QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 16:48)
Na ka,as jau breketuota
Galit nuo kitos temeles ir mane i sarasiuka itraukt
renachiuke 2010 01 11 (virsus,metaliniai
)
renachiuke 2010 01 11 (virsus,metaliniai
sveikinu
idek nuotraukyte
Dekui
Keista,ziauriai. Lupos kabinejas uz breketu nesveikai,ypac kai pas mane islinde iltiniai,tai ten. Bet kol kas neskauda visiskai. Pavalgiau zuvytes,taip keista buvo valgyt,atrodo tie breketai tokie didziuliai,netelpa burnoj ir neisivaizudoju kada priprasiu valgyt O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:04) Dekui Keista,ziauriai. Lupos kabinejas uz breketu nesveikai,ypac kai pas mane islinde iltiniai,tai ten. Bet kol kas neskauda visiskai. Pavalgiau zuvytes,taip keista buvo valgyt,atrodo tie breketai tokie didziuliai,netelpa burnoj ir neisivaizudoju kada priprasiu valgyt O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera dave vasko, ir du sepetukus
Dar norejau paklausti kodel vieniems is karto uzdeda gumytes ant breketuku (kai kuriem spalvotas,kai kuriem pilkas) o kai kuriem jokiu gumeliu ant paciu breketu?
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:11) Dar norejau paklausti kodel vieniems is karto uzdeda gumytes ant breketuku (kai kuriem spalvotas,kai kuriem pilkas) o kai kuriem jokiu gumeliu ant paciu breketu? spalva rinktis galima paciai o tau ka dejo? vielutes ar gumytes? QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 17:11) dave vasko, ir du sepetukus O man dave tik viena sepetuka,o vasko nedave,sako tau nereiks Papildyta: QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 17:14) spalva rinktis galima paciai o tau ka dejo? vielutes ar gumytes? ZInau zinau,kad spalva galima rinktis,bet nieks nieko manes neklause. Ner is viso pas mane gumyciu. Breketukai atrodo daugmaz kaip pas kavyte...(kaip 1 dienos arba 1 menesio) QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:17) O man dave tik viena sepetuka,o vasko nedave,sako tau nereiks Papildyta: ZInau zinau,kad spalva galima rinktis,bet nieks nieko manes neklause. Ner is viso pas mane gumyciu. Breketukai atrodo daugmaz kaip pas kavyte...(kaip 1 dienos arba 1 menesio) tai gal pas tave vielutes ant ju?
Ka as zinau,atrodo kaip breketai tik be gumyciu
Zinau,kad simta kartu diskutavot apie tai ir skaiciau as viska,ale dabar atrodo,kad vel nieko nezinau. Kokios pagrindines priemones priziurint breketus? Kokia dantu pasta geriausia,ar nesvarbu? Skalavimo skysti tai turiu Listerine visada
Tau turbūt su vielutėm apvyniojo. Man jau nemažai laiko, kaip nešioju breketus, bet dar nedėjo gumyčių. beje, ten kur parašei duomenis, tai geriau nusiųsk Shin asmeninę žinutę, nes gali būti, kad ji nepamatys šios.. ir prirašyk miestą bei gydytojo pavardę
man po breketų uždėjimo davė vaško ir skalavimo skysčio tau breketų priežiūrai būtiniausios priemonės bus dantų šepetukas, pasta, skalavimo skystis, tarpdančių siūlas ir šepetėlis, mes visos kiek žinau naudojam TePe firmos, tik skirtingus dydžius kiekviena turim ![]()
Aciu,kavyte
As nesuprantu del tu gumyciu ir vieluciu. As cia taip pat prisiskaiciau, kad nededa gumyciu...deda vielutes pradzioj. Kai nuejusi pradejau klausti, niekas ne nesuprato apie ka as....kokios dar vielutes, gi ant visu breketu eina gumytes...
O man gydytoja dave dantu sepeteli, vieno danties sepeteli ir ta viena maza sepeteli tarpdanciams...ai dar vaska...kurio taip ir nereikejo panaudoti, pakolkas. Na ryt einu apacia deti...gali ir prireikti
Man jau 8 mėn su viršum tik su vielutėm breketai apvynioti
QUOTE(natale @ 2010 01 11, 20:11) Hei, sveikinu Oj,dar vis negaliu patiket... Ir nuraminot del tu gumyciu,nes maniau man tiesiog nedejo jokiu gumyciu,jokiu vieluciu,o dabar jau zinau
Pas mane irgi vielutes, sake kad stipriau veikia. Mano gyd. sake kad man viso gydymo metu bus tik vielutes, nes jai gumytes nepatinka ir vielutes patikimiau
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 15:04) Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli. laukiam nuotraukyciu
Na visi breketukai nuo ziedo iki ziedo yra perverti viela, bet patys tie breketukai kur po viena su gumyte.
