Ką patartumėte dovanoti tėčiui kalėdų proga iki 50 litų .. Man 16 metų ir niekaip nesumąstau..
Taigi, sveiki visi...
Ką patartumėte dovanoti tėčiui kalėdų proga iki 50 litų .. Man 16 metų ir niekaip nesumąstau.. QUOTE(SuperVaikis @ 2009 11 27, 09:30) Taigi, sveiki visi... Ką patartumėte dovanoti tėčiui kalėdų proga iki 50 litų .. Man 16 metų ir niekaip nesumąstau.. O ką paprastai Tau tėvai dovanoja
Dabar tėtis geria arbatas, tai galvoju, kad reikia nupikrti gražųarbatos puodelį ir ten primesti voskių žolelių
QUOTE(SuperVaikis @ 2009 11 27, 19:22) Dabar tėtis geria arbatas, tai galvoju, kad reikia nupikrti gražųarbatos puodelį ir ten primesti voskių žolelių Manyčiau jums vertėtų apsilankyti pas šiuos "Ahmand tea" atstovus http://www.ahmadtea.lv/lt/ Jei žinote tėtuko skonį, galėsite rasti Jums tinkamą dovaną už priimtiną kainą. Praėjusiais metais vyras padovanojo superinę 4 rūšių arbatos kolekciją. QUOTE(SuperVaikis @ 2009 11 27, 10:30) Taigi, sveiki visi... Ką patartumėte dovanoti tėčiui kalėdų proga iki 50 litų .. Man 16 metų ir niekaip nesumąstau.. butinai nustebink teti kaip nors jei atsibodo visokie siuvenyrai, puodeliai ir tapkes, nupirk bilieta dviems i kino filma Vilniuje. Gali padovanoti madinga salika
gal ne visiskai cia i tema pataikysiu,bet noriu paklausti vyru patarimo.
Savo vyrui siais metais dovanosiu barzdaskute,bet ju tiek daug ir visikiu
Su trim rutuliukais geresnes bent man
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 13:18) Su trim rutuliukais geresnes bent man Tada reikes is tu su rutuliukais rinktis suma tai mazdaug 120 euru zadu isleist,nes ne lt gyvenam,o kokios kainos lietuvoj tai neisivaizduoju
Pakraunama aisku geriau nes jai noretumet kur isvykt poilsiauti.Toks dalykas labai gerai ir patogu
barzdaskute manau geriau kad pats isirinktu, na bet jei zinote kad jis jos nori tai galit bandyt ;]
o i tema: tai tevui gali kokios arbatos mandresnes nupirkt jei megsta jis ja. o kodel klausi tik ka tevui dovanot?
manau,kad pati geriausia dovana is paauglio tevams - iteikti noru korteliu pluosteli
kai nores ka panaudoti is tu noru - iteiks kortele ir privalesi daryti va cia tai tikra dovana tevams
saunus patarimas pirkti arbatzoles manau, as manau ie tevui ir savo vyrui nupirksiu tai
kad arbatos pasidarytu?
