Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vivir
O as dabar issilydziau saldziaja plytele ir idejau puse juodo sokolado, bet skonis siaip sau doh.gif Grys vyras is darbo, prasysiu, kad veztu i kitas maximas gal gausiu ko nors doh.gif Gerai butu i baze papult, bet kai vyras grys, ji nebedirbs doh.gif
R_S
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 25, 13:49)

yra pirkti ir tokiu kaip pinigeliu apvaliu tai jie po 9 lt ir pasveria jau kiek norite 50 gramu ir t.t

*

mes darom is tu pinigeliu 4u.gif
mamkaa
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 14:25)
mes darom is tu pinigeliu  4u.gif
*

Niui tai butinai savaitgali nusipirksiu ir pabandysiu, tai pigiau gaunasi uz bet koki pirktini glaju. As pernai is tu pinigeliu bandziau daryti sokoladines rozes, bet nesigavo, nes joms reikia labai gero sokolado.
zhiogo_sese
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 25, 13:49)
Parsiduoda po kiek nori, esu pirkusi, ji jau buna supakuota ivairaus dydzio gabaliukais, na ten sokoladas. Jei pie ta pati reikala kalbama. Tik kad kaina 14.90 lt, va kaip atrodo
user posted image
yra pirkti ir tokiu kaip pinigeliu apvaliu tai jie po 9 lt ir pasveria jau kiek norite 50 gramu ir t.t
*

leksiu savaitgali ir as i bazes sito gerio! thumbup.gif
vivir
Mano grybukai ir riesuteliai 4u.gif
R_S
QUOTE(vivir @ 2010 11 25, 22:06)
Mano grybukai ir riesuteliai  4u.gif
*

nu grazu , kuo galvutes dazytos ? 4u.gif
vivir
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 21:29)
nu grazu , kuo galvutes dazytos ? 4u.gif
*

Maisiau, saldziaja plytele, su laimos sokoladu (70proc kakavos), pienu ir sviestuku. 4u.gif Tiesa, skonis sokolado kepiniams, geresnis, bet kai reikejo skubiai, nelabai turejau is ko rinktis doh.gif
miskouoga
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 25, 12:49)
oho kokia pintine, keik laiko prireike tokiam kiekiui iskepti?
*

Gal tk atrodo, kad didele. Cia is vienos normos teslaos pagal Jolkos999 recepta. biggrin.gif

As bliausiu. verysad.gif nebegaliu jau, visko, kas gera, yra tik Kauno bazese. Negaliu sau leist taip daznai is Vilniaus ten vazinet. Gal tranzuot g.gif , pigiau bus rolleyes.gif
simisimi84
QUOTE(vivir @ 2010 11 25, 22:34)
Maisiau, saldziaja plytele, su laimos sokoladu (70proc kakavos), pienu ir sviestuku.  4u.gif Tiesa, skonis sokolado kepiniams, geresnis, bet kai reikejo skubiai, nelabai turejau is ko rinktis  doh.gif
*

o nelimpa? gražiai atrodo 4u.gif
ericute
laba dieina,
labai jusu grazus kepiniai,saunuoles jus visos thumbup.gif as noriu toki klausima uzduoti: o jus kepat ne grybuku keptuveje? nes as turiu ta senovine keptuve,bet ten ne tik grybukai,ten visokios formeles.kastonai,voveraites ir t.t nes kiek skaitau tai nelabai suprantu kur juos kepat blush2.gif
vivir
QUOTE(ericute @ 2010 11 26, 12:50)
laba dieina,
labai jusu grazus kepiniai,saunuoles jus visos  thumbup.gif as noriu toki klausima uzduoti: o jus kepat ne grybuku keptuveje? nes as turiu ta senovine keptuve,bet ten ne tik grybukai,ten visokios formeles.kastonai,voveraites ir t.t nes kiek skaitau tai nelabai suprantu kur juos kepat  blush2.gif
*

