QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 11:48)
Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas.
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 12:48) Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas. Nu bet yra mūsyse vardų su mažybine priesaga tradicija, pvz.: Kęstutis, Birutė, Jaunutis. Gal reiktų tai priimti kaip kultūrinį faktą, nors kelios "megztos beretės" siūlo atsisakyt (kažkurioj temoj, jei neklystu, muminukas pateikė nuorodą). Ta pati Jurgita ar Lolita turi mažybinę priesagą, tik nelietuvišką.
uzmaciau dar tokius vardus Voldymaras, Antutė, Felimana
viename konkurse dalyvauja gutjera
Interneto platybėse aptikau dėstytoją vardu Zonė
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama
Cia kaip ir izymioji Fekalija matyt
FB užmačiau Laumingis
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana
iš Kauno dienos - Nizilija ir Harimantas
Mes pažįstam berniuką vardu MINGAS.
Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme ( yra knygoje "Aukštųjų Šimonių likimas") ir Elvile. Papildyta: Dar prisiminiau, kad jei būtų gimęs berniukas, galvojau apie vardą Olimpas. Turiu dėdę ir tetą (kas svarbiausia vyras ir žmona) , kurių vardai Olimpijus ir Olimpija.
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski
dvynukuose užmačiau - Viltė ir Kloja
antuanetė man atrodo juokingas vardas
QUOTE(Grikute @ 2009 11 22, 22:12) Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme labai gražus vardas.
as pazystu moteri vardu Kleopa, bet jai daugiau kaip 50 metu.
Vakar per TV kalbėjo VINSAS
LT statybininkų asociacijos prezidentas Adakras Š
Pas mus neseniai su garbingu jubiliejumi buvo sveikintas Hijacintas. O mano mamos ginekologas - Narcizas
QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25) O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė po raidę - taip ir liko. Be to, pažįstų vieną moterį vardu Orita. Sakė, kad užrašant jai praleido vieną raidę, turėjo būti Orinta. Taipogi vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita. Be to, vkar mane aptarnavo pardavėja Julanta. Tai ir suprask, kaip nori - ar čia specialiai tėveliai taip pavadino ar tiesiog klaida. Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2009 11 19, 14:26) Kleopezija turėtų būti iki 2 mėn amžiaus. Gyvena ji Klaipėdos rajone. Jei registras nerodo, tai gal vistik kas nors paprotino ir kitu vardu pavadino
Viename "Tavo vaikas" zurnale Pamaciau Mergytes nuotrauka, o po ja varda Kunigunda...
Kaimyne pagimde dvynukus mergyte ir berniuka pavadino Kondradu ir Kondraktida... Man vos liezuvis apsivercia kol pasakau siuos vardus, niekad tokiais vardais nepavadinciau savo vaiku, bet gal kam patinka?
nu jo... kad butu dar Konradas gal ir nieko , nu bet jau mergaitei toks vardas nelabai skamba. keistai kazkaip labai. istart net neina.
Kondraktida - gal ir gražu bei reikšminga, bet kaip prisimint ir ištart tokį vardą?
Kunigunda man be galo gražus vardas...
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 01, 13:41) Papildyta: QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25) O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski vienas pažįstamas turėjo būti Almantas, bet taip gavosi, kad metrikacijoje parašė Almundas, tai taip ir liko. Be to, teko bendrauti su Beruta, tai čia, kaip spėju, "patiuninguota" Birutė Papildyta: QUOTE(Penktadienis @ 2009 12 01, 13:29) man asociacija su Antarktida Papildyta: QUOTE(Ramunytėė @ 2009 11 23, 19:41) visi vardai, kurie prasideda "Dž" - man neskamba gražiai Džeiranas, Džesika....
Žinau berniuką vardu Abhajus
QUOTE(bela @ 2009 11 29, 21:28) Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė po raidę - taip ir liko. ...vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita. Mano buvusios bendradarbės dukra Egita. Dabar jai turėtų būti kokie 34-35 metai
radau sm : dastina ir omedas
Bendradarbis - Lorenas
Vakar per TV - Sita ir Vizgirdas. Vizgirdą, įtariu, metrikacijoj kaip išgirdo, taip užrašė.
Levaldas (atrodo naujos Missis Lietuva vyras-Stiliuj mačiau,tik nebeprisimenu kieno jis vyras)
ILVANA
QUOTE(Ramunita @ 2009 12 08, 20:30) Levaldas
Aktorių, kurie vaidins "naisių vasaroj" tikri vardai VELTA, ELIDA
|