Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyro dalyvavimas gimdyme
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
marytyy
[COLOR=red] Štai artėja ta diena... Vienoms greičiau, kitoms vėliau... Bet jau turbūt su savo brangiausiuoju aptarėte ar jis dalyvaus gimdyme? Pasidalinkite savo nuomone, įspūdžiais... Juk ši akimirka labai svarbi, susitikimas su kūdikeliu...
wub.gif
emigrante
Laba, deja bet sykart tetukas su mumis nebus ir labai liudna del to verysad.gif KAdangi tetis dirba uzsienyje ir neiseis gryzti gimdymui tad sykart teks vienai savo stebukleli pasitikti wub.gif
Bet siaip visu 100 uz tai, kad vyrai dalyvautu gimdyme, kadangi labai labai didele pagalba thumbup.gif
meile_seile
labai dvejojau, ar reikia imt vyrą į gimdymą, kai laukiausi dukriuko blush2.gif na, galvojau, viską gi ten mato ne iš pačios gražiausios pusės ir panašiai, bet galiausiai nusprendėm, kad jis dalyvaus(tik griežtai prisakiau nežiūrėt į klyną lotuliukas.gif ) ir nesigailėjau nei trupučio, kad jis buvo...palaikymas, pagalba, savas žmogus ir t.t., jau nekalbu apie tai, kokios spindinčios jo akys buvo, kai gimė mažoji wub.gif tik rupkė į klyną tai žiūrėjo lotuliukas.gif
emigrante
QUOTE(meile_seile @ 2009 11 30, 19:08)
labai dvejojau, ar reikia imt vyrą į gimdymą, kai laukiausi dukriuko blush2.gif na, galvojau, viską gi ten mato ne iš pačios gražiausios pusės ir panašiai, bet galiausiai nusprendėm, kad jis dalyvaus(tik griežtai prisakiau nežiūrėt į klyną lotuliukas.gif ) ir nesigailėjau nei trupučio, kad jis buvo...palaikymas, pagalba, savas žmogus ir t.t., jau nekalbu apie tai, kokios spindinčios jo akys buvo, kai gimė mažoji wub.gif tik rupkė į klyną tai žiūrėjo lotuliukas.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matai vis tas klynas ydomus
valgomedumeskinai
as tai nelabai noreciau kad vyras dalivautu,bet jei patc noretu tai nepriestarauciau,o jei nenori tai ir nereikia verst eit. g.gif
Kendal
Vyras dalyvavo gimdyme ir gali ramiai pasakyti, kad abu gimdeme. Tai labai didele paspirtis mamai. Na, nebent tikrai yra vieno arba kito nenoras. Geriausia taip, kad abu jaustusi gerai. O jei taip imanoma sutarti, tuomet ir leliuko atejimas lengvesnis. Man vyras tik padejo, tiesa sakant, neisivaizdavome kitaip.
redxshi
Mes tai mąstom apie tokią galimybę, jog vyras bus šalia visų sąrėmių metu ir pan., bet per patį gimdymą, mano prašymu tėvelis palauks už durų... Na, o po visko aišku susipažins su mūsų stebukliuku... ax.gif aš tokios nuomonės, jog vyrui nėra reikalo matyti visų tų neestetinių vaizdų, kurie bent jau mane būnant jo vietoje tikrai šokiruotų... g.gif aišku, kiekvienas turi savo nuomonę ir jos laikosi smile.gif
L'aurora
user posted image

as tai labai noreciau tokia akimirka matyt savo vyra salia, bet jis tuo metu gali but isveziaves verysad.gif
gilena
QUOTE(redxshi @ 2009 12 01, 19:23)
Mes tai mąstom apie tokią galimybę, jog vyras bus šalia visų sąrėmių metu ir pan., bet per patį gimdymą, mano prašymu tėvelis palauks už durų... Na, o po visko aišku susipažins su mūsų stebukliuku... ax.gif aš tokios nuomonės, jog vyrui nėra reikalo matyti visų tų neestetinių vaizdų, kurie bent jau mane būnant jo vietoje tikrai šokiruotų...  g.gif aišku, kiekvienas turi savo nuomonę ir jos laikosi smile.gif
*

