Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*fabulouslife*
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 16:48)
Na ka,as jau breketuota  bigsmile.gif  Galit nuo kitos temeles ir mane i sarasiuka itraukt  blush2.gif

renachiuke 2010 01 11 (virsus,metaliniai  bigsmile.gif )

*

sveikinu smile.gif 4u.gif 4u.gif
idek nuotraukyte smile.gif kaip savijauta?
renachiuke
Dekui 4u.gif

Keista,ziauriai. Lupos kabinejas uz breketu nesveikai,ypac kai pas mane islinde iltiniai,tai ten. Bet kol kas neskauda visiskai. Pavalgiau zuvytes,taip keista buvo valgyt,atrodo tie breketai tokie didziuliai,netelpa burnoj ir neisivaizudoju kada priprasiu valgyt doh.gif Pavalgiau tik truputi,o kiek visko prilindo uz ju,eina sau,tai is karto bejau valytis biggrin.gif Ka jums dave kai uzdejo breketus? (Daktaras)

O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera 4u.gif
*fabulouslife*
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:04)
Dekui  4u.gif

Keista,ziauriai. Lupos kabinejas uz breketu nesveikai,ypac kai pas mane islinde iltiniai,tai ten. Bet kol kas neskauda visiskai. Pavalgiau zuvytes,taip keista buvo valgyt,atrodo tie breketai tokie didziuliai,netelpa burnoj ir neisivaizudoju kada priprasiu valgyt  doh.gif  Pavalgiau tik truputi,o kiek visko prilindo uz ju,eina sau,tai is karto bejau valytis biggrin.gif Ka jums dave kai uzdejo breketus? (Daktaras)

O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera  4u.gif

*

dave vasko, ir du sepetukus smile.gif vieno danties ir tarpdanciu wink.gif
renachiuke
Dar norejau paklausti kodel vieniems is karto uzdeda gumytes ant breketuku (kai kuriem spalvotas,kai kuriem pilkas) o kai kuriem jokiu gumeliu ant paciu breketu? unsure.gif
*fabulouslife*
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:11)
Dar norejau paklausti kodel vieniems is karto uzdeda gumytes ant breketuku (kai kuriem spalvotas,kai kuriem pilkas) o kai kuriem jokiu gumeliu ant paciu breketu? unsure.gif
*

spalva rinktis galima paciai smile.gif o kai nededa gumyciu, deda vielutes ant breketu. vielutes stipriau veikia smile.gif
o tau ka dejo? vielutes ar gumytes?
renachiuke
QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 17:11)
dave vasko, ir du sepetukus smile.gif vieno danties ir tarpdanciu wink.gif

O man dave tik viena sepetuka,o vasko nedave,sako tau nereiks biggrin.gif del to ,kad bla bla bla nieko neprisimenu...Pavare,niu,bet jei kazkas man ten kliudys,skambinsiu rytoj ir duosiu velniu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 17:14)
spalva rinktis galima paciai smile.gif o kai nededa gumyciu, deda vielutes ant breketu. vielutes stipriau veikia smile.gif
o tau ka dejo? vielutes ar gumytes?

ZInau zinau,kad spalva galima rinktis,bet nieks nieko manes neklause. Ner is viso pas mane gumyciu. Breketukai atrodo daugmaz kaip pas kavyte...(kaip 1 dienos arba 1 menesio)
*fabulouslife*
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:17)
O man dave tik viena sepetuka,o vasko nedave,sako tau nereiks biggrin.gif del to ,kad bla bla bla nieko neprisimenu...Pavare,niu,bet jei kazkas man ten kliudys,skambinsiu rytoj ir duosiu velniu smile.gif
Papildyta:
ZInau zinau,kad spalva galima rinktis,bet nieks nieko manes neklause. Ner is viso pas mane gumyciu. Breketukai atrodo daugmaz kaip pas kavyte...(kaip 1 dienos arba 1 menesio)
*

tai gal pas tave vielutes ant ju?
renachiuke
Ka as zinau,atrodo kaip breketai tik be gumyciu biggrin.gif nesuprantu nieko as dar...Idesiu foto,galesit pasakyt blush2.gif

Zinau,kad simta kartu diskutavot apie tai ir skaiciau as viska,ale dabar atrodo,kad vel nieko nezinau.

