mes vaziuodavom i vaiku kirpykla,bet ziuriu,kad maniskiui visai vienodai kokia kirpykla,todel dabar lankomes pas savo pazystama kirpeja
musu maziuke irgi kirpyklos kliente
Na maniskis labai jau daug plauku turi nuo gimimo, tai pradzioje as ji kirpau kaip ir nieko buvo, nors ne profe bet apkirpatas buvo,na biski toks papesiotas, nes as tai darydavau labai ilgai a jis neilaukdavo. Viena karta nusprendziau patrumpinit plaukiukus nes labai jau kaip mergaite atrode, trumpinau trumpinau kol baigesi tuo kad nutrumpinau ir taip gaila vaiko buvo kad toks nutrumpintas ir be stiliaus jokio, kad prazliumbiau puse vakaro. Na o po to atradom puki ir kirpeja Eni. Tai kai ejom i kirpykla,Cia visai neseniai< tai net nemiegojo pietu miego nes buvo taip uzsivedes eiti i makvyno kede pas Eni. O jau koks patenkintas is ten iseina, tik as niekaip nesuprantu kaip jos taip gerai apkerpa kai jie taip makaluojasi ten
QUOTE(eglishka @ 2011 02 02, 23:27) Na maniskis labai jau daug plauku turi nuo gimimo, tai pradzioje as ji kirpau kaip ir nieko buvo, nors ne profe bet apkirpatas buvo,na biski toks papesiotas, nes as tai darydavau labai ilgai a jis neilaukdavo. Viena karta nusprendziau patrumpinit plaukiukus nes labai jau kaip mergaite atrode, trumpinau trumpinau kol baigesi tuo kad nutrumpinau ir taip gaila vaiko buvo kad toks nutrumpintas ir be stiliaus jokio, kad prazliumbiau puse vakaro. Na o po to atradom puki ir kirpeja Eni. Tai kai ejom i kirpykla,Cia visai neseniai< tai net nemiegojo pietu miego nes buvo taip uzsivedes eiti i makvyno kede pas Eni. O jau koks patenkintas is ten iseina, tik as niekaip nesuprantu kaip jos taip gerai apkerpa kai jie taip makaluojasi ten moka
Mano abi mergytes kerpa mano kirpėja
savo garbanius kepru pati, nes tu kreivumu ir taip nesimato
Sunu,jau 4 kartus kirpo vyro kirpeja
Kerpame tik vaiku kirpykloi " Pukis"
ir vaikam atrakcija buna QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 15, 21:52) kad vaikams atrakcija, tai taip, bet jau kirpėjų lygis
Mes irgi abu kerpames pas mano kirpeja
beje, kazkada vyras nuwede pas kazkokia mociute i vyru kirpykla apkirpt
Labas mamytės. Pagaliau suradom gera kirpėja. Jei ką domina Kaune, Pramonės maximoje. Vardas kirpėjos Toma. Kirpomes tris kartus, visus kartus labai stilingai
Pas kirpėją
QUOTE(Uosė @ 2011 02 18, 21:16) kad vaikams atrakcija, tai taip, bet jau kirpėjų lygis Jo jo, tas bičas norėjo apkirpti mažkiuką, gal kokių 3 metų berniuką, tai nežinau ką jis ten spėjo padaryt, nes tas vaikas taip užklykė, lyg jį kas apiplikino... Aš tuo metu žiūrėjau saviškį, kaip jis ten laikosi kerpamas, tai nemačiau, bet nuo to užrikimo net krūptelėjau. Įtariu, vaikas liko neapkirptas. Mes irgi Pukyje kerpamės, nes daug gaurų turi maniškis, nežinau, kaip jis iššsėdėtų paprastoj kirpykloj. Buvom pas dvi skirtingas kirpėjas papuolę, tai gerai stiliovai aprėžė
Maniskis bijo eiti i kirpykla,tik nezinau kodel. Negali net susitarti su juo,tai pazystama kerpa pas mus namuose
As savo pypli nuo 1,5 m. kerpu pas savo kirpeja. Vyrukas turtingas plaukais, tai keliaujam lygiai kas 3 men. ir kazkaip issedim. Biski pasikraipo, ka nors paimti nori arba papurksti, bet jam ten ir leidzia
Kuo puikiausiai sėdim pas bet kurią kirpėją ir kiek reikia.