[COLOR=Chocolate] As buvau tokios pacios nuomones drinks_cheers.gif , kad vyrui nereikia matyti tokiu vaizdu, taip pat sakiau pabus vyrelis per saremius ,o per pati gimdyma, jau paprasysiu iseiti. Bet isejo taip kad jis dalyvavo iki pat galo.Per gimdyma uzimta galva visai kitu, ir net nebuvo laiko pasakyt na dabar iseik.Cia saremiai cia tas vadinamasis jau gimimas .... tik jau kai siuvo variau laukan, bet daktare sako, na tetis jau tokiam procese dalyvavo tai nieko naujo nepamatys taip ir liko g.gif . Aisku turiu padekoti teciui , nes jis buvo saunuolis, nors labai pasimetes, ir nezinau kaip butu praejes saremiu laikas be jo, kadangi gimdymo skyriuje iskarto buvo 5 gimdyves, gimdeme visos kartu , o daktare -priemeje buvo viena.
Dabar rimtai galvoju apie antra ir dabar tikrai zinau , kad mano vyras nedalyvaus(tikiuosi kad negimdysim iskarto 5), taupant jo sveikata ir nervus .Vat zinau atveju kad po dalyvavime gimdime kartais vyrai turi problemu su potencija.Buna , kad vyrai apalpsta tada ne gimdyve pirmopi eilei bet vargsas tetis.Ir aplamai nera ten taip viskas nuostabu tas procesas, kartais moterys is dideliu saremiu apsikakoja, ir t.t. Na nemanau , kad ir mano vyras po viso to patirto malonumo, kad noretu dalyvaut antra karta.Sekmes mergaites jums .
@mamyčiukas@
mano vyras man labai padejo per saremius ir labai dziaugiuosi,kad jis galejo ir norejo su manimi buti thumbup.gif bet per pati gimdyma jis isejo is gimdyklos
relita
As laukiuosi pirmo leliuko ir nezinau kaip buna su tais gimdymais. bet kol kas mudvieju nuomone vienoda siuo klausimu - vyras dalyvaus. cia musu abieju reikalas, vaikiukas abieju, o i klyna jm nebutina ziuret. lotuliukas.gif girdejau, kad dauguma moteru dziaugiasi, kai vyrai salia visa laika.
melyne
maniskis dalyvavo per visa gimdyma, nors zadejo, kad bus tik per saremius. . kaip pats sako, vaizdeliu prisiziurejo, bet ... nieko nekeistu. per antra irgi sake dalyvaus.
Austte
mano vyras nori dalyvauti, o as nezinau ar gerai.. vistiek vieniem vyram gimdymas atrodo kaip stebuklas, kiti pasislyksti tuom, ir paibaisi moterimi... g.gif nezinau kaip darysim... ax.gif nestuke.gif
haski
Pas mus tai kazkaip net kalbos nebuvo, kad jis nedalyvaus. Jis labai laukia leliuko ir nori ji greiciau isvysti, stengiasi nepraleisti nei vienos akimirkos. O man labai tai padeda.
Klynas... kaip sakant nematau jame nieko tokio baisaus per gimdyma, kaip ir mano vyras. Tai naturalu, juk svarbiausias juk vaikelis ir ne viskas gi turi but sterilu pakvepinta ir rozytem isdeliota, tokia realybe. Vyras budamas salia man priduoda pasitikejimo savimi, atiduoda savo meile ir rupesti, tai labai padeda. Juk kaip ten sako skausme ir varge. biggrin.gif
marytyy
Kaip grazu,kad visu cia bendraujanciu vyrai tokie puikus padejejai ir supratingi thumbup.gif As irgi tikiuosi dideles pagalbos is vyro... Juk ta akimirka labai arti... wub.gif Sake maniskis labai nori dalyvauti. Tik jau pasiruoses namie konijako, pries vaziuojant i ligonine "ikals" pora burneliu, kad ant abieju koju stovetu biggrin.gif
zaliaake25
Sveikutės ir aš pasidalinsiu savo patirtimi, kai pirmąją gimdžiau tai vyras buvo kartu su manimi per visą gimdymą, o antrąją kaip gimdžiau, tai negalėjo jis dalyvauti, nes sirgo pirmoji ir nebuvo kur palikti, tai teko man vienai. Aš nežinau, bet antrąją gimdžiau žymiai sunkiau, nes nebuvo tos vyriškos rankos šalia, aišku čia gal psichologinis sutrikimas toks, bet kai pagimdžiau viskas buvo gerai smile.gif Tikiuosi, kad su trečiu bus viskas gerai ir vyras galės dalyvauti smile.gif
Kendal
Idomus pastebejimai del to 'ziurejimo i klyna'. O siaip tai vyras niekada tikriausiai zemiau bambos neziuri smile.gif)? Bet as ne uzgauti noriu. pati maniau, kad vaizdas tikriausiai kraupokas, kad vyrui po to kazkaip moteris patampa ne tokia kaip kad buvo. galbut ir paslapties dalele reika issaugoti, nera cia ko visko jiems rodyti. kiekvienas savaip mastome. bet kiek teko girdeti vyru atsiliepimu, tai ne vienas neiziurejo to, ko mes bijome. ju baimes gimdymo metu visai kitos. ir daugeliui gimdymas yra nuostabus moters virsmas motina. juk jie nenesioja to vaiko, neturi su jo kontakto tokio artimo kaip kad mama. Na, nebent veidrodi kas pastatytu. bet kaip visada, visi mes skirtingi, o tokiu metu kaip gimdymas labai daug priklauso ir nuo aplinkos, ir nuo pacios gimdyves, ir nuo nusiteikimo ir nuo aplink esanciu zmoniu.
dainorab
kai gimdziau pirmaji tai net nespejau jam pranesti,kad gimdau viskas staigiai ivyko, o dabar tai net nzn, noreciau kad jis butu kartu, nes pasmus mieste labai blogi atsiliepimai apie gimdymus, gerosios daktares i privcias klinikas iskeliavo tai liko visos.......... tai galvoju bent priziures, nes vistiek ne viena esi,o su vyru gal kitaip ir elgsis. o del tu ziurejimu tai nei tie vyrai ziuri nei ka, o jei pasiziuri tai nemanau, kad paisbaiseja dziaugiasi kad leliuka jam pagimdai.
Keja
QUOTE(melyne @ 2009 12 02, 14:29)
maniskis dalyvavo per visa gimdyma, nors zadejo, kad bus tik per saremius. . kaip pats sako, vaizdeliu prisiziurejo, bet ... nieko nekeistu. per antra irgi sake dalyvaus.
*