Kokios pagrindines priemones priziurint breketus? Kokia dantu pasta geriausia,ar nesvarbu? Skalavimo skysti tai turiu Listerine visada wink.gif
Kavytė
Tau turbūt su vielutėm apvyniojo. Man jau nemažai laiko, kaip nešioju breketus, bet dar nedėjo gumyčių. beje, ten kur parašei duomenis, tai geriau nusiųsk Shin asmeninę žinutę, nes gali būti, kad ji nepamatys šios.. ir prirašyk miestą bei gydytojo pavardę smile.gif
man po breketų uždėjimo davė vaško ir skalavimo skysčio smile.gif
tau breketų priežiūrai būtiniausios priemonės bus dantų šepetukas, pasta, skalavimo skystis, tarpdančių siūlas ir šepetėlis, mes visos kiek žinau naudojam TePe firmos, tik skirtingus dydžius kiekviena turim biggrin.gif man daktarė rekomendavo mėlyną, bet kitos ir kitų spalvų (o tai reiškia kito storio) turi.

user posted imageuser posted image
renachiuke
Aciu,kavyte smile.gif))
natale
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 17:49)
Aciu,kavyte smile.gif))
*

Hei, sveikinu clap.gif clap.gif pagaliau ane? friends.gif
Man ketvirtadieni vizitas drinks_cheers.gif
Cinamonaite
As nesuprantu del tu gumyciu ir vieluciu. As cia taip pat prisiskaiciau, kad nededa gumyciu...deda vielutes pradzioj. Kai nuejusi pradejau klausti, niekas ne nesuprato apie ka as....kokios dar vielutes, gi ant visu breketu eina gumytes... g.gif . Tai leido pasirinkti per pirma vizita ir pasirinkau pilkas... ax.gif ....

O man gydytoja dave dantu sepeteli, vieno danties sepeteli ir ta viena maza sepeteli tarpdanciams...ai dar vaska...kurio taip ir nereikejo panaudoti, pakolkas.
Na ryt einu apacia deti...gali ir prireikti smile.gif

Kavytė
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 11, 19:46)
kokios dar vielutes, gi ant visu breketu eina gumytes... g.gif
*

nesąmonė.
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 11, 21:38)
nesąmonė.
*

va va, eina ir vielute. man dejo ant apsisukelio dejo vielute o ne gumyte
Kavytė
Man jau 8 mėn su viršum tik su vielutėm breketai apvynioti
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 11, 21:51)
*

vielutes stipriau veikia smile.gif neleidzia tarpams darytis
renachiuke
QUOTE(natale @ 2010 01 11, 20:11)
Hei, sveikinu  clap.gif  clap.gif pagaliau ane?  friends.gif

Oj,dar vis negaliu patiket...

Ir nuraminot del tu gumyciu,nes maniau man tiesiog nedejo jokiu gumyciu,jokiu vieluciu,o dabar jau zinau thumbup.gif
natale
Pas mane irgi vielutes, sake kad stipriau veikia. Mano gyd. sake kad man viso gydymo metu bus tik vielutes, nes jai gumytes nepatinka ir vielutes patikimiau ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 22:23)
Oj,dar vis negaliu patiket...

Ir nuraminot del tu gumyciu,nes maniau man tiesiog nedejo jokiu gumyciu,jokiu  vieluciu,o dabar jau zinau  thumbup.gif

*

o tai kaip tau laikosi lankas jei nedejo jokiu gumyciu ir vieluciu??
ajaja
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 15:04)
Dekui  4u.gif

Keista,ziauriai.....

