posted image

4u.gif
masiania
Pudra - nuotrauka kokia, negaliu.... kelia geras emocijas: senas lagaminas, masinyte smile.gif O ratukai-sagutes - tai tikras atradimas thumbup.gif
rooma
pudra, aš dar ir kojas norėčiau pamatyti ax.gif Tikrai turi daugiau nuotraukų - parodyk, leisk pasidžiaugti ir kitiems biggrin.gif
pudra
Ačiū, masiania, labai smagu iš tavęs girdėti šiltus žodžius 4u.gif .

Kojytės specialiai roomai smile.gif -

user posted image

Daugiau kaip visada čia. ax.gif
vovere74
Pudra - aš jau laukiau kažko panašaus. Žinojau, kad bus švelnus darbas, ramių spalvų ir susižavėjimą keliantis 4u.gif .
Va ir naktį atėjau pažiūrėt. Ne be reikalo biggrin.gif
Atsimenu kai kursuose buvau, savo pirmą lėlę dariau, viena moteris darė nėštukę. Man taip patiko ta mintis, galvojau reiks ir man kada nors padaryt, bet taip ir neprisiruošiu. Matyt reik kažkokio ypatingo nusiteikimo.
O prisiminus tuos kursus tai mes ten penkios buvom, bet nei vienos iš tų kursų lėlių čia taip ir nepamačiau g.gif
pudra
Ačiū, vovere74. Man ši idėja gimė bežiūrint kažkokios autorės darbus, kuomet "apsigavau" dėl vienos lėlytės, pagalvojusi, kad ji nėštukė biggrin.gif . Tada sumečiau, kad visai neblogai būtų pačiai tą idėją įgyvendinti smile.gif . Labai ačiū už šiltus žodžius, džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif .

O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas smile.gif
vovere74
QUOTE(pudra @ 2009 12 13, 14:07)
O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas  smile.gif
*

Aišku, net per kursus jau galima spėt ką užkabino tas užsiėmimas, o kas daugiau ir nebeims į rankas modelino.
Tik vat vieną mačiau dar po kursų perkančią priemones lėlių gamybai, dar ir antrą darbą parodė. Gal tiesiog čia neužeina g.gif
mimo
Nuostabus idejos igyvendinimas wub.gif Viskas lelyteje svelnu-nuo emocijos,iki bantelio ant pirstuko thumbup.gif
pudra
Ačiū, mimo 4u.gif . Smagu, kad patiko mirksiukas.gif
Adatėlė
Registruojuos naujuose namuciuose biggrin.gif

Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai wub.gif

Rodau saviske

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
masiania
Man labai patiko lelyte - ji gyva ir tai svarbiausia. Suknele nuostabi, peciai, lupos, nosyte - labai patiko. Poza labai naturali, fotelis, draperija - patinka. Bet yra keletas , mano nuomone, taisytinu dalyku: per stora kasa, isivaizduok, kad tavo kasa butu per puse veido.... Akis reiketu nupiesti is naujo. Atkreipk demesi, kad vyzdzius nera apvalus, jis pridengtas virsutiniu voku, t.y. apvalumas su nupjauta virsutine dalimi.
Labai pradziugino mane si lelyte, labai tikiuosi, kad mano pastabeles neizeis taves, o bus i nauda ir meistrei ir kuriniui 4u.gif
Adatėlė
Masiania--aciukas -- smile.gif Del akiu tai zinau--niu nieko negalejau padaryti--rankos dreba -peckiojasi=ir su adata bandziau dazus uzdet ir su teptuku---zodziu--akys tai tikrai reik tobulint blush2.gif O kasos --tai cia storakase mergina--jiai labai pasiseke su plaukais lotuliukas.gif O jai rimtai-tai bivo labai gaila iskarpyti jau turimus plaukus blush2.gif

