Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kefyro dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
RutaPuta
QUOTE(svoba @ 2009 07 02, 13:38)
man irgi nepaleido, bet tirrai zinau, kad nekoks jausmas, kai reik laxtyt i wc blink.gif
*

kad man jusu bedos biggrin.gif , o cia noriu,kad paleistu ir niekaip blink.gif
**Agotelle**
nu tikrai nieko gero kad paleido, nes jau ir uz.... skauda nuo lakstymo, gal cia mano organizmas taip reaguoja
medium
Kaip jus "igeriate" toki dinamitini kokteili g.gif ?
Zinau, kad visi sie produktai - prieskoniai nuo antsvorio. As juos vartoju, bet ne taip drastiskai.

Cinamonas - turtingas chromo - elemento, kuris reguliuoja cukraus kieki kraujyje ir spartina medziagu apykaita. Dienos norma - puse saukstelio.

Paprikoje esancios veikliosios medziagos gali paspartinti medziagu apykaita ir deginti riebalus. Dienos norma 1/8 saukstelio.

Imbieras, turtingas eterinio aliejaus, krakmolo ir lastelienos. Gerina virskinima ir apetita ( tongue.gif ), slopina pilvo putima, skausmus. Per diena galima suvalgyti 0,3-1,5g smulkinto sakniastiebio arba juo gardinti patiekalus.
As geriu imbiero saknies arbata ir dar zinau viena recepta kaip juo "uzdegti" virskinimo ugni.

Dar i ta sarasiuka itraukite spanguoles, linu seklas ir petrazoles smile.gif .

O cesnako antpiliuko, gali pavartoti kam jau per 50-simt. Stiprina ir valo kraujagysles, aisku dar ir antibiotikas.
medium
QUOTE(Sharune @ 2009 06 25, 22:32)
Bet man įdomu. Kaip visi šitie keturi indigrientai skatina riebalų naikinimą.  g.gif  kur čia stebuklas?  blink.gif
*

Sitas klausimas jau buvo pirmame puslapyje ir i ji neatsake, netgi temos autore. Tai jus vartojate, kad bele vartoti g.gif . kaip galima neissiaiskinti kuom maitinate savo kuna, noredama atrodyti geriau blink.gif .
svoba
QUOTE(RutaPuta @ 2009 07 02, 15:45)
kad man jusu bedos  biggrin.gif , o cia noriu,kad paleistu ir niekaip  blink.gif
*

baik tu, taigi negalima taip drastiskai, prisidarysi bedu. organizmas isijungs taupymo rezima ir medziagu apykaita sutriks
landrea
Kaip mergytem sekasi liekneti su kefyriuku? mirksiukas.gif Ar jau nebegeriat "kefyrinio kokteiliuko"? ax.gif
RutaPuta
QUOTE(medium @ 2009 07 03, 09:09)
Sitas klausimas jau buvo pirmame puslapyje ir i ji neatsake, netgi temos autore. Tai jus vartojate, kad bele vartoti  g.gif . kaip galima neissiaiskinti kuom maitinate savo kuna, noredama atrodyti geriau  blink.gif .
*

tai,kad as atsakiau, tik gal ne taip smulkiai blush2.gif dekui tau 4u.gif

o beje, cia liaudiskos priemones ir jokiu tableciu ir chemiju nieks cia nereklamuoja, nereikia taip priestarauti mirksiukas.gif

beje, sita receptuka, pasikartosiu, girdejau per televizijos laida, kuria gali paziureti bet kuris rusas, lietuvis ir bet kuris rusakalbis sioje zemeleje-- 'malaxov +' ir paviesinau siauru 'supermamos' mastu- ne TV , kaip, kad minejau, noredama mergaitems apsispresti ir pasirinkti sau tinkama buda liekneti... beje, lieknejimas, aplamai yra daug kam priimti drastiski sprendimai, sis manau, labai naturalus.