Pas mane irgi panasiai buvo, sutarem, kad bus sumanim per saremius, bet kai viskas vyko ne jam nei man nekilo minciu, kad iseitu. Man jis labai padejo abu kartus, nezinau ar delto, kad dalyvavo gimdyme, bet su mergaitem jis labai artimas 4u.gif
Musu santykiu jo dalyvavimas gimdyme ne pagerino ne pablogino tongue.gif Viskas kaip iki to 4u.gif
L'aurora
QUOTE(Austte @ 2009 12 02, 15:52)
mano vyras nori dalyvauti, o as nezinau ar gerai.. vistiek  vieniem vyram gimdymas atrodo kaip stebuklas, kiti pasislyksti tuom, ir paibaisi moterimi...  g.gif  nezinau kaip darysim... ax.gif  nestuke.gif
*

user posted image

tai kuo cia slykstetis?!! dar graziau. mane tai nervina tokie vyrai. lovon tai patys pirmi, o per gimdyma jau slykstu jiems g.gif taip iseina, kad jiems slykstus naujos gyvybes atsiradimas
meile_seile
QUOTE(L'aurora @ 2009 12 04, 00:50)

tai kuo cia slykstetis?!! dar graziau. mane tai nervina tokie vyrai. lovon tai patys pirmi, o per gimdyma jau slykstu jiems  g.gif  taip iseina, kad jiems slykstus naujos gyvybes atsiradimas
*

