Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai-6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pavilonyte
labai gražių darbų prisižiūrėjau, labai gražus ir vainikas ir katinukas 4u.gif
sticho
QUOTE(levrete @ 2010 12 03, 17:54)
user posted image

Kaip tokius pasidaryti  g.gif

Na nezinau kaip cia padaryta, bet as pasiemiau mandarinus ir su peiliuku atsargiai tokias juosteles is odeles ispjaustinejau (ir dar i pati mandarina ipjoviau, kad geriau vidus isdziutu) ir jau savaite kaip ant radiatoriaus dziusta.. pakolkas vaizdeliu esu patenkinta biggrin.gif
baltoji pelytė
Sveikos, gal kas turit įdėjų kaip pasidaryt Sniego Senį? rolleyes.gif g.gif ax.gif
Fifux'e
sveikos,
parodysiu ir as savo kalediny vainika 4u.gif

user posted image
biski per daug iskrudo,nes dujine per kaitri doh.gif

user posted image
ir va cia tas pats nuspalvintas
M.A.M.A
Fifux'e, įspūdinga thumbup.gif

Ta proga pasigirsiu ir aš savo kalėdinėm dekoracijom ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
rugsėjė
burbulai puost egle ir namus (bet jiems reik jau dideles egles)
user posted image

user posted image
tastyte
QUOTE(baltoji pelytė @ 2010 12 04, 21:29)
Sveikos, gal kas turit įdėjų kaip pasidaryt Sniego Senį? rolleyes.gif  g.gif  ax.gif
*

visai nieko thumbup.gif nuorodele ikeliu http://www.gami.lt/kaledine-dekoracija-besmegenis
Fifux'e
QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 05, 01:38)
Fifux'e, įspūdinga  thumbup.gif

Ta proga pasigirsiu ir aš savo kalėdinėm dekoracijom  ax.gif

aciu 4u.gif
labai fainos ir siltos ir tavo dekoracijos thumbup.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55)

kokie grazus bigsmile.gif thumbup.gif
georgiana
meginsime ir mes pasirodyti, pirmas darbelis siais metais smile.gif
user posted image
tastyte
QUOTE(georgiana @ 2010 12 05, 15:39)
meginsime ir mes pasirodyti, pirmas darbelis siais metais smile.gif
user posted image
*

labai sventiska, grazu thumbup.gif dar konkorezius galima nupurksti, aukso ar sidabro spalvyte..
georgiana
tastyte as nupurskaiu gal nesimano tokia ale sidarbrine spalva ir aciu uz pagyrimus ax.gif beje antri metai dziovinu apelsinus, pajuoduoja...
Tivi
As citrinas, ne apelsinus dziovinu. Supjaustau, dedu ant ranksluoscio ar serveteles ir ant radijatoriaus. Mano akim, daug dailiau sudziuva.
tastyte
QUOTE(georgiana @ 2010 12 05, 16:47)
tastyte as nupurskaiu gal nesimano tokia ale sidarbrine spalva ir aciu uz pagyrimus ax.gif beje antri metai dziovinu apelsinus, pajuoduoja...
*

atsiprasau neisiziurejau gerai, vat visad ir as noriu apelsina padziovinti, bet vis neprisiruosiu arba kaip turiu pamirstu doh.gif bet atrodo tikrai graziai, o ka daryti kad nepajuoduotu labai idomu g.gif
nijolevar
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės ax.gif

user posted image

O čia jau šiemetinės

user posted image

user posted image
Kristalė*
QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 20:24)
*

na jau snaigiu grazumas, super wub.gif thumbup.gif
nijolevar
Ačiū ax.gif
georgiana
QUOTE(tastyte @ 2010 12 05, 19:11)
atsiprasau neisiziurejau gerai, vat visad ir as noriu apelsina padziovinti, bet vis neprisiruosiu arba kaip turiu pamirstu  doh.gif bet atrodo tikrai graziai, o ka daryti kad nepajuoduotu labai idomu  g.gif
*

pastebejau kad kai isdziusta reikia neuzbaigti dziovinti ant karsto rad. o tiesiog kamabario temp. padeti ir uzbaigti dziovinima, deja negarantuoju tiesiog pabandykite 4u.gif
knielita
Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik smile.gif
user posted image
rugsėjė
nijolevar nuostabios snaiges wub.gif
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie thumbup.gif
just me
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki.com/060803/snaiges/
1cesna1
QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki.com/060803/snaiges/
*

