Negi niekas panašaus neturite
Sveikos, mamytės. Artėja dukros 5-erių metukų gimtadienis. Galvojame jai nupirkti dovanų šokių kilimėlį. Norėčiau paklausti, gal kas turite tokį daiktą, ar įdomu vaikui, ar verta pirkti?
Negi niekas panašaus neturite
mano dukra gavo 5 gimtadienio proga sokiu kilimeli, ir soko gal kelis kartus, nes sakyciau pakankamai sudetinga isgauti muzika kuri butu grazi ir idomi. tai dabar kilimelis jau visi metai guli ant spintos ir dulkes renka.
QUOTE(Zemaiciuke @ 2009 12 04, 21:12) mano dukra gavo 5 gimtadienio proga sokiu kilimeli, ir soko gal kelis kartus, nes sakyciau pakankamai sudetinga isgauti muzika kuri butu grazi ir idomi. tai dabar kilimelis jau visi metai guli ant spintos ir dulkes renka. Vot taip, as ir galvoju, ar verta, aciu už nuomonę
mano sesuo, 12 metų mergaitė, turi tokį. Šoko ir ji, ir aš. Labai smagiai praleidom laiką. Visų pirma, tas kilimėlis lavina tiek muzikinius gebėjimus, tiek judesius. Yra daug sudėtingų kombinacijų. 5metis vaikas turbūt pažaistų kelissyk ir padėtų į šalį. Bet jei pinigų negaila, galit bandyt, gal vėliau dar jį naudos
ooo sitie tai liuks kilimeliai, galima ir pagal skaicius sokti ir pagal spalvas
Sveikos, mamytes
kaip idomu as irgi noreciau tokio
as ir tokio norecia kas zinote kur toki isigyti? i kokia jo kaina?
Kompiuteriniu prekiu parduotuvese klauskite ar turi. Karts nuo karto ju uzveza.
Mano manymu, ten ne šokiai gaunasi, o šokinėjimas. Šokiai tai ne tik paprastas judėjimas, tai - plastika, o kilimėlis to niekaip neugdo, atvirkščiai net. Kaip sporto priemonė - jis geras dalykas, tačiau jei tikitės, kad vaikas "šoks" ... nusivilsit. Tai ritmingas šokinėjimas...
as uztikau sokiu kilimeli uz 15ka litu rietavo turguj.
Mes turime jau pora metų tą kilimėlį, išsitraukia porą kartų į metus
na musu mergaiciukei tai buvo tik laikina meile tam kilimeliui,nusibodo ir numete.Tad sakau neverta
Pries metus padovanojom toki 12 metu vaikui, tai per tuos metus daugiausia 10 kartu buvo istraukes, o po pamirso ( nusibodo, ner laiko, tingiu ir t.t.)
nupirkau savo penkiameciui si kilimeli, bet tokio amziaus vaikui per sudetinga pataikyt i ritma, susiorientuot, tad manau tinka vyresniems
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2010 12 19, 03:51) Internetu pirkau iš Amazon vyro dukterėčiai. Tai tas pats variantas - nusibodo ir numetė. O užsakinėjau Hana Montana, mergaitė šokti irgi labai mėgsta. Bet kažkaip neprigijo. Patiko, bet trumpam.
ilgai žaslas buvo mums
as pati tokio noreciau... bet nerandu...
turim
na dukrytei 4 m nupirkau, pastrakinejo pora dienu ir viskas, kad jis labai slidineja mums, gal tik ant kilimo taip???
Nusipirkau negalvodama, nes nebrangiai kainavo, o db nesuprantu, kaip naudotis? Prie jų turi būti koks CD? Kaip suprantu, jie jungiasi prie žaidimų kompiuterių??? Mūsiškis toks: ![]() o jungtis tik tokia didelė keturkampa:
QUOTE(Dainulle @ 2011 12 01, 21:01) Nusipirkau negalvodama, nes nebrangiai kainavo, o db nesuprantu, kaip naudotis? Prie jų turi būti koks CD? Kaip suprantu, jie jungiasi prie žaidimų kompiuterių??? Mūsiškis toks: ![]() o jungtis tik tokia didelė keturkampa: ![]() o is kur pirkot kilimuka?
Sveiki, gal kas parduodate sokiu kilimeli?
Ieskau, mokeciau iki 70 LT. Vilnius
*infected* mačiau keletas buvo
mums nepasiteisines daiktas
|