turim važiuoti pas gimines į Klaipėdą kelioms dienoms, norim pasiimti šunį. nakčiai norėtumėm jį atiduoti į šunų viešbutį. gal žinot kokį? kaip kainos?
ačiū
mergaitės, padėkit
turim važiuoti pas gimines į Klaipėdą kelioms dienoms, norim pasiimti šunį. nakčiai norėtumėm jį atiduoti į šunų viešbutį. gal žinot kokį? kaip kainos? ačiū
Klaipėdoj geras, jei vietų bus telefonu +37061258747
o kurioj jis vietoj ir kokios kainos?
kurį čia nurodė aukščiau aš nežinau, tačiau pati (tiksliau mano kalytė) išbandžiau šį 8-675 10747, jis visai šalia klaipėdos, ketvergiuose
kadangi buvau palikusi jau šildymo sezonu, tai aš dar primokėjau ir už šildymą (grindys šildomos kai pasiėmiau, maniškė klausė labiau nei prieš atiduodant QUOTE(yuki @ 2005 08 04, 07:13) kurį čia nurodė aukščiau aš nežinau, tačiau pati (tiksliau mano kalytė) išbandžiau šį 8-675 10747, jis visai šalia klaipėdos, ketvergiuose kadangi buvau palikusi jau šildymo sezonu, tai aš dar primokėjau ir už šildymą (grindys šildomos kai pasiėmiau, maniškė klausė labiau nei prieš atiduodant kokia paros kaina?
taigi kaina kiekvienam kita gali būti, tiesiog skambini ir tariesi, su jų ar su savo maistu, šildyt grindis ar ne, nors dabar lyg ir vasara
dabar tai aišku, kad nešildys
Pataisysiu
+37067510747
Labuks,
Savaitgalį turiu išvažiuoti ir reikia savo anglų kokerspanielę palikti višbutyje. Gal galėtumėte parekomenduoti kokį nors neblogą. Kaikario viešbučio nesiūlykite ir kitiems siūlau ten nepalikinėti savo gyvūnų. Aš vieną kartą jau bandžiau...
o kartu vestis neiseina ?
tai va, kad negaliu vestis. reikia kazka daryti...
Aš žinau gerą viešbutį, na bet ten tik voljeriniai, dideli šunys, aišku galima pasiprašyti, kad savininkė palaikytų kambaryje. O Kaikaris, yra gyvūnų kankintojas, ničnieko nenupezantis šunyse, juo baisisi ir iš jo šaiposi visi labiau patyrę kinologai, vienų pažįstamų šunį jis iš vis užmušė, nes ten šuo dresuojamas spardant.
QUOTE(zay @ 2005 11 01, 19:58) Aš žinau gerą viešbutį, na bet ten tik voljeriniai, dideli šunys, aišku galima pasiprašyti, kad savininkė palaikytų kambaryje. O Kaikaris, yra gyvūnų kankintojas, ničnieko nenupezantis šunyse, juo baisisi ir iš jo šaiposi visi labiau patyrę kinologai, vienų pažįstamų šunį jis iš vis užmušė, nes ten šuo dresuojamas spardant. Jeigu tas viesbutis Vilniuje, duok man koordinates, gal dar rytoj pavyktu man suderinti.
sveikos,matau kad tema truputi primirsta bet ir as noreciau kreiptis ,gal kas zino kaune kokiu viesbuciu,reik sakau iskart rezervuotis
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 03, 16:29) mergaitės, padėkit turim važiuoti pas gimines į Klaipėdą kelioms dienoms, norim pasiimti šunį. nakčiai norėtumėm jį atiduoti į šunų viešbutį. gal žinot kokį? kaip kainos? ačiū Nesupratau
Šunų viešbutis Nemenčinės pl. šalia Baltijos Amerikos klinikos "Meškos trobelė" tel. 68705935.
geras pavadinimas
Dar sunu viesbutis yra Sv.Gertrudos g.46 Ten mes zadam savo suni palikti per musu vestuves.Para kainuoja sake 25lt, na, bent jau taip buvo ana vasara kai klauseme. gal kas kokiu atsiliepimu turit apie si viesbuti?