Aciu uz kritika----visai nepykstu-juk cia mnao tik antra lelyte ax.gif
masiania
antra lelyte - oho, tuomet dar didesni plojimai smile.gif
Del akyciu - nepagailek pinigeliu geram teptukui, trumpam ir plonam. Su apatinem blakstenom atsargiau, as kartais ju visai nepiesiu, tuo labiau jei lele nedidele.
Del plauku spresk pati, paziurek ampiro laikotarpio paveikslus kokios ten sukuosenos (nes suknele is tu laiku.)
Na va parasei, kad nepyksti - tai as ir isijauciau smile.gif
Sekmes 4u.gif
Adatėlė
Aha tikrai reik normalaus teptuko drinks_cheers.gif turiu videio kaip akytes piesti---niu bet be priemoniu niu niekaip schmoll.gif
O cia ne suknele blush2.gif o naktinukai tokie alia---ji gi basa
pavonija
Adatėle, pavarai blink.gif antra lėlė o jau tokia išmastyta clap.gif , ta putli krūtinė, veido išraiška ir dar baldelis ( pati darei?) žodžiu kas bus toliau ? thumbup.gif
vovere74
Adatėle, sveikinu ir aš 4u.gif Labai dailus darbas. man tik irgi norėtųsi lengvesnės šukuosenos, nes lėlytė tokia švelni, gležna būtybė. Dar tos basos kojytės iš po naktinukų fragmentas wub.gif O naktinukų grožis bigsmile.gif Eina sau, aš tokių irgi norėčiau thumbup.gif
Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti mirksiukas.gif
Adatėlė
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 15, 14:06)
Adatėle, sveikinu ir aš 4u.gif Labai dailus darbas. man tik irgi norėtųsi lengvesnės šukuosenos, nes lėlytė tokia švelni, gležna būtybė. Dar tos basos kojytės iš po naktinukų fragmentas wub.gif O naktinukų grožis bigsmile.gif Eina sau, aš tokių irgi norėčiau thumbup.gif
Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti mirksiukas.gif
*

Pavonija---aciukas aciuks.gif Foteliuka pati dariau-prie jo daugiausiai ir vargau doh.gif Visa savaite diena is dienos doh.gif
Ir dar nesusitvarkiau su plaukais blush-anim-cl.gif2:jie man buvo labai grazus ir palaidi smile.gif tai issikvieciau sese-ji kirpeja---tai ji cia tokia sukuosena ismaste cool.gif

Vovere74--aciukas-malonu aciuks.gif Nz tu leliu namuciu blush2.gif
ingaide
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 15, 10:53)
Registruojuos naujuose namuciuose biggrin.gif

Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai wub.gif

Rodau saviske
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

Labai grazi lelyte. As tokia mielai isigyciau :)Ach.....
mimo
Adatele, prisidedu ir as prie pagyru 4u.gif Labai grazi lelyte,gyva ir silta,naturali. Is karto i akis krito nuostabaus grozio naktinukai.Atrodo kas cia tokio,tiesiog balta medziagele,bet ji taip graziai gula ant lelytes,kad belieka tik zavetis. Tavo sese saunuole,labai graziai plaukucius supyne,bet ir man uzkliuna kasos storis-jie uzgozia lelyte. Siulau nusipirkti teptuku skirtu nagu dailei. man vovere dave si pasiulyma-tai isigijau...irgi labai su akimis vargau. Dabar atsidziaugti negaliu-tie teptukai tokie plonyciai ir patvarus-labai lengva ir patogu su jais dirbti.
Oj, vos nepamirsau- uz foteli tau atskiras balionas 4u.gif
rooma
pudra, esu labai pamaloninta aciuks.gif didis.gif , kad specialiai man įkėlei kojyčių nuotraukas. Ir dar labai džiaugiuosi, kad galėjau daugiau nuotraukyčių pažiūti - tai pradžiuginai mane. Šiltas, geras, labai jaukus LAUKIMAS thumbup.gif
Adatėle, thumbup.gif labai graži kompozicija, gerulė tavo lėlytė, o akys - tarkim , blogai makiažą nusvalė bigsmile.gif o jau foteliukas - tai žodžių trūksta.
Site
labai gražu, daug kantrybės turit biggrin.gif
Vilm@
Adatėle, šauni lėlytė thumbup.gif , labai patiko poza, rūbai ir krėslas, žinoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pudra
Adatėle, labai gražiai suformuotos lėlytės rankos ir pečiai wub.gif , žavi suknutė, o apie forteliuką aš irgi be žodžių smile.gif 4u.gif

