Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žuvų taukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Pages: 1, 2
Sun_girl~
visur placiai raso,kad reikia naudoti zuvu taukus,vaikams ir suaugusiems.Ju labai didele pasiula,ir sudetis ir firmu pavadinimais.Kaip issirinkt?gal kas supranta,ir galetu patart?kadangi vaistineje siulo brangiausius.Noreciau aisku kad tie patys tiktu ir vaikam ir suaugusims,kadangi vaikai jau nemazi
accessories
Labas rytas,
as siulyciau geriamus zuvu taukus, skysta forma, pvz. Moller`s, Lysi. Gali vartoti ir visai maziukai, ir suauge. Kaina nera labai didele
Omrum
mano mėgstamiausi Moller kapsulėse , vaikui perku tuti fruti skonio , naudojam nuo metukų .
bananine
Aš tai šiandien Molers skystus nusipirkau. Nemanau, kad yra skirtumas a skystus ar kapsules pirkt. man tik paprasciau skystus vartot ir viskas.
uoga22
Labiau vertinami lašišinių žuvų taukai, nes yra ir menkinių žuvų. Aš vartoju lašišinius.
Omrum
QUOTE(uoga22 @ 2009 12 03, 16:31)
Labiau vertinami lašišinių žuvų taukai, nes yra ir menkinių žuvų. Aš vartoju lašišinius.
*

rykliu dar geresni naudok juos
Sun_girl~
na va,vienoj vaistinej ir siule lasisu z.taukus,o kitoje sako nera visiskai skirtumo kokiu zuvu,tik kainoje skirtumas g.gif
navatka
Sveikos, aš parsivežiau iš Norvegijos "Mollers godt for leddene", jie yra nuo sąnarių skausmų ir t.t.bet sudėtis tai žuvų taukai, pradėjau gert, dar tik kelios dienos.. ax.gif
Ar Jūs esate gėrusios juos? Ar padėjo? Nes vaistinėse jų kaina čia Lietuvoje beprotiškai didelė. doh.gif
Ikulia
As vartoju Moller Omega 3 su vit A,E,D.
Siaip, skysta forma organizmui palankesne. bet negaliu gert ju, tai perku kapsulese.
lauramal
Patys geriausi skysti zuvu taukai
navatka
QUOTE(lauramal @ 2010 03 17, 17:06)
Patys geriausi skysti zuvu taukai
*

Geriausi, bet kai negali jų praryti,tai tenka gerti kapsules..
Bet kaip sakant vaistų ar vitaminų nelabai pasirinksi pagal skonį.
grretta
Sveiki, nenoriu kartotis, bet jau buvau rasius apie geresni preparata negu zuvu taukai, tai Flax Oil smile.gif pliusai tokie, kad sudetyje yra visos reikalingos riebiosios rugstys, o ir jos dar ne is gyvuliuku, o augalines kilmes. Nemanot, kad verta demesio? smile.gif pati neseniai nusipirkau.
navatka
Na kiek geriu Mollers godt for leddene tuos taukus zuvu, nieko man gero nuo ju. schmoll.gif
Daina.J.
Оmega 3 is Nature's Sunshine, papildas is lasisu tauku ir tikrai ne is kepenu, 100% jame nera zuvu kepenu tauku, kaip visuose tokio tipo reklamuojamuose omega 3 preparatuose, kur yra naudojama menkiu kepeneliu taukai, kurie neturiu tokio poveikio kokio tikimasi, juos naudoja nes jie yra pigesni gamybai.
asara1
QUOTE(uoga22 @ 2009 12 03, 17:31)
*

Renkantis zuvu taukus, reikia ziureti koncentracija ir is kokiu zuvu tauku pagaminta. Labiausiai vertinami naturaliai pagautu lasisu taukai ( neuzaugintu ukiuose). Tokie yra Jamieson Salmon oil ir dabar jiems dar akcija.
apolonas
QUOTE(grretta @ 2010 03 22, 14:45)
Sveiki, nenoriu kartotis, bet jau buvau rasius apie geresni preparata negu zuvu taukai, tai Flax Oil smile.gif pliusai tokie, kad sudetyje yra visos reikalingos riebiosios rugstys, o ir jos dar ne is gyvuliuku, o augalines kilmes. Nemanot, kad verta demesio? smile.gif pati neseniai nusipirkau.
*