Beje, manau kiekviena cia besilankanciu yra asmenybe, kuri pati priima sau priimtinus sprendimus- jokios prievartos mirksiukas.gif

taiklioji
sveikos,
o kur randat tu prieskoniu, tarkim maximoj galiu? nezinau , nes man prieskoniai druska, vegeta pipirai malti ir cinamona aisku zinau.
gal galit padet naujokei?
ar brangiai kainuoja?
shaimon
QUOTE(taiklioji @ 2009 07 10, 18:54)
sveikos,
o kur randat tu prieskoniu, tarkim maximoj galiu? nezinau , nes man prieskoniai druska, vegeta pipirai malti ir cinamona aisku zinau.
gal galit padet naujokei?
ar brangiai kainuoja?
*

sveika, taip siu prieskoniu tikrai yra prekybos centruose ir kainos tikrai nera nedideles, apie pora lituku uz pakuti 4u.gif
krissp
4u.gif Sveikutės
Jungiuosi prie jūsų thumbup.gif
O jeigu gerti tik kefyrą, be tų visų prieskonių? mirksiukas.gif Man taip labiau priimtina. Nebandėt?
**Agotelle**
sveikos, geriau kefyra tik dvi dienas daugiau nebegalejau nes labai nuo jo paleidzia vidurius, mano oraganizmui ne tinka toks gerimas,
linkiu sekmes geriancioms ir bukit atsargios nesusigadinkit medziagu apykaitos su tokiais gerimais
Dobiliukas
Laba,
Man tai visai nieko tas kokteiliukas.labai gerai vakare prieš miegą smile.gif po tokio aštrumėlio tai valgis tikrai ne galvoj lotuliukas.gif reiks pabandyti gerti ir pietums.
Fely
Sveikos merginos 4u.gif

Kaip sekasi kefyriuka gerti? Gal kas nors jau pasieke kokiu rezultatu su juo? bigsmile.gif
krissp
Sveikutes!
Aš geriu tik kefyrą. Per dieną išgeriu litrą ir liuks thumbup.gif .Nuima alkį ir viduriai nekietėja. Ir svoris po truputį krenta. Aišku, stengiuosi maisto porcijas mažinti. Dar reikėtų ir saldumynų nevalgyti,bet be jų negaliu.
Sekmės jums 4u.gif
krissp

Sveikutes! Tai kaip jums sekasi? Kur visos prapuole? g.gif
renoska
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 26, 11:35)
na, zinau, kad dideli kieki cesnaku trintu reik uzp[ilti tikru spiritu ir palaikyti apie pora sav.
*

Sveikos,
žinau tokį gėrimėlį bigsmile.gif
Mano šešuras vieną rudenį gėrimą šį buvo pasigaminęs ir kiekvieną kartą man atvažiavus po kokių 10 g įpildavo. Patikėkite manimi, tą rudenį ir žiemą jokia sloga ir kiti niekingi virusai nepuolė thumbup.gif

Kefyras išties superinis dalykas. Organizmo valymus kefyru praktikuoja jau seniai, tikrai labai efektyvu ir pigu.
Taigi jungiuosi prie jūsų, pamėginsiu paskanauti kefyro su prieskoniais drinks_cheers.gif
Cherry_S
Kefyro dieta
veiksminga, bet siūlome ja nepiktnaudžiauti.

Tiems, kas nori greitų rezultatų - kefyro dieta. Jeigu Jūs „mirtinai“ norite prieš šventes atsikratyti kelių kilogramų, galite išbandyti populiarią kefyro dietą. Ši dieta yra labai griežta, jokiais būdais ja nepiktnaudžiaukite.

Kefyro dietos reikia laikytis 7 dienas. Patiekalus gaminkite be cukraus ir druskos.

1 diena: 1.5 litro kefyro ir penkios virtos bulvės;

2 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos vištienos;

3 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos mėsos;

4 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos žuvies;

5 diena: 1.5 litro kefyro ir daržovės, vaisiai (tik ne bananai ir vynuogės);

6 diena: tik kefyras;

7 diena: dar liūdniau – tik mineralinis vanduo
Papildyta:
Siandien mano pirmoji diena wink.gif neskaitant kefyro dar isgeriau 2 puodelius zalios arbatos su citrina wink.gif manau neturetu pakenkti .
aize
Labutis 4u.gif