QUOTE(LABUSKA @ 2006 04 04, 18:24) Dar sunu viesbutis yra Sv.Gertrudos g.46 Ten mes zadam savo suni palikti per musu vestuves.Para kainuoja sake 25lt, na, bent jau taip buvo ana vasara kai klauseme. gal kas kokiu atsiliepimu turit apie si viesbuti? Kaune sv Gertrudos 46 sunku pavadnti viesbuciu,ten yra ofisas sungaudziu,tad shunys laikomi kabinete,narvai keliais aukstais ir nezinau,rodos nelabai vedziojami.Tas pats Vilniuje Kedru 6 prie maniezo,sekretores iseina namo 17 val.tad shuneliai lieka vieni ofise,narve metras ant metro,o ateina kita ryta nuo 9..tad nezinau ar cia skaityti viesbuciu. Vilniuje yra prie europos parko,ten name laikomi,laksto voljere lauke dideliam,bet tik neagresyvus priimami.20 litu para.vedziojami kelis kartus per diena,neagresyvus shunu atzvilgiu-zaidzia tarpusavyje.bet vienai dienai nepriimami.868177007 o kaune yra k-9 komandos viesbutis.
Pasiskaitinėkit čia
QUOTE(Rida_R @ 2006 04 06, 20:04) Labai aciu Papildyta: QUOTE(mondioring @ 2006 04 06, 19:48) Kaune sv Gertrudos 46 sunku pavadnti viesbuciu,ten yra ofisas sungaudziu,tad shunys laikomi kabinete,narvai keliais aukstais ir nezinau,rodos nelabai vedziojami.Tas pats Vilniuje Kedru 6 prie maniezo,sekretores iseina namo 17 val.tad shuneliai lieka vieni ofise,narve metras ant metro,o ateina kita ryta nuo 9..tad nezinau ar cia skaityti viesbuciu. Vilniuje yra prie europos parko,ten name laikomi,laksto voljere lauke dideliam,bet tik neagresyvus priimami.20 litu para.vedziojami kelis kartus per diena,neagresyvus shunu atzvilgiu-zaidzia tarpusavyje.bet vienai dienai nepriimami.868177007 o kaune yra k-9 komandos viesbutis. O siaube. Jie(gertrudos g) taip daro? Niekada ten nevesim savo suns. O atrodo visai graziai siule. Pabandysim i k-9 ji vezt. ten atrodo daug patikimiau. Na,maniskis toks islepes suo, tai jam nepatiktu kad ji viena nuo 17val paliktu ir nevestu i lauka. O va ten, k-9, tai skaiciau kad ir palakstyt isleidzia, ojojoj kaip jam tas patinka QUOTE(LABUSKA @ 2006 04 07, 11:58) Labai aciu Papildyta: O siaube. Jie(gertrudos g) taip daro? Niekada ten nevesim savo suns. O atrodo visai graziai siule. Pabandysim i k-9 ji vezt. ten atrodo daug patikimiau. Na,maniskis toks islepes suo, tai jam nepatiktu kad ji viena nuo 17val paliktu ir nevestu i lauka. O va ten, k-9, tai skaiciau kad ir palakstyt isleidzia, ojojoj kaip jam tas patinka Zmones, neskleiskit ereziju Siandien buvau Gertrudos 46, taip ten vyksta remontas. Laikomi keli suneliai narvuose, vienas is ju gydomas po avarijos ir nemazai kaciu, o joms kaip zinia i lauka eit nebutina. Visi gyvunai seriami kokybisku sausu pasaru. O visi like sunys laikomi Ramuciuose, gana padoriuose garduose. Tai cia apie prieglauda. O kas del viesbucio, tai turetu but taip pat Ramuciuose, beje ir K-9 viesbutis ir dresura yra ten pat. Nes ten didziules buvusio zirgyno patalpos.
Reiks nuvaziuot i k-9 ir pasiziuret kaip ten kas yra.
Siandien buvom nuvaziave i ta viesbuti. Vyko susirinkimas, tai ir isvaziavom nieko gero nesuzinoje. Bet aplinkos tikejausi grazesnes
Buvo buvo-dresuotojai susirinkę
Noriu atnaujinti pokalbį apie šunų viešbučius...