Augalinės prigimties riebiosios rūgštys geriau įsisavinamos nei gyvūninės. Bet reiktų atkreipti dėmesį ir į kiekį bei koncentraciją. Kas liečia Miollers, tai ir juokinga, ir liūdna, jog nurodomas dviejų kapsulių sudėtyje esantis medžiagų kiekis, t.y. ne 1 vienete, o jų siūlomoje dienos normoje.
Zasis
Mes vartojame Moller ir esame visiskai patenkinti....
Daina.J.
QUOTE(Zasis @ 2010 04 28, 22:06)
Mes vartojame Moller ir esame visiskai patenkinti....
*

Idomu koki poveiki jauciat as tai kai vartojau nepajauciau visiskai nieko, tai jus gal del to ir patenkinti kad nejauciat nieko blogo smile.gif
Julia2002
Nusipirkau Mollers zuvu taukus, bet dabar galvoju kad juos gerti, pries valgi, po jo ar nera jokio skirtumo?
Sun_girl~
QUOTE(apolonas @ 2010 04 21, 09:54)
Augalinės prigimties riebiosios rūgštys geriau įsisavinamos nei gyvūninės. Bet reiktų atkreipti dėmesį ir į kiekį bei koncentraciją. Kas liečia Miollers, tai ir juokinga, ir liūdna, jog nurodomas dviejų kapsulių sudėtyje esantis medžiagų kiekis, t.y. ne 1 vienete, o jų siūlomoje dienos normoje.
*

tai kokius jus rekomenduotumet?
Iliuzija.
QUOTE(Daina.J. @ 2010 04 29, 13:42)
Idomu koki poveiki jauciat as tai kai vartojau nepajauciau visiskai nieko, tai jus gal del to  ir patenkinti kad nejauciat nieko blogo smile.gif
*

aš irgi jį vartojau, bet jokio poveikio nepajutau.
girdėjau, kad žuvų taukai padeda tik tada, kai juos vartoji nuolat.
apolonas
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 05 18, 08:18)
tai kokius jus rekomenduotumet?
*

Žuvų taukų pasiūla pas mus tikrai nemaža, išsirinkt yra iš ko. Paprasčiausia žiūrėti į kainos ir kapsulių bei jose esančių riebiųjų rūgščių santykį. Dažniausiai būna EPA 18%, o DHA 12%; iš kai kurių giliavandenių arktinių žuvų išgaunamuose taukuose jų koncentracija būna bene dvigubai didesnė. Jei viena kapsulė yra 1000mg, tai EPA, DHA bus atitinkamai 180mg ir 120mg, jei Miollers atveju dvejose kapsulėse yra 900mg, tai vienos kapsulės bus ir atitinkamas kiekis. Menkės kepenų taukuose EPA ir DHA siekia atitinkamai 11% ir 10%.
Linų sėmenų aliejuje omega3 rūgštys bendrai sudaro iki 60%, bei iki 20% omega6.
Irine
Objektyviai geri yra GNLD kompanijos Omega3 Salmon Oil Plus.

Privalumai

- pagaminti iš laukinių lašišų, tunų, sardinių ir ančiuvių, ne iš kepenėlių ar dar kokių nors atliekų, o iš pilnos žuvies - iš to, kas pritaikyta žmogaus maistui;

- sudėtyje yra ne tik labiausiai paplitusios dvi riebiosios omega-3 rūgštys EPA ir DHA, bet visos 8 žuvų taukuose randamos omega 3 rūgštys. Kiekviena jų yra svarbi, atlieka savo funkciją, plius visos jos kartu veikia sinergiškai, viena kitai padeda. Proporcijos yra tokios pat, kaip jos būna natūraliai žuvyje. EPA ir DHA yra lengviausiai gaunamos, dėl to jas ir deda visi gamintojai į savo produktus;

- yra visiškai išgrynintas produktas. Yra leistinos normos tam tikrų teršalų, patvirtintos valstybių. GNLD molekulinės diferenciacijos technologijos būdu išvalo žaliavas nuo 160 teršalų, ir jų lieka 0.

