O as manau,kad pacios renkames kaip geriau.As su mielu noru,nuvesciau ja i kirpykla,bet,kad mano dukra bijo.
QUOTE(iga @ 2005 11 09, 21:34) Mano vaikai bijojo kirpyklu, o ypatingai masineliu kirpimo ir zirkliu, tai as pasikviesdavau kirpeja i namus ir visai graziai susitardavo. O kai paaugo, nuo kokiu 3 metu pabandem i kirpykloje kirptis, aisku su baime, bet kai zinojo kirpimo skoni, nebuvo taip baisu. mano antrasis sunelis pradžioje eidavo noriai, bet dabar jam 5 m.jis net į kalbas nesileidžia.nueinam į vieną kirpykla jis sąko, kad šitoje nesikirps, nuvedi į kitą jis sąko, kad nori į tą kurioje jau buvome.nuvažiuoji į tą pačia,jis vėl savo.o į kirpyklos vidų ieiti, tai ir su dirželiu nenuvarysi.
Sveikos, su savo sunelio plaukų kirpimu turejau daug problemyciu .Į kirpyklą prisiruosdavau nuvesti tik tada kai jau budavo riba.nes kirpyklose prasidedavo kosmarai, rekimai ir .t.t. kaip supratau istikro didele itaka daro ir pacios kirpejos, nes negaledau ziureti ir istyleti kaip jos elgiasi su mazuciais, (atrodo kad kirptu koki suaugusi) metydavo replikas su nepatenkintom minom ,,nu tik pasedek ko nesedi ramiai ir t.t. arba jei reikia pasukti galva i viena puse be jokiu ceremoniju staigiai pasuka" Po tokiu kirpeju dar sunkiau budavo ivesti i kirpykla. veziau ir i spec. vaiku kirpyklas, bet tas pats. Tai va pacios kirpejos pasidaro meskos paslaugas kazdindamos vaikus, o jie jau ir taiop patys bijo. Bjauru ir prisiminti tuos laikus, dar ir dabar pagalvojus ismusa karstis kaip budavo kirpyklose.
Bet dabar reikaliukai issisprende suradom viena kirpeja tikrai malonia, svelnia kuri pakalbina vaika ir t.t. Vaikas ja jau ir vadina mano kirpeja ir pats jau klausineja kada nuvesi kirptis. Isvada tokia vaikai daug mieliau eitu kirptis jei is pacio p[irmo karto pasitaikytu maloni kirpeja. te nesupyksta mamos kirpejos, jei cia tokiu yra. QUOTE(leliukass @ 2006 04 20, 09:19) Sveikos, su savo sunelio plaukų kirpimu turejau daug problemyciu .Į kirpyklą prisiruosdavau nuvesti tik tada kai jau budavo riba.nes kirpyklose prasidedavo kosmarai, rekimai ir .t.t. kaip supratau istikro didele itaka daro ir pacios kirpejos, nes negaledau ziureti ir istyleti kaip jos elgiasi su mazuciais, (atrodo kad kirptu koki suaugusi) metydavo replikas su nepatenkintom minom ,,nu tik pasedek ko nesedi ramiai ir t.t. arba jei reikia pasukti galva i viena puse be jokiu ceremoniju staigiai pasuka" Po tokiu kirpeju dar sunkiau budavo ivesti i kirpykla. veziau ir i spec. vaiku kirpyklas, bet tas pats. Tai va pacios kirpejos pasidaro meskos paslaugas kazdindamos vaikus, o jie jau ir taiop patys bijo. Bjauru ir prisiminti tuos laikus, dar ir dabar pagalvojus ismusa karstis kaip budavo kirpyklose. Bet dabar reikaliukai issisprende suradom viena kirpeja tikrai malonia, svelnia kuri pakalbina vaika ir t.t. Vaikas ja jau ir vadina mano kirpeja ir pats jau klausineja kada nuvesi kirptis. Isvada tokia vaikai daug mieliau eitu kirptis jei is pacio p[irmo karto pasitaikytu maloni kirpeja. te nesupyksta mamos kirpejos, jei cia tokiu yra. joo, faina kai kirpėja moka elgtis su vaiku Papildyta: QUOTE(LARISA 74 @ 2006 04 16, 07:14) kaip tai nereikia?????Jei norim kad gražiai ir stilingai atrodytų????Na mergaitėms suprantu, gal ir užtenka tik galus pakirpti-taip pati ilgus metus "kirpausi"-na bet berniukams???kokia chemija ir kokie dažai???