nereikia pykt 4u.gif visokių yra- visokių reikia rolleyes.gif gi išties yra tokių "fyfinių" diedų, kuriems atšoka fantazija, prisižiūrėjus gimdymo...kiekvienam savo.
o dėl to žiūrėjimo klynan- buvau prisakius nežiūrėt tikrai ne todėl, kad bijočiau, jog išgąsdinsiu(nu tik ne mano diedą tokiais vaizdais išgąsdint lotuliukas.gif ), tiesiog maniau, jog pati jausiuosi nejaukiai, jeigu jis spoksos "ten", kai vaizdzialis nekoks biggrin.gif bet nieko, spoksojo tiek, kiek matėsi iš šono blush2.gif ir vėl sakė eis spoksot lotuliukas.gif
Naktibalda
dalyvavo per abu, vieną natūraliai gimdžiau kitą cezariu (už durų biggrin.gif ) . Nieks niekur nežiūrėjo, nes anam gale yra gydytojų vieta, o vyro šalia mamos, net tokių minčių nekilo , nebent jei jau labai pačiam vyrui smalsu gal ir žiūri , maniškiui rūpėjo kiti dalykai 4u.gif

nuo požiūrio priklauso, jei eina tik dėl mados ir iš vis nenutuokia nei teoriškai kaip kas vyksta tada tikrai geriau nesivesti, bet jei jis žino visą eigą ir nusiteikęs būti šalia visom prasmėm , tai tik pirmyn 4u.gif

o pasišlykštėti gali tik tas vyras ,kuris nebuvo pasiruošęs gimdymo procesui, tai rimtas darbas, aš įsivaizduoju kaip yra sunku matyti mylimą moterį skendinčią skausmuose, o tu niekuom negali padėti, esi bejėgis smile.gif , o dar jei smalsumas nugali ir žiūri ne ten kur reikia ir daro ne tą ką reikia, tai čia jau jo problemos doh.gif , mums buvo kaip stebuklas ir didžiulė laimė, verkėme abu wub.gif iš laimės mirksiukas.gif, linkiu visoms tą patirt smile.gif
aukselis14
laukiuosi...kai kalba pasisuka apie vyro dalyvavima gimdyme jau is pat pradziu jis sake "as tai dalyvausiu", bandydavau dar atkalbet gal pabusi tik per saremius padesi ir t.t.,bet jis nesileidzia i kalbas. Jei nori, tai negi tam priestarausiu labai smile.gif
nestuke24
na, visokiu tu vyru yra, visokiu ir reikia, bet as manau, kad vyras turi dalyvauti gimdyme, as asmeniskai tai noreciau, kad jis pamatytu, kaip i si pasauli ateina musu mazyle. O vyrai sakantys, kad tai slykstu, man kelia visiska pasislykstejima, kaip gali buti slykstu matyti kaip gimsta tavo vaikas???? o kad matys mane besikankinancia, as taip pat nebijau, jei jau prisidejo prie vaikelio atsiradimo, tai tegul prisideda ir prie gimimo, tegul pamato, kad nera viskas taip paprasta, ir tegu ivertina, kokia tai didziule dovana...
Mystic Sahara
Per pirma gimdyma dalyvavo, pats labai norejo, o as biski dvejojau. Bet kai sueme skausmelis, tai isgaravo viskas is galvos, dvejones dingo ir leidau likti. Buvo laimingas, kad pamate dukrele pirmesnis uz mane, kad kirpo virkstele, su seselem prause, renge. 4u.gif
Dabar vel laukiuosi, vel kazkaip sudvejojau... Bet paklausiau, ar noretu dar karta sudalyvauti siame procese, neabejodamas pasake: tai aisku wub.gif

Zodziu manau, jei pats nori - tegul dalyvauja, bet jeigu bent biski dvejoja - jokiu budu neverskite vyro schmoll.gif
baby_gaga
Asmeniškai aš tai lb norėčiau, kad dalyvautų...
Žinau, kad jei paprašyčiau sutiktu... na kolkas dar tolokai gimdymas, neaisku ar pati ne pati gimdysiu, bet šiai diena manau, kad vyrams geriau to nematyti.

Žinau yra visokių vyršų geresniu, blogesnių, nesakau, kad mano mylimasis kažkoks ožys. Bet esme yra tokia, kai vyras visa tai pamato sumažėja jau trauka moterei, nors ir bus meilė begalinė, tačiau, pripažinkim, kad normaliem vyrams lb svarbu sexas ir atistinka, taip, kad po tokių vaizdelių vyras moterį mato daugiau kaip jo vaiko motiną, bet ne meilužę.
Todėl yra daug didesnė tikimybė, kad vyras susiras meilužę, kuri atstos tą atsiradūsi trūkumą.

