Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Amelie*
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis cray.gif O tik trys dienos beliko

p.s. natale, tu teisi 4u.gif pirmoj foto ten safyrinius įdėjau ax.gif tai pagal spalvą nepasakyčiau, kad labai didelis skirtumas
Svajaaa
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 20:40)
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis  cray.gif O tik trys dienos beliko

p.s. natale, tu teisi  4u.gif  pirmoj foto ten safyrinius įdėjau  ax.gif tai pagal spalvą nepasakyčiau, kad labai didelis skirtumas
*

as tai isvis nematau skirtumo g.gif
natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau smile.gif o pacioj eas irgi toki tarpuka turejau thumbup.gif dar pastebeja pas tave prikinis biksi lipa ant kito,ane?ar taip visada buvo?
natale
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 19:55)
natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau smile.gif o pacioj eas irgi toki tarpuka turejau thumbup.gif dar pastebeja pas tave prikinis biksi lipa ant kito,ane?ar taip visada buvo?
*

Na taip kazkaip pirmukas kreivai dabar stovi. anksciau taip nebuvo atrodo g.gif nu bet gal iki kito vizito atsistos i vieta. dar jei pastebejot tas atras dantukas salia pirmo kur kreivai stovi jis biski gyliau uz visus dantukusstovi, tai naturoj matosi dar labiau, tai sakau gydytojai kad man tas nepatinka. sake turetu pasitaisyt iki sekancio vizito. gerai but nes nervuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 19:40)
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis  cray.gif O tik trys dienos beliko

p.s. natale, tu teisi  4u.gif  pirmoj foto ten safyrinius įdėjau  ax.gif tai pagal spalvą nepasakyčiau, kad labai didelis skirtumas
*

safyrai skaidrus o keramikiniai balti mirksiukas.gif man tai matosi skirtumas, kai ant maketu breketai, bet ant zmogaus dantu, kai patys dantukai ne idialiai balti tai manau tas pats ieseina kaip ir keramika. ax.gif yra musu albume ideta pas baby safyru foto, gali paziuret wink.gif
o kodel dvejoji? kokie tau pliusai minusai trugdo? pasakyk ka mastai, padesim apsisprest smile.gif
Svajaaa
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 21:06)
Na taip kazkaip pirmukas kreivai dabar stovi. anksciau taip nebuvo atrodo  g.gif  nu  bet gal iki kito vizito atsistos i vieta. dar jei pastebejot tas atras dantukas salia pirmo kur kreivai stovi jis biski gyliau uz visus dantukusstovi, tai naturoj matosi dar labiau, tai sakau gydytojai kad man tas nepatinka. sake turetu pasitaisyt iki sekancio vizito. gerai but nes nervuoja smile.gif
*

nes man priekinis irgi jau senokai lipa,ir net nesitaiso,gydytojas sake reiks daryt foto,bet veliau,nes dabar tai nesvarbu,o mane tai nervuoja biggrin.gif
natale
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 19:55)
*

o tiesa, tau ta tarpuka kaip uztrauke? jis pats uzsitrauke ar tau reikejo koki elastika nesiot tarp 2 dantu?
Svajaaa
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 21:12)
o tiesa, tau ta tarpuka kaip uztrauke? jis pats uzsitrauke ar tau reikejo koki elastika nesiot tarp 2 dantu?
*

ne apacioje nieko nenesiojau,pats uzsitrauke jis,matyt nuo suverzimu,man keista ,kad jis isvis atsirado,nes apacioje dantu netrauke.
natale
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:10)
nes man priekinis irgi jau senokai lipa,ir net nesitaiso,gydytojas sake reiks daryt foto,bet veliau,nes dabar tai nesvarbu,o mane tai nervuoja biggrin.gif
*