Sveikos mamytes
iki kokiu 4 metuku kirpomes namuose su masinele, tetis bande eksperimentuoti Tuomet nusprendem isbandyti kirpyklos paslaugas. Kaip tik buvom isvaziave pas tevus i Utena. Parinkau as jam kirpykla, o kai nuejom, tai kirpejai iskart pasakiau, kad vaika apkirpti bus tikrai sunku, ir pasakiau, kad reikes kantrybes. Jinai mane nuramino pasakydama, kad ne pirma vaika kerpa. Ir is tikruju, visu pirma pasikalbino sunu, po to atsiveze specialiai vaikuciams skirta kede, parode, vienu zodziu sudomino vaika tai nuo to karto kerpames tik kirpykloj, butinai uzsidedam ta mano pavadinta gaubta ir svarbiausia, kad butu speciali kede
Mes taip pat visada kirpdavomes namuose, bet vis vien buvo verksmu ir pan... Paskutini karta nuvedziau pas drauge kirpeja, tai net nustebau, kaip vaikas grazei sedejo
Jei nori Sandralita galesiu pasakyt jos numeriuka, gal kada yrgi susitarsi.... Seip net i kirpikla gali pas ja nuvesti, gal ir vaikui bus idomiau!!! QUOTE(Nissalija @ 2006 04 20, 09:57) Mes taip pat visada kirpdavomes namuose, bet vis vien buvo verksmu ir pan... Paskutini karta nuvedziau pas drauge kirpeja, tai net nustebau, kaip vaikas grazei sedejo Jei nori Sandralita galesiu pasakyt jos numeriuka, gal kada yrgi susitarsi.... Seip net i kirpikla gali pas ja nuvesti, gal ir vaikui bus idomiau!!! ai,dar kol i mokykla ar darza neina tiek jau to..o gal ji ir mane apkirptu?
Na, ziuriu cia pas visas panasios problemos
mano berniukui 2.2 metuku,pirma karta kirpykloje buvom 1.8m .sinadien buvom trecia karta, ne karto jokiu problemu nebuvo,pirma karta tik abu sedejome kedeje kol apkirpo,o paskui pasodina auksciau,dar pakalbina kirpeja,isikimba man i pirstuka ir sedi sau graziai.as pati arba kai tetis eina i kirpykla vedames kartu ir pasakojame ka cia kirpeja daro,kaip daro,kad busi grazus ir .t.t paskui einam sulciu ar saldainiuka nusipirkti.kol kas jokiu problemu del kirpimosi neturejom
QUOTE(leliukass @ 2006 04 20, 11:19) Isvada tokia vaikai daug mieliau eitu kirptis jei is pacio p[irmo karto pasitaikytu maloni kirpeja. te nesupyksta mamos kirpejos, jei cia tokiu yra. Niekas cia nepyksta.Tiesiog,mamos pacios galetu padeti kirpejoms.Suprantu,kad visiems buna pirmas kartas,kad ne visi vaikai vienodi.Kai kurie vaikai tikrai bijo.Tada visais imanomais budais stengiuosi ji kuo nors sudomint.Kartais iskart matosi,kad nepavyks apkirpti.Tada geriau net nepradedu,pasiulau ateiti kita karta.Gal mazylis paprasciausiai pavarges,ar suirzes,o gal tiesiog kirpeja nepatiko...Kam ji traumuoti.O jei mamos bet kokia kaina nori apkirpti butinai dabar,tenka ir galvyte palaikyti,ir pastaba pasakyti.Juk irankiai vis del to labai astrus,o vaiku odele labai plona.Dazniausiai po tokiu staigiu judesiu mano pacios pirstai budavo kruvini.Bet cia nera didziausia problema.Vat tikrai nesuprantu mamu,kurios numeta vaika i kede,pasigriebia koki zurnala,arba maigo mobiliaka.Vaikas