As pati kerpu saviske, labai neblogai
tik vaiko mano keista reakcija, sedi po to verkia "mano pliaukai mano pliaukai", paskui nukalbu kazkaip
As saviškį vedu pas savo kirpėją kas 1.5 mėn (labai jau greit plaukai auga
Mano berniukas tai labai nemėgo kirptis. Ir čia dar švelniai pasakyta
Pati, dar ne kartu ne buvo mano bernas kirpikloi
Kerpu pati, nes esu kirpėja
as ir pati , nes esu kirpėja , ir labai patikdavo juos kirpti
Mano dukra sakė nebeeis į kirpyklą, augins kasas kaip auksaplaukė
Nuo 2 metuku vedem i spec vaikuciu kirpyklele Kaune , ten is pradziu ant keliu man kirpo, sekanti karta jau masinelej o paskui kai ipratom jau keprasi normalioje kirpykloje
Papildyta: senai jau bebuvom
Mes nuo pat pradžių kerpamės normalioje kirpykloje- pirmą kartą bijojau, kad pabėgs, tai važiavom kartu su vyru, pasiruošę linksminti, kad tik sėdėtų
maniskis eina su teciu i kirpykla ir kuo puikiausiai nusikerpa, pradzioj tik neleisdavo to apsiausto uzdeti bet dabar normaliai
maniskiui irgi greit plaukuciai auga, tai kas menesi ar pusantro einam i kirpykla. pirma karta ejo ir tetis bet jokiu problemu nebuvo. tik su dziovintuvu nesileidzia pusti. dabar as viena maziu vedu i kirpykla
Pirmus kartus, pas savo kirpėją vedėm,baisiausiai verkė,nesidavė kirptis nei per kur.Nuvedėm į vaikų tai neina iškrapštyti jo,visgi aplinka daug ką reiškia
Mano sūnus jau 4.5 metų ir tik dabar pradėjo be problemų eiti į kirpyklą. Anksčiau reikėdavo mėnesį įkalbinėti, kol priprašydavau, kad apsikirptų. Važiuoja su tėčiu visad
Kerpamės paprastoj kirpyklėlėj prie namų. Labai jai patinka.
Kerpame dukryte Pukis kirpykleleje kazkur kas 1.5 men,priprato,su noru vaziuoja
Kerpamės retai, nes labai jau gražu mažajam ilgesni plaukiukai
mes kerpames i kokius 4 men karta, nes plaukuciai ne taip greit auga... o kirptis megsta nes zino kad kirpykloj po kirpimo visada gauna saldaini nuo kirpejo
Aš savo berniuką vedu į kirpyklą esančią netoli namų, visada noriai ten eina, nes kirpėja duoda saldainių. Šiaip labai keista, nes chupa-chups nemėgsta, bet į kirpyklą eina būtent dėl jų
Mes savo pupą metų amžiaus pirmą kartą nuvedėm į kirpyklą. Ir nieko, kirpėja puikiai susitvarkė. Mažiukė sėdėjo net išsižiojus
Kerpamės kirpykloje. Problemų nekilo.
Pirmą kartą kirpom 10 mėn, nes garbanos į burnytę jau lindo - MB kirpėją atsivežėme į namus. Nuo tada pas tą pačią MB kirpėją (tik kirpyklą jau trečią pamainė) važiuojame jau 4,5 metų, bet tik nuo 3 metukų be ašarų apkirpo, o taip visada pabaiga būdavo triukšminga
mum pasiseke turim mociute kirpeja
o as pati savo panele apkerpu
oj nu smagiai cia sugalvojot
Kažkaip problemų nekilo. Kerpa Pūkyje. Kirpėjos supratingos, talentingos ir kantrios. Tėveliams kava taip pat nebloga
Mes irgi kerpames Pukyje.. Labai patinka ten mano vyrukui
Paskutini kart kai kirpomes isvis sedejo kaip didelis ir dare ko kirpeja praso
Mes turime dvi tetas kirpėjas, bet kai bandėm kirptis namuose, tai vaikas negalėjo išsėdėti vietoje, verkė, o kai nuvedžiau į kirpyklą (pas tą pačią tetą), tai sėdi ir daro viską, ko prašome
Mano vyras turi savo kirpėją, tai ir abu savo vyručius pas ją nuvedėm:)
Jokių problemų nebuvo. Na gal kiek sunerimo įjungus mašinėlę, bet greitai tas nerimas praėjo. O sekančiais apsilankymais, tai jau nieko nebebijojo. Tiesa, vieną kartą mūsų kirpėja atostogavo, tad ieškojom kur čia berniukus nukirpti, nes jau į akytes plaukučiai lindo. Užtaikėm pas "avių kirpėją" tikrąja ta žodžio prasme. Ganėtinai grubiai elgėsi, vis burbėjo "ai koks neramus vaikas". Tai vos sulaukiau kol pabaigs, nes vistiek pusiau apkirpto neišsivesi. Ir nors buvo suplanuota abu vaikus apkirpti, bet antrojo jau nebesodinom į tą kankinimų kėdę abu su vyru žvilgsniais susikalbėję. Ir daugiau jau nusprendėm geriau truputį palaukti kol sava kirpėja paatostogaus, reikalus susitvarkys ar vėliau priims, bet pas kitas neiti
Musu dukryte jau nuo 1 metuku ir 8 menesiu lankosi kirpykloje.
Aisku pirmas apsikirpimas buvo vos vos pakirpo isbande, o po to jau pati noriai eidavo, nes matydavo kaip mama kerpa, kaip teti ir jai irgi to reikdavo. Taigi jokiu problemu. Gal cia dar ir nuo kirpejos priklauso - musu seimyna kerpa Evelina is Silainiu - tai visiems mums ji tinka ir patinka
Nu maniškis niekaip į kirpyklą nenori eiti, gerai, kad aš pati neblogai apkerpu (ir draugių vaikus taip pat)
Is pradziu kirbdavomes namie,bet jau 3 vedziau mergina i kirpykla,tai be jokiu problemu leido kirpejai apkirpti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|