O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera  4u.gif

*

Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku 4u.gif
man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau doh.gif pastebejau, kad daugiau lisdavo ten, kur dantukai nelygus buvo, o dabar kai sustojo i viena lanka, tai jau tiek maisto nebeprilenda smile.gif

man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli.

laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif
Cinamonaite
Na visi breketukai nuo ziedo iki ziedo yra perverti viela, bet patys tie breketukai kur po viena su gumyte.
Bet kai man dare aktyvavima, tai ant kai kuriu dantuku atsirado vielytes. Kadangi gumeles pilkos ir vielytes pilkos, ir viskas taip smulku, nieko nebeiziuriu smile.gif. Rezultate vieni dantukai su gumytem kiti su vielutemis....Va siandien eisiu apacia detis ir paklausiu....kaip cia yra:)

QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 23:25)
*

Papildyta:
Kai man sudejo, ta pacia diena tik jogurta valgiau, nes jau vakaras buvo, o ir bijojau truputuka smile.gif. O kita diena bandziau kopustu sriuba valgyt, siaubiakas, tie kopustai apsivyniojo aplik tuos lankus.... puse kopustu liko doh.gif ...galvojau kaip cia bus...bet ismokau ir kaskiap greitai.
Dar buvau su tarpdanciu siulu isivelus i breketus... ax.gif Nusipirkau kaskoki per akcija. O tas nevaskuotas ir visur kimba kur astresnis kampas, tai atpleisojo apsivyniavo...vargelis. Pakeiciau kita diena siula smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 00:00)
Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku  4u.gif
man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau  doh.gif  pastebejau, kad daugiau lisdavo ten, kur dantukai nelygus buvo, o dabar kai sustojo i viena lanka, tai jau tiek maisto nebeprilenda smile.gif

man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli.

laukiam nuotraukyciu  bigsmile.gif
*

renachiuke
QUOTE(natale @ 2010 01 11, 22:25)
Mano gyd. sake kad man viso gydymo metu bus tik vielutes, nes jai gumytes nepatinka ir vielutes patikimiau  ax.gif

Aha,bet uztat gumytes man graziau ax.gif Nors gal paskui bus nebe kreivi dantukai gal ir visai nieko atrodys ir vielutes,bet kol ka spas mane bendras vaizdelis tai schmoll.gif Dantukai nedideli,breketai atrodo dokie didziuliai...

QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 22:25)

Tai vielutes pas mane,tik pradzioj nesupratau kas ten kaip,o paskui apsiziurejau mirksiukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 01 11, 23:00)
Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku  4u.gif

Dekui 4u.gif
O del maisto,tai man uz ju lenda viskas,atrodo nu jau neimanoma,kad prilys ir vis tiek biggrin.gif

Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar unsure.gif

ajaja
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 09:50)

Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar  unsure.gif [/i]
*

gerai gerai, veiksmas vyksta smile.gif man tai po uzdejimo labai mazai skaudejo, po antro paverzimo labiausiai, bet istveriau be vaistuku... o dabar diena dvi pamaudzia ir viskas...
renachiuke
QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 12:06)
gerai gerai, veiksmas vyksta smile.gif man tai po uzdejimo labai mazai skaudejo, po antro paverzimo labiausiai, bet istveriau be vaistuku... o dabar diena dvi pamaudzia ir viskas...

Tik tas ir ramina,kad jei skauda,vadinasi daros kazkas..nors ir ikaliau tablete,ale palieciau LIEZUVIU iltini dantuka ir truputi paspaudziau,tai vos nenukritau is skausmo verysad.gif Apie maista net ir nesvajoju. Bet pas mane vielute tokia plonyte atrodo jei valgyciau ka nors kietesnio tai susilankstys ji unsure.gif o dar vienas negeras dalykas tas,kad trina lupu vidine dali. Kai nevalgau/nesneku tai nea,bet kai kalbu tai trina...ypac prie iltiniu,na,nes jie yra labiausiai atsikise ir arciausiai lupos. Zodziu unsure.gif
Kavytė
renaciuke, tai tau tada reikėtų vaško pasitepti, bet tau nedavė jo?

aš pasidariau dabar sumuštinių ir negaliu atkąsti doh.gif
renachiuke
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 12, 12:41)
renaciuke, tai tau tada reikėtų vaško pasitepti, bet tau nedavė jo?

