QUOTE(bonda @ 2009 12 03, 15:13)
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 04, 15:47) Papildyta: Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu. Aprašyme tai tikrai rašo, kad apklijuoti. pabandžiau ir aš QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 30, 23:57) specialiai iš senos temos "partempiu" melonijos vainiko pagrindo idėją Dėkui, Melonija, už mintį
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems?
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 11:27) Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems? is popieriaus pasidarai kugi ir pradedi nuo apacios klijuoti karstais klijais, kad geriau laikytusi tas kugis as ji ant butelio uzsidejau
O aš sugalvojau papuošti taip butelį,ir galėsiu kam padovanoti
QUOTE(tinulkaxx @ 2009 12 06, 02:14) po ilgu seiliu varvinimu padariau ir as eglute,bei maza buteliuka papuosiau Liux
Na dar viena iškepiau,tiesa labai nekruopščiai
![]()
Stonjur, su karštais klijais darei, na, čia su tuo kur kaip šautuvas
TekilaSunrise - skanus kalėdinis vainikas. Teisingas, teisingas
saulyte2 - tokia lietuviška kompozicija QUOTE(fogete @ 2009 12 06, 21:15) Sveikos mergaites ir as noriu parodyti savo pirma blynuka Nuostabu fogete!
ir mes padareme eglute is makaronu,labai graziai gavosi
Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.
![]() Bet jau kaip žiauriai smirda ir nupurškus nukrito nuo apatinės eglutės dalies nemažai makaronų ( gal klijai sureagavo su dažais ).
mes tai savo makaronine eglute purskem su automobiliniais dazais.nuejom su vaiku i autodetaliu parduotuve ir paprasem purskiamu dazu,tai isirinkom auksine spalva.ir gavosi
QUOTE(astike @ 2009 12 07, 14:20) Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais. As tai naudoju (jau anksciau esu turejus, bet visai kam kitam) - "Oasis" firmos, cia specialiai floristikai.
Ačiukas , klumpę radau ant čiukuro, nešiota, kirvarpių išlandžiota, sugalvojau padaryti dekupažą, blynas prisviles
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 22:16) iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. QUOTE(IngridaB @ 2009 12 07, 21:26) Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. o kur foto kalėdinių puošmenų? QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 23:16) iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko ms tai purskem balkone,ir per nakty ten laikem,kad isivedintu.kvapas buvo nemalonus,bet kad jau taip baisiai,tai nepasakyciau ![]() mano šiemetinis advento vainikas.
labai dailus
Apsinge, labai gražus. Man tokie mieliausi- natūralūs, šilti, beveik kvepiantys mišku
Pasirodo ir mezgėjėlėms yra sukurtas virtualus Kalėdinis kalendorius
Kalėdų kalendorius kasdien po naują idėją
Laba diena,
gal kas galite patarti, kaip padaryti Kalėdinį žibintą
nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu
GAPO , man tai labai sauniai atrodo tavo angeliukas!!!
Papildyta: as siemet toki balta vainika pasidariau
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 14:50) Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu Kaip tik labai gražu. Ir apšvietimas toks paslaptingas QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 16:50) Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu as anksciau dariau auskarus
emiliuxas, labai grazu
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 08, 14:29) nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti darykit iš braižybinio popieriaus,geriau išeina,pati snaiges darau
O kaip puopšite langus? Darau sniegutį ant langų(putplasčio mažus gabaliukus ant vielos veriu), dar galvoju snaigių paprastų išsikarpyti, kažkaip iškrakmolint ir manais pabarstyti ir pakabinti ant lango. Ką dar tokio įdomaus išmąsčius. Tų lempučių ir blizgučių visokių kažkaip nesinori šiemet.
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 08, 15:08) QUOTE(aledaiva @ 2009 12 08, 18:54) labai grazus vainikai QUOTE(d-krall @ 2009 12 08, 22:53) O kaip puopšite langus? Darau sniegutį ant langų(putplasčio mažus gabaliukus ant vielos veriu), dar galvoju snaigių paprastų išsikarpyti, kažkaip iškrakmolint ir manais pabarstyti ir pakabinti ant lango. Ką dar tokio įdomaus išmąsčius. Tų lempučių ir blizgučių visokių kažkaip nesinori šiemet. Ne vielos, o valo.
labas, o čia mano eglutė. tiesa, ne mano namus puoš
QUOTE(rug @ 2009 12 09, 00:29) labas, o čia mano eglutė. tiesa, ne mano namus puoš labai grazi. Atrodo kaip pirktine samanos ant karkaso klijuotos? ydomu is kokio tas karkasas |