Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikutis kirpykloje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
paulapaula
mes vaziuodavom i vaiku kirpykla,bet ziuriu,kad maniskiui visai vienodai kokia kirpykla,todel dabar lankomes pas savo pazystama kirpeja smile.gif
Again
musu maziuke irgi kirpyklos kliente ax.gif
eglishka
Na maniskis labai jau daug plauku turi nuo gimimo, tai pradzioje as ji kirpau kaip ir nieko buvo, nors ne profe bet apkirpatas buvo,na biski toks papesiotas, nes as tai darydavau labai ilgai a jis neilaukdavo. Viena karta nusprendziau patrumpinit plaukiukus nes labai jau kaip mergaite atrode, trumpinau trumpinau kol baigesi tuo kad nutrumpinau ir taip gaila vaiko buvo kad toks nutrumpintas ir be stiliaus jokio, kad prazliumbiau puse vakaro. Na o po to atradom puki ir kirpeja Eni. Tai kai ejom i kirpykla,Cia visai neseniai< tai net nemiegojo pietu miego nes buvo taip uzsivedes eiti i makvyno kede pas Eni. O jau koks patenkintas is ten iseina, tik as niekaip nesuprantu kaip jos taip gerai apkerpa kai jie taip makaluojasi ten doh.gif
dijanute
QUOTE(eglishka @ 2011 02 02, 23:27)
Na maniskis labai jau daug plauku turi nuo gimimo, tai pradzioje as ji kirpau kaip ir nieko buvo, nors ne profe bet apkirpatas buvo,na biski toks papesiotas, nes as tai darydavau labai ilgai a jis neilaukdavo. Viena karta nusprendziau patrumpinit plaukiukus nes labai jau kaip mergaite atrode, trumpinau trumpinau kol baigesi tuo kad nutrumpinau ir taip gaila vaiko buvo kad toks nutrumpintas ir be stiliaus jokio, kad prazliumbiau puse vakaro. Na o po to atradom puki ir kirpeja Eni. Tai kai ejom i kirpykla,Cia visai neseniai< tai net nemiegojo pietu miego nes buvo taip uzsivedes eiti i makvyno kede pas Eni. O jau koks patenkintas is ten iseina, tik as niekaip nesuprantu kaip jos taip gerai apkerpa kai jie taip makaluojasi ten doh.gif
*

moka biggrin.gif ,as kai nuvezu pas vyro sese i kirpykla tai ji taip su juo graziai snekuciuojasi pasakoja,paskutini kart kai kirpomes kedej vos neuzmigo thumbup.gif
Akvilexxx
Mano abi mergytes kerpa mano kirpėja thumbup.gif nepatiko vaikų kirpykloje kaip apkirpo doh.gif
mamulka10
savo garbanius kepru pati, nes tu kreivumu ir taip nesimato biggrin.gif nes plaukuciai labai tankus ir garbanoti wub.gif
setute
Sunu,jau 4 kartus kirpo vyro kirpeja thumbup.gif
erikiuxxx
Kerpame tik vaiku kirpykloi " Pukis" thumbup.gif
ir vaikam atrakcija buna wub.gif
Andira
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 15, 21:52)
Kerpame tik vaiku kirpykloi " Pukis"  thumbup.gif
ir vaikam atrakcija buna wub.gif
*

kad vaikams atrakcija, tai taip, bet jau kirpėjų lygis doh.gif praktikantų kompanija blink.gif paskutinį kartą vaikinukas kirpo, vardo nepamenu, tai žiauru žiūrėt buvo doh.gif jaučiu prieš registruojantis, reikia klausti, kuris kirpėjas yra profesionaliausias, nes gali ant tokio papult, kad namuose pačiai gali tekt pataisyti kirpimą doh.gif
rasute1987
Mes irgi abu kerpames pas mano kirpeja smile.gif siaip ji vaikuciu nekerpa, tik savo klienciu pipiriukus:) ir labai dziaugiames thumbup.gif smile.gif visa puswalandi mazylis issedi labai ramiai, tik ant galo biskuti pabamba biggrin.gif nu mama, kiek cia galim but? biggrin.gif
beje, kazkada vyras nuwede pas kazkokia mociute i vyru kirpykla apkirpt smile.gif)) grizo nenusikirpe - sake prasauke wisa laika biggrin.gif matyt nepatiko vaikui