Žuvų taukų ypatingo juntamo poveikio galite ir nepajusti, jeigu neturite didelių sveikatos problemų, bet juos naudoti reikia visiems žmonėms nuolat. Tai yra atsvara prisotintiems riebalams ir leidžia sumažinti arba išvengti širdies ir kraujagyslių sistemos problemas - padidėjusį cholesterolį, insulto bei infarkto riziką, taip pat naudinga smegenims, nes jos ir yra didžia dalimi sudarytos iš omega-3 rūgščių, naudinga visam kūnui, taip pat gydo nuo chroniškų uždegiminių procesų organizme - alergijų, astmos, sąnarių skausmo, kraujagyslių chroniško uždegimo, apie kurį mes nežinome ir t.t.
maskatukas
QUOTE(asara1 @ 2010 04 12, 09:50)
Renkantis zuvu taukus, reikia ziureti koncentracija ir is kokiu zuvu tauku pagaminta. Labiausiai vertinami naturaliai pagautu lasisu taukai ( neuzaugintu ukiuose). Tokie yra Jamieson Salmon oil ir dabar jiems dar akcija.
*

visiskai pritariu, vartoju as, vyresnis sunus, poveiki jauciam
ir dar -juose nera jokiu kitu pasaliniu priedu, tai irgi produkto verte padidina
okse0711
mano artimieji vartoja alo-vera žuvų taukūs:
SUDĖTIS (kiekis vienoje tabletėje):
Vitaminas A (beta karotinas) 2500 TV, 50%
Vitaminas C (askorbo rūgštis) 30 mg, 50%
Vitaminas E (D-alfa-tokoferilio sukcinatas) 15 TV, 50%
Cinkas (cinko citratas) 7.5 mg, 50%
Varis (vario gliukonatas) 2.5 mg, 125%
Mėlynių ekstraktas (Vaccinium myrtillus, standartizuotas iki 12.5% antocianinų) 30 mg, *
Cisteinas (n-acetyl cisteinas) 25 mg, *
Tagetės ekstraktas (Tagetes erecta) 15.5 mg, *
Liuteinas 2.5% 15 mg, *
Zeaksantinas 8.5% 0.5 mg, *
Astaksantinas 1% (iš mikro dumblių) 5 mg, *
Resveratrolis 10% (Polygonum cuspidatum) šaknis 2.5 mg, *
maskatukas
geriausi yra rykliu taukai, sie gyvunai niekada neserga veziu, is ju gaminamas papildas -alkymer,
naudoju 3 metus, tikrai veikia, atstato net limfocitu kieki, ko negali padaryti nei vienas papildas ir vitaminas
Magnifique
Aš geriu Miolers Dobbel Imunity
Daina.J.
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 20, 09:16)
mano artimieji vartoja alo-vera žuvų taukūs:
SUDĖTIS (kiekis vienoje tabletėje):
Vitaminas A (beta karotinas) 2500 TV, 50%
Vitaminas C (askorbo rūgštis) 30 mg, 50%
Vitaminas E (D-alfa-tokoferilio sukcinatas) 15 TV, 50%
Cinkas (cinko citratas) 7.5 mg, 50%
Varis (vario gliukonatas) 2.5 mg, 125%
Mėlynių ekstraktas (Vaccinium myrtillus, standartizuotas iki 12.5% antocianinų) 30 mg, *
Cisteinas (n-acetyl cisteinas) 25 mg, *
Tagetės ekstraktas (Tagetes erecta) 15.5 mg, *
Liuteinas 2.5% 15 mg, *
Zeaksantinas 8.5% 0.5 mg, *
Astaksantinas 1% (iš mikro dumblių) 5 mg, *
Resveratrolis 10% (Polygonum cuspidatum) šaknis 2.5 mg, *
*

Labai idomu, jei cia zuvu taukai tai kur polinesociosios riebalu rugstys omega – 3 (Eikozapentaeno riebalu rugstis; Dokozaheksaeno riebalu rugstis)? cia siaip panasiau i antioksidantu rinkini.
okse0711
QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 21, 19:35)
Labai idomu, jei cia zuvu taukai tai kur polinesociosios riebalu rugstys omega – 3 (Eikozapentaeno riebalu rugstis; Dokozaheksaeno riebalu rugstis)? cia siaip panasiau i antioksidantu rinkini.
*

atsiprašau blush2.gif ,ne tą įdėjau doh.gif
Sudėtis štai tokia:
Kiekvienoje (1000 mg) kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų ir 250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudėtyje yra šios riebalų rūgštys:
EPR (eikozapenteno rūgštis) 225 mg
DHR (dokozaheksaeno rūgštis) 150 mg
Oleino rūgštis (iš alyvuogių aliejaus) 150 mg
Daina.J.
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 24, 09:54)
atsiprašau blush2.gif ,ne tą įdėjau doh.gif
Sudėtis štai tokia:
Kiekvienoje (1000 mg) kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų ir 250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudėtyje yra šios riebalų rūgštys:
*

