Sveikos mergaites, pasidalinkime: Kada daretes NT-testuka pries ar po mmmm ?Ar iskarto NT parode rezultata , ar daretes kelis kartus( ir po kurio laiko mazdaug ji daretes po savaites , po 2 savaiciu , kai isnyko mmm )? .Pries darydami testuka ar jau buvo kokie nors lydimi N.pozymiai , kaip isnykusios mmm, pykinimas, sleikstulys, jautri krutine, ar tie pozymiai atsirado veliau po NT ?
as NT dariausi praejus keletui dienui kai nesulaukiau mmm, parode ryskias dvi II. jokiu nestumo pozymiu nejauciau, tik jau pasidriusi testa supratau kodel krutine jau dvi savaites padidejusi buvo ir siek tiek jautresne. kiti nestumo pozymiai prasidejo mazdaug apie 6 nestumo savaite
pasidariau testa 5 dienos iki mmmm... ir parode grazias II
Sveikos mergaitės
Labas visoms!
Man pigiausias nestumo testas is Eurovaistines parode dvi juosteles 28 ciklo diena vakare. Kita ryta 29 ciklo diena tas pats pigiausias testas dar karta patvirtino, tiesa, juostele buvo ryskesne... O buvo taip, kad ne is karto ta juostele isryskejo. Kol palindau po dusu, grizau prie testo- ir pamaciau- yra :-) Taip, kad rezultata is tiesu skaitykite per 5 minutes, kaip ir raso, negalvokit, kad is karto isryskes, jei anksti darote ;-) P.S. mano ciklas budavo 27-18 dienos.
Turejau itarima. Pasidariau mm likus keliom dienom iki mmm. Parode vaiduokliuka. Kai kelias dienas mmm nesulaukiau, pasidariau antra. Isvydau ne tai, kad ryskias II, o antroji juostele buvo ryskesne nei kontroline
man teigiama rezultata parode visai netiketai... apie pora savaiciu velavimo mm iki tol pirkau brangius testus, ir nieko jie nerode... du uz 10 svaru nieko nerode kai turejau susirgt... poto kitas apie 5 kainaves ir nerode jau kelioms dienoms veluojant, o galiasuiai kai jau draugas pradejo erzinti ir raginti kad reikia pasidaryti testa tada nusipirkau piguti uz du testukus sumokejau netoli 4 svaru
pats geriausias man RAPIPREG
Su pirmuoju nestumu,testuka dariausi dar iki mm likus mazdaug 3-4 dienom ir NT jau rode juostele,tiesa nelb jau ryskia,bet ir iziurima... Db vel laukiu,kada kazi galima pasidaryti. Po paisdykavimu praejo 1sav,bet isdykavom per O,taigi sansai kaip ir nemazi,o va jau kelias dienas kyla sliekstulys,gal ir per naksti,bet buna,tad nusprendziau si saviatgali daryti NT,nors mm bus dar tik 19d,bet lb noriu rezultatus pamatyti,viliuosi,kad jie bus dziugus...
laba diena visoms, nezinau ar cia pataikiau bet tikiuosi, kad pasidalinsite savo nuomone;) o buvo taip....mm veluoja pora dienu, sendien 33 CD, bet man jos buna nereguliarios...29 CD dariausi NT ir rode visiskai neigiama, isryskejo kontroline linija ir jokio vaiduokliuko uzuomazgos net NT isdziuvus, si ryta pasidariau kitos firmos nt, ir kai isdziuvo testas, pamaciau vos vos matoma vaiduokli na bet labai jau isiziureti reikejo...tada nusipirkau dar kita testa o tas isdziuves taip pat parode vos vos iziureima vaiduokliuka...tai jau nebesuprantu ar gali taip buti kad pirvelyje nieko nera o du testukai rodo vaiduokliska vaiduokliuka...nors guvenime kiek teko testu darytis net tokio nematydavau....
jei tuoj gyvens, joks testas tau to neparodys. Pasidaryk dar vieną normalų testą iš ryto. Apie rezultatą spresk pagal instrukciją, užsirašyk pas gydytoją ir viskas. gydytojas bent jau galės pasakyt - laukies ar ne.
