Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Next
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pukepuke
Sveikutes,
Man nesiseka uzsakyti is NEXT tiesiogiai doh.gif Is pradziu netiko mano virtuon kortele SEB'o pasidariau swedbanko, uzsakyti pavyksta, bet siuntiniai iki manes neateina doh.gif doh.gif doh.gif Jau trecio siuntinio laukiu, ir jei jis neatkeliaus, jau tikrai teks duoti uzsidirbti tarpininkems, nes labai jau megstu NEXT rubelius verysad.gif Dabar va aiskinuosi kad grazintu pinigus uz prarastaji antraji siuntini doh.gif O aiskintis sekasi prastai, nes jie atraso geriausiu atveju karta i savaite doh.gif Tyrimo daryti ir aiskintis kame beda panasu kad ir neskubes doh.gif
AR yra kas susidure su panasiom problemom?
lo-lo
Aš per tarpininkes, kadangi neužsisakau iškarto daug tai pigiau taip mirksiukas.gif
*rutuliukas*
norejau ir as uzsisakyt, bet apmasciau,kad per daug didele rizika doh.gif nes jie siuncia paprastu neregistruotu pastu doh.gif
Linute:)
As planuoju irgi uzsakineti, tik va reikia pasidometi kaip pigiau gaunasi ar per tarpininkes ar tiesiogiai g.gif
alisa1
QUOTE(Linute:) @ 2009 12 12, 18:18)
As planuoju irgi uzsakineti, tik va reikia pasidometi kaip pigiau gaunasi ar per tarpininkes ar tiesiogiai  g.gif
*

zinokit,pigiau per UK tarpininkes iseina.Tiesiogiai uzsakinesite is NEXT eurinemis kainomis,o tarpininkes uzsako is angliskojo NEXT, kainos svarais,svaro kursas palankesnis ,verciant litais. O ir siuntimo islaidas dalinsites su keliomis pirkejomis mirksiukas.gif
pukepuke
QUOTE(alisa1 @ 2009 12 12, 22:17)
zinokit,pigiau per  UK tarpininkes iseina.Tiesiogiai uzsakinesite  is NEXT eurinemis kainomis,o tarpininkes uzsako is angliskojo NEXT, kainos svarais,svaro kursas palankesnis ,verciant litais. O ir siuntimo islaidas dalinsites su keliomis pirkejomis  mirksiukas.gif
*

O kokiom salygom jus uzsakinejat? Man pasiule viena tarpininke is Traku nupirkti, bet kaina susideda: UK kaina +10% antkainis, +5Lt/kg+pristatymas is UK i LT, UK viduje pristatymas 3.95, na ir jei reik LT pristatymo, tai dar pasto islaidos unsure.gif
Tai tuomet per NEXT europini pigiau gaunas g.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2009 12 10, 01:03)
Pati užsisakinėju.
Ne, problemų niekada nebuvo.
*

Esu tikra jau kad musu paste dirba VAGYS doh.gif
angeliukai
bandziau ir as nnnn kartu ir nieko man nesigavo.tai nusiperku pigu bilieta , nuskrendu ir nusiperku ka reikia o tuo paciu dar ir pardavimui kazka prigriebiu kad atsipirktu kelione. vat taip vat. taigi jei kam ko reikia - galiu parvezti nes gruodzio 30 vel skrisiu
_zydryne_
viska perku ir uzsakineju tiesiogiai per europini next puslapiuka thumbup.gif jau kelis uzsakymus dariau visus gavau kazkur per 4-5 dienas. kadangi uzsakome kelios mamytes is karto, pristatymas kainuoja juokingai mazai...
martux
Jau yra nauja pavasarinė kolekcija. smile.gif Tik va, apžiūrėjau, kad labai jau plonytėliai visi rūbeliai. Kažkaip net nesižiūri gruodžio mėnesį...
vasarėja
uzsisakineju pati, kooperuojamoes kelios mamos, tai siuntimas gaunas po kelis litus. viskas ateina be jokiu priekaistu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alisa1 @ 2009 12 12, 20:17)
zinokit,pigiau per  UK tarpininkes iseina.Tiesiogiai uzsakinesite  is NEXT eurinemis kainomis,o tarpininkes uzsako is angliskojo NEXT, kainos svarais,svaro kursas palankesnis ,verciant litais. O ir siuntimo islaidas dalinsites su keliomis pirkejomis  mirksiukas.gif
*

