Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaislų parduotuvės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tuoj
Mamos, gal žinote, kur pigiau galima įsigyti gerų žaislų/žaidimų?

Ieškau Ravensburger (Colorama, Snail's Pace Race, Postman Pat Memory) ir Lego firmu produkcijos.

Zaislu planeta ir Cipolino nesiulyti smile.gif
Paja
QUOTE(Tuoj @ 2005 11 01, 19:13)
Zaislu planeta ir Cipolino nesiulyti  smile.gif
*

A ko gi nepatinka jos? mirksiukas.gif
Tuoj
Jos patinka, nepatinka tik kainos tongue.gif
Paja
QUOTE(Tuoj @ 2005 11 02, 10:14)
Jos patinka, nepatinka tik kainos  tongue.gif
*

Man irgi. ax.gif bet kai labai reikia, tai nėra kur dingti...Tenka pirkti. mirksiukas.gif
Ivetaa
seip sako, kad naugarduko gatvej yra nebloga ten ir nekondiciniu buna. seip yra dr okia Dominukas siaures miesteli, bet tik gaila, kad ten yra tik likutis ir daugiau jie prekiu neives cry.gif , bet dar yr is ko pasirinkti.
nerkasa
O Kaune gal kas žino kokių gerų ir pigesnių žaislų parduotuvių? Mes kol kas dar jokio žaislo iš parduotuvės nepirkę blush-anim-cl.gif
gera_mama

Sveikos,

Savo leliukui perku žaislus RuDuDu. Labai patenkinta kokybe, aptarnavimas super! Tai ne kokioj Maximoj, kur kas antras žaislas jau lentynoj guli sulūžęs ir jokios konsultacijos nėra. O RuDuDu jau kelintą kartą grįžtu apsipirkti, jeigu reikia netgi parodo kaip žaislas veikia...To nesulaukiau nei vienoj parduotuvėj...
nichte
o as apie ta parduotuve naugarduko gatvej nieko gero negaliu pasakyt. schmoll.gif pirkau as ten Chicco firmos gym'a, mokejau tikrai nemazai, sake, kad tik pazeista pakuote, o pats zaislas geras. Bet kita diena grazinau atgal... buvo brokuotos dvi dalys, del ko nesusidejo visas gym'as... mad.gif Gerai tik tiek, kad prieme atgal... bet speju ir toliau pardavines kaip super gera zaisla...
dar cia buvo mineta kita parduotuve naugarduko g, (41 berods), kur tinylove ir sassy zaislu yra. va ten tai rekomenduociau apsilankyt, - kainos neblogos ir , svarbiausia, zaislai idomus 4u.gif
dovy
Gal jie ir kokybiški ir aptarnavimas thumbup.gif ,tačiau kainos tai blink.gif
Varėnė
Šiaip žaislų kokybė (ir atitinkamai kaina) priklauso nuo gamintojo, o ne nuo parduotuvės. Kaip veikia žaislai privalo parodyti visose normaliose žaislų parduotuvėse, nes visur prie kasos yra demonstravimui skirti elementai (jei jų žaislui reikia) ir pan. Taip kad šiuo atveju prie parduotuvių galima "kabintis" dėl interjero ir dėl konsultantų darbo - va čia yra bėda, jei jie nesugeba normaliai paaiškint ar pademonstuot prekes.
Kalbant apie Kauną, ten tikrai nemažai skirtingo lygio žaislų parduotuvių: Jonelio kiemas ar Riki 2 - pigios prekės, jonelio kieme galima rasti gerų firmų žaislų su nežymiais defektais, jie lyg ir patys juos remontuoja... Bet jos "sandėliuko" lygio parduotuvės, ne visiems malonu ten apsipirkinėti. Normalios, specializuotos parduotuvės - Rududu, Cipollino, Vaikų miestas (beje, ar ne didžiausia parduotuvė Kaune?) Limpopo, na, Kotrynoj gal kiek mažiau žaislų, ten garsesnių firmų ir brangesni - yra kur rinktis, žiūrint ko reikia. smile.gif beje, visos parduotuvės turi "tik savo vardus", t.y. tam tikrų tiekėjų preks galima rasti tik vienoj ar kitoj parduotuvėj, o ne visose.
nerkasa
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 24, 11:42)
Šiaip žaislų kokybė (ir atitinkamai kaina) priklauso nuo gamintojo, o ne nuo parduotuvės.  Kaip veikia žaislai privalo parodyti visose normaliose žaislų parduotuvėse, nes visur prie kasos yra demonstravimui skirti elementai (jei jų žaislui reikia) ir pan. Taip kad šiuo atveju prie parduotuvių galima "kabintis" dėl interjero ir dėl konsultantų darbo - va čia yra bėda, jei jie nesugeba normaliai paaiškint ar pademonstuot prekes.
Kalbant apie Kauną, ten tikrai nemažai skirtingo lygio žaislų parduotuvių: Jonelio kiemas ar Riki 2 - pigios prekės,  jonelio kieme galima rasti gerų firmų žaislų su nežymiais defektais, jie lyg ir patys juos remontuoja... Bet jos "sandėliuko" lygio parduotuvės, ne visiems malonu ten apsipirkinėti. Normalios, specializuotos parduotuvės - Rududu, Cipollino, Vaikų miestas (beje, ar ne didžiausia parduotuvė Kaune?) Limpopo, na, Kotrynoj gal kiek mažiau žaislų, ten garsesnių firmų ir brangesni - yra kur rinktis, žiūrint ko reikia.  smile.gif beje, visos parduotuvės turi "tik savo vardus", t.y. tam tikrų tiekėjų preks galima rasti tik vienoj ar kitoj parduotuvėj, o ne visose.
*