senovinej grybuku keptuvej 4u.gif Zinau, kad buna berods dvi voverytes ir 4 ar du grybukai, pas mane keptuve yra is 8 grybuku.
SonataB
QUOTE(ericute @ 2010 11 26, 12:50)
laba dieina,
labai jusu grazus kepiniai,saunuoles jus visos  thumbup.gif as noriu toki klausima uzduoti: o jus kepat ne grybuku keptuveje? nes as turiu ta senovine keptuve,bet ten ne tik grybukai,ten visokios formeles.kastonai,voveraites ir t.t nes kiek skaitau tai nelabai suprantu kur juos kepat  blush2.gif
*

sveikute smile.gif
as juos formuoju rankom ir kepu orkaitej smile.gif
vivir
QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 26, 12:33)
o nelimpa? gražiai atrodo  4u.gif
*

Niu siaip, ranku netepa, bet toks lipnumas yra. 4u.gif O atrodo tai graziai, galvytes tamsios, blizga.
ericute
QUOTE(vivir @ 2010 11 26, 12:52)
senovinej grybuku keptuvej  4u.gif  Zinau, kad buna berods dvi voverytes ir 4 ar du grybukai, pas mane keptuve  yra is 8 grybuku.
*

tai pas mane kur ne tik grybukai.
QUOTE(SonataB @ 2010 11 26, 12:52)
sveikute smile.gif
as juos formuoju rankom ir kepu orkaitej  smile.gif
*

laaabasi wink.gif
ruosiuosi moraliskai kepti ka nors skanaus kaledom,nes tai bus pirmas kartas.tikiuos ir nepaskutinis lotuliukas.gif
o sonata tu nepirkai pernai grybuku keptuves?
vivir
QUOTE(ericute @ 2010 11 26, 13:09)
tai pas mane kur ne tik grybukai.
*

O kodel nenorit kept grybuku ir kitu formeliu? Taigi vaikams labai smagu valgyt voveryte ar gaideli, viena puse galima nudazyt ar sokoladu ar kitu glaistu 4u.gif
As sunucio gimtadieniui net skolinaus keptuve su voverytem ir kepiau vaikams. 4u.gif
ericute
QUOTE(vivir @ 2010 11 26, 13:24)
O kodel nenorit kept grybuku ir kitu formeliu? Taigi vaikams labai smagu valgyt voveryte ar gaideli, viena puse galima nudazyt ar sokoladu ar kitu glaistu  4u.gif
As sunucio gimtadieniui net skolinaus keptuve su voverytem ir kepiau vaikams. 4u.gif
*

oi ne taip supratot smile.gif zinoma kad kepsiu viska kas ten yra,kaip tik smagiau bus dukrytei,tik reiks pasukt galva kaip dazyti smile.gif
vivir
QUOTE(ericute @ 2010 11 26, 13:36)
oi ne taip supratot smile.gif zinoma kad kepsiu viska kas ten yra,kaip tik smagiau bus dukrytei,tik reiks pasukt galva kaip dazyti smile.gif
*

Tada sekmes ir lauksim pasirodant mirksiukas.gif
mamkaa
QUOTE(vivir @ 2010 11 26, 12:24)
O kodel nenorit kept grybuku ir kitu formeliu? Taigi vaikams labai smagu valgyt voveryte ar gaideli, viena puse galima nudazyt ar sokoladu ar kitu glaistu  4u.gif
*

Gal turit foto voveriu, kur kepete. Turiu ir as tokia keptuve dvi voveres ir trys grybai, tai labai kada retai kepu, nes neismanau kai papuosti voveres.
gerai kad turiu kita keptuve kur tik grybai, ne skitaip vargas butu kol su ana prikepciau grybuku.
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 25, 22:50)
Gal tk atrodo, kad didele. Cia is vienos normos teslaos pagal Jolkos999 recepta.  biggrin.gif