Nu pas mane dar dantukai savo vietu neranda smile.gif keicia vis padeti, pvz atroj foto kur dar nelygus apatiniai dantukai tai ten tas pirmukas taip nelipa ant kito, ten 2 menesiu foto, o dabar va 3 menesiai ir jis sugalvojo pasisukt ir lipa doh.gif ji man si karta labiau priverze net skaudejo kai verze ir liete ji. tai turi vilti kad nulips jis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:14)
ne apacioje nieko nenesiojau,pats uzsitrauke jis,matyt nuo suverzimu,man keista ,kad jis isvis atsirado,nes apacioje dantu netrauke.
*

Kad ir man netrauke bigsmile.gif tik pas mane tas iltinukas nuo pradziu buvo pasilenkes ir uzeme tiek vietos kaip dabar uzima plius ta tarpa, toks cut ne gulintis buvo. tai dabar kai atsistojo ir tarpas atsirado. doh.gif
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 20:10)
o kodel dvejoji? kokie tau pliusai minusai trugdo? pasakyk ka mastai, padesim apsisprest smile.gif
*

Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju g.gif Gal labiausiai dėl to, ar tikrai keramika estetiškiau atrodo nei metaliukai, nes ir šioje temoje kažkodėl daugiau mergaičių pasirinkusių metaliukus unsure.gif
Svajaaa
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 21:24)
Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju  g.gif Gal labiausiai dėl to, ar tikrai keramika estetiškiau atrodo nei metaliukai, nes ir šioje temoje kažkodėl daugiau mergaičių pasirinkusių metaliukus  unsure.gif
*

pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest lotuliukas.gif natale ,tu kaip modelis pabusi biggrin.gif o jei rimciau,as kai dejausi net nedvejojau,nu nera blogis tie geleziukai 4u.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 20:24)
Dabar kai paklausei, tai jau nebežinau, kodėl dvejoju  g.gif Gal labiausiai dėl to, ar tikrai keramika estetiškiau atrodo nei metaliukai, nes ir šioje temoje kažkodėl daugiau mergaičių pasirinkusių metaliukus  unsure.gif
*

Nes visos raso kad joms dzin ka pagalvos kiti ir jom geriau metaliukai ir nesvarbu kad kiti spoksos i burna bigsmile.gif drasios panickos biggrin.gif o as jau rasiau kad lb pergyvenau kaip aplinkiniai pagalvos ir kad maziau save traumot ir neivaryt komplekso pasirinkau keramika. man pati Dalia sake, davaj darom 6 keramika o toliau metaliukai? nu sakau o gal vien su metaliukas greiciau viskas bus? pasake kad ir taip viska sutvarkys ir gydymas neuzsites rolleyes.gif tai ir pasirinkau keramika plius metalas. ir apacioj masciau taip daryt nors pas mane ir nesimato apacios, bet gyd. pasake kad man tik metalas apacioj tinka doh.gif
*Amelie*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:26)
pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest lotuliukas.gif natale ,tu kaip modelis pabusi  biggrin.gif o jei rimciau,as kai dejausi net nedvejojau,nu nera blogis tie geleziukai 4u.gif
*

Ir visai nesigėdyji geležiukų? 4u.gif Beje, kadangi tavo labai gražūs dantukai, tai ir tie geležiukai gražiai atrodo mirksiukas.gif
natale
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 20:26)
pas natale labai geras pvz dabar foto,nes virsuj ir apacioj skirtingi tai gali paziuret ir nusprest lotuliukas.gif natale ,tu kaip modelis pabusi  biggrin.gif o jei rimciau,as kai dejausi net nedvejojau,nu nera blogis tie geleziukai 4u.gif
*