Tai kad man čia panašiau į 6d. iškrovą su 1d. bado ax.gif

Man per žiauru unsure.gif

Bet sėkmės visoms, kurios jos laikysis 4u.gif
Cherry_S
Taip, nes tai yra netgi labiau organizmo valymas negu dieta smile.gif
Papildyta:
Gal esate bande? skaiciau, kad krenta svoris ivairiai, vienoms 2 kitoms, trecioms 7kg smile.gif
as bent kelis nuest noriu ax.gif smile.gif
aize
Aš taip savęs nekankinčiau, jei man reiktų numesti tik kelis kg. schmoll.gif Yra lengvesnių dietų įveikti keliems kg., o tokios sunkios gal labiau, kur yra ką mesti unsure.gif
O kiek tu nori numesti ir kiek sveri ax.gif
Cherry_S
Man reikia greitai numesti ax.gif sveriu 60 , tikslas siaip 55kg bent smile.gif Seniau sveriau 52 , bet per pora metu priaugau svorio..
Siuo metu sportuoju, bet kunas tik tvirteja, bet lasiniai nuo pilvo bei slaunu vistiek nekrenta , tai nusprendziau pabandyti Kefyro dieta.
Siaip visai nesunki pirma diena, nes nesijauciu alkana smile.gif
Aurosoma
Laba visoms. as laikausi sios dietos pries pora metu, tik septintos dienos nesilaikiau, o su zuvim buvo tragedija, nes nemegstu, o dar virta tai is viso. kiek pamenu gal kokius 2kg tada numeciau.
aize
QUOTE(Cherry_S @ 2009 11 30, 20:54)
Man reikia greitai numesti  ax.gif  sveriu 60 , tikslas siaip 55kg bent smile.gif Seniau sveriau 52 , bet per pora metu priaugau svorio..
Siuo metu sportuoju, bet kunas tik tvirteja, bet lasiniai nuo pilvo bei  slaunu vistiek nekrenta , tai nusprendziau pabandyti Kefyro dieta.
Siaip visai nesunki pirma diena, nes nesijauciu alkana smile.gif
*

Sportuojant svoris gal ir nekrenta, bet apimtys gal mažėja g.gif Nes raumenys yra sunkesni už lašinius, taip kad tau manau vertėtų išsimatuoti metru mirksiukas.gif
Lauksim tavo rezultatų po dietos ir įspūdžių kaip sekėsi 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Cherry_S
Na taip, kazkiek cm mazeja sportuojant smile.gif
D.E.V.A
Tokios panasios dietos laikesi dabar nepamenu kuri ar Vaikule ar Pugaciova,tiek dienu ir su kefyru tik mainosi produktai valgomi su kefyru g.gif pries koncerta kai reikedavo tilpt y sceninius drabuzius ir but lengvesniai laikydavosi
Ingakalnis
labai idomu koks efektas, nes nelabai tikiu kad nukris per 7d 7kg
tiketina taip
1d 1.5kg
2-4d dar keli kg...
5-7 jei atsilaikysi dar koks kilas
bet pradejus valgyti kad ir skaiciuojant kcal puse gris.. geriau tuomet delcios laikytis nepaisant koks menulis, bus geresnis efektas arba toks pats tik kad sotesne jauties.-
DiaSelė
Oi,grynas badas čia doh.gif biggrin.gif
Kristaline
O galima būtų mėsą pakeisti riešutais kokiais.
Nemėgstu mėsos, bet šiaip įdomu būtų šią dietą išbandyti.
Papildyta:
QUOTE(Cherry_S @ 2009 11 30, 20:47)
Taip, nes tai yra netgi labiau organizmo valymas negu dieta smile.gif
Papildyta:
Gal esate bande? skaiciau, kad krenta svoris ivairiai, vienoms 2 kitoms, trecioms 7kg smile.gif
as bent kelis nuest noriu  ax.gif  smile.gif
*

Man 7 kg per 7 dienas vienintelį kartą buvo nukritę, kai visai nieko nevalgiau, tik vandenį gėriau ax.gif
DiaSelė
Nu bet kaip galima save taip kankinti nieko nevalgant doh.gif juk nesveika yra,tiek organizmui didelė žala,ir po to tie kilogramai po tokių drąstiškų dietų laaabai greitai atauga,net dvigubai doh.gif Argi verta? g.gif geriau lėčiau,bet užtikrintai,kad neataugtų,valgai viską ir lieknėji tsakant biggrin.gif mirksiukas.gif
Kristaline
QUOTE(DiaSelė @ 2009 12 01, 12:44)
Nu bet kaip galima save taip kankinti nieko nevalgant doh.gif juk nesveika yra,tiek organizmui didelė žala,ir po to tie kilogramai po tokių drąstiškų dietų laaabai greitai atauga,net dvigubai doh.gif Argi verta? g.gif  geriau lėčiau,bet užtikrintai,kad neataugtų,valgai viską ir lieknėji tsakant biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

