Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumo testai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gilena
Sveikos mergaites, pasidalinkime: Kada daretes NT-testuka pries ar po mmmm ?Ar iskarto NT parode rezultata , ar daretes kelis kartus( ir po kurio laiko mazdaug ji daretes po savaites , po 2 savaiciu , kai isnyko mmm )? .Pries darydami testuka ar jau buvo kokie nors lydimi N.pozymiai , kaip isnykusios mmm, pykinimas, sleikstulys, jautri krutine, ar tie pozymiai atsirado veliau po NT ?
Diaaa
as NT dariausi praejus keletui dienui kai nesulaukiau mmm, parode ryskias dvi II. jokiu nestumo pozymiu nejauciau, tik jau pasidriusi testa supratau kodel krutine jau dvi savaites padidejusi buvo ir siek tiek jautresne. kiti nestumo pozymiai prasidejo mazdaug apie 6 nestumo savaite
Smagute
pasidariau testa 5 dienos iki mmmm... ir parode grazias II biggrin.gif Bet ir pati jutau, kad kazkas vyksta manyje... 4u.gif Na ir pigesni testuka pasidariau jau 2 dienos nesulaukius mmm... (norejau tixliai 100 proc. zinoti... ax.gif ) Parode dar riebesnes II biggrin.gif 4u.gif
Naomyte
Sveikos mergaitės 4u.gif aš nesulaukusi mėnesinių apie 5 dienas dariausi 2 testus ir abu rodė vaiduokliukus... Bet požymius jaučiau. Padidėjusi ir jautru krūtinė, pilvo apačios raižymas, mieguistumas... smile.gif Nuėjus pas ginę patvirtino nestuke.gif O iki šiol dar nepajaučiau jokių pykinimų ar blogumų. Jaučiuosi tiesiog puikiai bigsmile.gif
Pellagija
Labas visoms!

Man pigiausias nestumo testas is Eurovaistines parode dvi juosteles 28 ciklo diena vakare.

Kita ryta 29 ciklo diena tas pats pigiausias testas dar karta patvirtino, tiesa, juostele buvo ryskesne...

O buvo taip, kad ne is karto ta juostele isryskejo. Kol palindau po dusu, grizau prie testo- ir pamaciau- yra :-) Taip, kad rezultata is tiesu skaitykite per 5 minutes, kaip ir raso, negalvokit, kad is karto isryskes, jei anksti darote ;-)

P.S. mano ciklas budavo 27-18 dienos.
pamaivyte
unsure.gif oooo kaip jus cia .... mat pas mus darbuke mergaite laukiasi jau trecias menuo ir per visas menesines sirgo kaip priklauso... o pasirodo, kad mergaite laukiasi nestuke.gif thumbup.gif ... na as kazkaip pradejau jausti tokius visokius pajautrejimus, slapinimas kas minute.... ir nutariau pasidaryti testuka.... ryte paziuresim koks rezultatas smile.gif nes ryte geresnis "tyrimas" bus biggrin.gif blush2.gif as tikiuosi pas mane pilvuke jau yra zuviukas wub.gif
Spindi*
Turejau itarima. Pasidariau mm likus keliom dienom iki mmm. Parode vaiduokliuka. Kai kelias dienas mmm nesulaukiau, pasidariau antra. Isvydau ne tai, kad ryskias II, o antroji juostele buvo ryskesne nei kontroline biggrin.gif
Mazgea
man teigiama rezultata parode visai netiketai... apie pora savaiciu velavimo mm iki tol pirkau brangius testus, ir nieko jie nerode... du uz 10 svaru nieko nerode kai turejau susirgt... poto kitas apie 5 kainaves ir nerode jau kelioms dienoms veluojant, o galiasuiai kai jau draugas pradejo erzinti ir raginti kad reikia pasidaryti testa tada nusipirkau piguti uz du testukus sumokejau netoli 4 svaru lotuliukas.gif ir abu graziausiai parode nestuma lotuliukas.gif tada tai sokas buvo, nezinojau tiket juo ar ne, ir juokinga is saves kad netikiu ir dziugu gera naujiena thumbup.gif
...Dream...
pats geriausias man RAPIPREG thumbup.gif tik jo ne visur yra. paskutini karta pirkau camelijoj. man parode II dar iki menesiniu
Apache
Su pirmuoju nestumu,testuka dariausi dar iki mm likus mazdaug 3-4 dienom ir NT jau rode juostele,tiesa nelb jau ryskia,bet ir iziurima... Db vel laukiu,kada kazi galima pasidaryti. Po paisdykavimu praejo 1sav,bet isdykavom per O,taigi sansai kaip ir nemazi,o va jau kelias dienas kyla sliekstulys,gal ir per naksti,bet buna,tad nusprendziau si saviatgali daryti NT,nors mm bus dar tik 19d,bet lb noriu rezultatus pamatyti,viliuosi,kad jie bus dziugus... blush2.gif
belerana
laba diena visoms, nezinau ar cia pataikiau bet tikiuosi, kad pasidalinsite savo nuomone;) o buvo taip....mm veluoja pora dienu, sendien 33 CD, bet man jos buna nereguliarios...29 CD dariausi NT ir rode visiskai neigiama, isryskejo kontroline linija ir jokio vaiduokliuko uzuomazgos net NT isdziuvus, si ryta pasidariau kitos firmos nt, ir kai isdziuvo testas, pamaciau vos vos matoma vaiduokli na bet labai jau isiziureti reikejo...tada nusipirkau dar kita testa o tas isdziuves taip pat parode vos vos iziureima vaiduokliuka...tai jau nebesuprantu ar gali taip buti kad pirvelyje nieko nera o du testukai rodo vaiduokliska vaiduokliuka...nors guvenime kiek teko testu darytis net tokio nematydavau.... schmoll.gif nezinau ka galvoti...zinoma palauksiu dar po keliatos dienu ir pakartosiu....bet gal galiu jau tureti vilciu, rolleyes.gif kad kazkas pilvelyje gyvena, ar tuoj gyvens?kaip manot?
Isila
jei tuoj gyvens, joks testas tau to neparodys. Pasidaryk dar vieną normalų testą iš ryto. Apie rezultatą spresk pagal instrukciją, užsirašyk pas gydytoją ir viskas. gydytojas bent jau galės pasakyt - laukies ar ne.

