Gal kuri turite PlayDoh kurybini rinkini Dantistas ? Ar verta pirkti ?
Dvejojau tarp dantisto ir aštunkojo nugalėjo aštunkojis
![]() Man jis toks mielas beje begale Jūros gyvūnų nulipdyt galima Kalbu iš patirties, nes turim šreko galvą tokią pat kaip dantisto, tai labai sunkei tas liežuvis manajam lenda ir tie dantukai įsistate iškrenta nu vien žo
Mes turejom dantista. Norejo mano vaikinas jo labai, bet kai gavo tai zaide mazai
Gal mergaites kruopstesnes, joms labiau tiktu toks rinkinys. Maniskiui jis nepasiteisino QUOTE(miix @ 2009 12 17, 23:11) Mes turejom dantista. Norejo mano vaikinas jo labai, bet kai gavo tai zaide mazai Gal mergaites kruopstesnes, joms labiau tiktu toks rinkinys. Maniskiui jis nepasiteisino
Dantistą teko pas pažįstamus matyti, tai truputį ribotos fantazijos žaislas man pasirodė
Turėjom PlayDoh plasteliną, teko jį po kokio mėnesiuko išmesti, nes mažė vis palikdavo atidarytus indelius, ir plastelinas sudžiuvo
QUOTE(JUSTITIA @ 2010 03 23, 14:49) Turėjom PlayDoh plasteliną, teko jį po kokio mėnesiuko išmesti, nes mažė vis palikdavo atidarytus indelius, ir plastelinas sudžiuvo jau aš nesuskaičiuoju, kiek mes kartų pirkom to plastelino...ir palieka pažaidęs, o tas tuoj sukietėja |