as jau pripratau irnesakyk.gif hihihi.gif sian fotkino mane klinikoj. nes sake as is tu sunkesniu atveju tai studijos mane doh.gif
ir jo, kai salia tokie ir tokie breketai lengviau lygint kas kaip atrodo ax.gif
nu man irgi jie nebaisus blush2.gif sian klinikoj maciau tokia panele lauke eilej, tai pas ja visi metaliukai ir kazkokios labai tamsos gumytes uzdetos buvo tai taip man nepatiko schmoll.gif juodi dantys atrodo blush2.gif
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 20:30)
Nes visos raso kad joms dzin ka pagalvos kiti ir jom geriau metaliukai ir nesvarbu kad kiti spoksos i burna  bigsmile.gif  drasios panickos  biggrin.gif o as jau rasiau kad lb pergyvenau kaip aplinkiniai pagalvos ir kad maziau save traumot ir neivaryt komplekso pasirinkau keramika. man pati Dalia sake, davaj darom 6 keramika o toliau metaliukai?
*

Na va, man irgi svarbu, kaip kiti į mane žiūrės, o žiūrės tikrai, nes darbe bendrauju su žmonėmis ax.gif Kažkaip ir turiu tokią mintį: pirmadienį Daliai sakyti: "ką patarsit, tą ir dėsiu" biggrin.gif

Man irgi apačioje tik metalas tinka
Svajaaa
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 21:31)
Ir visai nesigėdyji geležiukų?  4u.gif Beje, kadangi tavo labai gražūs dantukai, tai ir tie geležiukai gražiai atrodo  mirksiukas.gif
*

man net toks klausimas nekyla apie geda,man buvo geda tada kai as buvau be ju ir su kreivais dantukais,vat tada buvo depresija sypsotis,o kai juos man sudejo ir matau ka jie gali,tai ziauriai juos pamilau ir niekada nesigailejau,akd juos dejausi 4u.gif
smilsee
Svajaaa,o per kiek laiko tau tarpus uztrauke? ax.gif
natale
Jau pradeda man maust apatini zandikauli uuujj doh.gif kas bus rytoj doh.gif doh.gif
Svajaaa
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 21:40)
Svajaaa,o per kiek laiko tau tarpus uztrauke? ax.gif
*

oi kad man ilgai su tais tarpais zaide,5 menesius gal,ispradziu buvo tie tarpai ketvirtuku dantu paskui ,paksui iltinius nustume i ketviru vietas,liko iltiniu tarpeliai,ir galiausiai viska tempe i prieki,iseme ta lanka,bet zodizu 5 menesius su tais tarpais zaide smile.gif
smilsee
Nimesilis,ibumax ir t.t. lotuliukas.gif

Man tai jau 6 menesiai ir dar nemazi tarpai unsure.gif
natale
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 20:47)

*

Jauciu kad ryt gal ir prireiks smile.gif
o as taip optimistiskai nusiteikus kad man iki kovo men uzsitrauks doh.gif ot doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Diana_B_K
sveikos breketininkes biggrin.gif

po ilgu komplekso metu pagaliau siandien nuejau i pakartotina konsultacija pas ortodonte. rasau pakartotina, nes kazkada , pries kelis metus, viena odontologe pasake , kad mano atveju NIEKO padaryti neimanoma, ir tuo uzkirto kelia i bet kokia vilti tureti grazius dantukus ir grazia sypsena.
pradesiu nuo pradziu - mano vienas iltinis virsutinis dantukas ne iki galo isauges, gal kokia 1/3 tik isaugo ir uzstrigo. be to , isaugo ne vietoj, o virs visu dantuku - isejo is dantu lanko. zodziu , lb negrazu, atrodo lig danties netureciau...
nuejau siandien i eok i konsultacija ir man suteike vilti.
des breketukus ant virsutiniu, po 4 menesiu ant apatiniu dantuku, nes pasirodo ten irgi jie reikalingi. kai padarys vieta tam mano "neisdygeliui" jis turetu atsistot i vieta. va tep.
kadangi man labai baisu detis breketus, del vaizdo, desiu ant virsutiniu 6 dantuku skaidrius breketukus. aisku kainyte skiriasi, bet baime mane nugalejo biggrin.gif

taigi, ar priimsit i savo buri. ideciau savo nuotraukytes, tik neturiu prisijungimo duomenu. 4u.gif
Svajaaa
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 21:47)