Va, būtent, niekur nerasi LABAI įvairaus firmų žaisliukų pasirinkimo.
Gulia
Palyginus kainos -Rududu ir Zaislu planetos-tai pirmoj jos zemesnes ir kokybe-yra ir ten thumbup.gif ir ten thumbup.gif ,nes juk LEGO supakuotas yra.
Vakar buvom Rududu tai i maisa idejo zaislus ir namie radom saldainiu-maloni staigmena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
1234566
Man teko Akropolio RuDuDu lankytis. Tai kainos ten irgi pasirode gan didelės. Ir man atrodo, kad iš jų mažai žaislų nuperka, todėl daug nučiupinėtų, apgadintų pakuočių. Tai labiausiai nepatikusi žaislų parduotuvė... Labiausiai man patinka Čipolino ir nuolaidų ten turime, ir erdviau, tvarkos daugiau.
Osvile
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 14, 00:57)
Labiausiai man patinka Čipolino ir nuolaidų ten turime, ir erdviau, tvarkos daugiau.
*

Čipolinas - baisiausia vaikų prekių parduotuvė Vilniuje schmoll.gif Nei ko paklaust, o jei paklausi ar šiaip tiesiog moki prie kasos - pardavėjos nemandagios, susiraukę blink.gif Dėl erdvės sutinku, bet kadangi Akropolyje, tai tikras prochodnoj dvor cool.gif
Rududu - kitas reikalas ir akcijų pasitaiko
Dovanele
QUOTE(nerkasa @ 2006 02 10, 13:08)
O Kaune gal kas žino kokių gerų ir pigesnių žaislų parduotuvių? Mes kol kas dar jokio žaislo iš parduotuvės nepirkę blush-anim-cl.gif
*

Labai neblogos yra "Jonelio kiemas" Vilijampoleje ir buvusio taksi parko teritorijoje (prie Nemuno uosto) esanciame pastate yra zaislu parduotuve - ten zaislai tikrai pigiau ir visi tie patys kur ir kitose parduotuvese (tipo "Kotryna", "Vaiku miestas" ir pan)
Filia
Na dėl ČIPOLINO Vilniuje tai tikrai paprieštarausiu. Prieš pora dienų pirkau vaikui dovaną, tai ne tik kad paaiškino tai, ko mes teiravomės, bet pati pardavėja pasiūlė alternatyvą (nes man tas variantas nepatiko), viską paaiškino. Likau labai patenkinta pirkiniu, o ir vaikui dovana labai patiko.
Enėja
Rududu gal ir nebloga parduotuvė rolleyes.gif bet mane labai nervina tas dalykas, vos tik aš įžengiau pro vartus jau prisistatė "kuo galiu padėt" doh.gif Mandagiai atsakau, kad pagalbos paprašysiu, noriu pasižvalgyti, bet jaučiuosi nesmagiai , nes pardavėja vistiek stovi netoliese ir stebi doh.gif