tikrai ne- kaina ta pati gaunas ar moketi siek tiek daugiau eurais ar maziau bet svarais.
tik kai jus pati uzsakot, tai ganat per savaite laiko, nereikia laukti po menesi
pukepuke
Parasiau skunda pastui, kad dingsta siuntiniai, na laukiu atsakymo, taciau NEXT atsiunte laiska, kad mano accountas blokuotas verysad.gif
Ksantipe
merginos, reikia patarimo dėl next rūbų dydžių. noriu užsakyti dukrytei rūbelių vasarai (maikutes, kelnytes), kokį dydį patartumėte imti jei dukrytei liepos men. bus metukai? 6-9 mėn? Dukrytė l.smulki, bet vidutinio ūgio.
Prieš kelias savaites išaugom šliauštinius, kurie buvo iki 3 men. tai susidariau nuomone, kad next rūbeliai l.padidinti g.gif
pukepuke
QUOTE(Ksantipe @ 2010 01 01, 23:02)
merginos, reikia patarimo dėl next rūbų dydžių. noriu užsakyti dukrytei rūbelių vasarai (maikutes, kelnytes), kokį dydį patartumėte imti jei dukrytei liepos men. bus metukai? 6-9 mėn? Dukrytė l.smulki, bet vidutinio ūgio.
Prieš kelias savaites išaugom šliauštinius, kurie buvo iki 3 men. tai susidariau nuomone, kad next rūbeliai l.padidinti  g.gif
*

Imciau 9-12
Maniske ir smulki, 8,5 kg buvo 10 men. bet jau greit pereisim ant 9-12 dydzio smile.gif
Daiva St.
Man neseniai drauge patare uzsakyt tiesiogiai, ne per tarpininkes, tai siandien pasidomejau kainomis- skirtumai didziuliai, vos ne dvigubai! doh.gif Pvz nusiziurejau keturias bliuskutes uz 9 svarus, iseitu apie 36lt per tarpininkes ir~65lt, jei tiesiogiai jie man atsiustu( cia ne siuntimo mokesciu abiem atvejais).Tik tiek, kad per tarpininke mane l.erzina, kad reikia ilgai laukti, vaziuot i stoti pasiimt ir pastoviai klausineti jos, kada gi bus siunta blink.gif Zodziu,dar reikes galva pasukti kur geriau uzsakyti.
martux
QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 06, 16:51)
Zodziu,dar reikes galva pasukti kur geriau uzsakyti.
*

Dar per tarpininkes, kiek žinau, negali netikusio rūbo gražinti g.gif
Majita
Aš visada next'ą užsakinėju per tarpininę čia SM, visada viskas labai tvarkingai, aiškiai, orgazinuotai ir t.t. Tas 10 proc bent jau man visada išsilygina su pristatymo mokesčiais 4u.gif
asedita
As uzsisakineju pati is euronexto ir esu patenkinta thumbup.gif kaina gaunasi beveik tas pats kaip ir per tarpininkes, uztai greitai, patogiai. viena karta gavau ne visas prekes, tai parasiau jiems, tie sako mes issiuntem, bet jei jus negavot mes grazinsim pinigus thumbup.gif
pukepuke
QUOTE(asedita @ 2010 01 08, 23:41)
As uzsisakineju pati is euronexto ir esu patenkinta  thumbup.gif kaina gaunasi beveik tas pats kaip ir per tarpininkes, uztai greitai, patogiai. viena karta gavau ne visas prekes, tai parasiau jiems, tie sako mes issiuntem, bet jei jus negavot mes grazinsim pinigus  thumbup.gif
*

