Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po Cezario kokį svorį galima kilnoti?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
kriste24
koki svori galima kelti po cezario
Ice
Žiūrint, kiek laiko praėjo. Jokio kokį mėnesį tai tikrai negalima kelti schmoll.gif Aš pati po kokių 2,5 sav. kilstelėjau vaiko vežimą, tai paskui man siūlės viena dalis įtrūko ir ilgai negijo. Daugiau turbūt kokius 4 mėn. nieko nekelčiau schmoll.gif
kriste24
o kudiki su pledais ir ideta i vezimo ta liulka galima ant ranku nesti? nes pati esu po cezario ir gydytoja jokiais budais neleido bent puse metu kelt jokio svorio,ypac vezimo.
Papildyta:
po cezario esu 3 savaites,tiesiog norisi iseiti is namu ir su auto pavaziuoti,bet kadangi negaliu vezimo kelt,tai idomu jei kudiki nesciau ant ranku iki aiksteles auto,tas nesimas butu kokios 7 min.
ingridsid
Po cp savo kudikio svori kelti galima taip literaturoje rasoma mirksiukas.gif
Nordveg
Isvaziuojant is ligonines gydytoja patare kuri laika (tiksliai neatsimenu kaip ilgai, bet tikrai bent kokius 3 menesius) nekelti nieko, kas sveria daugiau nei vaikas.
krisliuke
O man sakė 6 mėn po gimdymo kelti tik tiek, kiek sveria vaikutis. Bet gyvenu 4 aukšte, name lifto nėra, o į lauką išeiti juk reikia. Tai viena su vežimu į lauką eiti pradėjau nuo 2 sav po gimdymo rolleyes.gif Vežimas tikrai sunkus (X-lander), tai pirma nusinešu važiuoklę, o paskui tempiu lopšį su vaiku. Daugiau sunkesnio nei vežimas nekeliu ax.gif
Margie
Galima ar negalima, vis tiek savo vaika teks nesioti, nors as stengiuosi kuo maziau kilnoti, bet kai verkia tai jau ne klaus gali ar ne blush2.gif
Ende
As 2 sav. nešiojau tik leliuką, o po kokių 6 sav. grįžau į įprastą gyvenimą ir nešiojau ką ir kiek reikia ir vežimą kėliau, ir dičkį iš vonios parvešdavau (22kg.)
jotvirge
Israsant is ligonines, gydytoja sake,kad maziausiai 3 men nekelciau nieko sunkesnio,nei sveria leliukas.
raskejan
gyvenu 3 aukste gal 2sav nekilnojau vezimo o paskuj issinesdavau svarbiausia kaip pati jauties
vaivos juosta
tą savaitę, kol gulėjau ligoninėj, keldavau tik leliuką. dar savaitę namuos irgi daugiau nekėliau, o jau kokią trečią savaitę kėliau beveik viską ( proto ribose aišku ).
Esha
Oj as kilnoju viska blink.gif Net nezinojau, kad negalima blush2.gif Siandien pora kartu net malku i zidini pati atsinesiau. Galvoju jei geraio jauciuosi, tai gal ir galima. Tik nenoreciau, kad man ten kas itruktu blink.gif
*Lyra*
2 men po CP nekilnojau nieko, isskyrus savo leliuka smile.gif
Wild Pearl
o as kilnoju viska blink.gif ir kazkaip net minciu nekyla kad negalima...aisku viskas su saiku, bet vaikus kilnoju ( sveria 11kg, ir mazasis )ir siaip ka reikia normos ribose aisku...kas jau butina tas butina manau mirksiukas.gif
saulyteva
Po operacijos- kokį mėnesiuką saugojausi, t.y. stengiausi nekelti sunkiau nei vaikas, o po to- jutausi gerai, tai natūraliai pasimiršo ir net nepajutau kada pradėjau kilnoti sunkius daiktus. Bet čia manau- kiekvienai individualiai, jau geriau saugotis nei persistengti. Man turbūt gerai gyja pjūviai, kad net nepajtau kada "sunkumus" kilnot pradėjau. Pamenu, po apendicito operacijos praėjus 1mėn. per fizinio pamoką jau tiltelį dariau ax.gif
Tangi
aš jau po antro cezario, tai pirmas savaites tikrai nekeliu nieko sunkiau nei leliukas. dabar dar ir dičkis yra, bet jo irgi stengiuosi nekelti, nes visgi apie dvidešimt kg. sveria ax.gif vežimo tikrai nenešiu maždaug šešias savaites, po pirmo irgi gerą mėnesį nenešiau. nereikia persitempti manau ir aišku stebėti savo savijautą 4u.gif
picota777
as tai po cezario keliau viska, kai jau jauciaus normaliai. ir vaika su lopsiu nesioju. kazkaip man pasimirso visi cezariai, kai vaiku rupinies smile.gif
Donyy
QUOTE(picota777 @ 2010 01 24, 18:27)
as tai po cezario keliau viska, kai jau jauciaus normaliai. ir vaika su lopsiu nesioju. kazkaip man pasimirso visi cezariai, kai vaiku rupinies smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Emerencija
QUOTE(Ice @ 2009 12 02, 17:11)
Žiūrint, kiek laiko praėjo. Jokio kokį mėnesį tai tikrai negalima kelti  schmoll.gif

netiesa, jau antrą parą po cezario galima kelti nesunkesnį svorį, negu tavo pačios vaikas 4u.gif
matrioska80
QUOTE(Nordveg @ 2009 12 08, 00:48)
Isvaziuojant is ligonines gydytoja patare kuri laika (tiksliai neatsimenu kaip ilgai, bet tikrai bent kokius 3 menesius) nekelti nieko, kas sveria daugiau nei vaikas.
*