Gal kai kaim kvailai skambėtų visą tai, bet atsimerkit - tik nedaugeliui šiais laikais po vaiko gimimo pavyksta išlaikyti tokius santykius kokie jie buvo iki tol...

enora
Būtinai imsiu lotuliukas.gif ,pirma kart dalyvavo,norėčiau,kad ir antrą kartą dalyvautu..Pirmą kart klausė ar aš noriu,kad jis dalyvautų ar ne, jis ir pats neprieštaravo ir mums net nereikėjo per daug kalbėtis ar diskutuot.Šį kart nė neklausiau per daug blush2.gif ,sakau,kad norėčiau jog būtum. O šiaip jei vyrai mielai sutinka dalyvaut,tik imkit biggrin.gif ,ne tik pačiam gimdyme,bet kiek įmanoma su jumis ir "gyventų" palatoje,ypač jei tai pirmas vaikiukas.Nes man tai labai padėjo,ypač morališkai,kad buvo šalia su manim.Aš tik už tai,kad vyrai būtų kartu thumbup.gif ,žinoma savo noru ax.gif biggrin.gif . Sėkmės visoms 4u.gif
redxshi
QUOTE(Austte @ 2009 12 02, 15:52)
mano vyras nori dalyvauti, o as nezinau ar gerai.. vistiek  vieniem vyram gimdymas atrodo kaip stebuklas, kiti pasislyksti tuom, ir paibaisi moterimi...  g.gif  nezinau kaip darysim... ax.gif  nestuke.gif
*

Na vargu ar normalūs vyrai galėtų pasišlykštėt ar pasibaisėt gimdymo procesu... Kiekvienas juk tokiu būdu pasaulį išvydom... g.gif O čia juk jo vaikučio atėjimas į pasaulį... Bet gali nutikt taip, jog tėveliui bus kiek nemalonu šį bei tą pamatyti... Na kiekvienam skirtingai tiesą sakant... unsure.gif
Mystic Sahara
QUOTE(redxshi @ 2009 12 05, 20:10)
Na vargu ar normalūs vyrai galėtų pasišlykštėt ar pasibaisėt gimdymo procesu... Kiekvienas juk tokiu būdu pasaulį išvydom... g.gif O čia juk jo vaikučio atėjimas į pasaulį...  Bet gali nutikt taip, jog tėveliui bus kiek nemalonu šį bei tą  pamatyti... Na kiekvienam skirtingai tiesą sakant... unsure.gif
*