Bent jau manuoju atveju tai ne dieta buvo, o grynai badavimas ir ne svorio metimo tikslais, o organizmo valymo ir gydymosi. Badavimas kaip svorio reguliavimo priemonė nelabai tinkama, nebent kai jau tikrai dideli nukrypimai nuo normos, bet tada reikalinga gydytojo priežiūra. Per mažą svorį tokiu būdų galima atstatatyti, nes pagerėja maisto medžiagų įsisavinimas.
D.E.V.A
Tai kad cia man NEdieta,o toks ale greitukas kai reikia cia ir dabar but lieknesnei y baliu ar dar kur...gi buna tokiu bajeru.Cia panasiai kaip monekeniu dieta yra irnesakyk.gif irgi zut but reikia dar minus 2-3 kg. kad neismestu is monekeniu atrankos lotuliukas.gif
Cherry_S
Na apie sia dieta-org. valyma skaiciau nemazai ir ji nera priskiriama prie alinanciu dietu . Siaip esu megeja prisivalgyt visko, ypatingai vakarais. Bet kazkaip nera taip, kad ziauriai noreciau valgyt smile.gif tik kvapai labai vilioja kazkaip, ypas juodos duonos su sviestu g.gif nors siaip as duonos beveik nevalgau schmoll.gif
Ryt sversiuosi 4u.gif
Cheeky_B
QUOTE(Cherry_S @ 2009 12 01, 19:20)
Na apie sia dieta-org. valyma skaiciau nemazai ir ji nera priskiriama prie alinanciu dietu .  Siaip esu megeja prisivalgyt visko, ypatingai vakarais. Bet kazkaip nera taip, kad ziauriai noreciau valgyt smile.gif tik kvapai labai vilioja kazkaip, ypas juodos duonos  su sviestu g.gif  nors siaip as duonos beveik nevalgau  schmoll.gif
Ryt sversiuosi  4u.gif
*

nunu..pagalvok per kiek laiko tau viskas gris, ypac su tokiais mitybos iprociais? g.gif
ar tu galvoji, kad po tokio soko organizmas gyvens kaip gyvenes..?
na tikrai gal ir kaip extra dieta ji gera, kaip cia kazkas rase kai reikia pries baliu pasitempt, bet kaip svorio metimo (tikru riebalu, nes dabar cia bus vanduo/kakutis/na gal kilas riebalu) yra visiskai netinkama..ziurek nesusigadink sau sveikatos unsure.gif
Ingakalnis
QUOTE(Kristaline @ 2009 12 01, 12:39)
Papildyta:
Man 7 kg per 7 dienas vienintelį kartą buvo nukritę, kai visai nieko nevalgiau, tik vandenį gėriau  ax.gif
*

ir sibuvai 7dienas tik ant vandens?
o kaip veliau? ar grizo zaibiskai?
Kristaline
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 12 01, 22:32)
ir sibuvai 7dienas tik ant vandens?
o kaip veliau? ar grizo  zaibiskai?
*

Po badavimo negalima valgyt bet ko ir bet kiek, maistą reikia rinktis labai kruopščiai ir po truputį grįžti prie buvusios mitybos, o dar geriau pakeisti mitybos įpročius į sveikuoliškus (ką aš ir norėjau įgyvendinti).
Man svoris grįžo, aišku, nes nesugebėjau visiškai pakeisti savo įpročių doh.gif
Be to po kelių dienų nutraukus badavimą atsiranda didžiulis apetitas, vat su juo sunkiausia susidoroti, reikia geležinės valios, nes pradėjus šlamšti bet ką galima ne tik kad visą organizmo valymo naudą sudergti, bet dar ir pakenkti sau. Mat visi virškinimo organai būna pristabdę savo veiklą ir po to į normalų režimą grįžtama palaipsniai. Vis tik man pavyko išsigydyti sinusitą ir tuo pačiu pasidžiaugiau liekna figūra (nors ir nelabai ilgai). Per kitus badavimus svoris mažiau krisdavo, čia per pirmąjį tik 7 kg. praradau ax.gif
Ingakalnis
na as dabar nuo spalio atleidau vadeles ir tikrai i nauda butu issivalymas, dvieju dienu badavima dariau, tikrai sekesi puikiai bet 7... nors dabar galvoju gal meginti bent 3dienas, tai butu neblogas issukis sau.
Kristaline
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 12 02, 08:18)
na as dabar nuo spalio  atleidau vadeles ir tikrai i nauda butu issivalymas, dvieju  dienu badavima dariau, tikrai  sekesi puikiai bet 7... nors  dabar galvoju gal meginti  bent 3dienas, tai butu neblogas issukis sau.
*