O kaip manot, ar cia jie neidejo, ar paste istrauke? g.gif
asedita
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 09, 01:34)
O kaip manot, ar cia jie neidejo, ar paste istrauke? g.gif
*

Nu cia net nezinau g.gif Uzsisakiau prekes, atsiunte, bet vienos prekes nebuvo, pridetas rastas, kad siuo metu neturime, kai turesime atsiusime. Tai laukiau laukiau, nesulaukiau. Jiems parasiau, sako tipo issiuntem g.gif gal ir paste kas nusvilpe, viena prekyte, paketukas nedidelis... verysad.gif
pukepuke
QUOTE(asedita @ 2010 01 09, 12:14)
Nu cia net nezinau  g.gif Uzsisakiau prekes, atsiunte, bet vienos prekes nebuvo, pridetas rastas, kad siuo metu neturime, kai turesime atsiusime. Tai laukiau laukiau, nesulaukiau. Jiems parasiau, sako tipo issiuntem  g.gif gal ir paste kas nusvilpe, viena prekyte, paketukas nedidelis...  verysad.gif
*

Aisku, na ga l ir pasimete, jei labai mazas paketukas g.gif
Pas mus paste ir didziausiaus paketus nusvilpia doh.gif
Majita
Nejaugi neįmanoma, kad siųstu registruota siunta g.gif
pukepuke
QUOTE(Majita @ 2010 01 09, 12:48)
Nejaugi neįmanoma, kad siųstu registruota siunta  g.gif
*

Ne schmoll.gif
Na cia nera koks smulkus pardavejas, su kuriuo gal susitarti. Konvejeris eina, patvirtini uzsakyma prisiskaiciuoja 5 eurai uz neregistruota siuntini ir viskas. Nepatinka - nepirk cool.gif Kita vertus, mano drauge perka UK, tai numeta bele kur tuos siuntiniu (ji name gyvena) ir niekad nebutu kad dingtu. O cia paste dingsta...Gal jie nelabai supranta kad gali paste siuntiniai dinginet doh.gif
ausriniuks
Sveikos, gal kuri galit pasakyti, is kiek panasiai reikia dauginti svarus, uzsisakinejant per tarpininkes, kad apytiksliai zinotume kiek gausis litais? ax.gif
Elėja
o koks nexto puslapis europai?
pukepuke
QUOTE(Elėja @ 2010 01 12, 23:49)
o koks nexto puslapis europai?
*

www.nextdirectory.eu
Guest
Paciai uzsakant matau tik viena privaluma - gali grazinti, tik nebandziau dar. Idomu ar sekmingai tie grazinimai vyksta.
Jei uzsakineju tik vaiku rubus iki 5 metu, tai ir per tarpininke gerai, nes juos lengva parduoti, bet jei is skyriau nuo 5 metu arba suaugusiems, tai parduoti praktiskai neimanoma, geriau uzsakyti paciai, o jei netiks grazinti.
raptor
Mano drauge prisiregistruoti per uk adresa,pirkti per ten,parase drauges uk adresa,bet jai poto parase,kad kazkas blogai su prisiregistravimu,sako paskambinkit mums. Ji nemoka gerai kalbeti,sako neskambinsiu. Tai as jai siulau geriau registruotis eu next,nes tik per ten siuncia i LT. O per uk adresa ir nusius prekes draugei o ne i Lt. ka jus manot? ir siiap sake ji,kad sunkokas ten tas prisiregistravimas ju ? g.gif

Ir jei mamytes kas ruosiates pirkt is next pacios ,pasiulykit i az, prisijungciau ax.gif