thumbup.gif
As irgi ta pati manau! Nekankinau saves kazkokiomis beprasmemis mintimis, kas bus jeigu bus... Viskas vyko taip, kaip turejo vykti. O jei vyras iseis, ar ten susiras meiluze, tai ta jis gali padaryti bet kada, tikrai nemanau, kad gimdymas tam butu svarus postumis schmoll.gif
Esha
Nėštumo pradžioje buvau tvirtai nusprendusi gimdyti viena. Tačiau eigoje mane perkalbėjo. Prašė, kad neatimčiau iš jo to stebuklo. Kad nori būti su manimi ir kiek tik galėdamas man padėti.
Kita vertus neturiu ką prarasti, nes mes su vaikelio tėtuko kartu negyvenam.
+777+
Pirmam nedalyvavo, o antram jei norės-gali dalyvaut.
LiutiCija
as tai labai prie nieko neturiu bet manau kad labiau noreciau kad nedalyvautu, nes ir atsiliepimu kiek esu girdejusi tai vyras tik pats stresuoja ir blasko mamytes demesi. o ir vaizdai ypatingai bijantiems kraujo nekokie. taip kad as gal pasisakyciau kad nereikia nu nebent jau pats labai labai nori smile.gif
Esha
Normalaus, nekompikacinio gimdymo metu kraujo būna labai mažai. ir vyras vyrui nelygus. Jau čia reikia žiūrėti pagal saviškį- stiprus jis ar nelabai smile.gif
Manau vyrus gali išgasdint ir tkie vaizdai kaip žmonos rėkimas, neapgalvotos replikos, vėmimai. Juk ir stanginimosi metu moteris tikrai ne sexy. O kur dar jei apsikakoji
Tai va visokius tokius veiksnius reik sudėt į krūvą, apmastyt, taip pat perspėt vyrą.
Aš savo draugą jau su viskuo supažindinau, tai jis vistiek didvyriškai nori dalyvaut ir viskas. Na tebūnie smile.gif
viktorija010187
sveikos,
ir as pasidalinsiu savo patirtim.... kol laukemes leliuko vyras grieztai nenorejo dalyvaut gimdyme, teisinosi tuom kad yra labai jautrus kraujui ir zaizdom, taciau kai atejo laikas gimdyti jam net nekilo abejoniu, jis pasiliko su manimi gymdyme, po visko savimi labai diziavosi ir dabar visiems pasakoja kad gimdyme butina dalyvaut. (gal taip jis sau savo vyriskuma irode lotuliukas.gif ) o man jo parama gymdyme buvo labai svarbi, kadangi gimdymas buvo sunkus, as abejoju ar be jo buciau atlaikius tas 16 val kancios... schmoll.gif manau jo dalyvavimas gimdyme mus labai suartino, juk jis pagaliau isitikino kad tai sunkus darbas biggrin.gif manau nebutina versti savo vyru dalyvauti, bet jei jie sutinka tai labai puiku...
sekmes visoms gymdymuose 4u.gif
srauni_upe
Mano vyras dalyvavo gimdyme, ir tuo labai džiaugiuosi. Na bet jis toks ramus žmogus. Iš tiesų daugiausia pagalbos iš vyro - kol sąrėmiai. Viena, tai pakviesdavo kai reikdavo akušerę ar gydytoją. Padėjo, kol vaikščiojau sąrėmių metu. Kai buvo suleidę nuskausminamų biški, tai ar labiau pavertė, nes tarp sąrėmių beveik atsijungdvau į jį kur ant kamuolio įsikniaubus. Vandens paduodavo. Aišku ir moralinis palaikymas labai svarbu, ir geras žodis reikiamu momentu.

Beje labai medicininiais momentais gydytojai paprašydavo tėtį išeit. Na vandenų pūslės prakirpimas, placentos ištraukimas, ano galo siuvimas ir pan.
LiutiCija
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 08, 21:47)
Mano vyras dalyvavo gimdyme, ir tuo labai džiaugiuosi. Na bet jis toks ramus žmogus. Iš tiesų daugiausia pagalbos iš vyro - kol sąrėmiai. Viena, tai pakviesdavo kai reikdavo akušerę ar gydytoją. Padėjo, kol vaikščiojau sąrėmių metu. Kai buvo suleidę nuskausminamų biški, tai ar labiau pavertė, nes tarp sąrėmių beveik atsijungdvau į jį kur ant kamuolio įsikniaubus. Vandens paduodavo. Aišku ir moralinis palaikymas labai svarbu, ir geras žodis reikiamu momentu.

Beje labai medicininiais momentais gydytojai paprašydavo tėtį išeit. Na vandenų pūslės prakirpimas, placentos ištraukimas, ano galo siuvimas ir pan.
*

kad saremiu metu tai labai labai sutinku kad vyras salia tiesiog butina, taciau paciame gimdyme... g.gif nu nzn pati dar negimdzius. tiesiog bandau isisvaizduoti mirksiukas.gif
L'aurora
QUOTE(meile_seile @ 2009 12 04, 03:41)
nereikia pykt 4u.gif visokių yra- visokių reikia rolleyes.gif gi išties yra tokių "fyfinių" diedų, kuriems atšoka fantazija, prisižiūrėjus gimdymo...kiekvienam savo.
o dėl to žiūrėjimo klynan- buvau prisakius nežiūrėt tikrai ne todėl, kad bijočiau, jog išgąsdinsiu(nu tik ne mano diedą tokiais vaizdais išgąsdint lotuliukas.gif ), tiesiog maniau, jog pati jausiuosi nejaukiai, jeigu jis spoksos "ten", kai vaizdzialis nekoks biggrin.gif bet nieko, spoksojo tiek, kiek matėsi iš šono blush2.gif ir vėl sakė eis spoksot lotuliukas.gif
*

