Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai-6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
stonjur1
thumbup.gif
QUOTE(bonda @ 2009 12 03, 15:13)
user posted image
*

solitude
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 12 01, 18:33)
Ikeliu ir as pirmaji gyvenime savo ranku darbo mena  blush2.gif

user posted image
*

man iškilo klausimas, kaip čia padaryta? prie kažkokio karkaso klijuota? 4u.gif
cipa007
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 04, 15:47)
Papildyta:
Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu.
*

Aprašyme tai tikrai rašo, kad apklijuoti. mirksiukas.gif Nors žinoma kaip kam išeina taip ir darom. Svarbu, kad gražu, originalu, kad džiugina mūsų pačių ir svečių akis...... mirksiukas.gif
stonjur1
user posted image pabandžiau ir aš smile.gif
LT saulele
QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 30, 23:57)
VAINIKAS
user posted image
*

specialiai iš senos temos "partempiu" melonijos vainiko pagrindo idėją smile.gif , gal dar kas nors pasinaudos mintimi, nes tikrai geras ir pigus būdas pasigamint pagrindą, kaip tik su tuo susidūriau, kad neradau tinkamo dydžio, nebrangaus pagrindo pirkti doh.gif , o esamoj vietoj neturiu nei šakelių, nei šiaudų, nei šienelio (ką seniau panaudodavau pagrindams), žodžiu, nieko tinkamo biggrin.gif , o vat reklaminių laikraščių prisirinkau ir susisukau mažutį vainikiuką drinks_cheers.gif , apsukau juostomis, gautomis sukarpius seną raudonos vilnos paltuką ir gavosi išvis "antro gyvenimo produktas" drinks_cheers.gif , padekoruosiu ir pakabinsiu ant durų, jei ir pradings (ko pasitaikydavo hihihi.gif ), nuostolio nedaug smile.gif ... Gaminsiu dar keletą cool.gif ..

Dėkui, Melonija, už mintį 4u.gif
tinulkaxx
po ilgu seiliu varvinimu padariau ir as eglute,bei maza buteliuka papuosiau ax.gif
user posted imageuser posted image
@@vandeniuke@@
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 04, 15:14)
user posted image

Grazu, paprasta, miela wub.gif
Enary
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems? unsure.gif
TeQuiLa
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 11:27)
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems? unsure.gif
*

is popieriaus pasidarai kugi ir pradedi nuo apacios klijuoti karstais klijais, kad geriau laikytusi tas kugis as ji ant butelio uzsidejau wink.gif
stonjur1
O aš sugalvojau papuošti taip butelį,ir galėsiu kam padovanoti smile.gif,gerai klijuojasi
TekilaSunrise
QUOTE(tinulkaxx @ 2009 12 06, 02:14)
po ilgu seiliu varvinimu padariau ir as eglute,bei maza buteliuka papuosiau ax.gif

Liux thumbup.gif
tinulkaxx
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 06, 14:26)
Liux  thumbup.gif
*

aciu,bet kiek ilgai vargau kol suklijavau makaronus...jie tokie smulkus... biggrin.gif
stonjur1
Na dar viena iškepiau,tiesa labai nekruopščiai rolleyes.gif ,čia butelį puošiau,turiu idėja papuošt pilna šampano butelį,ir padovanoti kam nors smile.gif

user posted image

user posted image
Tarškutė
Stonjur, su karštais klijais darei, na, čia su tuo kur kaip šautuvas ax.gif
saulyte2
paveikslelis

Pasidariau ir as kaledini papuosima ax.gif
fogete
Sveikos mergaites

ir as noriu parodyti savo pirma blynuka smile.gif

user posted image
jo-vita7
QUOTE(saulyte2 @ 2009 12 06, 20:55)

Pasidariau ir as kaledini papuosima  ax.gif
*

Labai sauni ideja ir grazus darbelis
Papildyta:
[quote=fogete,2009 12 06, 21:15]
Sveikos mergaites

Daili eglute wub.gif
Aruna
TekilaSunrise - skanus kalėdinis vainikas. Teisingas, teisingas thumbup.gif
saulyte2 - tokia lietuviška kompozicija mirksiukas.gif
Martini
QUOTE(stonjur1 @ 2009 12 06, 15:07)
Na dar viena iškepiau,tiesa labai nekruopščiai  rolleyes.gif  ,čia butelį puošiau,turiu idėja papuošt pilna šampano butelį,ir padovanoti kam nors smile.gif
*

šaunu, bet kaip įsipilt iš tokio? g.gif doh.gif lotuliukas.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Martini @ 2009 12 07, 10:36)
šaunu, bet kaip įsipilt iš tokio? g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Pirmiau nuvalgyti reikia, tik tada piltis lotuliukas.gif
onne
QUOTE(fogete @ 2009 12 06, 21:15)
Sveikos mergaites

Nuostabu fogete!
lapute32
ir mes padareme eglute is makaronu,labai graziai gavosi thumbup.gif ,bet labai gaila kad nemoku foto ikelt verysad.gif schmoll.gif blush2.gif ,labai jau geda.nesem siandien i darzely,nes reikejo.ir sake kad laaaabai grazu ax.gif
astike
Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.
user posted image
Bet jau kaip žiauriai smirda ir nupurškus nukrito nuo apatinės eglutės dalies nemažai makaronų ( gal klijai sureagavo su dažais ).
lapute32
mes tai savo makaronine eglute purskem su automobiliniais dazais.nuejom su vaiku i autodetaliu parduotuve ir paprasem purskiamu dazu,tai isirinkom auksine spalva.ir gavosi thumbup.gif
TekilaSunrise
QUOTE(astike @ 2009 12 07, 14:20)
Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.

