Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Internetiniai žaidimai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
jolanta.semeziene
Sveikos jaunos ir nejaunos mamytukės,
mano dukrytė kartą manęs užklausė,o aš nieko nežinau ir labai jau gėda pasidarė.Norėjau dėl įdomumo paklausti ar žaidžiate bent kartais?Psakykit kokias šeimas ar namus kuriate.Aš neseniai pradėjau žaisti tai įdomu visai(rekarčiais)Kartais į galvą šauna mintis:Kada gi bus išleisti tie The sims 3? blush2.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Kamikadzė
Žaist nežaidžiu, o The Sims 3 EA išleis birželio 2 d., nors žadėjo vasario 20. smile.gif
Rustė
nežaidžiu ir vaikai nežaidžia.

yra kas veikia ir be to.
Papildyta:
ar nebūtų paprasčiau prisipažinti savo tikrojo "aš" o ne vaidinti, kad mama domisi vaikiškais žaidimais g.gif ar tavo mama bent žino, kaip terši jos niką?

QUOTE(jolanta.semeziene @ 2009 02 13, 11:49)
Sveikos mamytės,
.Gerai sakai kad tėvo trūksta.Rasau mamos vardu.Mano tėvai irgi neseniai issiskyre.Man desimt metu,dar ne papaugle.Tikrai neketinu neiti į moykla.Na,o kadangi jis bernas,tai kartais uzplaukia gal zinai.Man kartais irgi tėcio truksta.Bet ka padarysi.Paverkiu,paverkiu ir visai kitokia paskui bunu ir i mokykla neiti noras pradingsta.Psakyk tam vaikiui,kad iessivergtu ir butu  geriau.Suprantu bernas gi,geda vergti,bet ka gi padarysi.Kartais reikia pavergti. g.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif  g.gif
*

TaKuriNubego*
Žaidžiu, labai laukiam The Sims 3. smile.gif
Moonrat
JAu baigėm žaisti prieš porą metų :0 O žaisdavom intensyviai smile.gif
vaidule25
Čia dalinsimės info, ką ir kiek laiko žaidžia jūsų vaikai.
sleepybag
man mama leidzia zaisti apie 2-3 valandas kas antra diena.kai buvau mazesne zaisdavau barbie.com arba pollypocket.com.dabar dazniausiai zaidziu y8.com arba facebook.lt ivairius zaidimus.taip pat zaidziu savo zaidimus kurie irasyti kompiuteruje ax.gif
vavute
Visai neleidziame sunui sedeti prie kompiuterio bei zaisti zaidimus. Jam 7 metai, manau, kad dar spes prisisedeti prie kompiuterio.
monyte
Kadangi matau,jog nera tuo piktaudziaujama,tai nelabai ir kontroliuoju,nebent jei pastebiu,kad per ilgai prie kompo sedi,tada duodu pastaba,kad galetu kuo kitu uzsiimti ,ne uz ilgo jau ,ziurek,ir nebsedi prie kompo. (11metu) O maze (3metukai) irgi gauna pazaisti,kartais 5 min. uztenka,kartais ir visas 30 prazaidzia,kartais kas diena,o buna,kad ir kelias dienas prie kompo net prisiliecia... Zodziu,kompai nera uzakcentuojamas dalykas namuose,manau,todel ir nelabai jie ir rupi.Kievienas turim savaji,pestis nera del ko,visada zinai,kad bet kada gali prisesti,gal del to ir nesiverzia cia pas mus niekas prie ju g.gif
mice123
Fanatike. Ir vaikams patinka
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.