Sveiki.Visai butu idomu suzinoti ka kas veikia turedami laisvo laiko per iseigines ir panasiai
QUOTE(HappyAngel @ 2009 12 02, 18:52) Prašau laikytis taisyklių kuriant temas ir jų pavadinimus rašyti lietuviškomis raidėmis. Šįkart ištaisiau, bet jei ir toliau ignoruosit taisykles, temas, kurių pavadinimai bus parašyti "šveplai", trinsiu lauk. Ačiū Moderatorė HappyAngel O, labai malonu, kad atsirado šiame skyrelyje dirbanti moderatorė... Atsakant į temą, per išeigines mėgstame pabūti gamtoje, su draugais pasėdėti pirtelėje, pagurkšnoti nealkoholinio alaus... Per atostogas lekiame į keliones...
Groju smuiku ir žaidžiu kompiuterinius žaidimus (RTS, MMORPG).
pas mus vaikas labiau džiaugiasi, kai aš nustoju groti...
ir buvimas gamtoje lietingą rudenį kiek mažiau "veža". O kompiuteriniai žaidimai ir filmai - vaikas visada ant jų "pasirašo", tačiau to nelaikyčiau idealiu būdu bendram laisvalaikiui. Šiaip aš neturiu atsakymo, prisidedu prie pradėjusiojo temą ir tikiuosi sulaukti puikių idėjų su tikru cinkeliu.
Turėdama laisvą minutę puoselėju savo išvaizdą
Siaip laisvu laiku dazniausiai megstu paskaityt kokia knyga,susitikti su draugem papliurpt moteriskais reikaliukais
Dabar turiu liga,facebooke ferma auginu atkakliai
D pas mane nauja liga - karoliukų vėrimas. Tik kad laiko laisvo nelabai daug
mano poilsis,laisvalaikis,darbas ir iseigines-pupa
filmai,spektakliai,seimyniniai vakareliai..
pirtys...
Kaip senai as turejau ta laisvalaiki
Vazinejam dviraciais. Kartais pasidarom piknika gamtoj, nepriklausomai koks metu laikas. Zaidziam saskem, sachmatais, pokeri...
Keliaujam su seima, vasara gamta, sodas. Jei mes vieni, visas savaitgalis lovoje
na kai dabar atostogauju porai metu tai laisvalaikis su mazaja, su mama ir su puodais.... jega...
Mes su vyru pradėjom šokti lindihopą, pamokos buna vakare, vaikus paziuri mama, o ir pati atmosfera labai faina - daug zmoniu ir visi draugiski, tai penktadieniais kartais studijoj ilgiau uzsibunam dar ir vynelio pagurksnojam. Zodziu - super. jei kam idomu tai hoppers.lt
Uostyt smilkalus prie praviro lango
QUOTE(Gabriele40 @ 2011 01 24, 00:50) Mes su vyru pradėjom šokti lindihopą, pamokos buna vakare, vaikus paziuri mama, o ir pati atmosfera labai faina - daug zmoniu ir visi draugiski, tai penktadieniais kartais studijoj ilgiau uzsibunam dar ir vynelio pagurksnojam. Zodziu - super. jei kam idomu tai hoppers.lt aha, girdejau ir as geru atsiliepimu apie ta studija ; )reiks pabandyt gal ir man nueit!
Dažniausiai stengiuosi su vaiku ištrūkt iš namų, kol orai geri buvo - sodindavau į kėdutę ir mindavau su dviračiu tekeliais, be sūnaus ekstremaliau, taip pat gamtoj, su draugais šeimom - šašlykai, lauko žaidimai, pirtys, maudynės. žiemą tenka namie pasėdėt jei su vaiku, nors minimaliai išlendu, tik šiemet serga labai dažnai, kartais paslidinėt nuo kalnų (lietuviškų kalvų, ar latvijoj) kai namie - alias kiti stalo žaidimai, netgi maisto gaminimas gali būt įdomus, svarbu, kad gamintų kas kart vis kiti
laikas su sūnum. jei jo nėra, darbas arba išvažiuot kur nors pravėdint galvą
pirmai pasitaikiusiai proga lekiam i gamta (istisus metus)- ten pats geriausias poilsis. o toki dalyka kaip grozio salonas - laikau pareiga, bet ne malonumu... shopingo visai negaliu pakest
kai vaikai neserga-tai varom kur akys mato,kad tuoliau nuo namu,kad arciau gamtos
knygos
|