Vaiduokliai testuose nėštumo negarantuoja
[quote=belerana,2010 05 11, 11:38]
laba diena visoms, nezinau ar cia pataikiau bet tikiuosi, kad pasidalinsite savo nuomone;) Manau,kad gal patyliukais galima dziaugtis,bet geirau butu pasidaryti dar NT. Man su pirmaja pats pirmas testas buvo vaiduoklis,bet tada as ji dariau tikrai per anksti,o va jau kaip auksciau rasiau,pries mm,jau buvo tik ryskesne,bet ji daugiau ir neparyskejo nestumo metu,kol galu gale testas isvis neberode,bet nestumas tikrai buvo...
as zinau kad negarantuoja na bet bent jau kazkokios vilties suteikia, nes paskaitinejus forumus tai tikrai nemazai moteru ir po vaiduokliuku pasitvirtina nestumas, kad ir po kiek laiko jis pasirodo:)na dar neskubu dziaugtis ir kaip jau sakiau palauksiu keliata dieneliu jei jau dar bent vienas vaiduoklis bus tada tikrai eisiu pas gine, na seip ar taip reikes juk mmm nebuvimas taip pat nera geras dalykas...na bet vistiek giliai sirdyje jauksiu ryskesnio vaiduoklio
QUOTE(belerana @ 2010 05 11, 18:09) as zinau kad negarantuoja na bet bent jau kazkokios vilties suteikia, nes paskaitinejus forumus tai tikrai nemazai moteru ir po vaiduokliuku pasitvirtina nestumas, kad ir po kiek laiko jis pasirodo:)na dar neskubu dziaugtis ir kaip jau sakiau palauksiu keliata dieneliu jei jau dar bent vienas vaiduoklis bus tada tikrai eisiu pas gine, na seip ar taip reikes juk mmm nebuvimas taip pat nera geras dalykas...na bet vistiek giliai sirdyje jauksiu ryskesnio vaiduoklio man visiskai ryskia II juostele parode likus 3dienoms iki menesiniu ir dar dienos metu
tas teisybe..as taip pat kantrybes neturiu, pamacius ta nerysku vaiduokli ramybes neturiu ir laukiu ryt ryto pries atsidarant vaistinei jau lauksiu ;)ir tikesiuosi kad visgi kanor geresnio pamatysiu
Mano ciklas niekad nebuvo labai reguliarus, pastarieji buvo 33, 38, 39 d., o dabar jau 45 CD, bet mėnesinių kaip nėra, taip nėra. Gal kaltas stresas, kurį apturėjau prieš keletą savaičių...
kraujuka pasidaryk ir viskas bus aisku ;)as tai jei ryt vaiduokliaus dar testas taip pat nueisiu krauja pasidaryt, neliks jokiu dvejoniu ir abejoniu
Na, įdėsiu nuotrauką vakarykščio testuko.
![]() Bet gal man tiesiog vaidenasi.
na, aš lyg kažką matau, bet jau nu LABAI blanki antra juostelė. Bandyk ieškot geresnio testo arba marš pas gydytoją
beje, tikrai žinau atvejį, kai vaiduokliukai netapo tikru nėštumu. QUOTE(Apache @ 2010 05 11, 13:36) Su pirmuoju nestumu,testuka dariausi dar iki mm likus mazdaug 3-4 dienom ir NT jau rode juostele,tiesa nelb jau ryskia,bet ir iziurima... Db vel laukiu,kada kazi galima pasidaryti. Po paisdykavimu praejo 1sav,bet isdykavom per O,taigi sansai kaip ir nemazi,o va jau kelias dienas kyla sliekstulys,gal ir per naksti,bet buna,tad nusprendziau si saviatgali daryti NT,nors mm bus dar tik 19d,bet lb noriu rezultatus pamatyti,viliuosi,kad jie bus dziugus... apache teoriskai 10dienu po sekmingu santykiu jau turetu rodyt man parode 14dienu po.iki mmm likusatrodo5dienom.dariausi first response parode ryskia antra,tada dar nusiunciau mb elektronio tas parode 1-2sav nescia.manau butu parode ir anksciau,nes antroji buvo tikrai nevaiduoklis Papildyta: QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 11, 21:54) Na, įdėsiu nuotrauką vakarykščio testuko. ![]() Bet gal man tiesiog vaidenasi. na manau jau yra manasis 5d iki mmm atrode taip
Dėkui už komentarus...
