p.s. natale, tu teisi
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis
p.s. natale, tu teisi QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 20:40) Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis p.s. natale, tu teisi as tai isvis nematau skirtumo natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 19:55) as tai isvis nematau skirtumo natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau Na taip kazkaip pirmukas kreivai dabar stovi. anksciau taip nebuvo atrodo Papildyta: QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 19:40) Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis p.s. natale, tu teisi safyrai skaidrus o keramikiniai balti o kodel dvejoji? kokie tau pliusai minusai trugdo? pasakyk ka mastai, padesim apsisprest QUOTE(natale @ 2010 01 14, 21:06) Na taip kazkaip pirmukas kreivai dabar stovi. anksciau taip nebuvo atrodo nes man priekinis irgi jau senokai lipa,ir net nesitaiso,gydytojas sake reiks daryt foto,bet veliau,nes dabar tai nesvarbu,o mane tai nervuoja QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 19:55) as tai isvis nematau skirtumo natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau o tiesa, tau ta tarpuka kaip uztrauke? jis pats uzsitrauke ar tau reikejo koki elastika nesiot tarp 2 dantu? QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:10) nes man priekinis irgi jau senokai lipa,ir net nesitaiso,gydytojas sake reiks daryt foto,bet veliau,nes dabar tai nesvarbu,o mane tai nervuoja Nu pas mane dar dantukai savo vietu neranda Papildyta: QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:14) ne apacioje nieko nenesiojau,pats uzsitrauke jis,matyt nuo suverzimu,man keista ,kad jis isvis atsirado,nes apacioje dantu netrauke. Kad ir man netrauke QUOTE(natale @ 2010 01 14, 20:10) Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 21:24) Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 20:24) Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju Nes visos raso kad joms dzin ka pagalvos kiti ir jom geriau metaliukai ir nesvarbu kad kiti spoksos i burna QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:26) pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest Ir visai nesigėdyji geležiukų? QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:26) pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest as jau pripratau ir jo, kai salia tokie ir tokie breketai lengviau lygint kas kaip atrodo nu man irgi jie nebaisus QUOTE(natale @ 2010 01 14, 20:30) Nes visos raso kad joms dzin ka pagalvos kiti ir jom geriau metaliukai ir nesvarbu kad kiti spoksos i burna Na va, man irgi svarbu, kaip kiti į mane žiūrės, o žiūrės tikrai, nes darbe bendrauju su žmonėmis Man irgi apačioje tik metalas tinka QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 21:31) Ir visai nesigėdyji geležiukų? man net toks klausimas nekyla apie geda,man buvo geda tada kai as buvau be ju ir su kreivais dantukais,vat tada buvo depresija sypsotis,o kai juos man sudejo ir matau ka jie gali,tai ziauriai juos pamilau ir niekada nesigailejau,akd juos dejausi
Svajaaa,o per kiek laiko tau tarpus uztrauke?
Jau pradeda man maust apatini zandikauli uuujj
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 21:40) oi kad man ilgai su tais tarpais zaide,5 menesius gal,ispradziu buvo tie tarpai ketvirtuku dantu paskui ,paksui iltinius nustume i ketviru vietas,liko iltiniu tarpeliai,ir galiausiai viska tempe i prieki,iseme ta lanka,bet zodizu 5 menesius su tais tarpais zaide
Nimesilis,ibumax ir t.t.
Man tai jau 6 menesiai ir dar nemazi tarpai
sveikos breketininkes
po ilgu komplekso metu pagaliau siandien nuejau i pakartotina konsultacija pas ortodonte. rasau pakartotina, nes kazkada , pries kelis metus, viena odontologe pasake , kad mano atveju NIEKO padaryti neimanoma, ir tuo uzkirto kelia i bet kokia vilti tureti grazius dantukus ir grazia sypsena. pradesiu nuo pradziu - mano vienas iltinis virsutinis dantukas ne iki galo isauges, gal kokia 1/3 tik isaugo ir uzstrigo. be to , isaugo ne vietoj, o virs visu dantuku - isejo is dantu lanko. zodziu , lb negrazu, atrodo lig danties netureciau... nuejau siandien i eok i konsultacija ir man suteike vilti. des breketukus ant virsutiniu, po 4 menesiu ant apatiniu dantuku, nes pasirodo ten irgi jie reikalingi. kai padarys vieta tam mano "neisdygeliui" jis turetu atsistot i vieta. va tep. kadangi man labai baisu detis breketus, del vaizdo, desiu ant virsutiniu 6 dantuku skaidrius breketukus. aisku kainyte skiriasi, bet baime mane nugalejo taigi, ar priimsit i savo buri. ideciau savo nuotraukytes, tik neturiu prisijungimo duomenu.