malasi,isdykauja,keikiasi ir apskritai daro ka nori,o ji sedi kaip pabuciuota.Kad nors vienu zodeliu ji sudrausmintu. Atseit,tu kirpeja ir privalai atlikti savo darba,as nesikisu.O jei ikirptum,turbut,akis isdraskytu!Baisiausia,kai tokios ateina darbo pabaigoj,kai ir taip vos ant koju laikaisi QUOTE(lauricinaa @ 2006 04 21, 18:10) mano berniukui 2.2 metuku,pirma karta kirpykloje buvom 1.8m .sinadien buvom trecia karta, ne karto jokiu problemu nebuvo,pirma karta tik abu sedejome kedeje kol apkirpo,o paskui pasodina auksciau,dar pakalbina kirpeja,isikimba man i pirstuka ir sedi sau graziai.as pati arba kai tetis eina i kirpykla vedames kartu ir pasakojame ka cia kirpeja daro,kaip daro,kad busi grazus ir .t.t paskui einam sulciu ar saldainiuka nusipirkti.kol kas jokiu problemu del kirpimosi neturejom Kaip faina, saunuolis jusu berniukelis! O siaip tai ausyte2 nemazai teisi - tevai irgi turi prisideti prie mazo vaiko grazinimo proceso
Mano leliuka kerpa vyro sesuo, ji kirpeja. Ir nors mano vyrukui tuoj bus trys metukai jis gan lengvai leidziasi kerpamas, gal kad labai pasitiki savo teta ir leidziasi kirpti tik jai
Suėjus metukams mes taip pat ėjom kirptis.Nusipirkom čiulpinuką pasisodinau ant kelių ir viskas puiku.Čiulpė sau saldainį ir net nekreipė dėmesio kas čia darosi
Labutis, mamytės
Mano berniuką iki 2 metukų kirpo mano mama, kuri moka tai daryti puikiai, bet problemų buvo visada - vaikas nesėdėjo, verkė, reikėjo kažkuo jį užimti ir pan. Tačiau nuvedus į kirpyklą, jo elgesys pasikeitė visu 100 proc. Manyčiau, kad kai kuriuos vaikučius svetimi žmonės ir buvimas nepažįstamoje aplinkoje "įpareigoja" gražiau elgtis
Jeigu esate vilnietes, Antakalnyje, netoli vaiku poliklinikos atsidare nauja kirpyklele, kur yra tokia kedute- masinyte vaikui. Ten kirpykla popigiaiska, kirpejos irgi turbut ne kirpimo sporto meistres, bet masinytes- kedes daugiau Vln niekur nemaciau
O aš savo lialių kerpu pati, esu kirpėja.
Nors aš mama ir pati jį kerpu, bet būna visaip, kartais gerai sėdi, kartais nenori: tai jam kutena, tai mašinėlės bijo
"Kepuryte" arba "grybuku" aš irgi savo pirmąją kirpdavau. Bet šiai šukuosenai reikia kantrybės. Todėl sėsdavo į kėdutę ir duodavau žaisti dubenį su skutimosi putomis. Mozodavosi ilgai, net šukuosenai pakakdavo
Antrajai tik galiukus pakerpu, su ilgais plaukais vaikšto.
o mes kerpamės pas kirpėją.
o mes i viena kirpykla Justiniskese vaikstom.Iki priespaskutinio kirpymo viskas buvo ciki,krutas bernas buvo,su uodegyte ir kruta sukuosena
pirm1 kart vyrukas kirposi 2m.buvo labai judros ir ilgiau vienoj vietoj pabūt,o pasėdėt tuo labiau, tikras košmaras buvo.tai tokia pagyvenus moteriškė iš kirpyklos išvijo ir dar iškoliojo,tipo ,jei nesusitvarkot su vaiku,nėra ko po kirpyklas vaikščiot....
ir mūsų vaikis jau porąkart kirpykloj buvo, ir nors judrus kaip velniūkštis, atlaikė tą procedūrą didvyriškai
Kadangi auginam kasas, tai galiukus pakerpu pati.
