Nu čiotkos rugiagėlės....
apyrankė
![]() traukia ant lino ir spalvų šią vasarą
Pulina, idomiai grazi apyranke
Mano gelynas pleciamas
štai ką galima padaryti iš seno automobilio rato
(tiesa, be vyru pagalbos neapseisi) ![]() Prapjauti ratą, kaip nurodyta ir išversti
Visai ne. Lengvojo automobiliaus ratas, tik pagulejes
nebutina is traktoriaus rato
Oi koks ratas geras! Ne is kart supratau kas cia per daiktas, labai dekoratyviai atrodo.
Ir auskarai su gelem labai mieli. Galima pagalvot kad gyvos geles!
KRIKSTADEZE,FOTOMONTAZAS MANO TAIP PAT
![]() ![]()
Naujasis darbelis
Va kaip gali atrodyti nudazyta , sena automobilio padanga
Labai grazus ir kruopsciai atlikti darbai!
Dangira K. originaliai papuosta aplinka!
[quote=Dangira K.,2010 07 15, 18:54]
Va kaip gali atrodyti nudazyta , sena automobilio padanga Puiku, dangira, šaunuolė
Aciu labai uz pagyras
moderatorė irmulia
Mamukai Indriukai, kaip pasilgau tavo darbeliu!!!!! naujieji VISI NUOSTABUS!!!!!
sveiki
nutariau parodyt
karoliai
Apyrankė "Jūros bangos"
![]()
"Krentantys lapai"
![]() "Aukso kerai"
Na, giriuosi ir aš
![]() ![]() ![]()
Na ir grožiai
Ooiiii kokios nerealio kėdutės
moderatorė irmulia
Labai patiko kedes dekupazuotos ir SMILTES rugiageles.
Mano nedidelis pazaidimas, jusu darbeliams neprilygsta bet man tiesiog smagu ![]() o jeigu kam idomu detaliau cia QUOTE(dimming @ 2010 07 29, 11:50) Labai patiko kedes dekupazuotos ir SMILTES rugiageles. Jūs čia apie mano kėdes? Jos ne dekupažuotos, o paišytos Ta proga rodausi dar ![]() ![]() ![]()
labai grazios kedes..o graziausios su zmogeliukais.baisiai grazus veidai...tokie skanus:))))
Fantastiški piešiniai ant kėdžių.
Ar man būtų jauku sėstis ant tų išraiškingų ir šiltų veidelių, nežinau... Nežiūrint to, kėdės, manau, vis tiek tinkamas objektas tokiems piešiniams, bet jau gal ne visai funkcionaliai. Labai labai patiko
zabankstis niu keduciu grozis, tai eina sau, teisingai pasakyta, skanios tokios
Sveikos, mano rankų darbo sagės:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Vlada34 - ketvirtair šešta patiko
Man tai su plunksna fantastiška
o man pirmoji ir abi paskutines
Labai grazios kedutes!
Nepakartojamos seges!
o man visos patiko Vlados34 seges-originalios ir nematytos
niu va biski parodysiu ka padariau
![]() Uploaded with ImageShack.us bei jauniesiems meduciui kabineti saukstukai ![]() Uploaded with ImageShack.us niu ir dar viena maza ( tokia nedidele) dezute "Pasivaiksciojimas" ![]() Uploaded with ImageShack.us niu ir dar parodaau viena darbeliuka "Julytes" ![]() Uploaded with ImageShack.us ir kita puse pakabeliu ![]() Uploaded with ImageShack.us Papildyta: Auskariukai "Vakaro lapai" ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ir lentutes prie to pacio ![]() Uploaded with ImageShack.us dėžutė "Angelu šėlsmas" ![]() Uploaded with ImageShack.us
aurelija_ma, kad pasistengei tai pasistengei
Parodysiu ir aš kelis savo mėgstamiausius darbelius
Sagės ![]() ![]() ![]() ![]() Auskarai ![]()
Patiko Atlantic spalvoti auskarai
Atlantic labai gražūs auskarai
Atlantic, pirmoji sagė ir auskarai man labai patiko
Pasirodysiu ir aš su savo sagėmis
Nr. 78 ![]() Nr. 79 ![]() Nr. 80 ![]() Nr. 81 ![]() Nr. 82 ![]() Nr. 83 ![]() Nr. 84
genovaite, na ir grožiai čia pas tave
QUOTE(grite @ 2010 08 07, 10:07) Ačiū O šiaip čia tik dalis visokių "balabaikų" visko parodyt ir neįmanoma. Nežinojau , kad galima pasigirti, visų darbų ir nebesurinksi, po temas išmėtiti
[quote=genovaite,2010 08 07, 11:03]
kokie gražūs darbeliai!!!
Genovaite, o tos dezutes is kuriu tortai suformuoti, tusciavidures ar ne? Kas tai per ideja?
|