einam i kirpykla , jai lb patinka ir pastovia kirpėja turi su kuria puikiai sutare
Kur Vilniuje specializuota vaikų kirpyklą galima rasti ?
rimti kur Vilniuje rasti kirpejakuri nebijotu kirpti vaiko mazo
Abu savo vyrukus nuo metuku vedu i kirpykla, dabar priprate, nekyla jokiu problemu
Gal kas gali patartu, kur Vilniuje gali apkirpti berniuka normaliai, ne masinele?
aš savo vaikelius ir vyrą kerpu pati, kadangi esu baigusi kirpėja, bet savo mažosios niekaip negaliu įveikti, jai 1,7m.tai sukinėjasi purtosi
Klausiam ne viena, KUR KERPATE VAIKUS VILNIUJE, KUR GALIMA RASTI SPECIALIZUOTA KIRPYKLĄ VAIKAMS VILNIUJE
Savo bernuzelius kerpu pati,o mergyte pakerpa kirpeja
Visa seima tvarkome plaukus kirpyklose.
Mazei labai patinka kirptis
Visi tryse uzsiregistruojam ta pacia diena, pas ta pacia kirpeja, pas kuria mes su vyru jau 5 metai kerpames
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 19, 11:42) Klausiam ne viena, KUR KERPATE VAIKUS VILNIUJE, KUR GALIMA RASTI SPECIALIZUOTA KIRPYKLĄ VAIKAMS VILNIUJE Nėra tokios, bet kaip suprantu gal jau greit atsiras
didysis i kirpykla nuo 1 m eina[mazoji pati apsikirpo
Aš dar kol kas nė vieno nevedžiau į kirpyklą. Namuose vyras nukerpa
Bet galvoju pamėgint sūnų jau nusivest. Dabar tokie plaukai paaugę, galėtų gal ka sgautis
As bandysiu ne kirpti,bet prasysiu kad ka nors graziai supintu.Nes bus krikstynos,noriu kazko grazaus.As pati nieko nemoku pinti,tik dvi kaseles.O maniskei ziauriai nepatinka sukuotis,o ka jau kalbeti apie pinima,bet tikiuosi kad kirpykloje viskas bus gerai
SPECIALIZUOTA VAIKŲ KIRPYKLĖLĖ - VILNIUJE !!!!!!!!!!!
Kvieciame vaikucius ir tevelius i nauja "VAIKU KIRPYKLELE" Seskines g. 22, Vilniuje. Telefonas registracijai ir pasiteiravimui +370 607 41503 LAUKIAME JUSU!!!!
Mes keliaujame pas tecio kirpeja,kerpa teti ir po to sunu
vyresnėlį vedu į vaikų kirpyklą, namie neusugebu gerai apkirpt.
As visus kerpu namie,iskyrus vidurineli,nes jam reikalingas kirpimas zirklemis
Musu tetis pats kerpa sunu, tai nereikia lankytis, bet jei ir reiketu manau musu sunus ramiai issedetu, nes jau priprates prie kirpimo masinele.
As savo maziuka nuo 2 metu kerpu salon+ akropolyje, puikiai kerpa, pasiulo ivairiu variantu, esame labai patenkinti
O vaikas vis negali sulaukti, kada vel eis kirptis QUOTE(Juodkrantė @ 2010 03 01, 22:15) Aš dar kol kas nė vieno nevedžiau į kirpyklą. Namuose vyras nukerpa Bet galvoju pamėgint sūnų jau nusivest. Dabar tokie plaukai paaugę, galėtų gal ka sgautis Aš irgi pati kerpu namuose. Kartą irgi paauginom plaukus ir nutarėm į kirpyklą nuvesti - vasara kaip tik, kažko gražaus norėjosi, o be to jau nemažas buvo - 3 metai. O jei Dabar treniruoju ranką. Nesuprantu kodėl tokia reakcija buvo?
kerpamės kirpykloje
Vyresneli vedu i kirpykla, o mazoji augina kasas
As kerpu pati,o sunkoka jau yra prisikalbinti pasedeti,kol padarau "skiautere"
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 19, 12:42) Klausiam ne viena, KUR KERPATE VAIKUS VILNIUJE, KUR GALIMA RASTI SPECIALIZUOTA KIRPYKLĄ VAIKAMS VILNIUJE Kazkur internete maciau, kad seskineje tokia kirpyklele atsidare, maciau foto, tai aplinka tokia vaikiska, veidrodis irgi, bet kainu paslaugu nebuvo surasyta Gal atsiras jau apsilankiusiu ten QUOTE(Kitte @ 2010 04 06, 14:48) Kazkur internete maciau, kad seskineje tokia kirpyklele atsidare, maciau foto, tai aplinka tokia vaikiska, veidrodis irgi, bet kainu paslaugu nebuvo surasyta Gal atsiras jau apsilankiusiu ten Dukryte nenorejo is ten iseiti, tiek zaislu, filmukus rodo ir maloniai bendrauja... QUOTE(Kitte @ 2010 04 06, 14:48) Kazkur internete maciau, kad seskineje tokia kirpyklele atsidare, maciau foto, tai aplinka tokia vaikiska, veidrodis irgi, bet kainu paslaugu nebuvo surasyta Gal atsiras jau apsilankiusiu ten Ta kirpyklėlė naujai atsidariusioje IKI parduotuvėje šalia LNK studijos. Gražiai įrengta, tik kiek pro šalį ėjau, nė vieno kliento nemačiau besikerpančio. Mamytės, apsilankykit ir įspūdžiais pasidalinkit . Aš reklama neužsiimu, bet savo mažają ką tik pati apkirpau, bijau ,kad kol mums plaukučiai ataugs, nesubankrutuotų pirmoji Vilniaus vaikų kirpyklėlė
ilindau akzkaip i vyresniu vaikiuku temeles. Tai jau pasisakysiu ir as
QUOTE(LinaNi @ 2010 04 06, 15:05) Dukryte nenorejo is ten iseiti, tiek zaislu, filmukus rodo ir maloniai bendrauja... Kaina tai tikrai nedidele o man idomu kaip su kirpimu, kiek jus kirpotes, tik galiukus ar daugiau? nes mes dukryte nutarem apkirpti trumpiau, kad storesni plaukuciai uzaugtu, tai pasidare idomu kirpeju patirtis "sukuosenose" QUOTE(Kitte @ 2010 04 07, 08:48) Kaina tai tikrai nedidele o man idomu kaip su kirpimu, kiek jus kirpotes, tik galiukus ar daugiau? nes mes dukryte nutarem apkirpti trumpiau, kad storesni plaukuciai uzaugtu, tai pasidare idomu kirpeju patirtis "sukuosenose" Dukrytę kirpo prieš mėnesį, tai patrumpino kirpčiukus ir galiukus. Na ka uždeda ant kėdės paaukštinimą ir kerpa.Dar man patiko, prieš kerpant susipažino, pabendravo, o tada jau kirpo. Tada aš užiminėjau vaiką. Truko apie 10min.