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 12 06, 20:44) Ne, jos toks atsakymas nepatenkins... Reikia kažkaip užuolankom Nors, atvirai kalbant, jei man sūnus padovanotų arbatžolių - būčiau labai patenkintas. Na, žinoma, kadangi jam dar nė pusmečio nėra, tai šiemet kaip ir nepadovanos, bet gal kada nors, jei gyvas būsiu, tai... A, tiesa, kam jas naudočiau? Na, manau, tradiciškai - įberčiau į porcelianinį arbatinuką, užpilčiau verdančiu vandeniu, palaikyčiau uždengęs, paskui pripilstyčiau į puodelius ir visi kartu mėgautumės - su visa šeima. Kažkas ne taip? QUOTE(ooo @ 2009 12 04, 14:13) manau,kad pati geriausia dovana is paauglio tevams - iteikti noru korteliu pluosteli kai nores ka panaudoti is tu noru - iteiks kortele ir privalesi daryti va cia tai tikra dovana tevams superinė idėja QUOTE(ooo @ 2009 12 04, 13:13) manau,kad pati geriausia dovana is paauglio tevams - iteikti noru korteliu pluosteli kai nores ka panaudoti is tu noru - iteiks kortele ir privalesi daryti va cia tai tikra dovana tevams woooooow.. va čia tai idėja
O gal man galit pasiulyt ka nupirkti savo vyrui noriu padaryti siurpriza,bet nezinau ka nupirkti,gal kokia ideja duotumet
QUOTE(brigute2 @ 2009 12 11, 18:14) O gal man galit pasiulyt ka nupirkti savo vyrui noriu padaryti siurpriza,bet nezinau ka nupirkti,gal kokia ideja duotumet
Savo vyriskiui mastau padovanoti "ekstremalaus vairavimo kursus"(cia ne LT)
zodziu gales sau spausti kad ir iki 200km/h ar daugiau, specialioje lenktyniu trasoje (beje gana zinomoje, kurioje kasmet tarptautines lenktynes vyksta) 3 ratai su porsche 3 ratai lamborghini ir 3 su ferrari kaip jam tokiam, kuris viska turi ir kuriam nieko nereikia ir kuriam nusibodo kaip as nuolat burbuliuoju, kad vaziuoja per greitai ir kad jis ne F. Alonso... labai noreciau suzinoti, ka mano vyrai??? man atrodo lyg ir visai nieko dovana, bet ar jam patiks...
Manau turėtų patikti.
QUOTE(Chippie @ 2009 12 12, 00:48) Savo vyriskiui mastau padovanoti "ekstremalaus vairavimo kursus"(cia ne LT) zodziu gales sau spausti kad ir iki 200km/h ar daugiau, specialioje lenktyniu trasoje (beje gana zinomoje, kurioje kasmet tarptautines lenktynes vyksta) 3 ratai su porsche 3 ratai lamborghini ir 3 su ferrari kaip jam tokiam, kuris viska turi ir kuriam nieko nereikia ir kuriam nusibodo kaip as nuolat burbuliuoju, kad vaziuoja per greitai ir kad jis ne F. Alonso... labai noreciau suzinoti, ka mano vyrai??? man atrodo lyg ir visai nieko dovana, bet ar jam patiks... Tokia dovanele tai tikrai
Aš pvz iš žmonos norėčiau gauti dovanų jos rankomis numegztą megztinį...mmm
ranku darbas gal ir nieko
silumos meiles artumo atspindis turi buti
Teciui galima dovanoti chalata, prozektoriu, kompasa, asmenini sauksta arbatai maisyti ar sriubai virti, skrynia visokiems niekams susideti, knyga, gera kamsciatrauki, koki modeliuka idomu, kuri ten reik surinkti paciam (buna vyrai megsta tokius rankdarbius..), kompakta muzikos kokia megsta, parkeri, sratinuka su imontuotu antspautu (anais metais vyrui dovanojau toki), gera ranku krema (vyrai kartais uzmirsta pirstines nesioti, arba daug darbu lauke dirba ir sugrumba rankos...), nesiojama dulkiu siurbliuka (cia siaip idomus praktiskas daiktas).
Ar nors kam pagelbejau? Tik man paciai neikas is situ punktu jau nebetinka, gal turite dar ideju ? m? QUOTE(Fitimiti @ 2009 12 22, 16:11) Teciui galima dovanoti chalata, mano tėtis pernai kiek sutrikęs buvo, kai išpakavęs dovaną chalatą rado, tai jau taip mintyse nurašiau - kad VĖL nepataikiau. bet laikas parodė, kad nenuėjo perniek dovanėlė, nešioja dabar labai noriai
Gal tiesiog nesitikejo
Musu seimoj ir giminej kai buvo uzejes chalatu bumas, tai zinau visi labai dziaugesi QUOTE(Fitimiti @ 2009 12 22, 23:33) Gal tiesiog nesitikejo Man regis, iš pradžių jam ta dovana pasirodė "kiek moteriška" Dėl idėjų: mano manymu, puiki dovana - mėgiamo žurnalo prenumerata. Nors pati su šia idėja pernai buvau pakliuvusi į totaliai absurdišką situaciją
as ir neisivaizduoju ka dovanoti,
As tai savo brangiausiam jau nupirkau Kaledu proga sidabrini zieda su brilijantu manau jam patiks nes megsta mano brangusis labai puostis
|