Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
yyla
Dove,aciu smile.gif
Aikoksskirtumas,labi malonu tai girdeti,o kitame forumuke jau laiko nebera visiskai ten apsilankyti unsure.gif beje,man tavo lelytes taipogi begalo patinka wub.gif
yyla
user posted image
Kroja
QUOTE(yyla @ 2010 03 31, 08:38)

*

Labai rimta mergaitė rolleyes.gif su gražiom kasytėm wub.gif
jujuke
kazin kiek laiko uztrunka tokia grozybe pagaminti???
mimo
yyla, a kodel tik pasine nuotrauka? Prasom visa parodyt wink.gif Kokios fainos jos baronkos! As maza visada baronku norejau,nes geriausia drauge baronkas nesiojo,o man tevai trumpai plaukus kirpdavo schmoll.gif ...vaikystes prisiminimai tongue.gif
Tei
Tradiciškai prasidubliuoju biggrin.gif
user posted image
user posted image

Benamė katė Kleopatra 62 cm
Kroja
QUOTE(Tei @ 2010 03 31, 23:38)
*

VAU! blink.gif Gražuuu ... wub.gif
debesyla
QUOTE(Tei @ 2010 03 31, 22:38)
*

wub.gif Labai išraiškinga poza, o detalės, kaip visada, apgalvotos iki begalybės. Lašeliai ant skėčio, balutė ant grindinio... pirštinaitės wub.gif
Iš ko skėtis? Kaip metalinis atrodo ax.gif
yyla
dekui mergaites smile.gif
Tei-tavo elyte TOBULA blink.gif ne prie nieko neprikibsi thumbup.gif as va jau koki pusantro menesio negaliu lelytes taipogi su skeciu pabaigti,vis per laiko trukuma unsure.gif
\jujuke-o tokia labai paprasta lelyte uztrunka padaryti ilgiausia 2 dienas.
Kroja- wink.gif siadien gaminsiu wink.gif
mimo-man pasine nuotraukele grazesne biggrin.gif
Kroja
QUOTE(yyla @ 2010 04 01, 09:15)
Kroja- wink.gif siadien gaminsiu wink.gif
*

Neskubinu biggrin.gif Tik laukiu, laukiu .. ax.gif
Adatėlė
Tei----lėlė katė --FANTASTIŠKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ka čia ir nepridursi--SUBTILU,TOBULA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ingaide
Tei katyte - nereali! wub.gif Menas menas ir dar karta menas! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Tei
Ačiū mergaitės!
debesyla skėtis iš popieriaus ant vielos karkaso.
Levanda81
Sveikos mergaitės darbštuolytės 4u.gif
Senai pas jus buvau nes visokių bėdų apturėjau, o tuo pačiu nervams nuramint keletą lėlyčių sukūriau smile.gif
user posted image

user posted image
mimo
Levanda, tavo leles labai idomios,savotiskos-tikrai galima pasakyti,kad tai TAVO. Smagu,kad karts nuo karto su jomis pasirodai. 4u.gif O leles tikrai gera terapija zaizdoms gydyti-stiprybes tau group.gif
Levanda81
QUOTE(mimo @ 2010 04 01, 20:32)
*

Ačiū mimo 4u.gif
simbail
Tei, tavo lėlytė vėlgi nuostabi wub.gif Man kaip visada - tobulybė thumbup.gif

o aš irgi gaminu lėlytę, bet tik priebėgom. Bešvitrindama nulaužiau rankas verysad.gif Tai dabar prilipinau ir žiūrėsiu kaip gausis. Kai kažkada pabaigsiu ją parodysiu ir čia smile.gif
Aikoksskirtumas
Sveikutes, nusprendziau ir as cia pasirodyti, jei priimsit smile.gif
Issiblaskiusi Katriuke, 55 cm smile.gif

user posted image

user posted image
trr
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2010 04 06, 20:20)

dar norisi veiduko nuotrauka iš arčiau.. ax.gif 4u.gif
vovere74
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2010 04 06, 19:20)

...
*

Tu tokia šaunuolė, kad net smagu džiaugtis už tave 4u.gif Labai mielos lėlytės tau gimsta.
Aikoksskirtumas
Aciu, voveryte:)

O cia veidukas smile.gif
user posted image
yyla
Niu kokia faina biggrin.gif wub.gif ugis koks nemazas,man labai grazi ta lelyte wub.gif tokia gyva,gyvo veido,norinti kazkatai pasakyt biggrin.gif
Aikoksskirtumas
Ačiū, Yyla 4u.gif
Adatėlė
Aikoksskitrumas--liuks lėlytė thumbup.gif

Parodysiu saviške
**juodai Balta***

Aukštis-36cm.
Lipdžiau iš fimo modelino.
Plaukučiai iš vilnos siuvinėti biseriu.
Kostiumas iš gipiuro,taftos,šilko ir tiuliaus
kojytė pakelta ir padėta nat pagalvėlės ,kuri siuvinėta kryžiuku.

user posted image

user posted image
simbail
Adatėle ir Aikoksskirtumas, jūsų labai gražios lėlytės, skirtingos, bet labai mielos smile.gif
sige
Atvedu ir čia savo Moniką.