pati kerpu
QUOTE(Kitte @ 2010 04 07, 08:48) Kaina tai tikrai nedidele o man idomu kaip su kirpimu, kiek jus kirpotes, tik galiukus ar daugiau? nes mes dukryte nutarem apkirpti trumpiau, kad storesni plaukuciai uzaugtu, tai pasidare idomu kirpeju patirtis "sukuosenose" Mes irgi trumpai kerpame, tik anksciau sukuosena buvo ale bliudukas, o sitoj kirpykloj pasiule truputi pakarpyti plaukucius, nes dukrytes tiesus, tai gavosi madinga sukuosena, nors man biski berniukiska, bet teciui patiko, sako kazkas naujo, ir darzeli pagyre, kad graziai apkirpta...
is pradziu kirpo vyras...kreivai, nes 1.6metu nesedejo sunus. o nuo 2.6metu sedi ramiausiai bet kurioje kirpykloje...ir dar ziauriai patenkintas tuom!
ispradziu kirpdavo mano mama , o nuo kokiu 2 metu ir iki siol kerpames pas kirpeja, turim savo ir nekaitaliojam
Sveikutės
QUOTE(Moon @ 2010 04 06, 15:11) Ta kirpyklėlė naujai atsidariusioje IKI parduotuvėje šalia LNK studijos. Gražiai įrengta, tik kiek pro šalį ėjau, nė vieno kliento nemačiau besikerpančio. Mamytės, apsilankykit ir įspūdžiais pasidalinkit . Aš reklama neužsiimu, bet savo mažają ką tik pati apkirpau, bijau ,kad kol mums plaukučiai ataugs, nesubankrutuotų pirmoji Vilniaus vaikų kirpyklėlė
Vieną kartą esu bandžiusi kirpti pati, nuo to laiko visada einam pas kirpėją...
pati susitvarkau
Kerpamės kirpykloje
mano sunui 4 metai ligi siol nenori kirptis
mum 3m. ir mes labai labai nenorim kirptis.tenka kirpti paciai
Musiskei irgi beveik 3 metukai
Aš dukrai kasytes pinu, dar nė karto nekirpom.
O va su sūnum prieš kelias dienas pirmą kartą buvom kirpykloj. Kaip viskas čiki buvo ir jam patiko, smalsu viskas buvo, jokių kaprizų visiškai
i kirpykla einam nuo 1 metuku. mazoji sedi ramiai, nes zino kad paskui plaukuciai augs stipresni ir grazesni
Maniskiui jau trys metukai. Pries pora savaiciu kirpomes pirma karta. Mano sunaus plaukuciai garbanoti, sviesus, buvo gaila kirpti. Bet vistiek su laiku plaukuciu galai aptriuso. Kirpo ji teta, tad nebijojo. Ir taip paklusniai sedejo..
Mes savo merginą kokių 5 mėn apkirpom mašinėle namie, o po to tik klis kartus lyginom galiukus namie patys žirklutėm. Bet labai gundausi nuvesti į "vaikų kirpyklėlę" mačiau Šeškinėj atsidarė, ėjom į Drugelio žaidimų kambarį šalia jų įsikūrus specializuota kirpykla vaikams. Manau pramoga būtų vaikui, labai gražiai jie ten įsirengę...
na manau mergaitem lengviau jei jau nemegsta kirptis tai i kuoduka surisi ir problema isspresta, o vaikinams na tenka dazniau apsilankyti, musu kirpeja viska leidzia daryti ir karpyti knygutes ir purksi vandenuka is to purkstuvelio kad tik sedetu, nes siaubingai nenori malasi kedeje, svarbiausiai veksmo butu, nes ramiai issedeti be sansu
siaip pradejome kirptis nuo metuku,neblogai gavosi,nes nelabai suprato,o dabar patovi problema kirptis,jam virs 3m.pradzioje kaprizus parodo,bet nusnekinam ir apsikerpam iki kito karto.
|