Pirmoji tema
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 01, 10:35)
na, procentaliai matyt daug. Jei iš 4 atėjusių, 2 snargliuoti, tai ir aš manau, kad čia daug.
Bendraujame toliau.
Pirmoji tema Papildyta: QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 01, 10:35) na, procentaliai matyt daug. Jei iš 4 atėjusių, 2 snargliuoti, tai ir aš manau, kad čia daug.
tik ką sukūriau ir aš. Dabar renkamės, kur bendraut.
irgi Pumpurėlis Be to, Pumpurėlis ne Žirmūnuose, o Šnipiškėse
tegu būna šita tema, info daugiau pavadinime
Tik ta grazu paveiksliuka perkelkit
Lopselio grupeje nemaciau nei vieno snrgliuoto
mes šiandien nebuvom, tai nežinau, kokia situacija
siandien buvo 9 vaikuciai, 3 pupeliai ir 6 zirniukai
rytoj bus aukletoja Onute pupeliu grupeje
Labas rytas
vakar mūsų sujungtoj buvo 4 vaikai
Nauja tema
QUOTE(svetocka @ 2009 12 01, 18:39) Maniskis siandien nelabai suprato kodel reikia eiti i kita grupe, visai be noro as ji i pupytes nuvedziau Klausykit gal zinot kaip su miegu, kur jie miega? Savo grupese ar kaip?
kurioj būna, toj ir miega
Nepatinka man ta vaiku tampymas Tik priprato prie vienos lovytes, dabar kitoj miegot. QUOTE(lauritaz @ 2009 12 02, 12:44) Nepatinka man ta vaiku tampymas Tik priprato prie vienos lovytes, dabar kitoj miegot. tai lovytės keitimas- mažiausia trauma vaikui beje, matau čia tel nr darželio kitoks temoje, negu kad aš skambinuosi, radusi internete. ten yra 2775822
Onutė sakė jei nebus atšauktas karantinas, nebus kalėdų šventės
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 02, 19:34) man šian auklėtoja sakė, kad nuo pirmadienio lyg atšaukia karantiną jau o Kalėdos berods 19d, ane? pas mus sujungtoj 6 buvo šiandien. 3 mūsų, 3 kitos grupės.
As taip suprantu, kad jei kazkoks kitas vaikas loveleje miegojo, kita diena gal kitas ten gules ? O jei toje pacioje patalyneje jau miegojo koks truputi sergantis
QUOTE(Tekatakika @ 2009 12 03, 13:50) As taip suprantu, kad jei kazkoks kitas vaikas loveleje miegojo, kita diena gal kitas ten gules ? O jei toje pacioje patalyneje jau miegojo koks truputi sergantis As manau, kad vis del to jie miega savo lovelese. Vakar atejau savo klecka pasiimti. Paemem rakta nuo grupes is aukletojos, einam rengtis, o jis neina ir sako miegoti ne
aš mačiau, kad maniškė kitoj grupėj, kitoj lovoj miegojo
dėl tų visų dalykų, kaip svetima patalynė ir pan. nustojau parintis.. mes nežinom nei kaip jos indus suplauna, nei kaip rankų plovimą kontroliuoja, nei kokiuose induose valgyt padaroma.. nes kai pradedu mąstyti, tai negera pasidaro. Niekur nuo to nedingsi. Tai yra valdiška įstaiga ir tiek. Be to, kas liečia lovas, tai bent pas mus, jei nedaug vaikų būna, tai vietoj to, kad iš dviejų sienų lovas traukt, traukia tik iš vienos ir suguldo..vadinasi ne visada papuola vaikas į savo lovą
Bitukai, taip anksti siemet Kaledos?? Jauciuos visai atitrūkus...
Agnės turbūt ir kitą savaitę dar nelesisiu, nes kosti ji dar smarkokai ir sloguoja... QUOTE(DaliaMa @ 2009 12 03, 14:04) Bitukai, taip anksti siemet Kaledos?? Jauciuos visai atitrūkus... Agnės turbūt ir kitą savaitę dar nelesisiu, nes kosti ji dar smarkokai ir sloguoja... tai pernai 20d buvo tai aišku pasilaikykit namie dar, jei tokia galimybė yra.