Sėdinti 48 cm. Paperclay, natūrali vilna, linas, medvilniniai nėriniai, biseris, mediniai karoliukai, akrilas.
user posted image
user posted image

masiania
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2010 04 06, 22:50)
Aciu, voveryte:)

O cia veidukas smile.gif
user posted image
*

labai patiko smile.gif yra emocija
mimo
Adatėle, labai faina lelyte. Plaukuciai idomiai suraityti, pagalviukas kruopsciai issiuvinetas. Suknele kazkuo i flamenko sokeju uznesa thumbup.gif
Aikoksskirtumas, tavo lelyte nuostabi. Man labai patinka jos suknele ir stovesena, veiduko israiska. Tavo bloge ir daugiau grozybiu prisiziurejau-likau suzaveta.
Gal isduosi,kaip ja tokia didele pritvirtinai ant tokio mazulycio stovelio? Man tai labai aktualu ax.gif
sige, negalejau patiketi,kad tai tavo lelyte. Ji visiskai kitokia nei tavo buvusios. Labai grazus ilgesingas zvilgsnis,plevesuojantys plaukuciai. Taip ir isivaizduoju kaip ji vienisa sedi ant juros kranto ir palydi nusileidziancia saule. Saunuole thumbup.gif
Aikoksskirtumas
Ačiū, simbail, masiania ir mimo, labai gera girdeti tokius atsiliepimus ax.gif
O ant stovelio ji labai tvirtai stovi, galima buvo net ir dar mazesni daryti smile.gif stovelis medinis, tad kazkiek svorio turi, o is leles kojyciu vielutes yra ibestos i ji ir priklijuotos, pati lelyte nera sunki, per visa karkasa eina tvirtos vielos, gal del to ji taip tvirtai ir stovi mastau.gif
Adatėlė
anksčiau aki aš išlipdydavau--akies obuoli,vokus apatini ir viršutini---ir tos akys išlipdavo i paviršiu blink.gif Vis galvojau kame čia kampas g.gif gal duobes didesnes daryti g.gif Dabar pabandziau tik išpiešti akis ir likau patenkinta

user posted image
jujuke
vajetus kokios grazuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
creatus
ir is kur pas jus tooooks talentas!?
yyla
adatele,tikrai grazi lelyte bigsmile.gif ir akytes zymiai geriau tau ispiestos gaunasi negu islibdytos mirksiukas.gif

manoji biggrin.gif

user posted image

ir mazoji lelyte segiukas,12 cm bigsmile.gif

user posted image
laimikas
Aikoksskirtumas, labai patrukli lelyte ir tikrai tokia nerupestinga bigsmile.gif
Labai mielas veidukas.
maža mazgė
yyla, kokios mielybes wub.gif
vovere74
QUOTE(yyla @ 2010 04 09, 13:40)
manoji biggrin.gif

...
*

Koks dydis tos su skėčiu? bigsmile.gif Man ji primena vieną tavo senesnių darbelių, nepamenu pavadinimo doh.gif Toks švarkelis panašaus stiliaus. Tą tavo lėlytę esu įsimylėjus iš pirmo žvilgsnio ir vis laukiu kada parodysi kažką panašaus blush2.gif
yyla
dekui smile.gif
o dydis be skecio 32 cm biggrin.gif
o tokiom lelytem daugiau darbelio reikia ideti,negu sedinciom,del to ir nedaznai padarau tokias smile.gif tai pa jau yr biggrin.gif
mimo
voveryt, tau gal arlekina primine? Man irgi del svarkelio kazkuo panasios sios lelytes.
yyla, man ir lelyte su skeciu,ir sagiukas labai labai wub.gif Pirmosios spalvine gama man ziauriai patinka,o botukus tai is pirmo zvilgsnio isimylejau. Butu dar labai grazu,jei is ju atseit vilnones kojines styrotu ax.gif Aj, bet ka ten-lelyte super²
yyla
Vilnones kojines,labai gera mintis bigsmile.gif reikes kada butinai panaudoti bigsmile.gif

o cia dar pora mazuliu lelyciu sagiu biggrin.gif puslapeliui paivairinti,o tai cia jau visai apmire unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
juratele2006
Lėlė "Dominyka" Sėdinti 35 cm. Paperclay, aksomas, linas, akrilas, vilna, natūralus akmuo, karoliukai, atlasinės juostelės, neriniai, satinas.
Lagaminas: dekupažas, sendintas.

user posted image

user posted image

user posted image

Levanda81
QUOTE(yyla @ 2010 04 09, 13:40)
manoji biggrin.gif
*

Labai graži lėlytė thumbup.gif Ir spalvos, ir rūbeliai, ir skėtukas thumbup.gif
vovere74
QUOTE(juratele2006 @ 2010 04 11, 16:49)
Lėlė "Dominyka" Sėdinti 35 cm. Paperclay, aksomas, linas, akrilas, vilna, natūralus akmuo, karoliukai, atlasinės juostelės, neriniai, satinas.
Lagaminas: dekupažas, sendintas.
...
*

4u.gif
Aš vis pasižiūriu, pasižiūriu...o klausyk, kokio dydžio sagė? Ji turi būti mažutė g.gif Niu tu ir kruopštuolė thumbup.gif
Ar jau padovanojai?
yyla
Juratele ,labai grazi ir kruopsti lelyte,man tai tu pries akis stovi ziurint i tavo lelytes bigsmile.gif
Levanda-aciu smile.gif
Voveryt-cia uzsakymas buvo wink.gif o lelyciu ugis 11 ir 12 cm :}
yyla
user posted image
debesyla
QUOTE(yyla @ 2010 04 19, 06:23)
user posted image
*

Labai jauki spalva wub.gif Na, ir lėlytė, žinoma, bet čia jau turbūt nė sakyti nebereikia...
Daugiau gal parodysi? blush2.gif
yyla
Zinoma mirksiukas.gif

user posted image
mimo
Koks gerietiskas angeliukas 4u.gif Nepriimk kaip izeidimo, bet man jos poza labai primena priesaika duodancius pionierius. Labai nuotaika kelianti lelyte smile.gif
Tei
niu kad mergicos nenuobodziautu, idesiu viena vyruka biggrin.gif
user posted image

admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.