Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: miglutes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ritule21
Sveikos mamos smile.gif noriu ir as papasakot savo istorija smile.gif
Taigi su savo vyru nusprendem kad jau laikas susilaukt trecio seimos nario biggrin.gif ilgai stengemes nieko verysad.gif bet stai per vienas kuciaas pajutau baisu slykstuli visokiu maistu as ir MB pamanem skrandzio bedos bet po kaledu nusprendziau pasidaryt testa thumbup.gif dvi juosteles thumbup.gif abu apsidziaugem thumbup.gif lankydavaus pas gine reguliariai pirma echoskopija dare 5 menesiu pasake kad mazai vandenu ir nieko nepaaiskinusi dave siuntima i kauno klinikas g.gif bijojau pergyvenau pradejo skaudet pilva verysad.gif kaune pasake kad su savo senais aparatais mano gine nieko nemate kad vandenu norma kad greiciausiai mergaite thumbup.gif ,,mergytes norejom abu su vyru,, taigi nustate gimdymo data rugpjucio 15.netikejau bet stai 08 15 ryta suskambus zadintuvui 5 val.,ryto pajutau kad kazkas negerai g.gif susidejau tase ir isvykom su MB i ligonine.iki ligonines 35 km MB klause ar skubet sakiau kad ne priimamajam siule man atsisest bet atsisedo maniskis biggrin.gif leido skatinamuosius nes nejudejo niekas o vaiko sirdies tonusai silpo verysad.gif issigandau dar po vienu skatinamuju prasidejo stumimas ir stai 14-37val mano mazute man ant krutines.apsiverkiau is dziaugsmo smile.gif 3636g svorio 52cm ugio thumbup.gif taigi pirmagime pagimdziau gan lengvai ir greit thumbup.gif labai esu patenkinta raseiniu ligonines kolektyvu jei gimdysiu antra tai tik raseiniuose thumbup.gif
Zuwytes
Na tai ir lauksim antros gimdymo istorijos kuo greiciau mirksiukas.gif
vi78
sveikinimai 4u.gif ir lauksim tesinio mirksiukas.gif
-Neužmirštuolė-
trumpai ir aiškiai mirksiukas.gif . Sveikinu 4u.gif
sharkavagile
Sveikinu , lauksim pratesimo 4u.gif
yoyo75
puiku,kad viskas taip sklandžiai
sėkmės Jums 4u.gif
Stebukle
Sveikinimai su seimos pagausejimu 4u.gif
liolia79
Sveikinu 4u.gif Puiku, kad gimdymas buvo toks greitas ir neskausmingas 4u.gif Sekmes jums augant mirksiukas.gif
floridija
Sveikinimai 4u.gif
Glen
Labai grazus mergytes vardas,sveikinam 4u.gif
***PUZLE***
thumbup.gif
ritule21
aciu smile.gif trumpai nes miglute nepaleidzia mamos rankos tai daugiau negalejau parasyt nors yra dar ka biggrin.gif pasakot
Emerencija
Sveikinimai 4u.gif aukit sveikutės 4u.gif
mistika30
Sveikinimai wub.gif Aukit sveikos ir galvokit apie broliuką ar sesutę 4u.gif wub.gif
miškas kvepia
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.