Labas rytas,
kokia situacija siandien lopseliuose? Labas mamytes bandom pratesti tema,ir toliau bandom bendrauti. Juk dabar kaip tik svarbu pries sventes pabendrauti. Pasitarti kaip ruosimes vaikuciu vakareliu. Gal jau zinot kada bus eglute? Ir gal jau baigesi karantinas musu darzelyje?
mes ne lopšeliniai
Gal zinote ar daug vaikuciu lopselyje? Kas girdeti pas zirniukus?
QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 12 03, 14:50) dėl tų visų dalykų, kaip svetima patalynė ir pan. nustojau parintis.. mes nežinom nei kaip jos indus suplauna, nei kaip rankų plovimą kontroliuoja, nei kokiuose induose valgyt padaroma.. nes kai pradedu mąstyti, tai negera pasidaro. Niekur nuo to nedingsi. Tai yra valdiška įstaiga ir tiek. Be to, kas liečia lovas, tai bent pas mus, jei nedaug vaikų būna, tai vietoj to, kad iš dviejų sienų lovas traukt, traukia tik iš vienos ir suguldo..vadinasi ne visada papuola vaikas į savo lovą Pas lopselinukus kadangi lovu traukt niekur nereikia, tai visada miega savose O del tu visu reikalu ranku, indu plovimai, tai geriau ir nemastyt QUOTE(sauza123 @ 2009 12 04, 13:13) Kiek siandien nezinau, bet vakar buvo 10 vaikuciu. Ir lyg zada atsaukt karantina nuo pirmadienio. Zirniukai puikiai laikosi, o pupyciu grupeje keli kosintys vaikuciai
Man siandien iseigine,tai ir berno i lopseli neleidau.Turejom puikia galimybe ilgiau pamiegot
lopselyje siandien buvo 7 vaikai: 3zirniukai ir 4 pupeliai. pirmadieni bus pupyciu grupeje. aukletoja sake, kad pranese arteja antra gripo banga, del Kaledu senio neaisku, greiciausiai pas maziukus nebus, isdalins gal dovaneles grupeje
QUOTE(svetocka @ 2009 12 04, 18:51) lopselyje siandien buvo 7 vaikai: 3zirniukai ir 4 pupeliai. pirmadieni bus pupyciu grupeje. aukletoja sake, kad pranese arteja antra gripo banga, del Kaledu senio neaisku, greiciausiai pas maziukus nebus, isdalins gal dovaneles grupeje Siaubas kaip gaila:( bet visi informacijos saltiniai teigia, kad jau viskas lyg ir rimsta As taip tikejaus , kad nebejunks grupiu QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 12 03, 16:08) tai pernai 20d buvo tai aišku pasilaikykit namie dar, jei tokia galimybė yra. Ech, tegu burnoja, ką nori; aš pati sprendžiu, kada man vesti vaikus į darželį, o kada ne
QUOTE(gupija @ 2009 12 04, 14:14) o kai vaikai visą dieną vieni šalia kitų, liečiasi, apsikabina, žaidžia tais pačiais žaislais negali persiduoti utelės? QUOTE(Wiqtea @ 2009 12 04, 23:17) Wiqtea, tai kiek tu skyrelių moderuoji? QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 12 05, 19:08) o kai vaikai visą dieną vieni šalia kitų, liečiasi, apsikabina, žaidžia tais pačiais žaislais negali persiduoti utelės? be abejo, kad gali. Tačiau tokioj patalynėj nenorėčiau vistiek gulėti QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 12 05, 19:08) o kai vaikai visą dieną vieni šalia kitų, liečiasi, apsikabina, žaidžia tais pačiais žaislais negali persiduoti utelės? Wiqtea, tai kiek tu skyrelių moderuoji? Darželius, tik į Kauną nelendu, ir vaiką auginu viena... nu ir aišku kažkiek bendrose vietose šmirinėju kai reikia
Na, laukiam naujienų dėl karantino. Dar neatšaukė?
Labas rytas
Karantino dar neatšaukė, bet kad dar ankstyvas rytas, o nutarimus priiminėja dieną, atsižvelgiant į situaciją
LAbas rytas,
Darziuky buvau 8 ryto, tai lopselyje sujungtoje grupeje jau buvo daugiau nei 14 vaikuciu, net neskaiciavau QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 12 06, 20:46) keistas pastebėjimas, tiesą sakant nelabai suprantamas, juk jei jau moderuojų "Vaikų darželius" nereiškia, kad privalau apie juos viską žinoti(apie visus ir kiekvieną atskirai)užtenka bendrų žinių |