Kaip darzelyje pasiruosimas Kaledinei eglutei?
Antra savaite neinam i darzeli, tai idomu kas girdet
Sveikos
Kaip darzelyje pasiruosimas Kaledinei eglutei? Antra savaite neinam i darzeli, tai idomu kas girdet QUOTE(blumchen @ 2010 12 08, 14:24) Ir mes negalesim,o labai noretusi Papildyta: QUOTE(lauritaz @ 2010 12 09, 15:20) Kiek zinau(nes irgi ilgai nelankom),tai bus gruodzio 21d.,10.00 val.
Mes lankom Ramuneliu grupe, man aukletoja pasake, kad kazkuri mama surinko visus tevo telefonus del sventes (eglutes) organizavimo musu grupeje, laukyte skambucio. Labai laukiam kokiu nors ziniu is tos mamos, nes nezinom nei kaip jai perduoti pinigelius, nei po kiek surenkam ant sventinio stalo, kaip perduoti dovanele?
Jeigu jus zinote kuri tai bus mama arba pati mamyte lanko si foruma, parasykyte i AZ, nes svente jau ne uz kalnu. Dar turiu tokia informacija, jeigu dar neissirinkot savo sunui dovaneles, mes turime nauja neispakuta masinele http://public.fotki.com/Angelina-2007/pard...i/00011081.html Namuose jau turime tokia pat, gal kam prireiks. Masinite maza, metaline. Labai atsiprasau uz oftopika, tiesiog dabar patis ieskom vaikui dovaneles...
Labas, Ramuneliu grupes mamytes,
Renkam po 12 Lt aukletojom dovanelei. Galvojam padovanoti Akropolio cekius. Jai ka mano tel 868247764 Jolanta o kas del vaisiu, tai lyg ir patys atsinesam po sumustiniu ir saldumynu. Vienu zodziu ka galim
Sveiki
Gal kas lankot boruzeliu grupe ?
Ziuriu visai temuke primirsta
Kaip sekasi lankyti vasarini darzeli? Maniskis pirma karta per du metus jauciasi taip blogai
Sveiki,
Prisijungiu ir as prie temos Beje, gal kasnors kanors girdejo apie Pumpurelio misraus amziaus grupe? Man kilo tokia mintis gimus broliukui (amziaus skirtumas lygiai 2 m.), kad dviese grupeje jiems butu geriau, bet prisiskiciau internete visokiausiu nuomoniu... Ka jus girdejote, ka manote?
Merginos radau savivaldybs psl kad sitam darziuke laisvu vieteliu yra 2-3 metu grupese galvoju gal savo pupa uzrasyti
QUOTE(eglliux @ 2011 08 22, 18:13) Merginos radau savivaldybs psl kad sitam darziuke laisvu vieteliu yra 2-3 metu grupese galvoju gal savo pupa uzrasyti SVEIKI MES LANKOM PUPICIU GRUPE.KOL LANKEM PRAEJUSIUS METUS VISKAS BUVO PUIKIAI AUKLETOJOS SUPER.BET SUZINOJAU KAD NUO RUGSEJO MUS ISKELIA JAU I DARZELINUKU GRUPES KEISIS AUKLETOJOS IR PRIMS POKELETA NAUJU VAIKUCIU NORS GRUPES VAIKUCIU NESKIRSTYS TAI TIKUOSI NUEJUS KITA SAVAITELE MAZASIS NEGAUS SOKO.
Eilini karta, kai kas nors nutinka, visi tyli.