svetik77
Labas mamytės. Pagaliau suradom gera kirpėja. Jei ką domina Kaune, Pramonės maximoje. Vardas kirpėjos Toma. Kirpomes tris kartus, visus kartus labai stilingai thumbup.gif
Blykstė
Pas kirpėją smile.gif Visada noriai sėdasi, nebūna problemų ir kai pas naują nepažįstamą kirpėją einam smile.gif
mamymamy
QUOTE(Uosė @ 2011 02 18, 21:16)
kad vaikams atrakcija, tai taip, bet jau kirpėjų lygis  doh.gif praktikantų kompanija  blink.gif paskutinį kartą vaikinukas kirpo, vardo nepamenu, tai žiauru žiūrėt buvo  doh.gif jaučiu prieš registruojantis, reikia klausti, kuris kirpėjas yra profesionaliausias, nes gali ant tokio papult, kad namuose pačiai gali tekt pataisyti kirpimą  doh.gif
*

Jo jo, tas bičas norėjo apkirpti mažkiuką, gal kokių 3 metų berniuką, tai nežinau ką jis ten spėjo padaryt, nes tas vaikas taip užklykė, lyg jį kas apiplikino... Aš tuo metu žiūrėjau saviškį, kaip jis ten laikosi kerpamas, tai nemačiau, bet nuo to užrikimo net krūptelėjau. Įtariu, vaikas liko neapkirptas.

Mes irgi Pukyje kerpamės, nes daug gaurų turi maniškis, nežinau, kaip jis iššsėdėtų paprastoj kirpykloj. Buvom pas dvi skirtingas kirpėjas papuolę, tai gerai stiliovai aprėžė thumbup.gif .
neringa_lt
Maniskis bijo eiti i kirpykla,tik nezinau kodel. Negali net susitarti su juo,tai pazystama kerpa pas mus namuose smile.gif
ruta_zalia
As savo pypli nuo 1,5 m. kerpu pas savo kirpeja. Vyrukas turtingas plaukais, tai keliaujam lygiai kas 3 men. ir kazkaip issedim. Biski pasikraipo, ka nors paimti nori arba papurksti, bet jam ten ir leidzia blush2.gif
edisada
Kuo puikiausiai sėdim pas bet kurią kirpėją ir kiek reikia.
smagure
As pati kerpu saviske, labai neblogai ax.gif
tik vaiko mano keista reakcija, sedi po to verkia "mano pliaukai mano pliaukai", paskui nukalbu kazkaip blink.gif
liuoga
As saviškį vedu pas savo kirpėją kas 1.5 mėn (labai jau greit plaukai auga doh.gif ) nuo metukų laiko. Pradžioj sėdėdavo man ant kelių kol jį kirpdavo arba būdavo stovi prie kriauklės, žaidžia su vandenuku, o kirpėja aplink jį šokinėja biggrin.gif Dabar jau ramiausiai išsėdi kėdėj. Ir būna supyksta jei aš pirma atsisėdu, kad man plaukus dažytų, nori pirmas sėstis į kėdę ir viskas biggrin.gif
Skaile
Mano berniukas tai labai nemėgo kirptis. Ir čia dar švelniai pasakyta smile.gif Iš pradžių kirpau pati, nes gaila vaiko buvo vasarą per karščius. Po to vedžiau i vaikų kirpyklą. Taip po truputį apsiprato su šia procedūra ir dabar labai sėkmingai jį kerpa mano kirpėja. Vaikų kirpykloje tai aplinka labai faina, bet reikia turėti gerą pusdienį laisvą, nes ateina kaip į žaidimų kambarį ir sunku iškrapštyti. Be to, kirpimas brangus - 25 Lt. Kaip trumpaplaukiui berniukui be jokio super duper iškarpymo sakyčiau kaina labai jau aukšta. O ir mano kirpėja nukepra daug kokybiškiau. Va tokia mūsų patirtis.
maja-as

Pati, dar ne kartu ne buvo mano bernas kirpikloi ax.gif
dragostėja
Kerpu pati, nes esu kirpėja
spylka78
as ir pati , nes esu kirpėja , ir labai patikdavo juos kirpti lotuliukas.gif ypač kokius plepukus , tai tiek pripasakoja , arba kurie nešneka , bet biški pakibini ir susigėsta , sėdi ir akyčių nepakelia , arba peniuara kilnoja , teko kirpt ir verkiančius tai kirpykloj turėdavom žaisliuku, viena kerpa kita su žaislais žaidžia , o mamytė ramina ...