Va mano didžioji labai bijojo į kirpyklą eit...
O toj kirpykloje didžiuliai gražūs jūriniai akvariumai tai ne tik pažiūrėjom bet ir apsikirpom
O ka pacios mamos- nekirpejos pacios vaikams plauku nebekerpa..? Mano mergicka per 3.5 metus ne karto nebuvo pas kirpeja...
Kuom kirpejos graziau uz mamas nukerpa? Gal ir mums susigundyt, nes is sios diskusijos susidaro ispudis, kad vaikams butinai reikia pas kirpeja kirptis...
Mes nuo vienerių iki dviejų metų sėkmingai kirpdavomės kirpykloje. Turime labai greitai augančius, stiprius plaukus, tai bet kaip jo neapkirpsi
mes iki pusantru metu kirpomes namuose,ateidavo i namus kirpeja ,ir buvo gerai kol paskutini karta uzsikaprizino ir viskas
su mielu noru laukia kiek nori ir po kirpimo dar nori pasilikt ,nes ten yra zaislu
Mes dar nebuvom kirpykloj, nors dukrai jau trys metai. Auginam kasas, tai patys tik galiukus patrumpinam, nereik jokio sudėtingo kirpimo, ir dar kirpčiukus vis pakerpam. Labai jau ji nenori kirptis, todėl net nežinau kaip ji kirpykloj išsėdėtų
Maniškiui 3met.ir tik pirmą kartą kirpomės kirpykloje prieš savaitę.Iki dabar vis pati apkirbdavau.na ir nusprendėm kad laikas jau stilingiau apsikirpti.Mes su vyru turbūt labiau bijojom negu vaikas.Įsodino kirpėja vaiką į mašinėlę žaislinę tokę ant stovo mažasis tuoj pradėjo vairuoti.Na vėl buvo baimės kaip vaikas reguos į kirpimo mašinėlę,kirpėja norėjo duoti jam palaikyti,bet vaikas neėmė na galvojam dabar bus.ogi nieko ir nebuvo mašinėlė taip tyliai dirbo kad vaikas dėmesio net nekreipė sau toliau vairavo ir tiek.Tai dabar su noru ir be baimės eisim į kirpyklą.Na bent tikimės kad taip ir bus.
as tai pati mazei plaukus kerpu
Mes irgi kirptis vaziuojam i vaiku kirpykla Kaune,ten ir aplinka vaikui patinka,ir kirpeja labai sauni,naudojames jos paslaugom jau gana senai,dar gyvenom Kaune.Praeita savaite,kai kirpomes,suzinojau,kad planuoja tokia kirpykla atidaryt Vilniuje,tai labai apsidziaugiau,nes lygtai ir kirpeja ta pati atvaziuos
Mano sesiameciui didziausia svente eiti kartu su teveliu i vyru kirpykla.Kerpasi abu visada.
Aš tai savo berniuką pirmą kartą nuvedžiau į kirpyklą, kad suformuotų "šukuoseną", ir nuo to laiko tiesiog pati patrupinu tai su žirklėm, tai su kirpimo mašinėle, kaip jam norisi
Nepatikėsit, mes mažei dar nuo gimimo nekirpę plaukučių
QUOTE(RutaT @ 2006 07 14, 23:17) O ka pacios mamos- nekirpejos pacios vaikams plauku nebekerpa..? Mano mergicka per 3.5 metus ne karto nebuvo pas kirpeja... Kuom kirpejos graziau uz mamas nukerpa? Gal ir mums susigundyt, nes is sios diskusijos susidaro ispudis, kad vaikams butinai reikia pas kirpeja kirptis... Na nezinau, kaip mano vyresnelis atrodytu, jei as ji kirpciau pati o masinele nekirpsiu, nes patinka ne visai trumpais plaukuciais. Smagu ziureti, kai kirpykloje sunus vadovauja kirpejom -kaip nori ir kokiu budu kirpti QUOTE(myrmica @ 2006 07 11, 17:48) Va mano didžioji labai bijojo į kirpyklą eit... O toj kirpykloje didžiuliai gražūs jūriniai akvariumai tai ne tik pažiūrėjom bet ir apsikirpom