Dar klausimelis- kaip jums next vaikuciams batukai ,pvz as pora turejau tai man nepatiko,nes koja vos ikisi, kalbu apie 1,5 vaika, dabar pavasariui 2metukai galvoju ar pirkti basutes,kedukus is next,ar geriau pirkti geru batu firmu batukus???? ax.gif
Tacita
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 13, 00:57)
www.nextdirectory.eu
*

as uzsakineju pati www.next.co.uk

QUOTE(Chloe @ 2010 01 13, 21:34)
Paciai uzsakant matau tik viena privaluma - gali grazinti, tik nebandziau dar. Idomu ar sekmingai tie grazinimai vyksta.
Jei uzsakineju tik vaiku rubus iki 5 metu, tai ir per tarpininke gerai, nes juos lengva parduoti, bet jei is skyriau nuo 5 metu arba suaugusiems, tai parduoti praktiskai neimanoma, geriau uzsakyti paciai, o jei netiks grazinti.
*

dariau grazinima savo dzinsu-be problemu,tok kainavo tas 22lt

martux
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 13, 00:57)
www.nextdirectory.eu
*

Tai, kad dabar toks: http://www.nextdirect.com/

QUOTE(raptor @ 2010 01 14, 20:11)
Dar klausimelis-  kaip jums next vaikuciams batukai ,pvz as pora turejau tai man nepatiko,nes koja vos ikisi, kalbu apie 1,5 vaika, dabar pavasariui 2metukai galvoju ar pirkti basutes,kedukus is next,ar geriau pirkti geru batu firmu batukus????  ax.gif
*

Užsisakiau tokius: http://www.nextdirect.com/lt/en/shot/X45/3692/6 ,
tai taip pat siauroki, gerai, kad paėmiau išmiera didesnius.
pukepuke
QUOTE(martux @ 2010 01 15, 22:23)
Tai, kad dabar toks: http://www.nextdirect.com/
esnius.
*

surinkus toki, koki nurodziau, puslapi kuo puikiausiai atidaro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 01 15, 00:20)
as uzsakineju pati www.next.co.uk
dariau grazinima savo dzinsu-be problemu,tok kainavo tas 22lt

beje,norincias vilnietes prisijungti ne per tarpininkes-prasom,priimsiu.Renku komanda,5 eurus dalinam is uzsisakanciuju skaiciaus,uzsakumuka darau kas 1-1,5 men.Rasykit i az 4u.gif
*

O tai is kur next.co.uk euro mokestys? Ten tik svarais atsiskaitoma g.gif
Carevna

! 

Brangiosios,

noriu priminti, kad čia dalinamės patarimais ir aptariam NEXT prekytes, jokių "ieškau, siūlau, prašom per až" negali būti, žinutes su tokiu turiniu šalinu be įspėjimų tokio pobūdžio informacijai forume turime "Slebimų lentą"

Malonaus bendravimo,
Carevna
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(Tacita @ 2010 01 15, 00:20)
as uzsakineju pati dariau grazinima savo dzinsu-be problemu,tok kainavo tas 22lt

beje,norincias vilnietes prisijungti ne per tarpininkes-prasom,priimsiu.Renku komanda,5 eurus dalinam is uzsisakanciuju skaiciaus,uzsakumuka darau kas 1-1,5 men.Rasykit i az 4u.gif
*

Sveikute. Jums pavyksta uzsakyti tiesiogiai is www.next.co.uk g.gif . Ir Jums atsiuncia i Vilniu? Kiek bandziau man nepavyko...
Semile
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 12, 21:48)

Esu tikra jau kad musu paste dirba VAGYS doh.gif
*

gal klaidinga adresa uzraset g.gif

QUOTE(angeliukai @ 2009 12 14, 22:36)
tai nusiperku pigu bilieta , nuskrendu ir nusiperku ka reikia o tuo paciu dar ir pardavimui kazka prigriebiu kad atsipirktu kelione. vat taip vat. taigi jei kam ko reikia - galiu parvezti nes gruodzio 30 vel skrisiu
*

o tai kur jus apsistojat g.gif ir kiek maz daug gaunasi kelione???
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 30, 21:08)
taciau NEXT atsiunte laiska, kad mano accountas blokuotas verysad.gif
*

ka cia reiskia???
QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 06, 15:51)
Pvz nusiziurejau keturias bliuskutes uz 9 svarus, iseitu apie 36lt per tarpininkes ir~65lt, j
*

