Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujo grupės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
NiceMagic
Kokia jusu kraujo grupė?esu skaičius kad pagal ja galima sužinot žmogaus charakteri, mitybos ipročius,sveikata, ir net yra ten knygos atseit pagal kraujo grupes dieta. Kas dar kanors žinot arba kur čia internete dar galima paskaitinet apie grupes? smile.gif
Mama123
II+ Kai su draugais išplaukiam baidarėmis, tai juokaujam, kad antrą grupę uodai labiausiai mėgsta biggrin.gif
Ieva-Pieva
I+
Potrė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 02, 22:13)
I+
*

ir mano tokia pati,mūsų daugiausia mirksiukas.gif
miau
IV minus
Utiuitiutė
ir mano tokia pati,mūsų daugiausia mirksiukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Daugiausia II+ Kaip mano mirksiukas.gif
nairobi
Pas mane ta, geroji grupė blink.gif g.gif
Kenga
Mano I grupė. Rezus faktorius neigiamas.
O daugiausia yra žmonių, turinčių I kraujo grupę - apie 60 proc.
Teigiamą rezusą turi apie 85-88 proc. Lietuvos gyventojų. Va.
Rasma
Mano IV (AB) Rh +
Charakteris - "Dieve neduok" (cit. vyrą).
tuika
Mano rezus minus, pati reciausia (sako yra apie 10 proc. zmoniu). Ir nestumo atveju man gali buti nekas, jei vyras bus rezus plius cry.gif
Kenga
QUOTE(tuika @ 2005 11 03, 08:56)
Mano rezus minus, pati reciausia (sako yra apie 10 proc. zmoniu). Ir nestumo atveju man gali buti nekas, jei vyras bus rezus plius  cry.gif
*

Nugi nesijaudink smile.gif Gali ir nebūti rezuso konflikto tarp mamos ir kūdikėlio schmoll.gif Jei ir tavo, ir leliaus bus neigiamas rezuso faktorius, tai viskas gerai. O net jei ir nesutaps, t.y. vaikiuko bus pliusiukas, tai nebūtinai bus komplikacijų. Svarbu dar, kokios tavo ir tavo vyro kraujo grupės. Jei grupės sutampa, mamos ir kūdikio rezuso konflikto tikimybė arti nulio.
tuika
Kenga, nors baisu, stengiuosi nesijaudinti. aciu uz gera zodi ir zinias smile.gif
Pampuškiukas
II +, bet dietos ir charakteriai pagal kraujo grupes, tai briedas (mano nuomone biggrin.gif )
tula
mano IV(AB)+ , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių?
Samanta
Mano II+. Net dukrelės nežinau kokia. O tos dietos tai tikrų tikriausia nesamonė pagal kraujo grupes. schmoll.gif Kiekvienas žmogus skirtingas biggrin.gif
tuika
QUOTE(tula @ 2005 11 03, 11:15)
mano IV(AB)+  , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių?
*

as paveldejau tecio rezus minus, kiti du seimos nariai- rezus plius. seimoj buvau antras vaikas. atsigimusi esu daugiau i teva ir jo mama (kai kas sako, va cia tos linijos kraujas...), nors greiciausiai susirinkau (labai to tikiuosi) visas pacias geriausias abieju mylimu tevu savybes
klumpele
Aš esu retenybe biggrin.gif mano kraujo grupė IV +
Madam Butterfly
III ( B ) Rh +

aš turiu tų knygelių apie kraujo grupes ir mitybą... Nesąmonė kažkokia... Bet jei kas, tai klauskit, pacituosiu ką ten raso biggrin.gif
Aries
QUOTE(klumpele @ 2005 11 03, 11:39)
Aš esu retenybe  biggrin.gif  mano kraujo grupė  IV +
*

Na nesipusk biggrin.gif Mano irgi IV+, ir dar keliu auksciau pasisakiusiu biggrin.gif Siaip negarantuoju, bet man atrodo, kad ypatingai reta yra IV- (...bandau issisukti nuo skrendanciu link manes supuvusiu pomidoru...)
Šokoladka
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 03, 10:46)
III ( B ) Rh +

aš turiu tų knygelių apie kraujo grupes ir mitybą... Nesąmonė kažkokia... Bet jei kas, tai klauskit, pacituosiu ką ten raso biggrin.gif
*

ir mano tokia grupė ax.gif

$
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 03, 11:46)
III ( B ) Rh +

