Aš tokią gavau per vėlai, kai mano pupa jau buvo už metų. Ir pasigailėjau, kad mano draugė mane atkalbėjo nusipirkti tokią neštumo metu.
Ar jus bandėt? Ar tiko?
Aš tokią gavau per vėlai, kai mano pupa jau buvo už metų. Ir pasigailėjau, kad mano draugė mane atkalbėjo nusipirkti tokią neštumo metu.
Ar jus bandėt? Ar tiko?
Pati neturėjau, bet jei būčiau gavusi dovanų, tai būčiau tikrai naudojusi.
Cia kalbat apie ta siaura ilga? Taip, naudoju
O apskritai, ne stebuklas man ta pagalve, galima issiversti ir su paprasta Beje, nestumo metu man ji buvo nepatogi, naudojau parasta pagalve tarp koju
Naudojau nėštumo metu, o žindyti buvo nepatogu. Laikant vaiką sunku ją apsirangyti, vaikas tik susinervina. Kol buvo mažytė, žindžiau gulėdama, o dabar pagalvėlę po alkūne pasidedu. O tą ilgąją pagalvę labai mėgsta MB - paskaityti pusiau gulom.
turiu, bet maitinti su ja nemoku. nėštumo metu tai miegojau ją apsikabinus, dabar stovi padėta, panaudosiu, kai mažoji sėdėt pradės.
As turiu ir naudoju, labai patinka, be pagalves man sunkiau maitinti. Tiesiog ipratau ir dabar namie tik su pagalve maitinu.
naudojau nėštumo metu - patogu miegoti būdavo, ir žindymui naudojau, kol sūnelis mažuliukas buvo, asmeniškai man tai buvo labai patogus daiktas, net pas tėvus veždavausi, nes kitaip ir nepatogu būdavo ir rankos nuskausdavo... Po to kai paaugo mažius, padėjom pagalvę į spintą
o man ji reikalinga labai kai lele snaudzia ant ranku ja pasidedu po alkune kad neivargtu, dar kai ant lovos guli padedu kad teliko nematytu, arba mergina pilvu zemyn ant sios pagalves paguldau, perskiriu lova kad MB nakti kai maitinu neuzgautu sukdamasis.
bet tiesioginiu funkciju kad nesciai lengviau su ja miegot ar maitint sios pagalves pagalba tai man netiko.
Naudojau ir nestumo metu, ir maitinant, dukryte ant sulenktos paguldau, pati naudoju kai ziuriu Tv ar skaitau. Tikrai labai dziaugiuosi, nors ilgai galvojau ar pirkt. Vienas is geriausiu pirkiniu, ir dukryte kai mokysis sedeti naudos
As ir tokia palve nesenai isigijau, dabar dziaugiuosi, nes maitinu sededama, tai labai pravercia, ir mazaja savo pasiguldau ant tos pagalves ir paciai daug patogiau, nebevargsta nugara, na zodziu mes tai dziaugiames isigyje
as naudojau kol buvo mazyte, labai tiko ir patiko. nors pradzioje nemokejau naudotis teisingai, bet kai ipratau tai buvo neapsakomai patogu ir man ir dukrytei, zodziu pirkinukas geras ir dabar dar naudojam kaip zaidimu drauge
Pirkau dar būdama nėščia, tai nesupratau kaip ten su ja galima miegoti, negi vartysi ją kartu su savimi? Kartais lelius miegodavo ant rankų, tai pasidėdavau ant tos pagalvės, o žindyti man nepatogu su ja, kažkaip man geriau be nieko, todėl mūsų pagalvė skirta šiaip pasiramstymui. Matyt kiekvienai vis kitaip.
Naudojau zindymo pagalve zindymui kol maziukas buvo, gal iki kokiu 4-5 menesiu.
Paskui kai pradejo sestis, naudodavom kaip atramele. Dar ir gulinciam naudodavom kaip atramele, kad neissiridentu is lovos.
Pirmo nestumo metu buvo paskolinusi drauge grikiu lukstu ta ilga pagalve, gal nesciai ir nebuvo kazkuo ypatingesne nei paprasta pagalve apsikamsyt:)
Bet kai zindziau vaikeli, tai buvo nepamainomas dalykas, nes vaikas sunkus buvo, tai as tik taip ir pramaitinau ir ilgiau nei metus. Labai geras daiktas, dabar laukiuos kito, butnai isigysiu, ir butnai griku lukstu, nes ji kietesne, vaikelis neismenga, kai maitini.
mes laimejom tokia,is pradziu galvojau,kad nesamone,bet kai pabandziau tai labai patiko
ir maitinimui,ir sedejimui ir man gulejimui lb tiko ir patiko
Zindymo metu superinis daiktas
Dabar mano maziukui 10 men.ir mes dar naudojom pagalve
Smagu skaityti, kad mamytes patenkintos zindymo pagalvemis, tam jos ir skirtos lengvesniam ir patogesniam zindymui
Naudojam!!! Labai patogu, nezinau kaip kitaip zindyciau maziuka, jei ne pagalve... atsigulus zindau tik nakti, o diena - sedomis, su pagalve
|