Kokia jusu kraujo grupė?esu skaičius kad pagal ja galima sužinot žmogaus charakteri, mitybos ipročius,sveikata, ir net yra ten knygos atseit pagal kraujo grupes dieta. Kas dar kanors žinot arba kur čia internete dar galima paskaitinet apie grupes?
II+ Kai su draugais išplaukiam baidarėmis, tai juokaujam, kad antrą grupę uodai labiausiai mėgsta
I+
IV minus
QUOTE ir mano tokia pati,mūsų daugiausia mirksiukas.gif
Pas mane ta, geroji grupė
Mano I grupė. Rezus faktorius neigiamas.
O daugiausia yra žmonių, turinčių I kraujo grupę - apie 60 proc. Teigiamą rezusą turi apie 85-88 proc. Lietuvos gyventojų. Va.
Mano IV (AB) Rh +
Charakteris - "Dieve neduok" (cit. vyrą).
Mano rezus minus, pati reciausia (sako yra apie 10 proc. zmoniu). Ir nestumo atveju man gali buti nekas, jei vyras bus rezus plius
QUOTE(tuika @ 2005 11 03, 08:56) Mano rezus minus, pati reciausia (sako yra apie 10 proc. zmoniu). Ir nestumo atveju man gali buti nekas, jei vyras bus rezus plius Nugi nesijaudink
Kenga, nors baisu, stengiuosi nesijaudinti. aciu uz gera zodi ir zinias
II +, bet dietos ir charakteriai pagal kraujo grupes, tai briedas (mano nuomone
mano IV(AB)+ , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių?
Mano II+. Net dukrelės nežinau kokia. O tos dietos tai tikrų tikriausia nesamonė pagal kraujo grupes.
QUOTE(tula @ 2005 11 03, 11:15) mano IV(AB)+ , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių? as paveldejau tecio rezus minus, kiti du seimos nariai- rezus plius. seimoj buvau antras vaikas. atsigimusi esu daugiau i teva ir jo mama (kai kas sako, va cia tos linijos kraujas...), nors greiciausiai susirinkau (labai to tikiuosi) visas pacias geriausias abieju mylimu tevu savybes
Aš esu retenybe
III ( B ) Rh +
aš turiu tų knygelių apie kraujo grupes ir mitybą... Nesąmonė kažkokia... Bet jei kas, tai klauskit, pacituosiu ką ten raso QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 03, 11:46) III ( B ) Rh + aš turiu tų knygelių apie kraujo grupes ir mitybą... Nesąmonė kažkokia... Bet jei kas, tai klauskit, pacituosiu ką ten raso QUOTE(Šokoladka @ 2005 11 03, 12:01) ir mano tokia grupė aš irgi prie tų ypatingųjų o jei ne paslaptis, koks tikslas čia taip klausinėti kas kokias kraujo grupes turi, kokius čia analyzus darys temos autorė na surašysim tas kraujo grupes, na ir ką, kokia reziume?
Mano irgi IV+. Visi sako, kad reta grupe, bet ziuriu, kad jokia cia retenybe
Gal cia reikejo daryti apklausa? QUOTE(Spyrga @ 2005 11 03, 11:13) Mano irgi IV+. Visi sako, kad reta grupe, bet ziuriu, kad jokia cia retenybe Gal cia reikejo daryti apklausa? reta tai nereiskia kad is 1000 vienas zmogus. Procentaliai sios grupes zmoniu yra zymiai maziau nei visu kitu grupiu, o IV - tai išviso išimtys
Mano kraujo grupė II, rezus faktorius neigiamas. dabar trumpai apie kraujo grupes, ką tai domina
0 (I) kraujo grupė Tai pirminė žmogaus kraujo grupė, kurią, manoma, turėjo dar neandertaliečiai. Jie gyveno laukinėje gamtoje ir maisto pasirūpindavo medžiodami ir rinkdami uogas. Šio tipo žmonės energingi, veiklūs, stiprios valios, atkakliai siekiantys savo užsibrėžtų tikslų. Jie turi stiprų savisaugos instinktą. Dažniausiai jie yra lyderiai (kad ir neformalūs) arba siekia tokiais būti, pasitiki savo jėgomis. Emocionalūs. A (II) kraujo grupė Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 2500 1500 metų p.m.e., kai žmogus-medžiotojas tapo žemdirbiu ir pradėjo jaukintis laukinius gyvūnus. Šio tipo žmonių savybės sąžiningumas, geraširdiškumas, pareigingumas, ištikimybė, inteligentiškumas. Jie sugeba prisitaikyti prie aplinkos, yra kuklūs, disciplinuoti, besilaikantys taisyklių. Jie uždari, slepia savo baimę ir nerimą. Tačiau, jei kada išsprūsta jų susikaupęs pyktis, gali būti agresyvūs. Jie retai būna lyderiai, geriau sekasi dirbti darbus, kur reikia patarnauti kitiems, dirbti kartu su bendraminčiais. Jei vis dėlto dirba vadovo darbą, yra pakantūs pavaldiniams, visuomet ieško taikingos išeities iš susiklosčiusios B (III) kraujo grupė Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 10 tūkstančių metų pr. m.e. Himalajų apylinkėse. Šio tipo žmonės jautrūs, reiklūs, aistringi, gabūs mokslui. Palyginti su kitais, jie yra kantrūs, jiems gerai sekasi bendrauti su kitais, jie sugeba išklausyti ir užjausti kitus. Jie nemėgsta išsiskirti iš minios, išsišokti, vertina ramybę. Pagal statistiką tik 9 % JAV gyventojų turi šią kraujo grupę, tačiau ją turi net 30-40 % JAV gyvenančių milijonierių. Šią kraujo grupę taip pat turi daugiausia žydų, kinų, japonų, kitų Azijos tautų žmonių. Neveltui Rytų filosofija pataria gyventi harmonijoje, susilaikyti nuo per didelių linksmybių, persivalgymo. Šio tipo žmonėms tai labai svarbu, nes nuo per didelė įtampa ir apkrova kenkia jų širdžiai. Šio tipo žmonės neretai asketiški, filosofai, individualistai, turi gerą vaizduotę. Jie visada elgiasi taip, AB (IV) kraujo grupė Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5 % visų pasaulio žmonių. Šio tipo žmonės jausmingi.
