Įkraunama...
Įkraunama...

Geras LOR specialistas Klaipėdoje

Sveikutės. Labai norėčiau sužinoti, koks geras LOR specialistas Klaipėdoje suaugusiam ir kur jį galima surasti. Reikėtų kuo skubiau. Ačiū

Atsakyti
Man taip pat laaaaabai reiketu visu Jusu patarimo, nuomomes del Klaipedos LORistu. Turiu toooooooookia angina su visu stafilakoku. Reikia kompetentingo zmogaus, kuris sudeliotu taskis ant I.
Atsakyti
Yra vienas - jis Klaipėdos universitetinės ligoninės LOR skyriaus vedėjas, taip pat dirba ir Medikanos medicinos centre, gyd. Bronius Praškevičius.
Papildyta:
Beje, turiu tokią priemonę skalavimui:
2 arb. šauksteliai ažuolo žieves;
2 arb. šauksteliai žemuoges;
2 arb. šauksteliai jonažoles;
2 arb. šauksteliai ugniažoles;
1 arb. šauksteliai juozažoles.
Užpili verdanciu vandeniu ir ant vandens garu palaikai apie 15 min. Po valandos nukošsi ir skalauji iki 9 kartu per diena. Turėtų padėti nuo stafilokokų. Beje, vaistažoles pirkau aliejaus parduotuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 02 sausio 2010 - 14:25
Sveikos, merginos labai labai rekomenduoju LOR gyd. Dania trinkienę, kuri dirba raudonojo kryžiaus konsultacinėje poliklinikoje H. Manto 49, 314 kab. Ji nėra iš tų, kuri siūlo antibiotikus iš kart, ji prijaučia ir homeopatijai. Ir man būdavo kelis metus pastovus ausų uždegimas, tai ji prisakė priemonių ir dabar, jau ir uždegimai nebebaisūs; Ir svarbiausiai bent kiek man pasitaikė visad gaunu taloną kitai dienai. O toje pat poliklinikoje labai nerekomenduoju lankytis pas guzevičių, man pasirodė labai nekompetetingas.
Atsakyti
Gydytojas Bernotas, tikrai geras LOR, ir pati pas jį lankiausi ne kartą, ir sūnų vežiau, nesenai ir tėtis pas jį operaciją darėsi, negaliu apie jį pasakyti nei vieno blogo žodžio.. gydytojas tikrai iš pašaukimo..
Atsakyti
Laba diena, sakykite, kas susidurete su daktare I. Anuzyte? ar operavotes pas ja? kaip ji, kaip daktare? man reikia nosies pertvara operuoti ir gal dar ka, aisku viska suzinosiu per konsultacija, taciau kas susidurete su tokia problema, kokios kainos operacijos? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rašiau čia, tačiau tikriausiai nelabai populiari tema.. taigi esu jau po operacijos, operavo daktarė I. Anužytė, super specialistė, jokių skausmų po operacijos.. o ir visas Respublikinės ligoninės LOR skyrius šaunus! Pirmą savaitę po operacijos vienintelis minusas buvo, tai nosies maudimas, na nereik norėt, kad nieko nesijustų, tačiau dabar jau po poros savaičių jokių maudimų ar skausmų išvis nėra! smile.gif jei reikės kokios info, rašykite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas!
Rekomenduoju Raudono Kryzio Ligonyne Klaipedoje. 20 euro. Jeigi paliginant su kitiems privatiems tai ten reikia sumoketi 50 euro. Medikanoje provale ausi senu metodu: su dideliu svirstu ir vandeniu po krano. Kita diena ausys vel buvo uzkimstas, nustatyta dar stipresnis uzkrietymas ir neteisingi lasai. Ligoninyje saunus vaikinas LOR giditojas viska gerai paaskino ir svarbiausia yra tai kad dabar ten naujas modernius pastatas su modernia apparatura kuria buvo panaudota man.

Su pagarba,
Dasha.
Atsakyti
Sveikos, gal atsirastu daugiau nuomoniu apie Klaipedos LOR, suagusiam zmogui reikia operuoti angina, o gal pas kazka tikrai neiti?
Atsakyti
Gal turite nuomoniu apie Jurate Dirzauskiene at Inga Katutiene is Raudonojo kryziaus? Pas kuria operuotis? Visi labai giria Dirziauskiene, bet galvoju, kai ji tiek turi pareigu, gal tiesiog mazai liek alaiko gydymui?
Atsakyti