*

bet tai tau ju dar neuzdarineja gi?nes as jau 5 menesius elastikus nesiojau..
smilsee
Aisku priimsim bigsmile.gif
Natale,nebijok,tikrai uzsitrauks mirksiukas.gif Pas tave ten toks ir tarpelis,o va pas mane tai tarpas visas lotuliukas.gif Kai sypsaus jauciu is sono baisiai atrodo doh.gif biggrin.gif

Man jau antra menesi deda tas melynas gumeles(kur Natalei dejo tarp galiniu dantu),o si jau ir ant apatiniu tokia pilka ilga uzdejo-nuo 5 iki paciu galiniu
Svajaaa
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 21:52)

taigi, ar priimsit i savo buri. ideciau savo nuotraukytes, tik neturiu prisijungimo duomenu.  4u.gif
*

Sveika prisijungusi,taip fainai viska aprasei,kazkaip itariu,kad musu situacija labai panasi buvo g.gif kada des breketukus?smile.gif
natale
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 20:52)
sveikos breketininkes  biggrin.gif

taigi, ar priimsit i savo buri. ideciau savo nuotraukytes, tik neturiu prisijungimo duomenu.  4u.gif
*

4u.gif priimsim biggrin.gif
pas kokia gyd desi breketus ir kokiam mieste? man kainavo 6 keramika plius metalas 1880 mirksiukas.gif jei tik metals tai iseitu 1500
mano iltinukas irgi buvo trumpas ir issokes is lanko, atsistate per 2 men wink.gif
Diana_B_K
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 21:56)
Sveika prisijungusi,taip fainai viska aprasei,kazkaip itariu,kad musu situacija labai panasi buvo g.gif kada des breketukus?smile.gif
*

desiu vasario 10. smile.gif o kas pas tave per situacija buvo?

dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu blush2.gif
natale
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 20:55)
Aisku priimsim bigsmile.gif
Natale,nebijok,tikrai uzsitrauks mirksiukas.gif  Pas tave ten toks ir tarpelis,o va pas mane tai tarpas visas lotuliukas.gif  Kai sypsaus jauciu is sono baisiai atrodo doh.gif  biggrin.gif

Man jau antra menesi deda tas melynas gumeles(kur Natalei dejo tarp galiniu dantu),o si jau ir ant apatiniu tokia pilka ilga uzdejo-nuo 5 iki paciu galiniu
*

o kur melynas deda? supratau pilka trauka dantukus kad tarpa uzdaryt o ka daro melynos? as suprantu spalvos stipruma reiskia? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 21:01)

dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu  blush2.gif
*

na as irgi neturejau tarpu tarp dantu bet kaip matai mano foto kur siandien idejau jis atsirado doh.gif nes dantukai blogai stovejo , o kai atsistojo i savo vieta tai ir tarpas atsirado kuri dabar reikas uzdaryt . dar buna kad traukia specialiai dantukus. tai savaime aisku kad ir tarpai atsiranda wink.gif
Diana_B_K
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 21:59)
4u.gif  priimsim  biggrin.gif
pas kokia gyd desi breketus ir kokiam mieste? man kainavo 6 keramika plius metalas 1880  mirksiukas.gif  jei tik metals tai iseitu 1500
mano iltinukas irgi buvo trumpas ir issokes is lanko, atsistate per 2 men wink.gif
*

breketukai bus pas gydytoja V. Budriene, Vilniue. bet man 6 skaidrus + metalas bus apie 3000. + apatiniai apie 1500 + kiekvienas apsilankymas kainuos. tai virs 5000 bus doh.gif
as cia netycia nepermoku uz paslaugas biggrin.gif ???
Svajaaa
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 22:01)

dar toks klausimas, as kaip zalia visai tame reikale, o aks per tarpai ? cia ir man jie atsiras? nes dabar neturiu jokiu tarpu  blush2.gif
*

iltinis virsuje isdyges buvo,kitas kazkiek bande tiesintis tai tiesesnis buvo smile.gifO tarpukai atsiranda ,nes dantukai juda,pastoviai keicia padeti,bet galutiniam rezulate ju nebebuna,neisigask smile.gif
ajaja
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 19:52)
sveikos breketininkes  biggrin.gif