Aisku priimsim
Natale,nebijok,tikrai uzsitrauks Man jau antra menesi deda tas melynas gumeles(kur Natalei dejo tarp galiniu dantu),o si jau ir ant apatiniu tokia pilka ilga uzdejo-nuo 5 iki paciu galiniu QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 20:52) sveikos breketininkes taigi, ar priimsit i savo buri. ideciau savo nuotraukytes, tik neturiu prisijungimo duomenu. pas kokia gyd desi breketus ir kokiam mieste? man kainavo 6 keramika plius metalas 1880 mano iltinukas irgi buvo trumpas ir issokes is lanko, atsistate per 2 men QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 21:56) Sveika prisijungusi,taip fainai viska aprasei,kazkaip itariu,kad musu situacija labai panasi buvo desiu vasario 10. dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 20:55) Aisku priimsim Natale,nebijok,tikrai uzsitrauks Man jau antra menesi deda tas melynas gumeles(kur Natalei dejo tarp galiniu dantu),o si jau ir ant apatiniu tokia pilka ilga uzdejo-nuo 5 iki paciu galiniu o kur melynas deda? supratau pilka trauka dantukus kad tarpa uzdaryt o ka daro melynos? as suprantu spalvos stipruma reiskia? Papildyta: QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 21:01) desiu vasario 10. dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu na as irgi neturejau tarpu tarp dantu bet kaip matai mano foto kur siandien idejau jis atsirado QUOTE(natale @ 2010 01 14, 21:59) pas kokia gyd desi breketus ir kokiam mieste? man kainavo 6 keramika plius metalas 1880 mano iltinukas irgi buvo trumpas ir issokes is lanko, atsistate per 2 men breketukai bus pas gydytoja V. Budriene, Vilniue. bet man 6 skaidrus + metalas bus apie 3000. + apatiniai apie 1500 + kiekvienas apsilankymas kainuos. tai virs 5000 bus as cia netycia nepermoku uz paslaugas QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 22:01) desiu vasario 10. dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu iltinis virsuje isdyges buvo,kitas kazkiek bande tiesintis tai tiesesnis buvo QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 19:52) Sveika prisijungus nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek? Natale, pas mane irgi toks tarpukas toj pacioj vietoj, matyt kai stumdo apatinius dantukus jis daug kam atsiranda, o man dar norejo kelis apatinius istraukti... as manau gal tiesiog isplete truputi dantuku rata del to atsirado vietos tarpeliam, gydymo pabaigoj turbut vel ta rata sumazins ir dings tarpeliai QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 21:05) breketukai bus pas gydytoja V. Budriene, Vilniue. bet man 6 skaidrus + metalas bus apie 3000. + apatiniai apie 1500 + kiekvienas apsilankymas kainuos. tai virs 5000 bus as cia netycia nepermoku uz paslaugas man viso 6000 kazkur iseis, taip sake Papildyta: QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 21:07) Sveika prisijungus nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek? Natale, pas mane irgi toks tarpukas toj pacioj vietoj, matyt kai stumdo apatinius dantukus jis daug kam atsiranda, o man dar norejo kelis apatinius istraukti... as manau gal tiesiog isplete truputi dantuku rata del to atsirado vietos tarpeliam, gydymo pabaigoj turbut vel ta rata sumazins ir dings tarpeliai Nu jo reikia tiketis kad be tarpu busiu QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 22:07) Sveika prisijungus nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek? pasake rauti danti salia to neisdygusio ir laukt gal anas isdygs. tai ir neklausinejau daugiau, o reikejo tiesiog daugiau pasidometi... mano kalte cia. bet, manau ir budama 26 metu kaip nors ta reikala sutvarkysiu. tikiuosi sutvarkyt iki kol eisiu i darba po vaiko prieziuros atostogu, turiu 1,5 metu dar QUOTE(natale @ 