user posted image

jie tik ziuri, bet bet kada gali uzsimerkt, o ka mums, moterims,daryt, kai mes negalim isvengt viso proceso ir dar skausmuose turim raitytis g.gif islepe tie diedai. pas tevus kazkada buvau radus knygute (apie santuoka, sexa...), kurioje rasoma, kad negalima vyrui sakyt, kada mmm, kad prasta savijauta per nestuma. absurdas kazkoks. jei vaikas musu abieju, tai manau abu turetume viska zinot
Esha
QUOTE(LiutiCija @ 2009 12 08, 21:51)
kad saremiu metu tai labai labai sutinku kad vyras salia tiesiog butina, taciau paciame gimdyme...  g.gif  nu nzn pati dar negimdzius. tiesiog bandau isisvaizduoti  mirksiukas.gif
*

Ir aš tokios nuomonės buvau, kol nepradėjo žaibo greičiu gimdymas artėt. su juo ir šiokios tokios baimės.

QUOTE(L'aurora @ 2009 12 09, 00:02)
user posted image

jie tik ziuri, bet bet kada gali uzsimerkt, o ka mums, moterims,daryt, kai mes negalim isvengt viso proceso ir dar skausmuose turim raitytis g.gif  islepe tie diedai. pas tevus kazkada buvau radus knygute (apie santuoka, sexa...), kurioje rasoma, kad negalima vyrui sakyt, kada mmm, kad prasta savijauta per nestuma. absurdas kazkoks. jei vaikas musu abieju, tai manau abu turetume viska zinot
*

Yra tokių vyrų, kurie mielai turėtų tokias žmonas, kurios prieš atnešant jiems pusryčius į lova, nueitų pasidažyt ir šukuoseną pasidaryt doh.gif
Nematau tikslo slėpt tokių natūralių dalykų, bet to maniškis pats visu tuo labai domisi, negiu slepsiu biggrin.gif
Na gal aš nespėliosiu kas bus kai bus, va kai pagimdysiu ir pasakysiu ar verta buvo tįstis jį ar ne biggrin.gif
rojukas
mums gimdymas ant nosies galo, o vis dar nezinau ar vyras dalyvaus. Tai palikome spresti jam paciam... smile.gif bus kaip bus... smile.gif
Damena
QUOTE(meile_seile @ 2009 12 04, 01:41)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net garsu nusijuokiau,fainas tavo diedas,maniskis irgi mate tik is sono,o si gimdyma dar neaisku kaip bus biggrin.gif
nepriklausoma
Pas nuo pat pradžių nebuvo diskusijų - vyras iš kart nusprendė dalyvaut, ir kuo arčiau gimdymas, tuo labiau dėl tokio jo sprendimo džiaugiuos, nes tikrai žinau, kad jis bus man labai reikalingas.
marytyy
QUOTE(L'aurora @ 2009 12 09, 01:02)
user posted image

jie tik ziuri, bet bet kada gali uzsimerkt, o ka mums, moterims,daryt, kai mes negalim isvengt viso proceso ir dar skausmuose turim raitytis g.gif  islepe tie diedai. pas tevus kazkada buvau radus knygute (apie santuoka, sexa...), kurioje rasoma, kad negalima vyrui sakyt, kada mmm, kad prasta savijauta per nestuma. absurdas kazkoks. jei vaikas musu abieju, tai manau abu turetume viska zinot
*

Nu geras, cirkas koks, jauciu 100 metu poziuris cia. Tai kam tie diedai tada reikalingi, taip iseina, kad tik vaikui padaryti, o po to fsio, tvarkykis pati? na jau ne mielosios blink.gif Atejo kiti laikai...
Papildyta:
QUOTE(meile_seile @ 2009 12 04, 04:41)
*

Maniskis, tai irgi sake spoksos. Kazkuria diena sakau jam: Tik nesugalvok ziureti TEN, o jis man sako: Tai aisku ziuresiu, ko as ten einu ir taves palaikyti, padeti ir paziureti, man irgi viskas gi idomu.
Likau suglumus ir nezinojau ka jam atsakyti doh.gif
relita