Rooma drinks_cheers.gif
Adatėlė
Labs rytas smile.gif

Aciu visoms aciuks.gif Labai malonu skaityti pagyras ir kritika biggrin.gif Is tikro dar yra prie ko dirbti ir tobulinti daug ka g.gif Ta kasa snd ir man per stora lotuliukas.gif doh.gif
Mimo---o ta manikiurisciu sepeteli kur galima isisgyti?
mimo
Adatele, as pirkau ebay....atsiunte is Kinijos per menesi laiko doh.gif Bet tikrai vertejo palaukti. Gal voverei AZ parasyk,paklausk,kur ji Lietuvoje pirko.
Cia nuoroda,kaip atrodo rinkinukas:
Nagu teptukai
Bet tokio didelio rinkinio tikrai nereikia-as naudoju 2-3 ploniausius teptukus. Dar naudoju ta "teptuka",ant kurio galo mazas metalinis burbuliukas-lupytems ir akytems.
Adatėlė
Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis thumbup.gif Gal paprasciau pas kokia maniukiriste paprasyti ,kad perleistu koki viena g.gif
vovere74
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 16, 12:34)
Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis thumbup.gif Gal paprasciau pas kokia maniukiriste paprasyti ,kad perleistu koki viena g.gif
*

Aš iš tokio rinkinio naudoju gal penkis. O šiaip tai nagų dailei skirtų teptukų būna pirkti. Tik jie dažnai būna ilgi, kas netinka. Reik trumpų šerių ir labai plono. Dailininkų parduotuvėse būna. Aš ir Artmanijoj pirkau su dviem nuliais. O dailininkams skirtose parduotuvėse, Alina sakė, būna ir su trim nuliais, tai dar plonesni. Nes jei pats išsikarpai teptuką jis praranda formą ir nelieka to tokio kaip nuplonėjimo į galą kuris gražiai plonai susiglaudžia kai į dažus pamirkai. Aš vieną teptuką apkirpau, vos kelių plaukelių, bet kadangi jis be formos tai dažus ima į tokį apvalų lašą doh.gif Neįmanoma juo piešti.
Adatėlė
Cia tokios kainos-su trim nuliais blink.gif blink.gif blink.gif Nuzudys tai mane doh.gif
pavonija
Šposininkė Adatėlė biggrin.gif 000 taip pažymėtas teptukas arba 00 arba 0 tai kuo daugiau nulių tuo mažiau plaukų ant teptuko smile.gif , pažiūrėk net Ornamentuose yra pirkti , taip pat senamiestyje dailininkų prekių parduotuvėse, net Silver sityje tinkamų pirkau smile.gif smile.gif
Adatėlė
Pavonija-aciukas smile.gif nuraminai--o tai kazkuri mergaite sake--nepagailek pinigeliu geram teptukui-tai vat ir gavosi blink.gif lotuliukas.gif
DNG
uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau 4u.gif dekupaza jau ivaldziau, noriu noriu noriu lelytes daryti.... gal galite pasakyti, brangus tai uzsiemimas? ieskosiu pamokeliu internete kaip daryt, nes net neisivaizduoju, kaip situos sedevrus sukuriat 4u.gif o veidukai, negi pacios lipdot... tiek klausimu...
Adatėlė
dange29--ka as galiu pasakyti---mano tik antra lelyte-tai dariau is to ka turejau-tik modelina nusipirkau-jis kainavo55lt.dar reiks maza teptuka nusipirkti---o medziagyciu tai turejau visokiu atraizu,vielos radau sandeleyje,folgos -virtuveje,plaukus panaudojau nenaudojama pruka ax.gif Tai turbu ne kazi kiek kainuoja g.gif juolab ,kad modelino liko dar vienai lelei mirksiukas.gif
DNG
o lele didele padarote is puses to modelino? ar yra SM smulkiai paaiskinta, kaip jas daryti? g.gif
Tei
QUOTE(dange29 @ 2009 12 16, 17:30)
uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau 4u.gif dekupaza jau ivaldziau, noriu noriu noriu lelytes daryti.... gal galite pasakyti, brangus tai uzsiemimas? ieskosiu pamokeliu internete kaip daryt, nes net neisivaizduoju, kaip situos sedevrus sukuriat 4u.gif o veidukai, negi pacios lipdot... tiek klausimu...
*

Sveika prisijungus prie serganciu lelemis smile.gif
ar brangus tai uzsiemimas... na priklauso kas tau brangu smile.gif Medziagu buna visokiu, kokybiskos skirtos menininkams kainuoja siek tiek daugiau nei skirtos mokinukams. O brangiausia investicija i si uzsiemima tai yra tavo laikas - kuo daugiau jo idesi, tuo svaresni bus tavo darbeliai wink.gif

o del pamokeliu, tai pasiziurek i nuorodas sios temutes pradzioje, ir pavartyk ankstesnes temutes - ten informacijos nors vezimu vesk smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.