labai gražių darbų prisižiūrėjau, labai gražus ir vainikas ir katinukas
QUOTE(levrete @ 2010 12 03, 17:54) ![]() Kaip tokius pasidaryti Na nezinau kaip cia padaryta, bet as pasiemiau mandarinus ir su peiliuku atsargiai tokias juosteles is odeles ispjaustinejau (ir dar i pati mandarina ipjoviau, kad geriau vidus isdziutu) ir jau savaite kaip ant radiatoriaus dziusta.. pakolkas vaizdeliu esu patenkinta
Sveikos, gal kas turit įdėjų kaip pasidaryt Sniego Senį?
sveikos,
parodysiu ir as savo kalediny vainika ![]() biski per daug iskrudo,nes dujine per kaitri ![]() ir va cia tas pats nuspalvintas
Fifux'e, įspūdinga
Ta proga pasigirsiu ir aš savo kalėdinėm dekoracijom ![]() ![]() ![]()
QUOTE(baltoji pelytė @ 2010 12 04, 21:29) visai nieko QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 05, 01:38) Fifux'e, įspūdinga Ta proga pasigirsiu ir aš savo kalėdinėm dekoracijom aciu labai fainos ir siltos ir tavo dekoracijos QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55) burbulai puost egle ir namus (bet jiems reik jau dideles egles) kokie grazus
tastyte as nupurskaiu gal nesimano tokia ale sidarbrine spalva ir aciu uz pagyrimus
As citrinas, ne apelsinus dziovinu. Supjaustau, dedu ant ranksluoscio ar serveteles ir ant radijatoriaus. Mano akim, daug dailiau sudziuva.
QUOTE(georgiana @ 2010 12 05, 16:47) tastyte as nupurskaiu gal nesimano tokia ale sidarbrine spalva ir aciu uz pagyrimus atsiprasau neisiziurejau gerai, vat visad ir as noriu apelsina padziovinti, bet vis neprisiruosiu arba kaip turiu pamirstu
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės
![]() O čia jau šiemetinės ![]()
Ačiū
QUOTE(tastyte @ 2010 12 05, 19:11) atsiprasau neisiziurejau gerai, vat visad ir as noriu apelsina padziovinti, bet vis neprisiruosiu arba kaip turiu pamirstu pastebejau kad kai isdziusta reikia neuzbaigti dziovinti ant karsto rad. o tiesiog kamabario temp. padeti ir uzbaigti dziovinima, deja negarantuoju tiesiog pabandykite
Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik
![]()
nijolevar nuostabios snaiges
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki.com/060803/snaiges/
QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33) sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki.com/060803/snaiges/ Super QUOTE(knielita @ 2010 12 05, 21:54) Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik Norėjau paklausti ant ko daryta? QUOTE(1cesna1 @ 2010 12 05, 21:54) Super acius,sukau ant rusu laiku vaselio
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 21:06) aciu uz pagyrimus, persiunciu tau i namucius citrinu, apelsinu, granatu ir cinamono kvapa o as vat nuziurejau ir ivaldziau kauno senukuose sodo skyriuje yra po pigiai vainiku jie kainave apie 14 Lt., bet kaina numusta perpuse nes angelas suluzes jis tipo vainiko virsuneje turejo sedet QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55) labai grazus QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 19:24) superines QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33) sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit labai viskas prisikarpysiu darbe juosteliu su aparatu -namie bandysiu QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 21:09) labai labai QUOTE(juoda_saulė @ 2010 12 06, 08:31) nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui va cia ideja QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45) labai labai Sakeles ristos su vielute. Bumbulus pries keleta metu pirkau thomas philips, jie kaip veltinis, manau lengvai galima nusivelti visokiu
viena eglute nufotkijau
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 17:06) viena eglute nufotkijau grazuuuuuu. Cia samanos? QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 06, 10:24) sveikos,gal kuri zinote kur rasti tuos burbulus is putoplasto QUOTE(karolka111 @ 2010 12 06, 18:43) as pirkau siuos http://www.artmanija.lt/goods/cat,235/sub,...bulas-10cm.html atsiunte labai greit QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 06, 10:24) Turint toki kamuoliuka tai vienas juokas padaryti
prisižiūrėjusi visokiu grožybių ir aš padariau šiemet eglutę
tik nemoku foto įkelt QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 05, 12:42) labai fainos ir siltos ir tavo dekoracijos QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 22:09) Ačiū Matau, čia daug kas skundžiasi, kad apelsinai paruduoja džiovinami. Mielai pasidalinsiu savo metodu, kuriuo džiovinant tikrai niekas neparuduoja. Aš tiesiog sudedu įvairių citrusų riekeles orkaitėje ant grotelių, įjungiu vėjelį ir nustatau 50 laipsnių temperatūrą. Džiovinu kelias dienas po kelias valandas. Dar nė karto neparudavo, o ir namai skaniai kvepia. QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 06, 10:24) aciu QUOTE(sigita @ 2010 12 06, 17:19) taip samanos QUOTE(kutvelyteee @ 2010 12 06, 21:23) grazu, ypa ctie burbulai is siulu QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 07, 01:10) Matau, čia daug kas skundžiasi, kad apelsinai paruduoja džiovinami. Mielai pasidalinsiu savo metodu, kuriuo džiovinant tikrai niekas neparuduoja. Aš tiesiog sudedu įvairių citrusų riekeles orkaitėje ant grotelių, įjungiu vėjelį ir nustatau 50 laipsnių temperatūrą. Džiovinu kelias dienas po kelias valandas. Dar nė karto neparudavo, o ir namai skaniai kvepia. istisai kelias valandas laikai prie 50? as panasiai dziovinau, tik po 10 min, atvesta, vel..nu zaidimas toks...bet buvo ir parudavusiu beja, darbeliai
Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja
![]() ir labai lengvai sia puokste galima pasigaminti ![]() bandau pasirodyt ir as su savo darbeliu
Labai gražūs visų darbeliai, tikros auksarankės.
O čia mano eglutė, tik vėliau dar papuošiau gėlytėmis iš susuktų citrinų žievelių: ![]() QUOTE(Vika852 @ 2010 12 07, 14:43) Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja Super ideja ir super lengvai padaroma QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 08, 11:20) Sveikutes, na stai pirmas blynas mano labai grazhu |