Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikutis kirpykloje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Semile
einam i kirpykla , jai lb patinka ir pastovia kirpėja turi su kuria puikiai sutare thumbup.gif
Nosferatu
Kur Vilniuje specializuota vaikų kirpyklą galima rasti ? g.gif
Reika
rimti kur Vilniuje rasti kirpejakuri nebijotu kirpti vaiko mazo
ausruzel
Abu savo vyrukus nuo metuku vedu i kirpykla, dabar priprate, nekyla jokiu problemu thumbup.gif
LACERTA
Gal kas gali patartu, kur Vilniuje gali apkirpti berniuka normaliai, ne masinele?
kuku1470
aš savo vaikelius ir vyrą kerpu pati, kadangi esu baigusi kirpėja, bet savo mažosios niekaip negaliu įveikti, jai 1,7m.tai sukinėjasi purtosi doh.gif , tai ir vaikšto kreivais plasukučiais, o vyresnėlė , tai tik ir laukia, kol uždėsiu peniuarą ir pakirpsiu bigsmile.gif
Nosferatu
Klausiam ne viena, KUR KERPATE VAIKUS VILNIUJE, KUR GALIMA RASTI SPECIALIZUOTA KIRPYKLĄ VAIKAMS VILNIUJE
Attene
Savo bernuzelius kerpu pati,o mergyte pakerpa kirpeja biggrin.gif
fillipa
Visa seima tvarkome plaukus kirpyklose.
Mazei labai patinka kirptis biggrin.gif ijungia jai filmuka (mazas ekranas ant veidrodzio), pasiulo sultys ir ciulpinuka, tai laimes visai dienai uztenka lotuliukas.gif
zverelis2
Visi tryse uzsiregistruojam ta pacia diena, pas ta pacia kirpeja, pas kuria mes su vyru jau 5 metai kerpames thumbup.gif , o mazajai kaip ir dideliu problemu nera, jai patinka kirpyklos atmosfera lotuliukas.gif , ant kedes trupuciuka sunkiau pasodinti, tenka pagauti, bet kai atsiseda viskas buna greitai atlikta thumbup.gif , kuo toliau tuo vis lengviau, leidziasi kirptis savo plaukelius good.gif !!!
Mėnulė
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 19, 11:42)
Klausiam ne viena, KUR KERPATE VAIKUS VILNIUJE, KUR GALIMA RASTI SPECIALIZUOTA KIRPYKLĄ VAIKAMS VILNIUJE
*

Nėra tokios, bet kaip suprantu gal jau greit atsiras bigsmile.gif mačiau www.skelbiu.lt pora skelbimų, kad ieško vaikų kirpėjos ir administratorės vaikų kirpyklai (skelbimai įdėti sausio pabaigoj). Įdomu kuriame mikrorajone bus g.gif
-MORTA-
didysis i kirpykla nuo 1 m eina[mazoji pati apsikirpo doh.gif ] ir jau 11 metu pas ta pacia ,bandem keisti,bet vis pas pirmaja griztam.o sededavo gerai kaip ir vaikai viskas rupi,tai ji ir vandenuka pursti duodavo ir taip visokiu monu,jos zino kaip su mazaisiais apsieiti.as manau geriausiai kai kirpeja pazistama. rolleyes.gif
Juodkrantė
Aš dar kol kas nė vieno nevedžiau į kirpyklą. Namuose vyras nukerpa smile.gif

Bet galvoju pamėgint sūnų jau nusivest. Dabar tokie plaukai paaugę, galėtų gal ka sgautis biggrin.gif
zara**
As bandysiu ne kirpti,bet prasysiu kad ka nors graziai supintu.Nes bus krikstynos,noriu kazko grazaus.As pati nieko nemoku pinti,tik dvi kaseles.O maniskei ziauriai nepatinka sukuotis,o ka jau kalbeti apie pinima,bet tikiuosi kad kirpykloje viskas bus gerai 4u.gif
sunelis
SPECIALIZUOTA VAIKŲ KIRPYKLĖLĖ - VILNIUJE !!!!!!!!!!!