Super thumbup.gif. Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau smile.gif. Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas mirksiukas.gif
zuzanele
QUOTE(knielita @ 2010 12 05, 21:54)
Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik smile.gif

Norėjau paklausti ant ko daryta?
Pepiuke
Šį savaitgalį pagaminau sesei namams papuošti:

user posted image

user posted image
Papildyta:

M.A.M.A labai gražus darbeliai
just me
QUOTE(1cesna1 @ 2010 12 05, 21:54)
Super  thumbup.gif. Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau  smile.gif. Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas  mirksiukas.gif
*

acius,sukau ant rusu laiku vaselio lotuliukas.gif bandziau ant dideles adatos sukt bet nelabai dideles tada gavos snaiges
juoda_saulė
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui biggrin.gif
georgiana
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 21:06)
nijolevar nuostabios snaiges  wub.gif
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie  thumbup.gif
*

aciu uz pagyrimus, persiunciu tau i namucius citrinu, apelsinu, granatu ir cinamono kvapa 4u.gif bet jau burbulu grozis na tikrai auksaranke mamka 4u.gif
o as vat nuziurejau ir ivaldziau kauno senukuose sodo skyriuje yra po pigiai vainiku jie kainave apie 14 Lt., bet kaina numusta perpuse nes angelas suluzes jis tipo vainiko virsuneje turejo sedet lotuliukas.gif bet siaip visa kita geram stovi, tai bandysiu lipdyt kazka g.gif
bonda
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55)
*

labai grazus thumbup.gif thumbup.gif o kaip jie daromi? 4u.gif

QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 19:24)
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės  ax.gif
*

superines wub.gif

QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit
*

labai

viskas prisikarpysiu darbe juosteliu su aparatu -namie bandysiu 4u.gif sugundet galutinai wub.gif

QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 21:09)
Šį savaitgalį pagaminau sesei namams papuošti:
*

labai labai wub.gif o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ax.gif ir kas tie balti bumbulai ant eglutes? bigsmile.gif

QUOTE(juoda_saulė @ 2010 12 06, 08:31)
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui biggrin.gif
*

va cia ideja thumbup.gif aciuu wub.gif
rugsėjė
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45)
labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif o kaip jie daromi? 4u.gif
*

kaip daryti burbulus - ČIA

Pepiuke
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45)
labai labai wub.gif o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ax.gif ir kas tie balti bumbulai ant eglutes? bigsmile.gif

Sakeles ristos su vielute. Bumbulus pries keleta metu pirkau thomas philips, jie kaip veltinis, manau lengvai galima nusivelti visokiu smile.gif
AušraTa
QUOTE(rara @ 2010 11 29, 19:50)
Štai mano kalėdiniai eglutės papuošimai - kiškučiai  smile.gif nes kiti metai yra kiškio metai smile.gif
*

wub.gif Nuostabūs ir išskirtiniai wub.gif

Gal turit po ranka nuorodų su žibinto gamyba? Dukriukui reikia į darželį, kai nereikėjo mačiau, o dabar ant greičio ir neberandu blush2.gif
knielita
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 05, 21:03)
Norėjau paklausti ant ko daryta?
*

Naudojau kaledini zaisliuka tiesiog smile.gif 4u.gif
bonda
viena eglute nufotkijau ax.gif , nes isnesiau jau i darzeli biggrin.gif

user posted image
sigita
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 17:06)
viena eglute  nufotkijau ax.gif , nes isnesiau jau i darzeli biggrin.gif

grazuuuuuu. Cia samanos?
cocci
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 14:06)
*

super wub.gif
karolka111
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 06, 10:24)
*

sveikos,gal kuri zinote kur rasti tuos burbulus is putoplasto g.gif
gab10
QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 19:24)
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės  ax.gif

user posted image

O čia jau šiemetinės

user posted image

user posted image
*

super,super wub.gif labai grazios ir kiek cia kantrybes kainavo g.gif
rugsėjė
QUOTE(karolka111 @ 2010 12 06, 18:43)
sveikos,gal kuri zinote kur rasti tuos burbulus is putoplasto  g.gif
*

as pirkau siuos http://www.artmanija.lt/goods/cat,235/sub,...bulas-10cm.html
atsiunte labai greit
laurindre
*