Aš pastaruoju metu irgi apsileidau. Dabar pati stebiuosi iš kur tiek valios turėjau...
Kiekvieną sezoną darydavau tokius valymus. O dabar ir vieną dieną pabadaut sunkiai beprisiruošiu, stiprios motyvacijos pritrūkau. Noras patenkint skonio pajūčius nugali doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 12 01, 22:11)
nunu..pagalvok per kiek laiko tau viskas gris, ypac su tokiais mitybos iprociais?  g.gif
na tikrai gal ir kaip extra dieta ji gera, kaip cia kazkas rase kai reikia pries baliu pasitempt, bet kaip svorio metimo (tikru riebalu, nes dabar cia bus vanduo/kakutis/na gal kilas riebalu) yra visiskai netinkama..ziurek nesusigadink  sau sveikatos  unsure.gif
*

Prieš balius badaut jokiu būdu nepatarčiau, nes ten pagundų būna labai daug, o jei neatsilaikysit ir persivalgysit netinkamo maisto gali ir ligoninėj baigtis blink.gif
Ingakalnis
vat mat irgi sunku prisiversti badavimui nors jausmas tas lengvumo nepakartojamas buna po keliu dienu...
Kristaline
QUOTE(Cherry_S @ 2009 12 01, 18:20)
Na apie sia dieta-org. valyma skaiciau nemazai ir ji nera priskiriama prie alinanciu dietu .  Siaip esu megeja prisivalgyt visko, ypatingai vakarais. Bet kazkaip nera taip, kad ziauriai noreciau valgyt smile.gif tik kvapai labai vilioja kazkaip, ypas juodos duonos  su sviestu g.gif  nors siaip as duonos beveik nevalgau  schmoll.gif
Ryt sversiuosi  4u.gif
*

Būtent, kad badavimas tai ne dieta drinks_cheers.gif
Dažniaiusiai jis taikomas gydymo tikslais.
O duona su sveistu yra geras derinys. tik aišku, nelabai gerai vėlai vakare valgyt, aš irgi tą pačią bėdą turiu doh.gif
Net nežinau kuo tą burną užrišti, kad vakare nevalgyt per daug ax.gif biggrin.gif
Cheeky_B
QUOTE(Kristaline @ 2009 12 02, 10:00)

Prieš balius badaut jokiu būdu nepatarčiau, nes ten pagundų būna labai daug, o jei neatsilaikysit ir persivalgysit netinkamo maisto gali ir ligoninėj baigtis  blink.gif
*

na tai aisku kad nesveika! bet jei jau taip "neshti" tilpti o kazkokia tai suknele tai sis metodas bus efektingas (jokiu budu nesakau kad sveikas schmoll.gif ), bet svoris grish ypac su tokiais mitybos iprociais kaip pas autore.
Cherry_S
smile.gif Na va, snd minus 1,5 thumbup.gif jauciuosi gerai ir neisjauciu alkana,nes nuolat gurksnoju arbata smile.gif

O kazkas klause del svorio grizimo- tai nemanau,kad man turetu grizti, nes nezadu prisiesti kaip kiaulaite po to wink.gif stengsiuosi valgyti darzoviu daugiau, liesos varskytes, virtos mesytes ir pan smile.gif ir siaip as sportuoju 3-4 kartus per sav. Tai tiesiog man proceso pagreitinimas cool.gif biggrin.gif
Cherry_S
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 12 02, 00:11)
nunu..pagalvok per kiek laiko tau viskas gris, ypac su tokiais mitybos iprociais?  g.gif
na tikrai gal ir kaip extra dieta ji gera, kaip cia kazkas rase kai reikia pries baliu pasitempt, bet kaip svorio metimo (tikru riebalu, nes dabar cia bus vanduo/kakutis/na gal kilas riebalu) yra visiskai netinkama..ziurek nesusigadink  sau sveikatos  unsure.gif
*

Nemanau, kad geriau yra sedeti kaip karvei ir niekoisvis nedaryti. Be to tai nera sokas organizmui, jeigu tai yra net ne grynai dieta o organizmo valymas.
Jeigu butu geriamas tik kefyras tai taip, sutinku, tai butu sokas organizmui, o cia kiekviena diena galima tai vistienos, tai zuvies valgyti.
Vnz jei kazkam cia atrodo sokas organizmui, tai galiu pasakyt, kad toks "sokas" geriau negu kavos gerimas, arbata su cukrum, bandeliu rijimas, karbonadu valgymas su majonezu ir tomatais, bulvytes ir pan.
Cheeky_B
na man tai negaila, kudinkis kaip nori, mano nuomone (niekam jos nepersu), jei tu dar ir sportuoji tai tau reikia kur kad daugiau nei per sita "dieta" ir kaip suprantu ne siaip kojas pakilnoji o normali jegos ir kardio treniruote. Linkiu, kad kilai negrishtu.
JOLITUKAS14
QUOTE(Kristaline @ 2009 12 01, 13:39)
Papildyta:
Man 7 kg per 7 dienas vienintelį kartą buvo nukritę, kai visai nieko nevalgiau, tik vandenį gėriau  ax.gif
*