Vaiduokliai testuose nėštumo negarantuoja mirksiukas.gif
Apache
[quote=belerana,2010 05 11, 11:38]
laba diena visoms, nezinau ar cia pataikiau bet tikiuosi, kad pasidalinsite savo nuomone;)

Manau,kad gal patyliukais galima dziaugtis,bet geirau butu pasidaryti dar NT. Man su pirmaja pats pirmas testas buvo vaiduoklis,bet tada as ji dariau tikrai per anksti,o va jau kaip auksciau rasiau,pries mm,jau buvo tik ryskesne,bet ji daugiau ir neparyskejo nestumo metu,kol galu gale testas isvis neberode,bet nestumas tikrai buvo...
belerana
as zinau kad negarantuoja na bet bent jau kazkokios vilties suteikia, nes paskaitinejus forumus tai tikrai nemazai moteru ir po vaiduokliuku pasitvirtina nestumas, kad ir po kiek laiko jis pasirodo:)na dar neskubu dziaugtis ir kaip jau sakiau palauksiu keliata dieneliu jei jau dar bent vienas vaiduoklis bus tada tikrai eisiu pas gine, na seip ar taip reikes juk mmm nebuvimas taip pat nera geras dalykas...na bet vistiek giliai sirdyje jauksiu ryskesnio vaiduoklio biggrin.gif gi niekas nedraudzia pasvajoti..tiesa? g.gif beje kuo tuolyn tuo tas vaiduoklis aiskyn..jau ir isiziureti labai nereikia o matosi...ech...geriau jau isvis tu tesu nebutu, maziau nervu...nueini pas gine mm veluojant ir nudziugina kad pilvelyje yra naujas gyventojas...o ne tu testu milijonai vos pajutus pirmus nieko negarantuojancius pozymius...
exsiauliete
QUOTE(belerana @ 2010 05 11, 18:09)
as zinau kad negarantuoja na bet bent jau kazkokios vilties suteikia, nes paskaitinejus forumus tai tikrai nemazai moteru ir po vaiduokliuku pasitvirtina nestumas, kad ir po kiek laiko jis pasirodo:)na dar neskubu dziaugtis ir kaip jau sakiau palauksiu keliata dieneliu jei jau dar bent vienas vaiduoklis bus tada tikrai eisiu pas gine, na seip ar taip reikes juk mmm nebuvimas taip pat nera geras dalykas...na bet vistiek giliai sirdyje jauksiu ryskesnio vaiduoklio  biggrin.gif gi niekas nedraudzia pasvajoti..tiesa? g.gif beje kuo tuolyn tuo tas vaiduoklis aiskyn..jau ir isiziureti labai nereikia o matosi...ech...geriau jau isvis tu tesu nebutu, maziau nervu...nueini pas gine mm veluojant ir nudziugina kad pilvelyje yra naujas gyventojas...o ne tu testu milijonai vos pajutus pirmus nieko negarantuojancius pozymius...
*