As bliausiu. verysad.gif  nebegaliu jau, visko, kas gera, yra tik Kauno bazese. Negaliu sau leist taip daznai is Vilniaus ten vazinet. Gal tranzuot  g.gif , pigiau bus  rolleyes.gif
*

o tai neturite kokiu pazystamu, kas is vilniaus i kauna vaziuoja, tai galetu parvezti.
Požiūris
O ar gali but bloga ne tesla, o keptuve, prie kurios tesla limpa?
Pirkau keptuve dar praejusiais metais (ieskojau forume, kaip pamisus, nes nestuke.gif noras buvo sventas reikalas, tai isigijau ta senovine). Bandziau viena karta kepti pagal kazkuri cia pateikta recepta. Pries kepant tepiau keptuve aliejum, bet du kartus isgrandziau prikibusius grybus (ka cia grybus, trupiniai ten jau gavos) ir tuom pasibaige mano kepiniai doh.gif Galvoju, artejant sventem reiktu vel pabandyt, bet jei vel tas pats g.gif
miskouoga
QUOTE(Požiūris @ 2010 11 26, 23:56)
O ar gali but bloga ne tesla, o keptuve, prie kurios tesla limpa?
Pirkau keptuve dar praejusiais metais (ieskojau forume, kaip pamisus, nes  nestuke.gif  noras buvo sventas reikalas, tai isigijau ta senovine). Bandziau viena karta kepti pagal kazkuri cia pateikta recepta. Pries kepant tepiau keptuve aliejum, bet du kartus isgrandziau prikibusius grybus (ka cia grybus, trupiniai ten jau gavos) ir tuom pasibaige mano kepiniai  doh.gif  Galvoju, artejant sventem reiktu vel pabandyt, bet jei vel tas pats  g.gif
*

Man tas pats buvo su nauja keptuve. Jau norejau mest siuksliu dezen doh.gif Paskaiciau visas grybuku temas ir emiausi is naujo darbo. Istepiau keptuve aliejum ir ilgai ilgai kaitinau, kol namai dumuose skendejo, tada dar karta pabandziau kept, vis tiek dar lipo, tada procedura pakartojau ir krptuve tapo tinkama naudoti. Pabanfykit pakaitinti.
vivir
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 26, 19:29)
Gal turit foto voveriu, kur kepete. Turiu ir as tokia keptuve dvi voveres ir  trys grybai, tai labai kada retai kepu, nes neismanau kai papuosti voveres.
gerai kad turiu kita keptuve kur tik grybai, ne skitaip vargas butu kol su ana prikepciau grybuku.
*

Ne foto neturiu sad.gif

Kas del teslos lipimo prie keptuves, tai ir man taip buvo pirma karta, nors keptuvei metu turbut 30.
Tai dabar visa laika kai pradedu maisyt tesla, uzstatau kaist keptuve, ir kai jau tesla paruosta, keptuve buna ikaitus thumbup.gif Ir pries kepima patepu aliejum, bet tik viena karteli. 4u.gif

Siandien bazej uzsipirkau glaistu thumbup.gif Sokoladinio, balto sokolado ir rozinio thumbup.gif 1Kg kaina - 9,9Lt, O gabalas sokolado, kur buvo ankciau ideta, tai kainuoja berods 17,49lt/kg.
asaraa
As ir siandien issikepiau dviguba norma grybuku, ir visus jau pilnai nusidaziau thumbup.gif Ryt jau ir skrandziui dziaugsmo bus biggrin.gif
Tepaluota
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 26, 19:29)
neismanau kai papuosti voveres.
*

Voverių uodegytes, ausytes per konditerinį maišelį su plonu antgaliu puoškit tokiu pat glaistu, kaip grybukų kotelius. Tokiu pat principu puoškit pilvelį, šonus, iš rudo šokolado padarykit akytes.