2010 01 14, 22:04) o kur melynas deda? supratau pilka trauka dantukus kad tarpa uzdaryt o ka daro melynos? as suprantu spalvos stipruma reiskia? Melynos virsuj,bet man jas ne pagal paskirti uzdejo taip supratau,nes sesele klause ar reikia tu irankiu su kuriais jas deda,tai daktare sako ne,o sesute nusistebejo,sako rankom idesit?Tai taip supratau kad jas deda tik tam,kad paskui ziedus uzdetu QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 20:13) pasake rauti danti salia to neisdygusio ir laukt gal anas isdygs. tai ir neklausinejau daugiau, o reikejo tiesiog daugiau pasidometi... mano kalte cia. bet, manau ir budama 26 metu kaip nors ta reikala sutvarkysiu. tikiuosi sutvarkyt iki kol eisiu i darba po vaiko prieziuros atostogu, turiu 1,5 metu dar o tau jau pasake kiek mazdaug reikes breketukus nesioti? kiek esu girdejus dazniausiai sako apie 2 metus daugumai.. na jei labai maza problemele tai pataiso ir per 6-9 men, bet kaip suprantu pas tave yra ka daryti, manai per 1.5 metu jau bus holivudas? kelios savaites laukti beliko, kaip tik ant Valentino ir pasipuosus busi as tai kaip tik ejau su ta mintim, kad 2 metus, o jei bus anksciau tai tik dziaugsiuos. o jei pvz galvociau kad metus, o reiktu nesioti pusantru, tada jau sunkiau... kaip sakant tikiuosi trumpesnio laiko, bet jei ka esu ir ilgesniam pasiruosus... QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 22:20) o tau jau pasake kiek mazdaug reikes breketukus nesioti? kiek esu girdejus dazniausiai sako apie 2 metus daugumai.. na jei labai maza problemele tai pataiso ir per 6-9 men, bet kaip suprantu pas tave yra ka daryti, manai per 1.5 metu jau bus holivudas? kelios savaites laukti beliko, kaip tik ant Valentino ir pasipuosus busi as tai kaip tik ejau su ta mintim, kad 2 metus, o jei bus anksciau tai tik dziaugsiuos. o jei pvz galvociau kad metus, o reiktu nesioti pusantru, tada jau sunkiau... kaip sakant tikiuosi trumpesnio laiko, bet jei ka esu ir ilgesniam pasiruosus... na man siandien pasake kad maximum metus nesiosiu. tai dar puse rezervo turiu uh, o sakykit kai tik uzdeda pirmom dienom / savaitem labai jie trugdo gyvent? skauda? Papildyta: o man duosite prisijungimo duomenis fotkese.com?
sveika
o as taip suprantu musu tema i pabaiga eina
kas pirmoji apie tai pakarksėjo, ta ir kurs
OOOPS!
QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:03) ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 22:08) ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu... QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:17) vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu... matyt ne tiek stipriai kryzminis man tempesi guma menuo po menesio.... planavo du metus, po to dar vienus, na tada dar , po to jau rove 2 dantis apacioj, dabar uzdare tarpus, lyg ir persidengimas gaunasi, bet viens kruminis ant shono atsigule o kad mates kad nesigauna, tai daug tokiu momentu buvo, bet gydytojas ta tema nekalbejo.... is naujo manau visai nieko nedaryciau dantukus odontologe sekmingai taise man bunant su breketais; ir dantu higienini valyma irgi galima daryti Dabar pradedu ieshkotis kas deda implantus (reik 1 virshuj) ir kas estetiniu plombavimu uzsiima
Sveikutes,
Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus Papildyta: QUOTE(Ievenko @ 2010 01 14, 22:50) Sveikutes, Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus,bet jei laikysit mane be breketu tai pabusiu ilgiau Beje pamirsau pasakyti,kad nesioju ir virsuj ir apacioj safyrinius breketukus,(apacioj gale yra keli metaliukai,bet ju beveik nesimato)galesiu ideti foto,jei tik leisite prisijungi
Nauja tema CIA
Shin - kokia pareiginga
Aciu, Shin
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|