O kainos tai sakyčiau nėra jau tokios didžiulės rolleyes.gif
Paja
QUOTE(barskuolyte @ 2006 03 23, 19:42)
Rududu gal ir nebloga parduotuvė  rolleyes.gif bet mane labai nervina tas dalykas, vos tik aš įžengiau pro vartus jau prisistatė "kuo galiu padėt" doh.gif Mandagiai atsakau, kad pagalbos paprašysiu, noriu pasižvalgyti, bet jaučiuosi nesmagiai ,  nes pardavėja vistiek stovi netoliese ir stebi  doh.gif

O kainos tai sakyčiau nėra jau tokios didžiulės  rolleyes.gif
*

Tikrai taip, ir mane tas nervina šiek tiek. Pastoviai prieina tokia tamsi, trumpais plaukais, pagyvenusi pardavėja: ir "kuo galiu padėti, ką pasiūlyti"... Šiaip, labai maloni, bet kartais "užknisa". Mano vyresnioji vis užeina pažiūrėti barbių naujienų, todėl toks dėmesys vargina. Nei ramiai pažiūrėsi, nei ką. Nors pati parduotuvė visai patinka. smile.gif
Dovanele
Gal pati parduotuve ir nebloga. Bet a ten pirkau zaisla, tai per dvi dienas sugebejau sugadinti - pati blink.gif smile.gif Nors pardaeja akcentavo, kad to zaisliuko spyruokle nepersisuka... Tai butent taip ir atsitiko. Suprantu, kad ne parduotuve kalta, bet kazkaip nezinau ar dar noresiu ten pirkti. Tuo labiau, kai nedidelis ir nesudetingas plastmasinis zaisliukas kainuoja apie 50 lt
Surfinija
"Žaislai pigiau" yra Vilijampolėje, Betygalos 2. Pravažiavus senuoju Vilijampolės tiltu reikia sukti iš karto į kairę. Ir dar (gal kokį kilometriuką) ta gatve pavažiuoti. Pro pačią parduotuvę visuomeninis transportas nevažiuoja, bet gal kiemais praeiti ir galima išlipus pravažiavus tiltą (siūlyčiau pasižiūrėti į Kauno žemėlapį). smile.gif
emilijamedute
klaipedoj zaislai pigiau yra prie mega plazos vidiniame kieme. reikia i antra auksta lipt. salia indu parduiotuve zana. joje zaislai ir prekes vezqamos is vokietijos. jei pakuote brokuota tai pigiai praso. nueikit ir isitikinkit pacios.
*Lina*
gerų firmų žaislų galima rasti Pašilaičiuose esančiame pasaže Pas juoza,ten yra Čiuku čiukas,kainos gana normalios kelis fisherprice žaislus pirkau savo vaikui,tai kokybe esu patenkinta 4u.gif
minha
4u.gif kur tokiu zaisliuku eitu rasti? donima baby born lelyte.. Kaledos arteja, seniui salciui laiskas parasytas..o kazkaip nekyla ranka moket 200 verysad.gif
mamymamy
QUOTE(greitai @ 2006 12 11, 10:51)
4u.gif  kur tokiu zaisliuku eitu rasti? donima baby born lelyte.. Kaledos arteja, seniui salciui laiskas parasytas..o kazkaip nekyla ranka moket 200  verysad.gif
*

Jeigu Jūs vilnietė, tai nuvažiuokit į Naugarduko g. esančią Žaislų išparduotuvę. Ten reikia įeiti į Maksimos bazės kiemą pro didelius vartus ir iškarto sukti į kairę. Ir eiti tiesiai, ten pamatysit parduotuvę. Kažkada mačiau tų lėlių, gal ir dabar bus.
minha
aciu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Lina*
galit dar pažiųrėti pasaže pas Juozapą arba Kalvarijų 125 ten kur Norfa mirksiukas.gif
delamorte
QUOTE(*Lina* @ 2006 12 11, 17:30)
galit dar pažiųrėti pasaže pas Juozapą arba Kalvarijų 125 ten kur Norfa mirksiukas.gif
*