Mums irgi reikalinga info apie šunų viešbučius Vilniuje. Mūsų labradorui - 4 mėn. Laikome namie (nors gyvename name). Kas galėtų pasidalinti info? Iš anksto dėkoju QUOTE(Vilyte @ 2007 01 19, 12:59) Noriu atnaujinti pokalbį apie šunų viešbučius... Mums irgi reikalinga info apie šunų viešbučius Vilniuje. Mūsų labradorui - 4 mėn. Laikome namie (nors gyvename name). Kas galėtų pasidalinti info? Iš anksto dėkoju Lentvaryje yra zmones, kurie turi labradorus(4 atrodo Jeigu susidomejot, numeri parasysiu vakare
Labai ačiū, Rootele, labai lauksiu telefono
QUOTE(Rootele @ 2007 01 19, 13:26) super Zmones tikrai nusimano apie sunis, priziurimi sunys tikrai nelaikomi narvuose, o laisvai vaiksto po ju nama absurdas.netikiu tuo nors uzmusk. na nebent jie priima tik viena svetima suni vienu metu!!!!!!. tu bent isivaizduoji paemus 3 svetimus sunis,ir plius 4 sunys tavo kaip rasai-tai 7 sunys laksto laisvai namie!!!! is ju 3 svetimi neaisku kokio charakterio,viska griauna- tampo,pjaunasi su taviskiais. tai butu skerdykla namuose,daug kraujo ir veterinaras budetu iskarto. siaip Kaikaris Zujunuose irgi sakydavo"jusu sunelis gyvens va tam kambaryje,ant lovos" ir taip sakydavo kiekvienam,nors atvezdavo 10 per diena.tai kuris ten ant lovos gyvens is 10???ne vienas,visi ant grandiniu kakioje duobeje kiek girdejau. zmonems patinka gal taip akivaizdziai meluoti. siaip realiai pvz. pas mus gyvena metras ant pusantro narvuose-boksuose namo viduje(virtuve,kambarys,priestatas). laksto ir zaidzia TIK aptvertam voljere lauke.issiduksta,vel po viena i aptvara i namus.bet namie kontakto tarpusavyje neturi-nes zaistu visa nakti ar pjautusi ir butu chaosas,o seimininkams reikia grazinti sveika suny,o ne kruvina nuo pjautiniu:). ir sunys kurie iprate namie ant lovos bezdeti-visai nepergyvena ir nestresuoja budamas narve. tik seimininkui stresas.kaip mano suo narve????na tai juk galima meluoti,bus ant lovos,lakstys po kambarius,draskys laidus ir t.t. ir patiketu. bet kam to reikia?yra kaip yra.issilaksto pilnai ir issiduksta lauke,aptvare dideliam ir to pakanka per diena keleta kartu padukus po 30-60 minuciu.narve tik miega,bezda ir zaisliuka grauzia jei dar turi jegu.
tai tada tokiu atveju siūlau nepatingėti ir į Ukmergę atvežti, čia vienas kinologas galės jums pasaugoti ir tikrai už pigią kainą
QUOTE(mondioring @ 2007 01 19, 16:10) absurdas.netikiu tuo nors uzmusk. na nebent jie priima tik viena svetima suni vienu metu!!!!!!. tu bent isivaizduoji paemus 3 svetimus sunis,ir plius 4 sunys tavo kaip rasai-tai 7 sunys laksto laisvai namie!!!! is ju 3 svetimi neaisku kokio charakterio,viska griauna- tampo,pjaunasi su taviskiais. tai butu skerdykla namuose,daug kraujo ir veterinaras budetu iskarto. siaip Kaikaris Zujunuose irgi sakydavo"jusu sunelis gyvens va tam kambaryje,ant lovos" ir taip sakydavo kiekvienam,nors atvezdavo 10 per diena.tai kuris ten ant lovos gyvens is 10???ne vienas,visi ant grandiniu kakioje duobeje kiek girdejau. zmonems patinka gal taip akivaizdziai meluoti. siaip realiai pvz. pas mus gyvena metras ant pusantro narvuose-boksuose namo viduje(virtuve,kambarys,priestatas). laksto ir zaidzia TIK aptvertam voljere lauke.issiduksta,vel po viena i aptvara i namus.bet namie kontakto tarpusavyje neturi-nes zaistu visa nakti ar pjautusi ir butu chaosas,o seimininkams reikia grazinti sveika suny,o ne kruvina nuo pjautiniu:). ir sunys kurie iprate namie ant lovos bezdeti-visai nepergyvena ir nestresuoja budamas narve. tik seimininkui stresas.kaip mano suo narve????na tai juk galima meluoti,bus ant lovos,lakstys po kambarius,draskys laidus ir t.t. ir patiketu. bet kam to reikia?yra kaip yra.issilaksto pilnai ir issiduksta lauke,aptvare dideliam ir to pakanka per diena keleta kartu