Imute
Mano dukra sakė nebeeis į kirpyklą, augins kasas kaip auksaplaukė biggrin.gif
** Svaja**
Nuo 2 metuku vedem i spec vaikuciu kirpyklele Kaune , ten is pradziu ant keliu man kirpo, sekanti karta jau masinelej o paskui kai ipratom jau keprasi normalioje kirpykloje ax.gif ax.gif
Papildyta:
senai jau bebuvom blush2.gif kasytes uzaugo biggrin.gif
another
Mes nuo pat pradžių kerpamės normalioje kirpykloje- pirmą kartą bijojau, kad pabėgs, tai važiavom kartu su vyru, pasiruošę linksminti, kad tik sėdėtų biggrin.gif Bet jis ramiai sėdėjo, tik į pabaigą pradėjo maivytis atvaizdui veidrodyje lotuliukas.gif
Agoja
maniskis eina su teciu i kirpykla ir kuo puikiausiai nusikerpa, pradzioj tik neleisdavo to apsiausto uzdeti bet dabar normaliai
veiducka
maniskiui irgi greit plaukuciai auga, tai kas menesi ar pusantro einam i kirpykla. pirma karta ejo ir tetis bet jokiu problemu nebuvo. tik su dziovintuvu nesileidzia pusti. dabar as viena maziu vedu i kirpykla
sielio
Pirmus kartus, pas savo kirpėją vedėm,baisiausiai verkė,nesidavė kirptis nei per kur.Nuvedėm į vaikų tai neina iškrapštyti jo,visgi aplinka daug ką reiškia smile.gif
Rozyte23
Mano sūnus jau 4.5 metų ir tik dabar pradėjo be problemų eiti į kirpyklą. Anksčiau reikėdavo mėnesį įkalbinėti, kol priprašydavau, kad apsikirptų. Važiuoja su tėčiu visad
Airisė
Kerpamės paprastoj kirpyklėlėj prie namų. Labai jai patinka. smile.gif
Tacita
Kerpame dukryte Pukis kirpykleleje kazkur kas 1.5 men,priprato,su noru vaziuoja 4u.gif -o sukuosena patogi ir labai grazi wub.gif
DaivaJ
Kerpamės retai, nes labai jau gražu mažajam ilgesni plaukiukai wub.gif . Kerpa mano kirpėja, vedu kartu su broliu, tai ne lygis gi prieš brolį zirzliu pasirodyt biggrin.gif Jei ne brolis, kažin ar sutiktų kirptis g.gif
cheeky-monkey
mes kerpames i kokius 4 men karta, nes plaukuciai ne taip greit auga... o kirptis megsta nes zino kad kirpykloj po kirpimo visada gauna saldaini nuo kirpejo 4u.gif lotuliukas.gif tai issedi ramus visalaik, nors nuo kirpejo priklauso musiskis tai stengias kuo greiciau apkirpt, kad vaikui nepabostu. thumbup.gif
Iloveyou
QUOTE(DaivaJ @ 2011 12 06, 23:43)
Kerpamės retai, nes labai jau gražu mažajam ilgesni plaukiukai wub.gif . Kerpa mano kirpėja, vedu kartu su broliu, tai ne lygis gi prieš brolį zirzliu pasirodyt biggrin.gif Jei ne brolis, kažin ar sutiktų kirptis g.gif
*

ir man laaabai grazu, dar saviskiam 3.5 nekirpau garbaniu smile.gif
Treciadiene
Aš savo berniuką vedu į kirpyklą esančią netoli namų, visada noriai ten eina, nes kirpėja duoda saldainių. Šiaip labai keista, nes chupa-chups nemėgsta, bet į kirpyklą eina būtent dėl jų tongue.gif
arna
Mes savo pupą metų amžiaus pirmą kartą nuvedėm į kirpyklą. Ir nieko, kirpėja puikiai susitvarkė. Mažiukė sėdėjo net išsižiojus smile.gif . O dabar plaukučių galiukus dažniausiai patrumpinu pati.
