Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
linkur
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 11:48)
Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas.
*

frusty.gif
GiedrėM
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 12, 12:48)
Mano kaimynė yra Kazytė (moteris tik 36 metų)- galvojau, kad ją taip tik malonybiškai vadina, bet pasirodo jos toks pilnas vardas.
*

Nu bet yra mūsyse vardų su mažybine priesaga tradicija, pvz.: Kęstutis, Birutė, Jaunutis. Gal reiktų tai priimti kaip kultūrinį faktą, nors kelios "megztos beretės" siūlo atsisakyt (kažkurioj temoj, jei neklystu, muminukas pateikė nuorodą). Ta pati Jurgita ar Lolita turi mažybinę priesagą, tik nelietuvišką.
linkur
uzmaciau dar tokius vardus Voldymaras, Antutė, Felimana
l'eau
viename konkurse dalyvauja gutjera
idn
QUOTE(l'eau @ 2009 11 16, 20:47)
*

o ichtiandro šalia nėra? biggrin.gif
rasiux-
Interneto platybėse aptikau dėstytoją vardu Zonė blink.gif
l'eau
QUOTE(idn @ 2009 11 17, 13:23)
o ichtiandro šalia nėra?  biggrin.gif
*

ne, šalia pats paprasčiausias artūras biggrin.gif
bela
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif Dar kaimynų dukra vardu Meilutė(jai dabar turėtų buti apie 20)
GiedrėM
QUOTE(bela @ 2009 11 18, 23:25)
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif
*

Man atrodo, kad "iš lūpų į lūpas" keliaujantis neįprastas vardas pavirsta išvis nežinia kokiu.
muminukas
QUOTE(GiedrėM @ 2009 11 19, 13:14)
Man atrodo, kad "iš lūpų į lūpas" keliaujantis neįprastas vardas pavirsta išvis nežinia kokiu.
*

drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo cool.gif
moshke123
Cia kaip ir izymioji Fekalija matyt biggrin.gif Ale, kazkokia pazistama kazkam kazkur toki varda dave
muminukas
FB užmačiau Laumingis g.gif
guge123
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana rolleyes.gif
Arvena
QUOTE(muminukas @ 2009 11 20, 18:59)
FB užmačiau Laumingis  g.gif
*

doh.gif kaip laumžirgis ......

QUOTE(guge123 @ 2009 11 21, 17:24)
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana  rolleyes.gif
*

thumbup.gif
Džeiranas tai tokis antilopas tongue.gif
linkur
QUOTE(bela @ 2009 11 18, 22:25)
Kleopezija - tokį vardą savo dukrytei davė viena tolima pažįstama doh.gif
*

MV viena diena saipesi, sako kaip tau vardas Ateja blink.gif nu sakau baisiau nei baisu doh.gif
muminukas
iš Kauno dienos - Nizilija ir Harimantas doh.gif
Grikute
Mes pažįstam berniuką vardu MINGAS.
Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme ( yra knygoje "Aukštųjų Šimonių likimas") ir Elvile.
Papildyta:
Dar prisiminiau, kad jei būtų gimęs berniukas, galvojau apie vardą Olimpas.
Turiu dėdę ir tetą (kas svarbiausia vyras ir žmona) , kurių vardai Olimpijus ir Olimpija.
Migdole
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski blink.gif
muminukas
dvynukuose užmačiau - Viltė ir Kloja blink.gif Antuanetė ir Dorotėja...
Ramunita
QUOTE(l'eau @ 2009 11 16, 19:47)
*

na,o mano draugei tako dalintis palatą su kūdikiu Gutjera 4u.gif prieš beveik 2 metus ax.gif

QUOTE(Grikute @ 2009 11 22, 22:12)

Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme ( yra knygoje "Aukštųjų Šimonių likimas") ir Elvile.

*

kaip man gražu....
linkur
QUOTE(muminukas @ 2009 11 22, 18:10)
iš Kauno dienos - Nizilija ir Harimantas  doh.gif
*

Nizilja g.gif man labai negrazus zodis is kart i galva ateina blush2.gif
l'eau
antuanetė man atrodo juokingas vardas biggrin.gif skaičiau kažkada kad kokie ten marijos žemės zviazdos tokį vardą dukrai davė, nes tėtis antanas. matyt antanina per prastas buvo lotuliukas.gif
Ūla
QUOTE(Grikute @ 2009 11 22, 22:12)

Dar neseniai susipažinom su mergaite Etme

labai gražus vardas.
jaukuciukas
as pazystu moteri vardu Kleopa, bet jai daugiau kaip 50 metu.
Ramunytėė
QUOTE(guge123 @ 2009 11 21, 17:24)
mano geros draugės vardas Lavanda jai dabar 23m,o mano vaikystės draugo mamos vardas Džeirana  rolleyes.gif
*

Bedradarbės sūnus Džeiranas doh.gif o klasiokės dukra Džeilinga
Arvena
Vakar per TV kalbėjo VINSAS ax.gif
Arvena
LT statybininkų asociacijos prezidentas Adakras Š
rasiux-
Pas mus neseniai su garbingu jubiliejumi buvo sveikintas Hijacintas. O mano mamos ginekologas - Narcizas biggrin.gif
bela
QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25)
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski  blink.gif
*

Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė po raidę - taip ir liko. Be to, pažįstų vieną moterį vardu Orita. Sakė, kad užrašant jai praleido vieną raidę, turėjo būti Orinta. Taipogi vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita. Be to, vkar mane aptarnavo pardavėja Julanta. Tai ir suprask, kaip nori - ar čia specialiai tėveliai taip pavadino ar tiesiog klaida.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 11 19, 14:26)
drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo  cool.gif
*

Kleopezija turėtų būti iki 2 mėn amžiaus. Gyvena ji Klaipėdos rajone. Jei registras nerodo, tai gal vistik kas nors paprotino ir kitu vardu pavadino
Black Queen
Viename "Tavo vaikas" zurnale Pamaciau Mergytes nuotrauka, o po ja varda Kunigunda...
Kaimyne pagimde dvynukus mergyte ir berniuka pavadino Kondradu ir Kondraktida...
Man vos liezuvis apsivercia kol pasakau siuos vardus, niekad tokiais vardais nepavadinciau savo vaiku, bet gal kam patinka? 4u.gif
jaukuciukas
nu jo... kad butu dar Konradas gal ir nieko , nu bet jau mergaitei toks vardas nelabai skamba. keistai kazkaip labai. istart net neina.
Cikas
Kondraktida - gal ir gražu bei reikšminga, bet kaip prisimint ir ištart tokį vardą? g.gif
*Liepa18*
Kunigunda man be galo gražus vardas...
nutė
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 29, 19:18)
Pas mus neseniai su garbingu jubiliejumi buvo sveikintas Hijacintas. O mano mamos ginekologas - Narcizas  biggrin.gif
*

Narcizas ne toks jau retas. Man tik vaikystėj labai keista buvo, kad vyras gėlės vardu biggrin.gif Dabar jis pensininkas baikeris / ar baikeris pensininkas mirksiukas.gif
InJe*kcija
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 01, 13:41)
Kunigunda man be galo gražus vardas...
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdole @ 2009 11 22, 23:25)
O jums neatrodo, kad kartais tie keisti vardai atsiranda is berastiskumo ir klaidu. Bent jau anksciau taip buvo, kad klaidingai uzrasydavo, tai taip ir likdavo naujadaras. O dabar zmones labai isradingi, labiau mokyti, tai is tu senoviniu naujadaru gimsta naujoviski  blink.gif
*

drinks_cheers.gif
vienas pažįstamas turėjo būti Almantas, bet taip gavosi, kad metrikacijoje parašė Almundas, tai taip ir liko. Be to, teko bendrauti su Beruta, tai čia, kaip spėju, "patiuninguota" Birutė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Penktadienis @ 2009 12 01, 13:29)
Kondraktida - gal ir gražu bei reikšminga, bet kaip prisimint ir ištart tokį vardą?  g.gif
*

man asociacija su Antarktida lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 11 23, 19:41)
Bedradarbės sūnus Džeiranas  doh.gif  o klasiokės dukra Džeilinga
*

visi vardai, kurie prasideda "Dž" - man neskamba gražiai schmoll.gif
Džeiranas, Džesika.... doh.gif
Elzė
QUOTE(muminukas @ 2009 11 19, 14:26)
drinks_cheers.gif ir labai įdomu, kokio amžiaus - registras tokio nerodo  cool.gif
*

ir kokiam cia registre ziurit?
Zivilita
Žinau berniuką vardu Abhajus smile.gif
muminukas
QUOTE(Elzė @ 2009 12 01, 23:51)
*

kur ir visada smile.gif
l'eau
QUOTE(Elzė @ 2009 12 01, 23:51)
*

taigi vaikis.com kartais yra išdidžiai vadinamas registru smile.gif
Atogrąža
QUOTE(bela @ 2009 11 29, 21:28)
Pritariu šiai nuomonei - pažįstu net kelis žmones, kurių pavardėse pakeitė  po raidę - taip ir liko. ...vaikystėje susirašinėjau su mergaite, vardu Egita.
*

Mano buvusios bendradarbės dukra Egita. Dabar jai turėtų būti kokie 34-35 metai smile.gif Pavadinta ji taip tikrai ne per klaidą, mama taip norėjo g.gif
l'eau
radau sm : dastina ir omedas rolleyes.gif
Cikas
Bendradarbis - Lorenas bigsmile.gif
Arvena
QUOTE(Penktadienis @ 2009 12 08, 13:49)
Bendradarbis - Lorenas  bigsmile.gif
*

Dirbau su LORANU.........
GiedrėM
Vakar per TV - Sita ir Vizgirdas. Vizgirdą, įtariu, metrikacijoj kaip išgirdo, taip užrašė.
Ramunita
Levaldas (atrodo naujos Missis Lietuva vyras-Stiliuj mačiau,tik nebeprisimenu kieno jis vyras)
Arvena
ILVANA smile.gif
Ūla
QUOTE(Ramunita @ 2009 12 08, 20:30)
Levaldas

biggrin.gif
Levander
Aktorių, kurie vaidins "naisių vasaroj" tikri vardai VELTA, ELIDA smile.gif g.gif
GiedrėM
QUOTE(Levander @ 2009 12 11, 13:05)
Aktorių, kurie vaidins "naisių vasaroj" tikri vardai VELTA, ELIDA  smile.gif  g.gif
*

Velta, kaip supratau, latvė unsure.gif
emigrante
QUOTE(Zivilita @ 2009 12 07, 01:54)
Žinau berniuką vardu Abhajus  smile.gif
*

cia jau gal koks iranietis ar irakietis. dukra Sveduose darzeli lanke su Araratu tai cia skamba labai panasiai is tos pacios "operos" 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.