Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Budrute
Istikruju labai idomus vardai
linkur
QUOTE(Dono @ 2010 01 05, 15:45)
Mandravas

unsure.gif
Ievuliuks
Vaikystėje kiemo draugas vardu Audrynius doh.gif
HoTea
Man toks gražus vardas Lėja wub.gif
Atogrąža
QUOTE(Dono @ 2010 01 05, 15:45)
Štai kokių grožybių radau  ...Melchioras...
*

Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei - Bronza kokia rolleyes.gif Jei imt grynus cheminius elementus, tai dar didesnis pasirinkimas: Galis, Varis, Talis, Alavas, Platina, Polonija, Rutenija... rolleyes.gif
muminukas
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 17:52)
Nu kaip neblogai, ta pačia kryptimi tęsiant, galiu papildyt: Žalvaris, Volframas, Plienas, mergaitei -  Bronza kokia  rolleyes.gif Jei imt grynus cheminius elementus, tai dar didesnis pasirinkimas: Galis, Varis, Talis, Alavas, Platina, Polonija, Rutenija... rolleyes.gif
*

o Trys karaliai (kaip tik šiandien) nieko nesako? tongue.gif
Atogrąža
QUOTE(muminukas @ 2010 01 06, 18:34)
o Trys karaliai (kaip tik šiandien) nieko nesako?  tongue.gif
*

Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais? mastau.gif
muminukas
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 06, 21:00)
Kasparas, Merkelis ir Baltazaras? Man? Sako. Daug ką. O kuo tai susiję su mano minėtais ,,vardų" pavyzdžiais?  mastau.gif  smile.gif

*

Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras smile.gif
Atogrąža
QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 08:55)
Merkelis yra Melchioro trumpinys. kaip čia pasakius, "originaliai" yra Kasparas, Melchioras ir Baltazaras smile.gif
*

Ar ne bigsmile.gif Bet jei manęs kas klaustų, tai sakyčiau, kad Melchioras gal MeLcheRis turėtų būt, o ne Merkelis g.gif Man kažkaip čia visiškai nieko bendro nebelikę po tokio skiemenų sukeitimo vietom ir dar raidžių juose pakeitimo. Net Vaida su Daiva panašesnės nei Melchioras su Merkeliu biggrin.gif .
muminukas
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 07, 09:16)
Net Vaida su Daiva panašesnės nei Melchioras su Merkeliu biggrin.gif .
*

irnesakyk.gif tie seni trumpiniai kartais iš viso nutolę nuo originalo: koks Pričkus (iš Metų) nuo Fridricho... blink.gif arba variantai įvairiose kalbose- Jonas, Ivanas, Šonas... doh.gif
Atogrąža
QUOTE(muminukas @ 2010 01 07, 09:43)
k: arba variantai įvairiose kalbose- Jonas, Ivanas, Šonas...  doh.gif
*

Aha, bet labiausiai man patinka, kad Aleksandras - tai tas pats Sania, Saša ir net Šura bigsmile.gif thumbup.gif Jau nekreipiant dėmesio į tai, kad dviem paskutiniais variantais sėkmingai šaukiami ir Aleksandrai, ir Aleksandros biggrin.gif
In-Grid@

Mano draugė, kai nepatikdavo koks vaikinas prie jos prisėdęs visada prisistatydavo Skobleste. Tai kokių tik reakcijų nesulaukdavo, mes taip smagiai pasijuokdavom biggrin.gif
*GAILĖ*
QUOTE(HoTea @ 2010 01 06, 14:25)
Man toks gražus vardas Lėja  wub.gif
*

o kaip jis susijęs su šita tema? biggrin.gif
dalyyvė
nesekiau temos- gal jau ir buvo paminėtas vardas- SEVA (mačiau per tv)

(ne)eiline
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 24, 10:54)
iš SM - Kajius  blink.gif
*

galėtų supaprastint iki Kajaus, nes vaikui kils problemų su rašyba manau...
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 04, 15:47)

Jei neklystu, Gėjus yra tas pats, kas ir Gajus. Gal kaip tik tėvai ne iš beraštiško mandrumo tokį vardą išrinko, o todėl, kad yra taip išsilavinę ir apsiskaitę, kad nežinojo tos kitos reikšmės.

*

Kad ir kaip bebūtų, nėra labai malonu vaikui doh.gif
Neverk, mama
Perskaičiau šiandien vieną labai interesną vardo ir pavardės derinį - Tanzilia Polujachtova. Cielai Ilfo ir Petrovo personažas smile.gif
Noelė
Vaikystėj pas senelių kaime būdavo tokia Praurimė, atsimenu pamiršdavau išvien jos vardą smile.gif
Atogrąža
QUOTE(Neverk @ mama,2010 01 12, 09:51)
Perskaičiau šiandien vieną labai interesną vardo ir pavardės derinį - Tanzilia Polujachtova. Cielai Ilfo ir Petrovo personažas  smile.gif
*

thumbup.gif
Tik aš tą Polujachtovą iš pradžių bišk kitaip perskaičiau hihihi.gif , ale čia jau ne pavardė kalta lotuliukas.gif
Brunetė
Kemėja , Amadėja , Vaidmilė , Tidas , Odrė, Laisvis (pazistu toki) ? g.gif