Kažką panašaus:

user posted image
k.lapelyte
stai kiek prikepiau sesei ir mamai su gimtadieniu
user posted image
ericute
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 29, 23:04)
stai kiek prikepiau sesei ir mamai su gimtadieniu
user posted image
*

grozis wub.gif jauciu ir skanus labai thumbup.gif
grazutee
Gal kas zino,kaip nesaldu sokolada paversti saldziu.Gavau dovanu gabala sokolado,bet jis be cukraus ir nezinau kokiom proporcijom ir ko deti.Bandziau ant garu voneles su cukrum ir sviestu deti,bet gavos kieta kose.Labai lauksiu paaiskinimu,aciu.
EDCKA
Mergaites,o jusu kepami grybukai,ar buna trapus,na tokie tarsi tirptu burnoje,na man niekaip nesigauna,mama vis kepdavo ir pamenu tikrai trapus budavo,o man niekaip nesigauna,jei nesunku imeskite recepta,nes maniskis kazkas gal ne taip , verysad.gif
mamkaa
QUOTE(vivir @ 2010 11 27, 12:31)
Siandien bazej uzsipirkau glaistu  thumbup.gif  Sokoladinio, balto sokolado ir rozinio  thumbup.gif  1Kg kaina - 9,9Lt, O gabalas sokolado, kur buvo ankciau ideta, tai kainuoja berods 17,49lt/kg.
*

Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto sad.gif
Spiceliai tik del to ir vaziavau, ir nebuvo.

k.lapelyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Tepaluota aciu uz idejas
k.lapelyte
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 17:22)
Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto sad.gif
k.lapelyte wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tepaluota aciu uz idejas
*

aciukas. bet ir apzoros mes. sausainius cia virs 3kg ir dar du tortus padariau (apie 5kg) po savaitgalio nieko nebeliko thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Požiūris
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 27, 01:33)
Man tas pats buvo su nauja keptuve. Jau norejau mest siuksliu dezen  doh.gif Paskaiciau visas grybuku temas ir emiausi is naujo darbo. Istepiau keptuve aliejum ir ilgai ilgai kaitinau, kol namai dumuose skendejo, tada dar karta pabandziau kept, vis tiek dar lipo, tada procedura pakartojau ir krptuve tapo tinkama naudoti. Pabanfykit pakaitinti.
*

QUOTE(vivir @ 2010 11 27, 13:31)
Ne foto neturiu  sad.gif

Kas del teslos lipimo prie keptuves, tai ir man taip buvo pirma karta, nors keptuvei metu turbut 30.
Tai dabar visa laika kai pradedu maisyt tesla, uzstatau kaist keptuve, ir kai jau tesla paruosta, keptuve buna ikaitus  thumbup.gif Ir pries kepima patepu aliejum, bet tik viena karteli. 4u.gif

*

Aciu uz patarimus. Jauciu keptuves ikaitinime ir bus beda, nes tikrai tiek ilgai nekaitinau ax.gif
R_S
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 17:22)

Tepaluota aciu uz idejas
*

as siandien irgi buvau bazej, tai dar glaistu maciau kur bazej yra turgus, ten net keli prieskoniu skyriai irgi yra, irgi maciau tos konditerines glazuros 4u.gif
jola5
Sveikutės, gal žinote kas Kaune galėtų iškepti kankorėžių, riešutukų, braškių....Noriu vestuvėms. smile.gif smile.gif
siule
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 17, 22:49)
Sveikos, gal kas is Vilniaus pagal uzsakima kepate grybukus, riesutus ir visokius kitokius gerius? labai lauksiu i AZ 4u.gif mane irgi l domintu del grybuku  4u.gif
*

taigi dabar pilni turgeliai ir parduotuves tokiu grybuku. o ir skonis toks pats 4u.gif
GALUZE
QUOTE(Pigalica @ 2010 06 24, 11:24)
Vakar kepiau
user posted image
Tešla:
Kiaušiniai, pienas, miltai, cukrus, vanilė. Puošta pienišku šokoladu(su juodu gražiau atrodo) ir pabarstukais 4u.gif
*