QUOTE(Isila @ 2010 05 11, 23:20) na, aš lyg kažką matau, bet jau nu LABAI blanki antra juostelė. Bandyk ieškot geresnio testo arba marš pas gydytoją beje, tikrai žinau atvejį, kai vaiduokliukai netapo tikru nėštumu. na, man karta buvo akivaizdus vaiduokliukas ir HCG rode, kad pati pati pradzia, bet prasidejo menesines... matyt tiesiog neisitvirtino
as taip pat dariausi, parode viena...ech..kazkaip gaila, jau buvau pradejus galvoti apie tai kas butu jei butu
QUOTE(Diaaa @ 2009 12 04, 13:15) as NT dariausi praejus keletui dienui kai nesulaukiau mmm, parode ryskias dvi II. jokiu nestumo pozymiu nejauciau, tik jau pasidriusi testa supratau kodel krutine jau dvi savaites padidejusi buvo ir siek tiek jautresne. kiti nestumo pozymiai prasidejo mazdaug apie 6 nestumo savaite Pas mane lygiai tas pats Papildyta: QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 12, 09:58) Nu mistika su nestumo testukais pas jus
Sekmadienis (mm turetu buti pirm\antr) darausi testa "Rapipreg" su dieniu slapimu. Neigiamas. Laukiu mm. Antradienis, darausi "After10" su dieniniu slapimu. Neigiamas. Treciadienis. Darausi "After10" rytiniu slapimu. Neigiamas. Jei nesulauksmiu mm ryt darysiu "Rapipreg". Pranesiu rezultatus
Tai va, mm(veluoja jau 3\4 dienas) visa dar neatejo, pasidariau testuka, ir net nezinau kaip reguot... Ziaurus ziaurus vaiduoklis... Niu ka lauksim dar pora dieneliu
man jau 12 dienu veluoja.. testa dariausi pirmadieni, buvo absoliuciai negiamas.. tai irgi nezinau nei ka galvoti, o taip noretusi sulaukti tu II..
hm...dar iki siol nesusirgau mm savaite jau veluoja, o pries pora dienu patepe rozinemis isskyromis, ir pilva skaudejo kaip pries menesines...jau galvojau kad prasideda bet kad patepe para tuo ir baigesi...nesuprantu nieko...nueiciaus pas gydytoja bet kol kas eiti nenoriu, nes ji kaip visuomet buna labai nepatenkinta ir aprekia kad ateinu del visokiu nereiksmingu skausmu ar iskyru..
tokios pseudo mmm buvo? testą darei?
jungiuosi ir as prie jusu merginos, visa savaite pikina, pasidariau sestadieni testuka, bet deja buvo neigiamas, siandien vel jauciu sleikstuli ir nebezinau ka galvoti, lauksim mm
sveikos merginos.papasakosiu as savo testuku darymo eiga.praeita menesi nesulaikai menesiniu.taciau galvojau kad tai del streso nes buvo itemptas ir sunkus menuo.vis raizydavo pilvo apacia toks jausmas kad tuoj tuoj susirgsiu.nesulaukus ir sio men pradzioj pasidariau testa pati pigiausia.parode neryskia antra linija.praejus keletui dienu pasidariau dar viena siek tiek brangesni.parode ryskias 2.bet vis dar abejojau kazkaip.po poros dienu pasidariau dar viena jau brangu testa kuris garantuoja 99%.vel ryskios 2.mano ginekologe kursuose taigi paprasiau kad mane uzrasytu pas bet kuria tik kuo greiciau.tas greiciau gavosi tik 26 dienai.siandien seip idomumo delei nusipirkau dar viena testa pigiausia.ryskios 2.nors man vistiek nesitiki nes apart pilvo raizymo jokiu pozymiu.na bet teks laukti 26 dienos nes anksciau nera vietu.