Kvieciame vaikucius ir tevelius i nauja "VAIKU KIRPYKLELE" Seskines g. 22,
Vilniuje.

Telefonas registracijai ir pasiteiravimui +370 607 41503
LAUKIAME JUSU!!!!

cinikiene
Mes keliaujame pas tecio kirpeja,kerpa teti ir po to sunu smile.gif
Isila
vyresnėlį vedu į vaikų kirpyklą, namie neusugebu gerai apkirpt.
donateja
As visus kerpu namie,iskyrus vidurineli,nes jam reikalingas kirpimas zirklemis
Wild Pearl
QUOTE(timotey @ 2010 03 13, 10:58)
As visus kerpu namie,iskyrus vidurineli,nes jam reikalingas kirpimas zirklemis
*

mes kolkas irgi kerpam plaukus namuose smile.gif kaip sakoma kirpykla visai panosei lotuliukas.gif bet jau kai paaugs ir atsiras ipatingi pageidavimai tai teks eiti ir i kirpykla biggrin.gif
vavute
Musu tetis pats kerpa sunu, tai nereikia lankytis, bet jei ir reiketu manau musu sunus ramiai issedetu, nes jau priprates prie kirpimo masinele. tongue.gif
Kipse1
As savo maziuka nuo 2 metu kerpu salon+ akropolyje, puikiai kerpa, pasiulo ivairiu variantu, esame labai patenkinti lotuliukas.gif

O vaikas vis negali sulaukti, kada vel eis kirptis 4u.gif
Aksenija
QUOTE(Juodkrantė @ 2010 03 01, 22:15)
Aš dar kol kas nė vieno nevedžiau į kirpyklą. Namuose vyras nukerpa smile.gif

Bet galvoju pamėgint sūnų jau nusivest. Dabar tokie plaukai paaugę, galėtų gal ka sgautis biggrin.gif
*

Aš irgi pati kerpu namuose.
Kartą irgi paauginom plaukus ir nutarėm į kirpyklą nuvesti - vasara kaip tik, kažko gražaus norėjosi, o be to jau nemažas buvo - 3 metai. O jei doh.gif net į kėdę nesėdo - įsikibo visom keturiom į tėtį ir neatplėšti. Kirpėja ir filmukus įjungė, ir peniuarą su mašinėlėm atsinešė, ir saldainiukų, ir žaisliukų siūlė. Nikas nepadėjo- taip ir išnešėm įsikibusį blush2.gif
Dabar treniruoju ranką. blush2.gif
Nesuprantu kodėl tokia reakcija buvo?
muvija
kerpamės kirpykloje
line14
Vyresneli vedu i kirpykla, o mazoji augina kasas
ovimama
As kerpu pati,o sunkoka jau yra prisikalbinti pasedeti,kol padarau "skiautere" biggrin.gif ir uodegyte gale.Nuejom i kirpykla pasisokinedami,o kai reikejo sestis kirpti,ne per kur doh.gif
Kitte
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 19, 12:42)
*

Kazkur internete maciau, kad seskineje tokia kirpyklele atsidare, maciau foto, tai aplinka tokia vaikiska, veidrodis irgi, bet kainu paslaugu nebuvo surasyta schmoll.gif o jos manau, kad tikrai nemazos g.gif
Gal atsiras jau apsilankiusiu ten smile.gif
LinaNi
QUOTE(Kitte @ 2010 04 06, 14:48)
Kazkur internete maciau, kad seskineje tokia kirpyklele atsidare, maciau foto, tai aplinka tokia vaikiska, veidrodis irgi, bet kainu paslaugu nebuvo surasyta schmoll.gif o jos manau, kad tikrai nemazos g.gif
*

Dukryte nenorejo is ten iseiti, tiek zaislu, filmukus rodo ir maloniai bendrauja... biggrin.gif Sumokejom 12lt, nezinau gal cia del to, kad neseniai atsidare, bet tikrai nebrangiai..
Moon
QUOTE(Kitte @ 2010 04 06, 14:48)
*