Bet kai man dare aktyvavima, tai ant kai kuriu dantuku atsirado vielytes. Kadangi gumeles pilkos ir vielytes pilkos, ir viskas taip smulku, nieko nebeiziuriu QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 23:25) Papildyta: Kai man sudejo, ta pacia diena tik jogurta valgiau, nes jau vakaras buvo, o ir bijojau truputuka Dar buvau su tarpdanciu siulu isivelus i breketus... QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 00:00) Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli. laukiam nuotraukyciu QUOTE(natale @ 2010 01 11, 22:25) Mano gyd. sake kad man viso gydymo metu bus tik vielutes, nes jai gumytes nepatinka ir vielutes patikimiau Aha,bet uztat gumytes man graziau QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 22:25) o tai kaip tau laikosi lankas jei nedejo jokiu gumyciu ir vieluciu?? Tai vielutes pas mane,tik pradzioj nesupratau kas ten kaip,o paskui apsiziurejau QUOTE(ajaja @ 2010 01 11, 23:00) Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku Dekui O del maisto,tai man uz ju lenda viskas,atrodo nu jau neimanoma,kad prilys ir vis tiek Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 09:50) Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar gerai gerai, veiksmas vyksta QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 12:06) gerai gerai, veiksmas vyksta Tik tas ir ramina,kad jei skauda,vadinasi daros kazkas..nors ir ikaliau tablete,ale palieciau LIEZUVIU iltini dantuka ir truputi paspaudziau,tai vos nenukritau is skausmo
renaciuke, tai tau tada reikėtų vaško pasitepti, bet tau nedavė jo?
aš pasidariau dabar sumuštinių ir negaliu atkąsti
Man irgi vieną kartą yra buvę lūpą nudraskę, bet kitą dieną jau nebeskaudėjo, gal pripratau
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 12:45) Nedave Vargsyte .....Nu bet ir doktorka QUOTE(juokutis @ 2010 01 12, 12:31) Vargsyte .....Nu bet ir doktorka Pas ją gydytojas vyras. Jai tik pasakė, kiek žinau, kad jeigu bus kas negerai, paskambintų ir atvyktų QUOTE(renachiuke @ 2010 01 09, 22:20) Tai as irgi manau,kad iskentesiu,tuo labiau kai taip noriu tu breketu Penktadieni man sudejo gumytes,paeme ir virsutinius ir apatinius tuos antspaudus,tai sumokejau uz viska 8O litu QUOTE(natale @ 2010 01 10, 00:20) Sveikute, as jau tiksliai neatsimenu kiek kainavo, bet kazkur iki 100 lt. nes man ta pacia diena ir modelius padare ir breketus sudejo neilgai tau liko laukt Papildyta: Perskaiciau ir save prisiminiau aaciu mergaites..zinosiu renaciuke sveikinu jo irmann jau greiiit sekmes QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 10:45) Nedave pavaro gydytojas, nesuprantu kaip galejo vasko neduot o dar pasake, kad tau jo tikrai neprireiks bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato, bet pradzioj be vasko nei zingsnio, viena diena vienoj vietoj, kita diena kitoj patrindavo... as kai vasko neturejau buvau nakciai vatos uzsidejus (atsikirpau is tu apskritimu kur makiazui valyti), dar cia merginos sake serveteles gabaliuka uzsideda laikinai, bandyk ka nors. darbe vienas bernelis sake saldainiai guminukai tam reikalui labai tinka, jie atseit ilgai laikosi...
Su tais guminukais tai nee
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 15:22) Bet tai guminukuose gi ir cukraus turbut yra ir kokiu rugsteliu, ir dazikliu O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne
Tai va, sudejo jau man ir apacioje breketukus. Reikes tik vasario pabaigoj eiti aktyvacijai...
Na jau esu pilnai breketuota dabar laukia ilgas laukimo kelias
Labas vakaras
Desiuos ir as breketus greiciausiu metu. Va kita savaite einu i kelias konsultacijas, pas skirtingus gyd. Tada isrinksiu sau labiau patinkanti ir desiuos, jei viskas bus gerai
Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super
QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 15:40) bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato Nu va,as dabar is draugo pasiemiau,nors mazai ten jo like,bet vis viena truputi geriau nei nieko QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 12, 16:59) o vasko man irgi nedave niekadA.. Na bent jau nuraminai truputi,maniau tik mano gydytojas toks besirdis QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 12, 17:15) O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne Kaip gerai QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 12, 21:00) valgiau koldunu ir visai neblogai sekesi.... Haaa visa diena normaliai nieko valgyt negalejau,tik dabar koldunu uzvalgiau ir tai as juos ten ciulpiau,ot bus skrandukui darbo QUOTE(Ingredd @ 2010 01 12, 22:01) Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super Na ir man nelabai siule,pati paklausiau,bet irgi net neleido rinktis,sako metalinius des ir viskas,o as ir nesiskundziu
Man siule,bet vistiek metalinius pasirinkau
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna
Bet nesuprantu kam tada detis permatomus breketus ir spalvotas gumytes
Netrukus ir aš tapsiu pilnateise jūsų būrio nare
Nu nzn
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 23:39) Man siule,bet vistiek metalinius pasirinkau Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna Bet kaip man negrazu kreivi dantukai ir breketai (na,pati kol kas atrodau sitaip) bet tikrai nesideciau spalvotu gumyciu turedama vis dar kreivus dantukus
As irgi nesidejau spalvotu gumyciu, kol dar pati pradzia, bet yra kas ne taip del to pergyvena
As pati pirma kart uzsidejau salotines,bet pas mane ne tokie ir kreivi buvo
|