gre
Kerpamės kirpykloje. Problemų nekilo.
amaliuke
Pirmą kartą kirpom 10 mėn, nes garbanos į burnytę jau lindo - MB kirpėją atsivežėme į namus. Nuo tada pas tą pačią MB kirpėją (tik kirpyklą jau trečią pamainė) važiuojame jau 4,5 metų, bet tik nuo 3 metukų be ašarų apkirpo, o taip visada pabaiga būdavo triukšminga doh.gif O kartą nė ant suolelio neužkėliau - tiek užsikriokė, kad važiavom namo doh.gif Anksčiau važiuodavom kas 3 mėn - kad mažiau streso, o dabar jau kas 1 - 1,5 mėn. kaip taisyklė. Važiuoja dabar paprastai su tėvu, abu apkerpa, tai be problemų smile.gif Žino kirpėjos vardą. Visada pabaigoje gauna čiulpinuką smile.gif šiaip tai labai džiaugiuosi, kad abu su tėvu turi vieną kirpėją thumbup.gif
Iloveyou
mum pasiseke turim mociute kirpeja
ErikaAlgirdasSkaiste
o as pati savo panele apkerpu smile.gif mes auginam kasiukes ilgas tai toks ir kirpimas atitenka man,tik grifkute pakirpti,dar galiukus plaukuciu smile.gif tipo zaidziam is kirpyklu,ji pas mane ateina apsikirpt,sedi puikei,patenkinta biggrin.gif
Iloveyou
oj nu smagiai cia sugalvojot thumbup.gif
Jasper
Kažkaip problemų nekilo. Kerpa Pūkyje. Kirpėjos supratingos, talentingos ir kantrios. Tėveliams kava taip pat nebloga ax.gif
Agnieshkita
Mes irgi kerpames Pukyje.. Labai patinka ten mano vyrukui thumbup.gif
Paskutini kart kai kirpomes isvis sedejo kaip didelis ir dare ko kirpeja praso biggrin.gif
Edysia
Mes turime dvi tetas kirpėjas, bet kai bandėm kirptis namuose, tai vaikas negalėjo išsėdėti vietoje, verkė, o kai nuvedžiau į kirpyklą (pas tą pačią tetą), tai sėdi ir daro viską, ko prašome smile.gif
DoMa*
Mano vyras turi savo kirpėją, tai ir abu savo vyručius pas ją nuvedėm:)
Jokių problemų nebuvo. Na gal kiek sunerimo įjungus mašinėlę, bet greitai tas nerimas praėjo. O sekančiais apsilankymais, tai jau nieko nebebijojo.
Tiesa, vieną kartą mūsų kirpėja atostogavo, tad ieškojom kur čia berniukus nukirpti, nes jau į akytes plaukučiai lindo. Užtaikėm pas "avių kirpėją" tikrąja ta žodžio prasme. Ganėtinai grubiai elgėsi, vis burbėjo "ai koks neramus vaikas". Tai vos sulaukiau kol pabaigs, nes vistiek pusiau apkirpto neišsivesi. Ir nors buvo suplanuota abu vaikus apkirpti, bet antrojo jau nebesodinom į tą kankinimų kėdę abu su vyru žvilgsniais susikalbėję.
Ir daugiau jau nusprendėm geriau truputį palaukti kol sava kirpėja paatostogaus, reikalus susitvarkys ar vėliau priims, bet pas kitas neiti smile.gif
Esmeja
Musu dukryte jau nuo 1 metuku ir 8 menesiu lankosi kirpykloje.
Aisku pirmas apsikirpimas buvo vos vos pakirpo isbande, o po to
jau pati noriai eidavo, nes matydavo kaip mama kerpa, kaip teti
ir jai irgi to reikdavo. Taigi jokiu problemu. Gal cia dar ir nuo kirpejos
priklauso - musu seimyna kerpa Evelina is Silainiu - tai visiems mums ji
tinka ir patinka smile.gif
Moxe
Nu maniškis niekaip į kirpyklą nenori eiti, gerai, kad aš pati neblogai apkerpu (ir draugių vaikus taip pat) mirksiukas.gif
linejaa2012
Is pradziu kirbdavomes namie,bet jau 3 vedziau mergina i kirpykla,tai be jokiu problemu leido kirpejai apkirpti
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.