Ta kirpyklėlė naujai atsidariusioje IKI parduotuvėje šalia LNK studijos. Gražiai įrengta, tik kiek pro šalį ėjau, nė vieno kliento nemačiau besikerpančio. Mamytės, apsilankykit ir įspūdžiais pasidalinkit . Aš reklama neužsiimu, bet savo mažają ką tik pati apkirpau, bijau ,kad kol mums plaukučiai ataugs, nesubankrutuotų pirmoji Vilniaus vaikų kirpyklėlė unsure.gif smile.gif
Aprile
QUOTE(LinaNi @ 2010 04 06, 14:05)
Dukryte nenorejo is ten iseiti, tiek zaislu, filmukus rodo ir maloniai bendrauja... biggrin.gif Sumokejom 12lt, nezinau gal cia del to, kad neseniai atsidare, bet tikrai nebrangiai..
*

Vilniuje dvylika blink.gif Kaune trisdešimt doh.gif
AusraR
ilindau akzkaip i vyresniu vaikiuku temeles. Tai jau pasisakysiu ir as smile.gif pirma kart vedem savo vaikus kirpt kai jiems buvo 1 m 8 men. I paprasta kirpykla, kur tetis kerpasi. Abu sedejo labai rimti, susireiksmine ir isdidus smile.gif dabar jau reiks vel kada eiti, idomu kaip bus sikart. Reiks gal isbandyt ta jusu nurodyta vaiku kirpyklele smile.gif
Kitte
QUOTE(LinaNi @ 2010 04 06, 15:05)
*

Kaina tai tikrai nedidele thumbup.gif
o man idomu kaip su kirpimu, kiek jus kirpotes, tik galiukus ar daugiau? nes mes dukryte nutarem apkirpti trumpiau, kad storesni plaukuciai uzaugtu, tai pasidare idomu kirpeju patirtis "sukuosenose" rolleyes.gif
daivvva
QUOTE(Kitte @ 2010 04 07, 08:48)
o man idomu kaip su kirpimu, kiek jus kirpotes, tik galiukus ar daugiau? nes mes dukryte nutarem apkirpti trumpiau, kad storesni plaukuciai uzaugtu, tai pasidare idomu kirpeju patirtis "sukuosenose" rolleyes.gif
*

Dukrytę kirpo prieš mėnesį, tai patrumpino kirpčiukus ir galiukus. Na ka uždeda ant kėdės paaukštinimą ir kerpa.Dar man patiko, prieš kerpant susipažino, pabendravo, o tada jau kirpo. Tada aš užiminėjau vaiką. Truko apie 10min.
Raudvilė
pati kerpu blush2.gif
LinaNi
QUOTE(Kitte @ 2010 04 07, 08:48)
*