pratęsimas apie IV grupe
pasikliauja jausmais, o ne protu. Jie ramūs ir harmoningi, taktiški, teisingi. Kiti žmonės dažniausiai mėgsta jų draugiją, mat jie moka kitus pralinksminti. Patys savo skausmą neretai išgyvena savyje. Šio tipo žmonės bemaž idealūs sutuoktiniai.
AB (IV) kraujo grupė
Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5 % visų pasaulio žmonių. Šio tipo žmonės jausmingi. GERAS
Mano (I) rezus faktorius neigiamas
Aš sveikata nesiskundžiu, ir manau palyginus retai sergu
o dėl kraujo grupių apibūdinimo tai man tinka I grupės
taigi, mes retenybės, bet šioje temoje kone daugiausia susirinko IV grupės atstovių
QUOTE(LiVo @ 2005 11 03, 12:49) AB (IV) kraujo grupė Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5 % visų pasaulio žmonių. Šio tipo žmonės jausmingi. pasikliauja jausmais, o ne protu. Jie ramūs ir harmoningi, taktiški, teisingi. Kiti žmonės dažniausiai mėgsta jų draugiją, mat jie moka kitus pralinksminti. Patys savo skausmą neretai išgyvena savyje. Šio tipo žmonės bemaž idealūs sutuoktiniai. Joo, čia apie mane Kas dėl sveikatos, tai aš pas gydytojus neinu. Biesas žino ką rastų, jei nueičiau pasitikrinti
Mano sveikata tikrai šiaip sau..na, ligų maišas buvau vaikystėje ir dabar kartais "pramuša" labai netikėti susirgimai
QUOTE(LiVo @ 2005 11 03, 09:53) Na va, tikėk tais vyrais O aprašymas visgi man labiausiai tiko III kraujo grupės
Mano AB (IV) kraujo grupė. Iki siol maniau, kad tikrai reta, bet paskaicius parasytus postus tas retumas tampa realiatyvi savoka...
Mano kraujo grupė III Rh-. Apie milijoną tik svajoju
Maniškė tai III Rh+. Jo, o kur maniškis milijonas? Visa kita tai kaip ir tiko...
Kiek pastebejau tai čia rečiausia (I) grupė
QUOTE(tula @ 2005 11 03, 11:15) mano IV(AB)+ , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių? Šiaip mano žiniomis, tikrai negali gimti bet kurios kraujo grupės vaikas tokiu atveju - AB niekaip nebus... Bet kuri kraujo grupė gali susidaryti, jei tėvai yra vienas A, kitas B ir abu turi po recesyvini 0 geną... (na bent jau mokykloje taip aiškino). Aš pati I(0)+ - tikra mėsėdė, ir uogas/vaisius mėgstu... QUOTE(tula @ 2005 11 03, 11:15) mano IV(AB)+ , o vyro I+, tad mūsų vaikai gali tutėti bet kurią grupę, tai vienintelis derinys, kai vaikutis gali gimti bet kurios grupės, mažoji dukrytė II(A)+,o veriasniosios deja dar nežinau.O jūsų vaikai ar paveldi jūsų , ar vyro kraujo grupes?O gal senelių? Vienoj knygelėj skaičiau, kad jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė IV(AB), tai vaikas niekada neturės I grupės, o jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė yra I, tai vaikas nebus IV grupės. Nežinau, kiek čia tiesos, bet va jūsų atvejis jau toks. Ir mano tėvų kraujo grupės yra I ir IV, o mano gi II.
Mano tai antra minus. Beje vyro taip pat tokia. Taigi su nėštumu pas mus viskas tvarkoje
Mano II Rh+, o tėčio buvo IV, mamos I grupė.
Šiaip apibūdinimas pagal kraujo grupę man absoliučiai neatitinka QUOTE(zigzag @ 2005 11 03, 23:10) Vienoj knygelėj skaičiau, kad jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė IV(AB), tai vaikas niekada neturės I grupės, o jeigu vieno iš tėvų kraujo grupė yra I, tai vaikas nebus IV grupės. Nežinau, kiek čia tiesos, bet va jūsų atvejis jau toks. Ir mano tėvų kraujo grupės yra I ir IV, o mano gi II. Pagal genetiką - teisingai
Ir mano III + kraujo grupė. Bet milijono tai tikrai net svajose neturiu. Realistė aš
Super,tai as irgi is tu retenybiu,mano IV pliusine
QUOTE(eleniukas @ 2005 11 03, 20:47) Mano irgi ta pati As t.p. priklausau tai paciai grupei,tik turiu kuom pasididziuot,nes esu retesne,as minusiukas.Mano vyras pliusiukas,bet vaikeliui pakolkas jokiu komplikaciju.Na,o del milijono,tai galiu pasakyt tik tiek,NORIU,NORIU,NORIU!!! |