man visiskai ryskia II juostele parode likus 3dienoms iki menesiniu ir dar dienos metu rolleyes.gif bet iki tol buvo sugadintas ne vienas testukas... neturiu kantrybes ax.gif o vos iziurimus vaiduoklius as jau seniai buvau uzskaiciusi, kaip teigiamus, tik zinojau, kad vyro tie vaiduokliukai tikrai neitikins biggrin.gif
belerana
tas teisybe..as taip pat kantrybes neturiu, pamacius ta nerysku vaiduokli ramybes neturiu ir laukiu ryt ryto pries atsidarant vaistinei jau lauksiu ;)ir tikesiuosi kad visgi kanor geresnio pamatysiu wink.gif
VrumVrum
Mano ciklas niekad nebuvo labai reguliarus, pastarieji buvo 33, 38, 39 d., o dabar jau 45 CD, bet mėnesinių kaip nėra, taip nėra. Gal kaltas stresas, kurį apturėjau prieš keletą savaičių... blink.gif Bet prieš savaitę buvo menkutis tepliojimas, toks krešuliukas. Jei nelaukčiau mm, net nebūčiau pastebėjusi. Vakar dieną dariausi testą, iš pradžių išryškėjo kontrolinė, o kiek vėliau vos vos įžiūrima antra, labiau net jos kontūras. Šiandien dariausi rapipreg, tai antra irgi vos įžiūrima išryškėjo po 7-8 min, o kai išdžiuvo, išbluko. Net nežinau, ką galvoti. biggrin.gif Apsišarvuoti kantrybe ir palaukti keletą dienelių. ax.gif
belerana
kraujuka pasidaryk ir viskas bus aisku ;)as tai jei ryt vaiduokliaus dar testas taip pat nueisiu krauja pasidaryt, neliks jokiu dvejoniu ir abejoniu wink.gif
VrumVrum
blush2.gif blush2.gif blush2.gif O kur tą kraujuką išsitirti galima būtų?.. blush2.gif Aš šiame reikale visiška naujokė ir nėštumas būtų tikrai neplanuotas, bet jei būtų, tai vis tiek labai labai džiaugčiausi. wub.gif
VrumVrum
Na, įdėsiu nuotrauką vakarykščio testuko. biggrin.gif Truputį apsipūkavęs. biggrin.gif

user posted image

Bet gal man tiesiog vaidenasi. smile.gif Bet kiek prieš tai testukų dariausi, niekada tokių bajerių nebuvo. doh.gif
Isila
na, aš lyg kažką matau, bet jau nu LABAI blanki antra juostelė. Bandyk ieškot geresnio testo arba marš pas gydytoją wink.gif

beje, tikrai žinau atvejį, kai vaiduokliukai netapo tikru nėštumu.
dvynuke85
QUOTE(Apache @ 2010 05 11, 13:36)
Su pirmuoju nestumu,testuka dariausi dar iki mm likus mazdaug 3-4 dienom ir NT jau rode juostele,tiesa nelb jau ryskia,bet ir iziurima... Db vel laukiu,kada kazi galima pasidaryti. Po paisdykavimu praejo 1sav,bet isdykavom per O,taigi sansai kaip ir nemazi,o va jau kelias dienas kyla sliekstulys,gal ir per naksti,bet buna,tad nusprendziau si saviatgali daryti NT,nors mm bus dar tik 19d,bet lb noriu rezultatus pamatyti,viliuosi,kad jie bus dziugus...  blush2.gif
*

apache teoriskai 10dienu po sekmingu santykiu jau turetu rodyt man parode 14dienu po.iki mmm likusatrodo5dienom.dariausi first response parode ryskia antra,tada dar nusiunciau mb elektronio tas parode 1-2sav nescia.manau butu parode ir anksciau,nes antroji buvo tikrai nevaiduoklis 4u.gif man tie first response anksciausiai parode abu kartus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 11, 21:54)
Na, įdėsiu nuotrauką vakarykščio testuko.  biggrin.gif Truputį apsipūkavęs.  biggrin.gif