QUOTE(Šokoladka @ 2005 11 03, 12:01)
ir mano tokia grupė ax.gif

aš irgi prie tų ypatingųjų biggrin.gif

o jei ne paslaptis, koks tikslas čia taip klausinėti kas kokias kraujo grupes turi, kokius čia analyzus darys temos autorė gun_smilie.gif
na surašysim tas kraujo grupes, na ir ką, kokia reziume? cool.gif
Spyrga
Mano irgi IV+. Visi sako, kad reta grupe, bet ziuriu, kad jokia cia retenybe blink.gif Mano mamos irgi IV+, o tevuko lygtais II+ ar tai III+ g.gif Bet ir as, ir mano brolis gavomes IV+ g.gif
Gal cia reikejo daryti apklausa?
miau
QUOTE(Aries @ 2005 11 03, 11:54)
Siaip negarantuoju, bet man atrodo, kad ypatingai reta yra IV- (...bandau issisukti nuo skrendanciu link manes supuvusiu pomidoru...)
*

Vadinasi aš - pati rečiausia nail.gif biggrin.gif biggrin.gif
klumpele
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 03, 11:13)
Mano irgi IV+. Visi sako, kad reta grupe, bet ziuriu, kad jokia cia retenybe blink.gif Mano mamos irgi IV+, o tevuko lygtais II+ ar tai III+ g.gif Bet ir as, ir mano brolis gavomes IV+ g.gif
Gal cia reikejo daryti apklausa?
*

reta tai nereiskia kad is 1000 vienas zmogus. Procentaliai sios grupes zmoniu yra zymiai maziau nei visu kitu grupiu, o IV - tai išviso išimtys biggrin.gif
Tutikutė
QUOTE(klumpele @ 2005 11 03, 11:39)
Aš esu retenybe  biggrin.gif  mano kraujo grupė  IV +
*

Tai tada ir as prie retenybiu save priskirsiu ax.gif blush2.gif As tai esu girdejusi, kad sia kraujo grupe turintys zmones daug dazniau turi nusiskundimu del sveikatos, nezinau kiek tame yra tiesos, bet mano sveikatele tai labai nekokia..... sad.gif
LiVo
Mano kraujo grupė II, rezus faktorius neigiamas. dabar trumpai apie kraujo grupes, ką tai domina smile.gif
0 (I) kraujo grupė
Tai pirminė žmogaus kraujo grupė, kurią, manoma, turėjo dar neandertaliečiai. Jie gyveno laukinėje gamtoje ir maisto pasirūpindavo medžiodami ir rinkdami uogas.
Šio tipo žmonės energingi, veiklūs, stiprios valios, atkakliai siekiantys savo užsibrėžtų tikslų. Jie turi stiprų savisaugos instinktą. Dažniausiai jie yra lyderiai (kad ir neformalūs) arba siekia tokiais būti, pasitiki savo jėgomis. Emocionalūs.
A (II) kraujo grupė
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 2500 – 1500 metų p.m.e., kai žmogus-medžiotojas tapo žemdirbiu ir pradėjo jaukintis laukinius gyvūnus.
Šio tipo žmonių savybės – sąžiningumas, geraširdiškumas, pareigingumas, ištikimybė, inteligentiškumas. Jie sugeba prisitaikyti prie aplinkos, yra kuklūs, disciplinuoti, besilaikantys taisyklių. Jie uždari, slepia savo baimę ir nerimą. Tačiau, jei kada išsprūsta jų susikaupęs pyktis, gali būti agresyvūs.
Jie retai būna lyderiai, geriau sekasi dirbti darbus, kur reikia patarnauti kitiems, dirbti kartu su bendraminčiais. Jei vis dėlto dirba vadovo darbą, yra pakantūs pavaldiniams, visuomet ieško taikingos išeities iš susiklosčiusios
B (III) kraujo grupė
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 –10 tūkstančių metų pr. m.e. Himalajų apylinkėse.
Šio tipo žmonės jautrūs, reiklūs, aistringi, gabūs mokslui. Palyginti su kitais, jie yra kantrūs, jiems gerai sekasi bendrauti su kitais, jie sugeba išklausyti ir užjausti kitus. Jie nemėgsta išsiskirti iš minios, išsišokti, vertina ramybę.
Pagal statistiką tik 9 % JAV gyventojų turi šią kraujo grupę, tačiau ją turi net 30-40 % JAV gyvenančių milijonierių. Šią kraujo grupę taip pat turi daugiausia žydų, kinų, japonų, kitų Azijos tautų žmonių. Neveltui Rytų filosofija pataria gyventi harmonijoje, susilaikyti nuo per didelių linksmybių, persivalgymo. Šio tipo žmonėms tai labai svarbu, nes nuo per didelė įtampa ir apkrova kenkia jų širdžiai.
Šio tipo žmonės neretai asketiški, filosofai, individualistai, turi gerą vaizduotę. Jie visada elgiasi taip,
AB (IV) kraujo grupė
Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5 % visų pasaulio žmonių.
Šio tipo žmonės jausmingi.
LiVo
pratęsimas apie IV grupe smile.gif
pasikliauja jausmais, o ne protu. Jie ramūs ir harmoningi, taktiški, teisingi. Kiti žmonės dažniausiai mėgsta jų draugiją, mat jie moka kitus pralinksminti. Patys savo skausmą neretai išgyvena savyje. Šio tipo žmonės bemaž idealūs sutuoktiniai.
Tutikutė
AB (IV) kraujo grupė
Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5 % visų pasaulio žmonių.