Mes irgi trumpai kerpame, tik anksciau sukuosena buvo ale bliudukas, o sitoj kirpykloj pasiule truputi pakarpyti plaukucius, nes dukrytes tiesus, tai gavosi madinga sukuosena, nors man biski berniukiska, bet teciui patiko, sako kazkas naujo, ir darzeli pagyre, kad graziai apkirpta... biggrin.gif
Merisa
is pradziu kirpo vyras...kreivai, nes 1.6metu nesedejo sunus. o nuo 2.6metu sedi ramiausiai bet kurioje kirpykloje...ir dar ziauriai patenkintas tuom! biggrin.gif thumbup.gif
dkontvainiene
ispradziu kirpdavo mano mama , o nuo kokiu 2 metu ir iki siol kerpames pas kirpeja, turim savo ir nekaitaliojam thumbup.gif
Roxaniuke
Sveikutės smile.gif ,turiu sūnų 6 metų,tai suprantu kaip sunku kartais nuvesti vaiką pas kirpėją,tačiau patarimas būtų toks.Pirmiausiai užsirašykite pas norimą kirpėją su vaikučiu iš anksto,kad nereikėtu laukti,antra turite nusiteikti ,kad vaikas paskutine minute gali persigalvoti kirptis,trečia tegul su sūneliu eina tėtis kirptis,tam,kad parodytų vaikui kaip reikia ramiai sėdėti krėsle ,beto ir vaikutis saugiau jausis kitoje aplinkoje kartu kerpantis ar su tėčiu ar su mama,na ir dar kartais padeda,paskata vaikučiui apsikirpti,kai jam pažadate ką nors skanaus nupirksite. mirksiukas.gif
dabej
QUOTE(Moon @ 2010 04 06, 15:11)
Ta kirpyklėlė naujai atsidariusioje IKI parduotuvėje šalia LNK studijos. Gražiai įrengta, tik kiek pro šalį ėjau, nė vieno kliento nemačiau besikerpančio. Mamytės, apsilankykit ir įspūdžiais pasidalinkit . Aš reklama neužsiimu, bet savo mažają ką tik pati apkirpau, bijau ,kad kol mums plaukučiai ataugs, nesubankrutuotų pirmoji Vilniaus vaikų kirpyklėlė  unsure.gif  smile.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi patiko si kirpyklele ir paslaugu kaina tikrai nedidele. thumbup.gif
drucke
Vieną kartą esu bandžiusi kirpti pati, nuo to laiko visada einam pas kirpėją...
InSpero
pati susitvarkau rolleyes.gif
Vanilė
Kerpamės kirpykloje smile.gif
aistiale
mano sunui 4 metai ligi siol nenori kirptis g.gif
Eva 777
mum 3m. ir mes labai labai nenorim kirptis.tenka kirpti paciai doh.gif
elizaveta
Musiskei irgi beveik 3 metukai ax.gif Taip pat nesiduoda kirptis, tai kerpa tevelis wub.gif
Juodkrantė
Aš dukrai kasytes pinu, dar nė karto nekirpom.

O va su sūnum prieš kelias dienas pirmą kartą buvom kirpykloj. Kaip viskas čiki buvo ir jam patiko, smalsu viskas buvo, jokių kaprizų visiškai thumbup.gif Ir koks gražuolis dabar ax.gif
agotele1111
i kirpykla einam nuo 1 metuku. mazoji sedi ramiai, nes zino kad paskui plaukuciai augs stipresni ir grazesni
Kristuciuke-mama
Maniskiui jau trys metukai. Pries pora savaiciu kirpomes pirma karta. Mano sunaus plaukuciai garbanoti, sviesus, buvo gaila kirpti. Bet vistiek su laiku plaukuciu galai aptriuso. Kirpo ji teta, tad nebijojo. Ir taip paklusniai sedejo.. rolleyes.gif
MagnolijaB
Mes savo merginą kokių 5 mėn apkirpom mašinėle namie, o po to tik klis kartus lyginom galiukus namie patys žirklutėm. Bet labai gundausi nuvesti į "vaikų kirpyklėlę" mačiau Šeškinėj atsidarė, ėjom į Drugelio žaidimų kambarį šalia jų įsikūrus specializuota kirpykla vaikams. Manau pramoga būtų vaikui, labai gražiai jie ten įsirengę...
agnematasxxx
na manau mergaitem lengviau jei jau nemegsta kirptis tai i kuoduka surisi ir problema isspresta, o vaikinams na tenka dazniau apsilankyti, musu kirpeja viska leidzia daryti ir karpyti knygutes ir purksi vandenuka is to purkstuvelio kad tik sedetu, nes siaubingai nenori malasi kedeje, svarbiausiai veksmo butu, nes ramiai issedeti be sansu schmoll.gif
Viliuke
siaip pradejome kirptis nuo metuku,neblogai gavosi,nes nelabai suprato,o dabar patovi problema kirptis,jam virs 3m.pradzioje kaprizus parodo,bet nusnekinam ir apsikerpam iki kito karto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.