O kas yra Kalvarijų g-vėj? Kokia ten parduotuvė? Gyvenu netoli, bet niekada nemačiau, o būtų smagu rast naujų, bet pigesnių žaislų...
ivonule
QUOTE(delamorte @ 2006 12 12, 10:39)
O kas yra Kalvarijų g-vėj? Kokia ten parduotuvė? Gyvenu netoli, bet niekada nemačiau, o būtų smagu rast naujų, bet pigesnių žaislų...
*

Kalvariju g.yra parduotuve ERBIS ji yra priesais baldu parduotuve Juodasis alksnis ar panasiai neatsimenu,bet ten nieko gero schmoll.gif .Zinau dar yra baltupiu NORFOJE ten daug geru firmu zaisliuku.
MEŠKA
Pažiūrėkite www.gudragalvis.lt . Buvome Litexpo parodoje, tai tikrai daug žmonių susižavėję buvo. Šiaip kainos gali pasirodyti didelės, bet dauguma gamintos Europos sąjungos šalyse. Šiaip dirbame daugumoje su švietimo įstaigomis, bet nusiunčiam ir privatiems.
Pas mus užsako, išsiunčiame el. paštu sąskaitą, tada po apmokėjimo išsiunčiame per siuntų tarnybas. Ir šiaip laukčiau komentarų.... Tik blush2.gif truputi vaizdų kokybė kataloge nekokia.
Sevena
QUOTE(MEŠKA @ 2006 12 15, 17:40)
Pažiūrėkite www.gudragalvis.lt .
*

Pažiūrėjau biggrin.gif - tikrai daug įdomaus turit, bet ir nepigiai g.gif . Mane kaleidoskopas sudomino - ar atsiųstumet ir kiek tas viskas kainuotų? Gal į AŽ parašytumėt? ax.gif
MEŠKA
Bet kad tas kaleidoskopas pabrangtų dvigubai dėl siuntimo išlaidų- pridedame 6 Lt siuntu tarnybu mokesti. Taigi, tas daikčiukas tiek nevertas...Kokio amžiaus vaikui renki?
Super daiktelis yra kišeninis mikroskopas. Tikrai vaikai labai džiaugiasi.
makuke
Vilnietėms galiu pasiūlyti Voiros žaislų parduotuvę, Paplaujos gatvėje, už Audėjo baldų centro. Ten įvairiausių lėlyčių yra ir netik . Ir pigiau. mirksiukas.gif
Sevena
QUOTE(MEŠKA @ 2006 12 19, 17:19)
Bet kad tas kaleidoskopas pabrangtų dvigubai dėl siuntimo išlaidų- pridedame 6 Lt siuntu tarnybu mokesti. Taigi, tas daikčiukas tiek nevertas...Kokio amžiaus vaikui renki?
Super daiktelis yra kišeninis mikroskopas. Tikrai  vaikai labai džiaugiasi.
*

Aišku g.gif ... Aš savo trimetei žais;ų žiūrinėjau ax.gif .
Tuja2
Ir man patiko gudragalvis smile.gif
viti
esu ir Senukuose šio to radusi
vyšniux
Mes Jonelio kieme karts nuo karto kokybisku ir nebrangiu zaisliuku prisiperkam thumbup.gif
Rusnėja
Mes irgi Jonelio kiemelyje užtaikome kokybiškų žaislų thumbup.gif
Tuja2
Buvau Erbyje, kalvariju 125, bet man ten pasirode nyku. Keletas zaislu, kurie kazkokie nusepe, aptrinti. Keletas vezimu, kurie taip pat nutrinti.
Isila
buvom vakar Jonely, tai nieko gero schmoll.gif
*Lina*
QUOTE(makuke @ 2006 12 19, 17:47)
Vilnietėms galiu pasiūlyti Voiros žaislų parduotuvę, Paplaujos gatvėje, už Audėjo baldų centro. Ten įvairiausių lėlyčių yra ir netik . Ir pigiau.  mirksiukas.gif
*