user posted image

Bet gal man tiesiog vaidenasi. smile.gif Bet kiek prieš tai testukų dariausi, niekada tokių bajerių nebuvo.  doh.gif
*

na manau jau yra ax.gif
manasis 5d iki mmm atrode taip
user posted image
VrumVrum
Dėkui už komentarus... mirksiukas.gif Smagi naujiena būtų, jei nestuke.gif .
exsiauliete
QUOTE(Isila @ 2010 05 11, 23:20)
na, aš lyg kažką matau, bet jau nu  LABAI blanki antra juostelė. Bandyk ieškot geresnio testo arba marš pas gydytoją wink.gif

beje, tikrai žinau atvejį, kai vaiduokliukai netapo tikru nėštumu.
*

na, man karta buvo akivaizdus vaiduokliukas ir HCG rode, kad pati pati pradzia, bet prasidejo menesines... matyt tiesiog neisitvirtino unsure.gif bet uztat kitas ciklas buvo sekmingas nestuke.gif
VrumVrum
QUOTE(exsiauliete @ 2010 05 12, 07:39)
na, man karta buvo akivaizdus vaiduokliukas ir HCG rode, kad pati pati pradzia, bet prasidejo menesines... matyt tiesiog neisitvirtino unsure.gif bet uztat kitas ciklas buvo sekmingas nestuke.gif
*

Nium va kaip. smile.gif Šiandien dariausi iš ryto, tai parodė tik vieną ryškų I.
topsecret.gif
belerana
as taip pat dariausi, parode viena...ech..kazkaip gaila, jau buvau pradejus galvoti apie tai kas butu jei butu doh.gif visai jau is veziu ismusa tie vaiduokliski testai schmoll.gif na lauksiu mm toliau...
Wild Pearl
QUOTE(Diaaa @ 2009 12 04, 13:15)
as NT dariausi praejus keletui dienui kai nesulaukiau mmm, parode ryskias dvi II. jokiu nestumo pozymiu nejauciau, tik jau pasidriusi testa supratau kodel krutine jau dvi savaites padidejusi buvo ir siek tiek jautresne. kiti nestumo pozymiai prasidejo mazdaug apie 6 nestumo savaite
*

Pas mane lygiai tas pats smile.gif biggrin.gif Tik krutine jau is karto laaabai jautri buvo tapusi,net prisiliesti negalejau schmoll.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 12, 09:58)
Nium va kaip. smile.gif Šiandien dariausi iš ryto, tai parodė tik vieną ryškų I.
topsecret.gif
*

Nu mistika su nestumo testukais pas jus g.gif Jei nieko nerodo kogero nieko ir nera g.gif Nebent rytini po nakties pasidarykite,juk sako jie geriausiai rodo kai po nakties daraisi mirksiukas.gif
AisLu
Sekmadienis (mm turetu buti pirm\antr) darausi testa "Rapipreg" su dieniu slapimu. Neigiamas. Laukiu mm. Antradienis, darausi "After10" su dieniniu slapimu. Neigiamas. Treciadienis. Darausi "After10" rytiniu slapimu. Neigiamas. Jei nesulauksmiu mm ryt darysiu "Rapipreg". Pranesiu rezultatus 4u.gif
AisLu
Tai va, mm(veluoja jau 3\4 dienas) visa dar neatejo, pasidariau testuka, ir net nezinau kaip reguot... Ziaurus ziaurus vaiduoklis... Niu ka lauksim dar pora dieneliu blink.gif
Riveta
man jau 12 dienu veluoja.. testa dariausi pirmadieni, buvo absoliuciai negiamas.. tai irgi nezinau nei ka galvoti, o taip noretusi sulaukti tu II..
belerana
hm...dar iki siol nesusirgau mm savaite jau veluoja, o pries pora dienu patepe rozinemis isskyromis, ir pilva skaudejo kaip pries menesines...jau galvojau kad prasideda bet kad patepe para tuo ir baigesi...nesuprantu nieko...nueiciaus pas gydytoja bet kol kas eiti nenoriu, nes ji kaip visuomet buna labai nepatenkinta ir aprekia kad ateinu del visokiu nereiksmingu skausmu ar iskyru.. blink.gif
Isila
tokios pseudo mmm buvo? testą darei?
aukselisr
jungiuosi ir as prie jusu merginos, visa savaite pikina, pasidariau sestadieni testuka, bet deja buvo neigiamas, siandien vel jauciu sleikstuli ir nebezinau ka galvoti, lauksim mm doh.gif
kristi24
sveikos merginos.papasakosiu as savo testuku darymo eiga.praeita menesi nesulaikai menesiniu.taciau galvojau kad tai del streso nes buvo itemptas ir sunkus menuo.vis raizydavo pilvo apacia toks jausmas kad tuoj tuoj susirgsiu.nesulaukus ir sio men pradzioj pasidariau testa pati pigiausia.parode neryskia antra linija.praejus keletui dienu pasidariau dar viena siek tiek brangesni.parode ryskias 2.bet vis dar abejojau kazkaip.po poros dienu pasidariau dar viena jau brangu testa kuris garantuoja 99%.vel ryskios 2.mano ginekologe kursuose taigi paprasiau kad mane uzrasytu pas bet kuria tik kuo greiciau.tas greiciau gavosi tik 26 dienai.siandien seip idomumo delei nusipirkau dar viena testa pigiausia.ryskios 2.nors man vistiek nesitiki nes apart pilvo raizymo jokiu pozymiu.na bet teks laukti 26 dienos nes anksciau nera vietu.
*Clivia*
pasitikiu tik kasetiniais NT, nes kai dariausi juostelini veluojant savaite mmm, rode neigiama, o po poros dienu kasetinis parode teigiama. o pati nieko nejauciau. tik po pasimylejimo praejus 2 dienom, pajutau skausma pilvo apacioje. atrode, kad slapimo pusle skauda, o pasirodo tada pastojau blush2.gif
AisLu
QUOTE(tauteee @ 2010 05 17, 23:20)
pasitikiu tik kasetiniais NT, nes kai dariausi juostelini veluojant savaite mmm, rode neigiama, o po poros dienu kasetinis parode teigiama. o pati nieko nejauciau. tik po pasimylejimo praejus 2 dienom, pajutau skausma pilvo apacioje. atrode, kad slapimo pusle skauda, o pasirodo tada pastojau  blush2.gif
*