padukus po 30-60 minuciu.narve tik miega,bezda ir zaisliuka grauzia jei dar turi jegu. NESAMONE!gal pas kaikuriuos taip ir yra, bet tikrai nes pas juos! Vienu metu laiko tik viena suni Papildyta: QUOTE(Vilyte @ 2007 01 19, 14:08) i AZ QUOTE(*VICI* @ 2007 01 19, 17:08) tai tada tokiu atveju siūlau nepatingėti ir į Ukmergę atvežti, čia vienas kinologas galės jums pasaugoti ir tikrai už pigią kainą turėsiu omeny viči, jei prireiks, nes jau geriau palikt name nei kokiam masiniam viešbuty kur gausybė šunų ir visi uždaryti boksuose. nežinau kaip jūsų, bet aš saviškio į boksą tikrai neleisčiau uždaryt QUOTE(litle_angel @ 2007 01 19, 21:00) turėsiu omeny viči, jei prireiks, nes jau geriau palikt name nei kokiam masiniam viešbuty kur gausybė šunų ir visi uždaryti boksuose. nežinau kaip jūsų, bet aš saviškio į boksą tikrai neleisčiau uždaryt tai jau taip, gal ir saugu tame bokse, bet kančia ir galbūt net stresas bus šuniukui, šeimininkų nėr, dar kažkokioj dėžėj, nenorėčiau, kad maniškė taip kada nors jaustųsi, na nebent čia tinka tiems, kas boksuose yra įpratę... aišku ir tam žmogeliui sunku būtų patikėti, bet tai krūčiausias Ukmergės kinologas, gan patikimas atrodo, myli visus gyvius be išimties, kartą užėjom pas jį į parduotuvę, tai virš valandos apie viską šnekėjomės sesė ten savo ciucią buvo savaitei palikus, tai už dieną tik 10 litų imė, atsiimė išpraustą, kvepiančią ir tikrai patenkintą, matėsi, kad niekas ten blogai nesielgė O svarbiausia manau tai, kad sesė tikrai neverkė, nemaldavo ten, kad rūpintųsi kaip sava, kad jei kas nutiks, tai jinai juos o jei mes čia tokios mylėtojos priverktumėm, priprašytumėm žiūrėti, neskriausti, tai gal kaip su stikliniais elgtųsi, kas ten žino QUOTE(*VICI* @ 2007 01 19, 23:09) tai jau taip, gal ir saugu tame bokse, bet kančia ir galbūt net stresas bus šuniukui, šeimininkų nėr, dar kažkokioj dėžėj, nenorėčiau, kad maniškė taip kada nors jaustųsi, na nebent čia tinka tiems, kas boksuose yra įpratę... aišku ir tam žmogeliui sunku būtų patikėti, bet tai krūčiausias Ukmergės kinologas, gan patikimas atrodo, myli visus gyvius be išimties, kartą užėjom pas jį į parduotuvę, tai virš valandos apie viską šnekėjomės sesė ten savo ciucią buvo savaitei palikus, tai už dieną tik 10 litų imė, atsiimė išpraustą, kvepiančią ir tikrai patenkintą, matėsi, kad niekas ten blogai nesielgė O svarbiausia manau tai, kad sesė tikrai neverkė, nemaldavo ten, kad rūpintųsi kaip sava, kad jei kas nutiks, tai jinai juos o jei mes čia tokios mylėtojos priverktumėm, priprašytumėm žiūrėti, neskriausti, tai gal kaip su stikliniais elgtųsi, kas ten žino va va QUOTE(*VICI* @ 2007 01 19, 17:08) tai tada tokiu atveju siūlau nepatingėti ir į Ukmergę atvežti, čia vienas kinologas galės jums pasaugoti ir tikrai už pigią kainą SUPER. duok ir man kontaktini tel. jo. nes irgi noreciau palikti pora malinu ir sarpeju kam nors i namus. mokesiu ir 100 litu uz juos ir daugiau jei reiks uz para,nes jei sarpas miegos lovoje-man tinka. 3 metai be atostogu,norisi pailset nuo savo sunu savaitelei. isanksto dekoju. QUOTE(mondioring @ 2007 01 20, 07:51) SUPER. duok ir man kontaktini tel. jo. nes irgi noreciau palikti pora malinu ir sarpeju kam nors i namus. mokesiu ir 100 litu uz juos ir daugiau jei reiks uz para,nes jei sarpas miegos lovoje-man tinka. 3 metai be atostogu,norisi pailset nuo savo sunu savaitelei. isanksto dekoju. tai, kad aš neturiu jo numerio QUOTE(mondioring @ 2007 01 20, 08:51) SUPER. duok ir man kontaktini tel. jo. nes irgi noreciau palikti pora malinu ir sarpeju kam nors i namus. mokesiu ir 100 litu uz juos ir daugiau jei reiks uz para,nes jei sarpas miegos lovoje-man tinka. 3 metai be atostogu,norisi pailset nuo savo sunu savaitelei. isanksto dekoju.