o kurioj čia maždaug vietoj? blush2.gif nežinau kur tie Audėjo baldai blush2.gif
simvila
man tai Jonelio kiemelyje patika na ne visada gali rasti ko reikia ,bet tikrai pigiau.mes vartelius apsaugai nuo laiptu ten pirkome28lt ,o megoje lygiai tokie pat 80lt tai likau labai nustebusi doh.gif
GeraSima
mes neseniai Jonelio kieme buvom, tai nieko gero ir idomaus neradom. Dar ir labai salta buvo, nemalonu kazkaip ir norisi kuo greiciau eiti lauk. Bet as ir ieskojau, ko gal ir nelabai isvis yra - kaladeliu ar panasiai vaikui iki metu lotuliukas.gif . O didesniems vaikams tikrai idomiu ir kokybisku zaislu yra. Reikes i Vilijampole nuvaziuot, gal ten ka nors rasiu...
Isila
QUOTE(GeraSima @ 2007 02 22, 12:23)
mes neseniai Jonelio kieme buvom, tai nieko gero ir idomaus neradom. Dar ir labai salta buvo, nemalonu kazkaip ir norisi kuo greiciau eiti lauk. Bet as ir ieskojau, ko gal ir nelabai isvis yra - kaladeliu ar panasiai vaikui iki metu  lotuliukas.gif . O didesniems vaikams tikrai idomiu ir kokybisku zaislu yra. Reikes i Vilijampole nuvaziuot, gal ten ka nors rasiu...
*

su kaladėlėm sunku, ir mes ieškom - nėra, buvom ir Vilijampolei, atsakymas toks pat doh.gif
BARDAU
QUOTE(makuke @ 2006 12 19, 18:47)
Vilnietėms galiu pasiūlyti Voiros žaislų parduotuvę, Paplaujos gatvėje, už Audėjo baldų centro. Ten įvairiausių lėlyčių yra ir netik . Ir pigiau.  mirksiukas.gif
*

Sveika,
o gal zinote, kur Klaipedoj butu pigesniu zaislu? Aciu
GeraSima
Prisiskaiciau mamu patarimo ir nuvaziavom i Vilijampole, uz tilto, buvusiame taksi parke. Ten ieje prota praradom, t.y. zaislu uz 100 lt prisipirkom, nors negaila. lavinimo stala uz 70 lt ir sudedamus viena i kita indelius. Su pirmu zaidzia, kai priverciam, t.y. kartu sedim ir maigom biggrin.gif , o su antru nelabai, Bet manau, kai paaugs zais. o zaislai ten kokybiski, klausiau ar pas juos brokuoti kaip Joneli, tai sake, kad ne. Jie uzsiima didmenine prekyba ir savo parduotuve turi. Siaip patiko, tik negalima i tokias parduotuves tevu daznai ileisti tongue.gif .
mik
gal zinot kur klaipedoje yra rududu parduotuve. 4u.gif
soliux
QUOTE(mik @ 2007 03 05, 11:48)
gal zinot kur klaipedoje yra rududu parduotuve.  4u.gif
*

Man atrodo Akropolyje yra Rududu parduotuves
Aušrinėlis
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 30, 20:47)
o kurioj čia maždaug vietoj? blush2.gif nežinau kur tie Audėjo baldai blush2.gif
*

Audejo baldai yra Zarasu g.netoli Olandu ziedo mirksiukas.gif
mamaviltes
Sveikos. Norėjau pasidalinti savo patirtimi su visomis šiaulietėmis. ne paslaptis, kad kokybiški žaislai yra brangūs, o ir jų pasirinkimas nėra gausus, todėl labai apsidžiaugiau atradusi super žaislų parduotuvę (Aido g. prie bibliotekos, priešais Saulutę). aplankiusi keletą žailų parduotuvių nustebau, kad šitaip gali skirtis kainos g.gif Kainos minėtoj parduotuvėj daugeliui žaislų yra 20-30% pigesnės nei pvz. Žaislų planetoj, ar Vaikų mieste. Tikrai siūlau visoms ten apsilankyti. smile.gif
jurgutemaza
na mes kai grįžtam tai labai daug perkam norfoj xxl įsikūrusioj parduotuvėj, dabar nepasakysiu tiksliai(yra dvi, bet perkam toj pries baldų parduotuvę), bet atrodo kad ten ''kotryna'', ten daug chicco žaislų, kuriuos mes labai megstam ir apskritai viskas iš chicco mums thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.