arba as skaiciuoti nemoku arba jus vel kazka ne taip surasete? 750mg zuvu tauku niekaip nesigauna sudejus 225 ir 150....
@@vandeniuke@@
Labai daug rusiu yra zuvu tauku. Kai buvome mazesnes gereme LYSI. Bet dabar geriame GAMTOS NAMU kapsulemis, jos panasios i zuvytes, noriai geria dukryte.
Aurora polaris
Šiaip pritarsiu maskatuko komentarui, kad geriausi yra Alkymer, bet taip pat neblogi Möller's firmos žuvų taukai 4u.gif
okse0711
QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 25, 16:17)
arba as skaiciuoti nemoku arba jus vel kazka ne taip surasete? 750mg zuvu tauku niekaip nesigauna sudejus 225 ir 150....
*

žuvų taukų 750 ir 250 alyvuogių aliejaus,o į jų sudėtį įeina:
Magnifique
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 26, 21:24)
žuvų taukų 750 ir 250 alyvuogių aliejaus,o į jų sudėtį įeina:
*

tai turi omeny,kad žuvų taukus sudarn EPR ir DHR bet jas sudėjus gaunasi 375mg.o rašo,kad žuvų taukų 750mg.tai klausimas kas yra tie likę 375mg..
okse0711
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 27, 08:47)
tai turi omeny,kad žuvų taukus sudarn EPR ir DHR bet jas sudėjus gaunasi 375mg.o rašo,kad žuvų taukų 750mg.tai klausimas kas yra tie likę 375mg..
*

vienoje kapsulėje yra viso 1000mg kartu sudėjus 750mg žuvų taukų ir 250mg alyvuogių aliejaus.Žuvų taukuose ir alyvuogių aliejuje yra :EPR (eikozapenteno rūgštis) 225 mg, DHR (dokozaheksaeno rūgštis) 150 mg,Oleino rūgštis (iš alyvuogių aliejaus) 150 mg o likę 475mg kitos medžiagos,kurios randamos žuvų taukuose ir alyvuogių aliejuje.
na pvz.Jamieson Wild Salmon Oil lašišų taukai 1000mg
sudėtis:1 kapsulėje yra: 1000 mg išgrynintų žuvų taukų . Žuvų taukų sudėtyje yra šios Omega-3 riebiosios rūgštys: 180 mg Eikozapentaeno rūgšties (EPR) ir 120 mg Dokozaheksaeno rūgšties (DHR).
Tai kas čia tada,tie likę 700mg,pagal jus?
Daina.J.
*

Va as ir to klausiau smile.gif bet man nepaaiskino
Papildyta:
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 27, 09:57)
vienoje kapsulėje yra viso 1000mg kartu sudėjus 750mg žuvų taukų ir 250mg alyvuogių aliejaus.Žuvų taukuose ir alyvuogių aliejuje yra :EPR (eikozapenteno rūgštis) 225 mg, DHR (dokozaheksaeno rūgštis) 150 mg,Oleino rūgštis (iš alyvuogių aliejaus) 150 mg o likę 475mg kitos medžiagos,kurios randamos žuvų taukuose ir alyvuogių aliejuje.
na pvz.Jamieson Wild Salmon Oil lašišų taukai 1000mg
sudėtis:1 kapsulėje yra: 1000 mg išgrynintų žuvų taukų . Žuvų taukų sudėtyje yra šios Omega-3 riebiosios rūgštys: 180 mg Eikozapentaeno rūgšties (EPR) ir 120 mg Dokozaheksaeno rūgšties (DHR).
Tai kas čia tada,tie likę 700mg,pagal jus?
*

jei jau toks kiekis papildomu medziagu tai tokiu papildu verte labai abejotina.... mano manymu.
okse0711

QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 27, 11:30)
Va as ir to klausiau smile.gif bet man nepaaiskino
Papildyta:
jei jau toks kiekis papildomu medziagu tai tokiu papildu verte labai abejotina.... mano manymu.
*

o kurie žuvies taukai,pagal Jus,geriausi?
Juk skystų žuvies taukų pažiūrėjus sudėtį,net nėra išskirtą kiek EPR,DHR ir kt.
matuke
sveikos, mes iki siol naudojom Moleri, bet dabar vartojam Agel zuvu taukus. Jie adaptuoti vaikam, na, maniskiai labai mielai juos vartoja.
apolonas
*