gal kazkas pasinaudojo sunu viesbutuko paslaugomis ir gali parekomenduoti vilniuje?
Sveiki,
jeigu kam nors prireiks pagalbos ir neturėsite kam palikti savo augintinio, galite rašyti
Zinau viena sunu priziuretoja/veiseja/augintoja- savo buldogeli beveik 3 savaitems teko palikt, kai medaus menesio vaziavom
Gyvena nuosavam name, atrodo Zaliuju ez.g-vej. Suo gyveno su dar kruva buldogu(atrodo, tik buldogus priima, bet nzn:), kai pasiemem suo buvo linksmas, pasportaves(nuolat leidzia kiema), bet smirdejo labai.... Na, ismaudem ir suo vel savas o kainavo, atrodo, 15 lt uz para (su musu maistu). bet turbut jei vel teks savo angliuka palikinet ilgesniam laikui, tai vesim pas ja.
Sveiki,
apgraibom perlėkiau kelis pirmus šunų forumo puslapius, ir neradau informacijos štai kokia labai aktualia tema. Naminės aplinkybės susiklostė taip, kad komandiruotės tapo dažnos ir iš karto kyla klausimas kur dėt šunį. Artimųjų/draugų, kurie maloniai priimtų keletui dienų mano dramblį deja randasi sunkiai Šiandien bandžiau ieškot šunų viešbučių internetinių adresų ( man reikia Vilniuje) ir..... nulis Kaip sprendžiant tokį reikalą? O gal tie viešbučiai yra, bet informacija ir kontaktai keliauja "iš lūpų į lūpas"? Būkite malonūs, apšvieskite situaciją? Dėkingumas mano būtų begalinis QUOTE(Smauglius @ 2007 09 13, 16:34) Sveiki, apgraibom perlėkiau kelis pirmus šunų forumo puslapius, ir neradau informacijos štai kokia labai aktualia tema. Naminės aplinkybės susiklostė taip, kad komandiruotės tapo dažnos ir iš karto kyla klausimas kur dėt šunį. Artimųjų/draugų, kurie maloniai priimtų keletui dienų mano dramblį deja randasi sunkiai Šiandien bandžiau ieškot šunų viešbučių internetinių adresų ( man reikia Vilniuje) ir..... nulis Kaip sprendžiant tokį reikalą? O gal tie viešbučiai yra, bet informacija ir kontaktai keliauja "iš lūpų į lūpas"? Būkite malonūs, apšvieskite situaciją? Dėkingumas mano būtų begalinis Sveiki, jau yra tokia tema apie šunų viešbučius čia, gal kokiam 4-5psl Štai: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...52239&st=36
Galiu rekomenduoti šunų viešbutį labradorų veislyne Okeanas.
www.okeanas.lt Tiesa, agresyvaus šuns nepriims. O normaliems ten tikrai bus gerai. Galima susitarti, kad šunį paimtų iš Vilniaus, Kauno, Alytaus, o paskui pristatytų namo. QUOTE(Daiva D. @ 2007 09 15, 12:01) laba, jei galite, atsiųskite info@pifas,org infotmaciją apie jų viešbutį, įdėtume į http://www.pifas.org/node/424 Papildyta: QUOTE(mondioring @ 2007 01 20, 09:51) SUPER. duok ir man kontaktini tel. jo. nes irgi noreciau palikti pora malinu ir sarpeju kam nors i namus. mokesiu ir 100 litu uz juos ir daugiau jei reiks uz para,nes jei sarpas miegos lovoje-man tinka. 3 metai be atostogu,norisi pailset nuo savo sunu savaitelei. isanksto dekoju. |