liaba noriu paklausti? i tesla dejot cukraus ar kepat jie nesigavo riebus nes kiek zinau dedent cukru jis traukia riebalus
Papildyta:
10 kiaušinių trynių
0,5 kg sviesto
1 pakelis (250 g.) margarino
1 stiklinė medaus
2 stiklinės cukraus (suberti į verdančius riebalus)
2 stiklinės cukraus (suberti į trynius)
10 šaukštų grietinės
Malti gvaizdikėliai (pusė arbatinio šaukštelio)
2 šaukšteliai sodos (į verdančius riebalus)

Riebalus su medumi užvirinti didesniame inde. Kai užverda, sudėti cuktų ir maltus gvaizdikėlius. Pavirinus sudėti sodą, ir nuimti nuo ugnies, tik labai saugoti, kad neišbėgtų.
Kai truputį pravėsta, sudėti išsuktus su cukrumi ir pabaigoje laipsniškai sudėta grietine, kiaušinių trynius.
Gerai išsukti ir dėti prasijotus miltus.
Miltų dedama tiek, kad vos eina išmaišyti su šaukštu.
Imti pamiltuotais pirštais, susukti volelį ir dėti į riebalais pateptą formelę.
Kepti ant vidutinio karštumo ugnies.

Pabaigoje kotelius glazūruoti baltu glajumi, ir kyštelėti į sąmanas - aguonas Džiovinti glajų geriausia dedant ant kiaušinių rėmelių.

Labai skanūs. Ilgai stovi.
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių , 5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA 4u.gif
vivir
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 16:22)

Tepaluota aciu uz idejas
*

Pirkau 11sand. as nepamaciau, bet kai paklausiau, tai turejo ir gabaliukais ir centukais. Pirkau sokolado spalvos, rozines ir baltos 4u.gif

O kaip puikiai ta glazura tiko puost meduoliukus thumbup.gif
Tortuga
QUOTE(Pigalica @ 2010 06 24, 11:24)
Vakar kepiau
user posted image
Tešla:
Kiaušiniai, pienas, miltai, cukrus, vanilė. Puošta pienišku šokoladu(su juodu gražiau atrodo) ir pabarstukais 4u.gif
*

Gal jau kas nors radote kur LT nusipirkti tokias formeles? doh.gif
EDCKA
QUOTE(GALUZE @ 2010 12 03, 11:02)
l
Papildyta:
10 kiaušinių trynių
0,5 kg sviesto
1 pakelis (250 g.) margarino
1 stiklinė medaus
2 stiklinės cukraus (suberti į verdančius riebalus)
2 stiklinės cukraus (suberti į trynius)
10 šaukštų grietinės
Malti gvaizdikėliai (pusė arbatinio šaukštelio)
2 šaukšteliai sodos (į verdančius riebalus)

Riebalus su medumi užvirinti didesniame inde. Kai užverda, sudėti cuktų ir maltus gvaizdikėlius. Pavirinus sudėti sodą, ir nuimti nuo ugnies, tik labai saugoti, kad neišbėgtų.
Kai truputį pravėsta, sudėti išsuktus su cukrumi ir pabaigoje laipsniškai sudėta grietine, kiaušinių trynius.
Gerai išsukti ir dėti prasijotus miltus.
Miltų dedama tiek, kad vos eina išmaišyti su šaukštu.
Imti pamiltuotais pirštais, susukti volelį ir dėti į riebalais pateptą formelę.
Kepti ant vidutinio karštumo ugnies.

Pabaigoje kotelius glazūruoti baltu glajumi, ir kyštelėti į sąmanas - aguonas  Džiovinti glajų geriausia dedant ant kiaušinių rėmelių.