Dono
Šiandien per Tv girdėjau, kai kalbėjo Vytūnė rolleyes.gif
muminukas
QUOTE(Dono @ 2010 01 12, 21:13)
Šiandien per Tv girdėjau, kai kalbėjo Vytūnė  rolleyes.gif
*

labai įdomus ir negirdėtas variantas bigsmile.gif
linkur
QUOTE(Holly_ @ 2010 01 12, 13:30)
Vaikystėj pas senelių kaime būdavo tokia Praurimė, atsimenu pamiršdavau išvien jos vardą  smile.gif
*

na bet jus man pasakykit, ir kaip tevai nesusimasto pries dedami tokius vardus vaikams??? fool.gif
*GAILĖ*
QUOTE(linkur @ 2010 01 16, 11:48)
na bet jus man pasakykit, ir kaip tevai nesusimasto pries dedami tokius vardus vaikams??? fool.gif
*

šitas vardas senoviškas, baltiškas mirksiukas.gif . skamba neįprastai, bet vis tik nėra nei beprasmis, nei išgalvotas, nei koks iš tėvų sukergtinis-sudurtinis.
GiedrėM
QUOTE(linkur @ 2010 01 16, 12:48)
*

Susimąsto ir dar knygelių paskaito, kad "uždėtas" vardas nenukristų bigsmile.gif

Pritariu *GAILEI*. Išties, nors skamba neįprastai, bet lietuviškai.
Ugnies_liepsna
Aš kalendoriuje užmačiau Skolastika doh.gif
muminukas
savaitgalį mūsų mieste tekės Oreta.
dalyyvė
pažįstamas VAIDRIUS, ne per dažnas vardas irgi.
linkur
Židruolė
GiedrėM
Vakar per TV - Skirmunda.
muminukas
googlo platybės benaršant išmetė Efroditė -ienė doh.gif
GiedrėM
Vienas "Tūkstanmečio vaikų" dalyvis vakar - Armas.
*GAILĖ*
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 23, 13:42)
Vienas "Tūkstanmečio vaikų" dalyvis vakar - Armas.
*

jei čia pagal anglišką arm, tai tada doh.gif
GiedrėM
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 23, 15:10)
jei čia pagal anglišką arm, tai tada  doh.gif
*

Nežinau, pavardė lyg ir lietuviška. Jis ir pats tardamas labai pabrėžia tą M raidę.
muminukas
ginekologų vardai - Oldas ir Elektra blink.gif

-----------
irgi suaugusi moteris - Arenida g.gif
linkur
i ta pacia tema kaskada MV sake, visai nieko butu dukrai duot varda Atėja arba sunui Išėjas doh.gif gun_bandana.gif
La pluie
Vyro kursiokes sunus Raulas .
muminukas
QUOTE(JurgaSim @ 2010 01 26, 13:53)
Vyro kursiokes sunus Raulas .
*

wacko.gif kaip kirčiuoja?

----------
mūsų miesto savivaldybėje dirba Gėlytė wub.gif hihihi.gif
La pluie
QUOTE(muminukas @ 2010 01 26, 15:30)
wacko.gif kaip kirčiuoja?

*

Raulas.
pipiriux
o kaip jums vardas Salvijus?
Flirta
Zelma, Aldrutė, Ambražėjus, Narcizas
Dono
Gendrutis doh.gif
Ramunita
Švitrigėlė straipsniukas g.gif
linkur
QUOTE(muminukas @ 2010 01 26, 14:30)
mūsų miesto savivaldybėje dirba Gėlytė wub.gif hihihi.gif
*

unsure.gif

QUOTE(Ramunita @ 2010 01 27, 13:48)
Švitrigėlė straipsniukas  g.gif
*

o jop tararai....

nu nezinau, bet ir savo vaikui nedeciau tokio vardo kaip Kunigunda schmoll.gif
GiedrėM
QUOTE(pipiriux @ 2010 01 27, 01:00)
o kaip jums vardas Salvijus?
*

Nei keistas, nei įdomus, gal tik retas unsure.gif
linkur
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 27, 14:27)
Nei keistas, nei įdomus, gal tik retas unsure.gif
*

na, nelabai manau, kad retas unsure.gif
ajivlis
smile.gif pasirodo mūsų gražus vardas Siga estiškai išvertus reiškia kiaulė.Man viena moteris sakė,kuri gyveno Estijoje.Tada vargšėms Sigoms geriau tenai savo vardu neprisistainėti.Panašiai ir su tuo latvišku vardu Ilga:pas mus jis skamba gana jumoristiškai.
muminukas
QUOTE(ajivlis @ 2010 01 27, 23:18)
smile.gif pasirodo mūsų gražus vardas Siga estiškai išvertus reiškia kiaulė.Man viena moteris sakė,kuri gyveno Estijoje.Tada vargšėms Sigoms geriau tenai savo vardu neprisistainėti.Panašiai ir su tuo latvišku vardu Ilga:pas mus jis skamba gana jumoristiškai.
*

dažniausiai mūsų gražus vardas būva Sigita arba Sigutė, o ne Siga. estai turi vardą Kadri, ir visai nekreipia dėmesio, kad mes taip kadrus vadiname tongue.gif
linkur
Zenius g.gif taip iseina sutrumpintas Zenonas, na bet... nezinau, man keistai tie visi trumpinimai skamba Zenius, Genius.....
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.