pasitikiu tik kasetiniais NT, nes kai dariausi juostelini veluojant savaite mmm, rode neigiama, o po poros dienu kasetinis parode teigiama. o pati nieko nejauciau. tik po pasimylejimo praejus 2 dienom, pajutau skausma pilvo apacioje. atrode, kad slapimo pusle skauda, o pasirodo tada pastojau
QUOTE(tauteee @ 2010 05 17, 23:20) pasitikiu tik kasetiniais NT, nes kai dariausi juostelini veluojant savaite mmm, rode neigiama, o po poros dienu kasetinis parode teigiama. o pati nieko nejauciau. tik po pasimylejimo praejus 2 dienom, pajutau skausma pilvo apacioje. atrode, kad slapimo pusle skauda, o pasirodo tada pastojau Jokio skirtumo juostinis, kasetinis... Kasetiniam ta pati juostele ideta, tik jo patogesnis naudojimas
Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis
QUOTE(nature @ 2010 06 20, 21:09) Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis As dariausi su situo testuku, jis man parode kad laukiuosi
Na, mano mmm visada buvo reguliarios.
Gydytoja sakė, kad ji gali paryškėti vos tik sušlapus, kad ir vandeniu, arba nuo esančių hormonų, jei ką vartojat, o nėštumo nėra.
Aciu uz atsakymus
Kai nesilaukiau tai ir NT neigiama rode, o kai pastojau tai 4 testukai II juostele parode
Taigi as pasitikiu
patys paprasciausi testukai-juosteles rode teigiama kai mm velavo 2 dienas. tiesa, is pradziu buvo labai neryskus, bet vis tiek antra juostele mates
Nusipirkau pati paprasciausia ir pigiausia testa, tai parode II juosteles, negaledama patiketi nuvaziavau nupirkau vel toki pati ir kazkoki brangesni uz 20lt ir abu buvo vel teigiami. O dariausi pora dienu po menesiniu velavimo.
Sveikos paneles
Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I
Hm testuka darausi jau zinodama ka isvysiu
Papildyta: QUOTE(chill- @ 2010 07 09, 19:14) Sveikos paneles Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I Gali pabandyti dar karteli jai yra galimybe ir jauti kad gali buti pastojusi, taciau juk raso ant NT kad netikslus duomenys yra tie kur pasirodo po daugiau laiko QUOTE(maskanyte @ 2010 07 10, 19:37) Hm testuka darausi jau zinodama ka isvysiu Papildyta: Gali pabandyti dar karteli jai yra galimybe ir jauti kad gali buti pastojusi, taciau juk raso ant NT kad netikslus duomenys yra tie kur pasirodo po daugiau laiko jausti tai jauciu.. per pietus neiskentusi pasidariau bitutes NT. kai sudziuvo - pamaciau neryskia vos iziurima juostele, tokio pat plocio kaip ir kontroline) saunu, kad testukas is karto parode pageidaujama rezultata Papildyta: QUOTE(chill- @ 2010 07 10, 20:24) jausti tai jauciu.. per pietus neiskentusi pasidariau bitutes NT. kai sudziuvo - pamaciau neryskia vos iziurima juostele, tokio pat plocio kaip ir kontroline) saunu, kad testukas is karto parode pageidaujama rezultata KIEK DIENU VELUOJANT MMM GALIMA DARYTIS HCG KRAUJO TYRIMUS?
Galima ir pries mmm
Sveikos
As cia su tokiu klausimu. Gal galit pasakyti, ar testas tikrai rodys bloga rezultata, jei pasidarysiu ne su rytiniu slapimu? O gal yra kazkokiu specialiu testu, kuriem tinka ir ne rytinis?
ar gali buti kad testas parodes II meluoja? labai noreciau, kad tai butu netiesa. dariausi paprasta juostelini pigu testa ne su rytiniu slapimu ir parode II, tiesa mm taip ir neprasidejo...
Norejau paklausti, ar butinai antroji testo juostele turi su laiku rysketi arba ryte buti ryskesne negu vakare? Pas mane situacija tokia - pirma nestumo testa pasidariau pries 5 dienas - 33 ciklo diena. Testa dariausi pavakare. Is karto parode dvi juosteles, antroji nebuvo tokio pat ryskumo kaip kontroline, bet vis tik buvo pakankamai ryski. Toliau vos ne kas diena dariausi po testa ir juostele taip ir neparyskejo...Idomu, ar cia blogai? Ar antroji juostele butinai turi susilyginti su kontroline?
|