blink.gif toks didelis skirtumas g.gif
Guest
Kokias korteles kokiame banke reikia tureti kad is NEXT pirkti?
Nes Visa nei vieno banko man neveikia, tai galvoju reikia kazkokia kita pasidaryti, bet kad ji man bus reikalinga tik pirkimui is Next, o uz kitas korteles dar lyg metinis mokestis yra apie 20-30 lt?
asedita
QUOTE(Chloe @ 2010 02 03, 18:43)
Kokias korteles kokiame banke reikia tureti kad is NEXT pirkti?
Nes Visa nei vieno banko man neveikia, tai galvoju reikia kazkokia kita pasidaryti, bet kad ji man bus reikalinga tik pirkimui is Next, o uz kitas korteles dar lyg metinis mokestis yra apie 20-30 lt?
*

Reikia Swedbanko kreditines mirksiukas.gif
pukepuke
QUOTE(Semile @ 2010 02 03, 16:47)
gal klaidinga adresa uzraset g.gif

ka cia reiskia???

*

1. adresas tikrai geras, na jau pries aiskinantis tikrai patikrinau mirksiukas.gif
2. Reiskia, kad negliu is ju nieko uzsakyti, nes esu kaip ir nepatikimas pirkejas doh.gif
3. Tokio didelio skirtumo nemaciau tikrai nei vienos prekes schmoll.gif
asedita
QUOTE(pukepuke @ 2010 02 04, 02:01)

3. Tokio didelio skirtumo nemaciau tikrai nei vienos prekes schmoll.gif
*

Istikruju sios naujos nexto kolekcijos kainos didesnes doh.gif Pati skaiciavau, susidejau i krepseli 5 prekes, tai perkant angliskam ( 320 lt) ir europietiskam (440 ) skirtumas gaunasi 120 lt doh.gif siunciant is anglijos aisku reikia priskaiciuoti komisinius tarpininkei ir siuntima
Carevna

! 

Kadangi nelabai gerai matot, kas parašyta pasikartosiu:

Brangiosios,

noriu priminti, kad čia dalinamės patarimais ir aptariam NEXT prekytes, jokių "ieškau, siūlau, prašom per až" negali būti, žinutes su tokiu turiniu šalinu be įspėjimų tokio pobūdžio informacijai forume turime "Slebimų lentą"

Malonaus bendravimo,
Carevna

O-RE-AR
As Next drabuzelius siuo metu perku pati tiesiogei is parduotuviu,nes galiu pati patekti thumbup.gif Labai gerai,kai gali pamatuoti,paciupineti daikta,o tik po to pirkti.O jei negaleciau taip apsipirktineti,ko gero rinkciaus tarpininkes mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 30, 22:08)
Parasiau skunda pastui, kad dingsta siuntiniai, na laukiu atsakymo, taciau NEXT atsiunte laiska, kad mano accountas blokuotas verysad.gif
*

Atsakymas, kodėl sąskaita blokuota gali būti žemiau:

QUOTE(asedita @ 2010 01 08, 23:41)
As uzsisakineju pati is euronexto ir esu patenkinta  thumbup.gif kaina gaunasi beveik tas pats kaip ir per tarpininkes, uztai greitai, patogiai. viena karta gavau ne visas prekes, tai parasiau jiems, tie sako mes issiuntem, bet jei jus negavot mes grazinsim pinigus  thumbup.gif
*

Gink Dieve, ne apie jus asmeniškai.
Bet yra daug pavyzdžių, kai parduotuvės atsisako bendrauti su klientais Lt, kadangi daug siuntinių dingsta. Nuostolis joms unsure.gif

QUOTE(raptor @ 2010 01 14, 20:11)
Mano drauge prisiregistruoti per uk adresa,pirkti per ten,parase drauges uk adresa,bet jai poto parase,kad kazkas blogai su prisiregistravimu,sako paskambinkit mums. Ji nemoka gerai kalbeti,sako neskambinsiu. Tai as jai siulau geriau registruotis eu next,nes tik per ten siuncia i LT. O per uk adresa ir nusius prekes draugei o ne i Lt. ka jus manot? ir siiap sake ji,kad sunkokas ten tas prisiregistravimas ju ? g.gif