na mano merginai jau 7 metai, ale kai pamenu kai maza kiek bedu su kirpykla turejome
o kai kirpeja ranka pridejo prie jos plauku skirtumas jauciasi, ir garbanos kitokios gaunasi, na igudus ranka vis tiek kitaip mato ir kitaip kerpa
Mažuosius kerpu pati. O va didysis jau į kirpyklą vaikšto. Bet jau labai išrankus kirpėjoms. Ir dėl šukuosenos nuomonę turi. Nes vieną kartą vasarą gana trumpai nukirpo ir keli vaikai pavadino jį "pliku", nors plaukų buvo pakankamai. Tai dabar eina tik su manim į kirpyklą ir tik pas mano kirpėją. Aš turiu išaiškint kas kartą, kad viršuje būtų pakankamai plaukų
kirpčiukus pati kirpdavau, bet va užsimaniau juos suploninti. kelis mėnesiu auginam kirpčiukus, o gruodį bus pirmas kartas kai vesiuos į kirpyklą. jau apie tai pradėjau jai pasakoti. kažin kaip mums seksis
as tai pati pakerpu kol kas, bet vaikam smagu turbut i vaikiskas kirpyklas nueit televizorius , zaislai
as tai iki kokiu 3 metu pati kirpdavau
o mes kaip tikros panelės į kirpyklas vaikštom
Savo sunaus i kirpykla niekada nevedziau ir kol kas tikrai nezadu vesti, nes vienintelis asmuo, kuris su zirklemis gali prieiti prie jo plaukuciu, esu as!
na,mums dar tik pusantru metuku,bet jau 3 kartus buvom kirpykloje
nieko jis nebijo,nei masineles,nei svetimu zmoniu,bet yra labai judrus,tai sunku ji kirpti tai kol sedim ant kedes-valgom saldainius karta valgem ciupa-ciupsa,tie vargeli tu mano,visas apkibo plaukais,kisa i burna plaukuota,man duoda ragaut si karta kai ejom davem tokius mazucius ciulpinukus,idedi i burnyte,kol valgo -ramu,kai baigia-lipa nuo kedes
Sveiki!
Sveikutės,
Aš savo mažylės galūnes pati pakerpu, bet pavasarį sakiau reikės vestis, tai net nzn kaip ji reaguos. O sūnų buvom nenorėdami išgąsdinę Kad nebijotų vyras vežė į specialią, skirtą vaikams. Ten kažkokios spec kėdės su efektais, po truputį pratinosi, ir šiuo metu jau galiu drąsiai tegti kad einam be jokios baimės į vyrų kirpyklą. Aišku už tai kad leidžiasi nukerpamas pradžioje reikėjo jam atsilyginti guminukais ar hubbombubbom QUOTE(renolda @ 2006 12 04, 16:49) Sveikutės, Aš savo mažylės galūnes pati pakerpu, bet pavasarį sakiau reikės vestis, tai net nzn kaip ji reaguos. O sūnų buvom nenorėdami išgąsdinę Kad nebijotų vyras vežė į specialią, skirtą vaikams. Ten kažkokios spec kėdės su efektais, po truputį pratinosi, ir šiuo metu jau galiu drąsiai tegti kad einam be jokios baimės į vyrų kirpyklą. Aišku už tai kad leidžiasi nukerpamas pradžioje reikėjo jam atsilyginti guminukais ar hubbombubbom o mes neturime jokiu problemeliu kerpasi patenkintas nuo mazens....
Vyresnįjį gal iki 3 metų kirpdavom patys su dideliais klyksmais. Labai jau jis bijojo to mašinėlės zyzimo
O mažasis žirklių dar nematęs
Mums padėdavo saldainukai-guminukai
Mes gal porą kartu esam buvę kirpykloje,bet nelabai patiko tos tetos, tai be jokių problemų apsikerpam patys namie
O mes turim profesionalų kirpėją draugą, kuris ateina į namus.
Kadangi mes kerpamės "bliūdeliu", tai reikia ir mašinėlės ir žirklių. namie kerpasi su malonumu, o vat kirpykloj, kad ir pas tą patį draugą - nesėdi. |