Todel noriu parasyti viesai, kad ir kiti suzinotu ir pasitikrintu. Praeita savaite buvo rasta pas vaikus uteliu. Sujungtoje Ramuneliu grupeje. Taigi teveliai pasiziurekit vaikuciu galvas ir manau profilaktiskai visiems reiketu istrinti jas vaistukais. Negaliu kaip pyktis ima, kad niekas nieko. O suzinai tik is kitu tevu, tai kodel aukletojos ir direktore tyli QUOTE(lauritaz @ 2011 08 29, 13:54) Eilini karta, kai kas nors nutinka, visi tyli. Todel noriu parasyti viesai, kad ir kiti suzinotu ir pasitikrintu. Praeita savaite buvo rasta pas vaikus uteliu. Sujungtoje Ramuneliu grupeje. Taigi teveliai pasiziurekit vaikuciu galvas ir manau profilaktiskai visiems reiketu istrinti jas vaistukais. Negaliu kaip pyktis ima, kad niekas nieko. O suzinai tik is kitu tevu, tai kodel aukletojos ir direktore tyli
Laba diena Pumpurėlio mamytės,
Mes tik pradėjome eiti į Pupyčių grupę, tad būtų malonu susipažinti ir pabendrauti...
Sveiki, mes lankom žirniukų grupę gal kas lankote parašykit.
Bituciu turim?
SVEIKOS DOBILIUKU GRUPIU MAMYTES KAIP JUSU MAZIESEMS SEKASI SU NAUJOMIS AUKLETOJOMIS.
Sveikos žirniukų grupės mamytės kaip Jūsų vaikučiai ar jau apsiprato darželį ar neserga, mes tai jau antra savaitė sergam ir dar neaišku kiek sirgsime. Gal aukletojos kalbėjo kada darys susirinkimą.
sveikos žirniukų grupės mamytės aš šiandien apstulbau atvedus vaiką į darželį pasirodo aukletoja susirgus ir nėra kam pavaduoja nėr kur vaiko palikti tai palikau kitai auklėtojai gal vedėte savo mažuosius vėliau kaži ar buvo kokia aukletoja.
QUOTE(jolsa1 @ 2011 11 23, 09:36) sveikos žirniukų grupės mamytės aš šiandien apstulbau atvedus vaiką į darželį pasirodo aukletoja susirgus ir nėra kam pavaduoja nėr kur vaiko palikti tai palikau kitai auklėtojai gal vedėte savo mažuosius vėliau kaži ar buvo kokia aukletoja. Sveikos zirniuku, mamytes. Is ryto bus aukletoja Birute. O po pietu kita. Birute kaip aukletoja tikrai nebloga. Viskas bus gerai. Tik greiciau musu Almute sugryzta.
Taigi ir aš taip manau kad greičiau Mūsų auklėtoja sugrįžtu.
Papildyta: kaži kas jai atsitiko ar labai kažkas rimto. O be to dar norėjau paklausti dėl vaikų karnavalo, gal girdėjot ką nors ar dovanėles patiems tėveliams reikia pirkti ar kažkas kažką organizuos?
Sveikos, žirniukų mamytės
Kaip sekasi? Kažin ar mūsų auklėtoja jau pasveiko? Mes truputį sirgom, tai nebuvom kurį laiką... Kiek grupėje vaikučių?
Sveikos žirniukų mamytės aukletoja kol kas dar nepasveikus, bet pavaduoja Danguolė, norėtusi kad kuo greičiau Almutė sugrįštų. O kiek lanko tai net nežinau man išveda į rūbinę tai tiesa pasakius aš ir nepaklausiu, bet manau kad nemažai.
Sveikos, noriu pasiteirauti del karnavalo. Su viena mamyte kalbejome, kad vaikams gal nuperkame po knygute. Arba visiems vienodas arba atskirai perka tevai ir supakuotas atnesama pries karnavala. O kaip del vaišiu po šventės (sausainukų, sulčių ar kt.) ir aukletojoms bei šeimininkei po kaledinę dovenėlę?.Ar į visus tuos klausimus atsakys tevų komitetas ir bus kokia nors info rūbinėje ar yra koks kitas planas.
Sveikos žirniukų grupės mamytės, gal jau yra darželio mokėjimo kvitai, tai jei galit parašykit, nes mes tai sergam ir neaišku kada pasveiksim. Ačiū.
|