Jokio skirtumo juostinis, kasetinis... Kasetiniam ta pati juostele ideta, tik jo patogesnis naudojimas tongue.gif Man ir tie, ir tie vaiduoklius rode blink.gif
nature
Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis blink.gif kokios spalvos pasakyti negaleciau, gal ten taip buna, kad praejus kiek laiko matosi ta vieta kur antra linija turetu buti??? Tiesa testas darytas su rytiniu slapimu, tas pats testas darytas su dienos slapimu nerodo jokios antros II. Plius kuno temeratura virs 37 nors nesijauciu persalusi blink.gif Ar teko susidurti su siu testu isdaigomis?
Musyte_
QUOTE(nature @ 2010 06 20, 21:09)
Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis blink.gif kokios spalvos pasakyti negaleciau, gal ten taip buna, kad praejus kiek laiko matosi ta vieta kur antra linija turetu buti??? Tiesa testas darytas su rytiniu slapimu, tas pats testas darytas su dienos slapimu nerodo jokios antros II. Plius kuno temeratura virs 37 nors nesijauciu persalusi blink.gif Ar teko susidurti su siu testu isdaigomis?
*

As dariausi su situo testuku, jis man parode kad laukiuosi nestuke.gif , tikrai jokiu isdaigu neiskrete. Manuo sesuo taip pat su juo daresi ir jokiu isdaigu nekretinejo jisia smile.gif Kiek laiko veluoja? Pabandyk nusipirkti kita testa ir isbandyti ir tada ziurek ka rodys, jei ne nueik pas savo gine ir apziures tave smile.gif
Dieter
Na, mano mmm visada buvo reguliarios. smile.gif Tačiau buvo atvejis, kai vėlavo ir teko darytis testą. Tiesą sakant vos išpakavus NTaš įžiūriu abi juosteles. doh.gif Pasidarius kontrolinė buvo ryški, o antroji tokia nelabai. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad nėštumo nebuvo. smile.gif
Gydytoja sakė, kad ji gali paryškėti vos tik sušlapus, kad ir vandeniu, arba nuo esančių hormonų, jei ką vartojat, o nėštumo nėra. mastau.gif
nature
Aciu uz atsakymus 4u.gif dabar paziurejau pas mane Rapid test buvo, nemanau kad tik suslapes rodo, nes kaip rasiau su dieniniu slapimu darytas buvu visai baltas tas laukelis. Bet ka cia spelioti parsinesiau Rapi preg testuka smile.gif raso kad galima betkada daryti, bet tikriausiai geriau ryto palaukti g.gif
Jolancik
Kai nesilaukiau tai ir NT neigiama rode, o kai pastojau tai 4 testukai II juostele parode 4u.gif
Taigi as pasitikiu drinks_cheers.gif
*Chardonnay*
patys paprasciausi testukai-juosteles rode teigiama kai mm velavo 2 dienas. tiesa, is pradziu buvo labai neryskus, bet vis tiek antra juostele mates wub.gif
mamamia*
Nusipirkau pati paprasciausia ir pigiausia testa, tai parode II juosteles, negaledama patiketi nuvaziavau nupirkau vel toki pati ir kazkoki brangesni uz 20lt ir abu buvo vel teigiami. O dariausi pora dienu po menesiniu velavimo. smile.gif
chill-
Sveikos paneles 4u.gif
Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele g.gif
Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I g.gif Kaip suprasti?! verysad.gif
maskanyte
Hm testuka darausi jau zinodama ka isvysiu lotuliukas.gif taciau mano nekantrumas mane nugalejo, as net ryto nesulaukiau ax.gif vidury dienos dariausi testuka ir pamaciau dvi juosteles thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(chill- @ 2010 07 09, 19:14)
Sveikos paneles 4u.gif
Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele  g.gif
Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I  g.gif Kaip suprasti?! verysad.gif
*