Maniskis, tai irgi sake spoksos. Kazkuria diena sakau jam: Tik nesugalvok ziureti TEN, o jis man sako: Tai aisku ziuresiu, ko as ten einu ir taves palaikyti, padeti ir paziureti, man irgi viskas gi idomu.
Likau suglumus ir nezinojau ka jam atsakyti doh.gif
*

[/quote]

Maniskio panasi nuomone. drinks_cheers.gif As ir manau, kad vyras turi dalyvaut, o ne tik "padaryt" ir laukt kol visa kita moteris atliks. jeigu kam atrodo slykstu, pasiziurekit internete, pilna gimdymu, ypac youtube.
#tagra#
As tik uz vyro dalyvavima gimdyme, nezinau, bet man atrode,kad puse skausmo jam atidaviau per gimdyma ax.gif O jei pagalbos kokios prireikia, pades, paguos...
Nu zodziu as supykciau nerealiai jei atsisakytu dalyvauti doh.gif

Kazkada drauge pasiguode, kad vyras nenori gimdyve dalyvaut... Tai prie to vyriskio daviau patarima, kad antra vaika gali irgi be jo pagalbos pasidaryt,jei jis neori padeti kai sunku lotuliukas.gif ( cia zinoma juokavau, su ta potekste,kad ir malonume ir skausme reikia kartu) ax.gif
Cia tik mano nuomene, nesupykit,jei ka izeidziau 4u.gif
Esha
QUOTE(#tagra# @ 2009 12 11, 21:32)
antra vaika gali irgi be jo pagalbos pasidaryt,jei jis neori padeti kai sunku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif oj kaip linksmai pasijuokiau lotuliukas.gif
1cesna1
Pas mus šeimoje nei minčių kitokių nebuvo-tik vyro dalyvavimas gimdyme. Ir aš labai džiaugiuosi, kad buvo šalia friends.gif . Neįsivaizduoju ką reiktų daryti vienai su sarėmiais 8 ir daugiau val. schmoll.gif . Sekančio vaikiuko atėjimą į šį pasaulį irgi, ko gero, tėtis pasitiks smile.gif !
kritike7
nestumo metu nekalbejom isvis ar dalivaus gimdime ar ne,kazkaip nei verciau nei atkalbinejau,kai atejo laikas gimdyt jis nusprende dalivaut,gimdem kartu nuo pradziu iki galo 12val.viska mate ne tik is sono bet is visu pusiu rolleyes.gif
dziaugiuos kad dalivavo vis linksmiau nei vienai smile.gif
marytyy
QUOTE(#tagra# @ 2009 12 11, 22:32)
As tik uz vyro dalyvavima gimdyme, nezinau, bet man atrode,kad puse skausmo jam atidaviau per gimdyma ax.gif  O jei pagalbos kokios prireikia, pades, paguos...
Nu zodziu as supykciau nerealiai jei atsisakytu dalyvauti doh.gif

Kazkada drauge pasiguode, kad vyras nenori gimdyve dalyvaut... Tai prie to vyriskio daviau patarima, kad antra vaika gali irgi be jo pagalbos pasidaryt,jei jis neori padeti kai sunku lotuliukas.gif ( cia zinoma juokavau, su ta potekste,kad ir malonume ir skausme reikia kartu) ax.gif
Cia tik mano nuomene, nesupykit,jei ka izeidziau 4u.gif
*

Saunuole thumbup.gif Gerai pasielgiai thumbup.gif
Klajokle
Mano vyriskis irgi buvo per gimdyma kartu (visa nakti ir dar puse dienos),neisivaizduoju,kaip buciau apsiejus be jo. thumbup.gif O kai jau prasidejo visas veiksmas,man jau dzin dzilin buvo ar jis ka mato ar ne... mirksiukas.gif Visa laik uz rankos laike ir poto abu verkem is laimes...Nuostabus jausmas! wub.gif
O kai dukra gimdziau ex vyras irg buvo kartu,bet pacio gimdymo neilgai istvere isleke lauk,nes butu nualpes lotuliukas.gif
marytyy
Nei vienas vyras tiek neistvertu kiek mes, mamytes nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.