Likusią dalį sudaro lipidai, baltymai, nukleorūgštys ir t.t. Organinių medžiagų juose yra įvairių, kaip atskiras galima išskirti vitaminus A, D3
Na, o jei žuvys augintos fermose, o ne pagautos augusios laisvėje, tai taukai bus pagardinti ir antibiotikais.
Daina.J.
QUOTE(apolonas @ 2011 10 27, 15:31)
Likusią dalį sudaro lipidai, baltymai, nukleorūgštys ir t.t. Organinių medžiagų juose yra įvairių, kaip atskiras galima išskirti vitaminus A, D3
Na, o jei žuvys augintos fermose, o ne pagautos augusios laisvėje, tai taukai bus pagardinti ir antibiotikais.
*

Puikus atsakymas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 27, 13:13)
*

Man asmeniskai geriausi tie kurie ne is zuvu kepenu ir is tu zuvu kurios pagaunamos laisvai plaukiojancios, ne auginamos fermose kaip apolonas sake pagarduintos atibiotikais smile.gif O kokios tai kompanijos bus kiekvienas renkasi pagal turimos informacijos kieki...
Magnifique
Pas mane pvz.Miollers Dobbel Immunity 2 kaps. yra 1200mg žuvų taukų ir juose yra 650mg. Omega3 ir EPA+DHE sumoj yra 540mg.ir dar 10mg.vit E 250mikrogr.vit A ir 10mikrogr.vid D.ty.sumoj ir gaunasi lygiai 1200mg. žuvų taukų ir jokių skirtumų,kuriuos užpildo nežinomi priedai.
Taigi,skanių antibiotikų smile.gif aš renkuosi žuvų taukus,kuriuose jokiems priedams nelieka vietos rolleyes.gif
okse0711
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 27, 23:52)
Pas mane pvz.Miollers Dobbel Immunity 2 kaps. yra  1200mg žuvų taukų ir juose yra 650mg. Omega3 ir EPA+DHE sumoj yra 540mg.ir dar 10mg.vit E 250mikrogr.vit A ir 10mikrogr.vid D.ty.sumoj ir gaunasi lygiai 1200mg. žuvų taukų ir jokių skirtumų,kuriuos užpildo nežinomi priedai.
Taigi,skanių antibiotikų smile.gif  aš renkuosi žuvų taukus,kuriuose jokiems priedams nelieka vietos  rolleyes.gif
*

o man nesigauna g.gif
Magnifique
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 28, 09:19)
o man nesigauna g.gif
*

su skaičiavimu sunkiai?650mg plius 540mg. Plius 10mg. Sumoj gaunasi 1200mg.
Daina.J.
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 28, 09:19)
o man nesigauna g.gif
*

man ir nesigauna smile.gif bet cia arba todel kad blogai surasyta arba todel kad nesamoningai surasyta... ten 1200 yra dvejose kapsulese reikia to nepamirsti! Beto Omega 3 susideda is Eikozapentaeno ir Dokozaheksaeno, tai kas cia per omega 3 ir dar plius sitos. kai parasoma sudetis reikia arba nurasyti teisingai arba suvokti apie ka rasoma.
vasarelele
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 27, 13:13)
*