GERAS thumbup.gif tai mes tikros retenybes biggrin.gif
NiceMagic
Mano (I) rezus faktorius neigiamas smile.gif Tai ka pirma grupe lyderiai xaxa cool.gif
klumpele
Aš sveikata nesiskundžiu, ir manau palyginus retai sergu ax.gif

o dėl kraujo grupių apibūdinimo tai man tinka I grupės doh.gif biggrin.gif
tula
taigi, mes retenybės, bet šioje temoje kone daugiausia susirinko IV grupės atstovių biggrin.gif
miau
QUOTE(LiVo @ 2005 11 03, 12:49)
AB (IV) kraujo grupė 
pasikliauja jausmais, o ne protu. Jie ramūs ir harmoningi, taktiški, teisingi. Kiti žmonės dažniausiai mėgsta jų draugiją, mat jie moka kitus pralinksminti. Patys savo skausmą neretai išgyvena savyje. Šio tipo žmonės bemaž idealūs sutuoktiniai.
*

Joo, čia apie mane ax.gif Nors dėl idealių sutuoktinių tai g.gif g.gif
Kas dėl sveikatos, tai aš pas gydytojus neinu. Biesas žino ką rastų, jei nueičiau pasitikrinti biggrin.gif Visąlaik gydausi namie ir pati rolleyes.gif
Rasma
Mano sveikata tikrai šiaip sau..na, ligų maišas buvau vaikystėje ir dabar kartais "pramuša" labai netikėti susirgimai doh.gif
QUOTE(LiVo @ 2005 11 03, 09:53)
Šio tipo žmonės bemaž idealūs sutuoktiniai.
*

Na va, tikėk tais vyrais ax.gif Man irgi atrodo, kad aš bemaž ideali kaip žmona g.gif Bet va, parašyta, kad jausmingi žmonės..jausmingi, tikrai jausmingi..tiek darnoje, tiek konfliktuose biggrin.gif biggrin.gif

O aprašymas visgi man labiausiai tiko III kraujo grupės g.gif Dabar turiu vilties..dėl to milijono blush2.gif
aifa
QUOTE(Rasma @ 2005 11 03, 13:33)

O aprašymas visgi man labiausiai tiko III kraujo grupės g.gif Dabar turiu vilties..dėl to milijono blush2.gif
*

Aha, ir aprašymas tinka, ir grupė ta - tik va kur tas milijonas g.gif
Sypsenaa
Mano AB (IV) kraujo grupė. Iki siol maniau, kad tikrai reta, bet paskaicius parasytus postus tas retumas tampa realiatyvi savoka... tongue.gif
ewita
Mano kraujo grupė III Rh-. Apie milijoną tik svajoju biggrin.gif
Filia
Maniškė tai III Rh+. Jo, o kur maniškis milijonas? Visa kita tai kaip ir tiko...

