koki svori galima kelti po cezario
Žiūrint, kiek laiko praėjo. Jokio kokį mėnesį tai tikrai negalima kelti
o kudiki su pledais ir ideta i vezimo ta liulka galima ant ranku nesti? nes pati esu po cezario ir gydytoja jokiais budais neleido bent puse metu kelt jokio svorio,ypac vezimo.
Papildyta: po cezario esu 3 savaites,tiesiog norisi iseiti is namu ir su auto pavaziuoti,bet kadangi negaliu vezimo kelt,tai idomu jei kudiki nesciau ant ranku iki aiksteles auto,tas nesimas butu kokios 7 min.
Po cp savo kudikio svori kelti galima taip literaturoje rasoma
Isvaziuojant is ligonines gydytoja patare kuri laika (tiksliai neatsimenu kaip ilgai, bet tikrai bent kokius 3 menesius) nekelti nieko, kas sveria daugiau nei vaikas.
O man sakė 6 mėn po gimdymo kelti tik tiek, kiek sveria vaikutis. Bet gyvenu 4 aukšte, name lifto nėra, o į lauką išeiti juk reikia. Tai viena su vežimu į lauką eiti pradėjau nuo 2 sav po gimdymo
Galima ar negalima, vis tiek savo vaika teks nesioti, nors as stengiuosi kuo maziau kilnoti, bet kai verkia tai jau ne klaus gali ar ne
As 2 sav. nešiojau tik leliuką, o po kokių 6 sav. grįžau į įprastą gyvenimą ir nešiojau ką ir kiek reikia ir vežimą kėliau, ir dičkį iš vonios parvešdavau (22kg.)
Israsant is ligonines, gydytoja sake,kad maziausiai 3 men nekelciau nieko sunkesnio,nei sveria leliukas.
gyvenu 3 aukste gal 2sav nekilnojau vezimo o paskuj issinesdavau svarbiausia kaip pati jauties
tą savaitę, kol gulėjau ligoninėj, keldavau tik leliuką. dar savaitę namuos irgi daugiau nekėliau, o jau kokią trečią savaitę kėliau beveik viską ( proto ribose aišku ).
Oj as kilnoju viska
2 men po CP nekilnojau nieko, isskyrus savo leliuka
o as kilnoju viska
Po operacijos- kokį mėnesiuką saugojausi, t.y. stengiausi nekelti sunkiau nei vaikas, o po to- jutausi gerai, tai natūraliai pasimiršo ir net nepajutau kada pradėjau kilnoti sunkius daiktus. Bet čia manau- kiekvienai individualiai, jau geriau saugotis nei persistengti. Man turbūt gerai gyja pjūviai, kad net nepajtau kada "sunkumus" kilnot pradėjau. Pamenu, po apendicito operacijos praėjus 1mėn. per fizinio pamoką jau tiltelį dariau
aš jau po antro cezario, tai pirmas savaites tikrai nekeliu nieko sunkiau nei leliukas. dabar dar ir dičkis yra, bet jo irgi stengiuosi nekelti, nes visgi apie dvidešimt kg. sveria
as tai po cezario keliau viska, kai jau jauciaus normaliai. ir vaika su lopsiu nesioju. kazkaip man pasimirso visi cezariai, kai vaiku rupinies
QUOTE(Ice @ 2009 12 02, 17:11) Žiūrint, kiek laiko praėjo. Jokio kokį mėnesį tai tikrai negalima kelti netiesa, jau antrą parą po cezario galima kelti nesunkesnį svorį, negu tavo pačios vaikas QUOTE(kriste24 @ 2009 12 02, 18:17) o kudiki su pledais ir ideta i vezimo ta liulka galima ant ranku nesti? nes pati esu po cezario ir gydytoja jokiais budais neleido bent puse metu kelt jokio svorio,ypac vezimo. Papildyta: po cezario esu 3 savaites,tiesiog norisi iseiti is namu ir su auto pavaziuoti,bet kadangi negaliu vezimo kelt,tai idomu jei kudiki nesciau ant ranku iki aiksteles auto,tas nesimas butu kokios 7 min. gydytoja teisi - as tik leliuka paimdavau maitinti, po menesio daugiau nesiojau, o jokiu vezimu puse metu tikrai nekilnojau. Cezaris - rimta operacija ir geriau ramiau
Kažkur buvau skaičiusi, kad iki 10kg galima kelti
as keliu viska bet baisoka kad neplystu pjuvis
dar kai pirmas leliukas, tai gali kazkiek pasisaugot, o kai antras, tai ir naujagimi ir vyresneli reik kilnot.
as vyresniaja dukra pirma syk pakeliau antros savaites pabaigoj po cp. ji sveria apie 10kg . siaip stengiuos aisku nesitampyt. jau praejus kelioms savaitems randas neturetu plysti, juk suauge viskas jau, bet kazka skaiciau kad gimda gali pakristi nuo tampymosi ir t.t. geriau jau pasaugot save, kiek galimybes leidzia.
Svarbu spintų nestumdyt
Sako iki 3menesiu tik 5kg.
ai ai, tai kaip verstis su pokiu mazu svoriu ir vezimai ir pirkiniai
Papildyta: QUOTE(Bluebell @ 2010 08 27, 13:28) dar kai pirmas leliukas, tai gali kazkiek pasisaugot, o kai antras, tai ir naujagimi ir vyresneli reik kilnot. as vyresniaja dukra pirma syk pakeliau antros savaites pabaigoj po cp. ji sveria apie 10kg . siaip stengiuos aisku nesitampyt. jau praejus kelioms savaitems randas neturetu plysti, juk suauge viskas jau, bet kazka skaiciau kad gimda gali pakristi nuo tampymosi ir t.t. geriau jau pasaugot save, kiek galimybes leidzia. Pas mus tas pats bus, tetis darbe ir dumaziai ant ranku, kaip gi to vyresnio nekelt
as irgi manau kad viskas galima proto ribose... kiekviena turetu manau jausti ar jau gali kelti ar dar keliau susilaikyti... as jauciausi labai stipriai, o kadangi gime dvynukai tai nori nenori kelti reikejo, viena dar gali kazkas panesiot, bet kita vistiek reikejo paciai, nekeliau tik pirma savaite... o paskui net ir pamirsau apie operacija... tampiau viska...
|