As tai naudoju (jau anksciau esu turejus, bet visai kam kitam) - "Oasis" firmos, cia specialiai floristikai.
@@vandeniuke@@
QUOTE(lapute32 @ 2009 12 07, 12:51)
ir mes padareme eglute is makaronu,labai graziai gavosi thumbup.gif ,bet labai gaila kad nemoku foto ikelt verysad.gif  schmoll.gif  blush2.gif ,labai jau geda.nesem siandien i darzely,nes reikejo.ir sake kad laaaabai grazu ax.gif
*

atsiusk foto mauceckiene@gmail.com ikelsiu 4u.gif
saulyte2
Ačiukas , klumpę radau ant čiukuro, nešiota, kirvarpių išlandžiota, sugalvojau padaryti dekupažą, blynas prisviles blush2.gif , ir papuošiau kalėdiškai.
Kristalė*
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
IngridaB
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 22:16)
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko  g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
*

Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. doh.gif Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie. schmoll.gif
cipa007
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 07, 21:26)
Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. doh.gif Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie. schmoll.gif
*

o kur foto kalėdinių puošmenų? ax.gif pasirodyk kokių grožių padarei...... mirksiukas.gif
lapute32
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 23:16)
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko  g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
*

ms tai purskem balkone,ir per nakty ten laikem,kad isivedintu.kvapas buvo nemalonus,bet kad jau taip baisiai,tai nepasakyciau schmoll.gif
apsinge
user posted image
mano šiemetinis advento vainikas.
jurginėlis
labai dailus wub.gif
GAPO
Apsinge, labai gražus. Man tokie mieliausi- natūralūs, šilti, beveik kvepiantys mišku smile.gif
Garmina
Pasirodo ir mezgėjėlėms yra sukurtas virtualus Kalėdinis kalendorius
Kalėdų kalendorius
kasdien po naują idėją
ČIČI
Laba diena,

gal kas galite patarti, kaip padaryti Kalėdinį žibintą ax.gif
bonda
QUOTE(apsinge @ 2009 12 07, 22:41)

mano šiemetinis advento vainikas.
*

grazu thumbup.gif
emiliuxas
nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti mirksiukas.gif kazin kaip tai vadinasi lietuviskai? g.gif
GAPO
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales. 4u.gif
emiliuxas
GAPO , man tai labai sauniai atrodo tavo angeliukas!!!
Papildyta:
as siemet toki balta vainika pasidariau user posted image user posted image
baltai balta
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 14:50)
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales.  4u.gif
*

Kaip tik labai gražu. Ir apšvietimas toks paslaptingas wub.gif
sAuLyTeA;)
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 16:50)
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales.  4u.gif
*

as anksciau dariau auskarus 4u.gif grazu bet labai trapu wub.gif
jo-vita7
emiliuxas, labai grazu wub.gif ypac kai truksta sniego ir baltumos
aledaiva
Labutis 4u.gif

Puošiu ir aš savo namučius:

user posted image

user posted image

nijolevar
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 08, 14:29)
nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti mirksiukas.gif  kazin kaip tai vadinasi lietuviskai? g.gif
*

darykit iš braižybinio popieriaus,geriau išeina,pati snaiges darau mirksiukas.gif
d-krall
O kaip puopšite langus? Darau sniegutį ant langų(putplasčio mažus gabaliukus ant vielos veriu), dar galvoju snaigių paprastų išsikarpyti, kažkaip iškrakmolint ir manais pabarstyti ir pakabinti ant lango. Ką dar tokio įdomaus išmąsčius. Tų lempučių ir blizgučių visokių kažkaip nesinori šiemet.
@@vandeniuke@@
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 08, 15:08)

QUOTE(aledaiva @ 2009 12 08, 18:54)

labai grazus vainikai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
d-krall
QUOTE(d-krall @ 2009 12 08, 22:53)
O kaip puopšite langus? Darau sniegutį ant langų(putplasčio mažus gabaliukus ant vielos veriu), dar galvoju snaigių paprastų išsikarpyti, kažkaip iškrakmolint ir manais pabarstyti ir pakabinti ant lango. Ką dar tokio įdomaus išmąsčius. Tų lempučių ir blizgučių visokių kažkaip nesinori šiemet.
*

Ne vielos, o valo.
rug
labas, o čia mano eglutė. tiesa, ne mano namus puoš smile.gif
user posted image
Dilgele
QUOTE(rug @ 2009 12 09, 00:29)
labas, o čia mano eglutė. tiesa, ne mano namus puoš smile.gif

labai grazi. Atrodo kaip pirktine smile.gif
samanos ant karkaso klijuotos? ydomu is kokio tas karkasas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.