*

Sveika prisijungus 4u.gif
nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek? blink.gif blink.gif

Natale, pas mane irgi toks tarpukas toj pacioj vietoj, matyt kai stumdo apatinius dantukus jis daug kam atsiranda, o man dar norejo kelis apatinius istraukti... as manau gal tiesiog isplete truputi dantuku rata del to atsirado vietos tarpeliam, gydymo pabaigoj turbut vel ta rata sumazins ir dings tarpeliai
natale
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 21:05)
breketukai bus pas gydytoja V. Budriene, Vilniue. bet man 6 skaidrus + metalas bus apie 3000. + apatiniai apie 1500 + kiekvienas apsilankymas kainuos. tai virs 5000 bus  doh.gif 
as cia netycia nepermoku uz paslaugas  biggrin.gif ???
*

man viso 6000 kazkur iseis, taip sake ax.gif tai gal ir nepermoki wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 21:07)
Sveika prisijungus  4u.gif 
nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek?  blink.gif  blink.gif

Natale, pas mane irgi toks tarpukas toj pacioj vietoj, matyt kai stumdo apatinius dantukus jis daug kam atsiranda, o man dar norejo kelis apatinius istraukti... as manau gal tiesiog isplete truputi dantuku rata del to atsirado vietos tarpeliam, gydymo pabaigoj turbut vel ta rata sumazins ir dings tarpeliai
*

Nu jo reikia tiketis kad be tarpu busiu hihihi.gif dabar kai virsutiniai dantukai uzdengia apatinius tai tas tarpas nlb man trugdo irnesakyk.gif
Diana_B_K
QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 22:07)
Sveika prisijungus  4u.gif 
nesuprantu kaip ten tave ta pirma karta konsultavo, negi isvis jokiu variantu nepasiule kaip sypsena pataisyti, tiesiog pasake, kad nepataisoma ir tiek?  blink.gif  blink.gif

*

pasake rauti danti salia to neisdygusio ir laukt gal anas isdygs. tai ir neklausinejau daugiau, o reikejo tiesiog daugiau pasidometi... mano kalte cia. bet, manau ir budama 26 metu kaip nors ta reikala sutvarkysiu. tikiuosi sutvarkyt iki kol eisiu i darba po vaiko prieziuros atostogu, turiu 1,5 metu dar biggrin.gif
smilsee
QUOTE(natale @ 2010 01 14, 22:04)
o kur melynas deda?  supratau pilka trauka dantukus kad tarpa uzdaryt o ka daro melynos? as suprantu spalvos stipruma reiskia?  ax.gif
*

Melynos virsuj,bet man jas ne pagal paskirti uzdejo taip supratau,nes sesele klause ar reikia tu irankiu su kuriais jas deda,tai daktare sako ne,o sesute nusistebejo,sako rankom idesit?Tai taip supratau kad jas deda tik tam,kad paskui ziedus uzdetu rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 14, 20:13)
pasake rauti danti salia to neisdygusio ir laukt gal anas isdygs. tai ir neklausinejau daugiau, o reikejo tiesiog daugiau pasidometi... mano kalte cia. bet, manau ir budama 26 metu kaip nors ta reikala sutvarkysiu. tikiuosi sutvarkyt iki kol eisiu i darba po vaiko prieziuros atostogu, turiu 1,5 metu dar  biggrin.gif
*