Turint toki kamuoliuka tai vienas juokas padaryti g.gif As esu dariusi tokius kiausinius su atlasinem juostelem. Tai privargau, Kiausini ispuciau, tada apsukau sintiponu, apvyniojau siulu ir prisiuvinejau kiekviena kampuka. O pats kaifas buvo, kai tie kiausiniai suduzo doh.gif Paskui jau kiausinius laku lakavau, kad stipresni butu lotuliukas.gif
rugsėjė
QUOTE(laurindre @ 2010 12 06, 19:49)
Turint toki kamuoliuka tai vienas juokas padaryti g.gif
*

aga juokas 4-5 valandu, po to melyni pirstu galai lotuliukas.gif
siaip yra ir tu putplascio kiausiniu kazkuriose parduotuvese
kutvelyteee
ikelsiu as savo kelis darbelius smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
bauzione
prisižiūrėjusi visokiu grožybių ir aš padariau šiemet eglutę
tik nemoku foto įkelt blush2.gif
M.A.M.A
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 05, 12:42)

labai fainos ir siltos ir tavo dekoracijos thumbup.gif

QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 22:09)

M.A.M.A labai gražus darbeliai
*

Ačiū 4u.gif

Matau, čia daug kas skundžiasi, kad apelsinai paruduoja džiovinami. Mielai pasidalinsiu savo metodu, kuriuo džiovinant tikrai niekas neparuduoja. Aš tiesiog sudedu įvairių citrusų riekeles orkaitėje ant grotelių, įjungiu vėjelį ir nustatau 50 laipsnių temperatūrą. Džiovinu kelias dienas po kelias valandas. Dar nė karto neparudavo, o ir namai skaniai kvepia.
bonda
*

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(sigita @ 2010 12 06, 17:19)
grazuuuuuu. Cia samanos?
*

taip samanos mirksiukas.gif

QUOTE(kutvelyteee @ 2010 12 06, 21:23)
ikelsiu as savo kelis darbelius smile.gif
*

grazu, ypa ctie burbulai is siulu wub.gif

QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 07, 01:10)
Matau, čia daug kas skundžiasi, kad apelsinai paruduoja džiovinami. Mielai pasidalinsiu savo metodu, kuriuo džiovinant tikrai niekas neparuduoja. Aš tiesiog sudedu įvairių citrusų riekeles orkaitėje ant grotelių, įjungiu vėjelį ir nustatau 50 laipsnių temperatūrą. Džiovinu kelias dienas po kelias valandas. Dar nė karto neparudavo, o ir namai skaniai kvepia.
*

istisai kelias valandas laikai prie 50? ax.gif ax.gif
as panasiai dziovinau, tik po 10 min, atvesta, vel..nu zaidimas toks...bet buvo ir parudavusiu unsure.gif nu labai stebet reik ir zaist mirksiukas.gif
beja, darbeliai wub.gif
Žanė
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 16:06)

user posted image
*

super!
Vika852
Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja

user posted image

ir labai lengvai sia puokste galima pasigaminti
bauzione
user posted image
bandau pasirodyt ir as su savo darbeliu ax.gif
Aikutė
Labai gražūs visų darbeliai, tikros auksarankės.
O čia mano eglutė, tik vėliau dar papuošiau gėlytėmis iš susuktų citrinų žievelių:
user posted image
sticho
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 07, 14:43)
Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja

Super ideja ir super lengvai padaroma thumbup.gif siandien leksiu su vaikais i miska sakeliu rinkt.. biggrin.gif
Rutele_S
Sveikutes, na stai pirmas blynas mano ax.gif Sis vainikas bus ant stalo, vidury desiu 4 raudonas cilindro formos zvakes, ju dar neturiu, bet bus. zvakiu apacia aprisiu zaliu kaspinu, kad tuscias pagrindas neatrodytu. Na o jei negraziai bus, nerisiu to kaspino biggrin.gif
user posted image
X-iuke
QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 08, 11:20)
Sveikutes, na stai pirmas blynas mano ax.gif  Sis vainikas bus ant stalo, vidury desiu 4 raudonas cilindro formos zvakes, ju dar neturiu, bet bus. zvakiu apacia aprisiu zaliu kaspinu, kad tuscias pagrindas neatrodytu. Na o jei negraziai bus, nerisiu to kaspino biggrin.gif
user posted image
*

labai grazhu wub.gif wub.gif wub.gif , ash ir kazhko panashaus norechiau, tik kankorezhiu neturiu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.