Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cezaris pasvalyje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
vidaudra
Labas mamytes,
noreciau suzinotijusu nuomone, kam yra atliktas cezaris Pasvalyje, kaip pacios jautetes po to irar nebuvo jokiu komplikaciju.
Man gyditojas siulo cezari, nes esu smulki, ir jei vaikelis bus didelis daryti operacija, nes taip isvenksim komplikaciju vaikelio ir mano atzvilgiu. I r kokia anestezija geriau taikyti, nes buna kad vietine nejautra kai daro, girdejau buna nepataiko kur reikia, o tada komplikacijos.
Tai galit pasidalinti patirtimi, busiu dekinga 4u.gif
luszara
na man cezary dare bet ne pasvalyje o marijampoleje, buvo gan komplikuotas gimdymas tad prireike daktaru is kauno.as taip pat smulkaus sudejimo, klubai lb siauri o mazyle gime 3.990kg tad pati niekaip nebuciau pagimdziusi. dar is vakaro dare ekoskopija ir nesuprantu kodel daktarai nemate kad leliukas toks didelis ir pati vargei ar pagimdysiu,tad teko 12val pasikankinti kol daktarai nusprende daryti cp nes leliukui jau truko deguonies ir buvo pasisukes ne taip kaip reikejo, dar bandziau pati gimdyti bet nieko nepavyko tad veze y operacine ir uzmigde ir niekas ten manes neklause kokios nejautros noriu dave kvepuot kauke ir labanakt verysad.gif po poros val kai nubudau vos nenumiriau is skausmo bet buvau laiminga kad turiu tokia didele mergyte biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.