aš pasidariau dabar sumuštinių ir negaliu atkąsti  doh.gif
*

Nedave verysad.gif jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif
Kavytė
Man irgi vieną kartą yra buvę lūpą nudraskę, bet kitą dieną jau nebeskaudėjo, gal pripratau biggrin.gif
juokutis
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 12:45)
Nedave  verysad.gif  jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif
*

Vargsyte unsure.gif tai tu toj vietoj tiksliau ant breketuko kramtomos gumos(pakramtytos) prilipink nors kuri laika pabuk su ja.
.....Nu bet ir doktorka doh.gif - nedave vasko pradziai.O tai ji tave informavo, kad gali nutrinti vielute vidine lupytes puse?
Kavytė
QUOTE(juokutis @ 2010 01 12, 12:31)
Vargsyte unsure.gif  tai tu toj vietoj tiksliau ant breketuko kramtomos gumos(pakramtytos) prilipink nors kuri laika pabuk su ja. 
.....Nu bet ir doktorka doh.gif - nedave vasko pradziai.O tai ji tave informavo, kad gali nutrinti vielute vidine lupytes puse?
*

Pas ją gydytojas vyras. Jai tik pasakė, kiek žinau, kad jeigu bus kas negerai, paskambintų ir atvyktų smile.gif
Tinar
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 09, 22:20)
Tai as irgi manau,kad iskentesiu,tuo labiau kai taip noriu tu breketu  4u.gif

Penktadieni man sudejo gumytes,paeme ir virsutinius ir apatinius tuos antspaudus,tai sumokejau uz viska 8O litu wink.gif

*

QUOTE(natale @ 2010 01 10, 00:20)
Sveikute, as jau tiksliai neatsimenu kiek kainavo, bet kazkur iki 100 lt. nes man ta pacia diena ir modelius padare ir breketus sudejo  ax.gif
neilgai tau liko laukt  bigsmile.gif
Papildyta:

Perskaiciau ir save prisiminiau  doh.gif  man irgi tas pats buvo  ax.gif  tik tau maziau kentet reikes  mirksiukas.gif
*

aaciu mergaites..zinosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
renaciuke sveikinu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jo irmann jau greiiit bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

sekmes 4u.gif
ajaja
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 10:45)
Nedave  verysad.gif  jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif
*

pavaro gydytojas, nesuprantu kaip galejo vasko neduot o dar pasake, kad tau jo tikrai neprireiks fool.gif
bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato, bet pradzioj be vasko nei zingsnio, viena diena vienoj vietoj, kita diena kitoj patrindavo... as kai vasko neturejau buvau nakciai vatos uzsidejus (atsikirpau is tu apskritimu kur makiazui valyti), dar cia merginos sake serveteles gabaliuka uzsideda laikinai, bandyk ka nors.
darbe vienas bernelis sake saldainiai guminukai tam reikalui labai tinka, jie atseit ilgai laikosi...
smilsee
Su tais guminukais tai nee ax.gif Bandziau uzsidet,tai slysta jie,nzn gal tik man neisejo lotuliukas.gif
Svajaaa
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 11, 21:51)
*

man apacia su gumytemis,virsuje priekiniai gumytes,kiti vielom smile.gif
o vasko man irgi nedave niekadA..
Fudzijama
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 15:22)
Su tais guminukais tai nee ax.gif  Bandziau uzsidet,tai slysta jie,nzn gal tik man neisejo lotuliukas.gif
*

Bet tai guminukuose gi ir cukraus turbut yra ir kokiu rugsteliu, ir dazikliu g.gif Kazi ar labai jau geris tokiu budu gelbetis unsure.gif
O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne thumbup.gif Paziuresim kaip su apacia bus unsure.gif
Cinamonaite
Tai va, sudejo jau man ir apacioje breketukus. Reikes tik vasario pabaigoj eiti aktyvacijai...smile.gif. Truputi labiau svepluoju nei kai virsu uzdejo, o siaip tai viskas super...valgiau koldunu ir visai neblogai sekesi....smile.gif.
Na jau esu pilnai breketuota dabar laukia ilgas laukimo kelias smile.gif thumbup.gif
the_wanted
Labas vakaras smile.gif

