Aikoksskirtumas,labi malonu tai girdeti,o kitame forumuke jau laiko nebera visiskai ten apsilankyti
Dove,aciu
Aikoksskirtumas,labi malonu tai girdeti,o kitame forumuke jau laiko nebera visiskai ten apsilankyti
kazin kiek laiko uztrunka tokia grozybe pagaminti???
yyla, a kodel tik pasine nuotrauka? Prasom visa parodyt
Tradiciškai prasidubliuoju
![]() ![]() Benamė katė Kleopatra 62 cm
dekui mergaites
Tei-tavo elyte TOBULA \jujuke-o tokia labai paprasta lelyte uztrunka padaryti ilgiausia 2 dienas. Kroja- mimo-man pasine nuotraukele grazesne
Tei----lėlė katė --FANTASTIŠKA
Tei katyte - nereali!
Ačiū mergaitės!
debesyla skėtis iš popieriaus ant vielos karkaso.
Sveikos mergaitės darbštuolytės
Senai pas jus buvau nes visokių bėdų apturėjau, o tuo pačiu nervams nuramint keletą lėlyčių sukūriau ![]()
Levanda, tavo leles labai idomios,savotiskos-tikrai galima pasakyti,kad tai TAVO. Smagu,kad karts nuo karto su jomis pasirodai.
Tei, tavo lėlytė vėlgi nuostabi
o aš irgi gaminu lėlytę, bet tik priebėgom. Bešvitrindama nulaužiau rankas
Sveikutes, nusprendziau ir as cia pasirodyti, jei priimsit
Issiblaskiusi Katriuke, 55 cm ![]()
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2010 04 06, 20:20) Sveikutes, nusprendziau ir as cia pasirodyti, jei priimsit Issiblaskiusi Katriuke, 55 cm dar norisi veiduko nuotrauka iš arčiau..
Aciu, voveryte:)
O cia veidukas
Niu kokia faina
Ačiū, Yyla
Aikoksskitrumas--liuks lėlytė
Parodysiu saviške **juodai Balta*** Aukštis-36cm. Lipdžiau iš fimo modelino. Plaukučiai iš vilnos siuvinėti biseriu. Kostiumas iš gipiuro,taftos,šilko ir tiuliaus kojytė pakelta ir padėta nat pagalvėlės ,kuri siuvinėta kryžiuku. ![]()
Adatėle ir Aikoksskirtumas, jūsų labai gražios lėlytės, skirtingos, bet labai mielos
Atvedu ir čia savo Moniką.
Sėdinti 48 cm. Paperclay, natūrali vilna, linas, medvilniniai nėriniai, biseris, mediniai karoliukai, akrilas.
Adatėle, labai faina lelyte. Plaukuciai idomiai suraityti, pagalviukas kruopsciai issiuvinetas. Suknele kazkuo i flamenko sokeju uznesa
Aikoksskirtumas, tavo lelyte nuostabi. Man labai patinka jos suknele ir stovesena, veiduko israiska. Tavo bloge ir daugiau grozybiu prisiziurejau-likau suzaveta. Gal isduosi,kaip ja tokia didele pritvirtinai ant tokio mazulycio stovelio? Man tai labai aktualu sige, negalejau patiketi,kad tai tavo lelyte. Ji visiskai kitokia nei tavo buvusios. Labai grazus ilgesingas zvilgsnis,plevesuojantys plaukuciai. Taip ir isivaizduoju kaip ji vienisa sedi ant juros kranto ir palydi nusileidziancia saule. Saunuole
Ačiū, simbail, masiania ir mimo, labai gera girdeti tokius atsiliepimus
O ant stovelio ji labai tvirtai stovi, galima buvo net ir dar mazesni daryti
anksčiau aki aš išlipdydavau--akies obuoli,vokus apatini ir viršutini---ir tos akys išlipdavo i paviršiu
vajetus kokios grazuoles
ir is kur pas jus tooooks talentas!?
adatele,tikrai grazi lelyte
manoji ![]() ir mazoji lelyte segiukas,12 cm
Aikoksskirtumas, labai patrukli lelyte ir tikrai tokia nerupestinga
Labai mielas veidukas.
yyla, kokios mielybes
dekui
o dydis be skecio 32 cm o tokiom lelytem daugiau darbelio reikia ideti,negu sedinciom,del to ir nedaznai padarau tokias
voveryt, tau gal arlekina primine? Man irgi del svarkelio kazkuo panasios sios lelytes.
yyla, man ir lelyte su skeciu,ir sagiukas labai labai
Vilnones kojines,labai gera mintis
o cia dar pora mazuliu lelyciu sagiu ![]() ![]()
Lėlė "Dominyka" Sėdinti 35 cm. Paperclay, aksomas, linas, akrilas, vilna, natūralus akmuo, karoliukai, atlasinės juostelės, neriniai, satinas.
Lagaminas: dekupažas, sendintas. ![]() ![]() ![]() QUOTE(juratele2006 @ 2010 04 11, 16:49) Lėlė "Dominyka" Sėdinti 35 cm. Paperclay, aksomas, linas, akrilas, vilna, natūralus akmuo, karoliukai, atlasinės juostelės, neriniai, satinas. Lagaminas: dekupažas, sendintas. ... Aš vis pasižiūriu, pasižiūriu...o klausyk, kokio dydžio sagė? Ji turi būti mažutė Ar jau padovanojai?
Juratele ,labai grazi ir kruopsti lelyte,man tai tu pries akis stovi ziurint i tavo lelytes
Levanda-aciu Voveryt-cia uzsakymas buvo
Zinoma
Koks gerietiskas angeliukas
niu kad mergicos nenuobodziautu, idesiu viena vyruka
![]()
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|