o per kitas 7 neataugo? man per pora savaiciu reiktu atsikratyt kokiu 5 kg ax.gif
Cherry_S
QUOTE(JOLITUKAS14 @ 2009 12 02, 21:17)
o per kitas 7 neataugo? man per pora savaiciu reiktu atsikratyt kokiu 5 kg ax.gif
*

Vien vandeni gerti nepatarciau, nes tai kiek zinau galima daryti tik su mediku prieziura smile.gif organizmas gali labai nusilpti,atsidursi ligoninej, susilpnes imunitetas o dabar gripas siaucia.. tai va ax.gif
Kristaline
QUOTE(JOLITUKAS14 @ 2009 12 02, 19:17)
*

Aš irgi nepatarčiau, jei nesi tvirtai nusprendus keisti gyvenimo būdo, tuo pačiu ir mitybos, nes po badavimo pagerėja maisto įsisavinimas ir nors valgysi mažiau, svorį numest bus dar sunkiau. Geriau jau kefyro dietą išbandyk 4u.gif
Aš irgi vis pagalvoju, bet nepradėjau dar laikytis, tik mėsą keisčiau kažkuo kitu, aš jos beveik nevalgau schmoll.gif .
O svoris man ne pats aktualiausias dalykas buvo, tai net nežinau per kiek laiko sugrįžo ax.gif Apetitas be galo geras pasidarė, be to jautrumas kvapams ir skoniams irgi labai pagerėja per badavimą ir po jo.
katsiarynab
kagi, prisiskaiciau internete apie kefyro gerasias savybes, atsiliepimus, ir susigundziau... nuo rytojaus STARTUOJU. Tik, ryt be prieskoniu, bo neturiu nusipirkusi ax.gif
tikiuosi, valios pakaks, bo mazai jos turiu is prigimties.. schmoll.gif
blykse
Kefyro dieta nenualinanti organizmo (lyginant su čia aprašytom):

1d. 500ml kefyro, 400g virtų bulvių
2d. 500ml kefyro, 400g liesos varškės
3d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
4d. 500ml kefyro, 400g virtos vištos krūtinėlės
5d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
6d. 1,5l negazuoto mineralinio vandens
7d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)

Negalima vartoti druskos, cukraus, alkoholio.
Per dieną galima papildomai gerti arbatą, kavą(1-2 puodelius, ne daugiau), į mėsą galima deti prieskonius, bet be druskos. Į varškę galima įsiberti krapų, petražolių, svogūno įsipjaustyti, bet be druskos.

Su šia dieta galima numesti 5kg. Tai kartu organizmo valymo dieta.

Aš šios dietos laikausi jau trečia diena, po dviejų dienų -1,5kg.

Gal kas žino šią dietą? Laukiu komentarų. smile.gif
Aurosoma
QUOTE(blykse @ 2010 03 06, 12:15)
Kefyro dieta nenualinanti organizmo (lyginant su čia aprašytom):

1d. 500ml kefyro, 400g virtų bulvių
2d. 500ml kefyro, 400g liesos varškės
3d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
4d. 500ml kefyro, 400g virtos vištos krūtinėlės
5d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
6d. 1,5l negazuoto mineralinio vandens
7d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)

Negalima vartoti druskos, cukraus, alkoholio.
Per dieną galima papildomai gerti arbatą, kavą(1-2 puodelius, ne daugiau), į mėsą galima deti prieskonius, bet be druskos. Į varškę galima įsiberti krapų, petražolių, svogūno įsipjaustyti, bet be druskos.

Su šia dieta galima numesti 5kg. Tai kartu organizmo valymo dieta.

Aš šios dietos laikausi jau trečia diena, po dviejų dienų -1,5kg.

Gal kas žino šią dietą? Laukiu komentarų.  smile.gif
*

butu idomu suzinoti, koki rezultatai? ax.gif
blykse
QUOTE(Aurosoma @ 2010 03 11, 21:45)
butu idomu suzinoti, koki rezultatai?  ax.gif
*

nukrito 4.5kg
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.