Desiuos ir as breketus greiciausiu metu. Va kita savaite einu i kelias konsultacijas, pas skirtingus gyd. Tada isrinksiu sau labiau patinkanti ir desiuos, jei viskas bus gerai
*fabulouslife*
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 12, 21:40)
Labas vakaras smile.gif

Desiuos ir as breketus greiciausiu metu. Va kita savaite einu i kelias konsultacijas, pas skirtingus gyd. Tada isrinksiu sau labiau patinkanti ir desiuos, jei viskas bus gerai
*

labas. pas kokius gydytojus uzsirasei?
Ingredd
Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super mirksiukas.gif
the_wanted
QUOTE(justyte** @ 2010 01 12, 21:53)
labas. pas kokius gydytojus uzsirasei?
*

J. Berzanskiene, T. Vencius ir Kirkutis - Vilnius smile.gif
Svajaaa
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 12, 22:01)
J. Berzanskiene, T. Vencius ir Kirkutis - Vilnius smile.gif
*

Tai sveika prisijungusi i musu gausu bureli smile.gif
renachiuke
QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 15:40)

bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato

Nu va,as dabar is draugo pasiemiau,nors mazai ten jo like,bet vis viena truputi geriau nei nieko ax.gif O rytoj skambinsiuos ir klinika ir tikriausiai vaziuosiu vasko mirksiukas.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 12, 16:59)

o vasko man irgi nedave niekadA..

Na bent jau nuraminai truputi,maniau tik mano gydytojas toks besirdis unsure.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 12, 17:15)

O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne  thumbup.gif Paziuresim kaip su apacia bus  unsure.gif

Kaip gerai thumbup.gif O man trina tik dviejuose vietose,ku riltiniai truputi atsikise.

QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 12, 21:00)
valgiau koldunu ir visai neblogai sekesi....smile.gif.

Haaa visa diena normaliai nieko valgyt negalejau,tik dabar koldunu uzvalgiau ir tai as juos ten ciulpiau,ot bus skrandukui darbo biggrin.gif

QUOTE(Ingredd @ 2010 01 12, 22:01)
Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super  mirksiukas.gif

Na ir man nelabai siule,pati paklausiau,bet irgi net neleido rinktis,sako metalinius des ir viskas,o as ir nesiskundziu bigsmile.gif
smilsee
Man siule,bet vistiek metalinius pasirinkau biggrin.gif
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif http://niceteeth.files.wordpress.com/2008/11/braces.jpg
Fudzijama
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 22:39)
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif 
*

Kaip saldainiukai breketukai bigsmile.gif Tiksliau gumytes thumbup.gif
smilsee
Bet nesuprantu kam tada detis permatomus breketus ir spalvotas gumytes unsure.gif
Fudzijama
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 22:43)
Bet nesuprantu kam tada detis permatomus breketus ir spalvotas gumytes unsure.gif
*

Labai zaismingai atrodo thumbup.gif O tuos permatomus, man atrodo, kartais ir i vielas isuka, tai ka del to permatomu nebesidet mirksiukas.gif Kiekvienas gi darom pagal skoni, reikalinguma ir galimybes mirksiukas.gif
*Amelie*
Netrukus ir aš tapsiu pilnateise jūsų būrio nare ax.gif Pirmadienį deda breketus, po pusantrų metų operacija 4u.gif
smilsee
Nu nzn g.gif Man vistiek kvailokai atrodo doh.gif
renachiuke
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 23:39)
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif  http://niceteeth.files.wordpress.com/2008/11/braces.jpg

Bet kaip man negrazu kreivi dantukai ir breketai (na,pati kol kas atrodau sitaip) bet tikrai nesideciau spalvotu gumyciu turedama vis dar kreivus dantukus unsure.gif Nesamone kazkokia.

Fudzijama
As irgi nesidejau spalvotu gumyciu, kol dar pati pradzia, bet yra kas ne taip del to pergyvena tongue.gif
smilsee
As pati pirma kart uzsidejau salotines,bet pas mane ne tokie ir kreivi buvo smile.gif Tai jei del to nepergyvena,kam isvis breketus detis,tiek pinigu kist ir t.t(nebent dideles problemos su sakandziu) g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.