Gali pabandyti dar karteli jai yra galimybe ir jauti kad gali buti pastojusi, taciau juk raso ant NT kad netikslus duomenys yra tie kur pasirodo po daugiau laiko schmoll.gif , bet negali zinoti, jai abejoji pasikartok nuo to blogiau nebus 4u.gif bigsmile.gif
chill-
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 10, 19:37)
Hm testuka darausi jau zinodama ka isvysiu lotuliukas.gif  taciau mano nekantrumas mane nugalejo, as net ryto nesulaukiau ax.gif  vidury dienos dariausi testuka ir pamaciau dvi juosteles thumbup.gif
Papildyta:

Gali pabandyti dar karteli jai yra galimybe ir jauti kad gali buti pastojusi, taciau juk raso ant NT kad netikslus duomenys yra tie kur pasirodo po daugiau laiko schmoll.gif , bet negali zinoti, jai abejoji pasikartok nuo to blogiau nebus 4u.gif  bigsmile.gif
*

jausti tai jauciu.. per pietus neiskentusi pasidariau bitutes NT. kai sudziuvo - pamaciau neryskia vos iziurima juostele, tokio pat plocio kaip ir kontroline) g.gif sitiek testu esu dariusi, bet kad sitokie rezultatai butu tai dar nepasitaike.

saunu, kad testukas is karto parode pageidaujama rezultata thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(chill- @ 2010 07 10, 20:24)
jausti tai jauciu.. per pietus neiskentusi pasidariau bitutes NT. kai sudziuvo - pamaciau neryskia vos iziurima juostele, tokio pat plocio kaip ir kontroline)  g.gif  sitiek testu esu dariusi, bet kad sitokie rezultatai butu tai dar nepasitaike.

saunu, kad testukas is karto parode pageidaujama rezultata  thumbup.gif
*

KIEK DIENU VELUOJANT MMM GALIMA DARYTIS HCG KRAUJO TYRIMUS? ax.gif
jurgacka
Galima ir pries mmm 4u.gif
neformali
Sveikos 4u.gif

As cia su tokiu klausimu. Gal galit pasakyti, ar testas tikrai rodys bloga rezultata, jei pasidarysiu ne su rytiniu slapimu? O gal yra kazkokiu specialiu testu, kuriem tinka ir ne rytinis?
JJmama
ar gali buti kad testas parodes II meluoja? labai noreciau, kad tai butu netiesa. dariausi paprasta juostelini pigu testa ne su rytiniu slapimu ir parode II, tiesa mm taip ir neprasidejo... ax.gif
Pretorija
Norejau paklausti, ar butinai antroji testo juostele turi su laiku rysketi arba ryte buti ryskesne negu vakare? Pas mane situacija tokia - pirma nestumo testa pasidariau pries 5 dienas - 33 ciklo diena. Testa dariausi pavakare. Is karto parode dvi juosteles, antroji nebuvo tokio pat ryskumo kaip kontroline, bet vis tik buvo pakankamai ryski. Toliau vos ne kas diena dariausi po testa ir juostele taip ir neparyskejo...Idomu, ar cia blogai? Ar antroji juostele butinai turi susilyginti su kontroline?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.