NiceMagic
Kiek pastebejau tai čia rečiausia (I) grupė tongue.gif
eleniukas
QUOTE(Rucikas @ 2005 11 03, 17:52)
Maniškė tai III Rh+. Jo, o kur maniškis milijonas? Visa kita tai kaip ir tiko...
*

Mano irgi ta pati smile.gif Bėgsiu pirkti teleloto bilieto. Milijonas labai nepamaišytų, tik kad konkurentų daugoka smile.gif
Pusaite
QUOTE(Rasma @ 2005 11 03, 10:45)
Mano IV (AB) Rh +
Charakteris - "Dieve neduok" (cit. vyrą).
*

saunu,
as lygiai tokia pat ir su tokiu pat charakteriu biggrin.gif
ax,tie vyrai,kokie jie neoriginalus smile.gif
Alinva
mano IV(AB)+  , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių?
*

Šiaip mano žiniomis, tikrai negali gimti bet kurios kraujo grupės vaikas tokiu atveju - AB niekaip nebus... Bet kuri kraujo grupė gali susidaryti, jei tėvai yra vienas A, kitas B ir abu turi po recesyvini 0 geną... (na bent jau mokykloje taip aiškino).
Aš pati I(0)+ - tikra mėsėdė, ir uogas/vaisius mėgstu... ax.gif
zigzag
*

Vienoj knygelėj skaičiau, kad jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė IV(AB), tai vaikas niekada neturės I grupės, o jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė yra I, tai vaikas nebus IV grupės. Nežinau, kiek čia tiesos, bet va jūsų atvejis jau toks. Ir mano tėvų kraujo grupės yra I ir IV, o mano gi II.
rencew
Mano tai antra minus. Beje vyro taip pat tokia. Taigi su nėštumu pas mus viskas tvarkoje thumbup.gif , o dėl charakterio norėčiau daugiau sužinoti g.gif
Bishojo
Mano II Rh+, o tėčio buvo IV, mamos I grupė.
Šiaip apibūdinimas pagal kraujo grupę man absoliučiai neatitinka schmoll.gif
sauluteR
[Aš pati I(0)+ - tikra mėsėdė, ir uogas/vaisius mėgstu... ax.gif
*

[/quote]

ash irgi I+, bet esu vegetere tongue.gif (nu ne visai vegetere..tik mesos nevalgau..)
Alinva
QUOTE(zigzag @ 2005 11 03, 23:10)
Vienoj knygelėj skaičiau, kad jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė IV(AB), tai vaikas niekada neturės I grupės, o jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė yra I, tai vaikas nebus IV grupės. Nežinau, kiek čia tiesos, bet va jūsų atvejis jau toks. Ir mano tėvų kraujo grupės yra I ir IV, o mano gi II.
*

Pagal genetiką - teisingai smile.gif na kiek aš jos moku... Kam įdomu, galiu až paaiškint smile.gif
Mari
Ir mano III + kraujo grupė. Bet milijono tai tikrai net svajose neturiu. Realistė aš tongue.gif
carvel
Super,tai as irgi is tu retenybiu,mano IV pliusine thumbup.gif
juratike13
QUOTE(eleniukas @ 2005 11 03, 20:47)
Mano irgi ta pati  smile.gif  Bėgsiu pirkti teleloto bilieto. Milijonas labai nepamaišytų, tik kad konkurentų daugoka  smile.gif
*

As t.p. priklausau tai paciai grupei,tik turiu kuom pasididziuot,nes esu retesne,as minusiukas.Mano vyras pliusiukas,bet vaikeliui pakolkas jokiu komplikaciju.Na,o del milijono,tai galiu pasakyt tik tiek,NORIU,NORIU,NORIU!!!
Sella
QUOTE(NiceMagic @ 2005 11 02, 19:23)
Kokia jusu kraujo grupė?esu skaičius kad pagal ja galima sužinot žmogaus charakteri, mitybos ipročius,sveikata, ir net yra ten knygos atseit pagal kraujo grupes dieta. Kas dar kanors žinot arba kur čia internete dar galima paskaitinet apie grupes?  smile.gif
*

3 grupe, Rh +. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.