Aloe vera žuvų taukuose yra ne tik omega-3, bet ir omega-9 mirksiukas.gif , kas reta kituose produktuose, o gal ir nė vienuose nėra. Omega-3 yra kaip gatavas produktas, jeigu jis yra vienas, įmanoma ir perdozuoti, kas sumažina kraujo krešumą.
Arctic-Sea yra puikus omega-3 ir omega-9 riebalų rūgščių šaltinis, kurios reguliuoja cholesterolio ir trigleciridų kiekį, naudingos kraujotakos sistemos, smegenų, sąnarių funkcionavimui bei gera parama mūsų regėjimui.
Patikslinsiu sudėtį. 1-oje kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų,
250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudëtyje yra šios riebalų rûgštys:
EPR 225 mg
DHR 150 mg
Oleino rûgðtis 150 mg
Kitos sudėtinės dalys: želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, vit. E.
Yra pastebėta, kad žmonėms daugiau vartojantiems žuvies produktų, kuriuose yra didelis kiekis EPR ir DHR, rečiau vyresniame amžiuje išssivysto amžinė geltonosios dėmės degeneracija, sukelianti aklumą.
Maisto papildų turinčių žuvies taukų ar riebalų rūgščių omega-3 dozavimą lemia ne kiek juose yra žuvies taukų, o svarbiausia kokia yra EPR ir DHR koncentracija. Riebalų rūgščių omega-3 vienoje kapsulėje dažnai būna 180 mg EPR ir 120 mg DHR (bendrai 300 miligramų). Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja sveikiems žmonėms kasdien suvartoti nuo 300 iki 500 miligramų EPR ir DHR (bendrai).
Kai tuo tarpu Möllers Dobbel Immunity N100 nenustatyta DHR ir EPR
Sudėtis: žuvų taukų koncentratas (trigliceridai), kapsulės medžiaga kiaulės odos želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dl-a-tokoferilacetatas (vitaminas E), retinilio palmitatas (vitaminas A), cholekalciferolis (vitaminas D), emulsiklis sojų lecitinas.
Tai tikrai kyla klausimas, kurie geresni biggrin.gif
^^liutuke
Merginos, nelabai turiu laiko dometis tema, taciau noreciau isgirsti jusu rekomendacijas del zuvu tauku, turiu pasakyti, kad jie is tiesu veiksmingi ir as ta poveiki jauciau realiai, tik noreciau buti tikra, kad vartoju "svarius" zuvu taukus, tegul ir uz aukstesne kaina smile.gif Aciu uz atsakymus! mirksiukas.gif
vasarelele
QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 27, 22:58)
Man asmeniskai geriausi tie kurie ne is zuvu kepenu ir is tu zuvu kurios pagaunamos laisvai plaukiojancios, ne auginamos fermose kaip apolonas sake pagarduintos atibiotikais smile.gif O kokios tai kompanijos bus kiekvienas renkasi pagal turimos informacijos kieki...

drinks_cheers.gif be jokios abejonės
okse0711
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 29, 00:36)
Aloe vera žuvų taukuose yra ne tik omega-3, bet ir omega-9 mirksiukas.gif , kas reta kituose produktuose, o gal ir nė vienuose nėra. Omega-3 yra kaip gatavas produktas, jeigu jis yra vienas, įmanoma ir perdozuoti, kas sumažina kraujo krešumą.
Arctic-Sea yra puikus omega-3 ir omega-9 riebalų rūgščių šaltinis, kurios reguliuoja cholesterolio ir trigleciridų kiekį, naudingos kraujotakos sistemos, smegenų, sąnarių funkcionavimui bei gera parama mūsų regėjimui.
Patikslinsiu sudėtį. 1-oje kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų,
250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudëtyje yra šios riebalų rûgštys:
EPR  225 mg
DHR  150 mg
Oleino rûgðtis  150 mg
Kitos sudėtinės dalys: želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, vit. E.
Yra pastebėta, kad žmonėms daugiau vartojantiems žuvies produktų, kuriuose yra didelis kiekis EPR ir DHR, rečiau vyresniame amžiuje išssivysto amžinė geltonosios dėmės degeneracija, sukelianti aklumą.
Maisto papildų turinčių žuvies taukų ar riebalų rūgščių omega-3 dozavimą lemia ne kiek juose yra žuvies taukų, o svarbiausia kokia yra EPR ir DHR koncentracija. Riebalų rūgščių omega-3 vienoje kapsulėje dažnai būna 180 mg EPR ir 120 mg DHR (bendrai 300 miligramų). Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja sveikiems žmonėms kasdien suvartoti nuo 300 iki 500 miligramų EPR ir DHR (bendrai).
Kai tuo tarpu Möllers Dobbel Immunity N100 nenustatyta DHR ir EPR
Sudėtis: žuvų taukų koncentratas (trigliceridai), kapsulės medžiaga kiaulės odos želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dl-a-tokoferilacetatas (vitaminas E), retinilio palmitatas (vitaminas A), cholekalciferolis  (vitaminas D), emulsiklis sojų lecitinas.
Tai tikrai kyla klausimas, kurie geresni biggrin.gif
*

ačiū už išsamų paaiškinimą thumbup.gif
Solidalida
QUOTE(maskatukas @ 2011 10 20, 12:52)
geriausi yra rykliu taukai, sie gyvunai niekada neserga veziu, is ju gaminamas papildas -alkymer,
naudoju 3 metus, tikrai veikia, atstato net limfocitu kieki, ko negali padaryti nei vienas papildas ir vitaminas
*

aš taip pat geriu ryklių taukus smile.gif 4u.gif
stankutel
o ryklių taukų būna vaistinėse? kiek kainuoja?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.