Adresai turi sutapti mirksiukas.gif
pukepuke
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 09, 01:14)
Atsakymas, kodėl sąskaita blokuota gali būti žemiau:
Gink Dieve, ne apie jus asmeniškai.
Bet yra daug pavyzdžių, kai parduotuvės atsisako bendrauti su klientais Lt, kadangi daug siuntinių dingsta.  Nuostolis joms  unsure.gif
*

Tas visiskai suprantama, bet man tai labai nesmagu, juk ne manyje cia beda, o pasto darbuotoju nesaziningume.
Uziregistravau nauju acoountu, uzsakiau vakar tevo adresu Vilniuje prekes, tikiuosi kad jo adresu gausiu unsure.gif
Limcamca
QUOTE(pukepuke @ 2010 02 09, 11:06)
Tas visiskai suprantama, bet man tai labai nesmagu, juk ne manyje cia beda, o pasto darbuotoju nesaziningume.
Uziregistravau nauju acoountu, uzsakiau vakar tevo adresu Vilniuje prekes, tikiuosi kad jo adresu gausiu unsure.gif
*

Linkiu, kad taip ir būtų 4u.gif
gladiole
Uzsisakinejau is next tiesiogiai,jokiu problemu neturejau,viskas atejo labai greitai,kokybe patenkinta,tik siuometu perredaguotas next europinis puslapis man nelabai patinka,ir gaila kad ispardavimu ner.
Semile
mane tai domina sistema kaip jus ten pačios važiuojat i UK apsipirkt g.gif kiek kelione maždaug kainuoja, kur apsistojat ir tttt rolleyes.gif
Paryžietė
QUOTE(Majita @ 2010 01 08, 15:59)
Aš visada next'ą užsakinėju per tarpininę čia SM, visada viskas labai tvarkingai, aiškiai, orgazinuotai ir t.t. Tas 10 proc bent jau man visada išsilygina su pristatymo mokesčiais  4u.gif
*

sveika, gal gali pakuzdeti per kuria tarpininke perki, kad butu viskas normaliai organizuota? nes as irgi perku per viena tarpininke, tai paskutiniu metu jau pradejo nervuoti....tai vezejai neatvaziavo, tai nextas neatsiunte, tai lauki nezinia kiek...
aciu:) mirksiukas.gif
pukepuke
N i Vilniu tevo adresu siuntinukas is NEXT tvarkingai atejo thumbup.gif Juolab tas Traku apsto darbuotojas norisi gun_bandana.gif
Kvaksytė
Sveikos,

Ar padarius užsakymą iš europinio next puslapio ateina koks nors patvirtinimas el.paštu? Ir nerandu pačiam puslapy kur pasižiūrėti užsakymų istoriją?
Astulka*
As visalaika per Myma uzsakineju, visada super thumbup.gif
asedita
QUOTE(Kvaksytė @ 2010 02 20, 12:17)
Sveikos,

Ar padarius užsakymą iš europinio next puslapio ateina koks nors patvirtinimas el.paštu? Ir nerandu pačiam puslapy kur pasižiūrėti užsakymų istoriją?
*

Ateina mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(Semile @ 2010 02 18, 10:05)
mane tai domina sistema kaip jus ten pačios važiuojat i UK apsipirkt g.gif kiek kelione maždaug kainuoja, kur apsistojat ir tttt rolleyes.gif
*

Na, kur apsistoja, tai nežinau. Asmeniškai, mano namai, daugmaž per išpardavimus, visada būna pilni svečių, tai, taip žmonės ir sutaupo mirksiukas.gif Be to jei vasaros metu, pradėsi gaudyti Ryannair bilietus išpardavimo laikotarpiu UK, tai gali gauti ir visai nebrangiai. Vėlgi susitaupysi. O, atvažiavęs čia, per vieną išpardavimą, gali visai neblogai apsipirkti visam sezonui mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.