o tau jau pasake kiek mazdaug reikes breketukus nesioti? kiek esu girdejus dazniausiai sako apie 2 metus daugumai.. na jei labai maza problemele tai pataiso ir per 6-9 men, bet kaip suprantu pas tave yra ka daryti, manai per 1.5 metu jau bus holivudas? kelios savaites laukti beliko, kaip tik ant Valentino ir pasipuosus busi bigsmile.gif
as tai kaip tik ejau su ta mintim, kad 2 metus, o jei bus anksciau tai tik dziaugsiuos. o jei pvz galvociau kad metus, o reiktu nesioti pusantru, tada jau sunkiau... kaip sakant tikiuosi trumpesnio laiko, bet jei ka esu ir ilgesniam pasiruosus...
Diana_B_K
QUOTE(ajaja @ 2010 01 14, 22:20)
o tau jau pasake kiek mazdaug reikes breketukus nesioti? kiek esu girdejus dazniausiai sako apie 2 metus daugumai.. na jei labai maza problemele tai pataiso ir per 6-9 men, bet kaip suprantu pas tave yra ka daryti, manai per 1.5 metu jau bus holivudas? kelios savaites laukti beliko, kaip tik ant Valentino ir pasipuosus busi bigsmile.gif
as tai kaip tik ejau su ta mintim, kad 2 metus, o jei bus anksciau tai tik dziaugsiuos. o jei pvz galvociau kad metus, o reiktu nesioti pusantru, tada jau sunkiau... kaip sakant tikiuosi trumpesnio laiko, bet jei ka esu ir ilgesniam pasiruosus...
*

na man siandien pasake kad maximum metus nesiosiu. tai dar puse rezervo turiu biggrin.gif
uh, o sakykit kai tik uzdeda pirmom dienom / savaitem labai jie trugdo gyvent? skauda?
Papildyta:
o man duosite prisijungimo duomenis fotkese.com? blush2.gif
Kavytė
sveika 4u.gif skaudės po uždėjimo keletą dienų, bet tau taip bus kas mėnesį (po paveržimo) biggrin.gif jeigu negavai dar fotki duomenų, laukiu až mirksiukas.gif
natale
o as taip suprantu musu tema i pabaiga eina bigsmile.gif g.gif
Kavytė
kas pirmoji apie tai pakarksėjo, ta ir kurs lotuliukas.gif
natale
OOOPS! doh.gif tyliu tyliu, SHIN, ku-ku !! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Casual
Sveikos 4u.gif
paskaitinejau, tai sakiau paguosiu:
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 14, 15:52)
Man tai 27m ir as desiuos :-)
*

man 37 ir as jau 7 metai su breketais doh.gif doh.gif doh.gif
ajaja
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 22:01)
Sveikos  4u.gif
paskaitinejau, tai sakiau paguosiu:
man 37 ir as jau 7 metai su breketais doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

kaip cia sitaip?? blink.gif blink.gif blink.gif
Casual
QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:03)
kaip cia sitaip??  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji doh.gif
ajaja
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 22:08)
ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji  doh.gif
*

vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe 4u.gif 4u.gif ... tai ar buvo, kad kazkuriuo metu pasake, kad nevyksta viskas kaip reikia, kad uztruks daug ilgiau, ar tipo viskas gerai ir tese menesi po menesio?? ar jau pranasauja kiek liko nesioti?? ar jei is naujo butu galima ryztumeis operacijai??
o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu...
Casual
QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:17)
vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe  4u.gif  4u.gif ... tai ar buvo, kad kazkuriuo metu pasake, kad nevyksta viskas kaip reikia, kad uztruks daug ilgiau, ar tipo viskas gerai ir tese menesi po menesio?? ar jau pranasauja kiek liko nesioti?? ar jei is naujo butu galima ryztumeis operacijai??
o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu...
*