250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių ,  5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą 
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA 4u.gif
*

Labai aciu,butinai bandysiu smile.gif
ericute
laba diena kepejos,
norejau paklaust,gal kas turit po ranka recepta trapiu grybuku, nu rodos skaitau ,ale nerandu verysad.gif arba kokia nuoroda. 4u.gif
Pentarda
Sveikos 4u.gif

nugis uztikus sia temuke prisiminiau, kad kazkur rusy spintukej uzslepta mociutes formeles gelyte ir voveruska, bei kazkokia aliumine ar kokia keptuve voveryciu bigsmile.gif nugis reiks studijuot recepturas ir traukt i dienos sviesa formas doh.gif hihihi.gif
ericute
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių , 5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA

noriu kepti pagal si recepta grynukus,bet nesuprantu kiausiniu cia tik trynius reik naudoti,ar visa kiausini?
Arrivederici
QUOTE(ericute @ 2010 12 08, 13:39)

KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA
noriu kepti pagal si recepta grynukus,bet nesuprantu kiausiniu cia tik trynius reik naudoti,ar visa kiausini?
*

taigi aiskiai parasyta- trynius sunaudoja teslai, o is baltymu gamina glaju grybam dazyt ax.gif
biski loginio mastymo blush2.gif
ericute
QUOTE(Arrivederici @ 2010 12 10, 08:58)
taigi aiskiai parasyta-  trynius sunaudoja teslai, o is baltymu gamina glaju grybam dazyt ax.gif
biski loginio mastymo blush2.gif
*

oi oi oi ,ne vsisi zino kas tas liukras gun_bandana.gif gudruole mat tongue.gif
ausreka
user posted image
cia mano grybukai smile.gif keliaus i Airija biggrin.gif
Karolyte_
sveikos mamytes smile.gif gal kuri galetu iskepti skaniu grybuku Kaledoms? reiktu ~1 kg, Kaune smile.gif
patiNuostabiausia
Sveikos merginos..
Niekaip nerandu recepto grybukams orkaiteje.
ir ar kotus ir galvas formuoti atskirai?
AGLYTĖ
QUOTE(patiNuostabiausia @ 2010 12 13, 10:46)
Sveikos merginos..
Niekaip nerandu recepto grybukams orkaiteje.
ir ar kotus ir galvas formuoti atskirai?
*

MAne irgi sitas dalykas domintu, taip noreciau issikepti grybuku, kai gyvenau lt tai keptadavau ir kepdavau su mamos grybuku keptuve ,o cia ju nera sad.gif tai irgi mastau kepti orkaiteje, bet nezinau net kaip juos formuot, gal kas nuortaukele imestu. Aciu 4u.gif
SonataB
Sveikutes.Idedu receptuka grybuku,kepamu orkaitej, taciau jis nemano,radus forume kazkada,tik perkopinu i cia 4u.gif
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
dejau tik dvigubai daugiau gvazdikeliu, cinamono taip pat dejau dar maltu kvapniuju pipiru ir specialios druskos meduolinei teslai.
vanda_zydi
Sveikos,

kuo Jus tepate grybeliu kotelius? Turiu omenyje iranki. Vakar kepiau ir kotelius dengiau aisingu, tai imerkus, labai storai kotelis pasidengia; bandziau pertekliu nugraukti su teptuku, na bet tokia terlione ten gaunas doh.gif
zhiogo_sese
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 14, 16:01)
Sveikos,

kuo Jus tepate grybeliu kotelius? Turiu omenyje iranki. Vakar kepiau ir kotelius dengiau aisingu, tai imerkus, labai storai kotelis pasidengia; bandziau pertekliu nugraukti su teptuku, na bet tokia terlione ten gaunas doh.gif
*

galima tepti su teptuku, bet as tai su peiliu tepu, man taip patogiausia ir greiciausia, o beto ir lygiai pasidengia. thumbup.gif
vivir
As tepu teptuku ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.