3 mėn tik vaiko svorio daigtus galima kilnoti mirksiukas.gif
bordine
QUOTE(kriste24 @ 2009 12 02, 18:17)
o kudiki su pledais ir ideta i vezimo ta liulka galima ant ranku nesti? nes pati esu po cezario ir gydytoja jokiais budais neleido bent puse metu kelt jokio svorio,ypac vezimo.
Papildyta:
po cezario esu 3 savaites,tiesiog norisi iseiti is namu ir su auto pavaziuoti,bet kadangi negaliu vezimo kelt,tai idomu jei kudiki nesciau ant ranku iki aiksteles auto,tas nesimas butu kokios 7 min.
*

gydytoja teisi - as tik leliuka paimdavau maitinti, po menesio daugiau nesiojau, o jokiu vezimu puse metu tikrai nekilnojau. Cezaris - rimta operacija ir geriau ramiau tongue.gif
Doti
QUOTE(ingridsid @ 2009 12 05, 10:07)
Po cp savo kudikio svori kelti galima taip literaturoje rasoma  mirksiukas.gif
*

Man taip pat po operacijos gydytoja patarė apsiriboti tik savo lialios kilnojimu.
Merisa
QUOTE(picota777 @ 2010 01 24, 16:27)
*

drinks_cheers.gif
Amri32
Kažkur buvau skaičiusi, kad iki 10kg galima kelti g.gif Na, manyčiau, čia nuo gijimo gal labiau priklauso.Aš jaučiausi puikiai, antrą dieną po operacijos jau varinėjau ir vaikutį sūpavau.Nei minties, kad kas neleistų man savo vaiko rankose nešioti doh.gif Dabar pusantro mėnesiuko, tai jau ir dičkį - 25kg pernešiau į jo kambarį, kai užmigęs buvo, ir vežimą patampau, jau ir presus pradedu daryti po truputį.Jei nejaučiu jokio tempimo, tai ir gyvenu buitinį gyvenimą toliau smile.gif Aišku, kokios komodos ar baldų sunkių netampyčiau biggrin.gif Taip kad manau, nuo savijautos ir gijimo čia priklauso.Nėra vienos teorijos - kiek organizmų, tiek ir teorijų 4u.gif
lunatikas
as keliu viska bet baisoka kad neplystu pjuvis rolleyes.gif rolleyes.gif
Bluebell
dar kai pirmas leliukas, tai gali kazkiek pasisaugot, o kai antras, tai ir naujagimi ir vyresneli reik kilnot.
as vyresniaja dukra pirma syk pakeliau antros savaites pabaigoj po cp. ji sveria apie 10kg
. siaip stengiuos aisku nesitampyt. jau praejus kelioms savaitems randas neturetu plysti, juk suauge viskas jau, bet kazka skaiciau kad gimda gali pakristi nuo tampymosi ir t.t. geriau jau pasaugot save, kiek galimybes leidzia.
4u.gif
Svajoonė
Svarbu spintų nestumdyt lotuliukas.gif
Morfija
Na po CP man ginė neleido pirmus tris mėnesius kelti daugiau nei 5kg., bet man kažkaip ir natūraliai nesinorėjo nieko sunkaus kilnoti schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 28, 09:17)
Svarbu spintų nestumdyt  lotuliukas.gif
*

na bet gi jų nekeli, tai gal galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-LiuksE-
Sako iki 3menesiu tik 5kg.
Sella
QUOTE(Nordveg @ 2009 12 08, 00:48)
*

Oho, taip ilgai...Tenka pakelti ir pakrauti vežimą su vaiku į mašiną, tai 5 kg tikrai viršiju... unsure.gif
vėtrė 9
ai ai, tai kaip verstis su pokiu mazu svoriu ir vezimai ir pirkiniai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluebell @ 2010 08 27, 13:28)
dar kai pirmas leliukas, tai gali kazkiek pasisaugot, o kai antras, tai ir naujagimi ir vyresneli reik kilnot.
as vyresniaja dukra pirma syk pakeliau antros savaites pabaigoj po cp. ji sveria apie 10kg
. siaip stengiuos aisku nesitampyt. jau praejus kelioms savaitems randas neturetu plysti, juk suauge viskas jau, bet kazka skaiciau kad gimda gali pakristi nuo tampymosi ir t.t.  geriau jau pasaugot save, kiek galimybes leidzia.
4u.gif
*

Pas mus tas pats bus, tetis darbe ir dumaziai ant ranku, kaip gi to vyresnio nekelt sad.gif
inverse
as irgi manau kad viskas galima proto ribose... kiekviena turetu manau jausti ar jau gali kelti ar dar keliau susilaikyti... as jauciausi labai stipriai, o kadangi gime dvynukai tai nori nenori kelti reikejo, viena dar gali kazkas panesiot, bet kita vistiek reikejo paciai, nekeliau tik pirma savaite... o paskui net ir pamirsau apie operacija... tampiau viska...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.