matyt ne tiek stipriai kryzminis mirksiukas.gif
man tempesi guma menuo po menesio.... planavo du metus, po to dar vienus, na tada dar , po to jau rove 2 dantis apacioj, dabar uzdare tarpus, lyg ir persidengimas gaunasi, bet viens kruminis ant shono atsigule doh.gif ......
o kad mates kad nesigauna, tai daug tokiu momentu buvo, bet gydytojas ta tema nekalbejo....
is naujo manau visai nieko nedaryciau lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif nes operacija labai brangu, o nuo tokio ilgo breketu neshiojimo jau bijau kad visai visu dantu nepamesciau doh.gif
dantukus odontologe sekmingai taise man bunant su breketais; ir dantu higienini valyma irgi galima daryti 4u.gif
Dabar pradedu ieshkotis kas deda implantus (reik 1 virshuj) ir kas estetiniu plombavimu uzsiima ax.gif
Fudzijama
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 23:40)
*

Vargas vargelis doh.gif Nu ka, man 30, mano breketams dar ne 3 menesiu nera unsure.gif Tikiuosi, kad mano atvejis ne toks sudetingas, kad 7 metu prireiktu ur dar galo nesimatytu unsure.gif
Casual - bet pas tave tai kantrybe blink.gif
Ievenko
Sveikutes, 4u.gif

Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus clap.gif clap.gif clap.gif vaikstau su breketais jau metai ir 7 menesiai,bet taip greit laikas bega,tai net nepastebejau,o jau greit juos man nuims thumbup.gif beje nesioju tuos vadinamus safyrinius atrodo(permatomi) tai visiskai jokio komplekso ir nejutau,nes jie beveik nesimato thumbup.gif net nuotraukose sunku pamatyti.Lankausi pas gyd.Kirkuti Siauliuose,nespejau perskaityti visos temos,tai nzn kokie apie ji atsiliepimai,bet bent jau as esu patenkinta,tikiuosi,kad ir nuemus viskas bus liux thumbup.gif Gal kazkuri jau yra nusiemusi panasius breketus?ar labai sunkiai nuima?nes man sake,kad reikes visus dantis slifuoti,o tai laaaabai nemaloni procedura...dar baisiau nei tas kelias dienas paskauda kai uzdeda breketus... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievenko @ 2010 01 14, 22:50)
Sveikutes,  4u.gif

Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus,bet jei laikysit mane be breketu tai pabusiu ilgiau  lotuliukas.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  vaikstau su breketais jau metai ir 7 menesiai,bet taip greit laikas bega,tai net nepastebejau,o jau greit juos man nuims  thumbup.gif  beje nesioju tuos vadinamus safyrinius atrodo(permatomi) tai visiskai jokio komplekso ir nejutau,nes jie beveik nesimato  thumbup.gif  net nuotraukose sunku pamatyti.Lankausi pas gyd.Kirkuti Siauliuose,nespejau perskaityti visos temos,tai nzn kokie apie ji atsiliepimai,bet bent jau as esu patenkinta,tikiuosi,kad ir nuemus viskas bus liux  thumbup.gif Gal kazkuri jau yra nusiemusi panasius breketus?ar labai sunkiai nuima?nes man sake,kad reikes visus dantis slifuoti,o tai laaaabai nemaloni procedura...dar baisiau nei tas kelias dienas paskauda kai uzdeda breketus...  doh.gif
*

Beje pamirsau pasakyti,kad nesioju ir virsuj ir apacioj safyrinius breketukus,(apacioj gale yra keli metaliukai,bet ju beveik nesimato)galesiu ideti foto,jei tik leisite prisijungi bigsmile.gif
Shin
Nauja tema CIA 4u.gif
Kavytė
QUOTE(Shin @ 2010 01 15, 11:04)
Nauja tema CIA  4u.gif
*

Ačiū, smagi nauja tema thumbup.gif
Fudzijama
Shin - kokia pareiginga bigsmile.gif Vos tik cia prasidejo burzgesys, kad temele baigiasi - Shin jau kaip mat cia su nauja grazia temele wub.gif
Aciu, Shin 4u.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.